مشاهده نسخه کامل
: p850 رو جایی دیدید ( بسیار نایاب ) ! ؟ اگه آره ....
سلام
هر کی از p850 ادرس یا تلفن داره به من بگه ! خودم میدونم نایابه ولی در ناامیدی بسی امیدست !
perjixen
24-04-2008, 07:34
شما یه سر به نمایندگی شماره یک ، سامسونگ جمهوری ، پاساژ پردیس بزن شاید بتنوی پیدا کنی.
ممنونم ازت
پاساز پردیس کجای خ جمهوریه ؟ ( به علاالدین نزدیکه )؟
اطلاعات دیگه ای دارین ؟ مثلا تلفن نمایندگی یا قیمت گوشی و...
در نهایت نظرت در مورد این گوشی چیه ؟ ( من به خاطر قیافش دوسش دارم )
perjixen
24-04-2008, 15:47
از علاالدین باید به سمت میدون جمهوری بری.................... پاساژ قبل از ساختمون آلومینویم هست!!! البته اون دست................!!!
درباره خود گوشی هم ............ امکانات خوبی داره!!! دوربینش توی 3 مگی ها خب کار میکنه!!! ولی خب قدیمی هست!! طراحی خوبی هم داره!!! و فکر کنم قیمتش بالا باشه!!! یعنی فکر نکنم 200 پایین تر باشه!!! البته این فقط یه حدس هست.
mahyarSAMSUNG
25-04-2008, 02:03
پی 850 دوربین فوق العاده ای داره . ولی قدیمیه . شما اگه واقعا میخوای بخریش باید با بعضی چیزاهاش بسازی مثل زنگ مسیج عوض نشدن . فضای کم جاوا و . ... ولی با خرید یو 600 یا یو 700 میتونی اونها رو هم داشته باشی .
امکاناتش برام زیاد مهم نیست
دوربینش مهمه برام که تاییدش میکنین
رفتم تو سایت پاساژ پردیس و به چند تا مغازه زنگ زدم ، هیچ کدوم نداشتن ! البته تو سایت به نمایندگی شماره یک اشاره نکرده بود !
فقط خدا وکیلی اگه سراغی از p850 دارین بهم بگین ! من کلید کردم به این گوشی
saeidsmxo
26-04-2008, 20:49
شما ميتوني اين گوشي رو سفارش بدي از نمايندگي شماره يک مايکروتل تو خيابون جمهوري.
perjixen
26-04-2008, 21:17
نه آقا عزر میخوام...............!! اشتباه کردم........... امروز رفتم اون نمایندگی ، گفت ، ماکتن یا خراب.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.