ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Antialiasing در دلفي

romixery
23-04-2008, 08:39
با سلام خدمت دوستان عزيزم. خسته نباشين
حتما تا حال IE7 رو ديدين. ديدين كه نمايش تمامي متنها و صفحات وب در اون با بقيه برنامه ها فرق مي كنه. كاملاً Antialiaze هست. اين قابليت در Office2007 مايكروسافت هم ديده ميشه. توي MSDN جستجو كردم. براي Visualstdio اينجور تابعي هستش كه اين كار رو مي كنه. ميخواستم ببينم كه اگه من هم بخوام تمامي Label هاي توي فرمم همينطور Editbox ها و كلاً‌ اجسام متني فرمم حالت Antialized به خودشون بگيرن بايد از چه كدي استفاده كنم. در ضمن توي توابع GDI ويندوز هم جستجو كردم، ولي چيزي دستگيرم نشد.
موفق باشين
باي

VDeveloper
23-04-2008, 18:47
تا جایی که یادم هست، IE از حالت ClearType بجای TrueType برای فونت ها استفاده میکنه.

romixery
24-04-2008, 12:36
بسيار خوب. منم منظورم تقريبا همون Clear Type هست. حالا چجوري اونو توي برنامم اعمال كنم؟

Arman_1367
24-04-2008, 22:30
برای استفاده از حالت antialias در دلفی باید از توابع موجود در کتابخانه gdi+ استفاده کنید.که در واقع در نسخ جدید ویندوز به وجود آمده و در محیط دات نت نیز از آن استفاده شده است.

romixery
25-04-2008, 11:55
خيلي ممنون دوستان.:45: من كه توي پست اول هم گفتم كه مي دونم بايد از توابع Gdi استفاده كنم. نيازي نبود دوباره بگين. من فقط تابعش رو خواستم. همين. البته اگه زحمتي نيست. وگرنه كه ...
معلومه هيچ كدوم از دوستان از اين موضوع اطلاعي ندارن. به هر حال ممنونم.
موفق باشين
باي

VDeveloper
25-04-2008, 16:36
من كه توي پست اول هم گفتم كه مي دونم بايد از توابع Gdi استفاده كنم. نيازي نبود دوباره بگين. کسی نگفت از GDI استفاده کنید! +GDI با GDI فرق میکنه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مبحثی که بدرد شما میخوره:

VDeveloper
25-04-2008, 16:51
اگر هوس کردید ازش در دلفی استفاده کنید، فایل زیر رو دانلود کنید. توش دموی مربوط به کار شما + یونیت های مورد نیاز برای کار با +GDI موجوده:

romixery
25-04-2008, 18:33
سلام. خيلي خيلي ممنون Vdeveloper جان. شايد دقيقا كاري كه من مي خواستم نباشه ولي واقعا مجموعه عالي بود. چيزاي زيادي رو ميشه ازش ياد گرفت. حالا مي فهمم چرا اينقدر گرافيك اجسام و اشياء در Flash و Colordrew اينقدر زياد هستند. مطمئناً اونها از +GDI استفاده مي كنن.
بازم ممنون
موفق باشين
باي