ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رشد درآمد سه ماهه اول سال 2008 ياهو شگفتي‌ساز شد



mobin
23-04-2008, 15:36
درآمد خالص ياهو در سه ماهه اول سال ‌٢٠٠٨ رشد كرده و از پيش‌بيني‌ها فراتر رفت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عايدي ياهو در سه ماهه اول سال ‌٢٠٠٨ با نه درصد افزايش نسبت به ربع اول سال ‌٢٠٠٧ به ‌٨١٨/١ ميليارد دلار رسيد و درآمد خالص اين شركت نيز در مقايسه با ‌١٤٢ ميليون دلار يا ‌١٠/٠ دلار به ازاي هر سهم در مدت مشابه در سال ‌٢٠٠٧ به ‌٥٤٢ ميليون دلار يا ‌٣٧/٠ درصد به ازاي هر سهم رسيد كه نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بيش از سه برابر افزايش يافته است.

اما آمار مالي سه ماهه اول ياهو يادآور فاصله در حال افزايش اين شركت با گوگل است كه درآمد خالص اعلام شده آن در اين مدت با ‌٣٠ درصد افزايش نسبت به مدت مشابه در سال گذشته به ‌٣/١ ميليارد دلار رسيده است.

اكنون به نظر مي‌رسد بن بست ميان ياهو و مايكروسافت بر سر خريداري اين شركت اينترنتي از سوي مايكروسافت در اين نبرد حل شود و راه را براي رشد قوي‌تر گوگل در حالي كه دو رقيبش مشغول مبازره با يكديگرند، باز كند.

در حالي كه استيو بالمر، مدير اجراي مايكروسافت، پيش از انتشار نتايج مالي ياهو اعلام كرده بود كه شركتش پيشنهاد بالاتري براي خريد ياهو نخواهد داد، به باور بسياري از تحليلگران مايكروسافت پيشنهاد خود را بين ‌٣٢ و ‌٣٥ دلار به ازاي هر سهم افزايش مي‌دهد.

mndst
23-04-2008, 16:04
بالا رفتن در‌امد یاهو به علت ابراز علاقه مندی ماکروسافته.

این بازار کاذب هم به ضرر یاهو می‌باشد چون اگه ماکروسافت اعلام کنه که از تصمیمش صرف نظر کرده. مثل این می‌مونه که زیر پای یاهو را خالی کرده باشه.

جوری میاد پایین که دیگه نتونه روی پاش بایسته.

eAmin
23-04-2008, 16:58
سلام.

منم با این موافقم!!!

ولی بازم نمی شه، پیشبینی کرد....