ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل داغ کردن بیش از حد کارت گرافیک

dragon333
27-04-2008, 00:50
خواهشمندم از برو بچه های باحال سخت افزار کمک کنید در مورد مشکل بنده با کارت گرافیک که بیش از حد داغ میکند طوری داغ میکند که بوی خاصی از آن ایجاد میشود و ویندوز قفل میکند و هیچ راهی ندارد جز ریست مجدد و این حالت از وقتی که سیستم را روشن میکنم و وارد هرنوع گیمی که شوم در کمتر از 10دقیقه اتفاق می افتد و دمای تمام قطعات دیگر سیستم را چک کردم در حالت نرمال است اما کارت گرافیک بسیار داغ داغ.......
و روی تمام ویندوزها هم تست کردم فرقی نداشت درایور جدید کارت گرافیک رو هم از سایت خودش گرفتم باز هم فرقی نداشت بایوس مادر بورد رو هم آخرین نسخه ای که موجود در سایت بود گرفتم باز هم فرقی نداشت هارد سیستم را هم عوض کردم فرقی نداشت رم های سیستم رو هم عوض کردم باز هم فرقی نداشت کارت گرافیک رو هم عوض کردم یکی دیگه گذاشتم هم مدل خودش باز هم فرقی نکرد آخه این سیستم رو بستم برای sli البته کارت گرافیک رو هم تکی و هم بصورت sli بستم باز هم فرقی نکرد مشخصات سیستم بنده:
گرافیک:xfx: geforce 8800 gts fatal1ty 320mb
پاور: 1030w green
مادر برد: abit in9 32x -max چیپست: nvidia nforce 680i sli
رم: ocz pc2 6400 2gb dual ch titanium epp ready
q6600 : cpu
مانیتور : asus pg221
و بقیه قطعات....
البته تا یادم نرفته بگم که هر دو کارت گرافیک رو روی سیستم 2 تا از دوستانم تست کردم جواب میداد و هیچ مشکلی نداشت و با هر نوع گیمی تست زدم داغ نمیکرد و ویندوزش قفل نمیکرد حالا من چه کار کنم آخه این سیستم برام خیلی گرون تمام شده چهار میلیون پول بالاش دادم و هنوز نتونستم با این سیستم یه گیم بزنم تو رگ....

becareful
29-04-2008, 07:05
پاور سیستم دوستانی که روشون امتحان کردی چی بود؟ اگه تونستی پاور اونا رو هم روی سیستمت بزار ببین نتیجه چیه؟(شاید مال تو مشکل داشته باشه)

Bracket
29-04-2008, 15:16
دماش چقدر میشه ؟ ntune بریز دور فنم چک کن .

AKBARPARS
29-04-2008, 17:35
همه قطعات درجه یک , الی هستن اما این مادر برد بود گرفتی به احتمالات زیاد با چیزای که خودت گفتی از مادربردت است.

yasser1680
30-04-2008, 12:11
باید دقیق بررسی کنی ببینی این بو از کجای کیس میاد.شاید اصلا کارت گرافیک مشکلی نداشته باشه.بهتره یه کارت دیگه رو سیستم خودت امتحان کنی.