PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Need for Speed: Most Wanted

صفحه ها : 1 2 [3]

00110
07-06-2008, 09:56
اگر بعد از عملیات اسپورتینگ ، نمودار سرعت بالا تر بره امکان نداره سرعت ماشین بیاد پایین ... شما در شرایط کاملا مساوی یه تست بکن ( قبل و بعد از اسپورتینگ ) ، احتمالا اشتباه می کنید ...
اسپورت کردن هم هیچ قاعده ای نداره ... یعنی زمان ما که نداشت ... ما بعد از شکست دادن هر کدوم از رقبا یه سر می رفتیم مکانیکی ، ابزارهای جدیدی که UnLock میشد می بستیم رو ماشین و ادامه می دادیم ... والبته بهبود کیفیت مربوطه کاملا محسوس بود .

ممنون من یه چیزی پیدا کردم یه بار یه پروفایل که فول هست رو امتحان کنید یه ماشین رو هر جور که بلدید اسپورت کنید نمودار از وضع اول یه کم بهتر میشه ولی مطلوب نیست حالا پایین یه گزینه هست نوشته Best Performance اونو اگه بزنی میبینی اسپورت یعنی چی ؟؟؟
همون ماشین رو که شما اسپورت میکنی و نمودار تا نصف نرفته تا اخر پر میشه و میتونی حتی با BMW برابر بری ...

والا من هم از منبعی رسمی که نمیگم تغییرات داره این اسپورت .... همین جوری چون خودم سیستم رو با چرخ های مختلف تست کردم دیدم بعضی سریع می پیچه و بعضی سفت و دیر مثل اینکه دسته میدی ماشین 6 دور دور خودش می چرخه یا نه وگرنه از اون لحاظ منبع رسمی که ندیدم...

اقا شما مثله اینکه رو چرخ ها زیاد کار کردی میشه یه کم توضیح بدی مثلا همین که از کدوم نوع چرخ بندازی ماشین خوب دور میزنه ؟؟؟

tayere2ghodsi
07-06-2008, 18:33
من بازی Nfs Most Wanted رو تمام کردم رسیدم مرحله آخر باید چه جوری تمومش کنم؟

S@eid
07-06-2008, 21:16
من بازی Nfs Most Wanted رو تمام کردم رسیدم مرحله آخر باید چه جوری تمومش کنم؟توضیح بیشتر رفیق ... بلاخره تموم کردی با تموم نکردی ؟ رازور رو شکست دادی ؟

frnsh
08-06-2008, 14:15
اگر بعد از عملیات اسپورتینگ ، نمودار سرعت بالا تر بره امکان نداره سرعت ماشین بیاد پایین ... شما در شرایط کاملا مساوی یه تست بکن ( قبل و بعد از اسپورتینگ ) ، احتمالا اشتباه می کنید ...
اسپورت کردن هم هیچ قاعده ای نداره ... یعنی زمان ما که نداشت ... ما بعد از شکست دادن هر کدوم از رقبا یه سر می رفتیم مکانیکی ، ابزارهای جدیدی که UnLock میشد می بستیم رو ماشین و ادامه می دادیم ... والبته بهبود کیفیت مربوطه کاملا محسوس بود .

من یه ماشین داشتم که خیلی هم اسپورتش کردم. یه مسابقه رو بدجوری مونده بودم توش. یه ماشین که جزو پرقدرتها بود خریدم و حالا هم خیلی راضیم. منظورم اینه که اگه دیدین دیگه اسپورت کردنم فایده ی چندانی نداره یا پول کافی دارین حتما یه ماشین جدید و پرسرعت بخرین.

frnsh
08-06-2008, 14:45
توصیه میکنم اگه دیدن که پول کافی دارین حتما یرین سر یه ماشین که تازه قفلش باز شده. من یه ماشین خریدم و تونستم خیلی ها رو بزارم توی جیبم.

tayere2ghodsi
09-06-2008, 12:25
آره رازور رو شکست دادم حالا اون پلیسه کلید ماشین رازور ررا داده به من و حالا همه پلیسها دنبالم هستن، نمیدونم چیکار کنم.

00110
09-06-2008, 13:08
توصیه میکنم اگه دیدن که پول کافی دارین حتما یرین سر یه ماشین که تازه قفلش باز شده. من یه ماشین خریدم و تونستم خیلی ها رو بزارم توی جیبم.

این مشکل از همون ناشی میشه که ما اسپورت کردن بلد نیستیم اره میدونم چی میگی ...
ولی همون طور که بالا گفتم با اون روش میشه یاد گرفت

S@eid
09-06-2008, 14:56
آره رازور رو شکست دادم حالا اون پلیسه کلید ماشین رازور ررا داده به من و حالا همه پلیسها دنبالم هستن، نمیدونم چیکار کنم.ببین باید یه مدت از دست پلیس ها فرار کنی ( حدودا 10 دقیقه شایدم کمتر ) ... بعد میا بهت زنگ میزنه و میگه که برو به این اینجا ( نقطه ی 2 ) میری اونجا و از اون راه باریک از شهر خارج میشی ...

وقتی این مرحله شروع میشه حوالی منطقه ی 1 هستی ... باید سعی کنی خودتو برسونی به حوالی منطقه 2 که وقتی میا بهت زنگ زد سریع خارج شی از شهر ... توی این مرحله نقشه نداری باید از حافظه ت کمک بگیری ...

عکس ( مپ ) :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

frnsh
09-06-2008, 16:25
این مشکل از همون ناشی میشه که ما اسپورت کردن بلد نیستیم اره میدونم چی میگی ...
ولی همون طور که بالا گفتم با اون روش میشه یاد گرفت

چرا؟ خوب همه جا رو برو و بگرد و اوناییی که تازه باز شدن و تیک ندارن و قفل هم ندارن رو بخر. اونایی که تیک دارن رو خودت داری. اونایی که قفل دارن رو نمیشه خرید. به همین راحتی.:31:

siavashjal
12-06-2008, 15:16
من یه سوال دارم

این بازی رو میشه رو لپ تاپ با ویندوز ویستا انجام داد؟

LORD SCORPIAN
12-06-2008, 18:18
من یه سوال دارم

این بازی رو میشه رو لپ تاپ با ویندوز ویستا انجام داد؟

بله می شه این بازی رو با ویستا رو لپ تاپ هم انجام داد

frnsh
14-06-2008, 19:30
آره. من با لپتاپ و با ویندوز ویستا دارم بازی میکنم.

soliman
14-06-2008, 20:11
اتفاقا من هم برای اولین بار این بازی رو روی لب تاپ یک از دوستام انجامش دادم و چون ازش خوشم اومد بازی رو ازش گرفتم و روی سیستم خودم نصبش کردم.

frnsh
26-06-2008, 10:01
سلام
من توی این مرحله پلیسی ها خیلی میمونم. خیلی بدن. میشه یه راه حل خوب برای اینا یه دوستی پیشنهاد کنه؟

S A M
26-06-2008, 10:08
کسی ترینر سالم این بازی رو داره؟

S@eid
26-06-2008, 14:57
سلام
من توی این مرحله پلیسی ها خیلی میمونم. خیلی بدن. میشه یه راه حل خوب برای اینا یه دوستی پیشنهاد کنه؟راه حلی که نداره ... مراحل چلنج با پلیس ها عین مهارته ... یه اشتباه مساوی هست با خوابوندن ماشین مخصوصا اگه امپر خلافت روی 5 باشه ... در هر صورت سعی کن توی بزرگراه ها بیشتر تردد کنی ... اونجا بزرگتر هست و ازادی عمل بیشتری داری ... هر چند دقیقه نقشه رو بیار و مشخص کن که از کدوم مسیر باید بری تا غافل گیر نشی ... یه استادیومی هست سمت چپ نقشه ، کنار اتوبان ، اونجا بهترین جا هست برای خلاص شدن از دست پلیس ... دو تا در ورودی داره از هر دری که وارد استادیوم بشی یه بیلبورد می افته و تمام ماشین های پلیس پشت سرت گیر می کنن ، وارد زمین چمن که شدی از اونجا خارج نشو تا این که به طور کامل گمت کنن ... اگر هلی کوپتر دنبال باشه جواب نمیده این راه ...

کسی ترینر سالم این بازی رو داره؟من خیلی گشتم ولی ترینری که کار کنه پیدا نکردم برای بازی ... فقط یه سیو ادیت هست که می تونی باهاش پول و بانیتو زیاد کنی ... اگر خواستی بگو برات اپ کنم .

S A M
26-06-2008, 16:19
سلام
عزیزم سیو رو دارم دنبال ترینرم

frnsh
27-06-2008, 15:47
راه حلی که نداره ... مراحل چلنج با پلیس ها عین مهارته ... یه اشتباه مساوی هست با خوابوندن ماشین مخصوصا اگه امپر خلافت روی 5 باشه ... در هر صورت سعی کن توی بزرگراه ها بیشتر تردد کنی ... اونجا بزرگتر هست و ازادی عمل بیشتری داری ... هر چند دقیقه نقشه رو بیار و مشخص کن که از کدوم مسیر باید بری تا غافل گیر نشی ... یه استادیومی هست سمت چپ نقشه ، کنار اتوبان ، اونجا بهترین جا هست برای خلاص شدن از دست پلیس ... دو تا در ورودی داره از هر دری که وارد استادیوم بشی یه بیلبورد می افته و تمام ماشین های پلیس پشت سرت گیر می کنن ، وارد زمین چمن که شدی از اونجا خارج نشو تا این که به طور کامل گمت کنن ... اگر هلی کوپتر دنبال باشه جواب نمیده این راه ... .

سلام
مرسی. حالا میرم امتحان میکنم. میگم تو بازی من الان 53 درصد فکر کنم رفتم. از درجه ی 5 بالاتر هم هست؟ خیلی بده. قبلا که همش میرفتم توی این تیغها اما الان دیگه گولشون رو نمیخورم. :31:

S@eid
27-06-2008, 16:39
سلام
مرسی. حالا میرم امتحان میکنم. میگم تو بازی من الان 53 درصد فکر کنم رفتم. از درجه ی 5 بالاتر هم هست؟نه ... 5 اخرشه .

قبلا که همش میرفتم توی این تیغها اما الان دیگه گولشون رو نمیخورم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گفتم زیاد سخت نیست رد کردن این میخ فرش ها ... ممکنه توی شهر که خیابون ها تنگ هست مشکل ساز بشه ولی توی اتوبان کارایی نداره به شرط باهوش بودن راننده !:5:

frnsh
27-06-2008, 22:23
نه ... 5 اخرشه .
گفتم زیاد سخت نیست رد کردن این میخ فرش ها ... ممکنه توی شهر که خیابون ها تنگ هست مشکل ساز بشه ولی توی اتوبان کارایی نداره به شرط باهوش بودن راننده !:5:

آخیش.خدا رو شکر که از 5 دیگه بدتر نیست.

papa_toop
29-06-2008, 12:17
سلام به دوستان

من بازی most wanted رو روی سیستم نصب کردم ولی مثل ps2 فیلم های بازی رو نشون نمی ده
حالا من باید چی کار کنم که نشون بده

frnsh
29-06-2008, 21:14
سلام به دوستان

من بازی most wanted رو روی سیستم نصب کردم ولی مثل ps2 فیلم های بازی رو نشون نمی ده
حالا من باید چی کار کنم که نشون بده

منم هیچ فیلمی رو ندارم. اگه دی وی دی داشت هیچی!!چند تا سیدی داشت؟

S@eid
30-06-2008, 00:49
چند تا سیدی داشت؟
4 تا .....

papa_toop
30-06-2008, 11:02
براي من 2تا سيدي داشت

Rude Boy
30-06-2008, 11:21
براي من 2تا سيدي داشت

همونطوری که دوستمون گفتند باید 4 cd باشه و در غیر این صورت قسمت هایی از بازی حذف شده (مثل فیلم ها).

frnsh
30-06-2008, 11:43
همونطوری که دوستمون گفتند باید 4 cd باشه و در غیر این صورت قسمت هایی از بازی حذف شده (مثل فیلم ها).

تایید میشه.

HoJJaT_007
09-08-2008, 00:44
سلام.

1- من الان همه ریس های بلک لیست 13 رو رفتم اما هنوز اون ستاره یا چلنج باز نشده . در ضمن اون رییس هایی که باید پلیسو در عرض 1 دقیقه دور بزنی و... هام باید حتما رد کنم؟

2- هیچ راهیی نیست که اون BMW که اول بازی داری رو ازت نگیرن؟
آخه مال من رو جرثقیل برد بعدشم اون پلیسایی که ماشینو خط انداخته بودن اومدن Busted کردن . بعدشم بعد از آزاد شدن Mic اومد دنبالم تا بریم یه ماشین بخریم ... حیف هیچی به اندازه اون BMW خوب گاز نمیداد... مخصوصا اگه نیترو میزدی دیگه چی میشد!

3- فایلای VP6 ان اف اس با چی باز میشه؟

4- من میخوام این قسمتای اولیه بازی (دستگیر شدن و خلاصه دموی اول بازی ) رو نمیشه به صورت جدا و با مدیا پلیر ببینم؟ چطوری؟

S@eid
09-08-2008, 01:33
1- من الان همه ریس های بلک لیست 13 رو رفتم اما هنوز اون ستاره یا چلنج باز نشده . در ضمن اون رییس هایی که باید پلیسو در عرض 1 دقیقه دور بزنی و... هام باید حتما رد کنم؟
در هر دور شوما باید سه تا شرط رو به دست بیاری برای رفتن به مرحله ی بعد ... یکی برنده شدن در تعداد ریس های درخواست شده - یکی شکست دادن پلیس ها در مراحل مختلف به تعداد خواسته شده - و اخر بدست اوردن میزان Bounty درخواست شده .

چک کنید ببینید کدوم یکی رو کامل نکردید .

2- هیچ راهیی نیست که اون BMW که اول بازی داری رو ازت نگیرن؟نه عزیز ، این جزو روند بازی هست ... در مرحله اخر ماشین رو پس می گیرید از رازور ...

3- فایلای VP6 ان اف اس با چی باز میشه؟من زیاد گشتم ولی برنامه ی مورد نظر رو پیدا نکردم .

4- من میخوام این قسمتای اولیه بازی (دستگیر شدن و خلاصه دموی اول بازی ) رو نمیشه به صورت جدا و با مدیا پلیر ببینم؟ چطوری؟راهش همون استخراج هست که نرم افزارش گیر نمیاد ... اگر سیستمتون از لحاظ سخت افزاری قوی هست ببینید می تونید با یه نرم افزار های مخصوص فیلم برداری از صفحه نمایش ، کپچر کنید فیلم ها رو ...

MORINIO
09-08-2008, 01:51
اون موقع که تازه بازی اومده بود من گرفتم 5 تا سی دی بود! و هیچ صحنه حذف شده ای هم نداشت!

یادش به خیر چه حالی میداد!

HoJJaT_007
09-08-2008, 02:03
نه . سیستم کارت کپچر نداره..

خیلی دنبالشم گیرشون بیارم .. کلیم سرچ کردم .. میگن با FLV PLAYER میشه . ما که نتونستیم.

آهان گرفتم ... پلیسا که نشد ! نوشته بود 1000 تا خسارت بزن و بعد فرار کن منم کردم اما چیزی نشد (تیک نخورد)

راستی یه بار شد 8 تا پلیس افتادن دنبالن با سرعت 160 MPH با نیترو میرفتم! اول 2 تا بعد 3 تا بعدش 4 تا بعدشم 6 تا و یهو 8 تا شدن!کاش مثل HP 2 یه هلیکوپتر هم میذاشتن مهشر میشد! یا مثل HP2 یه بخش میذاشتن که تو پلیس شی و متخلفینو بگیری...

الان جریانو فهمیدم ... اون Razor نامرد که توی کربن دوباره میبینش ماشینتو داغون میکنه و مال خودش میکنه ... تو باید اون 15 تا تو رو ببری و برسی به Razor بعدشم Mic پلیس از آب در میادو Razor سوییچو نمیده میک هم ازش میگیره و در میرید بعدش اون لامبورگینی پلیس (همونی که اول بازی خط میندازه) و با یک میلیارد ! پلیس میاند دنبالت ... حیف الان حسش نیست بازیش کنم وگرنه 3 تا بلک لیستو زده بودم ...

راستی اگه + 7 تا پلیس افتادن دنبالتون تنها راهش اینه که به این کامیونایی که ماشین و یا چوب دارن به چرخشون بزنید . اونوقت چوبا میریزه سر پلیسا! البته یه بارم شد پلیسا زدن!

راستی دیتابیس پلیس به چه دردی میخوره؟

frnsh
09-08-2008, 14:32
سلام
میگم این بونتیها به چه دردی میخوره؟ با پول باز میشه یه چیزی خرید اما با بونتی هیچی نمیشه!

Mohsen EA
09-08-2008, 14:38
به به فرنوش خانم اهل ماشينم كه هستي !!!
اين بونتي ها كم داشته باشي :
1. با ماشين مهما نمي توني مسابقه بدي
يه چيز ديگم بود يادم رفته بعدا ويرايش مي كنم

S@eid
09-08-2008, 17:34
نه . سیستم کارت کپچر نداره..منظور کپچر کارت نبود عزیز ... بعضی نرم افزار ها هستن که از صفحه ی نمایش عکس و فیلم می گیرن مثلا نرم افزار TechSmith ...

آهان گرفتم ... پلیسا که نشد ! نوشته بود 1000 تا خسارت بزن و بعد فرار کن منم کردم اما چیزی نشد (تیک نخورد)1000 تا خسارت توی بلک لیست 13 ، تقریبا معادل از بین رفتن 4 تا ماشین پلیس هست ... اگر 1000 پول رو گرفتین و تیک نخورده احتمالا محدودیت زمانی هم داره .

راستی یه بار شد 8 تا پلیس افتادن دنبالن با سرعت 160 MPH با نیترو میرفتم! اول 2 تا بعد 3 تا بعدش 4 تا بعدشم 6 تا و یهو 8 تا شدن!کاش مثل HP 2 یه هلیکوپتر هم میذاشتن مهشر میشد! یا مثل HP2 یه بخش میذاشتن که تو پلیس شی و متخلفینو بگیری...وقتی امپر خلافتون بیاد روی 4 و 5 ، هلی کوپتر هم وارد تعقیب و گریز میشه ...

الان جریانو فهمیدم ... اون Razor نامرد که توی کربن دوباره میبینش ماشینتو داغون میکنه و مال خودش میکنه ... تو باید اون 15 تا تو رو ببری و برسی به Razor بعدشم Mic پلیس از آب در میادو Razor سوییچو نمیده میک هم ازش میگیره و در میرید بعدش اون لامبورگینی پلیس (همونی که اول بازی خط میندازه) و با یک میلیارد ! پلیس میاند دنبالت ... حیف الان حسش نیست بازیش کنم وگرنه 3 تا بلک لیستو زده بودم ...Mic نه ، Mia ...

راستی اگه + 7 تا پلیس افتادن دنبالتون تنها راهش اینه که به این کامیونایی که ماشین و یا چوب دارن به چرخشون بزنید . اونوقت چوبا میریزه سر پلیسا! البته یه بارم شد پلیسا زدن!
هدف اینه که شما از دست پلیس ها در برید حالا چه به وسیله ی کامیون های حمل چوب ، چه به وسیله ی محل های تعبیه شده برای این کار ( توی نقشه با مثلث نارنجی مشخص شدن این محل ها ) ... گه گداری هم می تونید با سرعت زیاد و پیچیدن های مکرر توی خیابون ها و کوچه ها پلیس ها رو گم کنید .

راستی دیتابیس پلیس به چه دردی میخوره؟یه امکان فانتزی هست ... توی اونجا میزان خسارت شوما به پلیس و شهر و رتبه تون توی خلاف کارها مشخص شده ...

سلام
میگم این بونتیها به چه دردی میخوره؟ با پول باز میشه یه چیزی خرید اما با بونتی هیچی نمیشه!همون طور که دوستمون گفت بونتی پولی هست که به میزان شهامت و شجاعت شما تعلق میگیره و فقط برای این هست که افراد توی بلک لیست شوما رو به رسمیت بشناسن و حاضر شن باهاتون مسابقه بدن ...

HoJJaT_007
09-08-2008, 17:40
بازم مشکل :((

لطفا مشکل رو حل کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

babak_tour
11-08-2008, 13:49
سلام.
کسی با black edition کار کرده؟
یه فایلیه کپی میکنی تو global بعد چندتا ماشین و... آزاد می کنه. ولی کار نکرد.

BLACK-BLACK
11-08-2008, 14:17
اول این برنامه روبگیر (vp6 codec ) و نصب کن

بعدش این رو هم بگیر(NFS Multimedia convertor)

بعد برنامه روبازکن و از لیست کشویی most wanted رو انتخاب کن
پوشه فیلمها رو انتخاب کن
بعدم کلید تبدیل رو بزن

حالا همه فیلمهای MOST Wanted به فرمت AVI تبدیل وقابل دیدن شدند!

سلام.
کسی با black edition کار کرده؟
یه فایلیه کپی میکنی تو global بعد چندتا ماشین و... آزاد می کنه. ولی کار نکرد.

من کار کردم ولی به این راحتیا نیست که یه فایلو کپی کنی بعد ماشینا ازاد شن باید از از نرم افزار TSEARCH استفاده کنی

BLACK-BLACK
11-08-2008, 14:24

لطفا مشکل رو حل کنید:

شما مشخصات کامل سیستمتو بنویس + شاید مشکل از نسخه ایه که داری برویه نسخه Dvd ش رو از مغازه ها بخر دوباره امتحان کن

a.salireza
11-08-2008, 14:45
خیلی بازی باحالی. :27:ماه پیش تو Ps2 صد درصدش کردم. پلیس بازی هاش خیلی حال میده. مخصوصآ مرحله ی آخر که کل نیرو ها دنبالتن.:46:به نظرم اگه فیلمهاش تو جشنواره اسکار شرکت کنند ، یه اسکار میگیرند. واقعآ خیلی هنری کار شدن.:10:

Mist
11-08-2008, 20:20

لطفا مشکل رو حل کنید:

کد:

شما آمار سیستمتو بیا من فکر میکنم اونجوری که میگی کارت گرافیکی رو بهت انداختن بد جور

Öracle
11-08-2008, 20:36

لطفا مشکل رو حل کنید:

من اینجا جواب شما رو دادم »

همون صفحه ی بعد که سئوال کردی (:

HoJJaT_007
11-08-2008, 23:33
نه عزیزان . مشکل گرافیک نیست. گرافیک اصل بود.

اون یه ویروس بد جور بود که روی هارد افتاده بود .. منم کل هاردمو فرمت کردم و الان بدون مشکلی بازی میکنم . حتی کیفیتشم صد البته بهتر شد!

رفتم بلک لیست 12! کل شهرم باز شد.

راستی اون مرحله آخر چلنج ها هست 500000 بونیت میخواد.

من بونسم 500000 شد . کلی ماشین داغون کردم اما تا اومدم فرار کنم با اون پاترولای پلیس ریختن دورم! حدود 15 تا ماشین بدوند! نذاشتن حرکت کنم!

هر دقیقه هم 2 تا میموند.

آمپر پلیسو کجا نوشته؟

2- پس کی هلیکوپتر میاد حال کنیم؟

3- میشه توی یه بلک لیست فقط بونیت رو رفت یا باید میلیستون (درست گفتم؟) اونت رو هم حتما رفت؟

Mist
12-08-2008, 08:29
فک کنم تو 4 باید بیاد هلیکوپتر آمپر پلیسا هم همون زیره اگه منظورت تعدا ماشینایی که دنبالتن زیر تصویر ماشین مینویسه

شما بیشتر سعی کن فرار کنی اونجوری نمیگیرنت ولی یه لحظه وایسی میریزن سرت تازه کورویت ها هنوز نیومدن ...Wow

frnsh
12-08-2008, 13:14
فک کنم تو 4 باید بیاد هلیکوپتر

آره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تازه کورویت ها هنوز نیومدن

کرویتها چین دیگه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HoJJaT_007
12-08-2008, 13:29
اوف! ولی اگه ببریش بونتری تو میشه 500.000 یعنی دیگه میلینستون (درست گفتم؟) بی میلیینستون!!

بابا این هوض مصنوعیش قاطی داره! من دارم سه ساعت نیترو گاز میدم میرم بعد یه ماشین پلیس بدون نیترو میاد جلوم!! مگه میشه؟!؟!

Mist
12-08-2008, 20:25
کرویتها چین دیگه؟

شما زیاد به مغزت فشار نیار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلا کرویت اسم یه نوع ماشینه پلیس های مرحله آخر از اینا دارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HoJJaT_007
12-08-2008, 21:31
نیاز به 50000 بونتری دارم تا بلک لیستو رد کنم. چیکار کنم؟
آقا من میخوام 50 تا پلیس بیان دنبالم قشنگ هلیکوپتر هم بیاد.

هیچ راهی نیست سریع هلیکوپتر بیاد دنبالت ؟ راستی چیکار میکنه بمب میندازه؟مثل 6؟

راستی من کلی ماشین و... داغون کردم تازه بونتری شد 18000 . چطور توی مرحله آخر 30000 تا 30000 تا میرفت بالا؟منظورم مرحله آخر چلنجه

راستی اون گوشه یه عدد هست اسمش پورشه کیتس (یه همچین چیزی) هستش. موقع پلیس میاد دنبالت عددش میره بالا. اون چیه و آیا تاثییری توی بونتری داره؟

Mist
12-08-2008, 22:48
برادر من شم باید تا 4 بالا بری تا هلیکوپتر بیاد الکی که نیست تو هر شماره یه نو ع ماشین میاد اون دایره باید 4 بشه اونم نمیشه مگر مرحله هارو رد کنی و به جاش برسی

HoJJaT_007
12-08-2008, 23:36
Ok.

راستی رازور چقدر بونتری میخواد؟:d

S@eid
13-08-2008, 01:32
نیاز به 50000 بونتری دارم تا بلک لیستو رد کنم. چیکار کنم؟یه سیو ادیتور هست که می تونی بونتی رو هر چه قدر دوست داری اضافه کنی و همچنین پولت رو ... من برات نمیزارم چون لذت بازی رو فوق العاده کم می کنه ...

آقا من میخوام 50 تا پلیس بیان دنبالم قشنگ هلیکوپتر هم بیاد.

هیچ راهی نیست سریع هلیکوپتر بیاد دنبالت ؟ راستی چیکار میکنه بمب میندازه؟مثل 6؟شوما فیلم اکشن زیاد تماشا می کنی ؟ هلی کوپتر هم که بیاد کار خاصی انجام نمیده ها ! فقط بالا سرت می چرخه و موقعیتتو به ماشین های پلیس گزارش میکنه ... در هر صورت همون طور که Mist گفت باید امپر خلافت بره روی 4 و 5 ... امپر خلاف هم همون نیم دایره ای هست که دور کبلومتر شمارتون هست ...

راستی من کلی ماشین و... داغون کردم تازه بونتری شد 18000 . چطور توی مرحله آخر 30000 تا 30000 تا میرفت بالا؟منظورم مرحله آخر چلنجههر چه قدر امپر خلافتون بره بالاتر ماشین پلیس ها پیشرفته تر میشه ... وقتی امپرتون رو 5 باشه ماشین هایی میان دنبالتون که با داغون کردن هر کدومشون 250000 $ پاداش می گیری ( همین حدودا بود . ) یعنی همون کرویت که دوستمون گفت و البته این کار فوق العاده سخت هست ... اگر هم موفق بشین داغونشون کنید خیلی سخت می تونید از دستشون فرار کنید .

بابا این هوض مصنوعیش قاطی داره! من دارم سه ساعت نیترو گاز میدم میرم بعد یه ماشین پلیس بدون نیترو میاد جلوم!! مگه میشه؟!؟!هوش مصنوعی بازی همچین بدم نیست ... بستگی داره به ماشین و اینکه نیتروی شوما از چه نوعی باشه عزیز .

راستی رازور چقدر بونتری میخواد؟

بلاک لیست رو مرور کنید نوشته دیگه .

BLACK-BLACK
13-08-2008, 06:46
کرویتها چین دیگه؟

chevrolet corvette
سریعترین ماشینهای پلیس(به غیر از SUV ها)

HoJJaT_007
13-08-2008, 14:16
اوف.

من فکر کردم مثل nfs 6 میان بشکه میندازن و ماشین منفجر میشه:))

Mist
13-08-2008, 14:43
پیشنهاد زیاده شما هم برو پیشنهاد بده اضافه کنن منم گفتم دوتا موشک ببندن به سقفش عین این ماشین جنگی ها بزنیم بترکونیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HoJJaT_007
13-08-2008, 15:41
بالاخره موفق شدم فایلای vp6 رو با یه نرم افزار مخصوص mpg کنم . البته یه مشکلی هست . این vp6 یا mpg ها فقط تصویرن صدا نداره . البته آخرشو گرفتم . ولی تا بازی نکنی و اون چند تا ماشین پلیس نیان دنبالت اصلا حال نمیده!

توی undercover که میگن تفنگه . به نظر من خوب نیست . یعنی خوبه اما نه اینگه پلیس زرتی تیر بندازه بترکی!!

babak_tour
14-08-2008, 23:36
black black جان دستت درد نکنه. ولی این برنامهه چیه ؟ از کجا بگیرمش؟ توضیح بیشتر می دی؟

BLACK-BLACK
16-08-2008, 06:21
black black جان دستت درد نکنه. ولی این برنامهه چیه ؟ از کجا بگیرمش؟ توضیح بیشتر می دی؟

مگه لینکها کار نمیکنه؟

توضیح بیشتر اینکه با یه نرم افزاری چه جوری Mp3 رو به wave تبدیل میکنی،اینم مثل همونه اول بازی مورد نظر رو انتخاب میکنی بعد پوشه مبدا(source) روانتخاب میکنی بعدم پوشه مقصد (Destination) بعد هم از اون بالای برنامه مشخص میکنی که میخای اهنگها رو تبدیل کنی یا فیلمهارا

مثلا تو بازی رو تو این مسیر نصب کردی:

E:/Program files/Ea Games/NFS most wanted

در صورتی که بازی رو تو اون ادرس نصب کرده باشی پوشه مبدا فیلمها میشه:

E:/Program files/Ea Games/NFS most wanted/movies

گرفتی چی شد؟

Öracle
16-08-2008, 19:42
نه عزیز میدونم چی میگی ولی اینطوری نیست یعنی من با همون ماشین که 210 میرم بعده اسپورت با همون شرایط 190 هم نمیره من فکر میکنم که این اسپورت کردن یه اصولی داره ...

اگه در این مورد اطلاعات دارین لطفا بگید منبعی در مورد اسپورت ماشینهای MostWanted هست ؟ انگلیسی هم باشه خوبه .
__________________________________________________ __

نه عزیزم
در کل اسپورت کردن خالی ماشین بدرد نمیخوره
منظورم اینه شما باید لاستیک و نیتروژن خوبم بخری
اگه بخوای فقط به زیبایی ماشین برسی بجز سنگین تر شدنش کاری نکردی

یک خبر مهم :
من آخرین مرحله رو رد کردم
منظورم قسمت دزد و پلیس
مرحله 63 فکر کنم
همون که از اول بازه
5 تا ماشین6 در پلیس دنبالتن
خودتم یه ماشین زرد داری یه خط مشکی روشه
هر کی خواست بگه راهنمایش کنم.

سلام
من توی این مرحله پلیسی ها خیلی میمونم. خیلی بدن. میشه یه راه حل خوب برای اینا یه دوستی پیشنهاد کنه؟

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
سخت ترین این مراحل
مرحله 63 است اگه اشتباه نکنم
از همون اول بدون قفله
5 تا ماشین پلیس از اون شش دره ها دنبالتن و بدون نیتروژن با سرعت عالی میگیرنت
بدنه خیلی قوی دارنو در رفتن از دستشون خیلی سخته
راه حل ها:
اگه خواستین آف بذارین خصوصی جواب میدم
الان حال تایپ ندارم
:2::18::19:

کسی میدونه آپدیت Mw اومده یا نه
منظورم اینه که
رینگ بیشتر
نقش رو ماشین بیشتر
رنگ بیشتر
در کل برای نمای ظاهری ماشین همه چی اضافه بشه
هر کی داشت یه لینک بده ممنون میشم

شما بهتره اینجا سئوالتو مطرح کنی »

frnsh
17-08-2008, 23:19
سلام
یه سوال داشتم. اون قسمت توی Safe House هست قسمت Select Car مثلا وقتی روی یه ماشین میایم یه ضربدر و جرثقیل روی اونی که باهاش خیلی بازی میکنم داره. میخوام ببینیم اگه 3 تا بشه چی میشه؟ اصلا برای چی هست؟
یه سوال دیگه هم دارم. بهترین راه برای پیچیدن توی پیجهای تند چیه؟ همون Speed Brakere ؟ آخه خیلی سرعتم رو کم میکنه. ترمز دستی هم که دیگه اصلا بیخیال!!!!
راستی من خیلی توی مرحله پلیسیها مشکل داشتم. بعد امروز با اینکه درجه به 5 رسیده بود یه راه خوب پیدا کردم که به همون باشگاهه وصل میشد. بعدا نقشش رو میذارم. خیلی جای خوبیه و پیشنهاد میکنم همه از اونجا برید! :دی

S@eid
18-08-2008, 01:50
سلام
یه سوال داشتم. اون قسمت توی Safe House هست قسمت Select Car مثلا وقتی روی یه ماشین میایم یه ضربدر و جرثقیل روی اونی که باهاش خیلی بازی میکنم داره. میخوام ببینیم اگه 3 تا بشه چی میشه؟ اصلا برای چی هست؟هر بار که ماشین شوما توسط پلیس متوقف بشه ، میره به پارکینگ پلیس ، شوما پول میدی و ماشینتو ازاد می کنی ولی فقط دو بار می تونی این کار رو بکنی ... اگر ماشینتون سه بار سابقه داشته باشه دیگه نمی تونین ازش استفاده کنین . هر بار ، یک ضرب در قرمز .

یه سوال دیگه هم دارم. بهترین راه برای پیچیدن توی پیجهای تند چیه؟ همون Speed Brakere ؟ آخه خیلی سرعتم رو کم میکنه. ترمز دستی هم که دیگه اصلا بیخیال!!!!تو این سه چهار باری که بازی رو تموم کردم تا حالا از ترمز استفاده نکردم ... پیچ های تند روی نقشه شناسایی میشد ، نیترو ذخیره می شد ، نزدیک پیچ سرعت کم میشد ، با سرعت مناسب می پیچیدم و نیترو رو خالی می کردم و ...

سعی کنین همیشه یه ماشین تیز و سبک با جهش و شتاب بالا توی گاراژتون داشته باشین .

راستی من خیلی توی مرحله پلیسیها مشکل داشتم. بعد امروز با اینکه درجه به 5 رسیده بود یه راه خوب پیدا کردم که به همون باشگاهه وصل میشد. بعدا نقشش رو میذارم. خیلی جای خوبیه و پیشنهاد میکنم همه از اونجا برید! :دی
باشگاه یا استادیوم ؟

djmd
18-08-2008, 06:13
فعلا که آندر کاور خیلی داره شبیه این موست وانتد می زنه فقط فرقش اینه که خودت پلیسی !!! (اخبارش تو تاپیک خودش گزاشتم چیزهای جالبیه حتما بخونید !!!)

Mist
18-08-2008, 09:09
راستی من خیلی توی مرحله پلیسیها مشکل داشتم. بعد امروز با اینکه درجه به 5 رسیده بود یه راه خوب پیدا کردم که به همون باشگاهه وصل میشد. بعدا نقشش رو میذارم. خیلی جای خوبیه و پیشنهاد میکنم همه از اونجا برید! :دیفک کنم منظورش همون استادیومه که یه جا هم برای پرش داره اونجا 10 تا ماشینم دنبالت باشن جا میمونن اتفاقا من برا دوستان

میخواستم پیشنهاد بدم برن اونجا برای پیچوندن پلیسا

یه سوال دیگه هم دارم. بهترین راه برای پیچیدن توی پیجهای تند چیه؟ همون Speed Brakere ؟ آخه خیلی سرعتم رو کم میکنه. ترمز دستی هم که دیگه اصلا بیخیال!!!!راهی که سعید جان گفت خیلی راحت تره منم از این روش استفاده میکردم ولی یکی از دوستام هستش که با ترمز دستی میره

و همیشه خدا هم منو میبره میخوای کار حرفه ای بکنی باید دریفت کشی کنی اون قسمتو اونم با ترمز دستی

خیلی سخته ولی اگه چندین بار تمرین کنی یاد میگیری منبع آموزشم فیلم سریع و خشن 3 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

frnsh
18-08-2008, 12:23
تو این سه چهار باری که بازی رو تموم کردم تا حالا از ترمز استفاده نکردم ... پیچ های تند روی نقشه شناسایی میشد ، نیترو ذخیره می شد ، نزدیک پیچ سرعت کم میشد ، با سرعت مناسب می پیچیدم و نیترو رو خالی می کردم و ...

سعی کنین همیشه یه ماشین تیز و سبک با جهش و شتاب بالا توی گاراژتون داشته باشین .
باشگاه یا استادیوم ؟

این روش هم من امتحان کرده بودم. اما من از وقتی با Speed Braker میرم خیلی راضیم!!! نه مثل ترمز دستی و این روشی که گفتید سرعت رو کم میکنه نه اینکه زیاد نیاز به نیترو داره! من اگه مثلا سرعتم 150 بوده بعد از این روش بدون نیترو سرعتم 90 شده.
منظورم همون استودیوم بود!!:31: (اشتباه لپی)!!!

فک کنم منظورش همون استادیومه که یه جا هم برای پرش داره اونجا 10 تا ماشینم دنبالت باشن جا میمونن اتفاقا من برا دوستان

میخواستم پیشنهاد بدم برن اونجا برای پیچوندن پلیسا

راهی که سعید جان گفت خیلی راحت تره منم از این روش استفاده میکردم ولی یکی از دوستام هستش که با ترمز دستی میره

و همیشه خدا هم منو میبره میخوای کار حرفه ای بکنی باید دریفت کشی کنی اون قسمتو اونم با ترمز دستی

خیلی سخته ولی اگه چندین بار تمرین کنی یاد میگیری منبع آموزشم فیلم سریع و خشن 3 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره. من خیلی با این استادیومه و مسیری که حتما شب یا فردا میذارم موافقم! عالیه و جون میده برای مرحله پلیسیها و به جای اینکه بترسی و همش بگی وای چرا ولم نمیکنن تازه حال میکنی!!!:40:
راستی یاد م انداختی! Speed Braker خیلی دقت میخواد و مثل ترمز دستی باید زودتر بگیریش و یکم با جهتها ور بری تا یه چیز خوبی از آب دربیاد!

S@eid
18-08-2008, 20:44
سلام ...

کسی هست که حوالی بلک لیست 9 ، 8 باشه ؟ بازی رو نصب کردم نمی خوام از 0 شروع کنم ... اگر کسی هست سیوش رو اپلود کنه ممنون میشم !

ممنون :11:

frnsh
18-08-2008, 21:39
سلام
همونطوری که قول داده بودم عکسو گذاشتم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی این نقشه قسمت قرمز همون مسیریه که گفتم جون میده برای مراحل پلیس. تنها کاری که باید توی این مسیر بکنید اینه که اولا تا سریعترین حدی که میتونید برید اما نا تاحدی که پلیسها گمتون کنن چون احتمال پیدا کردنشون خیلی کمه حتی توی 4.
بعدم اینکه باید از چهار به بعد مواظب سنگ فرشها باشین.
قسمت سبز هم همون استادیومس. پس وقتی که مراحلو انجام دادین میتونید از اینجا در برید.

اینم عکسی از در استادیومس اگه کسی ندیدتش. مستقیم باید برید و به در استادیوم که رسیدید به میله هه بزنید تا در بیفته رو پلیسها. بعد هم راه رو به Hiding پیدا کنین. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Öracle
18-08-2008, 21:45
سلام ...

کسی هست که حوالی بلک لیست 9 ، 8 باشه ؟ بازی رو نصب کردم نمی خوام از 0 شروع کنم ... اگر کسی هست سیوش رو اپلود کنه ممنون میشم !

سعید جان من 2 تا سیو خیلی قدیمی دارم نمیدونم وضعیتشون چطوریه .
خودت یه تست بکن ببین چطوریه »

سلام
همونطوری که قول داده بودم عکسو گذاشتم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی این نقشه قسمت قرمز همون مسیریه که گفتم جون میده برای مراحل پلیس. تنها کاری که باید توی این مسیر بکنید اینه که اولا تا سریعترین حدی که میتونید برید اما نا تاحدی که پلیسها گمتون کنن چون احتمال پیدا کردنشون خیلی کمه حتی توی 4.
بعدم اینکه باید از چهار به بعد مواظب سنگ فرشها باشین.
قسمت سبز هم همون استادیومس. پس وقتی که مراحلو انجام دادین میتونید از اینجا در برید.

اینم عکسی از در استادیومس اگه کسی ندیدتش. مستقیم باید برید و به در استادیوم که رسیدید به میله هه بزنید تا در بیفته رو پلیسها. بعد هم راه رو به Hiding پیدا کنین. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یادش بخیر وقتی درجه پلیس ها بالا میرفت دیگه جامون اینجا بود !

چون هیچ جای دیگه ای نمیشد .

به حوس افتادم دوباره برم نصب کنم ......

S@eid
19-08-2008, 00:53
خودت یه تست بکن ببین چطوریه »مرسی ... فردا تست می کنم . :11:

بعدم اینکه باید از چهار به بعد مواظب سنگ فرشها باشین.سنگ فرش چیه ابجی ؟ منظورت اون میخهاست دیگه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اسمشون رو گذاشتم میخ فرش .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمن اینکه خوب ماشینی بستی ... قشنگ به نظر میاد البته از پشت . Carrera S ماشین فوق العاده ایه ... دو بار با همین بازی رو تموم کردم ... سریع ، پر شتاب ، خوش دست ولی کم قدرت ... به درد چلنج با پلیس ها نمی خوره ... البته چلنج از نوع انهدامیش ! :20:

CopyRight
19-08-2008, 10:32
سلام دوستان.

من میخوام NFS Most Wanted رو بصورت شبکه بازی کنم.

چکار باید بکنم که LAN بشه ؟...

منتظر راهنمایی هاتون هستم ....

Mist
19-08-2008, 14:18
ضمن اینکه خوب ماشینی بستی ..!نه بابا سلیقه نداره :دی
فقط Rx8[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تازه بنز آخری رو ندیده فعلا هرکی اونو ببینه اینا یادش میره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو تنظیماتش مولتی پلیر هست فک کنم اونجا باشه دقیق نمیدونم ولی تو گیم نت ها اونجا تنظیم میکنن بازی میکنن بازم بچه ها راهنماییت میکنن

frnsh
19-08-2008, 16:08
سنگ فرش چیه ابجی ؟ منظورت اون میخهاست دیگه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اسمشون رو گذاشتم میخ فرش .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمن اینکه خوب ماشینی بستی ... قشنگ به نظر میاد البته از پشت . Carrera S ماشین فوق العاده ایه ... دو بار با همین بازی رو تموم کردم ... سریع ، پر شتاب ، خوش دست ولی کم قدرت ... به درد چلنج با پلیس ها نمی خوره ... البته چلنج از نوع انهدامیش ! :20:

خب من اسمشو گذاشتم میخ فرش!:31:
آره. از پشت خوشکله. پورشه 911 هست. آخرین بدنه رو زدم روش. بعد که رونی بلک لیست 3 رو پکوندم دو تا ماشین آخر هم باز میشه. میخوام یکیشو بخرم!:40:
قیمت ماشینه که میگی چنده؟

سلام دوستان.

من میخوام NFS Most Wanted رو بصورت شبکه بازی کنم.

چکار باید بکنم که LAN بشه ؟...

باید توی یه فایله server یه چیزایی رو تغییر بدی. فایل توی همونجاییه که بازی رو ریختی. توی فایل بازی.
منم قبلا همین مشکلو داشتم درست شد: مثل اینجا بکن و همه رو تغییر بده مثل این. اما سیستم خودتو اینطوری کن. روی سیستم کسی که میخوای باهاش بازی کنی قسمت قرمز (همون عدد 1) رو 2 کن. اگه خواستی 3 نفره بازی کنی 3 کن و همینطورری ادامه بده.

#
# The server sends a ping message to the client every PINGTIME seconds
# and the client is expected to respond within PINGWAIT seconds or
# the server considers the connection to be dead and the client is
# logged out.
#
PINGTIME=20
PINGWAIT=5
#
# A client can only be idle for TIMEIDLE minutes before it is
# automatically logged out. Even if a client is not idle it can
# only be connected for a maximum of TIMEMAXM minutes.
# Either/Both values can be set to 0 to mean that the server will
# not timeout the client.
#
TIMEIDLE=0
TIMEMAXM=0
#
# Limits how many times per second the LAN server will service requests.
# Lowering this number will increase game performance for slower computers
# at the expense of sluggish response time from the server. Valid range is
# 1-1000.
#
LAN_THROTTLE=1000

##------------------------------------------------------------------------
## DO NOT CHANGE ANYTHING BELOW HERE
TRUST=255.255.255.255
TRUST_MATCH=%%bind("200.200.100.1")
ACCOUNT=1
MASTER=1
SLAVE=1
REDIR=1
#
# This line allows the server to determine on what interface to listen for
# connections. It can be any publicly routable IP address (this is the case
# even if the host is on a LAN that is isolated from the Internet). There is
# no communication attempted with the IP address listed here.
#
ADDR=%%bind("200.200.100.1")

نه بابا سلیقه نداره :دی
فقط Rx8[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تازه بنز آخری رو ندیده فعلا هرکی اونو ببینه اینا یادش میره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو تنظیماتش مولتی پلیر هست فک کنم اونجا باشه دقیق نمیدونم ولی تو گیم نت ها اونجا تنظیم میکنن بازی میکنن بازم بچه ها راهنماییت میکنن

ماشین به این خوشکلی!:21::40:
ایشالله امروز میبینمش!!:31:
نه. توی مولتی پلیر اگه بازم بازی تو شبکه بازی کرده باشه همونطوریه. یکی host میشه و بقیه join میکنن. مثل بقیه بازیهاس. فقط همونطوری که گفتم باید اون عدد رو عوض کنه.

S@eid
19-08-2008, 21:16
نه بابا سلیقه نداره :دی
فقط Rx8[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلیقه که داره ولی چون با سلیقه ی شوما فرق فوکوله ، شوما فکر می کنی نداره !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تازه بنز آخری رو ندیده فعلا هرکی اونو ببینه اینا یادش میره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من دیدم ولی بقیه ماشین ها هنوز یادمه مخصوصا همین Carrera ... ماشین نفر دوم بلک لیست رو هم دوست دارم . ا ئو دی بود ؟

خب من اسمشو گذاشتم میخ فرش![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پس تصویب شد ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی از باگ های بازی اینجا بید :

اول یکم با دمه پلیس ها بازی می کنین ، بعد که افتادن دنبالتون میرین داخل اون ساختمون و از اونجا مثل گربه میرین بالای اون سکو ... نوک نوکش ... اونجا می ایستید ، ماشین پلیس ها پایین سکو جمع میشن و هی عقب جلو میرن و هر چند دقیقه دو سه تاشون از بین میرن ! حواستون باید باشه که همون اول که می خواین برین بالا ، پلیسی دنبالتون نیاد . البته زیاد حال نمیده ولی برای خستگی در کردن جای بدی نیست ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خودت یه تست بکن ببین چطوریه »جیگر با هر دو بازی رو تموم کردی ... ما باید بریم شهر رو بچرخیم !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کس دیگه ای نبود ؟ سیو ، حوالی بلک لیست 9 یا 8 ؟!

frnsh
19-08-2008, 22:50
[QUOTE]سلیقه که داره ولی چون با سلیقه ی شوما فرق فوکوله ، شوما فکر می کنی نداره !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:دی!!!:31:

پس تصویب شد ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از این به بعد با دو اسم خوانده میشود!:31:

یکی از باگ های بازی اینجا بید :

اول یکم با دمه پلیس ها بازی می کنین ، بعد که افتادن دنبالتون میرین داخل اون ساختمون و از اونجا مثل گربه میرین بالای اون سکو ... نوک نوکش ... اونجا می ایستید ، ماشین پلیس ها پایین سکو جمع میشن و هی عقب جلو میرن و هر چند دقیقه دو سه تاشون از بین میرن ! حواستون باید باشه که همون اول که می خواین برین بالا ، پلیسی دنبالتون نیاد . البته زیاد حال نمیده ولی برای خستگی در کردن جای بدی نیست ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میشه یه عکس دیگه از درش بذاری"؟
راستی ماشینت چیه؟ یه کم شبیه مکعبه! :دی

Viren
19-08-2008, 22:50
کسی اینجا آنلاین بازی می کنه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

راستی ماشینت چیه؟ یه کم شبیه مکعبه!

نبینم به Lancer چیزی بگی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S@eid
20-08-2008, 01:53
راستی ماشینت چیه؟ یه کم شبیه مکعبه! :دی

نبینم به Lancer چیزی بگی البته ماشین من نیست ... سیو یکی از دوستان بود .:10: بله . Lancer Evolution هست ... به نظر من بهترین ماشین موجود توی Need هست :40: هندلینگش فوق العاده ست :18: یادتون میاد گفتم Carrera به درد چلنج از نوع انهدامی نمی خوره ، خب من با این ماشین منهدم می کردم ماشین پلیس ها رو :5: هر وقت توی هر مرحله ای گیر می کردم ، می کشیدمش از پارکینگ بیرون ! مرحله ی مورد نظر رو له می کردم ، دوباره می بردمش توی پارکینگ :27: حیفه برای مسابقات معمولی ازش استفاده کنی :31:

فردا یه عکس واضح تر میزارم . :20:

Viren
20-08-2008, 01:57
هندلینگش فوق العاده ست

توی تمام NFS بهترین هندلینگ رو داره
ولی من Clio V6 خودم رو خیلی دوست دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif

ماشین نفر دوم بلک لیست رو هم دوست دارم . ا ئو دی بود ؟

نه SLR بود:21:

الان باهاش Race دارم:27:

S@eid
20-08-2008, 02:12
نه SLR بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان باهاش Race دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته ... ماشین خوشگلی بود به نظرم ... مخصوصا جلوش ولی اصلا نمیشه باهاش رانندگی کرد .

موفق باشی ... یادم میاد مپ های پیچ در پیچی داشت ... یکم اذیت شدم سرش .

Öracle
20-08-2008, 02:12
البته ماشین من نیست ... سیو یکی از دوستان بود .:10: بله . Lancer Evolution هست ... به نظر من بهترین ماشین موجود توی Need هست :40: هندلینگش فوق العاده ست :18: یادتون میاد گفتم Carrera به درد چلنج از نوع انهدامی نمی خوره ، خب من با این ماشین منهدم می کردم ماشین پلیس ها رو :5: هر وقت توی هر مرحله ای گیر می کردم ، می کشیدمش از پارکینگ بیرون ! مرحله ی مورد نظر رو له می کردم ، دوباره می بردمش توی پارکینگ :27: حیفه برای مسابقات معمولی ازش استفاده کنی :31:

فردا یه عکس واضح تر میزارم . :20:

سعید جان سیو ها به دردت خورد ؟
اگه تست کردی بگو کجاهای بازی بود .

frnsh
20-08-2008, 11:14
نبینم به Lancer چیزی بگی

بابا غیرت!!! :دی

من دیشب رفتم آخرین ماشین رو که یه پورشه هست رو خریدم. یعنی بین دو تا آخری مونده بودم و با هرکدوم یک Quick Race دادم ببینم کدوم بهتره که دیدم پورشه بهتر بود. خلاصه اومدم ارتقاعش بدم پول کم اوردم! بعد هم بیخیالش شدم و گذاشتم تو پارکینگم خاک بخوره تا پول گیرم بیاد!!
از نظر من بهترین ماشین پورشه 911 هست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عشقه منه! هم خوشکله هم من به دست فرمونش عادت کردم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی اون دوستی که میخواست لن بازی کنه کارش درست شد؟

Öracle
20-08-2008, 11:55
بهترین ماشینش فقط Lamborghini Murcelago و آخرین بنزی که بهت میده ( اسمش یادم نیست )
Ford Mustang هم خیلی خوبه ولی واسه Drag .

Mist
20-08-2008, 12:02
راستی اون دوستی که میخواست لن بازی کنه کارش درست شد؟

مشکل هم نیست تو میری دنبال مشکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هنوز هم رو حرفم هستم با اینهمه ماشین ماشین دختر تو شون بهترین بود حال کردم مخصوصا آخرین بار که ارتقا میدی دیگه غول میشه

Only RX8

S@eid
20-08-2008, 17:12
سعید جان سیو ها به دردت خورد ؟
اگه تست کردی بگو کجاهای بازی بود .تو صحفه ی قبل گفتم ... شوما با هر دو سیوت بای رو تموم کرده بودی !!! ما هم فقط رفتیم با ماشیناتون یکم شهر رو گشتیم و از مناظر طبیعی لذت بردیم . :27:

هترین ماشینش فقط Lamborghini Murcelago و آخرین بنزی که بهت میده ( اسمش یادم نیست )سرعتش فوق العاده ست ... هندلینگش هم همین طور ولی من چون از قیافش خوشم نمی یومد ازش استفاده نمی کردم :13: در دنیای حقیقی هر کی می خواد بگه خر پولم میره لامبورگینی می خره ! :5:

Öracle
20-08-2008, 17:45
در مورد سیو ها ببخشید چون مال خیلی وقت پیشه .

در مورد لامبورگینی هم نه دیگه اون خز شده ! الآن هرکی خرپوله میره بوگاتی ویرون میخره !!!

Viren
21-08-2008, 08:50
و آخرین بنزی که بهت میده ( اسمش یادم نیست )

الان گفتم SLR [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مخصوصا جلوش ولی اصلا نمیشه باهاش رانندگی کرد .

خیلی هم بد نیست.سرعتش بالای 200 میرسه سرپیچ چپ میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من دیشب رفتم آخرین ماشین رو که یه پورشه هست رو خریدم

Carrera GT [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوشم نمیاد ازش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای Race آخر DB9 یا Clio
من شدیدن Clio پیشنهاد می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

musa
21-08-2008, 15:27
سلام ...

با سلام

اين سيو بلك ليست 6 هست كه فقط يه مرحله ديگه از پليس ها بايد رد شه كه من توش موندم آخرين تلاشم هم همين ديشب بود ولي نتونستم 7 دقيقه رو پر كنم بگزريم 4 تا ماشين داره كه فقط با پورشه ميشه راحت بالا رفت :46:.

Pass : forum.p30world.com

frnsh
21-08-2008, 22:16
با سلام

اين سيو بلك ليست 6 هست كه فقط يه مرحله ديگه از پليس ها بايد رد شه كه من توش موندم آخرين تلاشم هم همين ديشب بود ولي نتونستم 7 دقيقه رو پر كنم بگزريم 4 تا ماشين داره كه فقط با پورشه ميشه راحت بالا رفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif.

از همون راهه که گفتم برین سر سه سوت حل میشه!

راستی من بلک لیست 2 رسیدم و پلیسیها رو فقط موندم. یعنی 2 تا دیگه باید ازشون برم که برم بلک لیست بعدی. اما خیلی سخت شده. همونجاس که اون 9 دقیقه ای رو میخواد برم. همه کارش رو میکنم و فقط میمونه که فرار کنم. بعد وقتی حتی با سرعت 200 هم میخوام بپیچم توی اون استادیومه نمیدونم این پلیسا (شرایط 5) از کجا یهو پیداشون میشه و باهام میان تو استادیوم و من دیگه نمیتونم فرار کنم!!! راه دیگه ای نیست توی مایه های استادیومه و بهتر؟
ممنون

S@eid
22-08-2008, 00:09
راه دیگه ای نیست توی مایه های استادیومه و بهتر؟

دو تا کار می تونی بکنی .

تلاشتو بیشتر بکنی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

سیوتو بزاری که برات رد کنیم ... :10:

Viren
22-08-2008, 07:34
دو تا کار می تونی بکنی .

تلاشتو بیشتر بکنی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

آره
من استاد پلیس بازی هستم:5:
یه راه دیگه هم هست اگه خواستی بگو عکس بزارم:20:

djmd
22-08-2008, 08:33
از همون راهه که گفتم برین سر سه سوت حل میشه!

راستی من بلک لیست 2 رسیدم و پلیسیها رو فقط موندم. یعنی 2 تا دیگه باید ازشون برم که برم بلک لیست بعدی. اما خیلی سخت شده. همونجاس که اون 9 دقیقه ای رو میخواد برم. همه کارش رو میکنم و فقط میمونه که فرار کنم. بعد وقتی حتی با سرعت 200 هم میخوام بپیچم توی اون استادیومه نمیدونم این پلیسا (شرایط 5) از کجا یهو پیداشون میشه و باهام میان تو استادیوم و من دیگه نمیتونم فرار کنم!!! راه دیگه ای نیست توی مایه های استادیومه و بهتر؟
ممنون

چرا یه جایی هست که طوری وایمیستی که ماشینت از ماشین های پلیس 2 متر بالاتره بعد نصب ماشین رو می بری جلوتر که پلیس گمت نکنه ! بعد اونجا با کمی مراقبت می تونی 20 30 40 50 دقیقه لفت بدی !:10::31:

S@eid
22-08-2008, 09:39
یه راه دیگه هم هست اگه خواستی بگو عکس بزارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگر نمی خواستن مطرح نمی کردن عزیز .:19:

چرا یه جایی هست که طوری وایمیستی که ماشینت از ماشین های پلیس 2 متر بالاتره بعد نصب ماشین رو می بری جلوتر که پلیس گمت نکنه ! بعد اونجا با کمی مراقبت می تونی 20 30 40 50 دقیقه لفت بدی ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منظورتون اینجاست ؟

frnsh
22-08-2008, 11:11
دو تا کار می تونی بکنی .

تلاشمو امروز صبح بیشتر کردم و موفق شدم!!!!:31::11:
ممنون:11:

آره
من استاد پلیس بازی هستم:5:
یه راه دیگه هم هست اگه خواستی بگو عکس بزارم:20:

میشه بذاریش؟

چرا یه جایی هست که طوری وایمیستی که ماشینت از ماشین های پلیس 2 متر بالاتره بعد نصب ماشین رو می بری جلوتر که پلیس گمت نکنه ! بعد اونجا با کمی مراقبت می تونی 20 30 40 50 دقیقه لفت بدی !:10::31:

میشه عکسشو بدی تو نقشه؟

[QUOTE]اگر نمی خواستن مطرح نمی کردن عزیز .:19:

:دی:31: :11:

Viren
22-08-2008, 23:18
تلاشمو امروز صبح بیشتر کردم و موفق شدم!!!!

فکر نکنم دیگه بدرد بخوره!

این محل روی نقشه

اینم محل تونل روی خیابون!

HoJJaT_007
23-08-2008, 14:04
مسافرت بودم..

اومدم بلک لیست 12 رو تموم کردم.

میریم 11.

frnsh
23-08-2008, 21:39
فکر نکنم دیگه بدرد بخوره!

ممنون. اینجا رو بلد نبودم!!!

HoJJaT_007
31-08-2008, 01:11
بلک لیست 10 رفتیم

S@eid
31-08-2008, 09:05
بلک لیست 10 رفتیمزود باش پسر :5: من دیرتر از تو نصب کردم الان رسیدم به رازور :27:

HoJJaT_007
31-08-2008, 12:25
من روزی نیم ساعت بازی میکنم :d

حوصلم برای بازی دیگه نمیکشه :(

مخصوصا که ضد حال خوردم . مرحله آخر هستش (اون ماشینای بزرگ پلیس) رو رفته بودم روی یکی از این cooldown ها (با 500000 بانتری به زور و با 1 ساعت تعقیب گریز تونستم ردشون کنم) بعدش سیستم هنگ کرد و مجبور شدم ریست کنم :((:((:((

خیلی زد حال زد بهم

Mist
31-08-2008, 12:27
زود باش پسر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دیرتر از تو نصب کردم الان رسیدم به رازور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من اولین بار دوروزه تمومش کردم الان با کدوم ماشین مسابقه میدی ؟

frnsh
31-08-2008, 14:36
من اولین بار دوروزه تمومش کردم الان با کدوم ماشین مسابقه میدی ؟

:18::18::18: عند الافی! :دی
من بعد از عهدی اومدم بلک لیست 1. 1 پلیسی باید انجام بدم تا برم مسابقه. اما هر دفعه از همون مسیر که میرم توی 4 فاصلم از پلیسا زیاد میشه و نمیرسن بهم و گمم میکنن. دیروز هم رفتم به 5 هم رسید اما رفتم رو میخ فرش!:19:

HoJJaT_007
31-08-2008, 16:08
من هنوز با ماشین Vic مسابقه میدم.

ماشین بلک لیسای دیگه رو نمیتونم انتخاب کنم یعنی شانس ندارم :d

از سه تا مارکر دو تاشون رو میزنم که هر دوشونم چرته :d

راستی با ماشینش میشه جلوی یه پورشه مسابقه داد و برد؟ آخه توی ماشین فروشی ماشین بهتر از اون نیست سرعتش نهایتش 160 مایل هست

FOURTH RETURN
31-08-2008, 18:59
گرافيك Need for Speed: Most Wanted در حد Speed Pro Streetهست يا نه؟

HoJJaT_007
31-08-2008, 21:43
عزیز Pro Street گند بود .

آشغال ترین بازی سال بود . من که حالم ازش بهم خورد

Mist
31-08-2008, 22:05
عند الافی! :دی

دستت درد نکنه باشه دارم برات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیروز هم رفتم به 5 هم رسید اما رفتم رو میخ فرش

ببین اون دکمه دایره البته تو دسته حالا نمیدونم تو کیبورد کدومش اسلوموشن میکنه برا شما گذاشتن این حالتو که نزدیک رسیدی

بزنی ببینی میخه بپیچی ذارپ نری رو میخ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عزیز Pro Street گند بود .

تورو خدا غیر از این بازی بحث دیگه ای نکنین به اندازه کافی تو تایپیکش میزنن تو سر هم

راستی با ماشینش میشه جلوی یه پورشه مسابقه داد و برد؟ آخه توی ماشین فروشی ماشین بهتر از اون نیست سرعتش نهایتش 160 مایل هست

باور کن من تا آخرای بازی با ماشین اون دختره بلک لیست 12 بود فک کنم Rx8 با اون مسابقه میدادم خوب ارتقا بده ماشینتو نیاز نیست عوض کنی

یه ماشین بیاب هندلینگ خوب داشته باشه

موفق باشی

S@eid
01-09-2008, 00:07
مرحله آخر هستش (اون ماشینای بزرگ پلیس) رو رفته بودم روی یکی از این cooldown ها (با 500000 بانتری به زور و با 1 ساعت تعقیب گریز تونستم ردشون کنم) بعدش سیستم هنگ کرد و مجبور شدم ریست کنم :((:((:((ایول ، این برنامه داره سر من پیاده میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان دو دفعه س دارم با پلیس ها چلنج می کنم ، وقتی حوالی 11 دقیقه طول می کشه از بازی خارج میشه و ارور میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا حساب کن بانتی مونم شده 2 میلیون ... البته زیاد شاکی نشدم ... دیگه قلق این ماشین سفیدا اومده دستم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من اولین بار دوروزه تمومش کردم الان با کدوم ماشین مسابقه میدی ؟انصافا این دفعه تقریبا 15 تا ماشین اسپورت کردم ولی خداییش هیچ کدوم لنسر نشد :13: تقریبا با هر 15 تا دو سه تا مسابقه دادم ولی اصلا جواب نمی دادن :41: الانم ماشین چلنج و مسابقات اصلیم همون لنسره ، مسابقات فرعی و مقدماتی رو با SLR و الانم با مرسدس بنز رد می کنم :5: البته کلی پرفورمانس رو انگولک کردم تا قابل استفاده شدنا !:46:

راستی با ماشینش میشه جلوی یه پورشه مسابقه داد و برد؟ آخه توی ماشین فروشی ماشین بهتر از اون نیست سرعتش نهایتش 160 مایل هستاصلا به اسمو و قیمتش نگا نکن دادا ... پورشه س که پورشه س ... خیلی ماشین ها هستن که با اسپورت یکسان بهتر جواب میدن :20: تازه توی بازی از این ماشین استفاده نمیشه ... تو بعضی مسابقات فرعی هست ولی توی بلک لیست ، هیچ کس انتخابش نکرده :31: خلاصه اینکه راحت می تونی بگیریش .

راستی کسی 225 تا بیشتر رفته ؟

MOHAMMAD2010
01-09-2008, 02:13
این بازی اینقدر خوب بوده که هنوزم بحثش داغه
از نظر من بهترین ماشین تو این بازی RX8 و Lancer هستن
بیشترین سرعتی که تو این بازی با RX8 رفتین چند تا بوده ؟

HoJJaT_007
01-09-2008, 20:03
ماشین بلک لیست 11 هم خدایی خیلی خوب بود . همون ژاپنیه (طرف ژاپنیه؟:d)

با 50 فوت اختلاف تونستم ببرمش! اون هی نیترو میزد من هی نیترو میزدم آخر سر که من 100 تا عقب بودم یه نیترو زدم 100 تا افتادم جلو :D

من ماشین آخرین اسپرت . فقط کی میشه نیترو نامحدود انداخت :d

Mist
01-09-2008, 20:24
انصافا این دفعه تقریبا 15 تا ماشین اسپورت کردم ولی خداییش هیچ کدوم لنسر نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقریبا با هر 15 تا دو سه تا مسابقه دادم ولی اصلا جواب نمی دادن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الانم ماشین چلنج و مسابقات اصلیم همون لنسره ، مسابقات فرعی و مقدماتی رو با SLR و الانم با مرسدس بنز رد می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته کلی پرفورمانس رو انگولک کردم تا قابل استفاده شدنا !

سعید جان دق دلی چیزایی که نمتونیم داشته باشیم رو سر بازی خراب میکنی که بابا ترکوندی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

frnsh
01-09-2008, 23:20
دستت درد نکنه باشه دارم برات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببین اون دکمه دایره البته تو دسته حالا نمیدونم تو کیبورد کدومش اسلوموشن میکنه برا شما گذاشتن این حالتو که نزدیک رسیدی

اااااا. چه خوب. توی تنظیمات نمیدونی اسمش چیه؟
ممنون

راستی کسی 225 تا بیشتر رفته ؟

راستش منم میخواستم همینو بپرسم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mist
02-09-2008, 10:00
ممنون

یعنی تو اینهمه بازی کردی نمیدونی با چی بازی رو آهسته کنی و در بری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

پس پلیسارو چطوری از بین میبری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S@eid
02-09-2008, 20:56
نقل قول:
ممنون
یعنی تو اینهمه بازی کردی نمیدونی با چی بازی رو آهسته کنی و در بری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

پس پلیسارو چطوری از بین میبری
دکمه ی G بید ، البت من هم زیاد ازش استفاده نکردما ولی باید استفاده کنم :20: برنامه های جدیدی دارم برای بازی !!! :21:

frnsh
02-09-2008, 21:35

پس پلیسارو چطوری از بین میبری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه. مگه آسونتر میشه!؟ :18: فکر کنم نصف عمرم در فناس!!!!
حالا اسمش چی بود؟

دکمه ی G بید ، البت من هم زیاد ازش استفاده نکردما ولی باید استفاده کنم :20: برنامه های جدیدی دارم برای بازی !!! :21:

من همه دکمه هام رو عوض کردم! نمیدونم اسم اون دکمه چیه!:31:

Viren
02-09-2008, 22:20
Speedbreaker دیگه
Ctrl یا X

frnsh
02-09-2008, 22:53
اااااااا. من اینو فقط سر پیچها میزدم!!! با نیترو یه پیچ رو بدون هیچ ضربه ای میگذروندم!
راستی سرعت رو کم میکنه؟

Lightning
03-09-2008, 12:10
در این بازی بجز ماشینهای بخش career، ماشینهای دیگری وجود ندارند؟

Viren
03-09-2008, 14:44
اااااااا. من اینو فقط سر پیچها میزدم!!! با نیترو یه پیچ رو بدون هیچ ضربه ای میگذروندم!
راستی سرعت رو کم میکنه؟

من تو عمرم ازش استفاده نکردم!:31:

10 تا سرعت کم می کنه

frnsh
03-09-2008, 14:44
در این بازی بجز ماشینهای بخش career، ماشینهای دیگری وجود ندارند؟

توی همون منوی اول یه قسمتی داره My Cars فکر کنم باشه. اونجا میتونید ماشینهای جدیدی که تا Career آزاد شدن رو بخرید و اسپورتشون کنین. من خوادم تو این قسمت دست فرمون ماشینها رو تست میکردم! چون بعدش با همشون Quick Race میدادم.

من تو عمرم ازش استفاده نکردم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

10 تا سرعت کم می کنه

جون میده برای پیچهای تند. به هیچ جا نمیخوری اگه با دقت بری.

frnsh
06-09-2008, 23:30
یه سوال:
بهترین ماشین برای مرحله پلیسیها چیه؟
ممنون

hshak2006
08-09-2008, 13:45
یه سوال:
بهترین ماشین برای مرحله پلیسیها چیه؟
ممنون
میتونم بگم همون لامبور گینی که تو یکی از مسابقات فکر کنم با نفر 5 یا 6 بدست میاری اون رو وردار خیلی هندلینگ خوبی داره.

frnsh
11-09-2008, 00:42
سلام
من بعد از عمری این بازیو با یه مشقتی تموم کردم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه چیزی بگم که اونایی که دارن این بازیو تموم میکنن دچار مشکل نشن مثل من!: وقتی رازور رو با 5 مسابقه بردم یهو با ماشین اون وسط یه مرحله پلیسی میافتم که درجش 6 هست! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از یه زمانی که میگذره یه پیغامی برام میاد که میگه بیا به اون منطقه که تو نقشس. وقتی من رفتم اونجا همون استادیومه بود. فکر کردم باید اونجا پلیسا رو قال بذارم اما اینطور نبود. باید توی یه مسیری که مشخص بود میرفتم تا بازی تموم بشه! (این قابل توجه اونایی بود که مثل من سرشون کلاه رفته و NFS MW رو توی 2 سیدی خریداری کردن! که فقط بازیها رو داره و خبری از داستان نیست!)

Holden
11-09-2008, 10:53
آقا یکی به من بگه چجوری این perfomance tuning استفاده کنم!

S@eid
11-09-2008, 20:25
آقا یکی به من بگه چجوری از این perfomance tuning استفاده کنم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]داداش گلم با دست کاری کردن این قسمت می تونی عیب ها و خصلت های ماشینت رو اصلاح کنی ... مثلا هندلینگ ماشین کمه ، با بیشتر کردن میزان Handling ، هندلینگ ماشینتون بیشتر میشه ...

با بیشتر کردن میزان Steering ، فرمون ماشین شوما بیشتر می چرخه ، در نتیجه سر پیچ ها ماشین بهتر عکس العمل نشون میده ...

تاثیر اپشن های دیگه رو نتونستم توی بازی تشخیص بدم ولی فکر می کنم اگه قسمت نیترو و توربو شوما روی حداکثر باشه بهتر هستش ...

یادت باشه اگه Handling ، Steering رو بی مورد کم و زیاد کنی ، گند می خوره به ماشین ... باید ببینی ماشینت چی کم داره تا همون قسمت رو اصلاح کنی ...

waterpolo
11-09-2008, 21:22
سلام اگه مشكلي براي تموم كردن اين بازي دارين بمن بگيد بهتون جواب بدم چون 8 بار اين بازي رو از اول تا اخر رفتم

Holden
13-09-2008, 10:03
داداش گلم با دست کاری کردن این قسمت می تونی عیب ها و خصلت های ماشینت رو اصلاح کنی ... مثلا هندلینگ ماشین کمه ، با بیشتر کردن میزان Handling ، هندلینگ ماشینتون بیشتر میشه ...

با بیشتر کردن میزان Steering ، فرمون ماشین شوما بیشتر می چرخه ، در نتیجه سر پیچ ها ماشین بهتر عکس العمل نشون میده ...

تاثیر اپشن های دیگه رو نتونستم توی بازی تشخیص بدم ولی فکر می کنم اگه قسمت نیترو و توربو شوما روی حداکثر باشه بهتر هستش ...

یادت باشه اگه Handling ، Steering رو بی مورد کم و زیاد کنی ، گند می خوره به ماشین ... باید ببینی ماشینت چی کم داره تا همون قسمت رو اصلاح کنی ...
اگه ماشینت همه چیش خوب باشه چی؟

S@eid
13-09-2008, 18:23
اگه ماشینت همه چیش خوب باشه چی؟در این حالت انگولک کردن این قسمت حماقته :13: فقط قسمت نیترو و توربو رو روی حدااکثر بزارین ، فکر نمی کنم ضرر داشته باشه .:31:

Holden
28-09-2008, 10:47
سلام دوستان
کسی هست اینجا اینو 100% تموم کرده باشه؟
می خواستم ببینم اگه همه چیزاشو 100% تموم کنی چی میشه؟

frnsh
29-09-2008, 01:12
من 98 تموم کردم. میخوای خودت باقیشو بری؟ بذارم؟

Behsood
29-09-2008, 02:46
می خواستم ببینم اگه همه چیزاشو 100% تموم کنی چی میشه؟
سلام
بازی تو 64 درصد از لحاظ داستانی تموم شده است بقیه اش دل بخواهیه!
اگر هم بری هیچی نمیشه!

HoJJaT_007
10-10-2008, 10:43
مرحله آخرشو چطوری رد کنم

موندم توش :d

S@eid
10-10-2008, 11:59
مرحله آخرشو چطوری رد کنم

موندم توش :کجای مرحله اخر ؟ چلنج با پلیس ها ؟ مسابقه با رازور ؟ فرار از دست پلیس ها ؟

HoJJaT_007
10-10-2008, 12:31
فرار

همون جایی که هلیکپتر میاد و کلی پلیس !

S@eid
10-10-2008, 18:39
فرار

همون جایی که هلیکپتر میاد و کلی پلیس !یکی دو دقیقه پلیس ها رو بازی میدی ، بعد " میا " بهت زنگ میزنه میگه برو فلان جا ! فلان جا کجاست ؟ توی عکس زیر مشخص کردم برات .

وقتی مرحله شروع میشه تو حوالی مستطیل سمت راستی هستی ، باید بری به اون راه باریک که سمت چپ مشخص کردم برات .:5:

HoJJaT_007
10-10-2008, 19:10
خب همون که برسم اونجا خودش کلی هستش !

من تا میام گاز بدم کوروت ها میریزن سرم !

frnsh
11-10-2008, 00:57
خب اگه خوب تمرین کرده باشین تو مراحل قبل (پلیسیها) اینجا مشکل پیدا نمیکنید. اینجا رو باید چند بار برید تا موفق شین. با یه بار نمیشه.

XDELPIERO
10-05-2009, 12:20
سلام

:41:اگه میشه لطفا طریقه شبکه کردن بازی را هم توضیح بدید چون وقتی یک کامپیوتر میخواد بسازه دیگری چیزی برای join شدن در کامپیوتر خود نمیبینه.

frnsh
13-06-2009, 00:11
سلام دوست من.
لن کردن بازی قبلا توضیح داده شده بود. یه سرچ میکردی پیداش میکردی.

اینم روشش که توی یه پست دیگه قبلا گفته بودم:

باید توی یه فایله server یه چیزایی رو تغییر بدی. فایل توی همونجاییه که بازی رو ریختی. توی فایل بازی.
منم قبلا همین مشکلو داشتم درست شد: مثل اینجا بکن و همه رو تغییر بده مثل این. اما سیستم خودتو اینطوری کن. روی سیستم کسی که میخوای باهاش بازی کنی قسمت قرمز (همون عدد 1) رو 2 کن. اگه خواستی 3 نفره بازی کنی 3 کن و همینطورری ادامه بده.

#
# The server sends a ping message to the client every PINGTIME seconds
# and the client is expected to respond within PINGWAIT seconds or
# the server considers the connection to be dead and the client is
# logged out.
#
PINGTIME=20
PINGWAIT=5
#
# A client can only be idle for TIMEIDLE minutes before it is
# automatically logged out. Even if a client is not idle it can
# only be connected for a maximum of TIMEMAXM minutes.
# Either/Both values can be set to 0 to mean that the server will
# not timeout the client.
#
TIMEIDLE=0
TIMEMAXM=0
#
# Limits how many times per second the LAN server will service requests.
# Lowering this number will increase game performance for slower computers
# at the expense of sluggish response time from the server. Valid range is
# 1-1000.
#
LAN_THROTTLE=1000

## DO NOT CHANGE ANYTHING BELOW HERE
TRUST=255.255.255.255
TRUST_MATCH=%%bind("200.200.100.1")
ACCOUNT=1
MASTER=1
SLAVE=1
REDIR=1
#
# This line allows the server to determine on what interface to listen for
# connections. It can be any publicly routable IP address (this is the case
# even if the host is on a LAN that is isolated from the Internet). There is
# no communication attempted with the IP address listed here.
#
ADDR=%%bind("200.200.100.1")

راستی من دوباره شروع به بازی کردنش کردم!
میشه یه دوستی سیو آخرین مرحلشو بذاره؟ من چند سری تا آخرش رفتم و حالا میخوام تفریحی برم!
ممنون میشم

A2D3D
20-06-2009, 10:36
سلام
خوبید ؟
من بازی most wanted رو تموم کردم .
یعنی به مرحله آخر رسیدم و نفر اول رو بردم .
حالا پلیس ها می اتن دنبالم تا میره روی ماشین ، می نویسه Lost .
چه کنم ؟

S@eid
20-06-2009, 13:10
سیلام :

camry
20-06-2009, 21:38
سلام هر کی میخواد این بازی با هر کی و در هر کجا بازی کنه به این سایت مراجعه کنه

اگه جاییش متوجه نشدید بگید تا بهتون بگم
با تشکر

ARAIK84
20-06-2009, 23:16
با سلام
من یه سیو به نام c party دانلود کردم و تو سیستم خودم بازی کردم ولی همون سیو رو تو یه سیستم دیگه تو همون پوشه یmost wanted کپی کردم موقع لود بازی بسته میشه با همون ارور معروف speed exe encounter aproblem... البته رو همین سیستم بدون استفاده از این سیو مشکلی پیش نمیاد.در ضمن سیستم ضعیفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

BLACK-BLACK
21-06-2009, 10:33
کاشکی میتونستی یه عکس از ارور بذاری

caca_caca888
21-06-2009, 10:39
سلام
خوبید ؟
چه کنم ؟
یعنی چی من یادم نیست چطوری بود.
فقط یادمه اون مرحله رو با پسرخالم 2 تایی رفتیم.
اون با کیبرد گاز و دنده عقب و نیتروژن و ترمز و اسلوموشن اینارو داشت.
منم با دسته چپ و راست رو . دیگه هماهنگ شدیم و با هزار زحمت از تو نقشه خودمون به اون زنه رسوندیم.

matinebi
22-06-2009, 06:13
در مرحله نصب بازی من زمانی که میخوام امیج بازی رو با نرم افزار damon اجرا کنم صفحه بعد که ادامه نصب برنامه هست دیگه نمیاد (البته رو چند سیستم تست کردم رو همین سیستم با این مشکل برخوردم )
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

aghamajid1369
22-06-2009, 09:37
در مرحله نصب بازی من زمانی که میخوام امیج بازی رو با نرم افزار damon اجرا کنم صفحه بعد که ادامه نصب برنامه هست دیگه نمیاد (البته رو چند سیستم تست کردم رو همین سیستم با این مشکل برخوردم )
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
اینجا مطرح کن دوست عزیز

vahid0801
22-06-2009, 11:15
سلام
خوبید ؟
چه کنم ؟

شما باید بری سمت شمال.اگه درست یادم باشه.خلاصه باید بگردی تا یه جایی هست جنگل کنار جاده.یه جای هست که میشه با سرعت زیاد از روی اون سطح شیب دار پرید.باید بری اونجا و بپری اونور تا پلیسا نیان دنبالت.

بازی تموم میشه

caca_caca888
22-06-2009, 11:34
شما باید بری سمت شمال.اگه درست یادم باشه.خلاصه باید بگردی تا یه جایی هست جنگل کنار جاده.یه جای هست که میشه با سرعت زیاد از روی اون سطح شیب دار پرید.باید بری اونجا و بپری اونور تا پلیسا نیان دنبالت.

بازی تموم میشه
این آخرشه دیگه؟؟؟
بالاخره باید کلی از دست پلیسا فرار کنی.چه مرحله ی قشنگیه

vahid0801
22-06-2009, 11:59
اره اخرشه.
در رفتن از دست پلیسا راحته.خیلی حال همیده همشونو با هم میکشی.

frnsh
22-06-2009, 20:51
یعنی چی من یادم نیست چطوری بود.
فقط یادمه اون مرحله رو با پسرخالم 2 تایی رفتیم.
اون با کیبرد گاز و دنده عقب و نیتروژن و ترمز و اسلوموشن اینارو داشت.
منم با دسته چپ و راست رو . دیگه هماهنگ شدیم و با هزار زحمت از تو نقشه خودمون به اون زنه رسوندیم.

منم یه موقعی که دستم شکسته بود همینطور بازی میکردم با دختر داییم! البته بازی Driver رو بازی میکردیم قبلنا! :31:

و اینکه سیو رو بیخیال شدم! الان رسیدم بلک لیست 3 :5:

caca_caca888
22-06-2009, 23:34
منم یه موقعی که دستم شکسته بود همینطور بازی میکردم با دختر داییم! البته بازی Driver رو بازی میکردیم قبلنا!

و اینکه سیو رو بیخیال شدم! الان رسیدم بلک لیست 3
اولی razer بود razor بود ؟ چی بود؟
یعنی الان دوباره رفتی از اول یه دور دیگه بازی میکنی؟؟!!
البته ارزششو داره.
من چند ماه پیش تصمیم گرفتم از اول بازی کنم.ولی نمیدونم چی کار کردم دیگه از راننده (؟ یادم نیست) پایین تر نمیرفت . همشم تیک خرده بود. نمیدونم یهویی از بازی خارج شده بودم؟ چی کرده بودم که اینطوری شده بود. اعصابم خرد شد.

shs8
24-06-2009, 21:58
سلام دوستان
ببخشید می دونم جاش اینجانیست
ولی:
من تو آندر کاور چند تا مشکل دارم
1.چطوری شوک دسته رو تو بازی فعال کنم
2.چطوری همه ی ماشین ها رو باز کنم

ممنون
و
ببخشید

frnsh
25-06-2009, 21:06
اولی razer بود razor بود ؟ چی بود؟
یعنی الان دوباره رفتی از اول یه دور دیگه بازی میکنی؟؟!!

Razor بود. من الان رسیدم بهش!
آره. البته بار سومم هست که تمومش کردم!

راستی یه دوستی قبلا پرسیده بود کسی بالاتر از 225 رفته یا نه. من رفتم!
اینه: (البته 230 هم شدم اما خوردم تو دیوار بعدش!)

Gam3r
25-06-2009, 22:05
سلام دوستان
ببخشید می دونم جاش اینجانیست
ولی:
من تو آندر کاور چند تا مشکل دارم

ممنون
و
ببخشید

لطفا کمی به قوانین احترام بزارید دوست من

تاپیک Need for Speed: Undercover

caca_caca888
25-06-2009, 22:47
Razor بود. من الان رسیدم بهش!
آره. البته بار سومم هست که تمومش کردم!

راستی یه دوستی قبلا پرسیده بود کسی بالاتر از 225 رفته یا نه. من رفتم!
اینه: (البته 230 هم شدم اما خوردم تو دیوار بعدش!)
من موست وانتد رو یادم نیست.
ولی تو آندر کاور بالای400 هم رفتم یادم نیست چند بود(400 بود؟ 425 بود؟ 450 بود؟) اینطور که یادمه 450 بود.:31:

آهان منم دستم شوک داره ولی هیچوقت شوکشو ندیدم!اصلا چیه؟؟همون ویبره خودمونه؟؟

Gam3r
25-06-2009, 22:50
آهان منم دستم شوک داره ولی هیچوقت شوکشو ندیدم!اصلا چیه؟؟همون ویبره خودمونه؟؟

شوک منظور همون دو تا زالزالک هست که باهاش بازی بازی میکنن !

همونایی که سیاه رنگه و وسط دسته های پلی استیشن 2 قرار داره

بعضی از دسته ها شوک دارن و بعضی ها ندارن ( منظورم فقط توی کامپیوتره )

caca_caca888
25-06-2009, 23:01
شوک منظور همون دو تا زالزالک هست که باهاش بازی بازی میکنن !

همونایی که سیاه رنگه و وسط دسته های پلی استیشن 2 قرار داره

بعضی از دسته ها شوک دارن و بعضی ها ندارن ( منظورم فقط توی کامپیوتره )
ee?
پس مال من کار میکرد.چه بدرد میخوره؟؟

Gam3r
26-06-2009, 08:43
ee?
پس مال من کار میکرد.چه بدرد میخوره؟؟

خب به درد میخوره که ساختنش :31:

من خودم وقتی میرفتم کلوپ ، تمام نید فور اسپید ها مثل کربن و موست وانتد و آندر گرند ( این آندر گرند توی شب های پر ستاره ی تابستون خیلی حال میداد ) رو وقتی بازی میکردم ، همیشه با شوک بازی میکردم و هیچ وقت نشد بدون شوک بازی کنم ...

یه جورایی جذابیت بازی رو افزایش میده

Molibden
06-07-2009, 11:58
سلام
اقا وسط بازی میاد بیرون
چندتا کرک هم تست کردم؟
چکارش میشه کرد؟
ویندوز ویستا

Gregar
06-07-2009, 17:02
سلام
اقا وسط بازی میاد بیرون
چندتا کرک هم تست کردم؟
چکارش میشه کرد؟
ویندوز ویستا

سوالتو تو تاپیک زیر مطرح کن

frnsh
22-07-2009, 19:03
سلام دوستان!
بعد از عمری برای اولین بار تونستم 100% کامل تمومش کنم! توی مرحله آخر پلیسی (13 دقیقه) مونده بودم!!!

اینم لینکش برای هرکی که میخواد:

بی باک بی بال
07-10-2009, 15:51
سلام من تازه خریدم اما یه هفتهای رسیدم به 100 % خیلی خوب بود

وشاره
14-11-2009, 15:39
من ماشین از سایت نیدفوراسپید دانلود کردم ولی وقتی نصبش میکنم نمیاد توی بازی. چیکرکنم این ماشینها بیاند توبازی (کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:

amir_dre
15-11-2009, 15:15
من ماشین از سایت نیدفوراسپید دانلود کردم ولی وقتی نصبش میکنم نمیاد توی بازی. چیکرکنم این ماشینها بیاند توبازی (کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:(کمکم کنید):41:
رو خود شورکات بازی نباید کلیک کنی یه مودپچه که وقتی میریزی یه شورت کات میندازه تو دستکتاپ باید اون رو اجرا کنی

hamedsaw
15-11-2009, 16:28
بنظر من که این سری نید فور اسپید از همه ی سری هاش قشنگتر بود...مخصوصا داستانه فوق العاده ای داشت...میخواستم ببینم چطوری میتونم آهنگ های این بازی ازش جدا کنم؟؟؟

havas_1980
16-11-2009, 13:18
... میخواستم ببینم چطوری میتونم آهنگ های این بازی ازش جدا کنم؟؟؟
ابزار تبدیل موزیک

- فایل Need for Speed Most Wanted Music Conversion Tools رو از بخش ضمیمه دانلود, و در یک پوشه خالی از حالت فشرده خارج کنین.

- مسیر مقابل رو طی کنین: C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\SOUND\PFDATA (پیش فرض)

- فایل MW_Music.mus رو در پوشه برنامه دانلود شده, کپی و فایل Go!.bat رو اجرا کنین.

- در نتیجه فایل MW_Music.mus طی سه مرحله (Phace) به 26 تراک با پسوند wav تبدیل خواهد شد.

moshabbak
06-01-2010, 14:20
من 100 درصدشو رفتم آخرش تموم شد

kaka56
30-04-2010, 17:30
most wanted رو چطوری باید تموم کرد یعنی صد در صد کرد من هم بازی اصلی و هم پرچم دار ها شو تموم کردم ولی رپ شیت و گیم کمپلیشن مونده و تکون نمیخوره . رپ شیت رو چوری باید تموم کرد ؟؟؟؟:19:

davood2012
03-05-2010, 08:51
منم نمیدونم ولی فکر نمیکنید most wanted قدیمی شده:40:

matrix_3s
03-05-2010, 12:00
منم نمیدونم ولی فکر نمیکنید most wanted قدیمی شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته بازیه سال 2005 هستش
ولی ea اگه میتونه یکی مثله اونو دوباره بسازه..................عمرا

pedram_sad
03-05-2010, 12:33
درسته بازیه سال 2005 هستش
ولی ea اگه میتونه یکی مثله اونو دوباره بسازه..................عمرا
تایید میشه
بهترین و با کیفیت ترین NFS بود که بعد از نسل 5 ام ساخت
و بعد از اون یکی از یکی افتضاحتر بودن و اخرش هم که blackbox درش تخته شد !
باید ببینیم این نسخه جدیدی که به دست studio فوق العاده قوی criterion افتاده چطور از اب در میاد !

frnsh
04-05-2010, 23:10
رو چطوری باید تموم کرد یعنی صد در صد کرد من هم بازی اصلی و هم پرچم دار ها شو تموم کردم ولی رپ شیت و گیم کمپلیشن مونده و تکون نمیخوره . رپ شیت رو چوری باید تموم کرد ؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif

من 2 بار این بازیو تموم کردم اما راستش نمیدونم رپ شیت که شما میگین کجاشه؟
در مورد تموم کردن بازی هم چیک کنین که بلک لیستا رو کامل کامل رفتین همه ش رو؟ یعنی هر بازی که لازمم نبوده رو رفتین؟

.Behnam.
07-05-2010, 11:47
most wanted رو چطوری باید تموم کرد یعنی صد در صد کرد من هم بازی اصلی و هم پرچم دار ها شو تموم کردم ولی رپ شیت و گیم کمپلیشن مونده و تکون نمیخوره . رپ شیت رو چوری باید تموم کرد ؟؟؟؟:19:
فکر کنم شما باید تو همه چیز رتبه اول بشید... مثلا ....مدت زمانی که پلیس دنبالت بوده ... یا ... تعداد هلیکوپتر و ... باید تو همه چیز اول بشی...( راستی! Challenge ها رو امتحان کن ، شاید اونا رو هم باید تموم کنی):46:

farhad_persona
15-05-2010, 18:21
تایید میشه
بهترین و با کیفیت ترین NFS بود که بعد از نسل 5 ام ساخت
و بعد از اون یکی از یکی افتضاحتر بودن و اخرش هم که blackbox درش تخته شد !
باید ببینیم این نسخه جدیدی که به دست studio فوق العاده قوی criterion افتاده چطور از اب در میاد !

نسخه بعدی NFS کی میاد؟

frnsh
16-05-2010, 00:02
مگه نسخ بعدی میاد میشه NFS MW 2 ؟؟؟
پس Carbon چیکاره س؟

hts1369
23-05-2010, 16:58
من بعد از nfs mw دیگه بازی ماشین خوب ندیدم carbon و undercover و pro street و ... همه چرت هستن

M A X I M U M
23-05-2010, 17:59
نسخه بعدی این بازی NFS : World هست که شنیده میشه در انحصار PC هستش ..

sin2x=2sinxcosx
15-06-2010, 20:07
آقا من همه ریزها رو رفتم ولی تو 99 درصد مونده . چیز دیگه ای هست که باید تکمیل کنم ؟

hamed malekpour
03-07-2010, 21:05
Need for Speed™ Most Wantedرا می شه ماشین هاشو عوض کرد ماشین های جدیدی توش ریخت؟

Amin.P30
05-07-2010, 07:34
این MS چرا شبکه نمیشه؟؟؟
من همه ورزن ها را امتحان کردم...از معمولی گرفته تا BLACK EDITION اما نشد لن بازی کنم....
ویندوزم SP3 هستش..
میگن باید SP1 نصب کنی؟؟؟

ali_be91
08-07-2010, 18:07
سلام.
من تا 47% رفتم اما هر کاری می کنم مسابقه ی جدید باز نمیشه.
چی کار باید بکنم؟ فقط کلی پلیس و هلی کپتر میفته دنبالم.

mohsenoo
12-07-2010, 00:42
من اون اوایل که بازی اومده بود نصب کردم و بازی کردم
حالا بعد 4-5 سال دوباره ریختم
وقتی بازیو بعد از اینکه Mia از دست پلیسا فراریم میده شروع میکنم( بعد از اینکه Razor اون BMW رو از دستم در میاره!)
و یه ماشین تازه میخرم و وارد شهر میشم تو نقشه فقط یه safe house داره و هیچ مسابقه یا چیزی نمیاره
چند بار هم نقشه رو دور زدم، میشه یکی راهنمایی کنه؟!!!!!!

V i r u s e r
12-07-2010, 18:12
باید برید خونه دیگه که میا رو ببینید

رپ شیت هم ماموریت پلیسی هستش که باید موست وانتد بشی یعنی از همه نظر از همه بیشتر خرابکاری کنید

frnsh
04-08-2010, 14:45
آقا من همه ریزها رو رفتم ولی تو 99 درصد مونده . چیز دیگه ای هست که باید تکمیل کنم ؟

مطمئنین همه ی بلک لیستو تموم کردین؟ از اولی شروع کنین و همه ی مسابقه ای ها و پلیسی ها رو چک کنین و مطمئن بشین همه رو رفتین.

سلام.
من تا 47% رفتم اما هر کاری می کنم مسابقه ی جدید باز نمیشه.
چی کار باید بکنم؟ فقط کلی پلیس و هلی کپتر میفته دنبالم.

بلک لیستو میگین یا مسابقه ایها؟

Molibden
19-08-2010, 18:18
لطفا لینک دانلود بازی ارجینالشو بذارید

alex_pk
21-08-2010, 07:11
سلام
دوستان کسی تونسته لرزش های دسته رو کار بندازه تو بازی ؟

و اینکه من قبلا این بازی رو رفتم
چند وساعت پیش بازی رو نصب کردم تا بلک لیست 11 هم رفتم
ولی وقتی میرم تو شاپ تا performance رو آپدیت کنم اصلا چیزی موجود نیست!
در حالی که اون علامت تعجب سبزه هستش ولی وقتی وارد این قسمت میشم همرو روی Stock زده و اصلا چپ و راست نمیره.
بقیه قسمت ها مثل par یا visual رو یمشه تغییر داد فقط performance رو نمیشه با چند ماشین هم تست کردم کسی میدونه چرا؟

ممنون.

pouria_br
22-08-2010, 21:02
سلام به دوستان عزیز.
آخی ییی شش ش ش ش
باورم نمیشه 69 صفحه رو پشت سرهم خوندم!!:31:
واقعا جالب بود.
به نظر من بهترین بازی از سری بازیهای NFS همین Most wanted عالیه.
همون اول که اومده بود گرفتمش و بازی کردم.به خاط این بازی کامپیوترم رو ارتقا دادم.:20:
این بازی محشره.
الان هم که دوباره شروع کردم به بازی.

frnsh
24-08-2010, 19:48
سلام

و اینکه من قبلا این بازی رو رفتم
چند وساعت پیش بازی رو نصب کردم تا بلک لیست 11 هم رفتم
ولی وقتی میرم تو شاپ تا performance رو آپدیت کنم اصلا چیزی موجود نیست!
در حالی که اون علامت تعجب سبزه هستش ولی وقتی وارد این قسمت میشم همرو روی Stock زده و اصلا چپ و راست نمیره.
بقیه قسمت ها مثل par یا visual رو یمشه تغییر داد فقط performance رو نمیشه با چند ماشین هم تست کردم کسی میدونه چرا؟

ممنون.

سلام
من که تا حالا همچین مشکلی نداشتم.
یا به احتمال زیاد بازیتون مشکل داره،
یا اینکه اصلا وقتی یه بلک لیست رو تموم کردین و 2 تا از اون 6 تا کارت رو انتخاب کردین، تونستین از Performance طرف یه چیزی رو بگیرین که براتون قفله. بعد احتمالا واسه همین اگه یه وسیله جدید واستون باز شده، نمیتونین انتخاب کنین چون قویتر از اونو دارین.

pouria_br
25-08-2010, 22:12
منم احتمال میدم بازیتون مشکل داره.یا یه بار دیگه نصب کنید یا یه نسخه ی دیگه رو بگیرید(یا از یه شرکت دیگه بگیرید یا اگه میتونید نسخه ای که تو اینترنت ریخته دانلود کنید. ).

alex_pk
26-08-2010, 04:29
نه عرض کردم من قبلا این نسخه رو رفتم.
دیگه به چند و چونش اشنام.
امشکل نسخه نبود

اون مشکلی هم که فرمودید چون دارم یه موردی رو دیگه نمیتونم انتخاب کنم اینم نبود!
چون من اصلا چیزی انتخاب نکردم این مورد اول.
مورد دوم اینکه اگر انتخاب کرده باشم هم جلوش یه تیک سیز میزنه که نداشت.یعنی اصلا چیزی نمایش نمیداد که باشه!
حالا نمیدونم چی شد یه دفعه که رفتم تو بازی دیدم درست شده
عجیب بود.

در هر صورت ممنون.

pouria_br
29-08-2010, 11:20
به 70 درصد رسیدم با اینکه هنوز یه هفته نشده.
خیلی سخت شده.
خدایا یه نیتروژن خوب و یه چندتا prformance خوب در most wanted به ما عطا بفرما .
الهی آمین...!

pouria_br
01-09-2010, 02:51
هله هله
100% completion شد NFS
آخرش خیلی سخت بود اوففففف
یه ساعت هی این پلیسها رو تاب دادم
آقا خسته نباشیم:31:

ARAIK84
19-05-2011, 22:26
سلام
من patch v1.2 بازی رو میخوام مال خودم 1.3 هست میخوام از ترینر racer v1.2 استفاده کنم
یا اگه بشه نسخه 1.2 بازی رو میتونم پیدا کنم
باتشکر

ali_n2011
30-11-2012, 03:16
سلام
آیا راه حلی وجود داره که این بازیو تو رزولیشن 1920*1080 بازی کرد نهایت رزولیشنی که برای من می ده 1200*1024 هست راه حلی داره که بشه حتی رو 1280*720 بازی کرد چون تو اون رزولیشن تصویر کشیده هست؟
می دونم مسخره به نظر می آد ولی راهی وجود داره که آهنگ های نسخه 2012 رو رو 2005 آورد یا ماشین هایی مثل بوگاتی رو به 2005 اضافه کرد؟

prince66
15-09-2023, 23:13
سلام به همگی
من بازی نصب کردم و البته کرک اما مرحله اول ماشین چند متر حرکت میکنه و میاسته و گاز نمیخوره گاز ول میکنم بازم گاز میدم چند متر میره و بازم وایمیسته
بازی دوبار نصب کردمو چند بار کرک اما مشکل حل نشد
ممنون میشم کمک کنید

- - - Updated - - -

سلام به همگی
من بازی نصب کردم و البته کرک اما مرحله اول ماشین چند متر حرکت میکنه و میاسته و گاز نمیخوره گاز ول میکنم بازم گاز میدم چند متر میره و بازم وایمیسته
بازی دوبار نصب کردمو چند بار کرک اما مشکل حل نشد
ممنون میشم کمک کنید