ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساین کردن یعنی چه و نحوه ساین کردن برنامه ها

صفحه ها : 1 [2]

rezalfa
30-12-2008, 11:42
n96 هم ساين ميشه؟

PLAΨMID
30-12-2008, 23:20
n96 هم ساين ميشه؟

سلام رضا جون . ورودتو به انجمن خوشامد ميگم .
آره ساين ميشه . واسه ساين شدن شماره imei گوشي رو در تاپيك مربوطه بذار و يه درخواست بده تا واست فايل cer و فايل key رو آماده كنن . البته فعلا موقتا بسته شده و بايد چند روزي صبر كني . واسه بدست آوردن imei توي صفحه ي اصلي گوشي ، اونجايي كه شماره ميگيري كد#06#* رو از چپ به راست وارد كن تا بهت imei رو بده .
موفق باشي .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amini_bio
31-12-2008, 08:07
ساين كه همه گوشي ها برنامه هاشون ساين ميشه.
ولي 96 هك نميشه.

runner
05-01-2009, 07:47
همین روشی که در این تاپیک پست 1 توضیح داده شده:

آسان ترین راه هک با هر فیرمور و مدل (متد HelloCarbide):

Drakkarious 3.01 FP2 & FP1 & PreFP1 Install unsigned Files

سلام ،آقایون من از روش HelloCarbide گوشیمو هک کردم و با برنامه Drakkarious 3.01 X-plore update (after hacking) هم x-plore رو اپدیت کردم اما الان مشکل پیش اومده و میگه باید برنامه جدید رو instal کنم ،حالا باید چیکار کنم ؟
با تشکر

amini_bio
05-01-2009, 08:45
چه مشكلي پيش اومده؟
منظورت x-plore هست؟
دقيق تر توضيح بده تا كمكت كنم.

m5914619
05-01-2009, 09:02
356996013025563morteza_ghadirco@yahoo.com

shadow of fear
05-01-2009, 16:05
سلام دوستان
آقا من دیشب گوشیم. اپدیت کردم ولی امروز که خواستم هکش کنم trk نصب شد ولی secman تا نصفه که میرفت ارور میداد
اشکال از کجاست؟ در ضمن من قبلا با همین روش گوشیمو هک کرده بودم. گوشیمم 6120 هستش.در ضمن بعد از نصب trk فایلی با نام BINSWICert تو قسمت برنامه ها اومد که پاکم نمیشه
ممنون

amini_bio
05-01-2009, 16:23
نميدونم. شايد گوشي شما هم بعد از آپديت هك نميشه.
hellocarbide هم جواب نداد؟

shadow of fear
05-01-2009, 16:28
hellocarbide که اصلا نصب نمیشه . یعنی تا نصفه میره بعد میگه unable to install
در ضمن ممنون از جواب سریعتون

amini_bio
05-01-2009, 16:45
خب پس احتمالا شما هم به جرگه هك ناشدني ها پيوستي!

reza_mrz
05-01-2009, 19:19
سلام دوستان
گوشی من n78 هست و میخوام از روش دوم ذکر شده در این تاپیک گوشیم رو هک کنم
اما در نصب X-plore با مشکل مواجه شدم
x-plore نصب شده در گوشیم رو Remove کردم و x-plore درج شده در این تاپیک رو نصب کردم اما با اجرای X-plore با صفحه ی سفید برخورد میکنم!!!! ( تاریخ گوشی رو تغییر دادم )
version های مختلف X-plore رو امتحان کردم یا Error میدن یا با اجرای برنامه با صفحه ی سفید مواجه میشم!!!
لطفا راهنمایی کنید
با تشکــــــــــــــــــــــ ــــ ر از دوستان

nafiswal
09-01-2009, 12:55
با سلام
من فایل key و cer رو برای گوشی خودم دارم و می خوام برنامه quickoffice که روی موبایلم به صورت اورجینال نصب بوده رو میخوام ساین کنم اما نمی تونم اگر میشه منو رامنمایی کنید

amini_bio
10-01-2009, 00:26
سلام دوستان
گوشی من n78 هست و میخوام از روش دوم ذکر شده در این تاپیک گوشیم رو هک کنم
اما در نصب X-plore با مشکل مواجه شدم
x-plore نصب شده در گوشیم رو Remove کردم و x-plore درج شده در این تاپیک رو نصب کردم اما با اجرای X-plore با صفحه ی سفید برخورد میکنم!!!! ( تاریخ گوشی رو تغییر دادم )
version های مختلف X-plore رو امتحان کردم یا Error میدن یا با اجرای برنامه با صفحه ی سفید مواجه میشم!!!
لطفا راهنمایی کنید
با تشکــــــــــــــــــــــ ــــ ر از دوستان
نباید اینجوری بشه.
این را امتحان کن:

با سلام
من فایل key و cer رو برای گوشی خودم دارم و می خوام برنامه quickoffice که روی موبایلم به صورت اورجینال نصب بوده رو میخوام ساین کنم اما نمی تونم اگر میشه منو رامنمایی کنید

prance666
10-01-2009, 19:49
آقا n79 ساين ميشه از روش hello carbide‌بايد از كدوم device استفاده كنم

amini_bio
10-01-2009, 19:51
این گوشی فعلا قابل هک نیست.(FP2(
از روش درخواست فایل cer برنامه هاتونو ساین کنید.

hara125
10-01-2009, 20:20
سلام . من n78 دارم . فریمور گوشی رو آپدیت کرد. حالا هر کار می کنم نمی تونم گوشی رو هک کنم. قبلا مشکلی وجود نداشت. با تشکر.

amini_bio
11-01-2009, 08:57
ورژن جديد گوشي شما هم جزء هك ناشدني هاست متاسفانه.
بايد درخواست فايل cer بديد براي ساين برنامه ها

ya30n
11-01-2009, 15:44
دوستان من هك كردم گوشي رو
بعد اون برنامه رو هم براحتي نصب كردم
فقط كار نكرد!
داخل برنامه يه گزينه هست (رجيستر)
بعد كد imei گوشي رو هم داده
353964014821086
بعد كد رجيستري برنامه رو گفته وارد كنيد
كد رجيستر رو از كجا بيارم؟!!!

يا حق (:

amini_bio
11-01-2009, 16:24
تاپيك x-plore توي بخش هست:

توش فايل كيجن x-plore را بگيريد و imei گوشيتون را بهش بديد تا براتون كد رجيستر را بده.

aref-khoor
12-01-2009, 08:32
[quote=dada1580;3329093]سلام رضا جون . ورودتو به انجمن خوشامد ميگم .
آره ساين ميشه . واسه ساين شدن شماره imei گوشي رو در تاپيك مربوطه بذار و يه درخواست بده تا واست فايل cer و فايل key رو آماده كنن . البته فعلا موقتا بسته شده و بايد چند روزي صبر كني . واسه بدست آوردن imei توي صفحه ي اصلي گوشي ، اونجايي كه شماره ميگيري كد#06#* رو از چپ به راست وارد كن تا بهت imei رو بده .
موفق باشي .
354863020673490

Babak_06
15-01-2009, 00:39
سلام ،

من با روش اول این تاپیک گوشیم رو با موفقیت هک کردم. گوشی من n73 هست و میخواستم بدونم اگه frimware گوشی رو آپدیت کنم دیگه قابلیت هک کردنشو ندارم؟

amini_bio
15-01-2009, 10:36
بیشتر گوشی ها فریمور های جدیدشون قابلیت هک کردن را ندارند.
شما می تونید برای اطلاعات بیشتر راجب فریمورهای این گوشی به تاپیک های زیر مراجعه کنید:

در ضمن اگه آخرین ورژن هک نمیشه شما می تونید به یک ورژن پایین تر با این روش آپ کنید:

darvazeban
16-01-2009, 18:31
در این جا 2 روش برای ساین کردن برنامه ها براتون آموزش میدم.
1. روش ساین عادی برنامه ها
2. روش ساین با استفاده از هک گوشی

خب شروع می کنیم:

روش ساین عادی برنامه ها

مرحله اول: ساین کردن یعنی چه و لزوم ساین کردن برنامه ها

اولین و بیشترین مشکلی که دوستان عزیز در نصب برنامه های خودشون باهاش برخورد میکنن اینه که با یه پیغام خطا در هنگام نصب برنامه مواجه میشن و برنامه نصب نمیشه . متن خطا هم معمولا اینه "Certificate error. Contact the application supplier" .این پیغام میگه که شما باید برنامه خودتون رو ساین کنید.حالا اکثر کاربران عزیز این سوالات براشون پیش میاد
خوب حالا این ساین یعنی چی ؟
چرا باید برنامه های خودمون رو ساین کنیم ؟

با یه مثال جواب سوال اول رو میدم.فرض کنید یه برنامه رو از اینترنت و یا هر جای دیگه پیدا کردید و اونو تو گوشیتون نصب کردید.شما که نمیدونید این برنامه رو چه کسی نوشته و یا برای چی نوشته. حالا از شانس بد شما اون برنامه ای که نصب کردید رو یه آدم خلاف مثل من نوشته و از نوشتن این برنامه مقاصدی داره مثل آسیب زدن به گوشی های دیگران مثل همین ویروس هایی که هی در موردشون میشنوید , استفاده از مطالب یا فیلم ها و عکس های خصوصی دیگران و اخاذی از اونها و چندین دلیل دیگه.حالا شما به عنوان یه کاربر معمولی از کجا بدونید که یه برنامه خوب هست یا نه ؟ شرکت سازنده سیستم عامل سیمبیان اومده و این مشکل رو برای شما حل کرده و اون هم اینطوریه که سیستم عامل خودش رو طوری طراحی کرده که هنگام نصب برنامه ها اونها رو باز میکنه و اگه یه سری کد یا الگوریتم خاصی تو برنامه ببینه اجازه نصب به اونها میده در غیر این صورت نصب متوقف میشه.حالا این کدی که تو برنامه ها هست از کجا میاد؟ شرکت سازنده سیبیان به همه سازندگان برنامه برای این سری گفته که اگه میخوان برنامه هاشون تو گوشی های نوکیا سری 9.1 نصب بشه باید یه نمونه از برنامه رو به اونها بدن تا بعد از تست و در صورت بی عیب بودن اونها این کد و یا الگوریتم رو به برنامه اضافه میکنن تا قابلیت نصب رو داشته باشن.پس با این حساب همه برنامه هایی که تو بازار هستند ساین شده هستند.خوب حالا که تقریبا فهمیدیم ساین چیه این سوال پیش میاد که خوب اگه اونها ساین شده هستند پس ما چرا باید دوباره ساین کنیم؟جواب اینه که چون این الگوریتم ساین طوری طراحی شده که اگه کسی مثل هکر ها و کرکر های عزیز اونها رو باز کنن این کد و یا الگوریتم از بین میره و برنامه میشه ساین نشده و چون ما از برنامه های کرک شده و یا قفل شکسته و به صورت مجانی استفاده میکنیم و چون یه کرکر برای کرک کردن یه برنامه نیاز به باز کردن برنامه داره تا بتونن قفل اونو بشکنه پس برنامه به صورت ساین نشده درمیاد.حالا چاره چیه؟ چاره اینه که یا شما باید برید و اون برنامه رو از سازنده اصلیش بخرید و یا هم یاد بگیرید که چطور برنامه ها رو ساین کنید.البته این ساین کردن ما با ساین کردن شرکت سازنده سیبیان یکی نیست و اونو برنامه هایی رو که ما ساین میکنیم هنگام نصب اگه دقت کرده باشین میگه که این برنامه تایید نشده هست و بهتره نصب برنامه متوقف بشه و در صورت نصب تمام عواقب ناشی از استفاده از این برنامه پای خود کاربره.پس لطف کنید و هر برنامه ای رو در هر سایتی که دیدید دانلود نکنید و فقط از جاهای معتبر برنامه بگیرید

مرحله دوم: درخواست فایل های لازم برای ساین گوشی شما

چون سایت symbiansigned که مخصوص درخواست و دریافت فایل های لازم هست، مدتیه که پولی شده و دیگه رایگان به کاربران خودش خدمات ارائه نمیده، شما میتونید از یه سایت چینی که این کار را انجام میده، فایل هاتونو درخواست بدید.
که بچه ها تو این سایت این کار را برا شما انجام میدند.
شما فقط لازمه کد:
را تو گوشیتون بزنید و IME گوشی خودتون را تو این فروم :

بدید.
بعد از یکی دو روز فایل های CER و KEY شما که فایل های اصلی برای ساین هست آماده میشه و دوستان براتون در همون فروم قرار میدند.

مرحله سوم: ساین کردن برنامه ها با فایل هایی که درست کردیم

خب دیگه کار تمومه و شما با دانلود برنامه SIGNER می تونید تا مدت 3 سال با دو کلیک هر برنامه ای را برا گوشیتون در 3 سوت ساین کنید.
قبل از این که این قسمت رو شروع کنید لازم به یاد آوری هست که حتما تازیخ گوشی و تاریخ کامپیوترتون رو به میلادی برگردنید و حتما هم تاریخ درست و بروز باشه

در این قسمت باید فایل زیر رو دانلود کنید:

این فایل شامل 2 برنامه هست که هر دو برای ساین استفاده میشه.
ولی یکی ساین بر روی کامپیوتر و دیگری ساین بر روی گوشی.
روش کار با هر دو آسان و مشابه هست.
اول باید آدرس فایل های cer و key خودتون را بهش بدید و بعد برنامه ای را که می خواید ساین کنید بهش بدید و با یک کلیک برنامتون ساین میشه.
ضمن این که برنامه ساین روی کامپیوتر به زبان فارسی هستش که کاملاً به درد دوستانی که تازه می خواند ساین را یاد بگیند می خوره.

امیدوارم این آموزش کامل بوده باشه و به درد همه دوستان بخوره.

روش ساین با استفاده از هک گوشی
برای اون دوستانی که نمی خواند مثل بچه مثبت ها ساین کنند و به طریقه ساین برنامه ها از طریق هک گوشی علاقه دارند:

توضیحات جانبی در مورد این روش:
همانطور که همه عزیزان میدونید سیستم عامل سیمبیان سری 9.1 و 9.2 از یه قابلیت امنیتی فوق العاده ای بهره میبره که به خاطر این امنیت خوب هست که تا حالا برای این سری ویروس و برنامه های مخرب ساخته نشده.تنها عیب این قابلیت امنیتی اینه که برای کاربران مشکل درست کرده و نمیتونن هر برنامه ایرو که خودشون دلشون میخواد رو نصب کنن ولی بالاخره این قابلیت امنیتی به بهترین نحو ممکن شکسته شد.
نحوه شکستن قابلیت امنیتی هم بدین طریق هست: همانطور که همه شما عزیزان میدونید برای اینکه یک برنامه بتونه اجرا بشه باید سه سری از فایل های این برنامه در حافظه بارگذاری بشه.خوب حالا قابلیت امنیتی سیمبیان اینو حکم میکنه که 24 ساعته در حال اجرا باشه پس باید همیشه در حافظه قرار داشته باشه.حالا کاری که اینجا انجام شده اینه که با برنامه های مخصوصی که دیباگر نام دارد حافظه گوشی های این سری بررسی شده و فایل هایی که در حافظه هستند و کار امنیتی رو بعهده دارن شناسایی شدند . حالا تنها کاری که انجام شده اینه که که این فایل هایی که کار امنیتی رو به عهده دارند با فایل هایی که دستکاری شده جابه جا شده و حالا دیگه امنیتی در کار نیست.حالا میگید چرا من گفتم این امنیت به بهترین نحو ممکن شکسته شد دلیلش اینه که فایل های در حافظه یه کپی از فایل های اصلی هستند و هر فایلی که در حافظه پاک بشه دلیل نمیشه که حتما فایل اصلی هم پاک شده.پس با این حساب فایل های اصلی دست نخورده هستند و این یه امتیاز خوب این نوع هک است.تنها مشکل این روش اینه که حافظه یک سخت افزاری هست با قابلیت نگه داری اطلاعات تا زمانی که روشن باشه.حالا اگه شما گوشی رو خاموش و دوباره روشن کنید همه اطلاعات پاک میشن و دوباره از همون فایل های اصلی کپی تهیه شده و در حافظه قرار میگیره و روز از نو و روزی از نو.برای اینه که تو این روش نباید گوشی رو خاموش کرد چون اگه این اتفاق بیافته دیگه هم از بین رفته و همه چیز دقیقا عین روز اول میشه
این توضیحات رو عرض کردم تا هم یه نمای کلی از روش کار دستتون اومده باشه و هم بدونید که تو خاموش و روشن شدن گوشی هیچ اتفاق خاص و نگران کننده ای اتفاق نمیافته و فقط فال های هک شده پاک میشن و برنامه های نصب شده بدون دستکاری در گوشی میمونن.

آسان ترین راه هک با هر فیرمور و مدل (متد HelloCarbide):

Drakkarious 3.01 FP2 & FP1 & PreFP1 Install unsigned Files

آیا هرگز مایل بوده اید فایل ساین نشده را بدون ساین کردن بر روی گوشی نصب کنید؟

آیا هرگز خواسته اید هر برنامه ای رو به گوشی دوستتون بفرستید و ایشون بدون هیچ کار اضافه ای شروع به نصب برنامه کنه؟

خب اگر جوابتون مثبت هست این روز شانس شماست چون این برنامه دقیقا برای همین کار طراحی شده!

تمام کاری که باید بکنید این هست که برنامه رو با توجه به نوع گوشی خودتون و آموزشی که داده میشه یا فیلم آموزشی نصب کنید و فقط کافی هست این کار رو برای یک بار انجام بدید.

بعد از اینکار شما قادر به نصب تمام برنامه های ساین شده ساین نشده BiNPDA غیر BiNPDA و تاریخ گذشته و ... خواهید بود.

ضمن این که با این روش شما به راحتی می تونید گوشی خودتون و دوستتون را بدون نیاز به کامپیوتر هک کنید.

خب ابتدا با توجه به گوشی خودتون یکی از فایل های زیر را دانلود کنید:

(لیست گوشی هایی که هر یک از این برنامه ها را ساپورت می کنند، در چند سطر بعد معرفی شده.)

برای شروع کار تاریخ گوشی رو به 15-05-2007 تغییر بدید.

این برنامه برنامه های زیر رو بر روی گوشی شما نصب خواهد کرد :

هر یک از این برنامه ها رو اگر قبلا نصب کرده اید حذف کنید سپس نصب کردن Drakkarious رو شروع کنید در موقع نصب اگر با توجه به نوع گوشی فایل ضمیمه اول رو گرفتید دو گزینه در مقابل شما قرار میگیره که اگر با توجه به لیست گوشیهایی که در پایین وجود داره گوشی شما preFp1 بود گزینه دوم رو ضربدر بزنید و ضربدر گزینه اول رو بردارید و نصب رو ادامه بدید ولی اگر Fp1 یا Fp2 بود که بازم لیست این گوشیها در پایین وجود داره ضربدر گزینه اول رو بذارید باقی بمونه و ضربدر گزینه سوم رو بردارید.
برای گوشیهای خاص ضمیمه شماره 2 رو دانلود کنید اسم این گوشیها هم در پست و هم در نام ضمیمه آورده شده.

بعد از نصب مراحل زیر رو طی کنید :

xplore رو اجرا کنید دکمه "0"رو از صفحه کلید بزنید و هر چهار گزینه اول رو تیک بزنید اگر قبلا اینکار رو انجام داده اید نیازی به تکرار نیست
بدون بستن xplore به منو برید و برنامه hellocarbide رو اجرا کنید
داخل برنامه hellocarbide گزینه options و Menu1 و yes رو انتخاب کنید
به xplore برگردید و از مسیر c:\----.rar فایلهای CProfDriver_SISX.ldd و installserver.exe را از حالت زیپ خارج کنید (extract) و اون ها را در مسیر c:\sys\bin بریزید.
گوشی رو خاموش و روشن کنید
حال کنید !

برای مشاهده فولدرهای سیستمی در هر زمان و غیر فعال کردن امنیت گوشی برنامه capsoff رو اجرا کنید و برای فعال کردن capson

نکته : تا زمانی که گوشی رو ریستارت نکنید انگار کاری نکرده اید !

با تشکر ویژه از این هکر ها و کرکرهای محترم (!) :

لیست گوشیها برای انتخاب فایل ضمیمه صحیح :

Pre-FP1 devices:
-------------------
Nokia N77
Nokia E61i
Nokia E65
Nokia N93i
Nokia N91 8GB
Nokia E62
Nokia E50
Nokia 5500
Nokia N93
Nokia N73
Nokia N80
Nokia N71
Nokia N92
Nokia E70
Nokia E60
Nokia E61
Nokia 3250

FP1 devices:
---------------
Nokia 6124 classic
Nokia N82
Nokia N95-3 NAM
Nokia E51
Nokia N95 8GB
Nokia N81
Nokia N81 8GB
Nokia 6121 classic
Nokia 6120 classic
Nokia 5700 XpressMusic
Nokia 6110 Navigator
Nokia E90 Communicator
Nokia N76
Nokia 6290
Nokia N95

FP2 devices
-------------
Nokia 5320 XpressMusic
Nokia N78
Nokia N96
Nokia 6210 Navigator
Nokia 6220 classic

Specific devices
-------------
Nokia 3250 v4.14
Nokia 3250 v4.60
Nokia 5500
Nokia E50
Nokia E51
Nokia E61

فیلم کامل آموزشی این برنامه و نحوه اجرا این مراحل:

توجه : تصحیح تاریخ گوشی بعد از انجام این مراحل فراموش نشه !
:atten: همچنین خود برنامه Xplore v1.20 رو روی گوشی نصب میکنه برای آپدیت xplore به ورژن 1.22 فقط برنامه موجود در فایل ضمیمه خودتون رو که دانلود کردید نصب کنید و با کیجنی که در ضمیمه قرار دادم رجیستر کنید به هیچ وجه Xplore دیگه ای نصب نکنید که هر کاری که کردید به هدر میره !!!

آموزش ساین توسط هک گوشی با برنامه ی قدیمی BiNPDA Security Manager v1.00 : BiNPDA
Binpda Security Manager v1.00

مرحله اول: دسترسی به پوشه های سیستمی:

توسط این برنامه و آموزش براحتی میتونید گوشیتون رو هک کنید.

اول از همه فایل ضمیمه زیر را که شامل فایل ها و برنامه های لازم جهت هک است را دانلود کنید:

داخل فولدر ضمیمه اول (Binpda Security Manager v1.00) سه فایل هست با نامهای
وجود داره.
ابتدا گوشی رو به صورت Pc Suite به کامپیوتر وصل کنید.
سپس با توجه به سیستم عامل گوشیتون یکی از فایلهای زیر رو نصب کنید
برای گوشی های سری 9.1 مثل N71 و N73 و N80 و .. گوشی های دیگه اینو نصب کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و برای گوشی هایی مثل N95 یا N82 یا E51 یا 6120 یا 5700 یا N81 برنامه زیر رو نصب کنید
سپس برنامه ی "TRK" که نصب کردید رو از روی گوشی اجرا کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و از داخل option گزینه ی Setting رو انتخاب کرده و از قسمت Connection گزینه ی USB رو انتخاب کنید و بعد از تایید به صفحه ی اول برگردید و مجدد Option و سپس Connect رو انتخاب کنید.

حالا فایل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو از روی کامپیوتر اجرا کنید و به صورت زیر پیش برید:

بعد از اینکه برنامه یه سری فایل رو روی گوشیتون نصب کرد یه آیکون جدید به برنامه هاتون تو گوشی با نام "SecMan" اضافه میشه.
حالا کار تمومه و میتونید گوشی رو از کامپیوتر جدا کنید.سپس برنامه ی "SecMan" رو از روی گوشی اجرا کنید.

توسط گزینه ی option و "Turn Plat. Sesurity" میتونید با انتخاب حالت on یا off گوشی رو هک کنید یا از حالت هک خارج کنید.نتیجه رو میتونید با فایل منجر مثل برنامه ی X-PLORE مشاهده کنید.مثلا" پوشه هایی که در حالت عادی باز نمیشن رو چک کنید مثل اینها:C:\Private و یا C:\SYS ببینید در حالت هک باز میشن یا نه.

برای برگرداندن گوشی به حالت اولیه و یا پاک کردن برنامه ی "SecMan" هم که تو اسکرین شات مشخصه باید چیکار کنید.

اینهم توضیحات انگلیسی که البته از صفحه ی اول برنامه ی "SecMan" برداشتم:

Welcome to the BiNPDA Security Manager installer.

This program allows you to install our future "Unsigned" releases, without signing them every time.
To do this, a 1 time installation of BiNPDA Security Manager is needed.

For this, you will need to have TRK (included in this package) installed, and connected to your pc via USB connection.
s60_3_0_app_trk_2_8_6.sisx is for SymbianOS9 devices WITHOUT FP1
s60_3_1_app_trk_2_8_6.sisx is for SymbianOS9 devices WITH FP1
To get this app properly running, make sure you have installed the newest Nokia PC Suite, and your phone connected via "PC Suite" mode.
On the phone, run the TRK app, in applications folder. When it asks for bluetooth connection, don't turn it on, and change connection settings to USB.
After you have done that, click "Next" and follow the instructions on screen.
When the installation is done, look in the Applications folder on your phone, and find SecMan. Open it, and click on "Install Root Certificate".

After this is done, you will be able to install our future "Unsigned" releases like normal "Signed" applications.
Please keep in mind, if you format / upgrade your phones firmware, you'll need to do this step again and after that manually install those apps from Application Manager.

Extra features of BiNPDA Security Manager (SecMan):
- Options to turn on/off Symbian Plaform Security
This will grant any capability to every application installed.
Be carefull with this, and make sure Platform Security is turned ON when playing N-Gage games.
- Install/Uninstall BiNPDA root certificate
- Restore default (Remove all)
- Uninstall (This is the only method to remove the app)

NOTE: To install previous unsigned releases, use RootSiGN v1.0 (Included in the package) first to sign these releases with our root certificate.

Have fun, BiNPDA 2oo8

Our thanks flies out to all the people who made this method possible.

توجه: به جای استفاده از مرحله دوم می توانید از روش نصب برنامه ها بدون ساین که در پایین همین پست آموزش دادم و خیلی هم ساده و راحت هست استفاده کنید.

مرحله دوم (شماره 1): نصب برنامه های دلخواه:

این مرحله دو تا روش داره که روش دوم راحت تر است.

روش اول: استفاده از گوشی برای ساین کردن برنامه ها بدون نیاز به کامپیوتر

ابتدا پوشه "Mobile Signer" رو از فایل ضمیمه که دانلود کردید باز کنید و برنامه SignSis.sisx نصب کنید، سپس برنامه ی "SecMan" رو باز کرده و گزینه ی install root Certificate رو انتخاب کنید حالا پوشه درون فایل ضمیمه با نام "swicertstore" را با روش Pc Suite به گوشی منتقل کنید و با یه فایل منیجر مثل X-plore پوشه مورد نظر را به مسیر زیر کپی کنید. توجه کنید که این پوشه را کلاً با تمامی محتویاتش منتقل کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا که پوشه را کپی کردید فایل 00000001 باید در مسیر زیر باشد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه از فایل منیجر X-plore استفاده میکنید روی فایل 00000001 که همین الان کپی کردید برید و کلید 6 را از صفحه کلید گوشی بزنید و در پنجره جدید تیک گزینه Read Only رو بزنید.دلیلش هم اینه که فایل 00000001 در هر بار روشن شدن گوشی مجددا رونویسی میشه و ما این کار رو نمیخواهیم.
اگر از فایل منیجر دیگری استفاده میکنید باید کاری کنید که فایل غیر قابل حذف باشد.

سپس پوشه با نام "Cer & Key" را باز کنید و از داخل اون دو تا فایل "cert و key" رو در مسیر زیر کپی کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا برای ساین کافیه برنامه ی "MobileSiner" رو اجرا کنید و در قسمت "Sis File" فایلی که میخواهید ساین کنید رو مشخص کنید و سپس از قسمت option گزینه "SelfSign" رو انتخاب کنید که با این کار یک فایل با همون نام برنامه ی اصلی و با پسوند sisx در همون جایی که فایل اصلی قرار داره ایجاد میشه که همون فایل ساین شدس.که حدود 20 سال اعتبار داره.

روش دوم: ساین کردن برنامه ها در کامپیوتر

دوستان برای ساین توسط کامپیوتر هم ابتدا باید مراحل بالا رو تا قسمت انتقال فایل 00000001 به پوشه ی مورد نظر انجام بدید.سپس پوشه موجود در فایل ضمیمه با نام Computerp را باز کنید و توسط برنامه RootSiGN.exe برنامه هاتونو ساین کنید و به گوشی هک شدتون انتقال بدید.

تو این پوشه 2 تا فایل cert.cer و key.key هم وجود داره که برا موقعی استفاده میشه که بخواید از یه برنامه ساینر روی کامپیوتر (غیر از برنامه موجود در فایل ضمیمه) که فایل cer و key لازم داره، که احتمالا قبلا داشتید یا میتونید از همین تاپیک بگیرید، استفاده کنید و به وسیله اون برنامه هاتون رو ساین کنید.

نکته خیلی مهم: پسورد فایل های CER و KEY برای ساین کردن برنامه ها هیچی نیست. یعنی شما قسمت مربوط به رمز رو باید خالی بذارید.

چند تا نکته مهم:
1. بعضی از دوستان عزیز گفتن که بعد از هک گوشی و برداشتن امنیت اون ممکنه گوشی ویروسی بشه که باید عرض کنم که بله اینطوری احتمالش بیشتر هست ولی اینو باید بدونید که با این روش فایل اصلی که هک نمیشه و میتونید با خارج کردن گوشی از حالت هک، همه چیز رو به حال اول برگردونید. پس اینو به یاد داشته باشید که همیشه نیاز نیست که گوشی رو با این روش هک کنید و فقط کافیه هر وقت برنامه ای خواستید نصب کنید برای مدت محدودی گوشی رو هک کنید و امنیت رو بردارید. بعد از اتمام نصب برنامه ها مجدداً گوشی را از حالت هک خارج کنید تا همه چیز به حالت اول برگرده و نگرانی بابت ویروسی شدن پیش نیاد
2. اون دسته از دوستانی که گوشیشون GPS داره و میخوان از smartcom که یه برنامه مختص GPS هست استفاده کنن باید بیاد داشته باشن که بعد از اینکه برنامه رو با این روش نصب کردن حتما گوشی رو از حالت هک خارج کنن تا امنیت برگرده سر جاش تا برنامه هنگام اجرا خودبخود بسته نشه. برای اجرای این برنامه نباید به هیچ وجه امنیت گوشی برداشته شده باشه

فایل ضمیمه:

مرحله دوم (شماره 2): نصب برنامه های دلخواه:

نصب برنامه های ساین نشده بدون ساین کردن اونها (برای گوشی های هک شده)

خب بعد از هک گوشی این آسون ترین روش برای نصب برنامه هاست.
بدون نیاز به هیچ برنامه ای و بدون نیاز به ساین.
دقیقا مشابه متد روش HelloCarbide

تنها کاری که باید بکنید اینه که بعد از هک گوشی (با هر روشی) فایل ضمیمه مربوط به گوشی خودتون رو (فایل installserver.exe) به مسیر

کپی کنید.
بعد از این کار خیلی راحت میتونید هر برنامه ای رو با هر قابلیت امنیتی بدون ساین تو گوشی خودتون نصب کنید.

دوستان توجه کنند که ضمیمه اول برای گوشی هایی مثل N82 و N95 و 5700 و N81 و 6120 و کلا گوشی های سیمبیان 9.2 هست:

و ضمیمه دوم برای سایر گوشی ها:

فایل v4.60.rar برا گوشی 3250 ورژن v4.60
و همین طور n93:

فایل v4.14.rar برا گوشی 3250 ورژن v4.14:

فایل E50.rar برا گوشی E50:

فایل E61.rar برا گوشی E61:

فایل Nokia 5500.rar برا گوشی 5500:

با تشکر از دوست خوبم hamidghoty به خاطر آپلود فایل ها.
و با تشکر از دوستان خوبم فرید عزیز، صادقی عزیز، مهدی عزیز از سایت موبایلستان
سلام هك n73فرق داره چون امتحان كردم نتونستم چيكار كنم؟:41:

amini_bio
17-01-2009, 08:48
با كدوم روش شما امتحان كرديد؟

PLAΨMID
17-01-2009, 18:03
سلام
يه بنده خدايي توي تاپيك زير پست 3279 ادعا كرده كه با يه برنامه فايل رو ساين ميكنه واسه همه گوشي ها و بدون نياز به فايل cer و key .
جالبه كه من تست كردم و جواب داد . برنامه از binpida هست . ميخواستم ببينم نظر شما چيه ؟

babakeyan
17-01-2009, 21:48
سلام از دوستان کسی میتونه این فایل رو در سایتی دیگه اپلود کنه من با این لینک مشکل دارم وقتی میرم توش ارور میده خواهشن کمکم کنید:41:

amini_bio
18-01-2009, 05:07
سلام
يه بنده خدايي توي تاپيك زير پست 3279 ادعا كرده كه با يه برنامه فايل رو ساين ميكنه واسه همه گوشي ها و بدون نياز به فايل cer و key .
جالبه كه من تست كردم و جواب داد . برنامه از binpida هست . ميخواستم ببينم نظر شما چيه ؟

بله. درسته.
این برنامه چند ماهی هست که معرفی شده.
ولی من هنوز وقت نکردم اینجا قرارش بدم.
ان شاءالله به زودی.

سلام از دوستان کسی میتونه این فایل رو در سایتی دیگه اپلود کنه من با این لینک مشکل دارم وقتی میرم توش ارور میده خواهشن کمکم کنید:41:

از سایت rapidbaz.com کمک بگیر تا لینک مستقیم بهت بده.

babakeyan
19-01-2009, 16:46
بله. درسته.
این برنامه چند ماهی هست که معرفی شده.
ولی من هنوز وقت نکردم اینجا قرارش بدم.
ان شاءالله به زودی.

از سایت rapidbaz.com کمک بگیر تا لینک مستقیم بهت بده.

سلام من این کار رو کردم بازم نشد اگه میشه برام اپلود کن و قرار بدید نیاز مبرمی دارم......

M@hdi-B
19-01-2009, 20:55
ویرایش شد.....................

hamed_rafat
20-01-2009, 17:52
ببخشید در صفحه اول ، ساین کردن نرم افزار بدون هک گوشی رو گفته بودید و فایل ساین کردن رو هم گذاشته بودین وقتی دانلود کردم دیدم شامل چند برنامه است می خواستم ببینم باید با کدوم یکی این کار رو بکنم

amini_bio
20-01-2009, 18:48
تو پست اول كامل توضيح داده شده دوست عزيز.
يكي براي توي كامپيوتر هست و يكي براي خود گوشي

r00zy
22-01-2009, 09:10
+
Drakkarious 3.01+
xplore +
Mobile Signer+
را نمی تونم نصب کنم !
گوشیم همون error ساین کردن را می ده !
چی کنم !
nokia e65

amini_bio
22-01-2009, 13:56
پیغام عدم ساین نمیده احتمالا.
بلکه پیغام اکسپایر میده.
تاریخ گوشیتون را به عقب ببرید و نصب کنید.

farhad61
24-01-2009, 20:59
آقای امینی سلام
میشه لطفاً برنامه signer رو توی یه سایت دیگه آپلود کنی آخه آدرسی که توی پست اول دادی ----- شده ( یا حداقل برای من که اینطوریه)
ممنون

amini_bio
24-01-2009, 23:19
درخواست دادم که تو خود سایت آپلود بشه.

Mojtaba N87
25-01-2009, 13:23
فایل موجود در پست اول ، در سرور سایت ضمیمه شد.

r00zy
26-01-2009, 22:44
از hellocarbide استفاده کردم ! فعلا کردم !
برم تست کنم ببینم نرم افزاری نصب می شه یا نه !
باز هم از همه ممنونم 1

LORD-Sh
29-01-2009, 14:06
من ازراه اول که میخام هک کنم در مرحله 4 که میخام extractکنم اخطار میده که no viewer found.گوشیم 6120cهست.باید چکار کنم

salavan
31-01-2009, 20:57
Request

1- آیا ساین N95 از طریق ساین با Cer فرق داره چون من 6220 رو با cer ساین کردم ولی N95 به همون روش نشد
اگر کسی می تونه منو راهمایی کنه بی زحمت دریغ نکنه! ممنون

2-در ضمن روشی هست که یه برنامه ساین شده رو Unsign کنیم؟
(چون میخام برنامه ای که برای یه گوشیه دیگه ساین کردم رو یه گوشی دیگه ساین کنم و فایل قبلی رو نمیشه ساین کرد و فایل ساین نشده رو پاک کردم)

ممنون از همه به خصوص آقا امین و آقا مجتبی

amini_bio
31-01-2009, 22:34
سلام دوست عزیز.
نه روش ساین برای همه گوشی ها مشاابهه.
چرا نتونستی با همون روش ساین کنی؟

2- وجود داره همچین برنامه ای ولی من نمی دونم چی هست.
پیدا کردم بهت خبر میدم.

Alex_sad
03-02-2009, 10:25
من وقتی برنامه ها رو ساین میکنم و بعدش میخوام نصبشون کنم Update Error میده ممنون میشم راهنماییم کنید

salmanmohamd
04-02-2009, 21:06
باتشکر لطفا فایل های مخصوص برای هک ان 78 برام بزارید باراهنمایی گام به گام جهت استفاده متشکرم

salmanmohamd
04-02-2009, 21:08
باتشکر لطفا فایل های مخصوص برای هک ان 78 برام بزارید باراهنمایی گام به گام جهت استفاده متشکرم عزیز

amini_bio
05-02-2009, 11:22
از همون روش hellocarbide پست 1 استفاده کنید.

arash_a
09-02-2009, 22:24
دوستان یه سوال واسم پیش اومده می خواستم نظر شمارو هم در این مورد بدونم ؟!!!
انصافا مثلا اون مغازه هایی که واسه گوشی ها برنامه و تم و gps نصب می کنند از چه روشی استفاده می کنند ؟
چون اگه قرار باشه که به طرف بگن برو مثلا بعداز 3روز بیا تا من فایل certificate مربوط به گوشیتو از اینترنت بگیرم که نمیشه !
و اونا خیلی سریع در عرض چند دقیقه همه ی این کارارو انجام می دن !!!
می خواستم بدونم اونا از چه روشی واسه نصب برنامه ها و gps و بازی های n-gage استفاده می کنند ؟

amini_bio
10-02-2009, 02:15
اونا هم از روش هک استفاده می کنند.
یه سری گوشیا که با روش هک قدیمی helocarbide در 3 سوت هک میشند.
یه سری هم که جدید اومدند با روش جدید هک میشند.
که این روش جدید فقط ظاهرا فایل cer می خواد که اونم 3 روز نیست و 12 ساعته حله.

baback656
10-02-2009, 03:03
سلام.من فایل های کی و سر رو توی تاپیک درخواست دادم.برنامه مپ درایورو ساین کردم اما این پیام رو میده:certification may not be valid or phon date seting may be incorecct در ضمن تاریخ گوشیم 2009/01/30 هست

amini_bio
11-02-2009, 08:44
تاريخ گوشي و كامپيوترتون را بروز كنيد.

sizou_h
11-02-2009, 10:26
:19:سلام به دوست خوبی که این مطالبو برا همه میزاره که استفاده کنن.یه مشکلی پیش اومده که برنامه دراککیوس از سایت رپید شیر دانلود نمیشه...!ایراد از سایته یا چیزه دیگه است.؟

amini_bio
11-02-2009, 12:51
ايراد از سايت نيست.
لينك سالمه.
شما كجاي دانلود براتون مشكل به وجود اومده؟

sizou_h
11-02-2009, 17:24
سلام .آقا دست مریزاد داره کارتون.من از روش بینپدا گوشیمو هکیدم!رو 5700 میجوابه.خیلی مرسی.اگه هم راجع به فایل های رار بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

amini_bio
11-02-2009, 19:04
كدوم فايل ها منظورتونه؟

baback656
11-02-2009, 21:36
سلام
من یه مشکلی دارم.با فایلهای cer & key که توی تاپیکش سفارش دادم نمیتونم برنامه mapdrive برای هک گوشی نوکیا 5800 رو ساین کنم.با برنامه SignSiS.exe ساین میکنم اما ارور cer میده ونصب نمیشه.دیگه کلافه شدم.یه سوال داشتم اینکه فایلهای cer & key که توی تاپیکش درخواست دادم برای گوشی من و چندتا گوشی دیگه از هرکدوم یک فایل بصورت مشترک گذاشته بود.می خواستم بدونم که همچین چیزی امکان داره که چندتا گوشی از یک فایل cer &key استفاده کنند؟

amini_bio
11-02-2009, 22:00
سلام
من یه مشکلی دارم.با فایلهای cer & key که توی تاپیکش سفارش دادم نمیتونم برنامه mapdrive برای هک گوشی نوکیا 5800 رو ساین کنم.با برنامه SignSiS.exe ساین میکنم اما ارور cer میده ونصب نمیشه.دیگه کلافه شدم.یه سوال داشتم اینکه فایلهای cer & key که توی تاپیکش درخواست دادم برای گوشی من و چندتا گوشی دیگه از هرکدوم یک فایل بصورت مشترک گذاشته بود.می خواستم بدونم که همچین چیزی امکان داره که چندتا گوشی از یک فایل cer &key استفاده کنند؟

بله ممکنه.
ولی اگه فکر می کنی مشکل از فایل cer هست به سایت زیر برو و سفارش بده.
در عرض کمتر از 10 ساعت فایلت آماده میشه:

baback656
12-02-2009, 15:35
مرسی همشهری.الان دارم میرم اونجا درخواست بدم

BLACK-BLACK
18-02-2009, 20:56
دوست عزیز میشه با ما بگید کدوم یکی از این روشهای هک روی 5800 جواب میده؟

amini_bio
18-02-2009, 23:39
با این روش:

ورژن 1.03 HeloOX که تو صفحات آخر اون تاپیک هست، بهترین گزینه برای هک این گوشیه.

GHOST RECON
22-02-2009, 14:33
ببخشید این دو فایل capson و capsoff رو وقتی اجرا میکنی باید صفحه ای باز شه یا نه؟
اخه من n78 دارم و وقتی این دو تا فایل رو میخوام اجرا کنم هیچ پنجره ای باز نمیشه!!!

amini_bio
22-02-2009, 18:10
نه پنجره باز نمیشه.
فقط حالت هک فعال و غیر فعال میشه.
این را می تونید از تو x-plore بفهمید.
مثلا دسترسی به پوشه sys

alirezanasibi
24-02-2009, 16:08
نمیدونم چرا هرچی capson / capsoff رو میزنم باز هم دسترسی ام به sys آزاد نمیشه. هنوز نتونستم گوشی n79 ام رو هک کنم!

teza
24-02-2009, 17:50
نمیدونم چرا هرچی capson / capsoff رو میزنم باز هم دسترسی ام به sys آزاد نمیشه. هنوز نتونستم گوشی n79 ام رو هک کنم!

عزیزم باید پچم فعال کنی

ahora50002000
25-02-2009, 09:41
با سلام
من یک گوشی n82 ورژن 30.0.019 بتازگی خریداری کردم و اطلاعات هک کردن را اصلا بلد نیستم برای هک و ساین کردن برنامه ها از قبیل gps ساده ترین و ابتدایی ترین کدام است

amini_bio
25-02-2009, 10:08

با سلام
من یک گوشی n82 ورژن 30.0.019 بتازگی خریداری کردم و اطلاعات هک کردن را اصلا بلد نیستم برای هک و ساین کردن برنامه ها از قبیل gps ساده ترین و ابتدایی ترین کدام است

شما هر 2 بايد با روش HelloOX گوشيتون را هك كنيد.
روش بسيار ساده اي است.

AMIN73
26-02-2009, 11:57
گوشی من 5800 هست کدوم روش بهتر هست هک گوشی یا هک برنامه ؟
حال و حوصله بهم ریختن گوشی رو ندارم و اینکه اشکالات عجیب غریب توش پیدا بشه فقط برا نصب برنامه جی پی اس میخوام

amini_bio
26-02-2009, 13:01
شما فایل cer را درخواست بددید و بعد برنامه را با فایل cer ساین و نصب کنید.
اگه می خواید هک هم کنید برای گوشی شما فقط روش 1 یعنی HelloOX جواب میده.
هیچ کار فوق العاده ای هم نداره. گوشی را هم به هم نمیریزه.

ata1red
26-02-2009, 13:47
دسترسی به فایل های سیستمی در 5ثانیه حتی درگوشیهای هک ناپذیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استثنایی ..... بسیار کاربردی

این فایلی که براتون میذارم یک x-plore است که توناییهای فوق العاده داره شامل
1- دیده بانی وضعیت باطری
2- دیدهبانی وضعیت مموری
3- ریستارت گوشی
4- توانایی کنترل نورگوشی
5- و.............
6- وازهمه مهمتر هک گوشی ودسترسی به فایلهای سیستمی ونمایش تمام برنامه های در حال اجرا که می توان انرا یک task manager بسیارقوی هم دانست این برنامه درتمام گوشی های هک ناپذیرواپدیت شده مثل رژن 31ان 95و بقیه گوشیهایی که با هک مشکل دارند کارمی کند ودرعرض 5ثانیه شما می تونیدانرانصب وبه فایل های سیستمی گوشی دسترسی پیداکنید وازدیگرمزایای بی شماراین برنامه استفاده کنید .حجم فایلها هم بسیار کم می باشد
ضمنا ازمدیران محترم درخواست دارم درصورت صلاحدید وبه منظور استفاده همگان ازاین برنامه ان رادرصفحه اول قراردهند .کاربران از2فایل .فایل مربوط به گوشی خودرا دانلودکنند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق وپیروز باشید
ضمنا فایل اول مربوط به گوشی های s60 3rd 9.1وفابل دوم مربوط به گوشی های s60 3rd 9.2می باشد.

AMIN73
28-02-2009, 19:46
برنامه ای که ساین میشه رو همه گوشی ها نصب میشه ؟ یا فقط برا اون گوشی که imei اونو به سایت opda دادم نصب میشه ؟

amini_bio
28-02-2009, 21:25
فقط برا همون imei که براش فایل cer را گرفتید.

saghariali
03-03-2009, 01:06
گوشي من e71 نتونستم روش هك اونو پيداكنم يكي به من كمك كنه.

amini_bio
03-03-2009, 08:15
روش HelloOX روي همه گوشي ها جواب ميده.

BLACK-BLACK
03-03-2009, 19:01
گوشی من 5800 هست کدوم روش بهتر هست هک گوشی یا هک برنامه ؟
حال و حوصله بهم ریختن گوشی رو ندارم و اینکه اشکالات عجیب غریب توش پیدا بشه فقط برا نصب برنامه جی پی اس میخوام
صد درصد ساین کردن بهتره تازه کاری هم نداره به نظر من از هک هم اسونتره

Arshia001
03-03-2009, 19:18
قضیه ی هک 5800 تا لود کردن پچ که واضح واضحه!ولی قضیه ی فایل های سرتیفیکیت چیه؟فایلشم من دان کردم پس داره.اگه توضیح بدی ممنون میشم خیلی.آخه 5800 مال خودم نیست نمیخوام جلو صابش کم بیارم.

amini_bio
04-03-2009, 08:23
براي 5800 بعد از هك و apply كردن پچ اول، خيلي از برنامه ها بدون ساين نصب ميشند. مثل smartcomgps
ولي بعضيا هم ممكنه نصب نشند كه اونا را بايد ساين كنيد.

amin_unique2
05-03-2009, 18:51
سلام علیک جمیعا ...

این اولین پیغامیه که من تو این سایت میذارم ، و تازه واردم .

من برنامه های ساین کردن برنامه های نوکیا رو دانلود کردم ، ایشالاه که همشون جواب بدن چه هکا ، چه برنامه ها ..
نتیجشو خبر میدم.

H@MID_2
06-03-2009, 09:43
آقا این فایل CER و KEY که من از opda گرفتم فقط به درد همین نرم افزار gps میخوره یا بازم اگه نرم افزاری به تورم خورد که احتیاج به ساین داشته باشه میتونم ازش استفاده کنم؟؟؟

Majid393
06-03-2009, 11:44
آقا این فایل cer و key که من از opda گرفتم فقط به درد همین نرم افزار gps میخوره یا بازم اگه نرم افزاری به تورم خورد که احتیاج به ساین داشته باشه میتونم ازش استفاده کنم؟؟؟

شما با فایل cerی که دارید ، میتونید هر برنامه ای رو که نیاز به ساین داشته باشه ، ساین کرده و روی گوشیتون نصب کنید ......

BLACK-BLACK
06-03-2009, 11:45
آقا این فایل cer و key که من از opda گرفتم فقط به درد همین نرم افزار gps میخوره یا بازم اگه نرم افزاری به تورم خورد که احتیاج به ساین داشته باشه میتونم ازش استفاده کنم؟؟؟

برای هر نرم افزاری که بخای میتونی استفاده کنی

Arshia001
06-03-2009, 14:27
من یه مشکل جالب خوردم با 5800!بعد از اینکه SignSIS رو ریختم و با cer ساین کردم،برنامه رو که میخوام نصب کنم دقیقا 26/2 میگه هنوز شروع نشده 27/2 میگه Expire شده!چه بلایی سرش بیارم؟

amini_bio
07-03-2009, 00:07
نفهمیدم مشکلتون را.
یعنی نصب نمی کنه؟

پژمان خوش اخلاق
07-03-2009, 18:48
آقا من از بینکی که گذاشتین نمی تونم دانلود کنم...fp2

Arshia001
08-03-2009, 12:15
دقیقا همینطوره!حتی با یه Office ساین شده (Sign for all) هم امتحان کردم نشد!واقعا داره دیوونم میکنه!

sizou_h
08-03-2009, 16:02
سلام .آقا دست مریزاد داره کارتون.من از روش بینپدا گوشیمو هکیدم!رو 5700 میجوابه.خیلی مرسی.اگه هم راجع به فایل های رار بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
آقا بازم سلام.مشکل فایل رار حل شد.ببخشید.فقط اگه میشه پچ های کاربردی دیگه بذارین.به غیر از قبلی ها.
خدایاآنچنان غریق دریای غربتمان نکن که به هر خاشاک عاطفه ای دست دراز نکنیم.دکتر شریعتی

amini_bio
09-03-2009, 02:41
برای پچ های دیگه به بخش هک مراجعه کنید.
اونجا پچ های جالبی موجوده.

hamol
10-03-2009, 14:31
من که هر کاری کردم فایل cerرا نتونستم بگیرم کمکم کنید خواهشن imei=355718024614255

elyas.samet021
12-03-2009, 20:59
salam imei 352057025937511 man natonestam imei ro koja bedam ta key va cey bam besazan goshi man n78 mamnon ya ali

amini_bio
13-03-2009, 01:55
salam imei 352057025937511 man natonestam imei ro koja bedam ta key va cey bam besazan goshi man n78 mamnon ya ali

اولا لطفا فارسی تایپ کنید.
بعدشم این جا برای دریافلت فایل cer:

amini_bio
14-03-2009, 13:41
ورژن جديد اين نرم افزار هك در پست 1 افزوده شد.

GHOST RECON
15-03-2009, 10:56
سلام دوستان من هرچی تلاش میکنم نیتونم n78 دوستم رو که ورژنش 12 وخورده ای است رو به روشDrakkarious 3.01 FP2 & FP1 & PreFP1 Install unsigned Files
هک کنم یعنی اصلا نصب نمیشه کمک کنید

amini_bio
15-03-2009, 14:27
تاریخ گوشی را عقب ببرید.
به تاریخ 2007/5

GHOST RECON
16-03-2009, 14:11
سلام دوستان برنامه Hellox دیگه توی گوشیم نصب نمیشه roompather رو که اجرا میکنم گوشی قاطی میکنه(n78)

ghoolsaz
16-03-2009, 22:23
با عرض سلام و خسته نباشید و با تشکر از آموزشهای شما

من از X-plore استفاده میکنم ولی همانطور که گفتید که فایلها را در جاهای به خصوصی مثل

C:\resourceیا مثل

E:\private\EC696702من نتوانستم این قسمتها را بیابم (N73 Music Edition) (در قسمت روش ساین با استفاده از هک گوشی
در روش چهار ) ممنون میشم اگر کمکم کنید :20:

amini_bio
17-03-2009, 08:10
سلام دوستان برنامه Hellox دیگه توی گوشیم نصب نمیشه roompather رو که اجرا میکنم گوشی قاطی میکنه(n78)
كدوم ورژن heloox را نصب كرديد؟
گوشي شما چيه؟

با عرض سلام و خسته نباشید و با تشکر از آموزشهای شما

من از X-plore استفاده میکنم ولی همانطور که گفتید که فایلها را در جاهای به خصوصی مثل

C:\resourceیا مثل

E:\private\EC696702من نتوانستم این قسمتها را بیابم (N73 Music Edition) (در قسمت روش ساین با استفاده از هک گوشی
در روش چهار ) ممنون میشم اگر کمکم کنید :20:

شما از روش 1 يا 2 (با توجه به نوع گوشيتون) استفاده كنيد.
اون روش 4 خيلي قديميه.
HeloOX 1.03 روي همه گوشي ها جواب ميده.

V E S T A
18-03-2009, 13:54
فایل شامل 2 برنامه هست که هر دو برای ساین استفاده میشه.
ولی یکی ساین بر روی کامپیوتر و دیگری ساین بر روی گوشی.
روش کار با هر دو آسان و مشابه هست.

سلام

برنامه ای که باید رو گوشی باشه حتما لازمه؟

یعنی داخل گوشی ساین میکنه؟ پس بایدcer وker رو گوشی هم باشه درسته؟باید رو حافظه فون باشن؟

amini_bio
18-03-2009, 14:47
سلام

برنامه ای که باید رو گوشی باشه حتما لازمه؟

یعنی داخل گوشی ساین میکنه؟ پس بایدcer وker رو گوشی هم باشه درسته؟باید رو حافظه فون باشن؟

لازم نيست. يعني فرقي نمي كنه ككه رو pc يا رو گوشي ساين كنيد.
بله اون فايل cer را هم بايد بريزيد رو گوشي.
رو فون يا مموري فرقي نمي كنه.

mtornado
19-03-2009, 11:03
سلام بر اساتید محترم. من 5800 با فریمور 11 دارم. فایل های cer و key رو هم از opda گرفتم. با استفاده از برنامه signsis (binpda) برنامه ها رو ساین می کنم ولی موقع نصب باز ارور certificate expired میده. با نرم افزارهای دیگه هم ساین می کنم ولی تفاوتی نداره:41:. چیکار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنین.:20:

amini_bio
19-03-2009, 13:45
تاریخ گوشیتون به روزه؟

mehran_286
20-03-2009, 13:31
سلام دوستان اون تاپیکی که توش imeiرو وارد میکردیم قفل شده !
حالا کجا imeiرو بدیم ؟

mtornado
20-03-2009, 19:51
تاریخ گوشیتون به روزه؟

تاریخ گوشی رو درست کردم، ساین شد. خیلی ممنون.

amini_bio
21-03-2009, 00:30
باید در سایت opda عضو شوید و درخواست فایل را بدهید.
در اسرع وقت آموزش آن را در پست اول قرار می دهم.

romass100
23-03-2009, 13:07
دوستان من که مثلا یه فایل کر و کی از سایت opda گرفتم تا چقدر وقت می تونم ازش استفاده کنم و تا کی اعتبار داره؟
بعضی از دوستان می گن تا 3 سال.ایا حقیقت داره؟
مگه بعد از 3 سال چه اتفاقی میوفته که اعتبارش ازبین می ره؟
اگه ممکنه تاریخ انقضای دقیقش را بهم بگید.

rezatt
23-03-2009, 20:52
سلام دوست عزیز من در سایت چینی عضو شدم cer و key هم را داده ولی دانلود نمیکنه یک راه حل ؟

mtornado
25-03-2009, 21:14
سلام دوستان. من چند جا برای فایل cer و key درخواست دادم. از خود opda هم فایلها رو گرفتم ولی کار نمی کنن. تاریخ گوشی و کامپیوتر هم به روز هست. سایت های دیگه می گن چون جای دیگه درخواست دادی دیگه نمی تونیم برات فایل cer , key درست کنیم. سایت opda هم که تعطیل شده و دیگه نمی تونم فایل هامو دوباره ازش بگیرم. می خواستم ببینم کسی می دونه چطوری میشه این دو تا فایل رو از اینترنت بگیرم. یه جا در مورد پیدا کردن فایل cer و key گمشده خونده بودم ولی یادم نیست. خواهش می کنم اگه کسی بلده کمکم کنه. واقعا ممنون میشم.

undertaker_ss
25-03-2009, 23:06
سلام دوستان. من چند جا برای فایل cer و key درخواست دادم. از خود opda هم فایلها رو گرفتم ولی کار نمی کنن. تاریخ گوشی و کامپیوتر هم به روز هست. سایت های دیگه می گن چون جای دیگه درخواست دادی دیگه نمی تونیم برات فایل cer , key درست کنیم. سایت opda هم که تعطیل شده و دیگه نمی تونم فایل هامو دوباره ازش بگیرم. می خواستم ببینم کسی می دونه چطوری میشه این دو تا فایل رو از اینترنت بگیرم. یه جا در مورد پیدا کردن فایل cer و key گمشده خونده بودم ولی یادم نیست. خواهش می کنم اگه کسی بلده کمکم کنه. واقعا ممنون میشم.

داداش سایت opda تعطیل نیست
به اینجا یه سر بزن شاید مشکلت حل شد

undertaker_ss
25-03-2009, 23:11
سلام به همه دوستان
با تشکر از زحماتی که برای این تاپیک می کشید
من یه سوال دارم
من از OPDA فایل Cer و Key رو گرفتم و با binpda ساینش کردم اما فایده نداره
تاریخ گوشی هم به روز هست
گوشی هم N95 8gig
ممنون می شم راهنمایی کنید

mtornado
27-03-2009, 16:24
داداش سایت opda تعطیل نیست
به اینجا یه سر بزن شاید مشکلت حل شد

سلام عزیز. ممنون از راهنماییت. به سایت opda رفتم و دوباره فایلهامو گرفتم. ولی باز هم با استفاده از اونا نمی تونم برنامه ها رو ساین کنم. مهمترین برنامه ای که میخام ساین کنم hello ox هستش. تو رو خدا کمکم کنین. این قضیه هک داره یه کابوس میشه برام. درست با همین دستورالعمل ها گوشی داداشمو هک کردم ولی مال خودمو نمی تونم.
مدل گوشیم 5800
imei: 353205031248428

Ahmadreza_s14
28-03-2009, 13:34
من گوشی 5800 دارم. هنوز با این روش ساین نکردم. الان درخواست cer دادم. امیدوارم بتونم ساین کنم و برنامه هایی که میخوام رو نصب کنم و لذت ببرم.
تشکر می کنم

Djhamid2007
29-03-2009, 01:55
آقا من به هیچ شکل نمیتونم برنامه ساین کنم
همون ارور اول برنامه رو میده که یا پسورد اشتباهه یا فایل سر درست نیست!
cer و key رو هم خوردم از opda گرفتم.پسورد رو هم 0000 و 000000 و 123456 و 012345 گذاشتم ولی فایده نداشته
این طور که معلومه اشکال از cer من هست.نمیدونم چشه!میشه دوباره گرفتش؟

Djhamid2007
29-03-2009, 01:58
اگه یکی از دوستان لطف کنه من بهش cer و key رو بدم و برنامه Helloox 1.4 رو برام ساین کنه یه دنیا ممنونش میشم!

Ahmadreza_s14
29-03-2009, 16:42
سلام من 5800 دارم. خیلی سعی کردم. هنوز نتونستم گوشی رو هک کنم یا برنامه هایی که می خوام رو ساین کنم. از opda هم فایلها رو گرفتم. ولی هنوز نتونستم. خیلی اعصابم بهم ریخته. یکی کمکم کنه....

farhad ghorbani
01-04-2009, 12:09
باعرض سلام خدمت اساتید گرامی
من درسایت
opda عضو شدم اما نمیدونم چه جوری باید برای دانلود فایلها ی cerوkey درخواست بدم لطفا راهنماییم کنید

mtornado
01-04-2009, 18:43
آقا من از سایت opda فایل های cer و key رو گرفتم ولی نمی تونم باهاشون ساین کنم. لطفا یکی کمک کنه؟ مدل گوشی 5800 فریمور 11

M@hdi-B
02-04-2009, 10:29
سلام من 5800 دارم. خیلی سعی کردم. هنوز نتونستم گوشی رو هک کنم یا برنامه هایی که می خوام رو ساین کنم. از opda هم فایلها رو گرفتم. ولی هنوز نتونستم. خیلی اعصابم بهم ریخته. یکی کمکم کنه....

آقا من از سایت opda فایل های cer و key رو گرفتم ولی نمی تونم باهاشون ساین کنم. لطفا یکی کمک کنه؟ مدل گوشی 5800 فریمور 11
این برنامه رو دانلود کنید:

آدرس فایل Cer و Key و برنامه ساین نشده رو بهش بدید پسورد هم 0123456 هست. سپس روی گزینه Signe the sis کلیک کنید. فایل ساین شده کنار فایل ساین نشده با حروف بزرگ تشکیل میشه.

yaser4239
02-04-2009, 16:14
cert_valid_wrong سایت opda به من چنین پیامی می دهد زمانی که مشخصات گوشی را وارد می کنم. راهنمایی ام کنید.

سپاس گزارم

delsokhte
05-04-2009, 19:49
سلام دادا
میگم توی این روشی که با فایل Drakkarious کار میکنیم
من نصبش کردم یعد الان توی Aplication هم این رو دارم هم hellocarbide هم CapsON & oFF اما زمانی که من با Drakkarious
کار میکنم دیگه نمیدونم چطوری باید مثلا hellocarbide رو بدون بستن Drakkarious پبدا کنم و برم توی بخش Option

amini_bio
06-04-2009, 04:02
من منظور شما را متوجه نشدم.
شما با نصب Drakkarious باید 4 تا برنامه
hellocarbide CapsON & oFF و البته x-plore را داشته باشید.
حالا با توجه به ادامه آموزش ابتدا x-plore را باز کنید و بعد بدون بستن x-ploe دکمه منو را بزنید و برید hellocarbide را هم باز کنید و option و بعد menu1 و ادامه ماجرا...

delsokhte
06-04-2009, 04:42
سلام
دادا من منظورم اینه که زمانی که Drakkarious باز هستش خوب یه Menu داره یه Exit
چطور مبشه این رو توی Background قرار داد بعد hellocarbide رو احرا کرد
من که توی منوی Drakkarious همجین بخشی ندیدم

amini_bio
06-04-2009, 05:04
اصلا برنامه ای به اسم Drakkarious روی گوشی شما نصب نمیشه.
Drakkarious فقط یه پک نرم افزاری هست که شامل 4 برنامه گفته شده هست.

همون طور که گفتم برای باز نگه داشتن یه برنامه توی پس زمینه گوشی و باز کردن یه برنامه جدید باید یه بار دکمه منو گوشی را بزنید.
یعنی شما اول x-plore را اجرا می کنید.
دکمه منو را می زنید و برمی گردید توی اپلیکیشنز و بعد hellocarbide را اجرا می کنید و ادامه ماجرا.

اگه باز سوالی بود در خدمتم.

delsokhte
06-04-2009, 09:47
سلام
دادا من اون کارها رو کردم
اما الان زمانی که میخوام فایل ----.rar رو Extra کنم ارور میده و میگه Can not creat Dir C::\SYS

حالا دیگه موندم قصه چیه

ignore3
06-04-2009, 16:38
سلام بر اساتید محترم. من 5800 با فریمور 11 دارم. فایل های cer و key رو هم از opda گرفتم. با استفاده از برنامه signsis (binpda) برنامه ها رو ساین می کنم ولی موقع نصب باز ارور certificate expired میده. با نرم افزارهای دیگه هم ساین می کنم ولی تفاوتی نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif. تاریخ هم درست کردم ولی فایده ای نداشته به عقبم بردم پیغامه This certificate has expired or is not yet valid MAY NOT BE VALID ,IS EXPIRED OR PHONS .گوشی هم ریستارت کردم نشد که نشد. اگه میشه راهنمایی کنید. مرسی

ignore3
06-04-2009, 18:18
یکی جواب منو بده

masoud_persia
06-04-2009, 20:38
منم همین مشکل رو دارم، یه 5800 با فریمور 11 دارم، فایل cer و key رو هم دارم، مثل دوستمون هر کاری میکنم ساین نمیشه که نمیشه، موقع نصب ارور میده. تاریخ کامپیوتر و موبایل هر دو درستن. حالا من چیکار کنم؟

amini_bio
07-04-2009, 01:42
سلام
دادا من اون کارها رو کردم
اما الان زمانی که میخوام فایل ----.rar رو Extra کنم ارور میده و میگه Can not creat Dir C::\SYS

حالا دیگه موندم قصه چیه

پوشه sys باید تو گوشی شما وجود داشته باشه.
شما فقط در حالت عادی به درون اون دسترسی ندارید.
شما توی x-plore اول دکمه 0 را بزن و 4 تا گزینه را تیک دار کن تا اون پوشه را ببینی.

اگر هم که هک را درست انجام بدی, می تونی داخل اون پوشه هم بشی.

amini_bio
07-04-2009, 01:44
شاید با آپدیت به ورژن 20 , مشکل دوستان 5800 دار برطرف بشه.

البته اگه روی گوشی برنامه را ساین کردید, یک بار هم روی کامپیوتر امتحان کنید.

khhamid
08-04-2009, 19:05
سلام من گوشی خودمو می خواستم ساین کنم تا بعد از اینکه سریال و شماره ی تلفن رو میدم باید فایل cer&kayاماده ی دانلود بشه اما نمیشه....نمیده

ignore3
08-04-2009, 21:07
سلام ببخشید من تو این تایپ این موضوع رو مطرح میکنم. ولی برام سوال شده. میگن گوشی 5800 رنگ قرمز اصلی نیست ولی رنگ آبی اصلی آیا این موضوع صحت داره ؟ الان من 5800 قرمز رنگ دارم پشتش نوشته made chine یعنی مال من اصلی نیست ؟ یکی از دوستام هم رنگ آبی داره نوشته مجار !!!! لطفا راهنمایی کنید

alirezaddbh
09-04-2009, 20:04
سلام بعد از ثبت نام ودریافت فایل .اون فایلو چه کارباید کرد.میشه در مورد این موضوع نیز توضیح بدین ممنون میشم اگر راهنمایی کنین .

alirezaddbh
10-04-2009, 10:35
سلام من فایلcer رو دریافت کردم حالا باید چه کار کنم اونو کجا بریزم

amini_bio
10-04-2009, 13:44
اگر به پست 1 دقت می کردید می فهمیدید.
این نرم افزار را دانلود و روی گوشی نصب کنید و باهاش برنامتون را روی گوشی ساین کنید:

iran135703
12-04-2009, 14:15
این برنامه رو دانلود کنید:

آدرس فایل Cer و Key و برنامه ساین نشده رو بهش بدید پسورد هم 0123456 هست. سپس روی گزینه Signe the sis کلیک کنید. فایل ساین شده کنار فایل ساین نشده با حروف بزرگ تشکیل میشه.

1-من تمام این کار ها را کردم چند برنامه مختلف دیگه هم امتحان کردم ولی میگه Cer یا ؛pass اشتباه است مو بایلم E90
2- آیا روش Drakkarious_3.01_FP1_FP2___PreFP1.برای E90 جوای میده
3- فایلی که Drakkarious_3.01_FP1_FP2___PreFP1. کذاشتین برای نصب نشون میده که cer ارور میده

amini_bio
12-04-2009, 15:00
دقيقا چه پيغامي ميده؟
براي هك اين برنامه را نصب كنيد:

iran135703
13-04-2009, 09:59
دوباره همان مشکل قبلی

Certificate Error
برای همه برنامه های هک همین پیام رو میده

amini_bio
13-04-2009, 10:28
من اين مشكل را توي 5800 ديده بودم ولي تو e90 نه.
شما يه بك آپ از اطلاعات گوشي كه لازم داريد بگيريد و يه بار گوشي را با كد

فرمت كنيد.
احتمالا حل ميشه.

iran135703
13-04-2009, 17:33
خفه شدم ولی پیداش کردم app mgr - options - settings -software installation - all باشه

amini_bio
14-04-2009, 07:10
اگه به اولين توضيح اولين روش هك توجه مي كرديد، همين مطلب را اونجا پيدا مي كرديد.
به هر حال خوشحالم كه مشكلتون حل شد.
موفق باشيد.

amirkhan405
14-04-2009, 08:43
سلام من درخواست دادم ولي الن كه مي خوام وارد بشم نمي دونم چطوري و با چه گزينه اي لوگين بشم. اگه ممكنه كمك كنيد

iran135703
14-04-2009, 09:16
اگه به اولين توضيح اولين روش هك توجه مي كرديد، همين مطلب را اونجا پيدا مي كرديد.
به هر حال خوشحالم كه مشكلتون حل شد.
موفق باشيد.

حق با شماست توضیح کامل بود ؛ من کامل نخونده بودم

alirezaddbh
14-04-2009, 19:39
سلام اگر موقع ثبت نام یکی از ارقام سریال گوشی رو اشتباه بزنیم میشه اونو اصلاح کرد

amini_bio
15-04-2009, 07:08
نه. imei اون گوشي كه داديد براش cer داده ميشه

lasa
15-04-2009, 11:22
سلام دوستان
درود بر amini_bio

من گوشی N82 خریدم سریع اومدم تو سایت ببینم چطور میتونم gps رو فعال کنم که تازه فهمیدم واسه نصب یک برنامه چه کارهایی بکنم و چقدر پیچیده و سخت شده این برنامه نصب کردن ، آخه با N73 از این مشکلا نداشتم .

سرتو درد نیارم amini جان با راهنمائی های خوب و کاملت تو پست اول تو سایت opta عضو شدم بعد از 48 ساعت فایل cer , key گرفتم بعد برنامه HelloOX.1.03.Unsigned رو ساین کردم بعد رو گوشی نصب کردم ، البته به نظرم کامل نصب نشد رو قسمت آخر که applay.... (دقیق کلمه یادم نیست) کلی گیر کرد. ولی به هر حال تونستم برنامه smartgps ، garmin, X.plore , و چند برنامه دیگه هم نصب کنم .

البته همینم خیلی خوب بود و ممنونم از همه به خصوص amini جان
ولی بضی از برنامه ها نصب نمیشه و ارور میده مثل expired certificate و غیره

نمیدونم باید از حالت هک گوشی خارج بشه تا نصب بشه یا این برنامه هارو باید دوباره ساین کنم ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

amini_bio
15-04-2009, 12:15
82 شما ورژن چنده؟
اين كه ايران جان اون بالا گفتند را اجرا كرديد؟:
app mgr - options - settings -software installation - all باشه

lasa
15-04-2009, 12:22
v 30.0.019
(nokia 82 (23.01

اره امتحان کردم

amini_bio
15-04-2009, 15:25
خب پس احتمالا براي بعضي برنامه ها ساين نياز هست حتما.
دقيق ترشو تو اين تاپيك از legand بپرسيد:

خودشم n82 داره.

yazdankhah
16-04-2009, 14:50
سلام

آیا برای گرفتن فایل های key و cer اینجا می بایستی شماره IMEA گوشی رو وارد کرد یا جای دیگه ای هست؟

با تشکر

alirezaddbh
16-04-2009, 20:15
من به مشکل برخوردم یکی کمکم کنه من یک عدد از سریال گوشیمو اشتباه دادم حالا فایل cer اشتباهه چه کار کنم می شه دوباره ثبت نام کنم و یریالو دوباره بدم

alirezaddbh
16-04-2009, 21:09
سلام بعداز ثبت نام توی سایت دیگه اون سایت تا چه مدت فایلو حاضر میکنه ولینکشو به کجامیفرسته به ایمیل من یا نه؟

Ali_BlueBoy
25-04-2009, 13:31
اقا اين روش هک واسه ان 82 ورژن 31 هم جواب ميده ..؟!؟!

M@hdi-B
25-04-2009, 20:01
اقا اين روش هک واسه ان 82 ورژن 31 هم جواب ميده ..؟!؟!

اگه منظورتون این روشه:

بله صد درصد جواب میده بدو برو گوشیتو هک کن:31:

amini_bio
26-04-2009, 07:02
روش hello OX جواب ميده توي پست اول.

Armin.rt
26-04-2009, 21:50
ســلام
گوشی من مدل 5800 هست ونمیدونم چطور باید نرم افزار های مورد علاقم رو ساین کنم....
از روش شما استفاده کردم و فایل های cer و key رو دریافت کرده و از نرم افزار SingSIS برای ساین کردن استفاده کردم.
ولـــــی در هنگام نصب ارور Cerficate Expaired نمایش داده می شه. در ضمن فایل های cer و key رو تازه از سایت Opda دریافت کردم .
با تشـــکر

amini_bio
27-04-2009, 07:08
تنظیمات مسیر زیر رو چک کنید:
tools->settings-> applications->app.mgr
در این قسمت گزینه ی اول رو روی all و گزینه ی دوم رو روی off قرار بدید.
تاریخ گوشی تون رو به روز کنید.

اگه بازم نشد، با يك بار فرمت گوشي با كد 7370 مشكل برطرف ميشه.

Armin.rt
29-04-2009, 11:55
مرسی.... درست شد!
راستی یه مشکل دیگه دارم, موقع نصب بعضی برنامه ها (مثل QuickOffice Premier یا دیکشنری فارسی نوکیا) یه همچین پیغامی میاد:.Unable to install. Install base package first
میشه راهنماییم کنید....؟
بازم مرسی!

peyman_nn
30-04-2009, 12:37
ظاهرا در پست اول ،اکثر گوشیهای هک ناپذیر در روشهای راحت جواب نمیدن

راستی من چند وقت پیش گوشیم رو آپدیت کردم ، ولی حالا نمیدونم چرا نمیذاره بعضی از برنامه ها رو نصب کنم
xplore فول کرک شده رو از همین جا داونلود کردم ، تاریخ رو هم خیلی عقب بردم ولی بازهم نمیذاره

خواستم هک کردن از روش Drakkarious رو که قبلا انجام داده بودم دوباره انجام بدم که این هم نشد
میگه مجوز منقضی شده

bbbgroup
30-04-2009, 14:21
با سلام من يه مشكل با ساين برنامه دارم فايل cerوkey رو از opda گرفتم توي برنامه SignSiS ارور ميده اگه ميتونيد به ايميلم جواب بديد
مدل گوشيم n82 v30
imei: 358082018693362
email:bbbgroup_5m@yahoo.com
باتشكر

ali_ranger22
30-04-2009, 21:31
دوستان خب الان برای هک گوشی 5320 ام با توجه به پست اول فقط Helloox جواب میده که اونم برام کار نمی کنه یعنی مراحل نصبش تموم نمیشه اصلا !!
حالا من چطوری هک کنم گوشی رو ؟
روش Secman هم که رفتم کار نمیده

M@hdi-B
01-05-2009, 08:38
دوستان خب الان برای هک گوشی 5320 ام با توجه به پست اول فقط Helloox جواب میده که اونم برام کار نمی کنه یعنی مراحل نصبش تموم نمیشه اصلا !!
حالا من چطوری هک کنم گوشی رو ؟
روش Secman هم که رفتم کار نمیده

منم رو ان95 8گیگ همین مشکل رو داشتم. روی Installing گیر می کنه درسته؟
یه بار کنسلش کن دوباره تست کن ببین درست میشه. اگه نشد گوشی رو هارد ریست کن انشاالله درست میشه:46:

ali_ranger22
01-05-2009, 10:32
منم رو ان95 8گیگ همین مشکل رو داشتم. روی Installing گیر می کنه درسته؟
یه بار کنسلش کن دوباره تست کن ببین درست میشه. اگه نشد گوشی رو هارد ریست کن انشاالله درست میشه:46:

آره درسته گیر می کنه
واسه secman هم وقتی نصبش تموم میشه روش select میکنم هیچی نمیشه و یه پیغامی برای نصبش میاد که میگه اوکی بزنم و بعدش هیچی نمیشه ، البته اولین بار یه پیغام میده که گوشی رو ریست کن ، منم می کنم ولی بعدش دیگه هیچی نمیشه

من قبلا هم این مشکلو داشتم کامل ریست کردم دوباره همین مشکلو داره حالا دوباره باید تست کنم ببینم چی میشه
بعد یه سوال : این بازی هایی که من دیروز دانلود کردم نصب نمیشه حتی وقتی ساین میکنم .. گوشی باید هک باشه ؟

HOOSEIN 105
02-05-2009, 16:09
دوستان من تو این سایت اوپدا وفتی اون سوال یا نوشته عکس رو میزنم هی میزنه اشتباهه

babialex
02-05-2009, 23:34
برای n79 بهترین روش کدومه ؟

amini_bio
03-05-2009, 07:09
همون روش اول
helloOX

Hamed_forum
03-05-2009, 10:51
cert_valid_wrong سایت opda به من چنین پیامی می دهد زمانی که مشخصات گوشی را وارد می کنم. راهنمایی ام کنید.

amini_bio
03-05-2009, 11:44
قبلا از سايت فايل نگرفتيد؟
شماره imei تون را درست وارد كرديد؟

Hamed_forum
03-05-2009, 13:21
قبلان خير بله درست وارد كردم 6120 ورژنش هم 01 6 الان ميشه بگيد به كدوم روش ميتونم هك كنم يا ساين كنم

Faridacoustic
04-05-2009, 08:17
با سلام خدمت اساتید محترم
من 5800 xpressMusic دارم نمیتونم صفحه Theme رو باز کنم مشکل از چیه؟

babialex
04-05-2009, 11:22
من hellox رو نصب میکنم درست نصب میشه اما آیکون rom patcher رو پیدا نمیکنم اصلا تو گوشی !!!! آیکن modo هستش !

باید برنامه رو پاک کنم ؟ آخه خودش آخرش میگه منو پاک کن !!

amini_bio
04-05-2009, 11:37
با سلام خدمت اساتید محترم
من 5800 xpressMusic دارم نمیتونم صفحه Theme رو باز کنم مشکل از چیه؟
چنين مشكلي تاحالا نديده بودم.
ولي در هر صورت فكر كنم با يه فرمت حل بشه.
براي اطلاعات تكميلي به تاپيك 5800 توي خش نوكيا مراجعه كنيد.

من hellox رو نصب میکنم درست نصب میشه اما آیکون rom patcher رو پیدا نمیکنم اصلا تو گوشی !!!! آیکن modo هستش !

باید برنامه رو پاک کنم ؟ آخه خودش آخرش میگه منو پاک کن !!
پاك كنيد و مجدد نصب كنيد ببينيد رام پچر مياد يا نه.
اگه نه كه بايد دستي نصب كنيد.
تو پوشه patches توي مموري كارت را هم يه چك بكنيد ببينيد اصلا چنين فولدري وجود داره؟ و آيا پچي داخلش هست؟

babialex
04-05-2009, 12:24
من hellox 1.04 رو نصب کردما

گوشیمم n79

bad_stu
04-05-2009, 12:45
سلام
من دیروز واسه گوشیم cer و key از opda گرفتم. اما هر نرم افزاری رو مه ساین می کنم می گه certification expire و با جلو و عقب کردن تاریخ هم درست نمی شه!
کسی می دونه مشکل کجاس؟
گوشیم 5800 و آپ دیت هم هست

amini_bio
04-05-2009, 14:19
من hellox 1.04 رو نصب کردما

گوشیمم n79

1.03 را نصب كنيد.

amini_bio
04-05-2009, 14:20
يه بار گوشي را فرمت كنيد.
با كد 7370

hasan_ghomashy
09-05-2009, 03:39
آقای عزیز تو رو به هرکی که می پرستی من 10 شب دارم سعی می کنم به ان گیج دست پیدا کنم اما نمی تونم
ازت خواهش می کنم تو رو به جان ...
به ghhasan@ymail.com
ایمیل بده و منا راحت کن
من ان 95 8گیگ دارم کلاینتم دان کردم سر و کی هم از opda گرفم
هایلوکس هم دان کردم و ریختم رو گوشی اما دیگه ساین کردن و ... بقیش را نتونستم یعنی بلد نبودم خواهش می کنم یه کم بیشتر توضیح بدهید
من نمیتونم این را نصب کنم
دستت درد نکنه من منتظر جوابت هستم

M@hdi-B
09-05-2009, 20:23
آقای عزیز تو رو به هرکی که می پرستی من 10 شب دارم سعی می کنم به ان گیج دست پیدا کنم اما نمی تونم
ازت خواهش می کنم تو رو به جان ...
به ghhasan@ymail.com
ایمیل بده و منا راحت کن
من ان 95 8گیگ دارم کلاینتم دان کردم سر و کی هم از opda گرفم
هایلوکس هم دان کردم و ریختم رو گوشی اما دیگه ساین کردن و ... بقیش را نتونستم یعنی بلد نبودم خواهش می کنم یه کم بیشتر توضیح بدهید
من نمیتونم این را نصب کنم
دستت درد نکنه من منتظر جوابت هستم

سلام دوست من.
اصلا نیاز به این همه خواهش و تمنا و ایمیل و این صحبتا نیست. اینجا هر کی هر چی بلد باشه در اختیار دیگران قرار میده یعنی وظیفشه که قرار بده.
اول بگو ببینم ورژن فریمور گوشیت چنده؟
اگه آپدیت کردی نیاز به کلاینت نیست چون تو ورژن 31 کلاینت 1345 هست.
شما فقط فایل HelloOX رو ساین و نصب کنی کافیه دیگه هر برنامه ساین نشده ای رو گوشیت نصب میشه.
واسه نصب ان گیج هم به تاپیک زیر برو:

amini_bio
09-05-2009, 20:48
سلام من زیاد تو کار n-gage نیستم.
مهدی جان دستت درد نکنه.

احمد504
21-05-2009, 23:09
سلام به همه دوستان
من یه گوشیه 5800 دارم.فایل cer و key را از سایت opda دریافت کردم ولی موقع ساین کردن با نرم افزار opda یه اروری میده به شرح زیر:
certifcate file signing failed
make sure your certificate file is correct.
make suer the password is cooect.
if everything is valid ,check the directory it could have been created
برای همه برنامه ها همین ارور و میده
ممنون میشم کمکم کنید

alex_pk
24-05-2009, 20:35
سلام
دوستان عزیز
این تاپیک فقط برای ساین ایجاد شده.
بهیچ وجه اینجا در رابطه با هک سوال نفرمایید(همچنین معرفی)

برای هک زیر مجموعه وجود داره

ممنون.

amini_bio
24-05-2009, 23:23
ضمن تشکر از alex عزیز باید عرض کنم که برای گوشی 5800 ظاهرا باید یه بار گوشی فرمت بشه تا این مشکل برطرف شه.
البته ارور شما یکم عجیب غریبه.
تو تاپیک هک از legend بپرسید

GHOST RECON
25-05-2009, 10:19
سلام دوستان من نمیتونم helloox 1.4 رو روی گوشیم نصب کنم اول unpake exe رو انجام میده بعد maping driver رو انجام میده بعد هم instalrootcert رو ولی یا این rootcert تموم نمیشه یا دوباره برمیگره از unpack شروع میکنه و تموم شدنی نیست
مشکل از کجاست؟
گوشیم n78 هست و فایل رو هم ساین کردم

amini_bio
25-05-2009, 11:18
با ورژن 1.03 امتحان کنید.

mehravar_88
25-05-2009, 11:29
سلام آقا من چند وقته كه ازشما كمك خواستم ولي خبري نشد.....؟
imei:358984015810354

*Morteza*
25-05-2009, 20:22
IMEI: 356842027651178
N95 8Gig
2 files:
1) Wild-Mobile SmartComGPS v1.55 S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.Cracked-SergeyL .sis
2) Wild-Mobile SmartComGPS v1.55 - ParsPDA.sis
imei n95
راستی چرا سایت opda.com باز نمیشه؟

GHOST RECON
25-05-2009, 21:07

این فایل مربوط به helloox1.3 پسورد میخواد پسوردش چیه؟

با 1.3 هم امتحان کردم نشد یعنی دوباره مثل همون قبلی بود
ولی وقتی helloox رو نصب کردم یه پوشه با این نام تو مموری کارت ایجاد شد که داخلش این برنامه ها بود
dummy - rompatcher- mobo- updaer (البته دو تا فایلzip هم بود که محتویاتش قابل نصب نبود) منم این ها رو دونه دونه نصب کرم البته به جز mobo چون میدونستم که یه فایل منیجر هست بعد هم پچ installserver مخصوص fp2 که از قبل داشتم رو ریختم تو rompatcher حالا چند تا پوشه تو پوشه sys بوجود اومده الان یعنی گوشیم هک شده یا نه؟

amini_bio
26-05-2009, 12:25
پسورد فایل: Legend

درضمن اينجا محل درخواست cer نيست.
يا تو تاپيكش درخواست بديد يا از سايت زير بگيريد:

GHOST RECON
27-05-2009, 10:17
ولی وقتی helloox رو نصب کردم یه پوشه با این نام تو مموری کارت ایجاد شد که داخلش این برنامه ها بود
dummy - rompatcher- mobo- updaer (البته دو تا فایلzip هم بود که محتویاتش قابل نصب نبود) منم این ها رو دونه دونه نصب کرم البته به جز mobo چون میدونستم که یه فایل منیجر هست بعد هم پچ installserver مخصوص fp2 که از قبل داشتم رو ریختم تو rompatcher حالا چند تا پوشه تو پوشه sys بوجود اومده الان یعنی گوشیم هک شده یا نه؟
دیگه اعصابمو خورد کرد این هم دیگه جواب نمیده
یکی ککککککککککککککممممممممممم مممکککککککککک کنه

301
29-05-2009, 21:33
سلام
من از تمام روش های توی پست اول استفاده کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد.
secman هم نصب می کنم ولی بعد که بازش می کنم ریست نمی تونه بکه و اجرا نمی شه.
از روش دوم هم استفاده کردم ولی پوشه sys\bin رو نمایش نمی ده که فایل های داخل crack.rar رو توش بریزم من دقیقا کارای فیلم اموزشی رو انجام دادم ولی نشد.
گوشی من 6220 classic هستش.
imei : 352921028028984
من می خوام برنامه Wild-Mobile SmartComGPS v1.55 رو ساین کنم.
اگه می شه یکی اینو با سریال من ساین کنه فایلش رو واسم بفرسته یا فایل cer و... رو بهم بده.
پیشا پیش ممنون

amini_bio
30-05-2009, 07:28
دیگه اعصابمو خورد کرد این هم دیگه جواب نمیده
یکی ککککککککککککککممممممممممم مممکککککککککک کنه
مشكل چيه؟

سلام
من از تمام روش های توی پست اول استفاده کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد.
secman هم نصب می کنم ولی بعد که بازش می کنم ریست نمی تونه بکه و اجرا نمی شه.
از روش دوم هم استفاده کردم ولی پوشه sys\bin رو نمایش نمی ده که فایل های داخل crack.rar رو توش بریزم من دقیقا کارای فیلم اموزشی رو انجام دادم ولی نشد.
گوشی من 6220 classic هستش.
من می خوام برنامه Wild-Mobile SmartComGPS v1.55 رو ساین کنم.
اگه می شه یکی اینو با سریال من ساین کنه فایلش رو واسم بفرسته یا فایل cer و... رو بهم بده.
پیشا پیش ممنون

روش heloOX 1.03 روي همه گوشي ها جواب ميده.
ورژن چنده گوشيتون؟

GHOST RECON
30-05-2009, 11:12
سلام دوستان من نمیتونم helloox 1.4 رو روی گوشیم نصب کنم اول unpake exe رو انجام میده بعد maping driver رو انجام میده بعد هم instalrootcert رو ولی یا این rootcert تموم نمیشه یا دوباره برمیگره از unpack شروع میکنه و تموم شدنی نیست
مشکل از کجاست؟

مشکل اینه

301
31-05-2009, 18:10
روش heloOX 1.03 روي همه گوشي ها جواب ميده.
ورژن چنده گوشيتون؟
سلام

من اصلا فایل cer ندارم که بتونم ساین بکنم، تو روش helloOX 1.03 اول باید خود فایل helloOX ساین بشه.
ورژن گوشی رو نمی دونم درواقع این گوشی که گفتم مال من نیست برای رفیقمه اونم الان نیست بگم، گوشیشم یه تفاوتی داشت این بود که موقع بالا اومدن Swisscom می نوشت.
لطفا اگه میشه کمک کنید.
با تشکر

احمد504
31-05-2009, 20:47
سلام به همه دوستان
من یه گوشیه 5800 دارم.فایل cer و key را از سایت opda دریافت کردم ولی موقع ساین کردن با نرم افزار opda یه اروری میده به شرح زیر:
ممنون میشم کمکم کنید

amini_bio
01-06-2009, 07:16
سلام

من اصلا فایل cer ندارم که بتونم ساین بکنم، تو روش helloOX 1.03 اول باید خود فایل helloOX ساین بشه.
ورژن گوشی رو نمی دونم درواقع این گوشی که گفتم مال من نیست برای رفیقمه اونم الان نیست بگم، گوشیشم یه تفاوتی داشت این بود که موقع بالا اومدن Swisscom می نوشت.
لطفا اگه میشه کمک کنید.
با تشکر
خب درخواست فايل سر بديد و ساين و نصبش كنيد.

سلام به همه دوستان
ممنون میشم کمکم کنید

شما يه بار با كد 7370 گوشي را فرمت كنيد.
درست ميشه.

301
02-06-2009, 15:41

خوب تو چند تا پست بالاتر درخواست دادم ، اگه منظورتون اینکه تو تاپیک " برای دریافت فایل cer درخواست بدهید " درخواست بدم ، متاسفانه تاپیک بسته شده.
اگه میشه شما زحمتشو بکشید.
6220 classic
مرسی

*M!L4D*
02-06-2009, 16:24
مشکل از کجاست؟

مشکل اینه
آقا چرا از HelloOx 1.03 استفاده نمی کنی ؟ خیلی کار باهاش راحته ...

*Morteza*
02-06-2009, 17:33
آقا توروخدا یه سایت برای دریافت فایل CER معرفی کنید.
این سایت OPDA فکر کنم دیگه فایل cer نمیده. یه جای دیگه نیست معرفی کنید؟ 2 هفته ست دنبال چنین سایتی می گردم!!

amini_bio
03-06-2009, 01:17
خوب تو چند تا پست بالاتر درخواست دادم ، اگه منظورتون اینکه تو تاپیک " برای دریافت فایل cer درخواست بدهید " درخواست بدم ، متاسفانه تاپیک بسته شده.
اگه میشه شما زحمتشو بکشید.
6220 classic
مرسی

آقا توروخدا یه سایت برای دریافت فایل CER معرفی کنید.
این سایت OPDA فکر کنم دیگه فایل cer نمیده. یه جای دیگه نیست معرفی کنید؟ 2 هفته ست دنبال چنین سایتی می گردم!!

متاسفانه من سرم خیلی شلوغه. وقت نمی کنم.
خودتون سایت زیر را امتحان کنید.

*Morteza*
03-06-2009, 10:22
متاسفانه من سرم خیلی شلوغه. وقت نمی کنم.
خودتون سایت زیر را امتحان کنید.

متاسفانه این سایت هم بسته شده. این عکس رو ببینید:

احمد504
03-06-2009, 21:20
سلام به همه دوستان
من يه گوشيه 5800 دارم.فايل cer و key را از سايت opda دريافت کردم ولي موقع ساين کردن با نرم افزار opda يه اروري ميده به شرح زير:
براي همه برنامه ها همين ارور و ميده
ممنون ميشم کمکم کنيد

احمد504
03-06-2009, 21:25

شما يه بار با كد 7370 گوشي را فرمت كنيد.
درست ميشه.
ممنونم از پاسخت ولی
من هنوز فایلو تو گوشیم نبوردم نرم افزار opda تو یه سیستم اجازه ساین نمیده و ارور میده.

khelane
05-06-2009, 10:32
سلام دوستان من فایل cer روبرای گوشی خود دانلود کردم حالا گوشی دوستم هم عین همین گوشیه ایا این فایل رو دانلود کردم (cer)میتونه روی گوشی اون جواب بده
با سپاس

m.s.f
06-06-2009, 05:32
گوشیم n95 8g v 31.0.015 هست . تنها راه برای ساین به روش هک ، روش اول هست ؟
آسونترین راه برای ساین برنامه کدومه ؟

alirezaddbh
09-06-2009, 08:00
سلام من فایل cer رو از سایت دریافت کردم ولی kay دانلود نمیشه و موقع دانلود توی یه سایت دیگه میره و یک برنامه پنج مگابایتی رو دانلود میکنه نمیدونمkay رو چه جوری در یافت کنم لطفا راهنماییم کنین باتشکر

alex_pk
09-06-2009, 12:14
سلام...

با توجه به موجود بودن اکثر روش ها در تاپیک های مجزا و برای یک دست کردن و پاکسازی انجمن این تاپیک فعلا قفل شد.
طی روزهای آینده بعد از تصمیم گیری نتیجه به اطلاع خواهد رسید.

ممنون.

alex_pk
11-06-2009, 23:15
تاپیک باز میشه.....لطفا فعلا پستی ندید.
تاپیک فعلا در دست رسیدگیه.

aj_m_65
13-06-2009, 07:07
من هنوز با گرفتن Cer & key مشکل دارم.اون قسمت هر چی شماره تل میزنم Error میده که Email address is wrong
چی کار کنم؟
این Email تو Yahoo بود با Gmail هم درست کردم جواب نمیده بازم.ممکنه راهنمایی کنی؟

Hadi King
19-06-2009, 12:15
من هنوز با گرفتن Cer & key مشکل دارم.اون قسمت هر چی شماره تل میزنم Error میده که Email address is wrong
چی کار کنم؟
این Email تو Yahoo بود با Gmail هم درست کردم جواب نمیده بازم.ممکنه راهنمایی کنی؟
دوست عزيز درصد زياد IMEI گوشيت ثبت شده تو اون سايت كه نميزاره و براي شماره ايميل داره ايراد ميگيره :20:
شما شماره سريال گوشيتونو سرچ كنيد تو سايت ببينيد پيدا ميكنه :46:
اينجوري :
بعد از سرچ اگه سريال گوشيتون ثبت شده باشه اينجوري ميشه :
سريال گوشي من ثبت شده و من بايد براي درخواست دوباره تو اون قسمت ايميل همون شماره 11 رقمي كه از قبل دادم رو وارد كنم تا برام دوباره لينك دانلود بـــده :11:
موفق باشيد!:40: