ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با save کردن

i-like-ddd
23-04-2008, 21:03
سلام و خسته نباشد من چند وقتیه با save کردن در فتوشاپ مشکل پیدا کردم. یعنی وقتی یه عکسی رو save میکنم حالا با هر پسوندی بعد اینکه save میشه پسوندش عوض میشه و عکس باز نمیشه یعنی اصلا بدون پسوند میشه.لطفا کمک کنید.ممنون:41:

huti_421
23-04-2008, 21:31
مطمئنی برای سیو عکسات از دات استفاده نمی کنی ؟

مثلا mzs.fs چون اینجوری فایل با پسوند fs سیو میشه
اگه مشکلت حل نشد فکر کنم باید فوتوضاپت رو ری اینستال بکنی !!!

smohs
24-04-2008, 12:12
سلام و خسته نباشد من چند وقتیه با save کردن در فتوشاپ مشکل پیدا کردم. یعنی وقتی یه عکسی رو save میکنم حالا با هر پسوندی بعد اینکه save میشه پسوندش عوض میشه و عکس باز نمیشه یعنی اصلا بدون پسوند میشه.لطفا کمک کنید.ممنون:41:
سلام دوست عزيز
مي گم فقط عكسايي كه با فوتوشاپ سيو مي كني اينجوري مي شه يا مثلا با Paint هم همونطور مي شه؟
اگه اينطور باشه كه احتمالا ويروسي چيزيه
در غير اينصورت با Rename كردن مشكلت حل نميشه؟
يعني اگه پسوند نداره خودت روش همون پسونديو كه سيو كردي بزن.
راستي ورژن فوتوشاپت چيه؟

Saeed kmss-D
24-04-2008, 16:33
سلام...

درسته، شما اگه مطمئن شدي مشكل به خاطر نام فايل هاست، يني با رينيم كردن و اضافه كردن پسوند مورد نظر، ديدي مشكل حل شد بگو تا بهت بگم چيكار كني كه مشكل نمايش پسوند ها حل بشه!
واسه منم ار ها پيش اومده!
احتمالا شما موقع سيو قسمت xxx. رو هم تحت تاثير نام فايل قرار ميدي.

موفق باشي

i-like-ddd
26-04-2008, 09:32
احتمالا همین طوره که شما میگید .آخه من الان خونه نسیتم حتما رفتم آزمایش میکنم.آخه من تو قسمت فولدر آپشن ویندوز گزینه نمایش پسوند فایلها رو گذاشتم شاید به خاطر همون باشه!!

Saeed kmss-D
26-04-2008, 14:45
سلام...

احتمالا همین طوره که شما میگید .آخه من الان خونه نسیتم حتما رفتم آزمایش میکنم.آخه من تو قسمت فولدر آپشن ویندوز گزینه نمایش پسوند فایلها رو گذاشتم شاید به خاطر همون باشه!!

اگه همینطوره که میگید، ینی جوری تنظیم کردید که پسوند ها نمایش داده بشه، صد در صد به خاطر همینه!
منم میخواستم همین نکته رو بهتون بگم که مثل اینکه میدونید!

موفق باشی♥♥♥