PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه MP3 Player میخوام. توپ باشه..

silversaeed_2007
24-04-2008, 15:33
سلام... دوستان عزیز من چند وقته درگیر خرید یه MP3 Player توپ هستم . اما انقدر مدلها زیاد که نگوو.... راستش یه چیزی میخوام که کیفیت و قدرت پخش خیلی توپ باشه :8:... رادیو اصلا مهم نیست... بازم میگم کیفیت و قدرت پخش.... اگه بتونه lyric نشون بده که چه بهتر ... از نظر هزینه 200 تومن باشه .... تا الان این مدل جدیده ای پاد مد نظرمه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا به کمک و نظر تخصصی شما دوستان نیازمندیم :27: مرسی

seymour
24-04-2008, 20:11
اگه تهران هستی ، کارای cowon هم از نظر کیفیت و هم از نظر بلندی صدا معروف هستن ... مثلا برو سراغ i7 یا u3 ...

silversaeed_2007
24-04-2008, 20:51
آره تهرانم.... راستش این Cowon حتی از I-Pod بالاتره؟؟ میگن آی پاد همیشه اول بوده در جهان... انتخاب بین بهتر و بهترین خیلی سخته:41:

alil1369
24-04-2008, 22:15
من اگه جای تو بودم اولویت رو اینجوری تنظیم میکردم :

1- سامسونگ
2- سونی
3- Cown
4- اپل ای پاد
5- کریتیو

silversaeed_2007
25-04-2008, 06:49
مبشه بگی کدوم مدل از سامسونگ و سونی و Cown ؟؟؟؟؟ راستش من رفتم تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا شما چی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟
[/FONT]

becareful
25-04-2008, 07:49
مبشه بگی کدوم مدل از سامسونگ و سونی و Cown ؟؟؟؟؟ راستش من رفتم تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا شما چی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟
[/FONT]
این انتخاب های اون سایت شاید از لحاظ فروش بوده وگرنه بر حسب هر معیاری یه پلیر میشه انتخاب کرد و بهترین مشخص نیست.

seymour
25-04-2008, 10:28
آره تهرانم.... راستش این Cowon حتی از I-Pod بالاتره؟؟ میگن آی پاد همیشه اول بوده در جهان... انتخاب بین بهتر و بهترین خیلی سخته :41:
اینجا بحث یه مقایسه دقیق نیست که مثلا بگیم " آره - این مارک مطمئنا از فلان مارک بهتره ... مقایسه مون در بهترین حالت باید براساس مدل به مدل باشه .. یعنی بگیم " فلان مدل از ipod از فلان مدل از cowon بهتره یا بدتره " ... یا "اکثر کارای فلان مارک ، در زمینه شیکی از فلان مارک بهترن " ..

در همین راستا ، آپیاد از نظر طراحی ، راحتی کار ، اینترفیس (منوها و ...) حرف نداره ، اما از نظر کیفیت صدا و بلندی صدا و حتی هدفون ، مطمئنا اول نیست (خودشون هم قبول دارن) ... در عوض در این زمینه cowon معروفه ...

اون چیزی که آپیاد رو معروف کرده در جهان این هستش که به عنوان یه محصول امریکایی ، طبیعتا بیشترین حجم تبلیغات و فروش رو به خودش اختصاص میده ... و به نظر میاد که اوله ... وگرنه من توی خونه ipod هم دارم ؛ مارک های دیگه هم دارم ..

مبشه بگی کدوم مدل از سامسونگ و سونی و Cown ؟؟؟؟؟ راستش من رفتم تو سایت [code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/codeکه یه سایت معتبر برا مقایسه و ریویوو قطعات الکترونیک هست که بهترین MP3 Player در جهان به ترتیب اونجا رده بندی شده بود

اون سایت ، سایت خیلی خوبیه ، ولی نه در زمینه رده بندی محصولات الکترونیک ... ضمن اینکه اون رده بندی قدیمیه و خیلی از محصولاتی که معرفی کرده از دور خارجن (از جمله همون اپیاد نانو که الان دو نسل ازش می گذره)

alil1369
25-04-2008, 12:51
یه سری اینجا بزن 3 تا صفحه اول رو حتما نگاه کن ری وی یو ( review ) هاشم خداییش همش درسته بد و خوب رو نوشته !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اپل ای پاد (مدل پیشنهادی)
سامسونگ P2 ( // )
سونی تمام سری هاش کیفیت یکسانی دارن ( سری A ) ولی امکاناتشون متفاوت

seymour
25-04-2008, 16:00
والا اگه پارامتر مهم واسه شما کیفیت صدا و بلندی صدا باشه ، آپیاد هیچوقت یه رقیب اصلی نبوده ... (بعنوان شوخی ، توجه کن که حتی سایت خوبی که دوستمون معرفی کرد هم عنوانش اینه : " همه چیز غیر از آپیاد"!!) ... اما این یه واقعیته که برای 80 درصد مصرف کننده ها ، واقعا فرق زیادی نمی کنه که کیفیت سامسونگ و cowon و اپیاد ، اندکی با هم فرق داشته باشه ... یعنی اون فرق کمه و معمولا غیرقابل تمایز ... بهرحال :

مقایسه i7 از cowon که من معرفی کردم در برابر ipod که مدنظر شماست- از سایت معتبر cnet :

The Cowon iAudio 7 beats the industry heavyweight iPod Nano in price, features, battery life, and sound quality.
(میگه تقریبا از همه نظر آپیاد نانو رو کنار می زنه)

//
از سایت anythingbutipod درباره P2 سامسونگ (که دوستمون معرفی کرد) :

Being overly critical on sound quality, I find the mid bass is lacking clarity, running into the lower end bass.
(از شفافیت باس اش ایراد گرفته)

درباره بلندی صدای D2 که من معرفی کردم از سایت anythingbutipod

The 74mW amp is one of the strongest - if not the strongest - for portable players today
(یکی از بلندترین صداها و شاید بلندترین صدا در بین همه مدلها)

it's an audio aficionado's dream
(رویای کسانی که روی کیفیت صدا تعصب دارن)

hear the player yourself to appreciate the difference in sound quality, compared to most other companies' offerings
(تفاوت کیفیت صدای این محصول با اکثر مدلهای شرکت های دیگه)

silversaeed_2007
26-04-2008, 09:01
از همه ی دوستان ممنون که تو بحث شرکت کردن و واقعا نظر تخصصی دادن و یه تشکر ویژه از seymour عزیز ... راستش منم این سایتا رو بالا پایین کردم در بین مدلهای پیشنهادی از Cowon iAudio 7 خیلی خوشم اومد .. فکر کنم این همون چیزیه که دنبالش بودم.... دو مدل داره 4 و 8 گیگ ... کسی قیمت داره ؟؟؟

seymour
26-04-2008, 09:55
i7 مدل 4 گیگش باید حدود 185 تومن باشه و مدل 8 گیگ حدود 240 تومن ...

silversaeed_2007
27-04-2008, 22:07
بازم تشکر از Seymour عزیز ..... اگه خودت بودی کدومو انتخاب میکردی ؟؟ I7 یا U3 ؟؟؟ :27:

seymour
28-04-2008, 12:17
خب طبیعتا اون مدلی بهتره که نیازهای من رو بهتر برآورده کنه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

U3 جمع و جورتره و کنترل دکمه هاش راحت تره ؛ بنابراین واسه ورزش یا بیرون از خونه بهتره ... در عوض i7 جدیدتره ، صفحه اش بزرگتره و عمر باتری اش هم طولانی تره (عمر باتری U3 هم خیلی خوبه البته)...

از نظر آمپ و بلندی صدا ، u3 همیشه معروف بوده بخاطر 60 mw خروجی اش ... البته i7 هم 52 mw خروجی میده که همین هم از اکثر پلیرهای موجود بیشتره ..

silversaeed_2007
28-04-2008, 14:39
واقعآ ممنون ... نمیدونم چه جوری تشکر کنم.. با این حساب من U3 انتخاب میکنم ... چون همه سایتا از قدرت صداش و هدفوناش تعریف میکنن.... U3 سه مدل داره ... 512 مگ و 1 گیگ و 2 گیگ..... هر سه مدل تو بازار ایران هست؟؟ مخصوصآ 2 گیگش ؟؟؟ اگه لطف کنید قیمتشو بدین ممنون میشم اگه U5 و D2 قیمت بدین بازم ممنون میشم

seymour
29-04-2008, 14:00
U3 فکر کنم 1 گیگ و 2 گیگش هست ... 145 تومن و 170 تومن ... مدل 4 گیگ هم داره که باید 210 تومن باشه ...

قیمت D2 هم باید 205 تومن واسه 2 گیگ و 235 تومن واسه 4 گیگ باشه ..

قیمت U5 رو هم ندارم ... احتمالا در حد قیمت U3 باید باشه ...

می تونی زنگ بزنی این شماره بپرسی : 88777819 (نمایندگی پارسونی)

adel3532
16-08-2008, 19:12
[سلام به همه
مخصوصا شما seymour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که واقعا خیلی کمک می کنید.خیلی خیلی دستتون درد نکنه
من یه مشکل دارم
بین i7 و D2 موندم که کدوم رو بخرم.فقط به این دلیل که D2 یه چیزی به اسم Estero enhance داره که تو i7 بهش اشاره ای نشده.خارج از بقیه ی موارد و فقط به دلیل کیفیت صدا(نه بلندی صدا)فکر میکنید من کدوم رو بگیرم.چون من زیاد موسیقی سنتی گوش می دم و حالت پخش بودن صدا! خیلی برام مهمه.به خاطر همین سونی ای که داشتم رو فروختم.قبلا یه مارک به اسم clatzen داشتم که خیلی خوب بود.نمی دونم اینم خوبه یا نه.لطفا راهنمایی کنید
خیلی ممنون

seymour
17-08-2008, 12:26
اینا از نظر کیفیت صدا در سطح بسیار بالایی هستند ... تفاوت اصلی شون در کاربردشونه : D2 بیشتر یه جور PMP قرار باشه (صدا - تصویر - عکس - و ... امکانات مختلف) در صورتی که i7 اساسا واسه صداس ... i7 جمع و جورتر هم هست ...

ضمنا در سطح خیلی تخصصی ، بحث می کنن که مثلا چون پردازنده های این دو تفاوت داره ؛ جنس صداشون هم کمی متفاوته ... به نظر میاد که i7 صدای طبیعی تری بیرون بده ... اما نهایتا ، سلیقه خودت مطرحه ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

//

کلاتزن جزو مارک های حد متوسط رو به بالا بود ... کیفیتش مناسب بود ؛ اما از نظر شهرت در حد مارک های معتبر نبود ..

saedy
17-08-2008, 18:57
بعد از مدتها خیلی اتفاقی گذرم به این جا افتاد و اول از همه سلام به seymour عزیز. میبینم که از بچه های قدیم فقط شما موندی و یه عده که متعصبانه از بعضی برندها طرف داری می کنند. و مثل همیشه راهنمایی های کامل و روشن و جامع از طرف شما. موفق باشی.
راستی با zvm چه می کنی؟ همواره به یاد راهنماییهای خوب شما هستم....
ولی انگار دیگه zvm رو به کسی توصیه نمیکنی؟؟؟ من که خیلی باهاش حال می کنم!

seymour
18-08-2008, 18:20
سلام رفیق قدیمی ... از این طرفا ...

هنوز هستش ... و بزنم به تخته ، سرحاله (آخرین بار استفاده : امروز ساعت 4 بعدازظهر قبل از چرت !!) ...

در مورد توصیه نکردنش : والا دو علت داره که در گذشته و حال و احتمالا آینده پایدار و ثابت هستند : 80 درصد دوستان می خوان زیر 150 تومن هزینه کنند (1) - اونایی که بالای 200 می خوان هزینه کنن هم معمولا یا دنبال امکانات خاص هستند که به درست یا غلط باعث میشه که توجه بهشون جلب بشه (ضبط - بیسیم - متن - و ...) (2)

کلا ما از سه سال پیش تا حالا سه دوره گرایش مصرف کننده داشتیم توی ایران ؛ اول مدلهای زیر 100 تومن مد بود - سال پیش همه دنبال ضبط صدا بودند - امسال اکثرا همه دنبال امکانات جانبی بخصوص بلوتوث و تکست هستند ...

adel3532
13-09-2008, 21:39
seymour جان اگه خودت بودی الان با 200 تومان پول و با شرط اینکه فقط و فقط و فقط کیفیت صدا برات مهم بود نه امکانات اضافی ، خودت چی می خریدی البته ببخشید که این همه ازیتت می کنم
خیلی ممنون
[

adel3532
13-09-2008, 21:43
ای بابا اینم که همش قاطی پاتی شد.ببخشید.یه بار دیگه میگم ، اگه خودت بودی ، با داشتن 200 تومان و با در نظر گرفتن فقط و فقط مهم بودن کیفیت صدا برات( نه امکانات اضاف الکی ، فقط کیفیت صدا ) چی می گرفتی ؟

seymour
14-09-2008, 21:48
seymour جان اگه خودت بودی الان با 200 تومان پول و با شرط اینکه فقط و فقط و فقط کیفیت صدا برات مهم بود نه امکانات اضافی ، خودت چی می خریدی البته ببخشید که این همه ازیتت می کنم
خیلی ممنون
[
در اینصورت از بین کارای cowon یکی رو می گرفتم ؛ چون معمولا وقتی در مورد کیفیت صدا صحبت می کنیم ، اولین گزینه اس ... احتمالا i7 .. یعنی اگه فقط بحث کیفیت باشه این رو انتخاب می کنم ...

adel3532
20-09-2008, 19:12
اقا من بین d2 و i7 موندم کدوم رو بگیرم.با توجه به اون چیزایی که قبلا گفتین و لینک هایی که دادین ، تفاوت بین این دو تا اونقدر هست که برای من ملاک انتخاب بشه؟برای من صرفه ی اقتصادی مهم نیست،مهم اینه که کیفیت داشته باشه حالا اگر امکانات اضافی هم داشته باشه چه بهتر. نظرت چیه seymour جان؟
خودت با توجه به چیزایی که قبلا گفتم بالای 200 توما چیز top سراغ داری؟
البته باید ببخشی که این همه اذیتت می کنم.بازم ممنون

adel3532
20-09-2008, 19:25
البته یه سوال دیگه هم داشتم
برای این d2 با 40 تا50 (خیلی بالا بره تا 70 ) تومن می خام یه هدفون خوب بگیرم.مال خودش یه کم گوشم رو اذیت میکنه.
اگه بخوام یه in-ear بگیرم چیز خاصی پیشنهاد میدی؟
نظرت راجع به کارای سونی چیه ؟ (مدل MDR-NX1 )
بین بعضی از مدلاش که جزو سری EX هستند و بقیه ی in-ear ها مثل همین مدلی که گفتم فرق زیادی هست؟
من میخوام بین اینا یکی رو انتخاب کنم ببین کدوم بهتره.البته اگر بتونی قیمتشون رو هم بگی خیلی ممنون میشم

MDREX81SL

MDR-EX55SL

MDR-EX76LP

MDR-NX1
MDR-ED31LP

ببخشید یه کم قاطی پاتی شد

seymour
21-09-2008, 10:38
اقا من بین d2 و i7 موندم کدوم رو بگیرم.با توجه به اون چیزایی که قبلا گفتین و لینک هایی که دادین ، تفاوت بین این دو تا اونقدر هست که برای من ملاک انتخاب بشه؟برای من صرفه ی اقتصادی مهم نیست،مهم اینه که کیفیت داشته باشه حالا اگر امکانات اضافی هم داشته باشه چه بهتر. نظرت چیه seymour جان؟
خودت با توجه به چیزایی که قبلا گفتم بالای 200 توما چیز top سراغ داری؟
البته باید ببخشی که این همه اذیتت می کنم.بازم ممنون
مزاحمتی نیست .. اما من فکر می کردم دیگه جواب این سوالها داده شد ...

در مورد تفاوت ایندو :

. تفاوت اصلی شون در کاربردشونه : D2 بیشتر یه جور PMP قرار باشه (صدا - تصویر - عکس - و ... امکانات مختلف) در صورتی که i7 اساسا واسه صداس ... i7 جمع و جورتر هم هست ...

اینا از نظر صدا بهترین هستند ... ولی این یه حقیقته که مدلهای دیگه از کمپانی های دیگه هم سطح خیلی بالایی دارن و شاید این تفاوت واسه خیلی ها محسوس نباشه ..

من اگه بودم چون استفاده تصویر دارم D2 رو می گرفتم ... اگه هم میشد افزایش بودجه داد تا 280 تومن ، W7 از iriver خوبه ...

البته یه سوال دیگه هم داشتم
برای این d2 با 40 تا50 (خیلی بالا بره تا 70 ) تومن می خام یه هدفون خوب بگیرم.مال خودش یه کم گوشم رو اذیت میکنه.
اگه بخوام یه in-ear بگیرم چیز خاصی پیشنهاد میدی؟
نظرت راجع به کارای سونی چیه ؟ (مدل MDR-NX1 )
بین بعضی از مدلاش که جزو سری EX هستند و بقیه ی in-ear ها مثل همین مدلی که گفتم فرق زیادی هست؟
من میخوام بین اینا یکی رو انتخاب کنم ببین کدوم بهتره.البته اگر بتونی قیمتشون رو هم بگی خیلی ممنون میشم

MDREX81SL

MDR-EX55SL

MDR-EX76LP

MDR-NX1
MDR-ED31LP

ببخشید یه کم قاطی پاتی شد

توی اون یکی تاپیک جواب دادم .. همونجا ادامه بده ..

adel3532
22-09-2008, 01:04
خیلی خیلیییییییییییییییییییییی ییییی ممنون

adel3532
22-09-2008, 01:14
خیلی خیلیییییییییییییییییییییی ییییی ممنون

adel3532
26-05-2009, 13:57
سلام seymour جان .خوبی؟
آقا من این D2 ی که خریدم رو فروختم
راستشو بخوایی خیلی خوب بود ولی نمی دونم چرا صداش به نظرم زیاد گرم نبود.نمی دونم شایدم من این طور فک می کمم
ولی آدم زیاد لذت نمی برد ازش
حالا بازم اذت می پرسم فک می کنی با 100-130 پول چی میتونم بگیرم که صداش خیلی خوب و گرم باشه ؟
بازم میگم که برای من فقط کیفیت صدا مهمه
یه لطفی بکن اگه چیز خوبی به نظرت اومد با D2 خودم از نظر کیفیت صدا مقایسش کنی و نظرت رو بهم بگی
بازم ممنون

prowler88
26-05-2009, 17:54
سلام seymour جان .خوبی؟
راستشو بخوایی خیلی خوب بود ولی نمی دونم چرا صداش به نظرم زیاد گرم نبود.نمی دونم شایدم من این طور فک می کمم
حالا بازم اذت می پرسم فک می کنی با 100-130 پول چی میتونم بگیرم که صداش خیلی خوب و گرم باشه ؟
یه لطفی بکن اگه چیز خوبی به نظرت اومد با D2 خودم از نظر کیفیت صدا مقایسش کنی و نظرت رو بهم بگی
بازم ممنون

:18:

اگه کیفیت صدای D2 به نظرت خوب نیست اصلا MP3 Player نخری سنگین تری!

من مطمئنم یا تنظیم صداهاشو بلد نبودی یا هدفونت بد بوده.

osmaan
26-05-2009, 18:51
سلام seymour جان .خوبی؟
بازم ممنون

سلام
من خودم D2 دارم اتفاقا خیلی راحت میشه با تغییر اکولایزر دستی به راحتی صدای گرم و جذاب که واقعا کلی باهاش حال میکنم میشه درست کرد ای کاش نمیفروختیش با این پول هم که دیگه نمیتونی بخریش
ولی من میگم بازم یه کاوون بخر ...........واقعا یه چیز دیگس

prowler88
26-05-2009, 19:49
سلام
من خودم D2 دارم اتفاقا خیلی راحت میشه با تغییر اکولایزر دستی به راحتی صدای گرم و جذاب که واقعا کلی باهاش حال میکنم میشه درست کرد ای کاش نمیفروختیش با این پول هم که دیگه نمیتونی بخریش
ولی من میگم بازم یه کاوون بخر ...........واقعا یه چیز دیگس
منم همینو میگم. هزار جور تنظیم صدا داره. خب میشه تغییرش داد.

seymour
27-05-2009, 18:56
سلام seymour جان .خوبی؟
بازم ممنون
تصادفاً من چند روز پیش هم توی یه پستی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اشاره ای به این بحث کرده بودم ... (اتفاقاً اونجا دقیقاً اسم cowon رو آورده بودم! - حلالزاده اس) بهرحال به نظرم اینکه شما با کیفیت صدای D2 راضی نشدی ، نه توهین به cowon ه و نه توهین به شما ... نمی دونم اون حکایت رو شنیدید که طرف میره لباس بخره ، بعد هرچی می پوشه راضی اش نمی کنه ، آخر سر از زیر لباس ها ، لباس اولیه ی خودش (که به قصد پرو درش آورده بود) رو پیدا می کنه و می پوشه و میگه " همین خیلی خوبه" ... (البته شوخی کردم عادل جان - قصد جسارت ندارم - غرض نشون دادن اهمیت سلیقه و فاکتورهای غیرفنی در بعضی انتخابهاست)

بهرحال از همون مارک cowon ، مدل i7 بسیار باکیفیت هستش که شدیداً توصیه میشه ... و در یه بازه صدای نسبتآ متفاوت (بصورت تجربی عرض می کنم) می تونی بری سراغ کارهای سونی که اصطلاحاً رنگ صداشون کمی متفاوت با کارای cowon ه ؛ شاید اونا راضی ات کنه ...

adel3532
29-05-2009, 22:38
سلام
بابا این عثمان که داشت منو می زد !!! به خاطر همین رفتم پسش گرفتم D2 ی خودمو !!!
چرا می زنی؟؟!!!!
خب حالا که شما میگی که با تنظیماتش تونستی یه صدای گرم به دست بیاری میشه من رو هم راهنمایی کنی osmaan جان ؟ من خیلی موسیقی سنتی گوش میدم . خیلی خیلی ممنون

seymour جان خیلی ممنون که جواب دادی.اتفاقا یه NWZ-A726 گیرم اومد امتحن کردم صدای جالبی داشت.تا اینکه نظر شما و osmaan جان چی باشه.اگه می تونین نظرتون رو راجع به این مدل هم بگین
بازم ممنون

prowler88
30-05-2009, 08:37
سلام
بابا این عثمان که داشت منو می زد !!! به خاطر همین رفتم پسش گرفتم D2 ی خودمو !!!
چرا می زنی؟؟!!!!
خب حالا که شما میگی که با تنظیماتش تونستی یه صدای گرم به دست بیاری میشه من رو هم راهنمایی کنی osmaan جان ؟ من خیلی موسیقی سنتی گوش میدم . خیلی خیلی ممنون

seymour جان خیلی ممنون که جواب دادی.اتفاقا یه NWZ-A726 گیرم اومد امتحن کردم صدای جالبی داشت.تا اینکه نظر شما و osmaan جان چی باشه.اگه می تونین نظرتون رو راجع به این مدل هم بگین
بازم ممنون
شما اون موقعی که از صداش خوشت نیومد تنظیماتش به چه شکل بود؟ همه چی خاموش بود؟

adel3532
30-05-2009, 17:44
نه اتفاقا همه ش روشن بود
BBE : 10
Mach3Bass : 10
3D suround : 1
stereo Enhance : 1
MP Enhance : ON
و حالت اکولایزر دستی
اگه می شه شما هم بهترین حالت هاتون رو بگین

prowler88
30-05-2009, 18:25
نه اتفاقا همه ش روشن بود
و حالت اکولایزر دستی

BBE 10 خوبه.
Mach3Bass خیلی زیاده. نمیدونم از چه هدفونی استفاده میکنی ولی من با هدفون کریتیو EP630 میذاشتم رو 6.
3D Surround برای آهنگای شلوغ مثل POP و House و مخصوصا Rock و غیره خاموش باشه بهتره. برای آهنگایی که خلوته مثلا Jazz یا Chill و آهنگایی که بیشتر صدای خواننده توشون هست تا صدای ساز یا این که فقط یکی دو تا ساز هست توش تا 5 بره خوبه.
Stereo Enhance خودم اولا همیشه میذاشتم رو 6 ولی بعدا به نظرم اومد 0 باشه بهتره زیادی Stereo میکنه.
MP Enhance کلا چیز خوبیه.
اکولایزر دستی بسته به هدفونتون میتونه فرق کنه ولی من با EP-630 تنظیماتم یه همچین چیزی بود با Mach3Bass 6
5-4-1-6-10
دقیقا یادم نیست چون چند وقته D2م گم شده. ولی تقریبا همه رو به جز دومی از راست مطمئنم.

seymour
30-05-2009, 19:31
بازم ممنون
عرض کردم .. رنگ صدای کارای سونی با cowon متفاوته و تقریبا دو قطب مقابلن ... بنابراین اگه یه نفر برحسب سلیقه یکی رو نپسنده ، احتمالا از دیگر راضی باشه ...

بله - سری NW عالیه ..

prowler88
30-05-2009, 21:18
عرض کردم .. رنگ صدای کارای سونی با cowon متفاوته و تقریبا دو قطب مقابلن ... بنابراین اگه یه نفر برحسب سلیقه یکی رو نپسنده ، احتمالا از دیگر راضی باشه ...

بله - سری NW عالیه ..
من که خوشم نیومد:13:
کیفیت صداشو کاری ندارم. قدرت صداش خیلی کمتره.

osmaan
31-05-2009, 06:36
نه اتفاقا همه ش روشن بود
و حالت اکولایزر دستی

من برای موسیقی سنتی ایرانی که عموما از ریتم آروم یا یه ریتم های خاصی داره این تنظیمات رو میزارم
Mach3Bass : 3
3D suround : 2
stereo Enhance : 3

اکولایزر دستی رو هم به این شکل تنظیم می کنم
5 باند اکولایزر از چپ به راست
1: 80hz توی مرحله 2
2: 230hz توی مرحله 9
3: 850hz توی مرحله 9
4: 3.2khz توی مرحله 7
5: 11.7khz توی مرحله 1-
البته من با ارفون خوده کاوون گوش میکنم البته این تنظیماتی که گفتم بیشتر سلیقه ای هست چون من خودم دوستدارم که جزئیات موزیک رو گوش کنم این تنظیمات رو گذاشتم

zexin
31-05-2009, 18:26
lg یه مدل داره به اسم up3 touch که حدود 75 تومنه، کسی تا حالا با اینها کار کرده؟

ببخشید اگه بیربط بود، توی تاپیگ دیگه ایی نبود.

prowler88
31-05-2009, 18:40
lg یه مدل داره به اسم up3 touch که حدود 75 تومنه، کسی تا حالا با اینها کار کرده؟

جناب عثمان بهتر از مدل ها اطلاع دارن. ولی تو این قیمت به نظرم کریتیو کارای بهتری داره.

zexin
31-05-2009, 18:50
این lg up3 فقط یه usb داره و باید به کامپیوتر وصلش کرد تا شارژ شه. راهی نیست که بشه با برق و آداپتور شارژش کرد؟

prowler88
31-05-2009, 19:26
این lg up3 فقط یه usb داره و باید به کامپیوتر وصلش کرد تا شارژ شه. راهی نیست که بشه با برق و آداپتور شارژش کرد؟
اگه ورودی شارژر نداره که نمیشه. فکر کنم فقط از طریق usb شارژ میشه.

seymour
01-06-2009, 16:20

امسال سال تاچه و اکثر کمپانی ها سعی کرده ان یکی دو تا محصول تاچ و شبه تاچ بیرون بدن .. LG هم مستثنی نیست ... شک دارم کسی تا حالا باهاش کار کرده باشه اینجا ... ضمنا چیز جدیدی به نظر نمیاد و بسیار شبیه مدل قدیمی همین کمپانی (2-2 سال پیش) و حتی u3 سامسونگ به نظر میاد .. فوقش با کمی حافظه بیشتر ..

نهایتا اینکه انتخابهای بهتری نسبت به این وجود داره ، اما اگه سلیقه شما اینو می پسنده هم خیلی ضرر و ریسک خاصی در بین نیست ...

راه مرسومش همون شارژ از طریق PC هستش .. ولی شما می تونی از این شارژرهایی که مبدل usb به برق شهری هستند هم استفاده کنی ، که البته خیلی هم توصیه نمیشه ... از جهت ایمنی قطعه ...

adel3532
02-06-2009, 22:59
خیلی ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم
ولی لطفا جواب بدین.ممنون
بین هدفون EX90 و EX 85 واقعا فرق زیادی از نظر کیفیت وجود داره که 40 تومن تفاوت قیمت دارن؟
شرکت ایران رهجو EX 90 رو نداره . اصلش رو کجا میشه گیر آورد؟
اختلاف کیفیت این دو تا به اندازه ای هست که ارزش 40 تومن اضافه دادن داشته باشه ؟
بازم ممنون

seymour
03-06-2009, 19:51
خیلی ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم
ولی لطفا جواب بدین.ممنون
بین هدفون EX90 و EX 85 واقعا فرق زیادی از نظر کیفیت وجود داره که 40 تومن تفاوت قیمت دارن؟
شرکت ایران رهجو EX 90 رو نداره . اصلش رو کجا میشه گیر آورد؟
اختلاف کیفیت این دو تا به اندازه ای هست که ارزش 40 تومن اضافه دادن داشته باشه ؟
بازم ممنون
(خب برادر ، توی تاپیک مربوط به خودش می پرسیدی) .. بهرحال :

ex90 مطمئنا بهتره که گرونتره ... در واقع سونی 85 رو بعنوان یه همتای ارزونتر 90 وارد بازار کرده ... تفاوتشون بجز بحث کیفیت (که توی پاراگراف آخر هم توضیح داده ام) ، بحث تفاوت در جنس و مواد مورد استفاده در ساختشون هم هست .... (این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببین)

سمت راستی 90 - سمت چپی 85

بله - ex90 کمیابه ؛ یه مدتی که اصلا نبود ؛ حالا بعضی دوستان جاهای دیگه ادعا کرده ان که گیر آوردن .. نمی دونم شایدم پیدا میشه ... باید بگردی ... نمایندگی های سونی .. جمهوری .. پاساژ پایتخت ...

//
به نظر من بله - به اندازه 40 تومن می ارزه ... ولی خیلی ها ممکنه بگن: نه - این یه سوال دقیقی نیست که بشه دودوتا چارتا کرد ... ممکنه از نظر یه نفر اون تفاوت جزئی واقعا محسوس باشه ، و از نظر یه نفر دیگه هیچ فرقی نکنن ... کلاً اگه تا حالا هدفون بالای 30 تومن نداشتی ، نباید فرق خاصی احساس کنی ...

adel3532
05-06-2009, 21:58
بین EX 82 (که تو جعبه سری A و S هستش ) و EX 85 چی؟تفاوت کیفیت صدای این دو تا خیلی زیاده ؟
یعنی می ارزه یه دونه 85 بگیرم ؟ یا تفاوت زیادی از نظر کیفیت ندارن و 82 خودم خوبه ؟
ممنون

adel3532
07-06-2009, 18:41
جواب منو نمیدی seymour جان ؟؟

seymour
08-06-2009, 12:24
بین EX 82 (که تو جعبه سری A و S هستش ) و EX 85 چی؟تفاوت کیفیت صدای این دو تا خیلی زیاده ؟
یعنی می ارزه یه دونه 85 بگیرم ؟ یا تفاوت زیادی از نظر کیفیت ندارن و 82 خودم خوبه ؟
ممنون
با همدیگه بسیار متفاوت هستن ... یکی شون یه محصول دست پایینه و دیگری یه محصول سطح بالا ...

پست 116 به بعد این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببین که یکی از دوستان همچین مشکلی داشته ...

جواب منو نمیدی seymour جان ؟؟
شرمنده ، دیروز دسترسی به اینترنت نداشتم ...

adel3532
08-06-2009, 20:41
دشمنت شرمنده این حرفا چیه
پس یعنی اینکه ارزش پول دادن داره کیفیت EX-85
راستشو بخایی من خیلی به هدفون اهمیت می دم . چون واقعا گوشام حساس شده . پس بنا به صحبت شما ex-82 خودمو بی خیال میشم . اما واقعا 85 و 90 تفاوت کیفیتشون اونقد زیاد هست که 40 تومن پول بیشتر بده آدم یا همون 85 بهتره ؟
مثل همیشه خیلییییییییی ممنون!

prowler88
08-06-2009, 21:51
یه سوالی. EX-85 چقدره قیمتش؟

seymour
09-06-2009, 12:52
یه سوالی. EX-85 چقدره قیمتش؟
نوسان قیمتش خیلی زیاد بود ... من یادمه از 80 تومن و 60 تومن، تا همین اواخر که من 45 تومن هم شنیدم (از نمایندگی سونی) ... الانم که جدیدا مثل اینکه دیگه کمیاب شده و معلوم نیست بازم بیاد یا نه ...

adel3532
09-06-2009, 16:56
دشمنت شرمنده seymour جان این حرفا چیه
راستشو بخایی من خیلی به هدفون اهمیت می دم . چون واقعا گوشام حساس شده . پس بنا به صحبت شما ex-82 خودمو بی خیال میشم . اما واقعا 85 و 90 تفاوت کیفیتشون اونقد زیاد هست که 40 تومن پول بیشتر بده آدم یا همون 85 بهتره ؟(برای من کیفیت سیم و بدنه و این چیزا اصلا مهم نیست فقط کیفیت صدا مد نظرمه )

faramarz_norton222
09-06-2009, 21:15
با عرض سلام
دوستان محترم من قصد خرید یک MP3 Player با قیمت مناسب در حدود 30-45000 تومانی دارم.
لطفا اگر از دوستان مرا در انتخاب و خرید MP3 Player مناسب راهنمایی نمایید خیلی ممنون میشم.
واقعا ماندم که چه انتخاب کنم.
با تشکر

osmaan
10-06-2009, 06:43
با عرض سلام
دوستان محترم من قصد خرید یک MP3 Player با قیمت مناسب در حدود 30-45000 تومانی دارم.
لطفا اگر از دوستان مرا در انتخاب و خرید MP3 Player مناسب راهنمایی نمایید خیلی ممنون میشم.
با تشکر

سلام
بودجتون برای خرید پلیر خیلی کمه البته میشه مدل های متفرقه رو خرید ولی اصلا توصیه نمیشه چون هم بی کیفیت و هم اکثرا خیلی زود خراب میشن در واقع پول دور ریختنه

بهتره بودجتون رو افزایش بدین

amir_rahmani
10-06-2009, 07:41
سلام
بچه ها به نظر من کینگستون بگیره بهتره...........
نظر شما چی هستش؟؟؟؟

osmaan
10-06-2009, 07:50
سلام
بچه ها به نظر من کینگستون بگیره بهتره...........
نظر شما چی هستش؟؟؟؟
کینگستون هم میشه گفت مدل متفرقه هست و اکثرا و بهتره بگیم اصلا اصلش گیر نمیاد

faramarz_norton222
10-06-2009, 10:39
سلام
بودجتون برای خرید پلیر خیلی کمه البته میشه مدل های متفرقه رو خرید ولی اصلا توصیه نمیشه چون هم بی کیفیت و هم اکثرا خیلی زود خراب میشن در واقع پول دور ریختنه

بهتره بودجتون رو افزایش بدین

سلام osmaan جان
با تشکر از راهنماییت
ولی بودجه من بیشتر از این قد نمیده. حالا یه لطفی کنین بفرمایید با این بودجه قلیل چی بخرم که کمتر ضرر کنم.
تو اینترنت چشمم به مارک COBY افتاد. این مارک چطوریه

ممنون از لطفت

prowler88
10-06-2009, 11:06
coby تا اون جا که من میدونم در بهترین حالت مارک درجه 2 هست. من هم برای یکی از بچه ها کینگستون گرفتم پارسال. نسبت به مدل هم قیمت iriver امکانات و ارگونومی و کیفیت صداش بهتره ولی میگن متفرقه س (و شاید چینی).

Hammer
10-06-2009, 11:09
من یه کینگ دارم . ازشم راضیم . حالا چینی یا ژاپنی مهم نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

seymour
10-06-2009, 11:49
با عرض سلام
با تشکر
بودجه زیر 50 تومن ، دیگه اسمش "قیمت مناسب" نیست ، رفیق ... میشه " کف قیمت" .. یعنی پایین تر از این نمیشه! ... بهرحال می تونی بری سراغ کارای کمتر معتبر مثل زولتریکس/زی سایبر یا همون مارکهای دیگه ای که بحثش شد ؛

یا 10-15 تومن افزایش بودجه بدی و نزدیک 60 تومن کارای باکیفیت تر creative رو بگیری ... راه دوم توصیه میشه ... اکثر پاساژهای کامپیوتری یکی دوتا نمایندگی creative دارن ... مثلا سری v یا نانو پلاس یا tx fm یا حتی استون پلاس ... ارزشش رو داره که 10 تومن بیشتر بدی ...

ادیت : شما چندجای مختلف یک سوال رو پرسیده بودی ؛ نیازی به این کار نیست و دوستانی که می خوان پاسخ بدن ، همه تاپیک ها رو می بینن... توی همین تاپیک ادامه بده .. مرسی

seymour
10-06-2009, 11:51
دشمنت شرمنده seymour جان این حرفا چیه
راستشو بخایی من خیلی به هدفون اهمیت می دم . چون واقعا گوشام حساس شده . پس بنا به صحبت شما ex-82 خودمو بی خیال میشم . اما واقعا 85 و 90 تفاوت کیفیتشون اونقد زیاد هست که 40 تومن پول بیشتر بده آدم یا همون 85 بهتره ؟(برای من کیفیت سیم و بدنه و این چیزا اصلا مهم نیست فقط کیفیت صدا مد نظرمه )
به نظرم ex85 اکثر سلیقه ها ، حتی اونایی که سخت گیر ترن رو راضی کنه ...

adel3532
10-06-2009, 23:07
بازم مثل همیشه خیلییییییییییییی ممنون seymour جان

adel3532
18-04-2010, 22:26
سلام مجدد به شما seymour جان!
با عرض معذرت یه سوال داشتم
میخام یه پلیر بخرم . تنها چیزی که برام مهمه کیفیت صداشه . قیمتش اصلا مهم نیست . فقط کیفیت صداش آخرش باشه
خودم نظرم Ipod tuch هستش . اگه ممکنه شما هم نظر خودت رو بگو . بازم میگم فقط کیفیت صدا مهمه . بهترین کیفیت ممکن . لطفا قیمت مدل رو هم لطف کن برام بنویس . خیلی ممنون

osmaan
19-04-2010, 09:09
میخام یه پلیر بخرم . تنها چیزی که برام مهمه کیفیت صداشه . قیمتش اصلا مهم نیست . فقط کیفیت صداش آخرش باشه
خودم نظرم Ipod tuch هستش . اگه ممکنه شما هم نظر خودت رو بگو . بازم میگم فقط کیفیت صدا مهمه . بهترین کیفیت ممکن . لطفا قیمت مدل رو هم لطف کن برام بنویس . خیلی ممنون
سلام
بهترین کیفیت صدا تو محصولات کوون COWON هست و بعدش سونی و کریتیو و سامسونگ و... هستن
صدا و تصویرشون واقعا عالیه اما تاچ در زمینه صدا میشه گفت چیزی نداره و اصلا هم اپل رو صدا کار نکرد بلکه روی امکانات و برنامه کار کرد تو پلیر هاش
درمورد مدل هم تو کوون هم موزیک پلیر هست هم PMP هست که بسته به نیازت میتونی انتخاب کنی اگه فقط صدا بخوای میتونی از بین این سه مدل انتخاب کنی U5, I7,E2 که قیمتشون از 65 تومن تا حدود 170 تومن و اگه برای صدا بیشتر مهمه ولی میخوای تصویری هم بعضی اوقات نگاه کنی +D2 و I9 مدله خوبیه که از 150 تا 240 تومن هست و اگه اول تصویر مهم هست که باید PMP بخری که دو مدل S9 , O2 هست که قیمتش 260 تا 360 هست

seymour
19-04-2010, 21:27
اگه قیمت واسه یه نفر مهم نباشه، و ضمناً ترجیحش سبک های جدی تر (کلاسیک، راک و متال) باشه سری X از سونی رو می پسندم و بعد کارای cowon ... اما اگه ترجیحش روی کارای ایرانی یا اروپایی باشه (الکترونیک و تکنو) و هیپ هاپ، cowon و کریتیو ...

* ضمن اینکه هدفون خوب هم مثل زغال خوب بی تاثیر نیست!

** و البته مثل همیشه تاکید می کنم: انتظارات رو معقول بگیری که خدای نکرده سرخورده نشید.. اینو خودتون هم حتماً می دونید، اما تکرارش ضرر نداره... پاراگراف دوم این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو ببین.

** و لطف کن فقط در یه تاپیک ادامه بده. مرسی.