ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فلش کردن گوشی با آپدیت کردن فریم ورک گوشی یکیه یا با هم فرق دارن ؟؟؟

iman84
26-04-2008, 13:48
حرفه ای ها جواب بدن که فلش کردن گوشی با آپدیت کردن فریم ورک گوشی یکیه یا با هم فرق دارن ؟؟؟

Majid393
26-04-2008, 14:09
نه.یکی نیست.
فلش برای مواقعی هست که گوشی کار نمیکنه و به اصطلاح بالا نمیاد(البته اگه ایرادش نرم افزاری باشه)باید ببری پیش تعمیرکار.
آپدیت هم ارتقا ورژن فریمور گوشی هست.

MoonAndSky
26-04-2008, 20:11
من فکر میکنم در واقع یکی باشه

چون به تغییر برنامه اصلی در هر دو به وجود میاد (تعویض برنامه از روی ایسی فلش گوشی معروف به فلش) با این تفاوت که اپدیت به صورت مستقیم از سایت نوکیا است ولی فلش کردن از باکس استفاده میشه.
ولی در کل یه جور عمل میکنن و اینم بگم که برای اپدیت هم از فلش استفاده میشه هم از طریق اینترنت

iman84
26-04-2008, 22:44
من از یه نفر شنیدم برای فلش کردن کابل مخصوص میخواد آیا درسته یا نه ؟؟

alisahaf70
27-04-2008, 13:21
فكر كنم اون کابلی رو که موقع فلش مغازه دار وصل می كنه برقه که یک موقع باتری خالی نکنه و گوشی تا اخر کار روشن بمونه

MoonAndSky
27-04-2008, 13:24
اره
یه کابل مخصوصه که به باکس(وسیله فلش کردن) وصل میشه که این کابل ها رو خود دسگاه فش هست

DJ.Mamal
27-04-2008, 20:24
فلش و آپگريد تقريبا يكي هستند...با اين تفاوت كه:
فلش كردن در واقع تغيير ورژن فيرم ور گوشي هستش..حالا اختيار داريد كه آپگريد يا داون گريد كنيد...اما تو اپگريد فقط ميتونيد با ورژن بالاتر فلش كنيد...
فقط وسيله ها با هم فرق دارن
در ضمن با باكس فايل فيرم ور رو بصورت افلاين و از طريق هارد يا حافظه هاي جانبي ميشه رو گوشي ريخت اما با نرم افزار اپديتر مستقيما فيرم ور دانلود ميشه و گوشي رو فلش ميكنه.بعد فايل فيرم ور حذف ميشه...كه يه عده از دوستان گفته بودن حذف نميشه...
اطلاعات بيشتري خواستين تو تاپيك آموزش نحوه آپگريد در خدمتم