PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تمامی سوالات و مباحث در مورد Nintendo Wii (فقط در اینجا)



صفحه ها : 1 2 [3]

sonixax
12-05-2011, 21:52
مشکل همون ریختن روی هارد چندتا نرم افزار دانلود کردم برای ریختن بازی دانلود شده مثل wiijmanager و wii game manager و بازی دانلود شده رو از iso به wbfs تبدیل می کنم ولی بازم بازی اجرا نمیشه usb loder gx 1.0 رو هم دانلود کردم ریختم روی فلش بعد رفتم تو hombrew chanel میگه لود کنم زدم لود ،لود میشه بعد یه شمارش معکوس میاد مینویسه waiting for hdd بعد که تموم میشه میگه usb device not found چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41::41::41:

هاردتون باید WBFS باشه و بعدش بازی ها رو با WBFS Manager بریزید توش .
WAD ها رو هم باید نصب کنید .

mehran2190
12-05-2011, 22:15
یعنی باید usb رو از fat32 به wbfs تبدیل کنم
wad ها رو نمی دونم چجوری باید بریزم اگه میشه بیشتر توضیح بدین؟

sonixax
12-05-2011, 22:16
یعنی باید usb رو از fat32 به wbfs تبدیل کنم
wad ها رو نمی دونم چجوری باید بریزم اگه میشه بیشتر توضیح بدین؟

باید WAD Manager نصب کنید و WAD های لازم رو دانلود و نصب کنید ، اگر تجربه شو ندارید خودتون انجام ندید بریک میکنید .
در مورد USB هم بله ، باید فرمتش کنید به WBFS .

mehran2190
12-05-2011, 22:20
تجربشو که ندارم، پس neogama و hombrew channel واسه چیه؟
اگه اون دوتا رو پاک کنم بازیهای اصلشو می خونه؟

sonixax
12-05-2011, 22:26
تجربشو که ندارم، پس neogama و hombrew channel واسه چیه؟
اگه اون دوتا رو پاک کنم بازیهای اصلشو می خونه؟

بازیهای اوریج رو همین طوری هم باید بخونه ، اون دو تا هم به تنهایی کافی نیستند .
نئو گاما رو ول کنید ، از برنامه های دیگه استفاده کنید - همشون اینجا هست :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehran2190
12-05-2011, 22:32
سی دی های اورجینالشو نمی خونه باید چکار کنم ؟
ممکن دستگاه بریک شده باشه؟

sonixax
12-05-2011, 22:34
سی دی های اورجینالشو نمی خونه باید چکار کنم ؟
ممکن دستگاه بریک شده باشه؟

بریک شده باشه هیچی بالا نمیاد ، دیسک های اوریج رو نمیخونه احتمالا یک چیپ مثل Wii Key Fusion روش نصبه .

mehran2190
12-05-2011, 22:41
چکاری میشه کرد که بازی ها بیاد؟

---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------

این همه داستان اینجا پس جیه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sonixax
12-05-2011, 22:57
چکاری میشه کرد که بازی ها بیاد؟

---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------

این همه داستان اینجا پس جیه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به نظر من بهترین کار اینه ببرید پیش یک نفری که تجربه ی انجام این کار رو داره ، چون باید Cios نصب کنید و wad ها رو دستکاری کنید و ... تا وی تون بتونه بازی های کپی رو درست اجرا کنه . و کوچکترین اشتباه وی رو بریک میکنه و اون موقع دیگه به هیچ دردی نمیخوره دستگاه .

mpeg
22-05-2011, 12:57
سلام دوستان ببخشید اگه سوال تکراری و اماتوری هست
برای اینکه این کنسول wii بازی های کپی رو هم بخونه چی کار باید کرد میشه توضیح بدین
یکی از فامیلا تو خارج داره میخواد بیاد ایران میخواد کاری کنه بازی های کپی که تو ایران هست رو دستگاه اجرا کنه چی کار باید کنه
دستگاه رو باید بیاره
چقدر هزینه داره که کپی بخونه؟
اصلا برای این دستگاه بازی های کپی هست ویا فقط اورجینال هست

J A V I D
22-05-2011, 18:06
اگه نرم افزاری بخواید کپی خور کنید خیلی کارا و اگه تجربه ندارید بهتره خودتون اینکار رو نکنید ! برای این دستگاه هم بازی های کپی هست ولی یکم سخت پیدا می شه کلا بازی های Wii تو ایران ... فکر کنم هزینه کپی خور کردن کنسول حدود 20 تومن باشه ...

mehran2190
22-05-2011, 23:17
دستگاه رو دادم کپی خور کردن، cd اریجینال خودش رو اجرا کرد، یه مدت هم بازی کردم، رفته بودم تو Homebrew Channel روی گزینه Launch BootMii کلیک کردم صفحه رفت، چراغ آبی سی دی خونش شروع کرد به چشمک زدن هر کار کردم کاری نمی کرد، از برق کشیدم درست شد، بازی رو اجرا کردم، یه دفعه وسط بازی ارور داد دیگه سی دی رو نخوند، همش می نویسه Unable to read disc، می خواستم بدونم ارور دادنش مربوط به کاری هست که کردم یا ربطی نداره، چه اتفاقی واسه دستگاه افتاده؟ کپی خورش پریده؟

sonixax
22-05-2011, 23:23
دستگاه رو دادم کپی خور کردن، cd اریجینال خودش رو اجرا کرد، یه مدت هم بازی کردم، رفته بودم تو Homebrew Channel روی گزینه Launch BootMii کلیک کردم صفحه رفت، چراغ آبی سی دی خونش شروع کرد به چشمک زدن هر کار کردم کاری نمی کرد، از برق کشیدم درست شد، بازی رو اجرا کردم، یه دفعه وسط بازی ارور داد دیگه سی دی رو نخوند، همش می نویسه Unable to read disc، می خواستم بدونم ارور دادنش مربوط به کاری هست که کردم یا ربطی نداره، چه اتفاقی واسه دستگاه افتاده؟ کپی خورش پریده؟

کپی خور به همین راحتی ها که نمیپره ، ولی ممکنه به NAND آسیب رسونده باشید .

mehran2190
22-05-2011, 23:26
کپی خور به همین راحتی ها که نمیپره ، ولی ممکنه به NAND آسیب رسونده باشید .
به چی؟ میشه توضیح بدید. الان باید چیکار کنم؟

sonixax
22-05-2011, 23:27
به چی؟ میشه توضیح بدید. الان باید چیکار کنم؟

NAND
حافظه داخلی کنسول .
اگر بک آپ دارید ، از روی بک آپتون ریستور کنید .
اگر بلد نیستید ببرید بیرون براتون انجام بدند .

mehran2190
22-05-2011, 23:29
NAND
حافظه داخلی کنسول .
اگر بک آپ دارید ، از روی بک آپتون ریستور کنید .
اگر بلد نیستید ببرید بیرون براتون انجام بدند .
مشکل این هستش که تو شهر ما کسی بلد نیست، نمی دونن چی هست. دفعه اولی که فرستادن و کپی خور شده بود نمی تونست بازی های خودش رو بخونه، فرستادیم تهران درست شد، ولی این بلا سرش اومد. خودم نمی تونم درستش کنم؟

sonixax
22-05-2011, 23:52
مشکل این هستش که تو شهر ما کسی بلد نیست، نمی دونن چی هست. دفعه اولی که فرستادن و کپی خور شده بود نمی تونست بازی های خودش رو بخونه، فرستادیم تهران درست شد، ولی این بلا سرش اومد. خودم نمی تونم درستش کنم؟

اگر تجربه ندارید ، دست بهش بزنید از این بدترش میکنید .

mehran2190
23-05-2011, 00:03
اگر تجربه ندارید ، دست بهش بزنید از این بدترش میکنید .
قابل درست شدن هست یا آسیب سخت افزاری دیده؟

sonixax
23-05-2011, 03:25
قابل درست شدن هست یا آسیب سخت افزاری دیده؟

درست میشه ، نگران نباشید .

mpeg
23-05-2011, 15:37
چقدر بیرون میگیرن کپی خور کنند
باید قطعه چیزی اضافه شه
دستگاه تو فرانسه هست
اموزش داره بتونم این کار رو کنند یا بگم بیارن ایران

millad1388
23-05-2011, 15:41
قیمت فوق پاین توی خارج از ایران:18:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehran2190
24-05-2011, 00:57
کاربرد این چیه؟ Launch BootMii

J A V I D
24-05-2011, 09:35
کاربرد این چیه؟ Launch BootMii

می تونید باهاش از حافظه Nand دستگاه بک آپ بگیرید و اگه دستگاه رو بریک کردید اونو دوباره برگردونید البته رو یه سری دستگاه ها کار نمی کنه از جمله دستگاه من و ظاهرا دستگاه شما !

mehran2190
24-05-2011, 12:44
می تونید باهاش از حافظه Nand دستگاه بک آپ بگیرید و اگه دستگاه رو بریک کردید اونو دوباره برگردونید البته رو یه سری دستگاه ها کار نمی کنه از جمله دستگاه من و ظاهرا دستگاه شما !
اگه روش کلیک کنی چه اتفاقی میوفته؟ ضرر داره؟ ربطی به نخوندن بازی اصلی دستگاه داره؟

J A V I D
24-05-2011, 13:17
والا من یه بار بیشتر تو HBC روش کلیک نکردم که همونجوری شد که شما فرمودید یعنی شروع کردن چراغ درایو چشمک زدن و صفحه سیاه شد ولی من دستگاه رو از برق نکشیدم دکمه پاور رو نگه داشتم ریست شد !

mehran2190
25-05-2011, 09:39
والا من یه بار بیشتر تو HBC روش کلیک نکردم که همونجوری شد که شما فرمودید یعنی شروع کردن چراغ درایو چشمک زدن و صفحه سیاه شد ولی من دستگاه رو از برق نکشیدم دکمه پاور رو نگه داشتم ریست شد !
فکر می کنید چه بلایی سر دستگاه آوردم؟ چون بعدش سی دی اصلی رو اجرا کردم بازی هم کردم ولی یکدفعه ارور داد و دیگه سی دی رو نخوند.

mehran2190
25-05-2011, 10:17
امکان داره سی دی اصلی خش برداشته باشه، دستگاه نتونه بخونه؟ چون از تهران که برگشت پر از خط و خطوط بود، قاعدتا اگه دستگاه ایراد کرده بود نباید بعد از اینکه Bootmii رو زدم و از برق کشیدم بازی رو اجرا می کرد و بعد نیم ساعت یه دفعه از بازی بپره بیرون! بعدش هر دفعه که سی دی رو اجرا میکنم میگه غیر قابل خوندن هستش. تو بخش Xbox هم همین مشکل رو داشتن، با هارد اجرا شد ولی سی دی رو نمی خوند.

sonixax
25-05-2011, 16:20
امکان داره سی دی اصلی خش برداشته باشه، دستگاه نتونه بخونه؟ چون از تهران که برگشت پر از خط و خطوط بود، قاعدتا اگه دستگاه ایراد کرده بود نباید بعد از اینکه Bootmii رو زدم و از برق کشیدم بازی رو اجرا می کرد و بعد نیم ساعت یه دفعه از بازی بپره بیرون! بعدش هر دفعه که سی دی رو اجرا میکنم میگه غیر قابل خوندن هستش. تو بخش Xbox هم همین مشکل رو داشتن، با هارد اجرا شد ولی سی دی رو نمی خوند.

نه ربطی به این داستان نداره .

J A V I D
25-05-2011, 23:37
شاید درایوتون خراب شده ، آخه ربطی نداره ! درایو یه چیز مصرفیه زیاد کار کنید باهاش می پوکه !!!!!

mehran2190
26-05-2011, 19:11
من BootMii رو کلیک کردم بالا که اومد درست شد، فقط گاهی اوقات وسط بازی کردن ارور میده میگه سی دی رو بردار reset کن. اشکال از کجاست؟

Sorena_777
26-05-2011, 19:29
اين وي جديده كي قراره بياد؟؟؟

Alex Fera
28-05-2011, 20:16
هنوز به صورت رسمی تایید نشده و بالطبع هنوز تاریخ ریلیزش مشخص نیست.......

mehran2190
31-05-2011, 08:49
من BootMii رو کلیک کردم بالا که اومد درست شد، فقط گاهی اوقات وسط بازی کردن ارور میده میگه سی دی رو بردار reset کن. اشکال از کجاست؟

sonixax
31-05-2011, 17:13
من BootMii رو کلیک کردم بالا که اومد درست شد، فقط گاهی اوقات وسط بازی کردن ارور میده میگه سی دی رو بردار reset کن. اشکال از کجاست؟

شما درایوتون مشکل داره ، بگیر نگیر داره .

mehran2190
01-06-2011, 11:20
شما درایوتون مشکل داره ، بگیر نگیر داره .

یعنی از روی هارد یا فلش بازی رو اجرا کنم مشکلی نداره؟ دستگاه آسیب ندیده؟ سی دی که میزارم بعضی وقتها تق تق میکنه، صدا میکنه، ولی دستگاه نو هستش. ممکنه درایوش در اثر کپی خور کردن آسیب دیده باشه؟

sonixax
01-06-2011, 16:52
یعنی از روی هارد یا فلش بازی رو اجرا کنم مشکلی نداره؟ دستگاه آسیب ندیده؟ سی دی که میزارم بعضی وقتها تق تق میکنه، صدا میکنه، ولی دستگاه نو هستش. ممکنه درایوش در اثر کپی خور کردن آسیب دیده باشه؟

به خاطر کپی خور کردن درایو آسیب نمیبینه ، به خاطر ضربه یا حمل و نقل بد این طوری میشه .
اگر یه سری برید بازار رضا و اینها متوجه میشید چه طوری حمل و نقل میکنند - از بالای پله سر میدند پایین ، با هندونه این طوری رفتار نمیکنند که با این دستگاه ها میکنند .

بعد تا زمانی که هارد هست چرا از روی دیسک اجرا میکنید ؟
من الان 14 تا بازی اورجینال دارم تا حالا یک بار هم نذاشتم توی دستگاه . چه فرقی میکنه آخه ؟

refigh55
06-06-2011, 02:19
سلام، من یک نینتندو ِDSI دارم که صقحه نمایش لمسیش خط دار شده بود ولی بازی کردن باهاش خیلی مشکل بود به خاطر این تصمیم گرفتم که صفحه اش رو عوض کنم با نگاهی که تو اینترنت کردم مراحل باز کردن و تعویض صفحه را یادگرفتم ولی بعد از بازو بسته کردن کنسول دیگه روشن نشد مجددا مروری کردم متوجه شدم دو تا از فیوزهاش مشکل داره و باید ترمیم کرد ولی با ترمیم فیوز ها هم هنوز روشن نمیشه و وقتی کابل شارژش رو وصل میکنم لامپ نارنجی آن شروع به چشمک زدن میکنه ولی بازهم روشن نمیشه بعضی ها میگن احتمالا مشکل در قسمت کانکشنهای باطری میباشد ولی من هرچی جستجو کردم چیزی به چشمم نخورد که بتونم برطرف کنم. از دوستانی که در این رابطه تجربه ای دارند خواهش میکنم مر اراهنمایی کنند ممنون. :41::9::44:

mehran2190
12-06-2011, 15:17
به خاطر کپی خور کردن درایو آسیب نمیبینه ، به خاطر ضربه یا حمل و نقل بد این طوری میشه .
اگر یه سری برید بازار رضا و اینها متوجه میشید چه طوری حمل و نقل میکنند - از بالای پله سر میدند پایین ، با هندونه این طوری رفتار نمیکنند که با این دستگاه ها میکنند .

بعد تا زمانی که هارد هست چرا از روی دیسک اجرا میکنید ؟
من الان 14 تا بازی اورجینال دارم تا حالا یک بار هم نذاشتم توی دستگاه . چه فرقی میکنه آخه ؟

لطفا نحوه آوردن بازیها رو از روی هارد توضیح بدین؟

sonixax
13-06-2011, 03:50
لطفا نحوه آوردن بازیها رو از روی هارد توضیح بدین؟

کافیه یک نرم افزاری مثل USB Loader نصب کنید و هارد رو با فرمت WBFS فرمت کنید و از طریق نرم افزار WBFS Manager بازی ها رو بریزید توش و خیلی راحت اجرا کنید . سخت نیست .

mehran2190
13-06-2011, 10:58
کافیه یک نرم افزاری مثل USB Loader نصب کنید و هارد رو با فرمت WBFS فرمت کنید و از طریق نرم افزار WBFS Manager بازی ها رو بریزید توش و خیلی راحت اجرا کنید . سخت نیست .
با NTFS نمیشه ؟

J A V I D
13-06-2011, 14:36
نه نمی شه ! می تونید یه پارتیشن تو هاردتون ایجاد کنید و به صورت wbfs فقط همون یه پارتیشن رو فورمت کنید و بقیش ntfs باشه که در این حالت کنسول فقط اون پارتیشن wbfs رو می شناسه و با بقیه هارد کاری نداره و برعکس ! یعنی کامپیوتر فقط درایو ntfs رو می شناسه و با بقیش کاری نداره البته کامپیوتر گیر می ده که اون درایو wbfs رو فورت کن که کافیه شما محلش نذاری !

sonixax
13-06-2011, 16:53
با NTFS نمیشه ؟

چرا میشه ، ولی خیلی هارد میگیره .
ایمیج بازی های Wii همه از دم 4 گیگ هستند ، ولی خیلی هاشون وقتی روی WBFS نصب میشند حجمشون میشه 300 مگ !

---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------


نه نمی شه ! می تونید یه پارتیشن تو هاردتون ایجاد کنید و به صورت wbfs فقط همون یه پارتیشن رو فورمت کنید و بقیش ntfs باشه که در این حالت کنسول فقط اون پارتیشن wbfs رو می شناسه و با بقیه هارد کاری نداره و برعکس ! یعنی کامپیوتر فقط درایو ntfs رو می شناسه و با بقیش کاری نداره البته کامپیوتر گیر می ده که اون درایو wbfs رو فورت کن که کافیه شما محلش نذاری !

چرا جاوید جان ، USB Loader یه نسخه داره مستقیم از روی NTFS و Fat32 اجرا میکنه ولی خیلی مزخرفه :2:

mehran2190
14-06-2011, 15:54
کافیه یک نرم افزاری مثل USB Loader نصب کنید و هارد رو با فرمت WBFS فرمت کنید و از طریق نرم افزار WBFS Manager بازی ها رو بریزید توش و خیلی راحت اجرا کنید . سخت نیست .

یه سوال وقتی dvd هارو میزاری توی pc نمیشناسه با چه نرم افزاری میشه آورد. با wbfs manager ؟
برای نصب usb loader هم باید هارد یا usb با فرمت wbfs باشه؟ و توی hombrew chnanel باید نصب بشه؟

mehran2190
18-06-2011, 13:42
و خواهشا لینک دانلود usb loader ای که خودتون استفاده میکنین واسه دانلود بزارید
برای نصبش حتما باید از sd استفاده کرد یا با usb هم میشه نصب کرد؟؟؟؟؟؟

sonixax
18-06-2011, 17:31
و خواهشا لینک دانلود usb loader ای که خودتون استفاده میکنین واسه دانلود بزارید
برای نصبش حتما باید از sd استفاده کرد یا با usb هم میشه نصب کرد؟؟؟؟؟؟

هر چی USB Loader هست رو میتونید از توی این سایت دانلود کنید :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------


یه سوال وقتی dvd هارو میزاری توی pc نمیشناسه با چه نرم افزاری میشه آورد. با wbfs manager ؟
برای نصب usb loader هم باید هارد یا usb با فرمت wbfs باشه؟ و توی hombrew chnanel باید نصب بشه؟

میشناسه ، شما نمیتونید باروزشون کنید - با Clone CD ایمیج بگیرید .

mehran2190
20-06-2011, 16:20
هر چی USB Loader هست رو میتونید از توی این سایت دانلود کنید :

[code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/code"]



usb loader gx رو توی این سایت پیدا نکردم اگه میشه لینک دقیق تر بدین؟
از سایت های دیگه هم چندتا دانلود کردم ریختم توی usb وصل کردم به wii اتفاقی نیوفتاد:41:

sonixax
20-06-2011, 16:34
هر چی USB Loader هست رو میتونید از توی این سایت دانلود کنید :

[code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/code"]



usb loader gx رو توی این سایت پیدا نکردم اگه میشه لینک دقیق تر بدین؟
از سایت های دیگه هم چندتا دانلود کردم ریختم توی usb وصل کردم به wii اتفاقی نیوفتاد:41:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دو تای آخر از روی هارد های WBFS اجرا میکنند ولی خیلی برنامه های خوبی هستند .

Hitman2
23-06-2011, 22:37
1-به نظر شما من برای اینکه Harvest Moon Animal Parade رو خوب بازی کنم یه Wii بگیرم؟ 2-قیمتش چنده؟ 3-میشه یه آدرس بدید که توی تهران کجا کنسول Wii رو با رجین ntsc uc میفروشند یا اینکه لینک خریدش رو بدید؟ 4-پیشنهاد میدید کدوم رجین رو بگیرم؟ (قیمتش رو نمیگم منظورم اینه که کدوم از همه نظر بهتره) 5-آیا میشه به غیر از وی ریموت یه گیم پد هم مخصوص Wii به کنسول وصل کرد؟

Squall Leonhart
12-09-2011, 23:27
میخوام بدونم کنسول Wii چطوری کپی خور میشه.

sonixax
12-09-2011, 23:44
میخوام بدونم کنسول Wii چطوری کپی خور میشه.

کنسولهای جدیدش کپی خور نمیشند ، ولی میشه هکشون کرد و بازی ها رو از روی هارد اجرا کرد و ویی وقتی هَک میشه خیلی خیلی فراتر از یک کنسول میشه .

برای هَک کردن هم بهتره خودتون انجام ندید چون کنسولهای جدید هم بازی اورجینال میخواد ، مثل بتمن لگو و هم تجربه ی لازم رو .

SNOWLEOPARD
19-09-2011, 12:35
کنسولهای جدیدش کپی خور نمیشند ، ولی میشه هکشون کرد و بازی ها رو از روی هارد اجرا کرد و ویی وقتی هَک میشه خیلی خیلی فراتر از یک کنسول میشه .

برای هَک کردن هم بهتره خودتون انجام ندید چون کنسولهای جدید هم بازی اورجینال میخواد ، مثل بتمن لگو و هم تجربه ی لازم رو .



كجا بايد بديم هكشون كنن؟منظور از جديدا كه ميگي كدومه ؟هك كردنش سخت افزاريه كه ميگيد بديم بيرون

sonixax
19-09-2011, 15:20
كجا بايد بديم هكشون كنن؟منظور از جديدا كه ميگي كدومه ؟هك كردنش سخت افزاريه كه ميگيد بديم بيرون

هر جایی بدید براتون انجام میدند ، نه سخت افزاری نیست ولی 1-2 ساعت زمان میبره .

SNOWLEOPARD
24-09-2011, 19:42
هر جایی بدید براتون انجام میدند ، نه سخت افزاری نیست ولی 1-2 ساعت زمان میبره .

یه جا رفتم گفت این که -- بشه یا کپی خور بشه بستگی به مدلش داره روی جعبش نوشته RVL S WRP2 USZ سریال نامبرش رو که وارد سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کردم مشخصات زیر رو داد :

Serial number: LU12327929

The Wii has a RVL-001(USA) model number and is produced for USA/Canada/Mexico. The copyright year is 2006.



الان مدلش چیه ؟ کپی خور میشه یا نه -- میشه ؟

sonixax
25-09-2011, 15:47
یه جا رفتم گفت این که -- بشه یا کپی خور بشه بستگی به مدلش داره روی جعبش نوشته RVL S WRP2 USZ سریال نامبرش رو که وارد سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کردم مشخصات زیر رو داد :

Serial number: LU12327929

The Wii has a RVL-001(USA) model number and is produced for USA/Canada/Mexico. The copyright year is 2006.



الان مدلش چیه ؟ کپی خور میشه یا نه -- میشه ؟

هیچ ربطی به مدلش نداره ، همه ی مدل هاش از دم هَک میشند و میشه روشون بازی اجرا کرد - برای کپی خور کردن هم اگر دستگاهتون تولید 2009 به بعد باشه کپی خور نمیشه مگر اینکه درایو رو عوض کنید.

hamed m2m
25-11-2011, 14:32
سلام دوستان
من ميخواستم اواخر ماه بعد ايكس باكس بگيرم ولي نميدونم چطور شد كه بهwiiعلاقمند شدم
ميدونم شايد قدرت گرافيكيش بهxboxنرسه ولي ازسبك بازيهاش و نوآوري خود كنسول و دسته كنسول خيلي خوشم اومده
درخواسته من از شما اينه كه يكم درمورد اين كنسول توضيح بديد چون من چيزه زيادي ازwiiنميدونم.
ميخوام بيشتر آشنا شم با اين كنسول
مرسي.

sonixax
25-11-2011, 23:54
سلام دوستان
من ميخواستم اواخر ماه بعد ايكس باكس بگيرم ولي نميدونم چطور شد كه بهwiiعلاقمند شدم
ميدونم شايد قدرت گرافيكيش بهxboxنرسه ولي ازسبك بازيهاش و نوآوري خود كنسول و دسته كنسول خيلي خوشم اومده
درخواسته من از شما اينه كه يكم درمورد اين كنسول توضيح بديد چون من چيزه زيادي ازwiiنميدونم.
ميخوام بيشتر آشنا شم با اين كنسول
مرسي.

صبر کنید تا WiiU بیاد ، وی قدیمی دیگه به درد نمیخوره .

saman hossini
05-01-2012, 02:20
من wiiدارم .تنها بديش ان كه بازي هاش راحت وارزون نيست.

shahbazi110
22-01-2012, 00:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سایت ببین بهترین مرجع خرید بازی وی ارزونه در خریدش وی شک نکن که سرگرم کننده ترین کنسوله واقعا واسه خانوادس بازیاش محسور کنندس من یکساله خریدم مهمون خونمون میاد دم صبح بزور میره بیرون هر سلیقه ای رو هم راضی میکنه

ESI_Atar
24-01-2012, 13:53
خداییش که خیلی باحاله...مخصوصا ً Modern Warfare 3...آدم واقعا ً احساس میکنه تو بازیه

prince_fable
10-02-2012, 23:21
سلام دوستان
بالا خره پس از یک سال انتظار که از انتشار نسخه ی ژاپنی بازی The Last Story میگذره،
قراره که نسخه انگلیسی این بازی در تاریخ 23 فوریه مطابق با 4 اسفند در استرالیا و 24 فوریه مطابق با 5 اسفند در اروپا منتشر بشه.
مرسی

aone
31-03-2012, 23:32
سلام، آقا یه سوال.
من می خوام یه wii fit بگیرم از کجا بفهمم اصله یا تقلبی؟ از کجا بگیرم که اصل باشه؟ قیمتش چند میشه؟ اگه میشه سریع جواب بدید. اگه محل مغازه رو مجاز نیستید پ.خ. کنید.
واقعا فوریه.

Cna_1
24-05-2012, 20:53
سلام
قيمت روز wii رو مي خوام

خوندم 1 ساليه شركتش قيمت جهانيشو كرده 150$
اين افت قيمت تاثيري رو قيمت بازار ايران نذاشته ؟

AC_POP
05-09-2012, 01:48
آقا سایتی میشناسین که لوازم جانبی Wii بفروشه ؟ میخوام wii remote و nunchuck بگیرم . هم میخواستم سایتش رو بگین و هم اینکه قیمت این دو تا روی هم چند میشه ؟ ( اصل و غیر اصلش ) و از کجا بدونم که اونی که خریدم اصله یا بدل ؟

prince_fable
05-09-2012, 06:31
فروش گاه dc games فکر کنم داره
تو FB یه سر بهش بزنید.

AC_POP
06-09-2012, 17:25
فروش گاه dc games فکر کنم داره
تو FB یه سر بهش بزنید.

اگه تو FB آدرسش رو دارین لطفا برام پ.خ کنین

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

AC_POP
07-09-2012, 00:39
چند تا سوال دیگه هم داشتم :

1- Wii U اومده ؟ اگه نه کی میاد و حدود قیمتش نمیدونین حدودا چنده ؟
2- خود Wii که الان هست ، قیمتش چنده ؟ تو ارومیه فقط یه جا میفروشه اونم گفت اورجینال که کپی خور نیست 380 ، -- شده هارد و یو اس ابی 460 ، یدونه هم -- کامل گفت که نمیدونم چیه و اگه بشه شما توضیح بدین خیلی خوب میشه اونم گفت 520 یا 540 . دقیق یادم نیست .
3-اگه Wii U بیاد ، دیگه واسه Wii بازی نمیاد ؟ ( بازی روز )

reza_17173
06-10-2012, 22:33
سلام دوستان امروز رفتم یه وی دست دوم بخرم فقط یه مغازه داشت گفت 310 تومن. بعد گفت وی فقط یه ریموت داره و اگه بخوای دستشو جدا بخری باید پولشو بدی. دستش شبیه دسته xbox360 بود گفت اونم 90 تومن روی هم میشه 400 تومن! حالا می خوام ببینم قیمتش چطور بود؟!!
بعد دوستان یه سوال دارم. می خوام بدونم چطوری میشه وی رو به مانیتور وصل کرد؟!
با تشکر.
یه سوال دیگه هم دارم که جاش اینجا نیست. کسی گیم کیوب واسه فروش داره؟
مرسی

Squall Leonhart
06-10-2012, 23:48
ظاهرا وی بازی های گیم کیوب رو هم اجرا میکنه ولی باید دسته گیم کیوب هم داشته باشی. البته من خودم تست نکردم فقط آموزش های مربوط بهش رو توی نت دیدم. :sq_2:

reza_17173
07-10-2012, 12:23
ممنون.
ببینم wii کابل HDMI نمی خوره؟ کسی می دونه wii چطوری به مانیتور وصل میشه؟

BeauTeenBoy
09-10-2012, 23:55
سلام دوستان امروز رفتم یه وی دست دوم بخرم فقط یه مغازه داشت گفت 310 تومن. بعد گفت وی فقط یه ریموت داره و اگه بخوای دستشو جدا بخری باید پولشو بدی. دستش شبیه دسته xbox360 بود گفت اونم 90 تومن روی هم میشه 400 تومن! حالا می خوام ببینم قیمتش چطور بود؟!!
بعد دوستان یه سوال دارم. می خوام بدونم چطوری میشه وی رو به مانیتور وصل کرد؟!
با تشکر.
یه سوال دیگه هم دارم که جاش اینجا نیست. کسی گیم کیوب واسه فروش داره؟
مرسی
اون دسته ی کلاسیکشه که نیاز نیست فقط باید یه ویموت با یه نانچاک باشه.

ممنون.
ببینم wii کابل HDMI نمی خوره؟ کسی می دونه wii چطوری به مانیتور وصل میشه؟
نه نمیخوره

ظاهرا وی بازی های گیم کیوب رو هم اجرا میکنه ولی باید دسته گیم کیوب هم داشته باشی. البته من خودم تست نکردم فقط آموزش های مربوط بهش رو توی نت دیدم. :sq_2:
آره میخوره و نیاز به مموری و دسته گیم کیوب داره

reza_17173
18-10-2012, 11:51
دوستان من یه کابل کامپوننت 5 فیشه گرفتم به امید اینکه کیفیت بهتری از کنسولم ببینم ولی امروز که این کابل وصل کردم به TV Monitor X.VISION کیفیت بدتر شد! یعنی صفحه خیلی روشن تر شد و رنگ ها کمرنگ تر شدن. جوری که بعضی از نوشته هارو اصلا نمیشد خوند!! همه فیش ها رو هم سر جای خودشون زده بودم و حتی جاهاشون رو جا به جا هم کردم ولی باز هم صفحه بیش از حد روشن بود! الان دلم خوشه کلی پول این کابل رو دادم؟!
یه سوال دیگه هم دارم اینکه Wii من بعضی از DVD ها رو اجرا نمی کنه و ارور میده. ظاهرا" کپی خورش قدیمیه! حالا می خوام بدونم من می تونم محتویات این DVD هارو بریزم تو فلش و فلش رو وصل کنم به کنسولو بازی کنم؟ اگه آره روشش چجوریه؟ کلا روش اجرای بازی های Wii از روی فلش مموری به چه صورته؟
مرسی

BeauTeenBoy
18-10-2012, 16:24
دوستان من یه کابل کامپوننت 5 فیشه گرفتم به امید اینکه کیفیت بهتری از کنسولم ببینم ولی امروز که این کابل وصل کردم به TV Monitor X.VISION کیفیت بدتر شد! یعنی صفحه خیلی روشن تر شد و رنگ ها کمرنگ تر شدن. جوری که بعضی از نوشته هارو اصلا نمیشد خوند!! همه فیش ها رو هم سر جای خودشون زده بودم و حتی جاهاشون رو جا به جا هم کردم ولی باز هم صفحه بیش از حد روشن بود! الان دلم خوشه کلی پول این کابل رو دادم؟!
یه سوال دیگه هم دارم اینکه Wii من بعضی از DVD ها رو اجرا نمی کنه و ارور میده. ظاهرا" کپی خورش قدیمیه! حالا می خوام بدونم من می تونم محتویات این DVD هارو بریزم تو فلش و فلش رو وصل کنم به کنسولو بازی کنم؟ اگه آره روشش چجوریه؟ کلا روش اجرای بازی های Wii از روی فلش مموری به چه صورته؟
مرسی
فیش رو از کجا گرفتی و چه قیمتی؟؟
شاید باید تو تنظیمات خود Wii یا تلویزیون دستکاری کنی!!

احتمالا مشکل از لنز دستگاهه...وی منم اینجوری شده...
با برنامه ی wii backup manager میتونی بازی هارو از دیسک بریزی تو فلش.(با فرمت wbfs).
بعدش با usb loader gx تو Wii بازیارو اجراکنی.
که خیلی بهتر و روون تر از خود دیسک هست.

reza_17173
19-10-2012, 00:07
فیش رو از کجا گرفتی و چه قیمتی؟؟
شاید باید تو تنظیمات خود Wii یا تلویزیون دستکاری کنی!!

احتمالا مشکل از لنز دستگاهه...وی منم اینجوری شده...
با برنامه ی wii backup manager میتونی بازی هارو از دیسک بریزی تو فلش.(با فرمت wbfs).
بعدش با usb loader gx تو Wii بازیارو اجراکنی.
که خیلی بهتر و روون تر از خود دیسک هست.

الان متوجه شدم که فیش رو وقتی به TV Monitor 22 اینچ مارک X.VISION می زنم کیفیت افتضاحه. ولی وقتی به LED 44 اینچ سامسونگ می زنم کیفیت خوبه. ظاهرا" مشکل از مانیتوره.
مشکل اجرای بازی ها از روی DVD هم حل شد واسم

rassool
09-01-2013, 00:53
دوستان نینتندو قرار نیست کنسول جدیدی مثل wii بده بیرون؟

BeauTeenBoy
09-01-2013, 02:32
دوستان نینتندو قرار نیست کنسول جدیدی مثل wii بده بیرون؟
دو تا داده
3DS به جای DS
Wii U به جای Wii

rassool
11-01-2013, 01:17
تفاوت wii و wii u چیه؟

manya-atashin
23-04-2013, 13:17
سلام به همگی یه کنسول ویی پیدا کردم دسته دوم
بنظرتون چند بخرم خوبه؟

نوش چقدر هست؟


مدلش Rvl001 کره هستش و کاملا سالمه... آداپتور تبدیل برق هم داره، کپی خور هم شده...

Hamid_pro
06-05-2013, 21:24
سلام دوستان
می خوام یه wii بگیرم و نیاز به مشاوره شما دارم. قیمتش جدیدا گرونه و فکر نمی کنم ارزش این قیمت رو داشته باشه
اگه یه دسته دوم پیدا کنم به طور استاندارد چی باید روش باشه و چیا رو چک کنم؟ آیا قدیمیاش با نو تفاوت خاصی داره؟
دسته ها، بازی ها و وسایل اضافی دستگاه کجا پیدا میشه؟
دستگاه رو خودم می تونم کپی خور کنم (نرم افزاری)؟
ممنون

Hamid_pro
06-05-2013, 21:26
سلام دوستان
می خوام یه wii بگیرم و نیاز به مشاوره شما دارم. قیمتش جدیدا گرونه و فکر نمی کنم ارزش این قیمت رو داشته باشه
اگه یه دسته دوم پیدا کنم به طور استاندارد چی باید روش باشه و چیا رو چک کنم؟ آیا قدیمیاش با نو تفاوت خاصی داره؟
دسته ها، بازی ها و وسایل اضافی دستگاه کجا پیدا میشه؟
دستگاه رو خودم می تونم کپی خور کنم (نرم افزاری)؟
ممنون

sonixax
06-05-2013, 22:36
سلام دوستان
می خوام یه wii بگیرم و نیاز به مشاوره شما دارم. قیمتش جدیدا گرونه و فکر نمی کنم ارزش این قیمت رو داشته باشه
اگه یه دسته دوم پیدا کنم به طور استاندارد چی باید روش باشه و چیا رو چک کنم؟ آیا قدیمیاش با نو تفاوت خاصی داره؟
دسته ها، بازی ها و وسایل اضافی دستگاه کجا پیدا میشه؟
دستگاه رو خودم می تونم کپی خور کنم (نرم افزاری)؟
ممنون

اگر میخواید دست دوم بگیری از نسلهای ۱ و ۲ بگیرید که بتونید bootmii‌ رو تحت حالت boot2 نصب کنید .

Hamid_pro
07-05-2013, 00:04
اگر میخواید دست دوم بگیری از نسلهای ۱ و ۲ بگیرید که بتونید bootmii‌ رو تحت حالت boot2 نصب کنید .

از کجا می شه فهمید نسل 1 و 2 هست؟ این bootmii و boot2 یعنی چی؟

sonixax
07-05-2013, 01:15
از کجا می شه فهمید نسل 1 و 2 هست؟ این bootmii و boot2 یعنی چی؟

موقع نصب HBC میفهمید .

bootmii یک برنامه هست که روی کنسول نصب میشه و میتونید باهاش از nand بک آپ بگیرید . در صورتی که سیستم بریک بشه میتونید با اون به درستش کنید .
حالا اگر bootmii به جای boot2 به صورت ios نصب بشه وقتی سیستم بریک بشه bootmii هم پاک میشه و کنسول باید بره زباله دانی .
البته اگر درست با سیستم کار کنید مشکلی براش درست نمیشه ولی به هر حال نیازمند تجربه هستش و مثلا یک آپدیت اشتباهی میزنه سیستم رو میپکونه .

Masoud King
28-07-2013, 16:14
بسته شدن تاپیک های راهنمایی و مباحث عمومی کنسول ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])