مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد Q6600 و سیستم
با سلام
در ابتدا معظرت میخواهم که مجبورم تمام سوالاتم را در اینجا مطرح کنم
گفتم شاید اینجوری بهتر باشه و چند تاپیک جدا نشه
دوستان من دیروز سیستم جدید جمع کردم
پردازنده که برای این سیستم انتخاب کردم Q6600 می باشد
می خواستم بدونم دمای این پردازنده در حالت عادی چه قدر هستش چون CPU من در حالت عادی 45-48 درجه هست آیا این دما طبیعی هستش؟؟؟
دوم اینکه برای این سیستم 4 عدد رم 1 گیگ مارک پاتریوت خریدم که رو هم میشه 4 گیگ ولی از این 4 گیگ 3.3 گیگ بیشتر در ویندوز شناسایی نمیشه (چه ایکس پی و چه ویستا )که با پرسش های من گفتند که مربوط به 32 بیتی بودن سیستم عامل هست !! آیا این حرف درسته ؟
سوم اینکه در ویندوز ویستا بعضی بازی ها بی دردسر لود میشه اما بعضی ها هم مثل کرایسس و ... ارور زیر را می دهد که خیلی اعصابم را خورد کرده :19::19::19::19:لطفا در ایم مورد کمکم کنید
این ارور از چیه ؟؟؟
کارت گرافیکی هم 8800GT
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم بدونم دمای این پردازنده در حالت عادی چه قدر هستش چون CPU من در حالت عادی 45-48 درجه هست آیا این دما طبیعی هستش؟؟؟
بستگی داره به Revision پردازنده و کولینگ شما.
دوم اینکه برای این سیستم 4 عدد رم 1 گیگ مارک پاتریوت خریدم که رو هم میشه 4 گیگ ولی از این 4 گیگ 3.3 گیگ بیشتر در ویندوز شناسایی نمیشه (چه ایکس پی و چه ویستا )که با پرسش های من گفتند که مربوط به 32 بیتی بودن سیستم عامل هست !! آیا این حرف درسته ؟
بله این حرف درسته و برای استفاده از چهار گیگ باید از سیستم عاملهای 64 بیتی استفاده کنید.
سوم اینکه در ویندوز ویستا بعضی بازی ها بی دردسر لود میشه اما بعضی ها هم مثل کرایسس و ... ارور زیر را می دهد که خیلی اعصابم را خورد کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لطفا در ایم مورد کمکم کنید
این ارور از چیه ؟؟؟
باید آخرین نسخه Microsoft DirectX رو نصب کنید. احتمالا همراه بازیها هست.
بستگی داره به Revision پردازنده و کولینگ شما.
.
stream عزیز ممنون از پاسخگویی شما و راهنمایی خوبتون :11:
میشه بپرسم منظور شما از Revision پردازنده چیه ؟؟
در ضمن مشکل لود بازی هم حل شد
همون طور که گفتید آخرین ورژن direct x موجود در بازی را نصب کردم مشکل حل شد:10:
stream عزیز ممنون از پاسخگویی شما و راهنمایی خوبتون
میشه بپرسم منظور شما از Revision پردازنده چیه ؟؟
یک عکس از CPU-Z می گذاری؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
در ابتدا معظرت میخواهم که مجبورم تمام سوالاتم را در اینجا مطرح کنم
گفتم شاید اینجوری بهتر باشه و چند تاپیک جدا نشه
دوستان من دیروز سیستم جدید جمع کردم
پردازنده که برای این سیستم انتخاب کردم Q6600 می باشد
سوم اینکه در ویندوز ویستا بعضی بازی ها بی دردسر لود میشه اما بعضی ها هم مثل کرایسس و ... ارور زیر را می دهد که خیلی اعصابم را خورد کرده :19::19::19::19:لطفا در ایم مورد کمکم کنید
این ارور از چیه ؟؟؟
کارت گرافیکی هم 8800GT
اینو حتما نصب کن مخصوصا بره ویستا .
دمای CPU هم در حالت Idle باید حدود 35-36 باشه در حالت فول لود هم به 45-46 برسه در کلاک استوک البته شما یه تست Stress با برنامه هایی مثل Orthos یا Prime95 (البته باید 4 تا با هم باز کنی) یا حالا هرجوری که فکر میکنی میشه به CPU فشار اورد بگیری بعد ببین حداکثر دمای CPU چقدر میشه .
یک عکس از CPU-Z می گذاری؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
stream عزیز این هم عکس از برنامه cpuz
stream عزیز این هم عکس از برنامه cpuz
G0 دما همونیه که من گفتم .
با سلام
ممنون از همه دوستان که منو راهنمایی کردند
مشکل دما هم برای من حل شد و در حالت معمولی دما بین 36-38 می باشد
اما من هنوز نفهمیدم مفهوم Revision چی هست ؟؟؟
Mahdi_Moosavi
25-04-2008, 15:31
با سلام
ممنون از همه دوستان که منو راهنمایی کردند
مشکل دما هم برای من حل شد و در حالت معمولی دما بین 36-38 می باشد
اما من هنوز نفهمیدم مفهوم Revision چی هست ؟؟؟
REVISION در واقع نسخه تغییرات مختصر و جزعی هست که کمپانی سازنده بر روی معماری ساخت پردازنده اعمال میکنه تا Bug های قبلی رفع بشه .
مثل : 1 - کاهش ولتاژ کار پردازنده که باعث پایین اومدن توان مصرفی پردازنده و همینطور دمای کاری پردازنده میشه .
2 - سازگاری بیشتر با سیستم عامل های موجود . و ........ .
__siavash__
09-05-2008, 21:50
شما چه جوري دما رو آوردي پايين ؟؟؟
منم يه سيستم تازه گرفتم همين Cpu دما 45 تا 48 درجه هست
مشخصاتي رو كه Cpu-z به منم داد دقيقا همين مشخصات بالاست !!! فقط من دو تا رم 1 گيگ دارم شما 4 تا
اتفاقا براي منم پتريوت هست !!!
شما چه جوري دما رو آوردي پايين ؟؟؟
منم يه سيستم تازه گرفتم همين Cpu دما 45 تا 48 درجه هست
مشخصاتي رو كه Cpu-z به منم داد دقيقا همين مشخصات بالاست !!! فقط من دو تا رم 1 گيگ دارم شما 4 تا
اتفاقا براي منم پتريوت هست !!!
با سلام
برای دمای پردازنده مشکلی وجود نداشت و بنده در برامه easytone دچار اشتباه شده بودم
با easytone هم دما را چک کنید ببنید همین طور هستش
در ضمن دور فن سی پی یو من در حالتی که با سیستم کار ندارم 850rpm و دمای آن هم بین 34-36 می باشد (در حالت نرمال)
اما در حالتی که از سیستم کار میکشم به 45 هم میرسه:10:
در ضمن با گشتی که من تو سایت اینتل زدم این برنامه ای که شما استفاده کردین مثل اینکه برای چیپ های مختلف فرق میکنه (بازم در این مورد بیشتر تحقیق کنید)
یه پیشنهاد دوستانه برات دارم رفیق !!!:31:
شما احتمالا از همون فن که تو جعبه سی پی یو بوده استفاده کردید !!
پیشنهاد من چند تا چیز هست :
از اونجایی که یکی از بزرگترین دشمنان سخت افزار عاملی به اسم (( گرما)) هست بهت توصیه میکنم که شما که اینهمه پول بابت سیستم به این خوبی دادید یه 60 تومن حداکثر هم بدید و یه کولر بخرید از این نوع ((green tuniq tower )) که براحتی میتونه دمای سیستم رو پایین بیاره !! به قیمتش هم میارزه !!:31::46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علاوه بر اینها یه سری هم به تاپیک (( پاور و کیس و تجهیزات خنک کننده )) تو همین فروم بزن !! شاید تو تاپیکهای water cooler یا فنهای جدید تونستی چیز بهتری هم پیدا بکنی !!
در ضمن میخواستم بپرسم مادربرد و پاور چی خریدید ؟؟:20:
یه پیشنهاد دوستانه برات دارم رفیق !!!:31:
شما احتمالا از همون فن که تو جعبه سی پی یو بوده استفاده کردید !!
پیشنهاد من چند تا چیز هست :
از اونجایی که یکی از بزرگترین دشمنان سخت افزار عاملی به اسم (( گرما)) هست بهت توصیه میکنم که شما که اینهمه پول بابت سیستم به این خوبی دادید یه 60 تومن حداکثر هم بدید و یه کولر بخرید از این نوع ((green tuniq tower )) که براحتی میتونه دمای سیستم رو پایین بیاره !! به قیمتش هم میارزه !!:31::46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علاوه بر اینها یه سری هم به تاپیک (( پاور و کیس و تجهیزات خنک کننده )) تو همین فروم بزن !! شاید تو تاپیکهای water cooler یا فنهای جدید تونستی چیز بهتری هم پیدا بکنی !!
در ضمن میخواستم بپرسم مادربرد و پاور چی خریدید ؟؟:20:
دمای پردازنده من بین 34-36 درجه است البته در حالت نرمال یعنی کارای سنگین از سیستم نکشم اما بالا بودن دمای پردازنده دوستمان عجیبه
مادربردم هم p35ds3l هستش
پاور 550w cooler master
این کولر هم توی اورکلاک فکر کنم خیلی کارایی داشته باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.