مشاهده نسخه کامل
: وصل كردن دو هارد روي سيستم يكي مبدل ساتا و ديگري Ide
با سلام
من قصد خريد يك هارد IDE را داشتم چون مادربورد من Sata را ساپورت نميكنه در اين حين فهميدم مبدلي وجود داره كه هارد IDE را به Sata تبدبل ميكنه اما من به يك مشكل جديد برخوردم من در حال حاضر يك هارد 40 روي سيستمم دارم خب اگه من از اين مبدل استفاده كنم ديگه نميتونم از هارد 40 لم استفاده كنم چون جايي نميمونه كه كابلشو وصل كن لطفا اگه راهي هست من را راهنمايي كنيد.(مدل مادر بورد Soltek P4X533)
:19:
سلام دوست عزیز منظور شما رو از جایی نمی مونه نفهمیدم اما این مبدل ها روی پورت pci (اسلت های سفید زیر کارت گرافیک روی مادر برد) نصب میشه و بدون که این اسلتها تا شما وارد ویندوز نشی و درایور اونو نصب نکنی نمی شناسه به عبارت دیگه روی این هاردهایی که با مبدل وصل میشن نمی شه ویندوز نصب کرد شما حتما باید ویندوز رو روی هارد 40 نصب کنی تا ویندوز بالا بیاد و هارد ساتا رو هم بشناسه یا علی
خب اين طوري هارد ساتا سرعتش كمتر نميشه نسبت به موقعي كه از مبدل استفاده نميكنه؟
سلام راستش رو بخواهی امتحان نکردم اما فکر نمی کنم برای دستگاه شما که ضعیف هم هست محسوس باشه یا علی
glc_engineer
09-05-2008, 10:56
با سلام
من قصد خريد يك هارد IDE را داشتم چون مادربورد من Sata را ساپورت نميكنه در اين حين فهميدم مبدلي وجود داره كه هارد IDE را به Sata تبدبل ميكنه اما من به يك مشكل جديد برخوردم من در حال حاضر يك هارد 40 روي سيستمم دارم خب اگه من از اين مبدل استفاده كنم ديگه نميتونم از هارد 40 لم استفاده كنم چون جايي نميمونه كه كابلشو وصل كن لطفا اگه راهي هست من را راهنمايي كنيد.(مدل مادر بورد Soltek P4X533)
:19:
يعني چه
تو وقتي مادبوردت هاردديسك ساتا پشتيباني نميكنه ميخواي ساتا بخري بعد با تبديل اونو بكني آي دي اي
ضمنا اگه همچين كاري بكني ميتوني از هردو هاردت باهم استفاده كني مشكلي نيست
ولي اگه جسارت نباشه كتاب داستانهاي ملا نصرالدين رو بخون بي زحمت:10::10::10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.