ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موزيسين‌هاي ايراني که در خارج مشهور شدند

Morteza4SN
24-04-2008, 18:46
اين مطلب قرار است درباره آن موزيسين‌هاي ايراني باشد که در دنياي موسيقي شناخته شده‌اند. بديهي است خيلي از اين ‏هنرمندان را ما و خيلي‌هاي ديگر به درستي نمي‌شناسيم و يا حتي نام آن ها را هم نشنيده‌ايم.

شايد اين گزارش مقدمه‌اي ‏شود براي شناسايي بيشتر اين افراد و تهيه ليست کامل تري از موزيسين‌هاي موفق ايراني در دنيا.‏

_ به نقل از روز آنلاين با اندكي تصرف

Morteza4SN
24-04-2008, 18:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

‎‎ ‏"شهداد (يا آنطور که بعد از انقلاب مي گويند: شهرداد) روحاني" يک رهبر ارکستر ايراني است که عليرغم داشتن ‏نسبت نزديک با "انوشيروان روحاني"، تا پيش از همکاري‌اش با "ياني" (آهنگساز يوناني) در ايران آنقدرها شناخته ‏شده نبود؛ اما بعد از رهبري ارکستر ياني و نواختن ويولني جنجال برانگيز در پايان برنامه "آکروپليس" يونان بود که ‏در ايران بسيار مشهور شد.‏

او هر ساله به ايران مي آيد و برنامه اي را با ارکستر سمفونيک تهران اجرا مي کند. در نظرسنجي اينترنتي هم که سال ‏گذشته براي انتخاب پرطرفدارترين موسيقيدانان در ايران انجام شد، شهداد روحاني در رده پنجم بعد از مجيد انتظامي، ‏ناصر چشم آذر، انوشيروان روحاني و کارن همايونفر قرار گرفت.‏

روحاني ساکن آمريکاست و تاکنون فعاليت هاي زياد و البته پرافتخاري را در زمينه موسيقي انجام داده است که از جمله ‏آن ها مي توان به ساخت موسيقي بازي هاي آسيايي قطر اشاره کرد. او به تازگي رهبري ارکستر سمفونيک لندن را به ‏عهده گرفت تا آلبوم "نهان مکن" عليرضا عصار را در سبک پاپ- کلاسيک منتشر کند.

Morteza4SN
24-04-2008, 18:52

سال هاي سال بود که کسي نامي از خواننده مسلماني به جز "يوسف اسلام" يا همان "کت استيونس" سابق نمي‌برد. تا ‏اينکه بعد از سال ها نام خواننده ديگري که او نيز به زبان انگليسي و عربي به مضامين اسلامي توجه مي‌کرد، سر زبان ‏ها افتاد و اتفاقاً در نامش "يوسف" هم داشت! در ابتداي امر که سامي يوسف به ايراني ها معرفي شد، کسي نمي دانست ‏که ممکن است اين خواننده جوان - که تلويزيون هم کليپ هايش را نشان مي دهد- ايراني باشد، اما با انتشار بيوگرافي او ‏اين مساله عنوان شد.

دايره المعارف جهاني "ويکيپديا" در مورد او مي نويسد: "عده‌اي موفقيت سامي يوسف را در قبال چهره او و کليپ‌هايي ‏که از آهنگ‌هايش ساخته مي‌شود، مي‌دانند. اما بي شک مضامين اجتماعي، آرمان‌گرايانه و اعتراضي ترانه‌ها و ‏آهنگ‌هايش هم در اين موفقيت، به خصوص در موسيقي جهان اسلام، بي تاثير نيست."

Morteza4SN
24-04-2008, 19:03

‏"علي مواساط" در دهم مارس 1975 در " گوهردشت" کرج متولد شد. در 13 سالگي به دانمارک مهاجرت کرد و در ‏آنجا پيگير کار موسيقي شد و توانست در اين رشته به کسب درجه دکترا نائل شود.

پس از فارغ‌التحصيلي از کالج ، از ‏طريق يکي- دو دستگاه ميکسي که داشت زندگي خود را مي‌گذراند. اما از درامدش راضي نبود. تا اينکه از سوي يکي ‏از دوستانش به کلوپي در کپنهاگ معرفي شد تا بتواند درامد بيشتري کسب کند. همين ماجرا سرآغاز علاقه بيشتر او به ‏سبک هاي هاوس و... شد. علي گيتور پارسال به عنوان بهترين آهنگساز دانمارک و بهترين دي جي اروپا انتخاب شد. ‏

او شهرت خود را مديون هيت ‏Whistle‏ است که آخرين بار آن را در انگلستان به همراه خوانندگاني چون پينک، بريتني ‏اسپيرز، انريکه و... اجرا کرد. اين پرو‍‍ژه تا کنون بيش از 6 ميليون نسخه در سراسر جهان فروش داشته است.

Morteza4SN
24-04-2008, 19:08

‏"اعظم علي" خواننده و آهنگساز جوان، در ايران متولد شد و از 4 سالگي به هندوستان مهاجرت کرد. زندگي 11 ساله ‏در هند، بر افکار و موسيقي او تاثير زيادي گذاشته است. اعظم علي از 16 سالگي به آمريکا رفت و در اين مدت به ‏زبان هاي فارسي، هندي و انگليسي خوانده است.‏

اعظم علي با عضويت در گروه هايي چون ‏Vas، نياز و... به اجراي موسيقي ‏New Age‏ مي‌پرداخت و هم اکنون پس ‏از ازدواج با "رامين ترکيان" (آهنگساز و سرپرست گروه ‏Axiom of Choice‏) جانشين "مامک خادم" در اين گروه ‏شده است.‏

نام اعظم علي با خواندن در فيلم "300" بيش از پيش بر سر زبان ها افتاد و همين مساله خشم و اعتراض ايرانيان ‏سراسر جهان را به همراه داشت. اما او در پاسخ به اين اعتراضات گفت که از ماجراي فيلم خبر نداشته و صحنه‌هاي ‏ابتدايي فيلم که به او نشان داده‌اند توهين‌آميز نبوده و به نظرش مسخره مي‌رسيده است! او ضمن عذر‌خواهي از کليه ‏ايرانيان گفت: "براي معرفي فرهنگ مان به ديگران، بايد کارهاي عميق تري انجام بدهيم."

Morteza4SN
24-04-2008, 19:27

‏"اردشير فرح" چهل سال است که دور از ايران به سر مي‌برد و در حال حاضر تبديل به يکي از نام هاي مشهور ‏موسيقي جوانان آمريکائي شده، اما در آثارش نشانه هايي از ايراني بودن او هست. اردشير نواختن گيتار را از 12 ‏سالگي در ايران شروع کرد. ابتدا در زمينه موسيقي راک کار مي کرد، بعد براي آشنايي بيشتر با موسيقي راک به ‏مرکز اين سبک يعني انگلستان، سرزمين بيتل ها رفت. چون تمام خانواده اش در رشته راه و ساختمان تحصيل کرده ‏بودند، او هم در آنجا به تحصيل در اين رشته پرداخت و در همان حين با گروه هاي راک انگليسي هم کار مي کرد. بعد ‏از 5 سال به آمريکا رفت، ابتدا در بوستون و سپس در کاليفرنيا ساکن شد تا اينکه دانشگاه تمام و دوران زندگي حرفه اي ‏فرح در زمينه موسيقي آغاز شد.‏

همراه با (‏Jorg Strunz‏ اهل کاستاريکا) گروه ‏Strunz & Farah‏ را تشکيل دادند که برگرفته از نام خانوادگي اين دو ‏موزيسين بود. حاصل کار اين گروه تاکنون انتشار 14 آلبوم و اجراي حدود 700 کنسرت در تمام آمريکا و اجراي ‏برنامه هاي متعدد با نوازندگان معروف دنيا در سبک هاي مختلف جاز، راک و پاپ است. 25 سال از تشکيل اين گروه ‏‏- که تعدادشان از 5 تا 8 نفر متغير است- مي گذرد و برنامه هاي آن ها همراه با خواننده هاي بزرگ آمريکا، براي همه ‏علاقمندان موسيقي آشناست.‏

اما نقطه اوج اين گروه در سال 1991 بود که به خاطر ‏CD‏ پنجم شان بهترين گروه سال آمريکا شناخته شدند و آلبوم ‏شان نيز حدود 14 هفته در صدر جدول فروش آمريکا بود و حدود 47 هفته در رده هاي دوم و سوم.‏
علاوه بر اين، آلبوم بعدي آن ها در سال 1993 به نام ‏American‏ نامزد دريافت جايزه گرمي شد. به هر حال اردشير ‏فرح همراه با همکار کاستاريکايي خودش در حال ضبط پانزدهمين آلبوم شان است. آلبوم هايي که به سختي در ايران ‏يافت مي شوند. خودش در مورد اين مساله مي گويد: "متاسفانه ما در ايران کسي را نمي‌شناسيم که بخواهد کارهاي ما را ‏پخش کند. در ضمن رابطه تجاري آمريکا هم با ايران زياد قوي نيست."

اردشير فرح و خورخه استرانز

perjixen
24-04-2008, 19:48
آلبوم هايي که به سختي در ايران ‏يافت مي شوند. خودش در مورد اين مساله مي گويد: "متاسفانه ما در ايران کسي را نمي‌شناسيم که بخواهد کارهاي ما را ‏پخش کند. در ضمن رابطه تجاري آمريکا هم با ايران زياد قوي نيست."

همین دیگه..................!!!!! اگر هم پیدا بشه ، با قیمت حدود 15 - 16 هزار تمن هست!!!!
از بابت تاپیک مرسی............ولی کاش فقط آدم حسابی ها رو معرفی میکردی.

Morteza4SN
25-04-2008, 07:40
همین دیگه..................!!!!! اگر هم پیدا بشه ، با قیمت حدود 15 - 16 هزار تمن هست!!!!
از بابت تاپیک مرسی............ولی کاش فقط آدم حسابی ها رو معرفی میکردی.

البته ممكنه تو نت هم پخش بشه . ولي اكثرا چون شناخته شده نيستند تو نت هم چيزي نيست !

خواهش مي شود ..... يعني اينا آدم حسابي نبودند ؟ هنوز تموم نشده ...

Morteza4SN
25-04-2008, 07:55

‏" آرميک" يکي از آن گيتاريست هايي است که در ايران خودش و کارهايش شناخته شده اند. او علاوه بر نواختن گيتار، ‏در زمينه آهنگسازي هم با بسياري از خوانندگان پاپ ايراني فعاليت هايي انجام داده که ساخت اين قطعات به شهرت او ‏افزوده است.‏

آرميک سال هاست که در لس آنجلس زندگي مي کند و يکي از پرفروش‌ترين نوازندگان گيتار در بازار موسيقي آمريکا ‏محسوب مي‌شود. آرميک در تبريز در يک خانواده ارمني متولد شد. موسيقي در خانواده او ارثي بود، به طوري که پدر ‏و مادرش پيانو را به خوبي مي نواختند. بنابراين هميشه نواي جادويي آثار کلاسيک و گيتار آهنگسازان اسپانيايي او را ‏جادو مي کرد. او از ابتدا خود را شيفته موسيقي فلامنکو مي ديد! هنوز به هفت سالگي نرسيده بود که دائم درخواست ‏شنيدن آثار موسيقي فلامنکو را از والدينش مي کرد تا بالاخره در سن هفت سالگي ساعت زيبايي را که در تولد هفتمين ‏سال زندگي به او هديه داده بودند، با يک گيتار تعويض کرد و اين شروع کار نوازندگيش بود.‏

آرميک در کودکي با خانواده‌اش به تهران آمد و در محله دروازه ‌دولت و سپس خيابان گرگان (نامجوي فعلي) ساکن شد. ‏مادرش سرپرستار بيمارستان پارس بود. پدرش را در سه ماهگي در حادثه تصادف رانندگي از دست داد. بعدها برادر ‏او هم در حادثه رانندگي ديگري درگذشت. آرميک نواختن گيتار را از شش سالگي و نزد استاد بزرگ گيتار آن زمان ‏ايران "مجتبي ثابتي مقدم" آغاز کرد. در نوجواني به باشگاه‌هاي شبانه مي‌رفت و گيتار مي‌نواخت. در دهه پنجاه، ‏آرميک نواختن در ترانه‌هاي پاپ ايراني را آغاز کرد و با مشهورترين خوانندگان ايراني همکاري داشته است.

Morteza4SN
25-04-2008, 08:13
با توجه به کنسرت هاي کوچک و بزرگي که " لي لي افشار" در طول چند سال اخير در تهران و برخي شهرستان هاي ‏ايران برگزار کرده، کمتر علاقمند موسيقي است که او را نشناسد. او تازگي‌ها بيشتر از قبل به ايران سفر مي‌کند و هر ‏از گاهي ميهمان فرهنگسراي نياوران يا تالار وحدت مي شود و صداي گيتارش را به گوش طرفداران ايراني‌‌اش مي ‏رساند.‏

لي لي افشار متولد سال ۱۳۳۸ در تهران، از 9 سالگي فراگيري گيتار را نزد "داريوش افراسيابي" آغاز کرد. افشار با ‏درجه هاي ليسانس و فوق ليسانس در رشته نوازندگي گيتار از کنسرواتوار بوستون و کنسرواتوار موسيقي نيوانگلند، ‏فارغ التحصيل شد و نخستين زني در جهان است که موفق به اخذ درجه پرفسورا در نوازندگي گيتار شده. ليلي افشار ‏يکي از ۱۲ گيتارنواز بين المللي بود که براي نواختن در حضور "مائسترو آندرس سگوويا" در کلاس‌هاي پيشرفته او ‏در دانشگاه کاليفرنياي جنوبي انتخاب شدند. آن موقع بود که سگوويا پيش‌بيني کرد که او در آينده گيتاريست بزرگي ‏خواهد شد. علاقه او به موسيقي معاصر موجب شد که از نخستين اجرا کنندگان آثار مدرن "رضا والي" در کنسرت هاي ‏دور دنيايش باشد.‏

واشينگتن پست لي لي افشار را "قابل اعتنا" و "درخشان" توصيف کرده و او به عنوان بهترين گيتار کلاسيک نواز زن ‏برنده جايزه "ارويل اچ.گيبسن" شده است.‏

افشار در حال حاضر رئيس برنامه گيتار دانشگاه ممفيس بوده و تاکنون به دريافت چندين جايزه معتبر موسيقي درجهان ‏نائل آمده و آلبوم هاي متعددي منتشر کرده است.

Morteza4SN
25-04-2008, 08:33

‏"سارا دانشپور" نوازنده پيانو است. او همان دختري ست که به تازگي دانشگاه برکلي به او دکتراي افتخاري موسيقي ‏هديه کرده. سارا 18 سالش تمام نشده و چند سال پيش "لوريس چکناواريان" براي اولين بار او را به موسيقي ايران ‏معرفي کرد؛ براي او مراسمي را در سال 82 در تالار وحدت ترتيب داد که در آن "حسين عليزاده"، "کيهان کلهر" و ‏‏"شهرام ناظري" نيز حضور داشتند و در آن مراسم سارا قطعاتي از موسيقي کلاسيک را به خوبي اجرا کرد.‏

او که سال هاست در آمريکا زندگي مي کند، بسياري از جوايز مهم نوازندگي پيانو را در دنيا از آن خود کرده است.
و

Morteza4SN
25-04-2008, 08:51

گروه "ديپ ديش" با حضور دو جوان ايراني به نام هاي "علي شيرازي نيا" و "شهرام طيبي"، نام آشنايي بين جوانان ‏ايراني است. هر دو اين دي جي ها ساکن واشنگتن آمريکا هستند.‏

آن ها از سال 1992 با استفاده از آهنگ هاي خوانندگان معروفي همچون مدونا، شر و دايدو، بيشتر روي ريتم هاي ‏رقص قطعاتي را اقتباس و اجرا مي‌کنند. ديپ ديش به تازگي قطعه‌اي را هم به افتخار "انوشه انصاري" اولين توريست ‏فضايي ايراني ساخته، که بسيار مورد توجه قرار گرفت.‏

بزرگ ترين موفقيت ديپ ديش کسب جايزه گرمي براي ريميکس آهنگ "‏Thank You‏" دايدو است.

Morteza4SN
25-04-2008, 08:55

‏"عزيز ناصري" گيتاريستي است ايراني الاصل و عضو گروه موفق "هاگارد". او علاوه بر اينکه نوازندگي و ‏آهنگسازي گروه را انجام مي‌دهد، خواندن قطعات را هم بر عهده دارد. اعضاي اين گروه آلماني، ناصري را مغز متفکر ‏هاگارد مي دانند. اين گروه در ابتدا فعاليتش را با 16 نفر شروع کرد و حالا با 12 نفر ادامه مي دهد. سبک گروه هاگارد ‏متال سمفونيک است. اما سبک هايي چون نئو متال و دث متال را هم تجربه کرده است.‏

تا به حال سه آلبوم موفق از گروه هاگارد منتشر شده که آلبوم سوم به زندگي "گاليله" اختصاص داشت. آلبوم چهارم ‏هاگارد نيز به نام ‏Tales Of Ithiria‏ در راه است که موضوع آن از يک داستان تخيلي گرفته شده است.

Morteza4SN
25-04-2008, 08:58

‏"بهرام تاج آبادي" متولد 1355 در تهران است. او سال هاست که در زمينه موسيقي فعاليت مي کند و اين روزها فعاليت ‏خود را صرف اپرا کرده و در اين زمينه هم يکي از موفق ترين خواننده هاي ايراني اپرا بوده است؛ تا آنجا که با ‏درگذشت پاواروتي، مسئولين موسيقي کشور ايتاليا از تاج آبادي خواستند تا در بزرگداشت او در ماه نوامبر در شهر ‏فلورانس قطعاتي از اپراي "دون کارلو" وردي را بخواند.‏

تاج آبادي سال هاست که در کشور فرانسه زندگي مي کند و پيش از سفرش به اين کشور، در گروه «سوسن اصلاني» ‏آواز مي خواند. او در زمينه اپرا جوايز بسيار زيادي را کسب کرده و دائماً در حال کنسرت دادن است.

Morteza4SN
26-04-2008, 07:22

خواننده گروه مطرح "‏System Of A Down‏"، "سرژ تنکيان" يک ارمني است که سال هاست در لس آنجلس زندگي ‏مي کند و همواره شايعه ايراني بودن او و گروهش شنيده شده. برخي حتي پا را فراتر از اين گذاشته و مي‌گويند او تا ‏همين چند سال قبل در خيابان "جلفا" زندگي مي‌کرده است.

perjixen
26-04-2008, 16:09
در کل برای همه اطلاعات البته تا اینجا...................... مرسی.!

jamshidjap
26-04-2008, 16:34

خواننده گروه مطرح "‏System Of A Down‏"، "سرژ تنکيان" يک ارمني است که سال هاست در لس آنجلس زندگي ‏مي کند و همواره شايعه ايراني بودن او و گروهش شنيده شده. برخي حتي پا را فراتر از اين گذاشته و مي‌گويند او تا ‏همين چند سال قبل در خيابان "جلفا" زندگي مي‌کرده است.

من عاشق system of a down هستم ولي تا حالا اينو نشنيده بودم . اين شايعه هستش و يا حقيقت داره چون من تو هيچکدوم از مصاحبه هاشون نديدم که در اين مورد حرفي بزنن

Morteza4SN
27-04-2008, 08:38
در کل برای همه اطلاعات البته تا اینجا...................... مرسی.!

خواهش مي كنم عزيز
البته ليست مذكور تمام شد ، باز اگر كسي بود همينجا معرفي مي كنم

من عاشق system of a down هستم ولي تا حالا اينو نشنيده بودم . اين شايعه هستش و يا حقيقت داره چون من تو هيچکدوم از مصاحبه هاشون نديدم که در اين مورد حرفي بزنن

بله در متن هم به احتمال شايعه بودن اشاره شده
هر چند به قول شما چيزي رد يا تاييد هم نشده ...

Morteza4SN
28-04-2008, 09:29
گفتگو با لي لي افشار
محمود تهراني

محمود تهرانی در ابتدا از خانم لی لی افشار خواست تا به دوران کودکيش برگرده و از شروع علاقش به گيتار تعريف کنه. خانم افشار گفت:
"من از ده سالگی نواختن گيتار رو شروع کردم اما در سن ۱۷ سالگی رفتم به آمريکا و از اون موقع تا حالا در اونجا زندگی می کنم. در تهران هم گيتار رو اول با آقای کافی شروع کردم و بعد با آقای افراسيابی. قبل از اينکه به آمريکا مهاجرت کنم سه کنسرت در تهران اجرا کردم."

شما علاوه بر تدريس موسيقی و نوازندگی گيتار در دانشگاه ممفيس، شنيدم که اوقات فراغتتون رو با تماشای فيلم و کوهنوردی و شنا می گذرونين. می دونم که به شنا علاقه زيادی دارين، علت بخصوصی داره؟
شنا ورزش خوبيه به خصوص برای نوازنده های گيتار چون به همه ماهيچه ها کمک می کنه و به هيچ جا صدمه نمی زنه. به فيلم و سينما خيلی علاقه دارم ولی من بايد روزی ۵ – ۶ ساعت تمريم کنم و با کار تدريس در دانشگاه و برنامه ريزی برای کنسرت ها، خيلی وقت خالی برام باقی نمی مونه

ايرانی بودن شما تا چه حد روی روحيه و کارتون تاثير گذاشته. آيا اصولا خصوصيت ايرانی بودن رو در کارهاتون حس می کنيد؟
بيشتر در موسيقيم حس می کنم، مخصوصا الان که سه تار هم می زنم. من دارم سعی می کنم موسيقی ايرانی رو برای تماشاچی های خارجی ،روی صحنه ببرم. مثلا اخيرا در ممفيس کنسرتی داشتم. خوب اونجا هيچکس راجع به سه تار چيزی نمی دونه و من هر بار گفتم می خوام سه تار بزنم همه فکر کردن می گم "سی تار"، يعنی همون سی تار هندی. خلاصه برداشتم اين سه تار رو بردم روی صحنه و "مرغ صحر" رو زدم تا همه بفهمن اين چه نوع سازيه. اينکار برای من خيلی کيف داشت چون می دونين تنها خانم گيتاريست ايرانی هستم که دارم در سطح جهانی گيتار می زنم و می تونم سه تار رو برای تماشاچی های گيتار دوست معروف کنم.

چيز ديگه ای هم که دوست دارم شعره. ما در ممفيس با جمعی از ايرانی ها شب شعر داريم و من هم هميشه شرکت می کنم، شعری می خونم و با گيتارم يا سه تارم خواننده ای رو همراهی می کنم.

چطور شد که به سه تار علاقه مند شديد؟
پدرم هميشه می گفتن که خوبه من سه تار هم بزنم و اين هميشه تو گوشم بود. چند سال پيش که رفتم ايران يک سه تار گرفتم و مدتی طول کشيد تا وقت کنم و نواختن او رو به خودم ياد بدم، ولی بالاخره يک چيزهايی ياد گرفتم

می دونم که چندين بار به ايران سفر کرديد و برنامه هايی هم داشتيد. ممکنه جزييات بيشتری در اينباره در اختيار ما قرار بدين.
در اين سه سال اخير در تالار وحدت يا "تالار رودکی" خودمون ، "خانه هنرمندان" و "فرهنگسرای نياوران" برنامه داشتم. با آقای چکناواريان اجرا داشتم. هم به صورت تکنوازی و هم در کنسرتو نواختم.

توجه به اينکه گيتار يک ساز غربيه، در داخل ايران تا چه حد محبوبيت داره و آيا از نواختن اون استقبال می شه.
از گيتار خيلی استقبال می شه، حتی من يادمه اون موقعی که ايران بودم مردم خيلی به گيتار علاقه داشتن. کنسرت های گيتار هميشه پر می شد. يادمه يک بار "جولين بيزنتاين" اومده بود و مردم حتی روی صحنه هم نشسته بودن.

الان هم که من می رم کنسرت هام پر می شه و اصلا ديگه بليط نيست. شاگردهام از اصفهان، شيراز، مشهد، تبريز، خرم آباد و خلاصه همه جا ميان که با من سه روز درس فشرده بخونن. علاقه زياده اما طبق معمول کمبود نت و سی دی هست که من با خودم می برم.

آيا فکر می کنين در آينده تعداد اين سفرها به ايران و مدت اقامتتون بيشتر بشه؟
دلم می خواد بيشتر بشه، بله. در حال حاضر يکبار در سال می رم و يک ماه بيشتر نمی مونم. اما دلم می خواد ۵- ۶ ماه برم، البته بايد از دانشگاه اجازه بگيرم.

منبع : بي بي سي

perjixen
29-04-2008, 20:59
در نهایت باز هم مرسی...................!!!!
البته ما منتظر بعدیش هستیم................ (با خانواده میخونم!!!!).دی.