ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد ترتیب بوت شدن سیستم

FARID88
29-04-2008, 09:28
من قبلا xp sp2 و vista sp1 رو داشتم هوس کردم ubunto 7 رو هم امتحان کنم ولی به مشکلی برخوردم و اینکه حالا بوت پیش فرض به ابونتو تغییر پیدا کرده و این بران دردسر سازه حالا از دوستان تقاضای راهنمایی برای حذف بدون دردسر ابونتو و برگردوندن ترتیب بوت به حالت قبلی دارم.

پیشاپیش ممنون.

rootnt
29-04-2008, 22:31
یعین شما می خواید کلا ubuntu رو حذف کنید یا فقط می خواهید سیستم عامل default در بوت تغییر کنه؟

Blossom
30-04-2008, 00:45
خب برای تغییر بوت منو برای مثلا بالا اومدن ویستا، اول توی اون صفحه‌ی بوت بشمار که ویستا چندمیه. عددش هر چی شد، منهای ۱ کن. بعد یه ترمینال رو از آدرس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی اوبونتو باز کن و توش بنویس

بعد پسورد رو بزن و توی اون صفحه که باز شده،‌ تقریبا اون اوایلش نوشته

اون ۰ رو با عدد خودت عوض کن. بعد فایل رو سیو کن.

FARID88
30-04-2008, 17:02
مرسی این مشکل حل شد.

میخوام کلا ابونتو رو حذف کنم برای اینکار چه باید کرد ؟

Blossom
01-05-2008, 09:12
مرسی این مشکل حل شد.

میخوام کلا ابونتو رو حذف کنم برای اینکار چه باید کرد ؟

یه سی‌دی bootable ویندوز بزار و بعد یه جاییش می‌گه که r رو برای recovery بزن. بعد که اومد یه خط فرمان میاد، بزن fixmbr بعد ویندوز راه میفته. بعدش درایو های اوبونتو پاک کن:
اول روی my computer راست کلیک کن. بعد manage رو بزن و بعد توی صفحه‌ی جدید Disk management و بعد اونجا پارتیشن های اوبونتو رو پاک کن.

alireza306@yahoo.c
28-09-2011, 18:44
خب برای تغییر بوت منو برای مثلا بالا اومدن ویستا، اول توی اون صفحه‌ی بوت بشمار که ویستا چندمیه. عددش هر چی شد، منهای ۱ کن. بعد یه ترمینال رو از آدرس

توی اوبونتو باز کن و توش بنویس

بعد پسورد رو بزن و توی اون صفحه که باز شده،‌ تقریبا اون اوایلش نوشته

اون ۰ رو با عدد خودت عوض کن. بعد فایل رو سیو کن.
سلام، من ubuntu 11.4 و ویندوز7 روی کامپیوترم دارم و میخوام اولویت لود شدن رو از لینوکس به ویندوز تغییر بدم ولی راهنمایی های این صفحه در مورد ubuntu 7 بود که برای من جواب نداد. من نمیخوام لینوکس رو پاک کنم فقط میخوام اولویت بوت رو تغییر بدم. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

danial_848
28-09-2011, 18:56
سلام، من ubuntu 11.4 و ویندوز7 روی کامپیوترم دارم و میخوام اولویت لود شدن رو از لینوکس به ویندوز تغییر بدم ولی راهنمایی های این صفحه در مورد ubuntu 7 بود که برای من جواب نداد. من نمیخوام لینوکس رو پاک کنم فقط میخوام اولویت بوت رو تغییر بدم. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
ربطی به نسخه لینوکس نداره
اگر محتوای فایل رو برای ما بگذاری راحت تر میشه کمک کرد

meysam.abedinpoor
17-04-2013, 23:41
سلام. در مورد تغییر بوت سیستم از fedora به windows7 در terminal وقتی فرمان رو نوشتیم چه پسوردی باید بدیم

H A M A S
18-04-2013, 08:02
پسورد ادمینی که موقع نصب لینوکس تعیین کردید