مشاهده نسخه کامل
: ایده های سه بعدی معماری ...
linkin_park
25-04-2008, 17:01
سلامممم خیلی وقت بود بچه های گل این انجمن رو کم دیده بودم ... دلم براتون تنگ شده بود :40:
خوب راستش قصدم از زدن این تاپیک این بود که ... من تازه فهمیدم چی بدردم میخوره ... همون طور که قبلا گفته بودم من عاشق معماریم ... برای اینکه از الان در این زمینه تجربیاتی کسب کنم و بتونم ایده ها مو به بهترین نحو ممکن یعنی هنر سه بعدی نشون بدم میخوام کارو شروع کنم ...
اما ایده ها رو فقط و فقط در خدمت پست-مدرن باید قرار داد ... (به نظر من) معماری شاهکار پست مدرن ...
برای مثال این یه کار پست-مدرن از Evermotion هست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین طور که میبینید معماریش حالت طنز داره ... و از همه دوره ها چه سنتی چه مدرن توش به کار رفته ...
اینجا ازتون میخوام راهنماییم کنید که چه برنامه هایی بدردم میخوره برای این کار .
من به این برنامه ها تسلط دارم :
Rhinoceros Nurbs Modeling - تقریبا حرفه ایم .:5:
3Ds Max - در حد معمولی بلدم .:10:
Zbrush - در حد معمولی .:10:
PhotoShop - در حد آماتور ...:41:
V-Ray - در حد اماتور ...:41:
سلام علی جان
پسر میگم تو زیبراشو در حد معولی هستی !!!؟ شیطونه میگه ماشین بگیرم همین الآن بیام تهرانا :31:
.
خوب اولا اون خونه که گزاشتی واقعا معرکه هستا طرف خیلی کار درسته
تو با همین مکسم میتونی خیلی خوب مدلسازیشو در بیاری فقط باید طبق معمول رندرمونو قوی کنیم همین
SSS_HHH_OOO
25-04-2008, 19:00
واقعا عالیه که میخوای تو یه زمینه تخصصی کار کنی.
شما که این همه برنامه بلدی خوب شروع کن دیگه.
البته به نظر من بهتره قبل از شروع کتاب هایی رو در مورد مدرنیته و پست مدرنیته بخونی. اما حالت کلی پست مدرن اینه که ساختار شکنی کنی. مثل همین عکس بالا که به جای اینکه مثل همه راست بسازه منحنی ساخته.
منتظر کارات هستیم..
linkin_park
25-04-2008, 21:19
من راستش فک کنم بهترین راه برای مادلینگ استفاده از Rhino+Max باشه ولی یه مشکلی این وسط هست .
من وقتی آبجکت رو تو Rhino می سازم باید OBJ اکسپورت کنم برای باز کردنش تو مکس و خودتونم میدونید که وقتی
OBJ رو ایمپورت میکنیم Edge هاش به هم میخوره و Edit اش تو مکس سخت میشه ... درست نیس ؟!
linkin_park
25-04-2008, 21:53
راستی پروژه بعدیم رو میخوام از روی واقعیت بسازم تا دستم بیاد کار بعدش تخیلی میسازم .
به احتمال زیاد اینو میسازم :
برج The Hearst Tower در ManHatan این برج به عنوان مثال برای معماری پست-مدرن خیلی به کار رفته :
راستی به نظرتون برای ساختنش برج ها و ساختمونای اطرافشو چی کار کنم ؟!
SSS_HHH_OOO
25-04-2008, 22:47
راستی پروژه بعدیم رو میخوام از روی واقعیت بسازم تا دستم بیاد کار بعدش تخیلی میسازم .
به احتمال زیاد اینو میسازم :
برج The Hearst Tower در ManHatan این برج به عنوان مثال برای معماری پست-مدرن خیلی به کار رفته :
راستی به نظرتون برای ساختنش برج ها و ساختمونای اطرافشو چی کار کنم ؟!
اگه من رو قابل برای نظر دادن بدونی میگم که اونا رو هم بساز. یکم سخته ولی خیلی حرفه ای میشه. اگر هم نخواستی رو همین تصویر میکسش کن.
اگه من رو قابل برای نظر دادن بدونی میگم که اونا رو هم بساز. یکم سخته ولی خیلی حرفه ای میشه. اگر هم نخواستی رو همین تصویر میکسش کن.
خوب علی منم اینو که دوستمون گفت کاملا تایید میکنم
علی آقا خیلی بابا حرفه ای هستی کف کردم کارت درسته می خواستم بدونم با چی رندر کردی :18:
من راستش فک کنم بهترین راه برای مادلینگ استفاده از Rhino+Max باشه ولی یه مشکلی این وسط هست .
من وقتی آبجکت رو تو Rhino می سازم باید OBJ اکسپورت کنم برای باز کردنش تو مکس و خودتونم میدونید که وقتی
OBJ رو ایمپورت میکنیم Edge هاش به هم میخوره و Edit اش تو مکس سخت میشه ... درست نیس ؟!
نگاه کن پسر.
من دی وی دی lord رو که چند روز پیش دیدم برنامه ای مخصوص فایل های 3d داشت که اگر اشتباه نکنم نزدیک 300فرمت رو برای تبدیل پشتیبانی می کرد.
فکر کنم به دردت بخوره.
البته الان lord پیشم نیست یعنی مال من نیست مگرنه اسم برنامه رو به شما میگفتم:29:
ببخشید یک سوالی دارم.
معمولا برای ساخت نمای داخلی و بیرونی از چه رندری و چه نورهایی استفاده میشه؟
من فقط mental رو بلدم.نمی دونم به دردم می خوره یا نه؟
متشکرم
linkin_park
26-04-2008, 14:19
مرسی از راهنماییتون ولیز اون عکس واقعیه من نساختمش هنوز ... گفتم برای شروع یه کم سنگینه شاید اینو بسازم شاید هم موزه جنگ تو انگلیس رو بسازم اون راحت تره و برای شروع کار حرفه ایم بهتره ...
در مورد رندر من V-Ray رو به منتال ترجیح میدم مخصوصا در زمینه interior & Exterior Design ... البته تنظیماتشو هنوز خوب بلد نیستم اگه خدا بخواد در راه یاد گیرش هستیم ...
در ضمن اگه اسم برنامه رو یادتون اومد بگین اینجا ... بازم ممنون
shahram_gh
27-04-2008, 10:45
اقا فکر بسیار عالیه ...
ولی درآمدش کو ؟! منم الان فقط در این زمینه از 3d تخصص دارم. interior & exterior
منتها درآمد هنوز واسم نداشته ! نمیدونم شاید خیلی بی عرضه ام ولی خدایشش هرجا رفتم یا قیمت خیلی پایین گفتن و یا گفتن خبرت میکنیم.
یکی که اینکارست و 2 یا 3 ساله که داره در همین زمینه کار میکنه بیاد مارو راهنمایی کنه که اصلا ارزش داره بریم دنبالش یا نه!
ممنون از همه.
linkin_park
27-04-2008, 14:01
ببین شهرام جان ، راست میگی interior & exterior در آمد نداره تو ایران البته ... تاکید میکنم تو ایران اصلا نداره ولی تو خارج مثلا من یکیو میشناسم میگفت تو ایتالیا و 3 ماهه با راینو کار کرده تو یه شرکت دکوراسیون کار میکنه ساعتی 5 یورو میگیره ... ولی ببین کار رو خودت باید درست کنی برا خودت ... یعنی باید کاری کنی که بیان سراغت نه اینکه تو بری سراغش ... مطمئن باش اگه تو کارات ایده های شخصی تو پیاده کنی مخصوصا تو Exterior خیلی ها دنبالت خواهند بود حتی تو ایران ... یا حتی شنیدم اونایی که تو CGTalk کاراشون خیلی خوبه از شرکت های UBIsoft , Nvidia و خیلی های دیگه بهت کار پیشنهاد میکنن یعنی از راه دور براشون کار کنی ...
میگم همه چی به خودت بر میگرده اینکه چقدر کارات رو بقیه تاثیر بذاره ... ایشاالله روزی میرسه که همه پروژه های شاخ شهرداری رو بدن خودمون دو تا ....
راستی خوشحال میشدم آی دی تونو داشته باشم ... چون مسیر کارمون تقریبا یکیه ... میتونیم به هم کمک کنیم .
shahram_gh
27-04-2008, 14:14
نوکرتم من که فقط امید میدی :دی shahram_gh این آیدیمه کوچیکتم هستم
naghshmehraz
14-09-2014, 00:12
تصویر زیبایی از موزه جنگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بریتانیا Imperial War Museum
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.