مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender || آرشیو شماره 1 ||
REZAt1980
19-09-2011, 22:24
سلام .
من بیت دیفندر اینترنت سکیوریتی 2011 دارم که کرکش کردم و آپدیتش هم کردم.
چند روز پیش برای اجرای ادیوس غیرفعالش کردم . مسیر غیرفعال کردنم این بود:
Dashboard < AntiVirus و از اونجا تیک گزینه Real Time Protection is Enabled رو برداشتم.
که هی دوباره میومد و آخر نفهمیدم که رفته یا نه.
اما بعد از خاموش و روشن کردن . دیگه به حالت عادی برنمیگرده و همش این ارور 1 Issue is affecting the security رو میده.
هر چی میرم اون تیک رو بزنم انگار که از قبل هست.
اما باز این اروره باقیه و وقتی میزنم Fix All Issue مینویسه Failed .
لطفا کمک کنید.
با تشکر
بعد از نصب بیت دیفندر 2012 این نکته قابل مشاهده است که برای باز کردن هر صفحه نت باید 2 بار آدرس رو ریفرش کرد و دفعه اول باز نمیکنه. البته بعضی موارد باز میکنه که 10 درصد موارد رو شامل میشه.
shopu.ir
29-09-2011, 16:03
سلام دوستان.
من بیت دفندر 2010 ارجینال دارم (یکی از بچه ها از دوبی آورده)
چندتا سوال داشتم با توجه به مشخصات سیستمم ایا اگه بیت دفندر نصب کنم خوبه یانه؟واسه سیستمم سنگین نیست؟
هارد:500
cpu: 4600
گرافیک: 512
رم: 2گیگ
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام دوستان.
چندتا سوال داشتم با توجه به مشخصات سیستمم ایا اگه بیت دفندر نصب کنم خوبه یانه؟واسه سیستمم سنگین نیست؟
سلام.
من جات بودم با توجه به کانفیگت نود32 نصب میکردم چون بیت دیفندر سنگینه.
اگر خواستی بیت نصب کنی نسخه 2010 دیگه قدیمی تلقی میشه و با توجه به اینکه 2012 اومده شما مستقیما از سایت بیت دیفندر میتونی آخرین ورژنش رو دانلود کنی. دوبی برای سوغاتی خوبه ولی برای آنتی ویروس بعید میدونم(وقتی از سایت خودش میشه دانلود کرد دوبی مزیت نداره) ضمنا چون اون نسخه مال 2010 هست احتمالا لایسنسش تاحالا اکسپایر شده. لایسنس جدید هم برای 2012 تو نت هست بگردی پیدا میکنی که مثل اورجینال واست کار میکنه و عملکردش شبیه سریالهای نورتون هست نه کسپرسکی.
shopu.ir
05-10-2011, 14:45
پس فعلا ترجیح میدم با همین AVAST خودم بسازم
tazevared2006
12-10-2011, 06:10
بعد از نصب بیت دیفندر 2012 این نکته قابل مشاهده است که برای باز کردن هر صفحه نت باید 2 بار آدرس رو ریفرش کرد و دفعه اول باز نمیکنه. البته بعضی موارد باز میکنه که 10 درصد موارد رو شامل میشه.
من همچین مشکلی ندارم. مطمئنی دوست من ؟؟؟
سلام دوستان.
بیت دفندر ویندوز رو سنگین نمیکنه و هر کی میگه سنگین میکنه رایانش قدیمی هست .من تا حالا ندیدم بیت دفندر رایانه رو و ویندوز رو سنگین کنه و همه چی داره برای بهینه سازی مثل دیفراگ و فایلهای مشابه و رجیستری کلینر و فایلهایی که در اینترنت با اونا سروکار داشتی و تمپراروی ها و ...
hadi.EST
17-10-2011, 17:50
بیت دفندر ویندوز رو سنگین نمیکنه و هر کی میگه سنگین میکنه رایانش قدیمی هست .من تا حالا ندیدم بیت دفندر رایانه رو و ویندوز رو سنگین کنه و همه چی داره برای بهینه سازی مثل دیفراگ و فایلهای مشابه و رجیستری کلینر و فایلهایی که در اینترنت با اونا سروکار داشتی و تمپراروی ها و ...
کاملا" درسته شما اگر حافظه 1 گیگ و به بالا داشته باشید مشکلی با بیت دیفندر ندارید . خود برنامه به خاطر نشستن در سر راه کلیه پورتها ی ورودی و خروجی سیستم و مدیریت حافظه خدود 250 مگ از مموری رو اشغال میکنه ولی این فقط در ابتدای استارت اتفاق میفته و تا ریستارت دوباره سیستم ثابت میمونه . شما اگر با بقیه آنتی ویروسها مقایسه کنید بیت دیفندر بسیار سبک تر هم عمل میکنه .
موفق باشید
majidjohn87
28-10-2011, 19:20
سلام دوستان
من bitdefender total security 2012 نصب کردم، تازگیا مشکل دانلود پیدا کردم یعنی اصلا نمیشه از هیچ سایتی دان کنم، حتی با IDM هم نمیشه دان کنی.
این مشکل از وقتی ویندوزم رو عوض کردم واسم پیش اومده، روی ویندوز قبلیم هیچ مشکلی نداشت.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟
واسه لپ تاپ دوستم هم دقیقا همین مشکل پیش اومده.
Iceboy_LOVE
29-10-2011, 01:32
سلام دوستان
من bitdefender total security 2012 نصب کردم، تازگیا مشکل دانلود پیدا کردم یعنی اصلا نمیشه از هیچ سایتی دان کنم، حتی با IDM هم نمیشه دان کنی.
این مشکل از وقتی ویندوزم رو عوض کردم واسم پیش اومده، روی ویندوز قبلیم هیچ مشکلی نداشت.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟
واسه لپ تاپ دوستم هم دقیقا همین مشکل پیش اومده.
درود
این مشکل بیت دیفندر هست که با دانلود منیجر هماهنگ نیست و سرعت دانلود هم میاره پایین و دانلود ها گیر میکنن...من خودم داشتم تست کردم...
از انتی ویروس دیگه استفاده کنید
پیشنهاد من به شما اویــــرا
آنتی ویروس bitdefender هنوز که هنوز است در رده اول آنتی ویروس ها قرار دارد.
شما می توانید اطلاعات دقیق تر را در سایت anti-virus-software-review.toptenreviews.com مشاهده فرمائید.
amir323b
31-10-2011, 21:46
درود
این مشکل بیت دیفندر هست که با دانلود منیجر هماهنگ نیست و سرعت دانلود هم میاره پایین و دانلود ها گیر میکنن...من خودم داشتم تست کردم...
از انتی ویروس دیگه استفاده کنید
پیشنهاد من به شما اویــــرا
سلام . من هم با شما موافقم . من برگشتم به توتال سکوریتی 2011 آپ شده . :41:
سلام دوستان
من یه مشکلی با این آنتی ویروس دارم
نسخه ی 2012 توتال سکوریتی رو از آسان دانلود دان کردم.
بعد از نصب نرم افزار باید تو حالت safe mode فایل پچ رو اجرا و 2045 رو بزنی تا آنتی ویروست اکتیو بشه.
اما من بعد از مهلت 30 روزه ای کار رو کردم.
با این که با اجرای پچ حالا می تونم سیستممو اسکن کنم(که بعد از 30روز این کار رو نمی تونستم انجام بدم)اما وقتی می خوام آپدیتش کنم میگه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من یه مشکلی با این آنتی ویروس دارم
نسخه ی 2012 توتال سکوریتی رو از آسان دانلود دان کردم.
بعد از نصب نرم افزار باید تو حالت safe mode فایل پچ رو اجرا و 2045 رو بزنی تا آنتی ویروست اکتیو بشه.
اما من بعد از مهلت 30 روزه ای کار رو کردم.
با این که با اجرای پچ حالا می تونم سیستممو اسکن کنم(که بعد از 30روز این کار رو نمی تونستم انجام بدم)اما وقتی می خوام آپدیتش کنم میگه:
با سلام و خسته نباشی
سوال من اینه که چرا بعد از نصب نرم افزار تو حالت safe mode فایل پچ رو اجرا نکردید.
به نظر من آنتی ویروس را اول پاک کرده و دوباره نصب کنید. بعد از safe mode وارد شوید و پچ را اجرا کنید.
بعد می توانید آپدیت کنید.
این آنتی ویروس یک مشکلی که دارد سرعت اینترنت ( adsl و ... ) را پایین می آورد.
نظر من این است که آنتی ویروس کاسپراسکای اینترنت 2012 رو استفاده کنید.
با تشکر : hassanbike@yahoo.com
شاد باشید:40:
AMIR.KIK
29-11-2011, 16:01
Bitdefender Internet Security 2012
سلام من هر بار نصب میکنم بازم زبان نرم افزار انگلیسی نمیشه . چه کنم؟
از همین سایت هم دانلود کردم
AMIR.KIK
06-12-2011, 17:09
BitDefender Antivirus 2011/2010
BitDefender Antivirus 2011/2010/2009/2008
AMIR.KIK
06-12-2011, 22:02
BitDefender Internet Security 2011/2012
amirkalak6
10-12-2011, 09:06
سلام
دوستان من نسخه اخرو دانلود کردم ولی زبانش فرانسویه چطوری انگلیسی کنمش؟؟؟
سلام دوستان من نصب کردم خیلی سنگینه و سرعت سیستم رو آورده پایین میشه کمک کنید؟
amirkalak6
10-12-2011, 12:32
سلام من هر بار نصب میکنم بازم زبان نرم افزار انگلیسی نمیشه . چه کنم؟
از همین سایت هم دانلود کردم
آقا منم همین مشکلو دارم چیکارکنم؟؟
ممنون می شم نحوه آپدیت آفلاین و محل تهیه فایل بفرمایید به چه صورت هستش .
ممنون
AMIR.KIK
13-12-2011, 23:33
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B]
AMIR.KIK
15-12-2011, 01:19
EXXTREME
19-12-2011, 22:39
سلام لینک این انتی ویروسو و اینترنت سکیوریتیشو که اخرین ورژن باشه بدین.
خیلی خیلی ممنون.
AMIR.KIK
20-12-2011, 01:50
سلام لینک این انتی ویروسو و اینترنت سکیوریتیشو که اخرین ورژن باشه بدین.
خیلی خیلی ممنون.
لینک دانلود BitDefender Internet Security 2012
نسخه 32 بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er.com%2Fwindows%2Fdesktop%2Fi_security%2F2012%2Fe n-us%2Fbitdefender_is_2012_32b.exe)
نسخه 64 بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er.com%2Fwindows%2Fdesktop%2Fi_security%2F2012%2Fe n-us%2Fbitdefender_is_2012_64b.exe)
لینک دانلود BitDefender Antivirus Plus 2012
نسخه 32 بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er.com%2Fwindows%2Fdesktop%2Fav_plus%2F2012%2Fen-us%2Fbitdefender_av_2012_32b.exe)
نسخه 64 بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er.com%2Fwindows%2Fdesktop%2Fav_plus%2F2012%2Fen-us%2Fbitdefender_av_2012_64b.exe)
لینک دانلود BitDefender Total Security 2012
نسخه 32 بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er.com%2Fwindows%2Fdesktop%2Ft_security%2F2012%2Fe n-us%2Fbitdefender_ts_2012_32b.exe)
نسخه 64 بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er.com%2Fwindows%2Fdesktop%2Ft_security%2F2012%2Fe n-us%2Fbitdefender_ts_2012_64b.exe)
pedram_01
27-12-2011, 23:39
لطفا انتی ویروسی را به من معرفی کنید که قدرتمند باشه از هر لحاظ به کرک ها و پتچ ها گیر نده هوش مصنوعی قوی داشته باشه تا بتونه کرک های واقعا ویروسی را بگیره کار باهاش راحت باشه فایرووال خیلی قدرتمندی داشته باشه از قرنطینه بشه براشون ویروس ارسال کرد برام مهم نیست سبک باشه یانه سند باکس داشته باشه کامل باشه امکانات زیادی داشته باشه
اگه بشه ارزان باشه چون اورجینال میخوام بگیرم پشیمون نشم سریع اسکن کنه بدون اجازه فایلی رو حذف نکنه ممنون میشم بهم چندتا انتی ویروس معرفی کنید این امکانات رو داشته باشه
AMIR.KIK
28-12-2011, 00:19
لطفا انتی ویروسی را به من معرفی کنید که قدرتمند باشه از هر لحاظ به کرک ها و پتچ ها گیر نده هوش مصنوعی قوی داشته باشه تا بتونه کرک های واقعا ویروسی را بگیره کار باهاش راحت باشه فایرووال خیلی قدرتمندی داشته باشه از قرنطینه بشه براشون ویروس ارسال کرد برام مهم نیست سبک باشه یانه سند باکس داشته باشه کامل باشه امکانات زیادی داشته باشه
اگه بشه ارزان باشه چون اورجینال میخوام بگیرم پشیمون نشم سریع اسکن کنه بدون اجازه فایلی رو حذف نکنه ممنون میشم بهم چندتا انتی ویروس معرفی کنید این امکانات رو داشته باشه
كدام آنتي ويروس ... !!؟؟ ╣══ تبادل نظر کاربران،نظرات شخصی و تجربی ══╠ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
USAEBRAHIMSAT
30-12-2011, 00:20
با سلام خدمت دوستان
من Bitdefender Internet Security 2012 رو نصب کردم و اونو از safe mode تا سال 2045 هم رجیستر کردم
ولی بعد اون هر دفعه که می خوام آپدیتش کنم ارور میده و آپدیت نمی شه
چطور می تونم بدون دردسر اونو آپدیت کنم ؟
خواهش می کنم کمک کنید
Mohammad_es66
30-12-2011, 18:26
چه طور میشه فایروال comodo رو روش نصب کرد من نصب کردم صفحه سیاه میشه
AMIR.KIK
01-01-2012, 11:23
Serenity
01-01-2012, 12:01
امیر جان اگه برای BitdefenderTotal Security 2012 هم سریال بزارین ممنون میشم
:11:
AMIR.KIK
01-01-2012, 12:13
عزیز ببین جواب میده؟
Mohammad_es66
03-01-2012, 09:54
عزیز بیا اینم پچش برایت اپلود کردم
اموزش فعال کردنش برگرفته شده از اسان دانلود
- قبل از نصب نرم افزار اتصال اينترنت خود را قطع كنيد و سپس اقدام به نصب نرم افزار نماييد.
- نرم افزار را به صورت آزمایشی (30 روز آزمایشی) نصب کنید.
- پس از پایان مراحل نصب سیستم خود را Restart نمائید.
- زمانی که آنتی ویروس اجرا شد اینترنت را وصل کرده و آنتی ویروس را آبدیت نمائید.
- پس از پایان به روزرسانی یک بار دیگر سیستم خود را Restart کنید و با استفاده از گزینه Safe Mode ویندوز را بارگزاری نمائید.
- فایل Patch موجود را انتخاب کرده و برروی گزینه Year 2045 کلیک کنید و چند ثانیه صبر کنید تا پیغام فعالسازی ظاهر گردد. - حالا کافیست سیستم خود را از نو راه اندازی کرده و به صورت معمولی بارگزاری کنید.
Serenity
06-01-2012, 00:12
آقا این BitDefender چرا انقدر سرعت اینترنت رو میگیره ؟
هم نسخه توتال و هم اینترنت سکیوریتی 2012
الان اینجا
همه این مشکل رو دارن ! سرعت دانلود و سرعت ویندوز رو نمیگیره سرعت وبگردی رو میگیره ، تو فایرفکس و کروم و اپرا تست شده اما باز سرعت کشنده پایین هست ...
:13:
SevenCity
06-01-2012, 13:17
وضعیت انتی ویروس بیت دفندر چجوریاس؟
حتما باید کرک بشه یا با سریال کار میکنه؟
میخوام همراه با کمودو ستش کنم
EXXTREME
06-01-2012, 14:34
وضعیت انتی ویروس بیت دفندر چجوریاس؟
حتما باید کرک بشه یا با سریال کار میکنه؟
میخوام همراه با کمودو ستش کنم
انتی خیلی خوبیه و شناساییش خوبه تنظیماته راحتی داره.
دوست عزیز شما برا چی میخوای کمودو نصب کنی:13:
نمیدونم چه قضیه ای هست همه میخوان دو تا سویت داشته باشن که چی بشه این کار چیزی جز اختلال ایجاد نمیکنه.البته درکتون میکنم دوست دارین سویت های دیگرو تست کنین.
شما مطمئن باش هر موقع یه انتی و یه فایروال از دو سویت چدا نصب کنی حتی اگر به تنظیماتش 100% وارد باشی باز هم انقدر رو سرعتتاثیر مزاری به 3 روز نکشده پاکش میکنی.و همیشه اختلال هست وکسی که میگه نیست اینو شک نکن تست نکرده.
سیستمهمن 4 هسته ای با فرکانس 3گیگاهرتزه با 4 گیگ رم هر انتی با هر شرایطی بگی تست کردم با جرعت میتونم بگم دو سوییت کنار هم جز کاهش سرعت کندی سیستم سردرگمی کاربر چیزی نداره.
نظره من اینه یا شماکمودو نصب کن یا بیتفندر.
نمیدونم چه قضیه ای هست همه میخوان دو تا سویت داشته باشن که چی بشه این کار چیزی جز اختلال ایجاد نمیکنه.البته درکتون میکنم دوست دارین سویت های دیگرو تست کنین.
شما مطمئن باش هر موقع یه انتی و یه فایروال از دو سویت چدا نصب کنی حتی اگر به تنظیماتش 100% وارد باشی باز هم انقدر رو سرعتتاثیر مزاری به 3 روز نکشده پاکش میکنی.و همیشه اختلال هست وکسی که میگه نیست اینو شک نکن تست نکرده.
سیستمهمن 4 هسته ای با فرکانس 3گیگاهرتزه با 4 گیگ رم هر انتی با هر شرایطی بگی تست کردم با جرعت میتونم بگم دو سوییت کنار هم جز کاهش سرعت کندی سیستم سردرگمی کاربر چیزی نداره.
سلام
کاملا درسته 100%
صرفا جهت اطلاع
SevenCity
06-01-2012, 17:40
سه روز چیه بیشتر از سه ساله که اینکارو میکنم :31: البته کاریه که خیلی ها میکنند و تست میکنند
کمودو چیزهایی رو داره که هیچ سوییت کاملی نداره (جز outpost) چطور میتونم بیخیال کمودو بشم فقط بخاطر اینکه روی سرعت سیستم بعضی ها تاثیر میزاره (من با سیستم دو هسته ای کوچکترین تاثیری نمیبینم تو سرعتم با وجود نصب انواع و اقسام انتی های گارد روشن خاموش، گیم های روز دنیاروهم میزنم هرچند گرافیکم gtx460 هست )
مگر اینکه منظور شما تو سرعت عملکرد انتی ها (و البته سرعت کم اسکن همزمان با این هاردهای مکانیکیمون) باشه که از این نظر حق با شماست
EXXTREME
06-01-2012, 20:42
سه روز چیه بیشتر از سه ساله که اینکارو میکنم :31: البته کاریه که خیلی ها میکنند و تست میکنند
کمودو چیزهایی رو داره که هیچ سوییت کاملی نداره (جز outpost) چطور میتونم بیخیال کمودو بشم فقط بخاطر اینکه روی سرعت سیستم بعضی ها تاثیر میزاره (من با سیستم دو هسته ای کوچکترین تاثیری نمیبینم تو سرعتم با وجود نصب انواع و اقسام انتی های گارد روشن خاموش، گیم های روز دنیاروهم میزنم هرچند گرافیکم gtx460 هست )
مگر اینکه منظور شما تو سرعت عملکرد انتی ها (و البته سرعت کم اسکن همزمان با این هاردهای مکانیکیمون) باشه که از این نظر حق با شماست
مگه کمودو جز سندباکس و هیپس چیز دیگه ای هم داره:31:شوخی کردم.
البته این حرفه شما اصلا درست نیست چون مطمئنم شما کسپرسکی و انلاین ارمرو تست نکردین که این حرفو میزنین.
اتپوست که عالیه.
البته کاریه که خیلی ها میکنند و تست میکنند
نه عزیز خیلی افراد معدودی این کارومیکنن چون سیستم باید دست یه سوییت باشه تا اون سوییت بتونه تمام برنامه ها و... کامل با خودش هماهنگ کنه.
نمیدونم شما چه کانفیگی دارین.
میشه بفرمایین سویت کامل از نظره شما چیه چون با این حرفتون دارین کسپرسکی و انلاین ارمر و دیگر فایروالها رو زیره سوال میبرین.
در ضمن بقیه بحث در قسمت مقایسه فایروال ها.
SevenCity
07-01-2012, 08:02
مگه کمودو جز سندباکس و هیپس چیز دیگه ای هم داره:31:شوخی کردم.
البته این حرفه شما اصلا درست نیست چون مطمئنم شما کسپرسکی و انلاین ارمرو تست نکردین که این حرفو میزنین.
اتپوست که عالیه.
نه عزیز خیلی افراد معدودی این کارومیکنن چون سیستم باید دست یه سوییت باشه تا اون سوییت بتونه تمام برنامه ها و... کامل با خودش هماهنگ کنه.
نمیدونم شما چه کانفیگی دارین.
میشه بفرمایین سویت کامل از نظره شما چیه چون با این حرفتون دارین کسپرسکی و انلاین ارمر و دیگر فایروالها رو زیره سوال میبرین.
در ضمن بقیه بحث در قسمت مقایسه فایروال ها.
حالا نمیدونم چرا همش شوخی شوخی انتقاد میکنی از کومودو نمیشه با دم شیر بازی کرد نه؟ :31:
نمیشه جدی جدی از بهترین پک امنیتی اینترنت سکیوریتی رایگان انتقاد کرد؟ :31:
کسپر و انلاین ارمور هم تست کردم عالی هستند زمانی که نورتون و امثال بیتدفندر معروف بودند وهمچنین انلاین ارمور در زمینه فایروال شهرت داشت امثال کومودو در حال یادگیری از بزرگان بودند
یادمه 5..6 سال پیش بیتدفندر سبکترین انتی ویروس دنیا بود ناد رو میزاشت جیب کوچیکش :31:
با اینحال من چون به کومودو از نظر فایروال اطمینان پیدا کردم و واقعا راحتم باهاش (انگار اصلا برای سلیقه من درست شده) ترجیح میدم همیشه داشته باشمش به علاوه یک انتی ویروس قدرتمند که کومودو از این نظر بی بهره است
فعلا بای بیتی
Mohammad_es66
07-01-2012, 15:54
من comodo را با bitdifender total security نصب کردم ولی صفحه سیاه میشد دیگه نصب نکردم .من الان چند روزیه دارم از bit استفاده میکنم ولی ازش زیاد خوشم اخه صفحات را باید بعد از نصبش ریفرش کنم تا جواب بده الکی لود میکنه حتی گوگل هم همین طوره ولی تا ریفرش میکنم انی باز میشه میخوام برگردم به همون نورتون بیشتر باهاش حال میکردم
بچه ها
من امروز کسپرسکی رو پاک کردم و میخوام واسه تنوع یه انتی ویروس دیگه رو تست کنم...
اینطور که من دیدم اکثر بچه ها از بیتدیفندر ناراضی هستن که...
سرعت دانلود و مرور صفحه رو ظاهرا میگیره ...
و...
یعنی بیخیال این یه مورد بشم؟؟
Lord Farshad
08-01-2012, 17:09
بچه ها
من امروز کسپرسکی رو پاک کردم و میخوام واسه تنوع یه انتی ویروس دیگه رو تست کنم...
اینطور که من دیدم اکثر بچه ها از بیتدیفندر ناراضی هستن که...
سرعت دانلود و مرور صفحه رو ظاهرا میگیره ...
و...
یعنی بیخیال این یه مورد بشم؟؟
درود.
من دیشب نصبش کردم؛ اما امروز صبح پاکش کردم. دیوانه میکرد آدم رو؛ جالبه که برای من سرعت کامپیوتر رو نگرفت ولی سرعت نت رو افتضاح میکرد. هیچ پیجی باز نمیشد و جالب اینجا بوداگر استپ میکردی و بعدش ریفرش میکردی، صفحه رو باز میکرد. کلا مشکل نت اش حاد بود. اگر این مشکل رو نداشت، یقینا نگهش میداشتم.
الان دارم کمودو رو امتحان میکنم ببینم چطوریه.
اره ...
ظاهرا این مشکل همه جایی هست تو بیتدیفندر و واقعا جای تعحب داره...
پس فعلان بیخیالش شیم؟؟؟
اونایی که دارن چه کار میکنن با این مشکلشون؟؟
واقعا مایوس کننده ست! آنتی ویروسی که من 7 ساله ازش استفاده می کنم و راضی بودم چرا جدیدا اینطوری شده ؟ همه از نسخه های جدیدش می نالن!
البته خودم هنوز این ورژن جدید رو تست نکردم اما مثل اینکه باید با همین 2011 ش بسازم
Mohammad_es66
10-01-2012, 09:40
بله شما همون ورژن رو داشته باش اگه ازش راضی هستی چون من که نصب کردم حالی بهم نداد اگه سرعت اینترنت رو نمیگرفت خوب بود ولی چه کنم که اینترنت رو افتضاح میکنه قبلا نورتون را کلی ازش راضی بودم ولی گفتم برای تنوع نصبش کنم که دیدم همون نورتون بهتر بود نمیدونم چرا اینطوریه یعنی جزء انتی ویروس های برتره
silvanaboy
11-01-2012, 00:10
یه سوال من BitDefender Total Security 2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نصب کردم ولی سرعت اینترنتم رو وحشتناک کم میکنه دیگه نه میتونم چیزی اپلود کنم نه دانلود حتی دانلود خود BitDefender هم off کردم ولی سرعت نت رو میگیره میشه راهنمایی کنید ممنون
یه سوال من BitDefender Total Security 2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نصب کردم ولی سرعت اینترنتم رو وحشتناک کم میکنه دیگه نه میتونم چیزی اپلود کنم نه دانلود حتی دانلود خود BitDefender هم off کردم ولی سرعت نت رو میگیره میشه راهنمایی کنید ممنون
سلام
این مشکل رو سایر دوستان هم داشتن و میشه گفت متاسفانه راهی نداره . :41:
پس کلا این آنتی ویروس با این سابقه و عظمت کسی توش نیس که این مشکل عظیم رو بر طرف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
خنده داره یکمی به خدا...
من که باورم نمیشه کسی از یه نسخه ی آنتی ویروسی با این اسم و سابقه راضی نباشه...
EXXTREME
11-01-2012, 21:05
پس کلا این آنتی ویروس با این سابقه و عظمت کسی توش نیس که این مشکل عظیم رو بر طرف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
خنده داره یکمی به خدا...
من که باورم نمیشه کسی از یه نسخه ی آنتی ویروسی با این اسم و سابقه راضی نباشه...
من انتیشو چند روز داشتم هیچ مشکلی نداشت.
شاید منظوره شما فایروال باشه.
نمیدونم والا
ما که با تعریف و تمجیدی که دوستان کردن در همه جا ازش جرات نکردیم هنوز نصبش کنیم...
ArashMiniStar
12-01-2012, 11:30
نمیدونم والا
ما که با تعریف و تمجیدی که دوستان کردن در همه جا ازش جرات نکردیم هنوز نصبش کنیم...
کار خوبی کردی.اصلا یک آنتی ویروسه چرتیه.نداشته باشی بهتره.قبلا باز خیلی بهتر بود.:13:
*Batman*
16-01-2012, 22:10
ACDSee هم پا به عرصه امنیت گذاشت.
شباهت عجیب آنتی ویروس ACDONE به Bitdefender!!!
مثل سیبی که از وسط دو نیم شده.
pedram_01
17-01-2012, 04:39
سلام
ایا بیت دیفندر کلود اسکن یا همون اسکن ابر داره؟
ایا بوت اسکن داره؟
ایا سنباکس داره؟
این انتی ویروسی که گذاشتین مثل بیتدفندر قدرت مند هست یا فقط از نظر ظاهری مثل همن؟
ممنون میشم جواب بدید مرسی
چجوری میشه برای بیت دفندر ویروس بفرستم
ایمن هم مثل بیت زده اون چجوریه ؟
pedram_01
17-01-2012, 23:48
چرا هیچ کس جواب نمیده؟:angry:
چجوری یک فایل رو به قرنطینه ارسال کنم
*Batman*
18-01-2012, 00:01
چرا هیچ کس جواب نمیده؟:angry:
چجوری یک فایل رو به قرنطینه ارسال کنم
سلام.
راه حل سریع! :
جناب Kortol ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])از کاربران اصیل بیت دیفندر بودن.از ایشون سوال کنید.
نسل کاربران اصیل داره منقرض میشه:31:
ارسال فایل مشکوک برای بیت یدفندر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایا بیت دیفندر کلود اسکن یا همون اسکن ابر داره؟
یه چیزایی شنیدم ولی نمیدونم که بر روی محصولاتش پیاده کرده یا نه , آخرین بار یادمه برای کاربران رومانی این محصول رو ارائه داده بود
ایا سنباکس داره؟
خیر میتونید از برنامه سندباکس هم به طور جداگانه استفاده کنید
Master89
18-01-2012, 21:40
اصلا ورژن جدیدش رو نصب نکنید که داغونه
اگر قصد نصبش رو دارید برید اصلیش رو بخرید !
مگه بین این دو فرقی هم وجود داره ؟:31:
Master89
18-01-2012, 23:00
مگه بین این دو فرقی هم وجود داره ؟:31:
بله ، فرقش مثل زمین و زیرزمینه :27:
pedram_01
18-01-2012, 23:06
فکر نمیکنم اینجا کسی بیت دفندر داشته باشه تا ما رو کمک کنه
بوت اسکنش رو پیدا کردم تنها مشگلی که من میتونم از بیت بگیرم نداشتن سند باکس هست و اپتودیت های سنگین
و هنوز یاد نگرفتم چجوری یک فایل مشکوک رو به قرنطینه بفرستم
شما کدام نسخه را میگید داغون هست و کدام نیست ؟ اگه میشه اونی که داغون نیست لینک دانلودش رو بزارید مرسی :8:
من از بیت دفندر سیکروبتی 2012 استفاده میکنم
بله ، فرقش مثل زمین و زیرزمینه :27:
چه فرقی داره ؟
نسخه ای که به صورت ارجینال میخرید 2012 است شما هم که گفتید
حالا این نسخه اصلی مگه چیه دقیقا ؟:دی
البته من منظورم استفاده از 30 روز تریال و استفاده از سریال واسه فعال سازی بیت هست نه کرک!
ولی ممنون میشم فرق بین نسخه اصلی و نسخه خریداری شده اش رو یگید :دی
سلام .میخامbitdefender رو Uninstal بکنم.ولی نمیشه.از انواع برنامه های Uninstal استفاده کردم ولی نشد.چه راهی برای Uninstal کردنش هست؟
*Batman*
19-01-2012, 11:45
سلام .میخامbitdefender رو Uninstal بکنم.ولی نمیشه.از انواع برنامه های Uninstal استفاده کردم ولی نشد.چه راهی برای Uninstal کردنش هست؟
سلام
Bitdefender Uninstall Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AMIR.KIK
19-01-2012, 20:35
عزیزان BitDefender 2012 مشکلی برای سرعت اینترنت به وجود نمی آره کافیه برید در بخش زیر
Setting->PrivacyControl->showbitdefendertoolbar رو Off کنید
حالشو ببرید آخر آنتی ویروسه
Master89
22-01-2012, 15:20
عزیزان BitDefender 2012 مشکلی برای سرعت اینترنت به وجود نمی آره کافیه برید در بخش زیر
Setting->PrivacyControl->showbitdefendertoolbar رو Off کنید
حالشو ببرید آخر آنتی ویروسه
این بحث و این راه حل بار ها و بار ها صورت گرفته و باز هم همچنان سرعت افت پیدا میکنه.
حالا شما یکبار این آنتی ویروس محشر رو حذف کن و ببین سرعت چقدر تغییر میکنه.
اطلا مگه اینترنت ایران چقدر سرعت داره که باز بخواد محدود بشه ؟
الان که میبینید.دارن اینترنت ملی رو تست میکنن سرعت چطوره. کار این بیت دیفندرم دقیقا همینه. تمام آی پی ها رو دونه دونه تست میکنه !
اما اینکه آخر آنتی ویروسه. درسته
اگر این آنتی ویروس رو داشته باشید. هیچوقت ، هیچوقت سیستمتون رنگ ویروسو نمیبینه.
پیشنهاد من بیت دفندر 2010 هست که واقعا بهترینه و سرعت رو کاهش نمیده !:11:
pedram_01
23-01-2012, 03:06
سلام 2010 حال نمیده . اگه 2010 خوب بود دیگه نسخه 2012 رو نمیزدن
چجوری میشه برای بیت دفندر ویروس بفرستم؟ من قبلا این سوال رو پرسیده بودم و یکی بهم جواب داده بود اما من اون سایتو گم کردم الان هم هرچی فکر میکنم که کی بهم جواب داد یادم نمیاد :31:
یک سوال دیگه چجوری میتونم یک فایل مشکوک رو تو قرنتینه بیتدفندر بفرستم مرسی
AMIR.KIK
25-01-2012, 03:38
BitDefender Internet Security 2011 / 2012 - 1 Year
XL64WYF
ZYANI0T
N4T3ZCK
R4EBS0J
7WMGPPT
GHJP3HQ
6NPLBUV
XK4Q2XG
RTI5SEL
E0LEEU0
ZNLRFR7
Master89
25-01-2012, 20:21
چه فرقی داره ؟
نسخه ای که به صورت ارجینال میخرید 2012 است شما هم که گفتید
حالا این نسخه اصلی مگه چیه دقیقا ؟:دی
البته من منظورم استفاده از 30 روز تریال و استفاده از سریال واسه فعال سازی بیت هست نه کرک!
ولی ممنون میشم فرق بین نسخه اصلی و نسخه خریداری شده اش رو یگید :دی
به نظر شما یعنی یک کمپانی با بیش از 10 سال سابقه و تخصصش در محافظت از متجاوزان کامپیوتری و بد افزار ها. نمیتونه خلافکار هایی که مثلا مخقیانه دارن از این محصولات استفاده میکنند جلوگیری کنه ؟
حسابش مثل دو دوتا 4 تاست. شما چه با کرک چه با سریال غیر قانونی وصل میشید به سیستم آپدیت مخصوص خلافکار ها.مثلا شما آپدیت میکنید ، ولی چیزی آپدیت نشده !
این یک راهکار تبلیغاتی هست. خودم هم قبلاها مسخره میکردم اینایی رو که 40 تومن پول آنتیویروس میدادنو. اما اگر یکبار با ویندوز اورجینال و آنتی ویروس ارجینال کار کنید. میبینید چقدر فرق دارن با هم !
مثل اینه که دلار میشه 2 هزار تومن ، همه چی گرون میشه. اونوقت یکی میاد میگه : یارانه که هست !!!:19::19::19:
به اندازه کافی در مورد آنتی ویروس اورجینال و غیر اورجینال بحث شده است میتونید تاپیک زیر رو مطالعه کنید
فرق آنتی ویروس اورجینال با کرک شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B1%D9%88%D8%B3+%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AC%DB%8C%D9% 86%D8%A7%D9%84)
این هم جمع بندی تاپیک بالا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ac.Milan
26-01-2012, 12:57
من بیت دیفندر 2012 اورجینال دارم. بیچاره ام کرده!!!
هرچی کرک و بازی کرک شده هست رو شناسایی میکنه و پاک میکنه! چکار کنم با این زبون نفهم؟؟؟ :D
هرچی کرک و بازی کرک شده هست رو شناسایی میکنه و پاک میکنه! چکار کنم با این زبون نفهم؟؟؟ :D
با سلام خدمت دوست عزیز
ویروس کش بیت دفندر ورژن 2011 و 2012 هم سرعت اینترنت رو به شدت پایین میاره و هم مشکلات اندک دیگه داره ولی در کل ویروس کش خوبه ، اگه این مشکلات رو نداشت عالی میشد . اما اگر شما ویروس کش رو غیر فعال کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه . یک راه دیگه اینه که ویروس کشتون رو عوض کنید ولی اگه عوض کردید ویروس کش eset رو نصب نکنید:13:چون این هم در شناسایی کرک ها خیلی قوی است.
به نظر من یک مدت comodo یا کسپر داشته باشید بد نیست .
با تشکر
شاد باشید:40:
ـــــــــــــــــــــــــ
MEHDI FARZIN MEHR
27-01-2012, 15:36
دوستان برای حل مشکل اپدیت بیت دیفندر 2012 :
در تنظیمات اپدیت : آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r.com%2F) رو به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])1.bitde fender.com تغیر بدید مشکل حل میشه و به راحتی اپدیت میشه :27:
اگه دیدید که بازم وسط اپدیت ارور میده مشکل از سریال برنامس که باید از سریالی استفاده کنید که از سایت سازنده بلاک نشده باشه. من گشتم و این چنتا رو پیدا کردم که ظاهرا مشکلی ندارن :
646FAD051CD2F6EB26ED
69BC3008B3985A3A6042
6C34076A7DD8B3227E07
61BD13E3E3F76834FBC5
اگه بازم مشکل ارور رو داشتین بی دردسر ترین راه اپدیت افلاینه.
برای دانلود اپدیت افلاین هم از این ادرس استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2Fsite%2Fview%2FDesktop-Products-Updates.html)
به نظرم برای راحتی کار سایتشو بندازین توی بوک مارک مرورگرتون و هر چند وقت یکبار اپدیت افلاین جدید رو دانلود کنید.
سلام
دوست من دو تا راه داره
1 - اون کرک ها رو به عنوان فایلهای سالم بهش معرفی کن تا دیگه کاری بهشون نداشته باشه
2 - براش تعریف کن که هر وقت یه مورد پیدا کرد از خودت سوال کنه و تصمیم گیری با خودتون باشه
من یه مدت داشتم ، به کرکها گیر میده اما خودم تنظیم میکردم و دیگه مشکلی نبود
موفق باشید
Ac.Milan
28-01-2012, 14:38
سلام
دوست من دو تا راه داره
1 - اون کرک ها رو به عنوان فایلهای سالم بهش معرفی کن تا دیگه کاری بهشون نداشته باشه
2 - براش تعریف کن که هر وقت یه مورد پیدا کرد از خودت سوال کنه و تصمیم گیری با خودتون باشه
من یه مدت داشتم ، به کرکها گیر میده اما خودم تنظیم میکردم و دیگه مشکلی نبود
موفق باشید
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز... لطف میکنید به من بگید کجاش باید این تنظیمات رو عوض کنم و چجوری؟؟؟
سلام به همه دوستان
من روی دو تا سیستم بیت دفندر 2012 اینترنت سکیوریتی نصب کردم
هیچکدوم از مشکلاتی که دوستان گفتن رو من ندارم...نه احتیاج به ریفرش کردن مرورگر داره...سرعت دانلود و وبگردیم هم کم نشده... به نظر شخصی من این سوییت امنیتی به همراه کاسپرسکی الان جز بهترینهای جهان هستند...
کافیه به سایت ماتوسک سر بزنید و نتایج تستهای فایروالها رو نگاه کنید
بیت دفندر 97 درصد
کاسپرسکی 93 درصد
نورتون 20 درصد
اواست 15 درصد
نود و بقیه رو که نگم بهتره تا بیشتر از این آبروریزی نشه براشون
دوستان دقت کنید...نسخه اوریجینال این نرم افزار و همچنین نسخه ای که شما از سایت اصلی بیت دفندر دانلود و نصب میکنید و تریال 30 روزه هست هیچ مشکلی نداره...البته به مشخصات سیستم شما و توانایی اون و همچنین به وضعیت سلامت ویندوزتون هم بستگی داره...در مجموع با توجه به نکاتی که عرض کردم شک نکنید که در حال حاضر یکی از بهترینهاست...
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز... لطف میکنید به من بگید کجاش باید این تنظیمات رو عوض کنم و چجوری؟؟؟
سلام
راستش من دو سال پیش داشتم و الان رفتم و پستها رو براتون پیدا کردم که مربوط به ورژن 2010 هستش که قطعا با
2012 متفاوت هستش اما روش کلی کار به همین صورته و با یکم دقت پیداش میکنی
به این آدرس برید
Master89
30-01-2012, 22:52
بیت دفندر فقط آنتی ویروسش خوبه. دنبال توتال سکوریتی نباشید. خیلی وضعش خرابه.
AMIR.KIK
31-01-2012, 14:05
bitdefender internet security
JR0F04W
6F6W4U2
WJZDX2P
با سلام
من یک سریال اورجینال یکساله بدستم رسیده امروز
اما نتونستن نسخه انتی ویروس بیت دیفندر 2012 رو دانلود کنم چند تا لینک روی سایتش بود اما نمی شد دانلود کرد
حالا دوستان میتونن لینک دانلود BitDefender Antivirus Plus 2012 رو برام بزارن
با تشکر
AMIR.KIK
12-02-2012, 13:44
با سلام
من یک سریال اورجینال یکساله بدستم رسیده امروز
اما نتونستن نسخه انتی ویروس بیت دیفندر 2012 رو دانلود کنم چند تا لینک روی سایتش بود اما نمی شد دانلود کرد
حالا دوستان میتونن لینک دانلود BitDefender Antivirus Plus 2012 رو برام بزارن
با تشکر
سلام
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هر نسخه ای رو بخوای میتونی دانلود کنی از خود سایت بیت دیفندر هست
Ac.Milan
16-02-2012, 17:48
سلام
من ویندوزم رو جدیدا عوض کردم و بیت دیفندر 2012 قبلی که Install کردم دیگه نیست. ولی فایلهاش هنوز هست و بهشون دسترسی دارم.
میشه با استفاده از همون فایلها دوباره install کنم و دیگه دوباره دانلود نکنم؟
اگه راهی هم واسه آپدیت آفلاین هست بگید... ورژن 2012.
AMIR.KIK
16-02-2012, 18:17
سلام
من ویندوزم رو جدیدا عوض کردم و بیت دیفندر 2012 قبلی که Install کردم دیگه نیست. ولی فایلهاش هنوز هست و بهشون دسترسی دارم.
میشه با استفاده از همون فایلها دوباره install کنم و دیگه دوباره دانلود نکنم؟
اگه راهی هم واسه آپدیت آفلاین هست بگید... ورژن 2012.
سلام
اگه اون فایل اصلی رو که دانلود کردی داشته باشی میتونی دوباره نصب کنی اگه نداری باید دوباره دانلود کنی
برای آپدیت هم به این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کن در مورد تنظیمات و آپدیت توضیح داده شده
Ac.Milan
16-02-2012, 18:46
سلام
اگه اون فایل اصلی رو که دانلود کردی داشته باشی میتونی دوباره نصب کنی اگه نداری باید دوباره دانلود کنی
برای آپدیت هم به این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کن در مورد تنظیمات و آپدیت توضیح داده شده
خود دانلودر بیت دیفندر دانلود کرد و install کرد. الان فایلهایی که تو ویندوز قبلی ریخته شده بود هست.
تو همونا فایل setup نیست؟؟؟
AMIR.KIK
16-02-2012, 18:59
خود دانلودر بیت دیفندر دانلود کرد و install کرد. الان فایلهایی که تو ویندوز قبلی ریخته شده بود هست.
تو همونا فایل setup نیست؟؟؟
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هر نسخه ای رو میخوای میتونی دانلود کنی بدون دانلودر بیت دفندر برای بعدا هم میتونی نگه داری و یا به کسی دیگه ای بدی
با دانلودر بیت دیفندر اگه دانلود کنی فک نکنم بتونی فایل اصلی رو نگه داری
vahid javani
19-02-2012, 14:43
دوستان برای حل مشکل اپدیت بیت دیفندر 2012 :
در تنظیمات اپدیت : آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r.com%2F) رو به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])1.bitde fender.com تغیر بدید مشکل حل میشه و به راحتی اپدیت میشه :27:
کسی میدونه علت این که با این کار جواب میده چیه و در این حالت از کجا آپدیت میشه؟؟؟
من این کارو کردم ولی فقط بعضی وقت ها جواب میده اونم کامل آپدیت نمیکنه چون وقتی با سرور اصلی میرم بازم فایل برای آپدیت داره!!!
Mehrdad092000
21-02-2012, 06:15
این انتی ویروس چجوریه؟خوبه بده؟
من الان از East استفاده میکنم خوبیش اینه زیاد سرعتمو نمیگیره میخواستم ببینم این چجوریه
2.8 cpu 775lga
ram 512ddr400
راستی کدومش کامل میشه کرک کرد یا سریالش هست؟بین internetوtotal
این انتی ویروس چجوریه؟خوبه بده؟
من الان از East استفاده میکنم خوبیش اینه زیاد سرعتمو نمیگیره میخواستم ببینم این چجوریه
2.8 cpu 775lga
ram 512ddr400
راستی کدومش کامل میشه کرک کرد یا سریالش هست؟بین internetوtotal
خیر بیت دیفندر سرعت سیستم و اینترنت رو کمی کند میکنه شما هم با مشخصات سیستمتون بهتره به فکر آنتی ویروس سبکی مثل آویرا , آواست , نورتون و ... باشید
اگر سوال بیشتری داشتین در این تاپیک سوال کنید
كدام آنتي ويروس ... !!؟؟ ╣══ تبادل نظر کاربران،نظرات شخصی و تجربی ══╠ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahid javani
22-02-2012, 17:37
خیلی از سایت های دانلود هر چند روز یه بار یه bitdefender total security 2012 برای دانلود میذارند آیا نیازه هر کدوم که تازه میاد رو دانلود کنیم و نصب کنیم؟؟؟ یا با آپدیت کردن حل میشه؟؟؟؟
خیلی از سایت های دانلود هر چند روز یه بار یه bitdefender total security 2012 برای دانلود میذارند آیا نیازه هر کدوم که تازه میاد رو دانلود کنیم و نصب کنیم؟؟؟ یا با آپدیت کردن حل میشه؟؟؟؟
نه نیازی نیست با آپدیت کردن حل میشه
Master89
23-02-2012, 00:47
دوستان بیت دفندر 2012 همچنان موجب افت سرعت اینترنت میشه ؟
سلام
پست زیر رو ببین شاید رفع مشکل بشه
Mehrdad092000
23-02-2012, 14:58
سلام
دوستان این دیسک نجاتش راییگانه ؟برای همه ی انتی ویروس ها راییگانه ؟
توی این مسیر کدومو دانلود کنم 2 تا هستش
بعد میشه اپدیتشم دانلود کنم افلاین بعد بهش بدم؟
vahid javani
24-02-2012, 00:01
نه نیازی نیست با آپدیت کردن حل میشه
شرمنده...
آفلاین هم آپدیت کنیم میشه؟!!!!
Lord Farshad
24-02-2012, 17:11
درود
من چند پست قبل تر ؛ امیر جان ورژن های مختلف بیت دفندر رو برای دانلود گذاشته بودند؛ اینترنت سکیوریتیش رو دانلود و آپدیت کردم و توی این یک هفته یا 10 روزی که روی سیستم نصب بود، بدون انجام دادن کاری و تنظیمی، دیگه به هیچ وجه، به هیچ وجه، اون مشکلی که قبلا میدیدم روی سرعت نت ام اثر میگذاره رو نداشت و باید گفت که این باگش رو برطرف کردند.
شاد و پیروز و سربند باشید
vahid javani
27-02-2012, 23:40
@AMIR.KIK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه امکان داره بازم total بذار
اگرم بگی از کجا میاری دیگه عالی میشـــــــــــــــــــه!
AMIR.KIK
28-02-2012, 01:46
@AMIR.KIK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه امکان داره بازم total بذار
اگرم بگی از کجا میاری دیگه عالی میشـــــــــــــــــــه!
سلام
بفرما
Bitdefender Total Security
AMIR.KIK
28-02-2012, 15:38
BitDefender Antivirus
madadnoki
01-03-2012, 17:57
سلام! کسی کرک BitDefender Internet Security 2012 رو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای سیستم 32 بیتی..........
ویندوز 7...............
ورژن Build 15.0.34.1437
vahid javani
01-03-2012, 20:35
ویندوز 7...............
ورژن Build 15.0.34.1437
پیدا نمیکنید کرک 2011 هست که وقتی 2012 رو باهاش کرک میکنی دیگه آپدیت آنلاین نمیشه!
فعلا key زیر رو که AMIR.KIK ارائه دادند رو وارد کنید تا 40 روزی داشته باشید تا بعد...
XMR3RWW
madadnoki
01-03-2012, 20:42
پیدا نمیکنید کرک 2011 هست که وقتی 2012 رو باهاش کرک میکنی دیگه آپدیت آنلاین نمیشه!
فعلا key زیر رو که AMIR.KIK ارائه دادند رو وارد کنید تا 40 روزی داشته باشید تا بعد...
XMR3RWW
اگه برم بخرم چی؟؟؟
تو مغازه ها کرک شدش هست؟؟؟
ویندوز 7...............
ورژن Build 15.0.34.1437
بفرما اینم لینک دانلود کرک:
به جای اون نقطه چین ها سافت 98 دات آی آر بنویس (به انگلیسی)
madadnoki
01-03-2012, 23:32
دمت گرم
اگه کار کنه که خیلی خوب میشه
دستت درد نکنه:10::8:
تو محیط safe mode نصب کنم دیگه؟؟؟؟؟.........یا...
برای internet security هست دیگه؟؟؟
دمت گرم
بله از محیط safe mode
madadnoki
02-03-2012, 13:50
terminator5 جان!
کامل آپدیت نشد....
بیخیالش شدم......
یه چیز دیگه نصب میکنم.....
مرسی
دوستان
هنوز اینترنت سکوریتی بیتدیفندر اون مشکل قبلی رو داره؟؟؟
سرعت اینترنت و دانلود رو شدیدا فلج میکنه؟
vahid javani
02-03-2012, 15:38
دمت گرم
خب چندتا لایسنس کی هایی که توی همین تاپیک هست روبزن حتما جواب میده
madadnoki
06-03-2012, 12:46
من BitDefender Internet Security 2012 رو نصب کردم و کامل آپدیت شد..........
حالا دو تا سوال :
1)چند وقت به چند وقت باید آپدیت بشه؟؟؟
2)و این که وقتی آپدیت اولیه رو اتجام میدم ، اگه دوباره آپدیت کنم error update میده؟؟؟
AMIR.KIK
06-03-2012, 14:42
BitDefender Total Security 2012
madadnoki
07-03-2012, 09:47
حالا دو تا سوال :
2)و این که وقتی آپدیت اولیه رو اتجام میدم ، اگه دوباره آپدیت کنم error update میده؟؟؟
Serenity
07-03-2012, 09:50
حالا دو تا سوال :
اتوماتیک آپدیت میشه :20:
من آنتی ویروسش رو نصب کردم برای تست مشکلی نداره ، و راحت و بی دردسر آپدیت میشه
madadnoki
07-03-2012, 16:56
برای تست مشکلی نداره
منظورتون از برای تست چی هست؟
polestar98g
07-03-2012, 21:29
...
سلام. من هم عین همین مشکلو داشتم. هرچی در اینترنت گشتم دیدم مشکل عمومیه.
به همین خاطر بی خیالش شدم و پاکش کردم. ولی انصافاً بسته امنیتی عالیی هستش.
ارزش خرید داره. قیمتش هم قبلا مناسب بود الآن نمیدونم.
فقط یک مشکل هم با دانلود و دانلود منیجر داره.
Serenity
07-03-2012, 22:03
منظورتون از برای تست چی هست؟
من آنتی ویروس ها رو دائم در حال تست کردن هستم .الان نوبت بین دیفندر هست که داره تست میشه
:5:
devasations3000
11-03-2012, 02:11
دوستان به کمکتون اساسی نیاز دارم
وقتی دفندر رو نصب میکنم idm از کار می افته کمک کمک
*Batman*
11-03-2012, 02:38
چنانچه آخرین نسخه بیت دیفندر را نصب و آپدیت کردید اما مشکل همچنان پابرجاست:
روی آیکن آنتی ویروس در کنار ساعت ویندوز(System Tray) کلیک راست کنید و گزینه About را انتخاب کنید.
ورژن کامل آنتی ویروس را اینجا قرار بدید تا بررسی بشه.
devasations3000
11-03-2012, 12:56
BitDefender AntiVirus Plus 2012 Build v15.0.27.338 Fina
*Batman*
11-03-2012, 16:58
BitDefender AntiVirus Plus 2012 Build v15.0.27.338 Fina
بله ؛ورژن آنتی ویروس شما آپدیت نیست.نسخه 15.0.37.1560 را دانلود کنید. 32 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er.com%2Fwindows%2Fdesktop%2Fav_plus%2F2012%2Fen-us%2Fbitdefender_av_2012_32b.exe) و 64 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er.com%2Fwindows%2Fdesktop%2Fav_plus%2F2012%2Fen-us%2Fbitdefender_av_2012_64b.exe)
devasations3000
13-03-2012, 00:17
بله ؛ورژن آنتی ویروس شما آپدیت نیست.نسخه 15.0.37.1560 را دانلود کنید. 32 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er.com%2Fwindows%2Fdesktop%2Fav_plus%2F2012%2Fen-us%2Fbitdefender_av_2012_32b.exe) و 64 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er.com%2Fwindows%2Fdesktop%2Fav_plus%2F2012%2Fen-us%2Fbitdefender_av_2012_64b.exe)
دستت درست حل شد
حالا چجورب 30 روزه رو درست کنم
*Batman*
13-03-2012, 01:11
بسیار عالی.
خوب سریال از اهم واجباته.اینا رو تست کنید::46:
CMXCPZV
6USRXE2
GEUQ3CL
D0PB7A6
2GVATX3
4XIKXUQ
45NG26M
L2TPKJE
Y5RDNZG
C7ERU35
TUZ63AQ
NAN5WK7
LTECGQN
3DCNQNA
SH42TWK
7PSSELF
ILCRZK6
M7JL4QM
AP0R7YX
devasations3000
13-03-2012, 17:33
183 روز داد
مرسی
Karkas20
15-03-2012, 17:18
XL64WYF
ZYANI0T
N4T3ZCK
R4EBS0J
7WMGPPT
GHJP3HQ
6NPLBUV
XK4Q2XG
RTI5SEL
E0LEEU0
ZNLRFR7
64D0B59BB622301623BA
6952A5092F680905283E
6A2195AE81AAA8F612B4
62EFAEAB189B961A4D3C
6090D99F6CF0E9190D82
6995B9EF75F895ACE538
6AE79B7DCA4D0A29C909
6B51DD1E52F524089DA7
652C9EE1BFF37063B33B
6508209CB7A222FC1C06
6A40396098BB65BE97B6
696E5641668235B83FD0
6317327A0511D60B8AB3
69BC3008B3985A3A6042
616A7EB8CCFF88AE3B4F
61ABF7AE7689FA1EBB28
648FBED87A9AD11175E7
60C91DA216CAF13C87C4
64E14BBC87AD06174E52
6B3A0A11E1BEC71FD164
62C159064C70FA5322C6
6A40396098BB65BE97B6
6A2195AE81AAA8F612B4
646FAD051CD2F6EB26ED
6C34076A7DD8B3227E07
69BC3008B3985A3A6042
64E14BBC87AD06174E52
640E40A0FE3352ECC89B
6C7B123F3CF99DA686EE
6B3A0A11E1BEC71FD164
6B51DD1E52F524089DA7
6C7B123F3CF99DA686EE
60C91DA216CAF13C87C4
64D0B59BB622301623BA
62EFAEAB189B961A4D3C
6BC2AED6F2F9526E0EAA
6AE79B7DCA4D0A29C909
64E14BBC87AD06174E52
648FBED87A9AD11175E7
6BC2AED6F2F9526E0EAA
6508209CB7A222FC1C06
696E5641668235B83FD0
6B51DD1E52F524089DA7
62C159064C70FA5322C6
63A2F2A0ECF1514B3848
61A7A2CECB3518CFC205
6995B9EF75F895ACE538
6508209CB7A222FC1C06
6B51DD1E52F524089DA7
696E5641668235B83FD0
6317327A0511D60B8AB3
61ABF7AE7689FA1EBB28
61BD13E3E3F76834FBC5
61B6371E790F3D0FA1C5
6B51DD1E52F524089DA7
6BC2AED6F2F9526E0EAA
6090D99F6CF0E9190D82
6BC2AED6F2F9526E0EAA
61B6371E790F3D0FA1C5
64E14BBC87AD06174E52
696E5641668235B83FD0
64E14BBC87AD06174E52
6BC2AED6F2F9526E0EAA
64D0B59BB622301623BA
6C34076A7DD8B3227E07
6AE79B7DCA4D0A29C909
61BD13E3E3F76834FBC5
61B6371E790F3D0FA1C5
63A2F2A0ECF1514B3848
6508209CB7A222FC1C06
6B51DD1E52F524089DA7
63A2F2A0ECF1514B3848
6C34076A7DD8B3227E07
61ABF7AE7689FA1EBB28
696E5641668235B83FD0
69BC3008B3985A3A6042
6508209CB7A222FC1C06
6C7B123F3CF99DA686EE
64E14BBC87AD06174E52
61ABF7AE7689FA1EBB28
6090D99F6CF0E9190D82
6AA103AAE3A20B8341FE
61BD13E3E3F76834FBC5
62C159064C70FA5322C6
61ABF7AE7689FA1EBB28
61BD13E3E3F76834FBC5
6B3A0A11E1BEC71FD164
6BC2AED6F2F9526E0EAA
60C91DA216CAF13C87C4
6090D99F6CF0E9190D82
6B3A0A11E1BEC71FD164
6508209CB7A222FC1C06
6AA103AAE3A20B8341FE
6508209CB7A222FC1C06
62EFAEAB189B961A4D3C
6C34076A7DD8B3227E07
61A7A2CECB3518CFC205
69BC3008B3985A3A6042
62EFAEAB189B961A4D3C
61ABF7AE7689FA1EBB28
646FAD051CD2F6EB26ED
60EA750C13824EE4C5C7
6995B9EF75F895ACE538
6B51DD1E52F524089DA7
63A2F2A0ECF1514B3848
6AA103AAE3A20B8341FE
6A40396098BB65BE97B6
6AE79B7DCA4D0A29C909
60EA750C13824EE4C5C7
6C7B123F3CF99DA686EE
61A7A2CECB3518CFC205
652C9EE1BFF37063B33B
63A2F2A0ECF1514B3848
6B51DD1E52F524089DA7
6317327A0511D60B8AB3
6508209CB7A222FC1C06
640E40A0FE3352ECC89B
648FBED87A9AD11175E7
6B51DD1E52F524089DA7
60C91DA216CAF13C87C4
6C34076A7DD8B3227E07
61B6371E790F3D0FA1C5
60C91DA216CAF13C87C4
6C7B123F3CF99DA686EE
69BC3008B3985A3A6042
6508209CB7A222FC1C06
69BC3008B3985A3A6042
6AA103AAE3A20B8341FE
6952A5092F680905283E
6995B9EF75F895ACE538
61ABF7AE7689FA1EBB28
6AA103AAE3A20B8341FE
640E40A0FE3352ECC89B
61A7A2CECB3518CFC205
6995B9EF75F895ACE538
61BD13E3E3F76834FBC5
6AA103AAE3A20B8341FE
6C7B123F3CF99DA686EE
616A7EB8CCFF88AE3B4F
61A7A2CECB3518CFC205
64D0B59BB622301623BA
6B51DD1E52F524089DA7
60EA750C13824EE4C5C7
6508209CB7A222FC1C06
640E40A0FE3352ECC89B
6952A5092F680905283E
6AA103AAE3A20B8341FE
64E14BBC87AD06174E52
62C159064C70FA5322C6
652C9EE1BFF37063B33B
6C7B123F3CF99DA686EE
64D0B59BB622301623BA
62EFAEAB189B961A4D3C
652C9EE1BFF37063B33B
64D0B59BB622301623BA
6C34076A7DD8B3227E07
6C7B123F3CF99DA686EE
6090D99F6CF0E9190D82
6B51DD1E52F524089DA7
616A7EB8CCFF88AE3B4F
6AE79B7DCA4D0A29C909
640E40A0FE3352ECC89B
60C91DA216CAF13C87C4
6AE79B7DCA4D0A29C909
61B6371E790F3D0FA1C5
646FAD051CD2F6EB26ED
6B51DD1E52F524089DA7
646FAD051CD2F6EB26ED
69BC3008B3985A3A6042
6090D99F6CF0E9190D82
64D0B59BB622301623BA
63A2F2A0ECF1514B3848
616A7EB8CCFF88AE3B4F
64D0B59BB622301623BA
616A7EB8CCFF88AE3B4F
6AA103AAE3A20B8341FE
6C34076A7DD8B3227E07
6AA103AAE3A20B8341FE
6BC2AED6F2F9526E0EAA
64D0B59BB622301623BA
61ABF7AE7689FA1EBB28
61BD13E3E3F76834FBC5
64D0B59BB622301623BA
63A2F2A0ECF1514B3848
6508209CB7A222FC1C06
61A7A2CECB3518CFC205
6090D99F6CF0E9190D82
64D0B59BB622301623BA
64E14BBC87AD06174E52
62C159064C70FA5322C6
6952A5092F680905283E
6C34076A7DD8B3227E07
6AA103AAE3A20B8341FE
6952A5092F680905283E
6C34076A7DD8B3227E07
6090D99F6CF0E9190D82
69BC3008B3985A3A6042
6508209CB7A222FC1C06
648FBED87A9AD11175E7
6A40396098BB65BE97B6
696E5641668235B83FD0
6A40396098BB65BE97B6
6508209CB7A222FC1C06
64D0B59BB622301623BA
6C34076A7DD8B3227E07
6AA103AAE3A20B8341FE
6508209CB7A222FC1C06
6AE79B7DCA4D0A29C909
6B51DD1E52F524089DA7
6995B9EF75F895ACE538
696E5641668235B83FD0
616A7EB8CCFF88AE3B4F
6B51DD1E52F524089DA7
6A2195AE81AAA8F612B4
616A7EB8CCFF88AE3B4F
6AA103AAE3A20B8341FE
6090D99F6CF0E9190D82
652C9EE1BFF37063B33B
62EFAEAB189B961A4D3C
648FBED87A9AD11175E7
62EFAEAB189B961A4D3C
6A40396098BB65BE97B6
62EFAEAB189B961A4D3C
6995B9EF75F895ACE538
6952A5092F680905283E
6B3A0A11E1BEC71FD164
62EFAEAB189B961A4D3C
61A7A2CECB3518CFC205
6B51DD1E52F524089DA7
61ABF7AE7689FA1EBB28
62EFAEAB189B961A4D3C
6C7B123F3CF99DA686EE
63A2F2A0ECF1514B3848
696E5641668235B83FD0
6AE79B7DCA4D0A29C909
646FAD051CD2F6EB26ED
61A7A2CECB3518CFC205
696E5641668235B83FD0
616A7EB8CCFF88AE3B4F
6A40396098BB65BE97B6
6AE79B7DCA4D0A29C909
62EFAEAB189B961A4D3C
64E14BBC87AD06174E52
6AE79B7DCA4D0A29C909
648FBED87A9AD11175E7
6C34076A7DD8B3227E07
6090D99F6CF0E9190D82
64E14BBC87AD06174E52
6B3A0A11E1BEC71FD164
6952A5092F680905283E
61A7A2CECB3518CFC205
616A7EB8CCFF88AE3B4F
6317327A0511D60B8AB3
6508209CB7A222FC1C06
62EFAEAB189B961A4D3C
646FAD051CD2F6EB26ED
6995B9EF75F895ACE538
6317327A0511D60B8AB3
6B51DD1E52F524089DA7
696E5641668235B83FD0
61BD13E3E3F76834FBC5
6952A5092F680905283E
69BC3008B3985A3A6042
6C34076A7DD8B3227E07
646FAD051CD2F6EB26ED
62C159064C70FA5322C6
60EA750C13824EE4C5C7
62C159064C70FA5322C6
6AA103AAE3A20B8341FE
6995B9EF75F895ACE538
60EA750C13824EE4C5C7
64D0B59BB622301623BA
6AE79B7DCA4D0A29C909
64E14BBC87AD06174E52
6BC2AED6F2F9526E0EAA
6B3A0A11E1BEC71FD164
61B6371E790F3D0FA1C5
60EA750C13824EE4C5C7
6A40396098BB65BE97B6
640E40A0FE3352ECC89B
652C9EE1BFF37063B33B
6AA103AAE3A20B8341FE
6A2195AE81AAA8F612B4
6952A5092F680905283E
6AA103AAE3A20B8341FE
61BD13E3E3F76834FBC5
6BC2AED6F2F9526E0EAA
6A40396098BB65BE97B6
696E5641668235B83FD0
64D0B59BB622301623BA
6C34076A7DD8B3227E07
6BC2AED6F2F9526E0EAA
616A7EB8CCFF88AE3B4F
6AA103AAE3A20B8341FE
6A2195AE81AAA8F612B4
616A7EB8CCFF88AE3B4F
64E14BBC87AD06174E52
652C9EE1BFF37063B33B
60EA750C13824EE4C5C7
6A2195AE81AAA8F612B4
HAMID-3138
04-04-2012, 22:02
با سلام
لطفا بفرمایید چطوری آفلاین بیت دیفندر رو آپدیت کنم . فایلهای آپدیت رو دارم .
ممنون میشم سریع جواب بدید.
AMIR.KIK
08-04-2012, 20:35
BitDefender Antivirus
BitDefender Internet Security 2012
BitDefender Total Security 2011
خوب بالاخره بعد از 6 ماه دوری از این انتی ویروس و مشکلاتی که نسخه های اولیه 2012 این انتی ویروس داشتند دوباره دیروز به این انتی ویروس برگشتم !!!
همچنان قوی هستش و مستحکم...
البته روی ویندوز 7 SP1 یه کم شاید سنگینی کنه با رم 2 و پردازنده دو هسته ای AMD 4000+ ..ولی باز خوبه ..
مشکل دانلود کردن ها هم رفع شده و نسخه نهایی انتی ویروس هم بیرون اومد ..هنوز چک نکردم ولی فکر کنم مثل نسخه های 2010 و قبل تر قابلیت آپدیت افلاین دستی رو هم داشته باشه و بشه با برداشتن فایل ها اون رو دوباره آپدیت کرد ..گرچه فایل های اپدیت Weekly که خود بیت دفندر می زاره برای دانلود هم بدک نیستند و حجم مناسبی دارن !!1
فقط یه سوال چرا دیگه بیت دفندر فایل کامل انتی ویروس رو مستقیم برای دانلود نمی زاره ؟؟؟
vahid javani
16-04-2012, 09:42
BitDefender Total Security 2011
این ها هیچ کدوم کار نمیدند!!
اگه امکان داره بازم بذارید
کسی سریال BitDefender Total Security 2012 رو نداره؟؟؟
نصب کردم اپدیت نمیشه، کرکشم تو safe mode نصب کردم، ولی تو home لایسنس نداره
سلام
دوستان میتونند برای گرفتن آپدیت آفلاین آنتی ویروس مورد نظرشون به این قسمت مراجعه کنند:
قربون شما
عــلی:11:
دوستان میتونند برای گرفتن آپدیت آفلاین آنتی ویروس مورد نظرشون به این قسمت مراجعه کنند:
خوب بیت دفندر آپ دیت رایگان آفلاین می زاره برای دانلود که نیازی هم به پسور نداره و لینک هاش هم مستقیم هستش . برای دریافتشون باید به این ادرس بیرید :
برای اکثر نسخه ها اینجا داره اپدیت ها رو که با نسخه مورد نظرتون می تونید دانلود کنید :
برای دانلود آپدیت های نسخه های 2012 هم برید اینجا و بنا بر نسخه های 64 بیتی یا 32 بیتی که استفاده می کنید آپدیت ها رو دانلود کنید .. هر هفته هم بروز میشه :
اینم اخرین آپدیت نسخه های 32 بیتی هستش :
26-Apr-2012 23:05 110M
موفق باشید
با سلام
دوستانیکه از بیت دیفندر استفاده می کنن مشکل کاهش سرعت اینترنتشون رو ندارن . من چند روز استفاده کردم سرعت اینترنتم کم شد یکی از دوستان دیگه هم همین رو می گفت
با تشکر
دوستانیکه از بیت دیفندر استفاده می کنن مشکل کاهش سرعت اینترنتشون رو ندارن . من چند روز استفاده کردم سرعت اینترنتم کم شد یکی از دوستان دیگه هم همین رو می گفت
باید انتی ویروس رو تنظیم کنید و یک سری از قابلیت هاش رو غیر فعال کنی .... البته توی اینترنت های پر سرعتزیاد نشون نمی ده ولی خوب تاثیر داره ...به طور معمول هر نسخه انتی ویروس قبل از اینکه صفحه وب سیاتی باز بشه اون رو اسکن می کنه و کد های مخربش رو اجازه نمی ده که اجرا بشن ..
تو سایت ها و فروم های مختلف که میگشتم همه مشکل آپدیت نرم افزار و یا کاهش شدید سرعت نت رو داشتن و دلیل کاهش سرعت رو هم تلاش نرم افزار برای دستیابی به دو آی پی آدرس یکی در رومانی و یکی دیگه در انگلیس عنوان میکنن و میگن حتی غیر فعال کردن آپدیت خودکار هم تاثیری نداره. البته من خودم با خوندن این مطالب از دانلود صرف نظر کردم و این موارد رو شخصا تست نکردم. ولی حتما هست که همه میگن.
حالا یه سوال دارم، نسخه اصلی این نرم افزار (BitDefender Total Security 2012 )تو بازار رضا 85000 تومان هست ولی سایتی هست به نام original-key.com که 36000 تومان قیمت گذاشته و دلیل ارزونی لایسنس رو هم اینجوری عنوان کرده:
لايسنسهاي عرضه شده در اين فروشگاه از نوع لايسنسهاي OEM هستند
اين نوع لايسنسها كاملا اورجينال بوده و مستقیما از طرف شرکت اصلی تولید کننده نرم افزار به ایمیل خریداران ارسال ميگردد اين لايسنسها دقيقا همانند لايسنسهاي موجود در پكيج هاي اورجينال، نرم افزار را به مدت 365 روز و به صورت كاملا قانوني اكتيو ميكنند،از علل ارزان بودن اين لايسنسها ميتوان به موارد ذيل اشاره نمود
OEM بودن لايسنسها(اين نوع لايسنسها داراي پكيج نيستند و قوانين خواص خود را دارند كه کاربران ملزم به رعایت قوانین استفاده از این لایسنسها هستند)
عدم وجود هزينه هاي متفرقه از جمله بسته بندي، عدم نیاز به حمل و نقل از کشور تولید کننده به کشور مصرف کننده ، عدم وجود هزینه های متفرقه دیگر از جمله گمرك ، ماليات و غيره
قوانین استفاده از این لایسنسها:
لايسنسها كاملا اورجينال بوده و مستقیما از طرف شرکت اصلی تولید کننده نرم افزار به ایمیل خریداران ارسال ميگردد اين لايسنسها دقيقا همانند لايسنسهاي موجود در پكيج هاي اورجينال، نرم افزار را به مدت 365 روز و به صورت كاملا قانوني اكتيو میکنند. ضمنا لايسنسها داراي قوانين خواصي نيز براي مصرف كننده ميباشند كه مصرف كننده ملزم به رعايت آنها ميباشد
• لايسنسهای OEM ميبايست حداكثر تا 7 روز پس از صدور اكتيو گردند
• وظیفه حفظ و نگهداری از لایسنس و همچنین فایل Key که مستقیما از سوی شرکت کسپرسکی به ایمیل خریدار ارسال میگردد بر عهده خریدار بوده و فروشگاه هیچگونه مسئولیتی در قبال حفظ لایسنس و همچنین فایل Key خریداران بر عهده نخواهد داشت.
• لايسنسها تنها قابل استفاده بر روي همان تعداد كامپيوتری است که در سایت درج شده و در صورت استفاده بر روي بيش از تعداد مجاز، از سوي شركت تولید کننده در BlackList قرار گرفته و از کار خواهد افتاد و امکان خارج سازی ازBlackList نیز وجود ندارد و فروشگاه نیز مسئوليتی در این زمینه نخواهد داشت.
دقیقا یعنی چی و میشه این بسته رو با اطمینان خرید؟؟؟؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنین.
دقیقا یعنی چی و میشه این بسته رو با اطمینان خرید؟؟؟؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنین. دوست عزیز شما خودت تقریبا جواب سوالت رو دادی .. این مورد شما به این معنی هستش که شما انتی ویروس رو داری ..مثلا نسخه 30 روزه رو از سایت خود بیت دفندر دانلود کردی و حالا خوشت اومده و می خوای خریداریش کنی ..دیگه نیازی به تهیه پکیج انتی ویروس و سی دی اون نیست و شما می تونی با تهیه فقط لایسنسش اون رو اکتیو کنی ...برای همین هم که فقط پول لایسنس رو از شما می گیرن .
قیمت های دقیق این انتی ویروس و نسخه های مختلفش رو می تونی از نمایندگی هاشون بگیری ..مثلا تکسان یا بدر الکتریک .. هر دو نمایندگی رسمی هستند و اگه بتونی ازشون تخفیف هم میگیری ، لایسنس های چند کاربره بهت میدن ... مثلا 5 کاربره میدن 100 تومن ! ( مثال بودش و قیمت دقیق رو نمی دونم !) که روی 5 تا سیستم می تونی نصب کنی .. برای ادارات کوچیک خیلی خوبه .
اگه به صورت بسته بندی بگیری بسته شامل دفترچه راهنما و کارت لایسنس و سی دی اصل نرم افزار هم میشه که با ارائه اون در سال بعد می تونی تخفیف بیشتری بگیری وگرنه 10 درصد بیشتر بهت تخفیف نمی دن ( شاید امسال بیشترش کردن باشن )
بجز مواردی که خودت اشاره کردی بقیه قوانین شون یکی هستش .
تو سایت ها و فروم های مختلف که میگشتم همه مشکل آپدیت نرم افزار و یا کاهش شدید سرعت نت رو داشتن و دلیل کاهش سرعت رو هم تلاش نرم افزار برای دستیابی به دو آی پی آدرس یکی در رومانی و یکی دیگه در انگلیس عنوان میکنن و میگن حتی غیر فعال کردن آپدیت خودکار هم تاثیری نداره. البته من خودم با خوندن این مطالب از دانلود صرف نظر کردم و این موارد رو شخصا تست نکردم. ولی حتما هست که همه میگن.در مورد آپدیت :
شما باید اکانت بیت دفندر رو داشته باشی که رایگان هستش و آنتی ویروس رو باهاش رجیستر کنی ..معمولا با این کرک رجیستر نمیشه و مشکل بر می خوره برای آپدیت .. بهترین راه استفاده از اپدیت های هفتگی رایگان هستش که لینکش در پست بالا داده شده و هر هفته بروز می شه.
کاهش سرعت : اگه منظورت کاهش سرعت سیستم هستش که خوب باید سیستم از حداقل سخت افزار لازم برخوردار باشه و همچنین یه سری از فعالیت های انتی ویروس که زیاد هم لازم نیستش ( حداقل توی ایران ) رو غیر فعال کنی . مثلا یه بخش داره که آپدیت های حیاتی سیستم رو هر روز چک می کنه که شامل اپدیت خودش ، ویندوز ، و نرم افزار های اصلی ، و نرم افزار هایی که به نوعی با اینترنت سروکار دارن میشه .. یا یه بخش داره مربوط به هرزنامه ها و چک کردن PM ها در مسنجر ها که می تونی غیر فعالشون کنی و زیاد به فعالیت اصلی انتی ویروس ضربه نمی زنه.
در مورد کاهش سرعت اینترنت :
اون هم تنظیمات خاصی داره که باید در بخش فایر وال انتی ویروس رول های خاصی بنویسید و همچنین یه سری بخش ها که مدام به اینترنت وصل می شن رو از داخل انتی وییروس غیر فعال کنید . بیشتر کار مربوط به فایر وال انتی ویروس هشت که تنظیماتش رو باید انجام داد . من خودم استفاده می کنم سرعت دانلودم الان مناسب هستش و با اینترنت پرسرعتی که دارم کاملا هماهنگ هستش و افت سرعت ندیدم .. سرعت ها رو هم به نرم افزار های مختلف و دانلود منیجر ها تست کردم و مشکلی نبوده .. حتی توی لینک های غیر مستقیم . در مرور گر ها هم این نسخه 2012 یه افزونه داهر که روی مرور گر نصب میشه و کد های داخل اون رو چک می کنه ..برای همین هم باز کردن صفحات کمی طول میکشه ..اگه خیلی اذیت می کنه می تونید غیر فعالش کنید .. یا اگه نمی تونید از مرور گرتون چیزی رو پرینت بگیرید بدونید که این افزونه داره جلوش رو می گیره ..
سوالی بود در خدمتیم .
*Batman*
09-05-2012, 02:06
سلام.
نسخه 2013 بتا منتشر شد.
برای دریافت به این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مراجعه کنید
کسانی که بیشترین مشکلات و باگها رو گزارش بدن از جوایزی مانند تبلت ایسوس،اولترابوک ایسر،گوشی نوکیا و لیسانس 6 ماهه نسخه 2013 برخوردار خواهند شد.
چه ابتکار جالبی!:happy:
سلام.
نسخه 2013 بتا منتشر شد.
برای دریافت به این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er.com%2F)مراجعه کنید
کسانی که بیشترین مشکلات و باگها رو گزارش بدن از جوایزی مانند تبلت ایسوس،اولترابوک ایسر،گوشی نوکیا و لیسانس 6 ماهه نسخه 2013 برخوردار خواهند شد.
چه ابتکار جالبی!:happy:
ابتکار جالی داره ......ولی اینقدر توی سایت بیت دفنر و فروم هاش تست کننده دارن که فکر نکنم به ما ها چیزی برسه ... من که میرم دانلود می کنم ببینم پی داره ؟؟ شاید از طریق نمایندگیشون یه حداقل لایسنس به ما بدن !!! اکانت هم داریم ...
Karkas20
10-05-2012, 09:38
من بیتدفندر را نصب کردم و فوق العاده قوی و بخصوص بخش ویروس کنترل که واقعا محشره
سرعت دیتابیس هم که بالاست ولی یکم موقع لود شدن سیستم ! یکم دیر بالا میاد و برای همین ریموش کردم و به جرات میتونم بگم دیتابیس و تنظیمات قدرتمندی داره و بخصوص بخش ادوانسد فایروالش که خیلی پیشرفته شده برای قوانین ساختن برنامه ها...
pedram_01
10-05-2012, 11:54
منم نصب کردم واقعا قدرتمند بود خیلی باهاش حال کردم
Karkas20
11-05-2012, 22:03
یعنی در نسخه 2013 سنگین بودن بیتدفندر کاهش پیدا میکنه حسین جان یا خیر؟:13:
یعنی در نسخه 2013 سنگین بودن بیتدفندر کاهش پیدا میکنه حسین جان یا خیر؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بیتدفندر را نصب کردم و فوق العاده قوی و بخصوص بخش ویروس کنترل که واقعا محشره
سرعت دیتابیس هم که بالاست ولی یکم موقع لود شدن سیستم ! یکم دیر بالا میاد و برای همین ریموش کردم و به جرات میتونم بگم دیتابیس و تنظیمات قدرتمندی داره و بخصوص بخش ادوانسد فایروالش که خیلی پیشرفته شده برای قوانین ساختن برنامه ها...
منظورت رو از سنگین بودن نمی فهمم ... اگه موقع لود ویندوز باشه باید بدونی که بر خلاف انتی ویروس های دیگه که فقط تقریبا 2 تا سرویس لود می کنن بیت دفنر تا 4 تا سرویس هم لود کرده که معمولا برای اسکن بوت ها و ویندوز لودینگ هستش تا از اجرا شدن برنامه های مخرب که می چسبن به فایل های سیستمی جلو گیری کنده ...
اگه منظورت کند شدن سیستم هستش که فکر نمی کنم ... باید موتور داخلیش رو بهینه کنند ... البته چون هر لحظه سیستم زیر نظر انتی ویروس اسکن میشه و فایروالش هم به شدت همه چیز رو زیر نظر داره شخت میشه گفت ..به هر حال امنیت بالا مقداری کندی رو هم داره ...معمولا روی سیستم های 1 گیگ رم به لالا اصلا نشون نمی ده .....هنوز داره تست میشه و فعلا نمی شه نظر داد ...
TimeWarp
13-05-2012, 20:38
سلام
مقدمه : من دو سال و نیم پیش آنتی ویروس avast 4.8 رو در قالب یک سی دی خریدم 12000 تومان. قالبیت آپدیت هر روزه داشت و فقط برای یک کاربر بود.(یعنی از دو تا ip جدا همون سی دی رو با نت آپ می کردی به صورت خودکار آنتی ویروس از کار می افتاد)
الان به علت ت*ح*ر*ی*م ها این آنتی ویروس دیگه از کار افتاده و قابل به روز کردن از طریق نت نیست.
سرتون رو در نیارم . به من گفتن که آنتی ویروس Bitdefender الان از همه بهتره ولی فقط تا یک سال میشه آپدیتش کرد و قیمتش 40000 تومن هستش.
آیا واقعا اینطوره و چنین قیمتی برای فقط یک سال واقعیت داره؟
Karkas20
13-05-2012, 21:12
منظورت رو از سنگین بودن نمی فهمم ... اگه موقع لود ویندوز باشه باید بدونی که بر خلاف انتی ویروس های دیگه که فقط تقریبا 2 تا سرویس لود می کنن بیت دفنر تا 4 تا سرویس هم لود کرده که معمولا برای اسکن بوت ها و ویندوز لودینگ هستش تا از اجرا شدن برنامه های مخرب که می چسبن به فایل های سیستمی جلو گیری کنده ...
اگه منظورت کند شدن سیستم هستش که فکر نمی کنم ... باید موتور داخلیش رو بهینه کنند ... البته چون هر لحظه سیستم زیر نظر انتی ویروس اسکن میشه و فایروالش هم به شدت همه چیز رو زیر نظر داره شخت میشه گفت ..به هر حال امنیت بالا مقداری کندی رو هم داره ...معمولا روی سیستم های 1 گیگ رم به لالا اصلا نشون نمی ده .....هنوز داره تست میشه و فعلا نمی شه نظر داد ...
سلام دادا
والا همین مشکلش بود و مشکل دیگه ای نداشت:46:
رم سیستم من 4گیگ و سی پی یو 2 هسته ای
ولی خدایی بخش virus control واقعا محشره:10::40:
ارزش تست را داشت:11:
سرتون رو در نیارم . به من گفتن که آنتی ویروس Bitdefender الان از همه بهتره ولی فقط تا یک سال میشه آپدیتش کرد و قیمتش 40000 تومن هستش.
این انتی ویروس نسخه های مختلف داره و هر نسخه قیمت متفاوتی داره ..
برای مثال نمایندگی این آنتی ویروس قیمت ها و محصولاتش به شرح زیر هستش :
این هم سایت رسمی ایرانی این انتی ویروس هستش :
همه لایسنس ها یک ساله هستند .. برای سال بعد با ارائه برگه لایسنس سال قبل مقداری تخفیف می گیرید ..فکر کنم 15 الی 25 درصد .
Karkas20
13-05-2012, 22:38
سلام
به این سایت برید و سریال 1ساله بیتدفندر 2012 را دریافت کنید
مخلصیم
Karkas20
13-05-2012, 22:45
سلام
مقدمه : من دو سال و نیم پیش آنتی ویروس avast 4.8 رو در قالب یک سی دی خریدم 12000 تومان. قالبیت آپدیت هر روزه داشت و فقط برای یک کاربر بود.(یعنی از دو تا ip جدا همون سی دی رو با نت آپ می کردی به صورت خودکار آنتی ویروس از کار می افتاد)
الان به علت ت*ح*ر*ی*م ها این آنتی ویروس دیگه از کار افتاده و قابل به روز کردن از طریق نت نیست.
سریالی برای شما گرفته شد و پیغام خصوصی داده شد
این سریال مخصوص نسخه اینترنت سکیوریتی هست
سلام
مخلصیم
سلام
من با ای پی آمریکا و ایران نتونستم وارد سایت بشم و به سایت خود بیت دینفدر ریدایرکت میشم با چه ای پی ای وارد میشی ؟
AMIR.KIK
14-05-2012, 01:07
سلام
من با ای پی آمریکا و ایران نتونستم وارد سایت بشم و به سایت خود بیت دینفدر ریدایرکت میشم با چه ای پی ای وارد میشی ؟
سلام
عباس جان به این آدرس برو :46:
Karkas20
14-05-2012, 08:38
سلام
سلام عزیزم
منم از لینکی که گذاشتم برای دوستمون سریال را گرفتم:46:
vahid javani
14-05-2012, 16:27
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] der.com%2Fmedia%2Fhtml%2Fau%2Fwestpac%2Findex.php)
مخلصیم
نمیدونی سریال total رو میشه بگیریم یا نه؟؟
Karkas20
14-05-2012, 16:29
نمیدونی سریال total رو میشه بگیریم یا نه؟؟
سلام عزیزم
این سایت فقط سریال برای بیتدفندر مخصوص مک و اینترنت سکیوریتی میده:46:
موفق باشی گلم
pedram_01
14-05-2012, 17:42
دیگه کار نمیکنه
*Batman*
15-05-2012, 01:35
سلام.
دوستان گرامی از این پس بحثها را در تاپیک جدید دنبال میکنیم:
تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.