مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد آپلود فایل
reza22222
25-04-2008, 12:41
در ویژوال استودیو برای اپلود فایل در قسمت postfile.saveas مسیر مورد نظر برای اپلود فایل باید روی هارد باشد یا اینکه یک پوشه مجازی روی هاستiis
پوشه مجازی , باید از Server.Path استفاده بکنی برای ادرس حتی در حالت Local .
reza22222
25-04-2008, 18:04
server.mappath اگه منظورت همینه آدرس رو چطور باید بنویسم چون من هر طوری آدرس میدم خطا میده خطایی مربوط بهvirtual path
Ultimator
25-04-2008, 21:41
سادست ميتونيد از اين کد استفاده کنيد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو انجمن بقلی (طراحی صفحات دايناميک) يه تاپيک هست که توش کد آپلود فايل رو نوشتم ميتونين دنبالش بگردين پيداش کنين ( تو صفحه اوله )
server.mappath اگه منظورت همینه آدرس رو چطور باید بنویسم چون من هر طوری آدرس میدم خطا میده خطایی مربوط بهvirtual path
اگر صفحت CodeBehind نیست از System.Web.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن ادرس هم اینجوری بده مثلا .
reza22222
26-04-2008, 08:28
این کدی که من نوشتم اگه میشه آدرس دادن رو با یک مثال واضح نشون بدید درمورد پوشه مجازی وصفحه code behinh هم بگید ممنون
If IsPostBack Then
Dim path As String = Server.MapPath("\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]")
Dim fileOK As Boolean = False
If FileUpload1.HasFile Then
Dim fileExtension As String
fileExtension = System.IO.Path. _
GetExtension(FileUpload1.FileName).ToLower()
Dim allowedExtensions As String() = _
{".jpg", ".jpeg", ".png", ".gif"}
For i As Integer = 0 To allowedExtensions.Length - 1
If fileExtension = allowedExtensions(i) Then
fileOK = True
End If
Next
If fileOK Then
Try
FileUpload1.PostedFile.SaveAs(path & _
FileUpload1.FileName)
Label1.Text = "File uploaded!"
Catch ex As Exception
Label1.Text = "File could not be uploaded."
End Try
Else
Label1.Text = "Cannot accept files of this type."
End If
End If
End If
Ultimator
26-04-2008, 09:34
این کدی که من نوشتم اگه میشه آدرس دادن رو با یک مثال واضح نشون بدید درمورد پوشه مجازی وصفحه code behinh هم بگید ممنون
اگه ميخواين تو همون پوشه ايجاد بشه بايد از اين کد استفاده کنيد و همينطور اسم فايل رو هم آخر مسير بايد اضافه کنيد .
اگه ميخواين مسير ديگه اي بدين بايد زير مجموعه ی همون برنامه ی خودتون باشه ، بعد نکته ی ديگه اينه که هميشه برنامتون تو مسير localhost/reza اجرا نميشه که مستقيما اين آدرس رو داديد .
اگه ميخواين فايلها در ساب فولدر ايجاد بشن اين رو ميتونيد بنويسيد ، ولی پوشه بايد وجود داشته باشه و يا يک شرط بزارين که اگه پوشه وجود نداشت يکی بسازه
اصلا اين دو خط کد که نوشتم رو نديديد ؟؟؟!!!! کد حتما بايد 50 خط باشه تا نگاهش کنيد ؟ !
همون دو خط فايل رو آپلود ميکنه . بقيش برای ايجاد محدوديته که خودتون نوشتيد .
ضمنا اين خطی که آبی کردم رو لوکال جواب ميده ولی به دلايل نا معلومی تو سرور های واقعی در اينترنت فقط مقدار false ميفرسته و کد اصلا اجرا نميشه !!!(تجربه شخصيه!)
بهتره به جای اين شرط از require field validator استفاده کنيد .
اميدوارم هميشه نياز نباشه کسی کی برد فرسايی کنه تا شما جوابشو بخونيد
موفق باشيد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.