ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبریک - توصیه

ALI Kheradmand
23-04-2008, 19:03
با اجازه ی مدیر محترم , یه عرض کوچیکی داشتم :

سلام ...
من خیلی وقت بود به اینجا سر نزده بودم ... یعنی اصلا به انیمیشن کاری نداشتم ... تا این که امروز اومدم و چشام 44 تا شد ...
دیدم خیلی تو مدل و رندر پیشرفت کردید ... دمتون گرم ...

حالا که به اینجا رسیدید من که از دور دارم کارای شما رو تماشا می کنم , به نظرم میاد خوب باشه این توصیه رو به شما بکنمکه شروع کنید رو خود انیمشن کار کنید .. یعنی انیمیت کنید ... اگه تو خود انیمشن هم پیشرفت کنید عالی می شه ... عالی
آهان یه چیز دیگه هم می خواستم بگم اونم اینه که "هدف دار" کار کنید ...

همین ...
ممنون ...
منتظر کارای هر چه بهترتون هستم

hadi665
23-04-2008, 19:26
سلام علی جان
از تاپیکا و پستای قبلیت معلومه خیلی خیلی وقته سر نمیزنی به انجمن
عزیز اینی که شما میگید هدف دار یعنی دقیقا چی دار :31:
.
ممنون که از کارای بچه ها تعریف کردید

SSS_HHH_OOO
23-04-2008, 20:35
من تو تاپیک های ماقبل تاریخ اسم شما رو میدیدم....
توصیه شما هم بجاست.
ولی حداقل من هنوز تو مدل سازی چیزی بلد نیستم. کارم به انیمیشن نمیرسه.
اگه خدا بخواد یه دو سه سال دیگه که راه افتادم به فکر انیمیشن هم می افتم.

ولی برای بقیه فکر کنم توصیه ی خوبی باشه.

Aminzikzak
23-04-2008, 21:58
علی جان خوشحالم که میبینمت ...
قبلا از تاپیکای مفیدتون کمال استفاده رو برده ایم ...
به ما سر بزنم.
ممنون.

saber1370
23-04-2008, 22:17
ببخشیداااااااااااا
بقه حالا کیا هستند؟:31:
شما که خودتونو خیلی پایین میدونین پس کی این وسط کارش خوبه؟!!!!!

b3dnet
23-04-2008, 22:53
سلام علی آقا والا من اون موقع که عضو این سایت شدم شما رو نمیشناختم ولی فکر کنم شما هم سرشناس بودید تو این تایپیک به ما سر بزن و از شما ممنونم بخاطره اینکه از کار های بچه ها تعریف کردید.خیلی دوست دارم کارهای خودتم ببینم اگه میشه چند تا از کار هاتو بزار تا بیشتر با شما آشنا بشیم.در ضمن من خودم علاقه ی زیادی به ساخت انیمشن دارم ولی بلخره از قدیم گفتن :
(کار هر کس نیست خرمن کوفتن گاو نر میخواهدو پیر کهن )

بلاخره هر چی به تمرین نیاز داره تا بشه نتیجه ی خوب گرفت انشاالله با همراهی شما و بچه ها انیمیشن های ما هم هدف دار میشه . به امید دیدار خدانگهدار :46:

SSS_HHH_OOO
23-04-2008, 23:07
ببخشیداااااااااااا
بقه حالا کیا هستند؟:31:

هر کسی غیر از من. چون خودمو میشناسم. میدونم که تو سه بعدی پیاده ام.:41:

b3dnet
23-04-2008, 23:24
شما اختیار داری آقای Sss-ooo-hhh در ضمن ستاره ی نو مبارک .

SSS_HHH_OOO
24-04-2008, 13:46
شما اختیار داری آقای Sss-ooo-hhh در ضمن ستاره ی نو مبارک .

ممنون. خودم ندیده بودم. چه جالب.

ALI Kheradmand
25-04-2008, 14:48
سلام ...

سلام علی جان
از تاپیکا و پستای قبلیت معلومه خیلی خیلی وقته سر نمیزنی به انجمن
عزیز اینی که شما میگید هدف دار یعنی دقیقا چی دار :31:
.
ممنون که از کارای بچه ها تعریف کردید

آره کلا انیمیشن رو گذاشتم کنار ...
یعنی اینجوری نباشه که "خوب امروز حوصلم سر رفته ... بذار بشینم یه چیزی درست کنم ... بعدم فرداش بگی حسش نیست .. نیمه کاره ولش کنی ... من الان رو کامپیوترم پره از کارای نیمه کاره .... " از اول یه طرح خوب تو ذهنت داشته باشی و تا طرح رو کامل نکردی ول نکنی ..

توصیه شما هم بجاست.

یک چیزی که خودم فکر می کردم درسته و بعدا فهمیدم کاملا اشتباه این بود که فکر می کردم هر کدوم از این قسمت ها رو تا توش حرفه ای نشدی نباید بری سر یه قسمت دیگه .... مثلا اول مدلینگ ... بعد رندر ... بعد انیمیشن ... بعد ....
اما دیدم آدمای خیلی خفن هم همه ی این چیزا رو به طور موازی دارن روش کار می کنن ... یعنی همش با هم ... اما رو قسمتایی که دوست دارن بیشتر وقت می ذارن

به ما سر بزنم.

:blink:

خیلی دوست دارم کارهای خودتم ببینم اگه میشه چند تا از کار هاتو بزار تا بیشتر با شما آشنا بشیم.در ضمن من خودم علاقه ی زیادی به ساخت انیمشن دارم ولی بلخره از قدیم گفتن :
(کار هر کس نیست خرمن کوفتن گاو نر میخواهدو پیر کهن )

بلاخره هر چی به تمرین نیاز داره تا بشه نتیجه ی خوب گرفت انشاالله با همراهی شما و بچه ها انیمیشن های ما هم هدف دار میشه . به امید دیدار خدانگهدار :46:

کارام جالب نیست ... زیر سطح مقدماتیه !
به نظر من یکی از چیزایی که آدم رو شدید هدف دار می کنه این مسابقه هایی هست که تو اینترنت می ذارن ...
کلا خیلی چیزای خوبی هستن ...

-----------------
2 تا از جالب ترین خبرایی که خوندم این بود (در اصل هر 2 تاشون یه جا بودن ! ) :
1- خیلی از کشور های مطرح در زمینه ی انیمیشن فعالیت خودشونو تو حوزه ی انیمیشن با ایران یا حتی چند دهه بعد از ایران شروع کرده اند .
2- درآمد بعضی از این كشورها تنها از حوزه انیمیشن به اندازه صادرات نفت كشور ماست
-----------------

ممنون .
خدافظ .

sarina_sh
25-04-2008, 15:45
سلام ...

آره کلا انیمیشن رو گذاشتم کنار ...
یعنی اینجوری نباشه که "خوب امروز حوصلم سر رفته ... بذار بشینم یه چیزی درست کنم ... بعدم فرداش بگی حسش نیست .. نیمه کاره ولش کنی ... من الان رو کامپیوترم پره از کارای نیمه کاره .... " از اول یه طرح خوب تو ذهنت داشته باشی و تا طرح رو کامل نکردی ول نکنی ..

2 تا از جالب ترین خبرایی که خوندم این بود (در اصل هر 2 تاشون یه جا بودن ! ) :
1- خیلی از کشور های مطرح در زمینه ی انیمیشن فعالیت خودشونو تو حوزه ی انیمیشن با ایران یا حتی چند دهه بعد از ایران شروع کرده اند .
2- درآمد بعضی از این كشورها تنها از حوزه انیمیشن به اندازه صادرات نفت كشور ماست
.

خوش به حالشون با این در آمد:27:

با قسمت اول حرفت هم موافقم باید هدفمند کار کرد

hadi665
25-04-2008, 18:53
به ما سر بزنم.

:31::31::31: امین خوب این الآن چیه !!!
خوب همین جوری مینویسی که علی میره دیگه نمیاد خوب :31::31::31:
شوخی کردما

hrgh2
25-04-2008, 22:13
با اجازه ی مدیر محترم , یه عرض کوچیکی داشتم :

سلام ...
من خیلی وقت بود به اینجا سر نزده بودم ... یعنی اصلا به انیمیشن کاری نداشتم ... تا این که امروز اومدم و چشام 44 تا شد ...
دیدم خیلی تو مدل و رندر پیشرفت کردید ... دمتون گرم ...

حالا که به اینجا رسیدید من که از دور دارم کارای شما رو تماشا می کنم , به نظرم میاد خوب باشه این توصیه رو به شما بکنمکه شروع کنید رو خود انیمشن کار کنید .. یعنی انیمیت کنید ... اگه تو خود انیمشن هم پیشرفت کنید عالی می شه ... عالی
آهان یه چیز دیگه هم می خواستم بگم اونم اینه که "هدف دار" کار کنید ...

همین ...
ممنون ...
منتظر کارای هر چه بهترتون هستم
سلام علی جان
منم موافقم باید روی خود انیمیشن هم بیشتر کار کنیم مثلا من توی انیمیتینگ واقعا ضعیفم چرا که فقط عادت به ساخت تک فریم کردم
در کل نکته خوبی بود:10:

hadi_moom
26-04-2008, 11:47
توصیه شما هم بجاست.

حداقا یک چیزو که من میدونم اول علاقه خود طرف هست که چیرو بخواد یاد بگیره مثلا مدلینگ.انیمیشن.رندر و ... روش حرفه کار کنه مثلا خیلی از ماها طرف انیمیشن نمیریم چون خیلی سخته و هیچ اطلاعات درستی نداریم و در زمینه 3D باید علاقه خودمون رو ببینیم چی هست بعد همونو کار کنیم نه اینکه حتما تو همه زمینه هاش حرفه ای بشیم چون این کاملا اشتباه هست و جلوی پیشرفتمونو تو یک زمینه که علاقه بیشتری داریمو میگیره.

حتی اکثر انیماتورهای معروف هستن که در زمینه مدلینگ و رندرینگ خیلی وحشتناک ضعیفن.

ALI Kheradmand
26-04-2008, 13:08
حداقا یک چیزو که من میدونم اول علاقه خود طرف هست که چیرو بخواد یاد بگیره مثلا مدلینگ.انیمیشن.رندر و ... روش حرفه کار کنه مثلا خیلی از ماها طرف انیمیشن نمیریم چون خیلی سخته و هیچ اطلاعات درستی نداریم و در زمینه 3D باید علاقه خودمون رو ببینیم چی هست بعد همونو کار کنیم نه اینکه حتما تو همه زمینه هاش حرفه ای بشیم چون این کاملا اشتباه هست و جلوی پیشرفتمونو تو یک زمینه که علاقه بیشتری داریمو میگیره.

حتی اکثر انیماتورهای معروف هستن که در زمینه مدلینگ و رندرینگ خیلی وحشتناک ضعیفن.

سلام ... درسته
تو همه ی زمینه ها که حرفه ای نمی شه شد چون اینجوری اصلا حرفه ای بودن معنی نمی ده ...

البته انیماتور ها ی حرفه ای هم با این که مدلینگ و ایناشون قاعدتا از انیمیشنشون بدتره , اما بازم در یه سطح قابل قبولیه .. البته این حرفی که الان زدم حرفای قبلیم رو نقض نمی کنه ... چون اصلا لزومی نداره که اینطوری باشه ...

مثلا یکی از بهترین تمرین ها واسه انیمیت کردن , تمرین انیمیت کردن توپ های مختلف هست ... فوتبال بسکتبال والی بال پینگ پونگ و ... به طوری که بدون هیچ Texture و چیز اضافه ای , بیننده تشخیص بده که این توپ چی هست .
به نظر من اگه کسی بتونه این توپ ها رو کاملا عین خودشون انیمیت کنه , (بازم می گم به نظر من) یه انیماتور حرفه ای هست ... یا حداقل می شه گفت استعداد خوبی تو انیمیشن داره .

ممنون/