ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب xp روی vısta(خیلی‌ خیلی‌ فوری)

amirbabak1979
28-04-2008, 16:14
سلام به شما دوستان و اسا تید عزیز

من می‌خواهم ویندوز ویستائی‌ که روی لب تاپم نصب شده رو بردارم و بجاش ویندوز Xp بریزم.
ولی‌ وقتی‌ که Cd بوت Xp را میزارم و با اون بالا میام تا درایو را Format و شروع به ر یختن Xp کنم، اصلا به اون قسمت نمیره و Error میده که شما اصلا هارد دیسک رو لب تاپ ندارید.
کلی‌ از تو اینترنت سر چ کردم این مساله رو ولی‌ جایی‌ ندیدم که نحوی این کار رو همه نحوی نصب ویستا و Xp را همزمان به صورت Dual Bios توضیح دادند،
لطفا کمکم کنید تا از ویستا راحت شم .
کلی‌ نرم افزار دارم که هیچ نسخه برای ویستا ندران و امتحانت پایان ترمم هم نزدیک و باید کلی‌ پروژه تحویل بدم.
خیلی‌ عجله دارم،
در ضمن من ایران نیستم و اینجا هم تو این غربت دلم فقط به شما رفقای‌ اینجا گرم.
منتظر راهنماییتون هستم

Farahmand Farshidy
28-04-2008, 16:26
سلام دوست عزيز!

من می‌خواهم ویندوز ویستائی‌ که روی لب تاپم نصب شده رو بردارم و بجاش ویندوز Xp بریزم.
ولی‌ وقتی‌ که Cd بوت Xp را میزارم و با اون بالا میام تا درایو را Format و شروع به ر یختن Xp کنم، اصلا به اون قسمت نمیره و Error میده که شما اصلا هارد دیسک رو لب تاپ ندارید.
کلی‌ از تو اینترنت سر چ کردم این مساله رو ولی‌ جایی‌ ندیدم که نحوی این کار رو همه نحوی نصب ویستا و Xp را همزمان به صورت Dual Bios توضیح دادند،
کلی‌ نرم افزار دارم که هیچ نسخه برای ویستا ندران و امتحانت پایان ترمم هم نزدیک و باید کلی‌ پروژه تحویل بدم.
خیلی‌ عجله دارم،
منتظر راهنماییتون هست

از دوستان عزيز خواهش ميكنم تا دوستمان رو كمك كننند تا مشكل ايشون بطرف شه.

من هم تا جايي شايد بتونم كمكتون كنم اما فعلاً متاسفانه نميتونم چون وقت كافي ندارم.اگر تونستم شب در باره راه حل مشكل تون مفصل مينويسم.

مؤفق باشيد!
فرهمنــــــــد

djsystem
28-04-2008, 18:30
برو به این ادرس توضیح داده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amirbabak1979
28-04-2008, 22:45
برو به این ادرس توضیح داده

دوست عزیز
ممنون از لطفت
ولی من میخوام کلا از شر ویستا راحت شم و دیگه ویستا نداشته باشم.
این نحوه نصب به صورت همزمان را دیده بودم.
یعنی راهی نیست که کلا از ویستا راحت شد و دیگه ویستا نداشته باشم ؟؟؟؟!!!:41::41::41:

x_boy
29-04-2008, 06:01
سلام
هارد دیسک شما چیه ساتا نیست ؟
من این مشکل و فقط با هارد های ساتا دیدم برای خودم پیش اومده

:11:

djsystem
29-04-2008, 08:34
دوست عزیز
ممنون از لطفت
ولی من میخوام کلا از شر ویستا راحت شم و دیگه ویستا نداشته باشم.
این نحوه نصب به صورت همزمان را دیده بودم.
یعنی راهی نیست که کلا از ویستا راحت شد و دیگه ویستا نداشته باشم ؟؟؟؟!!!
دوست عزیز من خودم مطلب رو نخوندم ولی اگه شما با cd ویندوز بوت بشی خوب میتونی drive ی که vista نصب کردی رو format کنی
یا اینکه xp رو نصب کن و با xp بالا بیا از توی اون driveی که vista توشه رو format کن

amirbabak1979
29-04-2008, 14:33
دوست عزیز من خودم مطلب رو نخوندم ولی اگه شما با cd ویندوز بوت بشی خوب میتونی drive ی که vista نصب کردی رو format کنی
یا اینکه xp رو نصب کن و با xp بالا بیا از توی اون driveی که vista توشه رو format کن

سلام به شما عزیزان

من نمیدونم این دوستانی که اینقدر لطف دارن و زحمت میکشن و جواب میدن چرا توجه نمیکنن که درد من چیه ؟!!!!
دوستان باور کنید اگر این بوت لعنتی‌ بالا میمد میدونستم با این ویستا اشغال چه کنم !
بابا بعد از اینکه سیستم رو سی‌ دی بوت ویندوز چک میکنه و صفحه اول میاد که میگه می‌خوای چه کنی‌، اونجا اصلا من هیچ درایور ای ندارم که بخوام روش ویندوز بریزم،
گفتم که میگه هیچ هارد دیسکی‌ رو کامپیوتر شما نصب نیست و شناخته نشده!!!!!!!!! چه خاکی‌ بر سرش کنم؟؟
باور کنید تمام کارها ای که دیگران برای ‌ نصب همزمان vısta . xp گفتن رو انجام دادم،یه درایو دیگه تعریف کردم ولی‌ باز هم وقتی‌ با سی‌ دی بوت میام بالا ،میگه شما هارد دیسک ندارید.
:19::19::19::19::19::19:

djsystem
29-04-2008, 15:26
گفتم که میگه هیچ هارد دیسکی‌ رو کامپیوتر شما نصب نیست و شناخته نشده!!!!!!!!! چه خاکی‌ بر سرش کنم؟؟
مگه میشه
خوب ببینم با یه سی دی xp دیگه امتحان کردی شاید اون مشکل داره

سلام
هارد دیسک شما چیه ساتا نیست ؟
من این مشکل و فقط با هارد های ساتا دیدم برای خودم پیش اومده
جواب این دوستمون رو بده شاید بتونن کمک کنن

amirbabak1979
29-04-2008, 16:52
مگه میشه
خوب ببینم با یه سی دی xp دیگه امتحان کردی شاید اون مشکل داره

جواب این دوستمون رو بده شاید بتونن کمک کنن

هارد دیسک من
FUJİTSU MHV2100BH ATA DEVICE
حالا به نظر شما باید چکار کنم؟
درایورش رو هم جدگنه گیر آوردم ولی‌ نمیتونم تو بوت به این لپتپ ها
بفهمونم که بابا من درایو A ندارم که گیر میدی که درایور رو بذار تو اون،
چه کنم؟؟؟!!!!

x_boy
29-04-2008, 17:48
هارد دیسک من
FUJİTSU MHV2100BH ATA DEVICE
حالا به نظر شما باید چکار کنم؟
درایورش رو هم جدگنه گیر آوردم ولی‌ نمیتونم تو بوت به این لپتپ ها
بفهمونم که بابا من درایو A ندارم که گیر میدی که درایور رو بذار تو اون،
چه کنم؟؟؟!!!!
سلام
خب تو بازار ویندوزی هستش که مخصوص همین هارد های ساتا هست و تمامی درایو هارو داخل خودش داره البته من نگرفتم چون زیاد جدید نبود و الان با استفاده از همون روش فلاپی نصب میکنم
بهترین راه برای شما استفاده از این ویندوز هستش
البته من یک بار همچین ویندوزی رو دانلود کردم منتها به فایل های تورنت نمیشه زیاد اعتماد کرد و
جواب نداد.البته راه دیگه ای هم داری اینکه خودت به صورت دستی درایور های ساتا رو به اون
ویندوزت با استفاده از nlite اضافه کنی که اون کار مهارت میخواد . اینو ببین :

در هر صورت من اگه راه جدیدی پیدا کردم که بشه اون فلاپی رو رد کرد خبر میدم
بعضی از مادربرد ها هم هستن که اصلا نیازی به این فلاپی ندارن و به راحتی نصب میشن
اینو هم ببین در مورد تغییر تنظیمات بایوس و نصب ویندوز نوشته

:11:

JUDYABBOT
01-05-2008, 01:35
سلام به شما دوستان و اسا تید عزیز

خیلی‌ عجله دارم،
منتظر راهنماییتون هستم

سلام
ایکاش میگفتی مدل لب تا÷ت چی هست و مشخصات کاملش رو میزاشتی تا دوستان بتونن دقیق تر بررسی بکنن
با توجه به توضیحات شما و راهکارهای ارائه شده توسط دوستان در پستهای قبلی من یه احتمال میدم که توی bios لب تاپت تنظیمات مربوط به بوت اون روی Floppy تنظیم شده و شاید هم در حالت کلی و Default روی فلاپی هستش و اینجاست که میخوای ویندوز رو تعویض بکنی آدرس بوت سیستم فلاپی رو درخواست میکنه که cd رو نمیشناسه باید بوت bios ت رو به cd یا dvd تغییر بدی که بوت سیستم یا لب تاپت با cd یا dvd تعیین بشه که در اون صورت میتونی هر بلایی دلت خواست سرش بیاری
برای تنظیم اون هم دنبال گزینه ای به این نام توی بایوست بگرد پیداش میکنی boot sequence یا چیزی تو همین مایه ها بگرد پیداش میکنی
موفق باشی