مشاهده نسخه کامل
: تبديل phpbb به smf
romixery
25-04-2008, 12:03
دوستان سلام
راستش من يه سايت ساختم كه با phpbb كار مي كنه. حالا مي خوام نرم افزار انجمن رو به SMF تغيير بدم. ميخواستم ببينم هيچ راهي نداره كه phpbb رو به SMF تغيير بدم در حالي كه تمامي User ها و پست سرجاي خودشون باشن؟ به خدا حياتيه. اگه كمك كنيد خيلي ممنونتون مي شم
موفق باشين
باي
mashaheeer
25-04-2008, 18:24
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
romixery
25-04-2008, 18:37
سلام
دوست عزيز خودم اين برنامه رو دانلود كردم. باهاش كار كردم. ولي يه مشكل داره اونم اينكه بايد SMF رو توي هاست phpbb نصب كني. حال اين مشكل به كنار. براي دستيابي به ديتابيس بايد هر دو توي يه هاست باشن. ولي مشكل اينه كه هاست من فقط يه Database ميده. پس نمي تونم هر دو رو توي يه هاست داشته باشم. راه ديگه اي نيست؟
mashaheeer
25-04-2008, 20:21
خوب من طبق پست بالاييتون جوابتون رو دادم.
براي دستيابي به ديتابيس بايد هر دو توي يه هاست باشن. ولي مشكل اينه كه هاست من فقط يه Database ميده. پس نمي تونم هر دو رو توي يه هاست داشته باشم. راه ديگه اي نيست؟
فكر كنم بشه جفتشون رو روي يه ديتابيس نصب كرد .چون پيشوند جداول smf هست:_smf و جداول phpbb هم _phpbb هست و با هم قاطي نميشن.
hosseintdk775
26-04-2008, 12:55
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
شما دیتابیس انجمن phpbb را دانلود کنید و در رایانه (لوکال هاست) به smf تبدیل کنید و سپس آپلود کنید و دیگر مشکلی نخواهید داشت.
romixery
26-04-2008, 18:06
سلام
خيلي ممنون. پيشنهاد خوبيه. ولي يه مشكلي. پسوورد ها در phpbb به صورت كد شده هستند. هنگام Logon پسوردها ديكد ميشن. حالا شما بگين SMF با اين پسوورد ها چجوري رفتار مي كنه؟
البته اگه مي تونستم فرمول كد phpbb رو بدست بيارم و خودم ديكد كنم مي تونستم يه كارايي بكنم. راستي كسي مي دونه فرمول كد phpbb براي پسووردها چيه؟
موفق باشين
باي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.