ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل mp3 Player

alexan
24-04-2008, 07:42
سلام دوستان
من mp3 Player با مارک creative مدل muvo s 200 دارم و مشکلی که پیدا کردم اینه که وقتی به کامپیوتر وصلش می کنم توسط کامپیوتر شناخته می شه ولی وقتی می خوام روش کلیک کنم تا داخل اون برم یه error می د ه به این صورت L: is not accessible
the reguest could not be performed because of an I/Q device error.
در ضمن mp3 Player رو نمی تونم روشن کنم یعنب وقتی می خوام روشن کنم، بلافاصله خاموش می شه.

seymour
24-04-2008, 09:50
به نظر نمیاد مشکلی حادی باشه و ایشالا با یه آپگرید firmware حل میشه ...

خلاصه اش اینه که شما درایور recovery رو دانلود و نصب می کنی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعدش در حالیکه داری دکمه play رو فشار میدی ، دستگاه رو وصل می کنی به PC و همچنان دستت رو روش نگه میداری ... مثلا برای 10 ثانیه ... بعدش هم که با دستورات مربوط به شناسایی نرم افزار پیش برو و بعدش هم firmware اش رو نصب کن (فایل زیر ) ... یادت باشه که تیک مربوط به فرمت رو هم بزنی در این مرحله ...

//
یه راه دیگه هم این recovery tool جدید خود creative هستش .. می تونی اول اینو یه تست کنی ببینی چه جوریاس .. (خودش اتوماتیک و از طریق اینترنت سعی می کنه مشکل رو حل کنه - البته شبیه همین بالایی خواهد بود کل قضیه)

alexan
26-04-2008, 10:35
ممنون دوست عزيز مشكلم حل شد.به خود شركت ايميل زدم اونا راهنمايي كردن حل شد جالب اينكه همين روشي كه شما گفتي رو پيشنهاد داده بودن.

به نظر نمیاد مشکلی حادی باشه و ایشالا با یه آپگرید firmware حل میشه ...

خلاصه اش اینه که شما درایور recovery رو دانلود و نصب می کنی :

بعدش در حالیکه داری دکمه play رو فشار میدی ، دستگاه رو وصل می کنی به PC و همچنان دستت رو روش نگه میداری ... مثلا برای 10 ثانیه ... بعدش هم که با دستورات مربوط به شناسایی نرم افزار پیش برو و بعدش هم firmware اش رو نصب کن (فایل زیر ) ... یادت باشه که تیک مربوط به فرمت رو هم بزنی در این مرحله ...

//
یه راه دیگه هم این recovery tool جدید خود creative هستش .. می تونی اول اینو یه تست کنی ببینی چه جوریاس .. (خودش اتوماتیک و از طریق اینترنت سعی می کنه مشکل رو حل کنه - البته شبیه همین بالایی خواهد بود کل قضیه)

seymour
26-04-2008, 10:51
به سلامتی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farsweb
26-04-2008, 12:43
راه حل این مشکل فکر میکنم به درد خیلی ها خورد .
موفق باشید