مشاهده نسخه کامل
: مشکل ما ایرانیها !
C0nd@ct0r
23-04-2008, 23:23
سلام
میخواستم چیزهای را که خیلی وقته نگفتم را بگم!
ایرانیها باهوشترین مردم روی زمین هستند :31:
حالا مشکلات ما اینجا هست که نمیخواهیم هیچ چیزی را به دیگران بیاموزیم چون نمیخواهیم روزی از ما برتر شوند ( نگید نه چون :grrr: )
و نه فقط این!
آیا میدانید چرا خارجی ها صدسال از ما برترند ؟
آیا تا حالا فکر کرده اید چرا ما ای دی اس ال 25 مگایی نداریم ؟ (من خدم 23 دارم)
آیا تا حالا با خدتان فکر کرده اید که اگر شما همه با هم تو این انجمن مشورت و همکاری میکردید چی میشدید ؟
دوستان و دشمنان !
اگه میخواید یاد بگیرید باید یاد بدید !:27:
من تو این انجمن ها هزار بار دیده ام که یارو میره بهترین کار را انجام بده ولی بعضیها بدون اینکه هیچی بدانند یارو را دلسرد میکنند !
حالا هرچی میخواید بگید ولی به خدا این راستشه !
تمام حرفهاتو قبول دارم به نظر منم باید یه همکرای خیلی محکم در این پست به وجود بیاد که همه پیشرفت کنن بعدشم اینکه بچه های این قسمت همه (خودمو نمیگم)حرفه ای هستن و اگه بخوایم می تونیم بهترین کارهارو انجام بدیم تا حالا اینو شنیدید که یه دست صدا نداره ....
اگه خیلی جدی به کار های بچه ها نگاه کنیم می بینیم که واقعا کار ها عالیه ولی وقتی که کار هارو می زاریم تو پست بعد نهایتن 20 تا 30 نظر کمتر این پست دیگه گم میشه در صورتی که از همین کار مشه خیلی نتیجه ها گرفت..... به نظر من و با اجازه ی آقای مدیر , شاهین جان و همکار مدیر اقا امین درخواست کنیم که یه پست به وجود بیاریم و توی اون در مورد این موضوع کامل بحث کنیم.....
بعدشم داداش کی دلسردت کرده عکسشو بده ........................................تحویل بگیر .....
اگه میشه این پست بسته نشه چون بحث خوبی به وجود اومده.... :20:
C0nd@ct0r
23-04-2008, 23:36
ممنون داداش برای ساپورتت ! :10:
shahram_gh
23-04-2008, 23:43
موافقم ولی مخالفم d:
دوست عزیز. خیلی ها برای اینکه 3D رو یاد بگیرن تا حالا خیلی هزینه کردن ! ( مالی + وقت ).
آیا به نظرت کسی وظیفه داره که دانسته های خودش رو اینجا بذاره ؟!
من هدفم از اینکه تو این انجمن عضو شدم اینه که اینجا کارامو بذارم اشکالاش رو بفهمم. همین ...
ولی تا جایی که بتونم کسی ازم سوال کنه در خدمتم.
در ضمن من از این آدم هایی نیستم که چیزایی رو که بدونم رو نگم. بعضی ها فکر میکنن اگه بگن فلانی ازشون بهتر میشه و نونش رو آجر میکنه !!!
نه بابا اونی که روزی میده خداست.
خلاصه من با این که چیزی حالیم نیست در خدمتگذاری حاضرم.
دوست عزیز این ربطی به این انجمن نداره که جای این تاپیک توی متفرقه هست فکر کنم !!!
C0nd@ct0r
23-04-2008, 23:54
دوست عزیز من نگفتم اینها بیان و نشان بدن که چگونه کارشان را انجام داده اند !
من خدم 35 یورو در ساعت میدم تا با یک پروفسور آنیم کار میکنم!
و من برای خدم نمیگم برای همه !
C0nd@ct0r
23-04-2008, 23:55
دوست عزیز این ربطی به این انجمن نداره که جای این تاپیک توی متفرقه هست فکر کنم !!!
بله دوست عزیز فکر کردی! جاش خوبه ! اینه برای بچه های ثری دی زدم !
باید هرچی می دونیم بگیم
اما
ممکنه بعضی از افراد به دلیل های منطقی که الان به ذهنم نمیرسه این کارو نکنن.
ولی در کل بهتره که انسان هرچی رو کسب کرده به دیگران هم یاد بده ولی فکر کنم اولین نفری
هم که ضرر می کنه خود شخصه!!!
صلوات بفرست.
یا علی
حالا نگران نباشید.
جواب این معما رو بدین
اولین بز دیابتی چه نام داشت؟
ب....ز......ب......ز..........ق.......ن..... .د.......ی
Aminzikzak
24-04-2008, 13:22
ممنون از تذکرت ...
دوستان و دشمنان یعنی چی ؟
خب باید یه چیزایی رعایت بشه ...
برای همینه که بخش آموزشو جدا کردیم تا هرکی نمونه کار میذاره آموزششم تویه بخش آموزش بذاره ...
ولی خب بعضیا هم واقعا وقتشو ندارن ...
مثلا خود من از صبح که میرم سر کار تا ظهر وقت سر خاروندن ندارم ... بعد از ظهر هم که استراحت و غیره ، شب هم باید بیام به فروم سر بزنم ... دیگه وقتی نمیمونه
اگه میشه این پست بسته نشه چون بحث خوبی به وجود اومده.... :20:
فعلا باز میمونه ... تا بعد ببینیم مدیریت چی میگه ...
saber1370
24-04-2008, 13:37
آقا درسته من تایید میکنم
اما قبول هم ندارم
به قول شهرام جان خیلیا وقت میزارن کار میکنن
اما یکی نیومده از آدم آموزش .......... میخواد
این که نمیشه
اگه یه کار گروهی با هم انجام بدن
آره
من موافقم
Aminzikzak
24-04-2008, 14:10
آقا درسته من تایید میکنم
اما قبول هم ندارم
به قول شهرام جان خیلیا وقت میزارن کار میکنن
اما یکی نیومده از آدم آموزش .......... میخواد
این که نمیشه
اگه یه کار گروهی با هم انجام بدن
آره
من موافقم
مگه نمیگید مهم پیشرفت ایرانیاست ؟ پس چیکار دارید که چند وقته اومده تو فروم یا چقد رسابقه داره و چیکارست ...
مهم اینه که میخواد یه یچزی یاد بگیره ... همین.
:11:
مثلا اگه آقای Aminzikzak بگه که از چه طریقی مدلینگ ماشین رو یاد گرفته و همچنین کتابهایی که در این باره خونده نام ببره - نصفه مشکل من حل میشه :31:
مثلا اگه آقای Aminzikzak بگه که از چه طریقی مدلینگ ماشین رو یاد گرفته و همچنین کتابهایی که در این باره خونده نام ببره - نصفه مشکل من حل میشه :31:
خوب دوست من شما اگه توی انجمن بگردید خیلی از این آموزش ها و سوالات هست که دوستان دقیقا بهش جواب دادن
SSS_HHH_OOO
24-04-2008, 19:33
مشکل شما الان دقیقا کجاست؟؟؟
همکاری؟؟؟ یا آموزش؟؟؟
اگه همکاری، که ممکن نیست. چون هر کاری تو این زمینه بخواد انجام بشه کلی وقت میگیره و هزینه زیادی داره. پس دور همکاری رو تو انجمن خط بکش.
اگر هم آموزش که این همه آموزش تو بخش مباحث آموزشی گذاشته شده. هر وقت هم آموزشی خواستی اگه پیدا شد برات میذارن.
شاید من منظور شما رو درست متوجه نشدم.
در ضمن این حرفی که ایرانی ها باهوش ترین آدمای روی زمین هستند رو قبول ندارم. این حرف ها رو از بچگی تو گوش من و شما میخونن که فکر کنیم چه خبره.. یه نگاه به فاصله علمی ما و غرب بندازی متوجه میشی.
reza-mx-3d
24-04-2008, 19:47
منم موافقم
ولی این مسئله بده که این موضوع همین جا میمونه و دیگه به مرحله عمل نمیرسه
پیشنهاد من اینه که چند تا گروه تشکیل بشه و چه اونهایی که کار بلدن و چه اونهایی که تازه کارن تقسیم چند تا گروه بشن و هر هفته یا هر ماه یا هر چی که مدیرها تصمیم بگیرن، با یک مسابقه کارای خودشونو نشون بدن تا هم یه چیزی یاد بگیریم و هم موجب پیشرفت بشه و از همه مهم تر اینه که هرکی کار کنه میتونه یاد بگیره و اونهایی هم که این مشکل رو دارن که بعضی ها از راه نرسیده میخوان حرفه ای بشن، دیگه ناراحت نیستن. و علم حرفه ای ها به طور مساوی بین اعضا تقسیم میشه و موجب پیشرفت همه.
حالا ما یه نظر دادیم.
persianastronomy
24-04-2008, 20:15
سلام
حالا مشکلات ما اینجا هست که نمیخواهیم هیچ چیزی را به دیگران بیاموزیم چون نمیخواهیم روزی از ما برتر شوند ( نگید نه چون :grrr: )
و نه فقط این!
آیا تا حالا با خدتان فکر کرده اید که اگر شما همه با هم تو این انجمن مشورت و همکاری میکردید چی میشدید ؟
دوستان و دشمنان !
من تو این انجمن ها هزار بار دیده ام که یارو میره بهترین کار را انجام بده ولی بعضیها بدون اینکه هیچی بدانند یارو را دلسرد میکنند !
ایول . به طرز خفنی تایید میشه !
sarina_sh
24-04-2008, 21:08
سلام
و نه فقط این!
دوستان و دشمنان !
آره قبول دارم حرفتو
از بین کسایی هم که کار می کنن تعداد کمی هستن که همه اطلاعاتشون را به بقیه میدن
ولی بچه های خوبی هم داریم
مثلا همین آقا هادی که هی من مزاحمش میشم واقعا هر اطلاعاتی داشته باشه به بقیه میگه
امیدوارم از همدیگه چیزی رو دریغ نکنیم
چون آدم هر چی به به بقیه یاد بده خودش دو برابر یاد می گیره
در ضمن این حرفی که ایرانی ها باهوش ترین آدمای روی زمین هستند رو قبول ندارم. این حرف ها رو از بچگی تو گوش من و شما میخونن که فکر کنیم چه خبره.. یه نگاه به فاصله علمی ما و غرب بندازی متوجه میشی.
عزیز اینو نگو !!!!
اگه میبینی ما پیشرفتمون نسبت به کشورای دیگه کمه ، به خاطره حمایت بیش از اندازه ی مسئولین که من قربونشون برم ، آخی من فداشون
وگرنه ما بیشتر پیشرفت میکردیم
آره قبول دارم حرفتو
از بین کسایی هم که کار می کنن تعداد کمی هستن که همه اطلاعاتشون را به بقیه میدن
ولی بچه های خوبی هم داریم
مثلا همین آقا هادی که هی من مزاحمش میشم واقعا هر اطلاعاتی داشته باشه به بقیه میگه
امیدوارم از همدیگه چیزی رو دریغ نکنیم
چون آدم هر چی به به بقیه یاد بده خودش دو برابر یاد می گیره
ممنونم از شما اما باید یه چیزی رو بگم من تا جایی که میتونم به همه کمک میکنم
اما بعضی ها توقعات عجیب دارن ، من شخصا از افرادی که ادعا دارن خیلی بدم میاد و اصلا دوست ندارم کمکشون کنم
raptor22
24-04-2008, 22:57
دوستان ببخشيد من پا برهنه دويدم وسط مباحث فلسفيتون :
دو نكته از بزرگان:
1) زكات علم نشر اونه
2) حضرت علي : هركس به من چيزي ياد بده من رو بنده ي خودش كرده.
من تا حالا تو پي سي به كسي برنخوردم كه نخواد كار كسي رو راه بندازه ولي تو جامعه افرادي رو ديدم كه به خاطر ترس از زياد شدن دست داشته هاي خودشون رو پنهان ميكنند و متاسفانه اين موضوع واقعيت داره.البته ما ايراني ها فرهنگ سپاس گزاري نداريم و چون كار گروهي و همياري رو هم بهمون ياد ندادند فقط بدنبال اينيم كه به قول معروف گليممون رو از اب بكشيم بيرون و بس.
morteza76
24-04-2008, 23:17
بحث جالبی نیست
خوب نگاه کن دوست من کاری به ایران یا جای دیگه ندارم اصلا بیخیال
اما باید یه چیزی رو هم قبول کنی من یا هرکسه برای رسیدن به چیزی باید تلاش کنیم نه اینکه فقط از کسی که این کارو با تجربه وتلاشش بدست آورده طلب کنیم و در صورتی که این شخص به هر دلیلی نتونست کمکت کنه ازش دلخور شیم ، اصلا معنی نداره !!!
حالا من به شخصه تا جایی که میتونم به دوستانم کمک میکنم ( البته من خودم باید از دوستان کمک بخوام نه اینکه بهشون یاد بدم ) و امکان نداره جواب سوالشونو ندم
اما اگه یکی این کارو کنه هیچ عیبی به نظره من نداره ، خوب تلاش کرده و به اینجا رسیده ( کجا ؟ حالا هر جا :31: )
راستشو بگم اصلا من نمیدونم سوال اصلی چی بود
مشکل آموزش ندادن دوستان به دیگرانه ؟ یا همکاری نکردن توی ارائه ی کار ؟!!!!!!!
سلام دوباره ...
من سرم شلوغ بود نرسیدم بحث کنم
اول جواب آقای sss-hhh-ooo را بدم اقا خداییش اصلا دوست ندارم رو حرفت حرف بزنم ولی حرفی که می زنی یه مقدار آدمو اذیت می کنه یه مقدار تو جامعه نگاه کنی می بینی که آدم های با استعداد خیلی زیاد هستن ولی به قول آقا هادی حمایت نمیشن من تو یه جا خوندم که مردم آمریکا خنگ ترین مردم هستن ولی اگه یه نگاه بکونید می بینید که بابا خیلی جلوتر از ما هستن در صورتی که کشور ایران یکی از اولین تمدن هاست مگه نشنیدید میشگن آریایی ما ها خودمون نمی خوایم پیشرفت کنیم وگرنه استعداد زیاده چرا هیچ وقت نمیان از ماهایی که تو همین انجمن ها هستیم استفاده کنن چون پیشه خودشون می گن اینا کار بلد نیستن چرا روشون سرمایه گذاری بشه
ما ها همیشه تو الپیاد های ریاضی اولین میشیم خوب این یعنی چی می خواد بگه که با ایرانی ها مخ هستن بخدا از ما استفاده نمی کنن حتا پدر مادر های ما هم از خود ما ها حمایت نمی کنن
من خداییش همه جوره پایه هستم نسبت به یه هدف واحد دوست دارم آخر این پست یه چیزی بدست بیاد..
من خداییش همه جوره پایه هستم نسبت به یه هدف واحد دوست دارم آخر این پست یه چیزی بدست بیاد..
خوب دوست عزیز میگی میخوایم آخره این بحث به چه نتیجه ای برسیم ؟
من خیلی دوست دارم یه کاره تیمی درست کنیم به خدا یه مقدار وقت می خواد بدون هیچ هزینه ای........
خوب ببین من شخصا از کارای گروهی و چند دست شدن کارا بدم میاد
و البته وقتشم ندارم
خیلی دوستان دیگه هم وقتشو ندارن
و اصلا دلیلی نداره که بخواهیم گروهی کار کنیم
saber1370
25-04-2008, 00:05
مگه نمیگید مهم پیشرفت ایرانیاست ؟ پس چیکار دارید که چند وقته اومده تو فروم یا چقد رسابقه داره و چیکارست ...
مهم اینه که میخواد یه یچزی یاد بگیره ... همین.
:11:
خوب اینم یه حرفیه
پس شروع کنید به آموزش:31:
ok بنده شخصا از شما و از تمام بجه های این تایپیک معذزت می خوام ببخشید صحبت بیجا شد.
StormWielder
25-04-2008, 01:48
خوب نگاه کن دوست من کاری به ایران یا جای دیگه ندارم اصلا بیخیال
اما باید یه چیزی رو هم قبول کنی من یا هرکسه برای رسیدن به چیزی باید تلاش کنیم نه اینکه فقط از کسی که این کارو با تجربه وتلاشش بدست آورده طلب کنیم و در صورتی که این شخص به هر دلیلی نتونست کمکت کنه ازش دلخور شیم ، اصلا معنی نداره !!!
حالا من به شخصه تا جایی که میتونم به دوستانم کمک میکنم ( البته من خودم باید از دوستان کمک بخوام نه اینکه بهشون یاد بدم ) و امکان نداره جواب سوالشونو ندم
اما اگه یکی این کارو کنه هیچ عیبی به نظره من نداره ، خوب تلاش کرده و به اینجا رسیده ( کجا ؟ حالا هر جا :31: )
راستشو بگم اصلا من نمیدونم سوال اصلی چی بود
مشکل آموزش ندادن دوستان به دیگرانه ؟ یا همکاری نکردن توی ارائه ی کار ؟!!!!!!!
با اجازه یه چیزی رو عرض کنم ، صحبت ایشون درسته . کلا در زمینه امور کامپیوتر چه نرم افزاری و چه سخت افزاری ، اینقدر دست زیاده که دیگه لازم نیست نگران زیاد شدن دست باشیم !!! جدی میگم .
کسی واقعا موفقه که در یک زمینه تخصص داشته باشه ، و تخصص هم فقط با تلاش و پشتکار بدست میاد ، دست زیاده ولی چند نفرشون واقعا تخصص دارن ؟ تا دلت بخواد لیسانس کامپیوتر داریم ، در حالیکه یکی از دوستان من که هنوز فوق دیپلم هم نداره ، الآن در شبکه به حدی تخصص داره که راحت از بیش از 95 درصد افرادی که در این زمینه کار میکنن برتره .
کسی که پشتکار داشته باشه و واقعا بخواد یاد بگیره ، هیچ چیز نمیتونه جلوش رو بگیره ، ولی کسی که نخواد همت خرج کنه و فقط حرف بزنه (مثل StormWielder ) هر چقدر هم که اطلاعات در دسترسش باشه فایده نداره . ما ایرانی ها تا دلت بخواد برای یادگیری امکانات در دسترسمون هست . انواع نرم افزارها رو که راحت دانلود و Update میکنیم بدون پرداخت یک شاهی ! و انواع کتاب و نرم افزار آموزشی هم که با کمترین قیمت در اختیارمون هست ، ایرانی و خارجی ، به خصوص خارجی به صورت Offset و PDF . بدون کمترین ترسی هم ازشون استفاده میکنیم ، چون Copy/Write نمیشناسیم . مهم همت و اراده هست که اون رو هر کسی نداره .
پس این تفکر که اطلاعاتمون رو در اختیار کسی بذاریم و روی دستمون بلند بشه اشتباهه . در مستند The Secret یکی از کارشناسان حرف خیلی زیبایی میزنه ، میگه :
نکته قشنگ اینجاست که همیشه بیشتر از اون چیزی هست که به همه برسه !!! .
اما متاسفانه در ایران درامد ها به قدری کم و گرفتاری به قدری زیاد هست که طرف صبح تا شب باید دوندگی کنه و وقتی براش نمیمونه ، به همین دلیل نمیشه از کسی توقع داشت ، هیچ کس وظیفه نداره که اینجا فعالیت کنه ، ولی اگر فعالیت مفیدی داشت ، مطمئننا در زندگیش هم تاثیر مفید خودش رو میذاره ، از هر دست بدی از همون دست پس میگیری (درست گفتم ضرب المثل رو ؟ به هر حال اگه اشتباه شد ببخشید ساعت 2:40 دقیقه نصف شبه بنزین تموم شده ! )
خوب مثل اینکه این تاپیک محل خالی کردن دل بچه هاست ، ولا من که هرچی به مخم فشار میارم نمیتونم درک کنم که موضوع از چه قراره !!!!
بابا صاحب تاپیک بیاد موضوع رو یه باره دیگه روشن تر کنه تا ادامه بدیم
ممنون
shahram_gh
25-04-2008, 11:17
هی بابا این تاپیک حسابی منحرف شد دیگه کم مونده توش حرف از یزید و آمریکا بشه ! :دی
ولش کنید بابا ما ها هیچ کدوم نظراتمون با هم هماهنگ نیست اصلا بسته بشه بهتره
raptor22
25-04-2008, 13:17
من كه گفتم به ما كار جمعي رو ياد ندادن.
SSS_HHH_OOO
25-04-2008, 13:49
کار جمعی نتیجه خوب میده ولی نه اینکه همه جمع سه بعدی کار باشن.
افراد دیگه ای هم باید تو جمع انیمیشن سازها باشن. مثلا یه نورپرداز حرفه ای با یه نقاش برای به تصویر کشیدن محیط و ...
حالا شما فکر میکنید هزینه نداره؟؟؟
اینقدر هم تعصبی رفتار نکنید. واقعیت رو ببینید. ما نه امکاناتش رو داریم نه تواناییش رو.
اینقدر هم تعصبی رفتار نکنید. واقعیت رو ببینید. ما نه امکاناتش رو داریم نه تواناییش رو.
دیگه چاره ای برام نزاشتیا :31:
بابا شاید تو تواناییشو نداری اما من و خیلی از دوستان به خودمون اعتماد داریم و توانایی هامونو بیشتر از این حدا میدونیم ( بهش میگن اعتماد به نفس :31: ) :11:
SSS_HHH_OOO
25-04-2008, 19:27
بابا شاید تو تواناییشو نداری اما من و خیلی از دوستان به خودمون اعتماد داریم و توانایی هامونو بیشتر از این حدا میدونیم ( بهش میگن اعتماد به نفس :31: ) :11:
صد در صد من به توانایی های شما اعتقاد دارم.:11:.
ولی خودمونیم شما فکر میکنی گروهی بتونین اینا رو بسازین:31:؟؟؟؟
(همه این تصاویر با منتال ری رندر شدن)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahram_gh
25-04-2008, 19:59
شما اگه توانایی داشتی الان اینجا نبودی :31::5:
C0nd@ct0r
25-04-2008, 22:11
سلام دوستان !
عزیزان منظورم را نگرفتید ! من اینها را برای خدم نگفتم !
من منظورم این بود که همه میان کارهاشون را میزارن اینجا و .... و من حالیم نمیشه چرا ؟! برای اینکه یارو مشهور بشه ؟ یا کارهاش را بفروشه ؟
من نمیگم کارهاتون را نزارید ! بزارید ولی یک توضیح کوچک در موردش بدید !
مثلا چه نورهای تو سکین قرار داده اند! برای چی ! این نورها چه کمکی میکنن و و و و و و .... این کار باعث میشه که همه با تکنیکهای جدید آشتا بشن و ....
نه فقط برای من ! من خدم به کلاس های ماستر میرم!خیلی کارهای زیبا هم دارم ولی هیچ وقط اینجا نزاشتم !
ممنون !
SSS_HHH_OOO
25-04-2008, 22:18
سلام دوستان !
من منظورم این بود که همه میان کارهاشون را میزارن اینجا و .... و من حالیم نمیشه چرا ؟! برای اینکه یارو مشهور بشه ؟ یا کارهاش را بفروشه ؟
مثلا چه نورهای تو سکین قرار داده اند! برای چی ! این نورها چه کمکی میکنن و و و و و و .... این کار باعث میشه که همه با تکنیکهای جدید آشتا بشن و ....
نه فقط برای من ! من خدم به کلاس های ماستر میرم!خیلی کارهای زیبا هم دارم ولی هیچ وقط اینجا نزاشتم !
ممنون !
شما کجا زندگی میکنی؟؟ آخه تو ایران که اصلا کلاس مستر برای انیمیشن سه بعدی نداریم.
دوم اینکه چرا کارهات رو اینجا نمیذاری؟؟؟ مگه نمیگی قشگنه؟؟
SSS_HHH_OOO
25-04-2008, 22:22
در ضمن:
همه دوست دارن وقتی یه کار انجام میدن (نه فقط کار سه بعدی) بقیه هم اون کار رو ببینن. یا دوست دارن در موردش صحبت کنن. این ویژگی یه آدم معمولیه. وقتی شما به چند نفر دیگه که همشون هم در این کار دستی دارن کارتون رو نشون میدید هم اون نیاز رو رفع کردید هم اینکه دیگران ایراد های کار رو بهتر از شما میبینند و باعث میشه شما روی نقاط ضعفتون تمرکز کنید.
SSS_HHH_OOO
25-04-2008, 22:24
آقا هادی یکی از بهترین های ایرانه. باور کن جدی میگم. من همه کارهاش رو تو سایتش دیدم. تقریبا هر چیزی رو که بخواد مدلش رو میتونه در بیاره.
C0nd@ct0r
25-04-2008, 22:25
دوست عزیز تو ایران نیستم! چرا بزارم ؟ :5:
C0nd@ct0r
25-04-2008, 22:35
بیا ! این یکی که خیلی وقت کمی روش ....
SSS_HHH_OOO
25-04-2008, 22:46
دوست عزیز تو ایران نیستم! چرا بزارم ؟ :5:
پس تو که کارت راحته. یه سال دیگه میشی حرفه ای. چون استاد بالاسرت هست.
دلیل گذاشتن کار رو هم که گفتم.
SSS_HHH_OOO
25-04-2008, 22:49
بیا ! این یکی که خیلی وقت کمی روش ....
خیلی قشنگ شده. فکر کنم با وی ری رندر کردی! نه؟؟؟
شما که کارت اینقدر قشنگه چرا نمونه کار نمیذاری ؟؟
من از دیدن نمونه کار بقیه هم لذت میبرم.
C0nd@ct0r
25-04-2008, 22:56
پس تو که کارت راحته. یه سال دیگه میشی حرفه ای. چون استاد بالاسرت هست.
دلیل گذاشتن کار رو هم که گفتم.
دوست عزیز این که هیچی نیست !
این ماستر کامپیوترش 8 کوری است و 2 کارت گرافیک 8800 جی تی اکس داره و 4 گیگا رم پروجکتور برای اینکه کارت را روی دیوار با سایز بزرگ ببینی ! اگه میشد بیایی و امکانات را ببینی !! و کارهای این را ببینی ! :20:
:20:
================================================== =============
دوستان عزیز هر جوری که میخواهید پست بدید و ببخشید مزاحم شدیم من که دیگه کاری ندارم !
امین جان یه کار واست گیر آوردم!:27:
تاپیک را ببند !
کوچیک همه !
بای !
خوب شهرام جان شما میدونید که من در ماه چقدر در میارم که اینطوری میگی؟
مثلا باید کجا برم ؟
همه ی دوستان ، همه ی آدم ها تواناییشو دارن
همشون
ایرانی ها هم دارن و یکمی بیشتر از بعقیه
سلام دوستان !
ممنون !
خوب اینکه ما کارامونو میزاریم دقیقا بخاطره اینه که ملت نظر بدن و من شخصا بعده اتمام کارم نیاز به رفع خستگی دارم که با همین نظرات بهش میرسم
آقا هادی یکی از بهترین های ایرانه. باور کن جدی میگم. من همه کارهاش رو تو سایتش دیدم. تقریبا هر چیزی رو که بخواد مدلش رو میتونه در بیاره.
خیلی ممنونم دوست من
اما از شوخی گزشته میدونی کمتر کسی میتونه مدلایی مثل همین ساعتو بسازه که تو ساختی ؟
بهتره خودتو دسته کم نگیری خیلی ها الآن به تو نیاز دارن ، اینو وقتی بری توی بازار کار کاملا دستت میاد
تو باید از اونا استفاده کنی و با بی اعتمادی به خودت نزاری دیگران از تو استفاده کنن
اینم یه نصیحت برادرانه ( باز بگین کمک نمیکنم :31::31::31: )
به نظره من این تاپیک باشه خوبه بچه ها از مشکلاتشون با هم بگن خیلی بهتره
به نظره بنده بسته نشه ، بمونه ( حالا امین بعده پست من یهو نبندی منو ضایع کنیا :31: )
سلام دوباره مثله اینکه بحث خیلی جدی شده
می خوام بگم که ما افراد حرفه ای داریم تو همین انجمن که واقعا کار هاشونو آدم میبینه دیگه دستو دلش به کار نمیره این از این دوم اینکه
نوشته شده توسط C0nd@ct0r
دوست عزیز تو ایران نیستم! چرا بزارم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
شما که خودتون اینقدر حرفه ای هستید از گذاشتن عکس هاتون تفره میرید در صورتی که خوده شما که زیره دسته یه استاد کار میکنید خیلی بیشتر با تکنیک های جدید آشنا یید خوده شما میگی که باسه چی بزارم خوب شما خودت می تونی عکس هاتو یا کارهاتو بزاری و در مورد همین ها توضیح بدی.. بد میگم :13:
Aminzikzak
26-04-2008, 00:34
آريالا تاپسک تا اینجا مشکلی نداشته ؟
شرمنده من وقت نکردم این تاپیکو مرور کنم اگه مشکلی بود خودتون خبرم کنید ...
ممنون.
SSS_HHH_OOO
26-04-2008, 11:36
آريالا تاپسک تا اینجا مشکلی نداشته ؟
شرمنده من وقت نکردم این تاپیکو مرور کنم اگه مشکلی بود خودتون خبرم کنید ...
ممنون.
دو کلمه اول حرف شما دقیقا چه معنی میده؟؟؟
SSS_HHH_OOO
26-04-2008, 11:46
خیلی ممنونم دوست من
اما از شوخی گزشته میدونی کمتر کسی میتونه مدلایی مثل همین ساعتو بسازه که تو ساختی ؟
بهتره خودتو دسته کم نگیری خیلی ها الآن به تو نیاز دارن ، اینو وقتی بری توی بازار کار کاملا دستت میاد
تو باید از اونا استفاده کنی و با بی اعتمادی به خودت نزاری دیگران از تو استفاده کنن
اینم یه نصیحت برادرانه ( باز بگین کمک نمیکنم :31::31::31: )
باور کن جدی گفتم.
ولی جدا شما اعتماد به نفس به آدم میدیا:31: الان روحیه ام بهتر شد.:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.