ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در شناسایی هارد دوم توسط مادربرد

dislocation
27-04-2008, 11:57
سلام

من مادربرد ام اس آی (MS-6580( دارم. مدتی پیش کامپیوترم خراب شد (پس از روشن کردن کامپیوتر و روشن شدن فنها هیچ اتفاقی نمی انتاد) و اونو برای تعمیر بردم. پس از تعمیر شدن سیستم متوجه شدم که بایوس سیستمم آپدیت شده است.
من دو تا هارد یکی 300 و دیگری 80 دارم، الان مشکلی برایم پیش آمده گاهی اوقات سیستم که بالا می آید ولی هارد 80 شناخته نمی شود. به نظر شما مشکل از کجاست؟ نحوه اتصال کابلها دقیقا مثل قبل از خرابی کامپیوترم است در ضمن در صفحه بوت این پیغام دیده می شود auto detecting pri master... press <eSC> to abort که قبلا این پیغام نبود و موقع بالا اومدن سیستم سریع هاردها و سی دی رام رو نشون می داد و بالا می آمد ولی حالا مدتی طول می کشد تا هارد رو شناسایی کنه تازه همونطور که گفتم هارد 80 هم اکثر اوقات شناخته نمی شود. کسی می تونه به من کمک کنه؟

rasool1
27-04-2008, 23:57
سلام دوست عزیز اگه از سالم بودن پاور و کابل ارتباطی هارد مطمئن هستی هارد شما دارای مشکل شده سریعا یک بک آپ از اون بگیر یاعلی

dislocation
28-04-2008, 12:30
وقتی هارد 80 رو تنها وصل می کنم خیلی راحت میشناسدش، فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه. وقتی هم با کابل IDEtoUSB وصلش می کنم باز هم میشناسدش. با نرم افزار HDDlife هم چکش کردم چیزی نشون نمیده. کابل و پاور هم فکر نکنم مشکلی داشته باشند، چون عوضشون کردم فرقی نکرد.

bia2ramsar
01-05-2008, 09:49
salam dooste golam ehtelmalan ja amper hdd avaz kon yane hardeto master ya slive kon har kodom az hardat ham nazar ro ye kabl bashe
yane harde 80 master az ide 1
harde 300 sile ro ide2 bashe
cd rom ham bar khelafe maste aslive nasb kon hatman javab mede