PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی منبعی برای یادگیری فیزیک مدرن

GnuHDL
25-04-2008, 11:15
دوستان من دنبال یه کتاب هستم در مورد فیزیک مدرن و کوانتوم..........میخوام ازش واسه یادگیری استفاده کنم و تا حدی بتونم روی جنبه خودآموز بودنش تکیه کنم....(می دونم کتابهای زیادی هست....من خودم کنت اس کرین رو دارم ولی دنبال کتاب بهتری میگردم).
هدفم بیشتر یادگرفتن مفاهیم هست.........همونطوری که مفاهیم مکانیک کلاسیک رو می فهمم........
میدونم که برخی قسمتهای فیزیک مدرن ریاضیات پیچیده ای داره ولی مشکل با ریاضیاتش ندارم میخوام اصول رو به خوبی ( و نه لزوما با جزئيات زیاد) گفته باشه....
خلاصه واسه یادگیری اصول فیزیک مدرن در حدی که بتونم فرمولهاشو یاد بگیریم و قوانینش رو به کار ببرم مثل مکانیک کلاسیک و الکترومغناطیس که تا حدی تسلط دارم میخوام روی این بخش هم تا حدی همونجور تسلط پیدا کنم......
کتاب - کتاب الکترونیکی - سایت و هر چی که فکر میکنید میتونه مفید باشه....
ممنون

Mohammad Hosseyn
26-04-2008, 14:19
دوستان من دنبال یه کتاب هستم در مورد فیزیک مدرن و کوانتوم..........میخوام ازش واسه یادگیری استفاده کنم و تا حدی بتونم روی جنبه خودآموز بودنش تکیه کنم....(می دونم کتابهای زیادی هست....من خودم کنت اس کرین رو دارم ولی دنبال کتاب بهتری میگردم).
هدفم بیشتر یادگرفتن مفاهیم هست.........همونطوری که مفاهیم مکانیک کلاسیک رو می فهمم........
میدونم که برخی قسمتهای فیزیک مدرن ریاضیات پیچیده ای داره ولی مشکل با ریاضیاتش ندارم میخوام اصول رو به خوبی ( و نه لزوما با جزئيات زیاد) گفته باشه....
خلاصه واسه یادگیری اصول فیزیک مدرن در حدی که بتونم فرمولهاشو یاد بگیریم و قوانینش رو به کار ببرم مثل مکانیک کلاسیک و الکترومغناطیس که تا حدی تسلط دارم میخوام روی این بخش هم تا حدی همونجور تسلط پیدا کنم......
کتاب - کتاب الکترونیکی - سایت و هر چی که فکر میکنید میتونه مفید باشه....
ممنون

منابع که زیاده ... اینجا فکر کنم چندتایی بود ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کتاب مکانیک کوانتومی هم کتاب خوبیه .. اما اطلاعاتی از نویسنده و ... یادم نمیاد ...

احتمالا دوستان دیگه می تونن کمکتون کنن .

◄ Mohammad Hosseyn ►

hlpmostafa
26-04-2008, 17:55
در چه سطحی ریاضیات می دانید؟
1)دبیرستان
2)حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه ی تحلیلی توماس و همچنین آشنایی با ماتریس ها(در حد پیوست های توماس)
3) روش های ریاضی در فیزیک آرفکن

hlpmostafa
27-04-2008, 12:49
اگر می خواین که با نظریه ی نسبیت آشنا بشین (خاص و عام)باید با حساب تانسورها آشنایی داشته باشید.

اگر می خواین که با فیزیک کوانتومی در سطح کارشناسی آشنا بشین باید با مطالبی مثل فضاي حالتها و نمادگذاري ديراک، معادلات ويژه مقداري، مشاهده‌پذيرها، و مکملهاي از قبيل نامساوي شوارتز، عملگرهاي يکاني، عملگر پاريته و... آشنایی داشته باشید.ماتریس ها خیلی مهم هستند.

در ضمن اگه ریاضی در سطح توماس بلد نباشید اصلا متوجه مطالب نمی شین.مگر اینکه بخواین فقط یه آشنایی خیلی مختصر کیفی با فیزیک کوانتومی داشته باشید.

بهترین منبع برای یادگیری مطالب بالا کتاب روش های ریاضی در فیزیک آرفکن هست.

hlpmostafa
28-04-2008, 01:51
کتاب مکانیک کوانتومی هم کتاب خوبیه .. اما اطلاعاتی از نویسنده و ... یادم نمیاد ...

نویسندش کلود کوهن هست.ولی این کتاب سطح ریاضی نسبتا بالایی داره.در تاپیک معرفی کتاب های فیزیک این کتاب رو هم معرفی کردم.

GnuHDL
30-04-2008, 08:58
خیلی ممنون دوستان
با ریاضیاتش خیلی مشکل ندارم البته بعضی از مباحثی رو که گفتین اطلاع کافی ندارم.....ولی بیشتر تکیه ام روی اینه که بتونم بفهمش......
حساب تانسورها رو تا حدی بلدم..........
دوستان کتاب الکترونیکی دم دست چیزی دارین.....انگلیسی/فارسی.....
بهرحال از راهنمائیتون ممنون

hlpmostafa
30-04-2008, 14:32
به نظر من بهترین کتاب برای شروع فیزیک کوانتومی اثر گاسیورویچ هست.