ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قفل گذاري قدرت مند بروي سي دي فيلم هاي اموزشي

mahramasrar2
22-04-2008, 14:47
چند وقت بود كه داشتم روي اين قضيه كار مي كردم

گفتم براش يه تاپيك بزنم. به نظر من بهترين راهي كه بشه بروي فيلم هاي آموزشي وحتي سي دي هاي تصويري كه بوسيله كامپيوتر اجرا مي شوند اينه كه يه اتوران بسازيم وفيلم ها را در كنار اون قرار بديم بعد فيلم ها رو اينكريپت كنيم(كد كنيم) . و به اتوران بگيم موقع اجرا فيلم ها را مثلا بوسيله برنامه خاصي كه در اتوران اضافه (embded ) كرديم مجددا به صورت فريم به فريم كدگشائي كنه وپخش كنه وبدينوسيله ازكپي اونها بروي كامپيوتر كاربر جلوگيري مي كنيم
وبا روشهاي ديگر هم ضريب اطمينان قفل رو افزايش مي ديم

نكته مهم= بيشتر برنامه ها جهت كدگشائي فايلها رو داخل پوشه temp در درايو نصب ويندوز كاربر كدگشائي مي كنند وبدين صورت كاربر در صورت داشتن قدري هوش واستعداد راحت همه رو يكي يكي اجرا وكپي مي كنه!!
اما برنامه هائي هم وجود دارند كه بروي ram اين كار رو مي كنند واز امكان كپي فايلها جلوگيري مي كنند
خوب اين براي شروع مبحث اين تاپيك بود اگرچه من يك تايپيست حرفه اي هستم ولي با اين حال قبل از اينكه انگشتانم درد بگيرند مجبورم به مرحله اول خاتمه بدهم ومابقي را در صورت تبادل اطلاعات دوستان ادامه بدهم

NoneForce
22-04-2008, 15:18
سلام
فايل را بصورت Stream بخونيد، ديكد كنيد بعد بفرستيد براي پلير.
پلير را بايد خودتان بنويسيد ، نميتونيد از پليرها خارجي استفاده كنيد.

SadeghPM
22-04-2008, 17:32
این بحث خیلی جالبه..برای شروع کار من یه نمونه برای محافظت فایل های Pdf درست می کنم و براتون می زارم... بعد روش بحث می کنیم...
یه خواهشی از دوستان دارم که فقط به گفتن بسنده نکن و به صورت کلی حرف نزن و اگه یه چیزی میگن لااقل یه نمونه کار هم بزارن .

AABB
22-04-2008, 17:54
همه اینا عالیه ولی سئوال اینجاست که اگه ما بخواهیم روی وی سیدی کار کنیم باید چه کار کنیم؟وقتی که بخواهیم روی یه دستگاه وی سی دی پلیر کار کنه چی؟

mahramasrar2
22-04-2008, 21:01
این بحث خیلی جالبه..برای شروع کار من یه نمونه برای محافظت فایل های Pdf درست می کنم و براتون می زارم... بعد روش بحث می کنیم...
یه خواهشی از دوستان دارم که فقط به گفتن بسنده نکن و به صورت کلی حرف نزن و اگه یه چیزی میگن لااقل یه نمونه کار هم بزارن .

اول از خودت شروع كن عزيزم!!!
فقط تو كارت كم فروشي نكن تا با هم تاپيك رو به اونجائي برسونيم كه همه آرزو دارند وبعد بشه منبع نقل قول همه سايت هاي ديگه

@R3Z
22-04-2008, 21:01
وي سي دي فكر كنم تنها راهش بالا بردن حجم باشه
راستي چي جوري ميشه همچين cd هايي رو رايت زد؟

mahramasrar2
22-04-2008, 21:02
سلام
فايل را بصورت Stream بخونيد، ديكد كنيد بعد بفرستيد براي پلير.
پلير را بايد خودتان بنويسيد ، نميتونيد از پليرها خارجي استفاده كنيد.

نه اين طوري با هم كنار نمي آئيم!!!
بايد واضح بگي همون طور كه من گفتم اگه مي توني يه نمونه هم بزار
مرسي!!

NoneForce
23-04-2008, 13:24
سلام
اين يك نمونه براي انجام اين كار است.
از 2 قسمت تشكيل شده :
1- برنامه كد كننده / ديكد كننده AVI
2 - پخش كننده AVI

ابتدا فايل AVI را توسط برنامه كد كننده ، كد كنيد بعد با پخش كننده پخش كنيد.
پخش كننده فايل را در حافظه بارگذاري مي كند، آنرا از حالت كد شده خارج كرده و پخش مي كند.

لينك دريافت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SadeghPM
23-04-2008, 17:33
اینم از ائلین نمونه برنامه ای که گفتم ...
ابزار های مورد نیاز برنامه: Acrobat Reader 8+ Upper

البته اضافه کنم این ابزار کامل نیست و اتفاقا برای همین این جا قرار می دم و به ترتیب بهتر و قوی تر میشه و به قول معروف Optimize میشه...

یه جورایی این بحث خیلی بیشتر به امنیت نرم افزار بر می گرده چون مستقیما به برنامه نویسی بر می گرده نه قفل گذاری.

لینک دانلود نمونه یک:

ژولی لسکو
23-04-2008, 19:36
صادق جان بهت تبريك ميگم برنامه جالبي كار كردي
برنامه شما عالي جواب داد
منكه نتونستم pdf رو كپي كنم تا دوستان نظرشون چي باشه

mahramasrar2
23-04-2008, 21:37
سلام
از 2 قسمت تشكيل شده :
2 - پخش كننده AVI

پخش كننده فايل را در حافظه بارگذاري مي كند، آنرا از حالت كد شده خارج كرده و پخش مي كند.

لينك دريافت :

NoneForce جان جدا كه عالي بود داري ثابت مي كني كه به غير از حرفه اي لقبي نميشه بهت داد
فقط يه سئوال : نميشه برنامه رو توسعه بدي؟ يعني به غير از AVI فرمت هاي ديگه تصويري واحيانا صوتي رو هم ساپورت كنه؟ اگه اين كار رو بكني در واقع يك قدم گنده برداشتي براي تكميل اين قفل!!!
يه مسئله ديگه: اين برنامه رو راحت ميشه در داخل پروژه هاي اتوران EMBDED كرد ولي ايا روي سرعتش كار كردي؟
من هنوز تست نكردم بببينم مثلا بروي يه فيلم به فرض 200 مگي چه جوري كار مي كنه آيا سرعتش مي ياد پائين؟
مي دوني بهترين چيز اينه كه به صورت فريم به فريم اين كار رو انجام بده اين طوري اگه فيلم ها هزاران گيگ هم باشه حتي يك درصد هم از سرعت اجراش كم نميشه چرا چون مثلا به فرض اينكه فيلم ما 3 دقيقه باشه وبه برنامه گفته باشيم فيلم رو هر 3 ثانيه به 3 ثانيه DECODE كن اينطوري برنامه فيلم رو مي فرسته به DECODER وبعد از 3 ثانيه سريع پخش ميشه واينطوري پس از اجراي 3 ثانيه از طرف ديگر رم تخليه ميشه ودر همين حين 3 ثانيه بعدي بارگذاري و DECODE شده يا از حالت كد در اومده وبه دنبال فريم هاي قبلي اضافه واجرا ميشه واين روال تا پايان پخش فيلم ادامه پيدا مي كنه
به اين روش هيچ گونه مكث وتاخيري در پخش فيلم مشاهده نميشه ودر عين حال امكان كپي شدن اون هم از بين مي ره !! ضمنا اگه مثلا فيلم 200 مگ يا 700 مگ هم باشه ديگه نيازي نيست كلش بره روي رم براي دي كد شدن و رم طرف اشغال نميشه وسرعت كامپيوتر پائين نمي ياد
مرسي بابت كار فوق العاده وزيبات اميدوارم به همينجا ختمش نكني

mahramasrar2
23-04-2008, 21:51
صادق جان مرسي بابت برنامه Pdf
البته مي دوني چيه؟ فكر كنم اين رو گذاشتي براي اينكه ما تست كنيم وضعف هاش رو بگيم درسته؟
چون از برنامه شما چيزي گير هيچ كس نمي ياد وكسي هم چيزي ياد نمي گيره !!!
در هر حال برنامه خوبيه اما اگه مي خواي مقايسه بكني بايد بگم برنامه Pdf To Exe فايلهاي Pdf رو تبديل به Exe مي كنه با كلي قابليت ديگه مثلا حتي نمي زاره شما از Pdf ها با فشردن Print Screen عكس بگيري !!!
تازه رايگان هم هستش ! وضمنا فايل نهائي تمام شده به برنامه ADOBE ACROBAT READER يا هيچ برنامه ديگه اي هم نياز نداره !!!!

اين هم لينكش

در واقع اگه شما در پروژه هاي سي دي آموزشي خودتون از كتاب هاي الكترونيك PDF استفاده مي كنيد اين برنامه به خوبي از متون شما محافظت مي كنه وامكان تبديل به فرمت هاي ديگه رو هم از كاربر مقصد صلب مي كنه

lvl@ster
24-04-2008, 07:56
این فایل صادق عزیز روی سیستم من اجرا نشد و ارور دونت سند میده

بحث اینکود و دکود کردن هم روی وی سی دی منتفی هست.

روی کامپیوتر هم میشه کپی کرد. ؟؟؟ میشه با یه کپچر کارت همه چی را ورداشت

تازه فیلمی که در بازه های زمانی نشان داده بشه حوصله ادمو سر می بره

lvl@ster
24-04-2008, 08:00
صادق جان مرسي بابت برنامه Pdf
البته مي دوني چيه؟ فكر كنم اين رو گذاشتي براي اينكه ما تست كنيم وضعف هاش رو بگيم درسته؟
چون از برنامه شما چيزي گير هيچ كس نمي ياد وكسي هم چيزي ياد نمي گيره !!!
در هر حال برنامه خوبيه اما اگه مي خواي مقايسه بكني بايد بگم برنامه Pdf To Exe فايلهاي Pdf رو تبديل به Exe مي كنه با كلي قابليت ديگه مثلا حتي نمي زاره شما از Pdf ها با فشردن Print Screen عكس بگيري !!!
تازه رايگان هم هستش ! وضمنا فايل نهائي تمام شده به برنامه ADOBE ACROBAT READER يا هيچ برنامه ديگه اي هم نياز نداره !!!!

اين هم لينكش

در واقع اگه شما در پروژه هاي سي دي آموزشي خودتون از كتاب هاي الكترونيك PDF استفاده مي كنيد اين برنامه به خوبي از متون شما محافظت مي كنه وامكان تبديل به فرمت هاي ديگه رو هم از كاربر مقصد صلب مي كنه

با برنامه های اسکرین کپچر عکس می گیریم

NoneForce
24-04-2008, 08:29
NoneForce جان جدا كه عالي بود داري ثابت مي كني كه به غير از حرفه اي لقبي نميشه بهت داد
فقط يه سئوال : نميشه برنامه رو توسعه بدي؟ يعني به غير از AVI فرمت هاي ديگه تصويري واحيانا صوتي رو هم ساپورت كنه؟ اگه اين كار رو بكني در واقع يك قدم گنده برداشتي براي تكميل اين قفل!!!
يه مسئله ديگه: اين برنامه رو راحت ميشه در داخل پروژه هاي اتوران EMBDED كرد ولي ايا روي سرعتش كار كردي؟
من هنوز تست نكردم بببينم مثلا بروي يه فيلم به فرض 200 مگي چه جوري كار مي كنه آيا سرعتش مي ياد پائين؟
مي دوني بهترين چيز اينه كه به صورت فريم به فريم وبا تكنولوژي ON THE FLY اين كار رو انجام بده اين طوري اگه فيلم ها هزاران گيگ هم باشه حتي يك درصد هم از سرعت اجراش كم نميشه چرا چون مثلا به فرض اينكه فيلم ما 3 دقيقه باشه وبه برنامه گفته باشيم فيلم رو هر 3 ثانيه به 3 ثانيه DECODE كن اينطوري برنامه فيلم رو مي فرسته به DECODER وبعد از 3 ثانيه سريع پخش ميشه واينطوري پس از اجراي 3 ثانيه از طرف ديگر رم تخليه ميشه ودر همين حين 3 ثانيه بعدي بارگذاري و DECODE شده يا از حالت كد در اومده وبه دنبال فريم هاي قبلي اضافه واجرا ميشه واين روال تا پايان پخش فيلم ادامه پيدا مي كنه
به اين روش هيچ گونه مكث وتاخيري در پخش فيلم مشاهده نميشه ودر عين حال امكان كپي شدن اون هم از بين مي ره !! ضمنا اگه مثلا فيلم 200 مگ يا 700 مگ هم باشه ديگه نيازي نيست كلش بره روي رم براي دي كد شدن و رم طرف اشغال نميشه وسرعت كامپيوتر پائين نمي ياد
مرسي بابت كار فوق العاده وزيبات اميدوارم به همينجا ختمش نكني

سلام
ممنون (خوبي اين فصل به همين هندوانه ها است ;))
اين يك دمو بود براي اينكه ببينيد روش كار چگونه است. قصد توسعه و يا بهبود ندارم، چون استفاده اي براي من نداره. ولي اگر سوالي در اين مورد بود مي توانم پاسخ دهم.
برنامه را به راحتي ميتوان توسعه داد تا اكثر فرمتها را پشتيباني كند. صوت خيلي راحت تر از اين است.

mahramasrar2
24-04-2008, 12:15
ممنون (خوبي اين فصل به همين هندوانه ها است

من هم از بي انصافي شما ممنوننم !!!!

اين يك دمو بود براي اينكه ببينيد روش كار چگونه است. قصد توسعه و يا بهبود ندارم، چون استفاده اي براي من نداره.

NoneForce جان اگه اشتباه نكنم معني اسم مجازي شما ميشه غير قطعي درسته؟
حالا من به صورت قطعي !!! به شما مي گويم براحتي مي توان برنامه را به صورت تجاري يا comercial به فروش رساند فقط اندكي بايد بروي ان زمان بگذاري! من خودم اولين مشتري شما خواهم بود وضمنا توانائي زيادي در ارتباط با سايت هاي بزرگ خارجي جهت معرفي وفروش اين محصول دارم

البته برنامه هاي زيادي براي اين كار وجود دارند ولي لطف برنامه شما كوچك بودن وقابليت embded آن است چون سريع وكوچك وكم حجم است در حالي كه برنامه هاي مشابه اكثرا حجيم وكار كردن با آنها طاقت فرساست !

[/QUOTE]
ولي اگر سوالي در اين مورد بود مي توانم پاسخ دهم.

ميشه يه لطفي كني وچند تا برنامه مشابه كه فرمت هاي بيشتري را ساپورت كنند معرفي كني؟

برنامه را به راحتي ميتوان توسعه داد تا اكثر فرمتها را پشتيباني كند. صوت خيلي راحت تر از اين است

ميشه لطف كني حداقل يكي دو فرمت ديگه به اين برنامه اضافه كني؟
مثلا mpg-wmv-flv-3gp -mp3-rm ويا هر فرمت ديگه اي كه خودت مي دوني؟

NoneForce
24-04-2008, 12:32
سلام

به ;) كنار جمله من توجه نكرديد.

برنامه مشابه اي سراغ ندارم، ولي ممكنه خيلي از برنامه ها همچين امكاني را بصورت جزئي از نرم افزارشان قرار داده باشند.
من نميدونم چقدر با برنامه نويسي آشنايي داريد، اگر علاقه و دانش لازم را داريد من مشكلي از نظر كمك كردن ندارم.
سعي مي كنم چند نوع فايل ديگر نيز به Player اضافه كنم.

mahramasrar2
24-04-2008, 13:21
سعي مي كنم چند نوع فايل ديگر نيز به Player اضافه كنم.

با تشكر از پي گيري شما
بي صبرانه منتظر مي مانم
قبلا سپاسگذارم:10:

mahramasrar2
24-04-2008, 13:31
با برنامه های اسکرین کپچر عکس می گیریم

در صورتي كه تونستي عكس بگيري همين جا آپلود كن !!!

اگرچه اصلا ملاك اين نيست شما فرض كن فايل PDF ما 500 صفحه است شما مي خواهي از تمامي اين 500 صفحه عكس بگيري؟ وحتما بعد آنها را به هم بچسباني ومجددا كتاب PDF بسازي؟!!!
البته اين هم يك روش است ولي در صورتي كه سايز صفحات ما بزرگتر از صفحه نمايش شما باشد چه؟ در آن صورت نيازمند اسكرول است
ضمنا با ZOOM OUT كردن هم كيفيت عكس شما بدخواهد شد!!

البته به عنوان آخرين مطلب بگويم دوستاني كه قصد دارند در برنامه هاي اموزشي خود از فايل هاي PDF يا كتاب هاي الكترونيك استفاده كنند بهتر است اين تاپيك را تا به انتها تعقيب كنند
چون در صورتي كه فرصت شود به شما خواهم گفت چگونه در فايل PDF خود از فيلم وصوت هم استفاده كنيد تا در صورت گپچر شدن بي فايده به نظر برسد!!

NoneForce
24-04-2008, 15:57
سلام
اين نسخه فايلهاي Avi/Wav/Mp3/Bmp/Jpg/Png/Txt/Rtf/Pdf را پشتيباني مي كند.

لينك دريافت :
حجم : 1.3 مگابايت

mahramasrar2
24-04-2008, 18:31
سلام NoneForce جان و ديگر دوستان فروم
تست مي كنم ونتيجه رو اعلام مي كنم يكي هم من دارم كه آپلود مي كنم

mahramasrar2
24-04-2008, 18:55

تست كردم فوق العاده بود
فقط مونده توسعه قسمت فايلهاي ويدوئي واضافه كردم فرمت هاي بيشتر مثل -MP4-3GP-DIVIX-WMV- FLV-MPG
در صورتي كه PLAYER شما اجراي اين فرمت ها را ساپورت نمي كند شما مي توانيد اجراي اين فرمت ها را منوط به نصب بودن مثلا ويندوز مديا پلير 10 به بعد و يابرنامه قدرت مندK-Lite Mega Codec Pack كنيد يا كد هاي مربوطه را هم اضافه نمائيد

برنامه حتي فايل FLV را هم كد كرد ولي PLAYER نتوانست آنرا اجرا كند
فكر كنم همين كه بتواند فايلي را كد كند خودش گام مهمي جهت اين كار باشد

mahramasrar2
24-04-2008, 19:01
مشكل برنامه nonfore

از بدبختي برنامه پس از اجرا فايلها را در tmp استخراج وكدگشائي مي كند
اين يعني هيچي به هيچي!

lvl@ster
26-04-2008, 09:12
سلام

لينك دريافت :
حجم : 1.3 مگابايت

دوست عزیز میشه سورس کد برنامه تونو بزارین .

اگر با ویژوال بیسیک باشه بهتره . چون من اصلا دلفی بلد نیستم

شرکت هادی سیستم هم اومده اینطوری تمام فیلم هاشو Encode کرده و یه پلیر برای اجرا شدنش نوشته

و بعد یه قفل ASPI ای روش گذاشته خفن !!!

تمام فایل ها را هم با ASprotect پک کرده

در ضمن اونا یه Encoder برای فایل اگزه هم نوشتن . فایل اگزه اصلی برنامه را تبدیل به dat کردن و فقط از طریق اتوران ران میشه/ :41::41:

این برنامه ات هم روی پی دی اف و mp3 کار نمی کنه.

ولی در کل ایده خیلی جالبی هست

NoneForce
26-04-2008, 12:07
سلام
مشكلي يا Pdf و Mp3‌ نداره! توي نسخه دومي كه دادم هردو را پشتيباني مي كند.
برنامه با دلفي است. قبلا گفتم برنامه كار خاصي نمي كند فقط يك كد/ديكد ساده در حافظه است.
اگر سوالي در مورد نوشتن برنامه در دلفي داريد مي تونم راهنمايي كنم.

SadeghPM
26-04-2008, 12:45
این فایل صادق عزیز روی سیستم من اجرا نشد و ارور دونت سند میده
اگه Adobe Reader 8 نصب باشه مشکلی نخواهد داشت...
.
این فقط یک نمونه بود و من نمونه های دیگه ای هم کار کردم که سیستمشون تماما با این نمونه اول فرق میکنه...من انتظار داشتم حداقل دوستان (خصوصا mahramasrar2) روش یه نگاهی بیندازن بعدا در موردش نظر بدن... در مورد PDF2EXE هم اگه شما فقط یک نمونه کار با این برنامه درست کرده بودید چنین صحبتی نمی کردین!!! به احتمال زیاد شما فقط اطلاعات مندرج در سایت برنامه یا فقط از روی گزینه های برنامه این حرف ها رو زدین...یکی از بارزترین مشکلاتی که این برنامه داره سرعت بسیار کند اون توی لود صفحات هست و...
صحبته دیگه ای که داشتم این بود که آیا دوستان سعی کردن فایل PDF رو به هر نحوی ذخیره کنن یا نه؟؟؟ سیستم به کار برده شده توی برنامه بسیار راحته !!! هر کی یه نمه برنامه نویسی و کرک کار کرده باشه سر در میاره...

برای MP3 یا کلا فایل های صوتی روش مشابه ای رو میشه به کار برد و اصلا نیازی به برنامه های انکود و دی کد نیست!!! اگه وقت شد یه نمونه هم از این گونه برنامه ها می زارم...

ژولی لسکو
26-04-2008, 12:59
صادق جان شما يكي از كليدهاي اصلي رو نبستين
براي همين در برنامه شما با همه حُسناش، بدون نياز به كرك و يا هركاري ميشه PDF رو استخراج كرد
حداقل من كه ميدونم هرچي PDF بذاري 1:1 ميكشم بيرون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SadeghPM
26-04-2008, 17:34
صادق جان شما يكي از كليدهاي اصلي رو نبستين
براي همين در برنامه شما با همه حُسناش، بدون نياز به كرك و يا هركاري ميشه PDF رو استخراج كرد
حداقل من كه ميدونم هرچي PDF بذاري 1:1 ميكشم بيرون

آفرین ژولی... معلومه که از کمیسر ژولی یه چیزایی رو به ارث بردی....:46:
خب منم همینو می گفتم دیگه... که بیشتر با هاش ور برین...

حالا این یکی رو تست کن ببین چه جوره؟ البته یه فرق اساسی داره ، اونم اینه که داستانش تغییر کرده!!!
339 KB

اینم یه نمونه دیگه واسه MP3 ، ببینم اینو چه جوری میتونین بکشین بیرون ...:46::
ملزومات: K-Lite Mega Codec Pack یا Real Alternative
1.78 MB

ژولی لسکو
26-04-2008, 18:06
آف
رین ژولی... معلومه که از کمیسر ژولی یه چیزایی رو به ارث بردی....:46:
خب منم همینو می گفتم دیگه... که بیشتر با هاش ور برین...

حالا این یکی رو تست کن ببین چه جوره؟ البته یه فرق اساسی داره ، اونم اینه که داستانش تغییر کرده!!!
339

KB
اين يكي خيلي بهتره
حداقل فقط فرد با حوصله تر ميتونه بكشش بيرون
البته مطمئنم كسي اين رو بلد نيست و خيالت راحت باشه
مطمينم به زودي ورژني ميدي بيرون كه ديگه هيچ راهي جز كرك نداشته باشه
موفق باشي
منم دارم يه كارهايي ميكنم كه خودم ازش وحشت ميكنم!
بزودي ميذارمش
البته هنوز خيلي كار داره
ولي تا نذارمش براي تست عيبش معلوم نميشه

SadeghPM
26-04-2008, 18:55
آف
اين يكي خيلي بهتره
حداقل فقط فرد با حوصله تر ميتونه بكشش بيرون
البته مطمئنم كسي اين رو بلد نيست و خيالت راحت باشه
مطمينم به زودي ورژني ميدي بيرون كه ديگه هيچ راهي جز كرك نداشته باشه
موفق باشي
منم دارم يه كارهايي ميكنم كه خودم ازش وحشت ميكنم!
بزودي ميذارمش
البته هنوز خيلي كار داره
ولي تا نذارمش براي تست عيبش معلوم نميشه

ممنون بابت اینکه برنامه رو تست کردی....
راستش درست حدس زدی ...اینا فقط واسه تمرین بودن-البته برای خودم... الان هم یه سفارش پک DVD پی دی اف دارم...که باید تا یک هفته دیگه تهویلش بدم...توی این مجموعه اصلا از این روش استفاده نکردم و دیگه از Adobe Reader خبری نیست...:8: و بیرون کشیدن به این راحتی ها نیست... تازه اگه هم بیرون کشیده بشه با یه PDF پسورد دار می خواد چی کار کنه؟
اون نمونه MP3 رو هم تست می کردی بد نبود!!!:46:

mahramasrar2
27-04-2008, 12:28
صادق جان هنوز فرصت نكرده ام بروي unpack كردن فايل حاوي PDF شما كار كنم ولي تصور مي كنم از طريق برنامه هائي كه به صورت TRACING ورديابي عمليات كامپيوتر كار مي كنند بتوان به نوع وچگونگي آن پي برد
اين كار حتي مي تواند از طريق يك ويروس ياب ساده انجام شود اگر چه به نظر مي رسد پكر شما MoleBox بوده يعني احتمالا يك فايل BAT يا EXE كوچك وظيفه استخراج يا PACK را به عهده داشته !!

در پايانم بايد ذكر كنم حداقل ژولي توانسته فايلها را استخراج كند پس احتمال وجود ضعف در برنامه وجود دارد از ديگر ضعف هاي آن اين است كه فايل شما اگرچه EXE است ولي براي اجرا نياز به ADOBE ACROBAT READER دارد پس معلوم مي شود كه در نهايت تبديل به همان PDF مي شود!!

اين در حالي است كه برنامه اي كه من معرفي كردم اولا نياز به ADOBE ACROBAT READER سنگين ويا برنامه هاي مشابه ندارد ضمنا هزار تا قابليت ديگر هم دارد

SadeghPM
28-04-2008, 12:10
صادق جان هنوز فرصت نكرده ام بروي unpack كردن فايل حاوي PDF شما كار كنم ولي تصور مي كنم از طريق برنامه هائي كه به صورت TRACING ورديابي عمليات كامپيوتر كار مي كنند بتوان به نوع وچگونگي آن پي برد
اين كار حتي مي تواند از طريق يك ويروس ياب ساده انجام شود اگر چه به نظر مي رسد پكر شما MoleBox بوده يعني احتمالا يك فايل BAT يا EXE كوچك وظيفه استخراج يا PACK را به عهده داشته !!

در پايانم بايد ذكر كنم حداقل ژولي توانسته فايلها را استخراج كند پس احتمال وجود ضعف در برنامه وجود دارد از ديگر ضعف هاي آن اين است كه فايل شما اگرچه EXE است ولي براي اجرا نياز به ADOBE ACROBAT READER دارد پس معلوم مي شود كه در نهايت تبديل به همان PDF مي شود!!

اين در حالي است كه برنامه اي كه من معرفي كردم اولا نياز به ADOBE ACROBAT READER سنگين ويا برنامه هاي مشابه ندارد ضمنا هزار تا قابليت ديگر هم دارد

در اینکه برنامه ضعف دارد شکی نیست و اینکه آیا شما برای مشاهده فایل های PDF برنامه ای کامل تر از ACROBAT READER سراغ دارین؟ من مطمعنم هر برنامه ای ای به غیر از ACROBAT READER استفاده شود دارای کمی و کاستی زیادتری خواهد بود چون خودم با تجربه زیاد به این حرف رسیده ام...
می تونین برای اطلاعات بیشتر به Help برنامه MoleBox مراجعه کنین...

mahramasrar2
28-04-2008, 14:12
موضوع اين نيست موضوع اجراي فايلها بدون نياز به player است

mahramasrar2
28-04-2008, 14:36
در اين قسمت قصد دارم به بررسي يكي از روش هاي بكار رفته جهت قفل گذاري بروي فيلم هاي اموزشي بپردازم

توجه: بررسي اين مجموعه تنها براي يافتن اشكالات و دستيابي به روشي موفق تر است ودر صورتي كه از نام شركتي هرچند ايراني در ذيل يا پست هاي مرتبط با ان سخن رود تنها در پي دستيابي به همين مقصود است

بررسي قفل گذاري بروي فيلم هاي آموزشي شركت پارسيان

دوستاني كه CD هاي آموزشي اين شركت را تهيه ويا تاكنون مشاهده كرده اند مي دانند كه در صورتي كه شما فيلم ها را از طريق اتوران مشاهده كنيد به خوبي اجرا مي شوند ولي در صورتي كه همين فيلم ها را بروي هارد كپي كنيد واجرا كنيد فيلم ها تنها داراي صدا هستند وتصوير سياه است!!
براستي راز اين كار در چيست؟
اين طرفند زيركانه تنها با كپي شدن يك كدك كوچك در پوشه ويندوز كاربر صورت مي گيرد كدكي (CODEC) كه از طريق نصب يك فايل با نام TSCC.exe صورت مي گيرد اين فايل اجرائي حاوي يك فايل ديگر DLL است با نام tsccvid.dll اين كدك كوچك ساخته شده توسط شركت TechSmith Corporation است ووظيفه آن اجراي فايلهائي است كه توسط اين كدك كپچر شده اند( همانطور كه مي دانيد اين شركت يعني TechSmith سازنده نرم افزار هاي SCREEN CAPTCHER يا فيلم برداري از دسكتاپ وبرنامه هاي مشابه است)
شركت پارسيان با زيركي اين كدك را در اتوران خود گنجانده ويا در مواردي تنها به فايل اجرائي دستور اجرا مي دهد واين فايل اجرائي هر بار كه كار بر بروي اتوران كليك كرد ابتدا صحت وسقم قفل اتوران را چك مي كند سپس در صورت OK بودن فايل اجرائيTSCC.exe را اجرا مي كند اين فايل هم tsccvid.dll را از درون خود استخراج ودر پوشه SYSTEM 32 ويندوز كاربر كپي مي كند در پايان خروج از برنامه هم اتوران فايل كپي شده در ويندوز يعني tsccvid.dll را مجددا پاك مي كند!! با اين طرفند فيلم ها فقط از اين طريق واز طريق سي دي مادر اجرا مي شوند

بررسي ضعف ها== كافيست كه شما فايل tsccvid.dll را از درون ويندوز خود يافته ودر يك پوشه كپي كنيد سپس فيلم ها را از سي دي كپي ودر كنار ان PASTE كنيد ويا همين فايل را به صورت دستي در ويندوز خود كپي كنيد و اكنون فيلم هاي آموزشي را در روي هارد خود كپي وبدون نياز به اتوران سي دي كه به غير از فهرست نام فايلهاي آموزشي حاوي هيچ چيز گرانبهاي ديگري نيست اجرا ومشاهده كنيد

نكته= اين روش البته شايد يك نوع قفل گذاري خوب علي الخصوص براي انسانهاي نابينا وشايد كم تجربه به نظر بيايد ولي هرگز جواب گوي حرفه اي ها نخواهد بود

راه حل مشكل در صورت علاقه به استفاده از اين قفل= شما بايد اتوران خود را آنقدر ارزشمند سازيد كه كاربر نتواند بدون اتوران به تمامي نياز هاي آموزشي خود دست يابد و فقط به فيلم ها اكتفا نكنيد در اين حالت بهتر است از متون آموزشي همراه با عكس نيز در اتوران استفاده كنيد

موفق باشيد تهيه وتايپ بوسيله محرم اسرار 2 = mahramasrar2

NoneForce
28-04-2008, 14:41
سلام

حالا فرض كنيد شما آن Dll مربوط به Codec را نوشته باشيد و چك قفل را هم درون همان فايل Dll قرار داده باشيد. آنوقت ...

lvl@ster
28-04-2008, 20:56
سلام

حالا فرض كنيد شما آن Dll مربوط به Codec را نوشته باشيد و چك قفل را هم درون همان فايل Dll قرار داده باشيد. آنوقت ...

آنوقت سه سوت dll کرک میشه و خلاص

آقا یه سورس از برنامه ای که نوشتی در صفحه قبل را بزار .

NoneForce
29-04-2008, 08:50
سلام

بستگي به كسي داره كه سوت ميزنه ، ولي ...
سورس آماده نميتونم در اختيار كسي قرار بدهم.

mahramasrar2
29-04-2008, 09:12
سلام

بستگي به كسي داره كه سوت ميزنه ، ولي ...
سورس آماده نميتونم در اختيار كسي قرار بدهم.

بهت حق مي دم!!

البته جريان dll هم يه مقدار موضوع رو پيچيده تر مي كنه ولي دركل در اصل موضوع تفاوتي ايجاد نمي كنه!

mahramasrar2
29-04-2008, 11:18
با سلام به همگي دوستان خوبم
noneforce دوست خوبم سلام ايا امكان دارد ويرايش 3 نرم افزار خود را ريليس كنيد؟
در اين ويرايش در صورت امكان فرمت هاي exe-dll-scr (screen saver) را هم بگنجانيد ضمنا در صورت امكان فرمت هاي صوتي وتصويري خود را هم گسترش دهيد(در صورتي كه براي اشاعه فرمت هاي تصويري در تنگنا قرار داريد فقط به سه مورد اولي كه گفتم اكتفا كنيد)
ضمنا من يك بانك از فيلم هاي كم حجم از انواع واقسام فرمت هاي تصويري(فيلم) گرد آورده ام
اين بانك از چند پسوند مختلف تشكيل شده از قبيل:
3gp- Mov- Wmv- Mp4- Avi- Mpg- Divx- Rm- Vob- Dat- Flv
از هركدام از اين پسوند ها يك فيلم كوتاه چند ثانيه اي گذاشته ام ومجموع حجم آنها در كل يك مگابايت !! شده است در صورت نياز به تست جهت گسترش فرمت ها وعدم دسترسي به اين گونه فرمت ها بفرمائيد تا آپلود كنم مطمئنا جائي به درد مي خورند سريع مي توانيد داونلود كنيد
در صورت نياز به دانستن نوع كاربرد اين فرمت ها به پست بعد من نگاهي بياندازيد
ضمنا لينك يك برنامه مشابه ديگر كه حرف هاي زيادي براي گفتن دارد را برايتان فرستادم تا در صورت نياز از ان الگو بگيريد لطفا به بخش پيغام ها مراجعه فرمائيد
باتشكر

mahramasrar2
29-04-2008, 11:27
فرمت هاي تصويري شايع در بازار كه بسياري قابليت استفاده در پروژه هاي اموزشي را دارند
3gp=====فيلم هاي موبايل
Mov====فيلم هاي آموزشي
Wmv === فرمت فيلم هاي شركت مايكروسافت با ميزان فشرده سازي بيشتر وحجم كمتر ودر عين حال با كيفيت برابر با ديگر فرمت ها
Mp4====فرمت قابل حمل دوربين هاي ديجيتال
Avi=====فرمت پيش فرض بيشتر برنامه هاي كاربردي
Mpg====فرمت با كيفيت برابر با avi وحجم يك دهم
Divx=== اين فرمت از نظر ميزان فشردگي(mpeg4) وكيفيت ، انقلابي در صنعت فيلم به وجود آورده
(قابل توجه است كه با اين فرمت من توانستم يك dvd با حجم 4.7 گيگ را به حجم 600 مگ تقليل دهم در حالي كه همچنان زير نويس ها وصدا هاي مختلف فيلم قابليت تعوض ويا جابه جائي داشتند وكيفيت هم چندان افت نكرده بود!!!
Rm==== فرمت شركت real networks قابليت استفاده بيشتر در برنامه هاي مولتي مديا يا در اينترنت
Vob=== فرمت مورد استفاده در DVD
Dat====فرمت مورد استفاده در فيلم هاي VCD
Flv====فرمت شركت ماكرومديا با قابليت استريمينگ

نكته مهم : دوستاني كه مي خواهند فيلم هاي آموزشي بسازند در صورت توجه به مطالب گفته شده در سطور فوق مطمئنا ضرر نخواهند ديد!

باتشكر
تايپ وتهيه بوسيله محرم اسرار2= mahramasrar2

NoneForce
29-04-2008, 11:58
سلام
لزومي نداره برنامه همه اينها را پشتيباني كند، كافيه مثلا تمام فرمتها را به avi‌ تبديل كنيد.

mahramasrar2
29-04-2008, 15:02
سلام
لزومي نداره برنامه همه اينها را پشتيباني كند، كافيه مثلا تمام فرمتها را به avi‌ تبديل كنيد.

1- خيلي مواقع نه امكان اين كار وجود داره مثل مواقعي كه شما سي دي هاي داراي فرمت هاي گوناگون منتشر مي كنيد واين فرمت ها در صورت تبديل به avi افزايش حجم ويا كاهش كيفيت پيدا مي كنند
2- از آن گذشته اين كار باعث كم كردن حجم كاريست كه كاربر مي بايست انجام دهد
3- مورد سوم اين است كه اين كار يك كار نشد نيست
4- مورد بعدي يافتن convertor هاي مناسب جهت تبديل فيلم هاي مورد استفاده است كه گاهي اين فيلم ها خارجي بوده واصلا ساخته خودتان نيست وشما براي افزايش كيفيت وكاربرد كار به پروژه خود اضافه كرده ايد

فرض كنيد شما يك cd آموزشي فوتوشاپ مي سازيد وتعدادي فيلم هاي اموزشي شركت LINDA كه يك سايت سازنده بزرگ اين فايلهاست را هم به پروژه خود اضافه مي كنيد واز اتفاق فرمت هاي منتشر شده وبا كيفيت فوق العاده اين شركت همگي MOV هستند ودر صورت تبديل مثلا به AVI وبا كيفيت برابر حجمشان تا 2 برابر افزايش مي يابد
يا شما قصد داريد با ماكرومديا فيلم هاي خود را منتشر كنيد واز بد حادثه اين شركت تنها فرمت تصويري را كه مي پذيرد FLV است

Ronin_unLocker
29-04-2008, 15:05
من يه راه خوب پيدا كردم
اگه حجم فيلم آموزشي را با TZ Copy افزايش بديم ( كمتر از 500 مگابايت ) توي همه ي پلير ها به راحتي اجرا ميشه و قابل كپي كردن نيست !!!

توي يكي از تاپيك ها كه در مورد قفل گذاري سي دي نسل جوان ( فكر كنم ) بود توضيح داده بود كه چطوري پوشه ها را براي ايزو باستر ناشناخته كنيم :5:

mahramasrar2
29-04-2008, 15:11
توي يكي از تاپيك ها كه در مورد قفل گذاري سي دي نسل جوان ( فكر كنم ) بود توضيح داده بود كه چطوري پوشه ها را براي ايزو باستر ناشناخته كنيم :5:
[/quote]

سلام دوست جديد من درصورت يافتن مطالب مرتبط در همين تاپيك منتشر كنيد
با تشكر

Ronin_unLocker
29-04-2008, 15:44
قبلا در مورد آنتي ايزو خيلي بحث شده بود به هر حال من دوباره لينك نمونه را ميزارم :46:

mahramasrar2
30-04-2008, 09:19
قبلا در مورد آنتي ايزو خيلي بحث شده بود به هر حال من دوباره لينك نمونه را ميزارم :46:

با تشكر از شما دوست عزيز وجديد!!
البته اين فايل رو ديده بودم ولي تصور مي كنم وجود اين لينك در اين تاپيك به غناي آن خواهد افزود اميدوارم باز هم فعال باشيد ضمنا در صورتي كه درباره مسائل مورد بحث در اين تاپيك يعني قفل گذاري بروي سي دي هاي اموزشي مطالب مناسبي يافتيد در همين قسمت منعكس نمائيد

با تشكر
+++
دوستان عزيز در صورتي كه برنامه ساخته شده توسط دوست گرانقدر nonforce راتست كرديد درباره ضعف ها وموارد مورد درخواست خود گزارش دهيد
اين كار به احتمال باعث يافتن موارد تكميلي جهت رفع نقوص موجود خواهد بود

ضمنا در صورتي كه با برنامه هاي ساخت اتوران همانند Multimedia Builder آنرا تست كرديد نتيجه را گزارش كنيد
ادغام شد(هخامنش)

ژولی لسکو
04-05-2008, 21:11
سلام
قبلا گفته بودم كه دارم يه كارايي ميكنم
خوب اينم Lesco Protector Beta Version
مِتُد 1 : بدرد آموزش به شيوه اسلايدشو ميخوره...(فعلا خيلي نقص داره و بزودي كاملش ميكنم)
مِتُد 2 : نمايش فيلم آموزشي كه با پسوندهاي رايج مثل Mpeg و AVI وWMV ...عالي كار ميكنه...
مِتُد 3 : نمايش فايلهاي PDF بدون اجازه عكسبرداري فيلمبرداري و ...
مِتُد 4 : نمايش فيلم آموزشي در فرمت فلش ...
----نكات مهم:
1-خوب كافيه اينها رو دانلود كنين و در يك پوشه كنار هم بذارين و استخراج كنين تا يه فايل ايميج بهتون خروجي بدهد
حالا اون فايل رو رايت كنين و در درايوي كه برنامه براتون تعيين ميكنه قرار بدين تا اجرا بشه!
پس حتما بايد يه سي دي فدا كنين يا مثل من يه سي دي ريرايت كنار دستتون باشه كه اكثرتون دارين

2-چون خودم فقط XP دارم و روي ويستا يا ساير سيستم عاملها تستش نكردم پس برنامه رو به XP محدود كردم.
3-تصوير در حالت 1024*768 پيكسل بايد باشه--(در ورژن بعدي خود برنامه درصورتيكه غير از اين باشه تنظيمش ميكنه و موقع خروج برميگردونه به حالت تنظيمي كاربر)
4-ترجيحا آنتي ويروس و ... خاموش باشه و بعد برنامه رو اجرا كنين ...
5-هرنوع باگ و پيشنهاد يا اگه تونستين فايلهاي آموزشي رو استخراج كنين اينجا يا از طريق PM بهم بگين .
6-چون هنوز جزء مستضعفين هستم و از ديالآپ استفاده ميكنم مجبور شدم به اين شكل افتضاح آپلود كنم! انشالله منم يه روزجزء مستكبرين آدياسالي ميشم !
7-كركرها خواهشن نظرات خودشون رو دريغ نكنن.
خيلي ممنننننونم!

الموفقون!

mahramasrar2
05-05-2008, 02:14
سلام ژولي !
الان دقيقا ساعت 3 نيمه شب هستش كه دارم اين مطالب رو تايپ مي كنم !!
راستش داشتم از اين طرفها رد مي شدم گفتم فايلهاي اپلودي شما رو داونلود كنم اگرچه من از نظر سرعت در دريافت فايلها مشكلي ندارم واز طبقه مستكبرين ظالم به حساب مي يام !!! ولي با اين حال نمي تونم از برداشت خودم وابراز نظرم پرهيز كنم شما احتمالا مرا ومرام گفتاري مرا بهتر مي شناسيد

البته شايد قبل از تست پروژه شما كه اطمينان دارم براي آن زحمت بسيار كشيده ايد گفتن اين جملات درست نباشد اما با اينحال با خواندن جملات مندرج ونگاشته شده شما بي اختيار اين تصور به من دست داد كه شما از اپلود فايلهاي پروژه خود بيشتر قصدتان خود آزمائي و يا يافتن باگها توسط به قول شما كركر ها بوده است؟ در صورت خطا گفتن مرا تصحيح فرمائيد

البته اين امر به خودي خود اصلا بد كه نيست شايد خيلي هم خوب باشد چرا كه در بدترين حالت آن مي تواند الگوئي باشد براي ديگر دوستان جهت دستيابي به مراتب عالي امور قفل گذاري !!

با اين حال به نظر مي رسد شما قصد اموزش سيستم كاري خود را به ديگران نداريد
در صورت امكان به ديگر دوستان علاقه مند كمك كنيد تا ديگران نيز پروژه شما را تست وبه شما كمك كنند!

mahramasrar2
05-05-2008, 12:07
خيلي خوب حالا صبح شده !
فرصت شد يه تست كوچولو كردم روي برنامه پك شده ژولي

در صورت تمايل به باز كردن ودستيابي به فايلها فايل Lesco.Chm رو بروي هارد خود كپي كنيد سپس پسوند اون رو از chm به zip يا rar تغيير دهيد اكنون مي توانيد فايلهاي داخلي اون رو ببينيد !!!
البته ژولي فايلها رو با يك پسورد محافظت كرده كه اتوران اون رو به صورت اتوماتيك وارد مي كند وبرنامه ها كد گشائي شده در player اجرا مي شوند
براي دستيابي به پسورد از يك keylogger ساده استفاده كنيد !
در صورتي كه حوصله اين كار ها را ندارد از يك TRACING ساده استفاده كنيد ساده ترين اين برنامه ها يك ويروس ياب همانند KASPERSKY مي باشد !! در صورت كار بروي برنامه به صورت حرفه اي تر از برنامه هاي قدرت مند تر استفاده كنيد

نتيجه : براي شروع كار قابل قبولي بود!
نقاط قوت= امكان اجرا در درايو مجازي موجود نيست
امكان عبور از اتوران ودستيابي در حال اجراي اتوران بسيار مشكل است
امكان اجراي اتوران از روي هارد وجود ندارد
ضعف ها: فايل PDF به محض اجرا هنگ مي كند وبراي استفاده از آن بايد كنترل+ آلت + ديليت رابگيريد!!
ضعف دوم : دسترسي به فايلها آسان است
ضعف سوم: اخطار ويروس ياب در بيشتر كامپيوتر هاي مجهزبه ويروس يابهاي قدرت مند مشاهده ومانع اجراي كار مي شود
ضعف چهارم: برنامه بساير كند وبراي سيستم هائي كه داراي حافظه هاي جانبي يا دائمي كمي هستند همانند LAPTOP ها يا سيستم هاي PENTIUM 2 مرگ آور است
ضعف پنجم: در صورت استفاده از فايلهاي اموزشي طولاني با حجم زياد سيستم هنگ كرده قابل استفاده نيست !

پكر مورد استفاده براي PLAYER وبرنامه اصلي مرد استفاده از اطلاعات شما برنامهeXPressor 1.6.0.1 بوده است!

اما در نهايت !!!! WELCOME TO SCORPIONS LAND ‌ژولي جان

ژولی لسکو
05-05-2008, 13:58
واقعا هم كه "يه تست كوچولو كرد"ي
اگر شما تونستي به هر وسيله اي رمز اون فايل رو بگي من يكي
قفلگذاري رو ميبوسم و ميذارم كنار و به اونجام هم ميخندم!اين رو جدي ميگم
محرم عزيز حتما keylogger و TRACING و ... استفاده كن و پاي حرفت باش
البته به شما خورده نميگيرم چون نقدت اصلا منصفانه نيست و كلي چيزهايي كه اين روش داشت رو يا
متوجه نشدي يا صحبت نكردي در هر صورت نسخه خام اوليه هست.
اينكه PDF هنگ ميكنه رو اصلا نميفهمم چون رو كامپيوتر عهد عتيق من داره كار ميده(P4 ‍CPU2 Ram768SD )
خداييش اينكه نوشتي "سيستم هاي PENTIUM 2 " خودت حالت بد نميشه!
بابا اين سيستمها ديگه در موزه هاي حيات وحش و در قسمت تاكسي-درمي نگهداري ميشن!
درمورد "دسترسي به فايلها آسان است " شما آپلود كن فقط حرف كه نميشه. ديدي كه من PDF دوستمون رو كشيدم بيرون و آپلود كردم.
از حرف تا عمل هزار كيلومتر راهه!
"در صورت استفاده از فايلهاي اموزشي طولاني با حجم زياد سيستم هنگ كرده قابل استفاده نيست !" خداييش پيشگو هم شدي!
"
پكر مورد استفاده احتمالي براي PLAYER برنامه expressor بوده است" در اين مورد هم فكر كنم يه كركر نظر بده حرفتو پس ميگيري
-----------------------------------
اون قسمتهايي رو كه در مورد اوپن سورس نوشتي چون در خلسه بودي اصلا جواب نميدم!
---------------------------
در هر صورت از اينكه وقت گذاشتي نظر نوشتي ممنون خصوصا "نتيجه : براي شروع كار قابل قبولي بود!" رو نميدونم چطور از دستت در رفته
-----------------------------------
راستي بيزحمت مدل سيستمت رو بگو ببينم چرا ميگي كنده؟
من با اين سيستم زهوار در رفتم بدون كوچكترين مشكلي دارم باهاش كار ميكنم
دوستاني كه تست ميكنن نظر فراموش نشه
ممنون

mahramasrar2
05-05-2008, 18:47
از اينكه اينقدر ناراحت شدي متاسفم اولش كه گفتم من چه جور آدمي هستم!!!

نمي تونم از برداشت خودم وابراز نظرم پرهيز كنم شما احتمالا مرا ومرام گفتاري مرا بهتر مي شناسيد

انچه كه در ذيل مي آيد مرا به شگفتي واداشت شما به جاي توضيح دندان نشان مي دهيد!!

"در صورت استفاده از فايلهاي اموزشي طولاني با حجم زياد سيستم هنگ كرده قابل استفاده نيست !"خداييش پيشگو هم شدي

خداييش اينكه نوشتي "سيستم هاي PENTIUM 2 " خودت حالت بد نميشه!

مگر اينكه بخواهيد سي دي خود را به كساني كه حتما سيستم p4 دارند بفروشيد ويا مي توانيد بروي پاكت سي دي بزرگ بنويسد فروش به كساني كه سيستم هاي قديمي تر دارند ممنوع !!

اينكه PDF هنگ ميكنه رو اصلا نميفهمم چون رو كامپيوتر عهد عتيق من داره كار ميده(P4 ‍CPU2 Ram768SD )
جهت اطلاع از نظر ديگر دوستان منتظر مي مانيم

پكر مورد استفاده احتمالي براي PLAYER برنامه expressor بوده است" در اين مورد هم فكر كنم يه كركر نظر بده حرفتو پس ميگيري
احتمالا درباره packer شما يه صفحه اختصاص مي دم !!

راستي بيزحمت مدل سيستمت رو بگو ببينم چرا ميگي كنده؟
سيستم من p4 3.4 4mb cach هست بنابراين به عقيده كارشناسان ضعيف نيست!!

آنچه در بالا ابراز كردم صرفا جهت ارتقاي كار وسطح كيفيت كارتان بود در هر حال درصورت دلخوري ديگر راجع به كارهايتان نظري از من نخواهيد شنيد!!

موفق باشي

ژولی لسکو
05-05-2008, 19:42
مگر اينكه بخواهيد سي دي خود را به كساني كه حتما سيستم p4 دارند بفروشيد ويا مي توانيد بروي پاكت سي دي بزرگ بنويسد فروش به كساني كه سيستم هاي قديمي تر دارند ممنوع !!

بخدا روي P2 هم جواب ميده . شك نكن
منتها ديگه هيچ جا P2 نيست
ملت به دادم برسين!
شما معني Recommended System Requirements ميدوني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-------------------
خداييش ناراحتي هم داره
البته شما همونطور كه بلدي آدم رو ناراحت كني همونطور هم بلدي از ناراحتي در بياري
در هر صورت تابستون امسال كارهاي جالبي درست ميكنم كه نتوني عيب بذاري روش
آخه داريم به امتحانات پايان ترم نزديك ميشيم كمتر ميتونم پاي كامپيوتر باشم
حالا خودم يه كم بگم راجع به اين كار:
1-يه قسمت از كار درمورد محدود كردن كاربر به استفاده از سي دي رام خاص هست كه خود سي دي
ما اون رو تعيين ميكنه، اين روش واقعا كمك ميكنه به امنيت سي دي . حداقل از شر درايو مجازي خلاص ميشيم
من از اين قسمت كار شخصا خوشم مياد و حتما روش بيشتر كار ميكنم .
2-عدم اجازه عكسبرداري و فيلمبرداري از پروژه اگه دوستان موردي سراغ دارن كه روي سي دي كار شده بگن
خداييش اينها همش كار برده و تابع رو تابع سوار شده ولي خودم هم ميدونم كار زيادي ميخاد تا تكميل بشه
3-اينكه شما يه پلير اختصاصي براي PDF هاتون داشته باشين كه نياز به اكروبات و اين برنامه ها رو نداشته باشه خداييش بدم نيست ها
4-در تمامي مراحل ساخت من يه چشمم به كارم بود و يه چشمم به پروژه و اينقدر كدها رو دستكاري ميكردم كه هيچ موقع Cpu Usage از
حد 50% بالاتر نره و مجبور شدم بخشي كدهام رو فداي همين Cpu Usage بكنم پس به هيچ وجه كند نيست و سيستم شما هم كه خداييش حتي
نسبت به مدلهاي روز هم چيزي كم نداره نميدونم چرا كند اجرا ميشه؟
5-در مورد پيدا كردن پاسورد هم فقط يك سيستم فولادين و چند ده روز پروسس شبانه روزي ممكنه به نتيجه برسونه . از توضيح بيشتر معذورم.
6-من اين رو گذاشتم كه نظر بقيه رو و احيانا پيشنهاد و ... رو ببينم ولي منصفانه وگرنه خودم هم به ضعفهاش واقفم .
منم زيادي حساسم ها
اگه رنجوندمت عذرخواهي ميكنم
--------------------------------------------------------------------------

mahramasrar2
06-05-2008, 00:44
eXPressor 1.6.0.1 برنامه اي قدرت مند جهت قفل گذاري بروي پروژه هاي اجرائي شما وهمچنين اتوران سي دي

دوستان عزيز جهت اين قضيه من يك تاپيك جديد باز كردم بنابراين مسائل مربوط به اتوران را در لينك زير دنبال كنيد

با تشكر
تايپ وتهيه توسط محرم اسرار 2=MAHRAMASRAR2

SadeghPM
06-05-2008, 10:08
سلام ژولي !

البته شايد قبل از تست پروژه شما كه اطمينان دارم براي آن زحمت بسيار كشيده ايد گفتن اين جملات درست نباشد اما با اينحال با خواندن جملات مندرج ونگاشته شده شما بي اختيار اين تصور به من دست داد كه شما از اپلود فايلهاي پروژه خود بيشتر قصدتان خود آزمائي و يا يافتن باگها توسط به قول شما كركر ها بوده است؟ در صورت خطا گفتن مرا تصحيح فرمائيد

البته اين امر به خودي خود اصلا بد كه نيست شايد خيلي هم خوب باشد چرا كه در بدترين حالت آن مي تواند الگوئي باشد براي ديگر دوستان جهت دستيابي به مراتب عالي امور قفل گذاري !!

اما آنچه كه مرا به نگاشتن واداشت اين قضيه است كه به ظاهر شما به Open Source كوچك ترين اعتقادي نداريد درصورت خطا بودن مرا تصحيح فرمائيد !

بابا بسه ملتو خفه کردی...
هر کی میاد یه کاری ارایه بده سریع میگی : شما قصدت تست پروژه و از این حرفاست و نمی خواین چیزی یاد بدین!!!
می خوام بدونم تا حالا توی این همه تاپیک که برای قفل گذاری نوشتی چند تا نمونه کار واقعا از خودت گذاشتی؟ چند تا آموزش قفل گذاری گذاشتی؟ خدایی هیچی در مور قفل گذاری سی دی تا به حال نگفتی؟ یا لااقل یه آموزش کوچیک هم از خودت نداری؟ البته این آخری هم که هیچ ربطی به قفل گذاری سی دی نداره و باید توی بخش امنیت نرم افزار باشه...
کارت شده فقط حرف زدن ... راست میگی یه خورده عمل کن... مگه نگفتی پروژه ژولی رو به راحتی میشه داغونش کرد و فایلاشو کشید بیرون؟ پس کو اون فایلا؟؟؟ همه تاپیک هایی که می زنی همین طوریه و هیچی از خودت بیرون نمی دی و هی ادعا میکنی که دیگران نمی خوان چیزی بیرون بدن!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
ژولی عزیز ....در اولین فرصت ممکن فایلاتو تست می کنم...یکم سرم شلوغه ... نتیجه رو حتما بهت میگم

mahramasrar2
06-05-2008, 10:46
چند تا آموزش قفل گذاری گذاشتی؟ خدایی هیچی در مور قفل گذاری سی دی تا به حال نگفتی؟ یا لااقل یه آموزش

عصباني نشو صادق جان !
با عصبانيت كاري درست نميشه!
اين هم لينك جديدترين آموزش من درباره قفل گذاري بروي اتوران كه 5 ساعت روي اون وقت گذاشتم!
ضمنا اين برنامه اگر چه قابليت كاربرد دوگانه دارد وامنيت برنامه شما را بالا مي برد ولي در عين حال بيشتر كاربرد دومش مورد نظر ماست و ربطي به امنيت نرم افزار ندارد عزيز من !! لطفا ابتدا كل پست ارائه شده در زير را مطالعه فرمائيد

لطفا قبل از مشاجرات مدتي در سايت جستجو كنيد

قصد ما در اين تاپيك وتاپيك هاي مشابه دستيابي به روشي براي قفل گذاري وامنيت بالا جهت نرم افزار هاي ارائه شده هموطنان گرامي به داخل بازار است پس لطفا صبور باشيد
درباره پروژه من بايد بگويم به زودي اپلود خواهد شد

با تشكر از صادق و همينطور ژولي و ديگر دوستان ديدار كننده تاپيك

mahramasrar2
06-05-2008, 11:05
ژولي جان برنامه شما را به صورت كامل تست كردم متوجه شدم به غير از برنامه كاربرده شده در فوق شما از يك روشsteganography يا برنامه شبيه به آن استفاده كرده ايد كه با اينكريپت وقرار دادن فايلها در فايلي ديگر(مثلا قرار دادن يك برنامه اجرائي در يك متن يا عكس ) امور خود را به پيش مي برد

به نظر من تركيب اين دو يك قفل خوب براي شما ساخته ودر صد وضريب موفقيت شما را بالا برده است من قفل شما را تحسين مي كنم! در صورت علاقه به افزايش دانسته هاي خود وبه اشتراك گذاشتن اطلاعاتي كه در اين راه كسب كرده ايد در لينك تاپيك فوق الذكر شركت كنيد

ضمنا من پست هاي 48 و49 را در صفحه قبل ويرايش كردم ونكات جديدي به آنها افزودم تا از هر گونه شبه واختلاف پرهيز شود
موفق باشيد

SadeghPM
07-05-2008, 12:16
فایل های Extract شده :

Download Link:
۲۴۵۸ k

mahramasrar2
07-05-2008, 16:54
صادق جان كم كم داره ازت خوشم مي ياد !!
حالا بگو ضعف ها كجا بود؟
ضمنا من يه برنامه پيدا كردم كه مي تونه اين ايميج رو در درايو مجازي باز كنه!
يه خورده توضيح مي دي من دارم روي عين همين پروژه كار مي كنم
في الواقع دارم كار ژولي رو ده مرحله سخت ترش مي كنم
فكر نمي كنم بتوني دخل اون يكي رو بياري!
البته قبل از اون بايد يه خورده به من اطلاعات بدي بگو چكار كردي؟
ضمنا اگه اطلاعات مفيدي كسب كنم در اختيار شما مي زارم

ژولی لسکو
07-05-2008, 16:58
صادق جان سلام
نمره شما 20
خيلي عالي بود
ولي خداييش به كسي ياد نده تا ديگران هم امتحان كنن
لازم شد ورژن جديدترشو بذارم

SadeghPM
10-05-2008, 10:48
حالا بگو ضعف ها كجا بود؟

ولي خداييش به كسي ياد نده تا ديگران هم امتحان كنن
باشه...صبر می کنیم که دیگران هم امتحان کنن...

ضمنا من يه برنامه پيدا كردم كه مي تونه اين ايميج رو در درايو مجازي باز كنه!
منظورتون رو متوجه نمی شم...یعنی بدون نیاز به رایت سی دی... در این صورت توی اون آموزشتون جزو ضعف های برنامه اضافه کنین..

يه خورده توضيح مي دي من دارم روي عين همين پروژه كار مي كنم
في الواقع دارم كار ژولي رو ده مرحله سخت ترش مي كنم
فكر نمي كنم بتوني دخل اون يكي رو بياري!
این روش ها دیگه قدیمی شده ... از من تازه کار به شما ها توصیه : این روش ها به درد نمی خوره !!! آخه یعنی چی بیاین همه برنامه های طزف رو ببندین!!! توی موقع دیدن Pdf موس اونو از کار بندازین!!! شاید طرف می خواد همزمان یه کار دیگه هم بکنه ...مثلا یه آهنگ دلخواه گوش بگیره!!! در ضمن این ها نمونه کارا هستن ..دلیلی نداره که کاری کنین که حتما روی سی دی رایت بشه...
روش کار و تلاش ها باید این باشه : فایل های منبع توی مموری ریخته بشه... نه توی هارد
من که با کسی قرار داد ندارم که بخوام فایل ها رو اکسترکت کنم ... این حرفتون اصلا به مزاجم خوش نیومد...

mahramasrar2
10-05-2008, 14:26
خيلي خوب منتظر باشيد پروژه ازمايشي من امشب آپلود ميشه

البته برخلاف گفته قبلي خودم از يك روش اينكريپت جديد استفاده كردم كه ده برابر سريع تر است وامنيت هم 98 در صد بالاتر مي رود

================================================== ===========================

خيلي خوب باز هم سلام
براي اينكه نخواهم باز هم پست جديدي ايجاد كنم در همان پست قبلي تايپ مي كنم
پروژه آزمايشي من آپلود شد در صورتي كه تمايل داريد به تست برنامه پيغام خصوصي بدهيد تا لينك رو بهتون بدم
با تشكر

ژولی لسکو
12-05-2008, 18:28
سلام
اينم بتا 2
1-روش محافظت از سورس تغيير کرد.
2-محدوديتهايي نظير اجرا از روي سي دي حذف شد و فايل از روي هارد قابل اجراست.
3-CPU Usage به شدت پايين اومد.
4-محدوديت عکسبرداري و فيلمبرداري حذف شد.
5-محدوديتهاي قبلي حذف شد و كاربر ميتونه همزمان MultiTasking داشته باشه مثلا موسيقي گوش كنه يا هرکار ديگه اي...
6-حجم کل فايلها 3.5 مگ هستش .
كافيه فايل ستاپ رو اجرا كنين تا برنامه نصب بشه و بعد هم اجراش كنين مثل همه نرم افزارهاي ديگه.

منتظر نظرات شما دوستان هستم
ژولي

SadeghPM
13-05-2008, 08:06
جناب ژولی:
این برنامه شما بعد از چند بار اجرا دیگه وقتی می خوای PDF رو ببینی اررور میده و هیچی نشون نمیده:13:... یک بار هم دوباره نصب کردم نشد!!!
شما برنامه رو با Auto Play Media Studio 7.1 ساختی:19:ن... درسته؟؟؟ چرا اصرار زیادی به دوبار پک کردن نرم افزار دارین؟ از FoxitReader برای خوندن PDF هااستفاده می کنی که با کوچکترین عملی هنگ می کنه و اررور میده ...
در کل سازگاری برنامه به دلیل حساسیت زیاد و تغییرات زیاد ، بسیار بسیار کمه!!!

ژولی لسکو
13-05-2008, 08:52
جناب ژولی:
این برنامه شما بعد از چند بار اجرا دیگه وقتی می خوای PDF رو ببینی اررور میده و هیچی نشون نمیده:13:... یک بار هم دوباره نصب کردم نشد!!!
شما برنامه رو با Auto Play Media Studio 7.1 ساختی:19:ن... درسته؟؟؟ چرا اصرار زیادی به دوبار پک کردن نرم افزار دارین؟ از FoxitReader برای خوندن PDF هااستفاده می کنی که با کوچکترین عملی هنگ می کنه و اررور میده ...
در کل سازگاری برنامه به دلیل حساسیت زیاد و تغییرات زیاد ، بسیار بسیار کمه!!!

سلام صادق جان
فکر نمیکنم اینطور باشه
من بارها امتحان کردم حتی یکبارهم مشکل نداشت
لطفا دوستانی که دانلود میکنن بگن همچین مشکلی دارن یا نه
ممنون از معرفت شما که نظر دادی
اگه وقت کردی ببین میشه فایل رو بیرون کشید
ممنونم

mahramasrar2
13-05-2008, 23:57
ژولي جان سلام!
برنامه رو تست كردم به ظاهر صرفا به Pdf بسنده كرده ايد
خوب بايد بگويم موقع اجراي برنامه با پيغام dont send مواجه شدم وفقط وقتي كه ويروس يابم رو غير فعال كردم اجراشد

اينكه شما از كاربر انتظار داشته باشي ويروس يابش رو ببنده يا غير فعال كنه يه انتظار بي جا وحتي تا حدي براي كاربران تازه كار همراه با ترس هستش مثلا آنها تصور مي كنند شايد شما قصد نصب يك ويروس يا برنامه مخرب كه ويروس ياب مانع آن مي شود را درسيستم آنها داريد !!!!
اين امر را در اثر تجربه در فروم سايت هاي مختلف كسب كرده ام
بنابراين به جاي توصيه به كاربران كه لطفا ويروس ياب خود را غير فعال كنيد با توجه به اينكه احتمالا در صدد ساخت يك پكر يا شايد چيزي شبيه به آن هستيد بنابراين بهتر است به دنبال رفع عيوب آن باشيد

در صدد دست يابي به اين مقصود بهتر است چند ويندوز از سرويس پك يك تا 3 بروي سيستم خود نصب كنيد وبروي هر كدام يك ويروس ياب بروز شده تا برج 5 سال 2008 كه همه ويروس ها را مي شناسد نصب كنيد سپس قبل از آپلود فالها يا پروژه خود حتما بروي همه اين ويندوز ها تست كنيد بدينگونه احتمال دستيابي به نتيجه در زمان كوتاه تر بهتر ميسر مي شود

وقبل از اتمام مطالب وترك فروم بايد بگويم محافظت از فايلهاي pdf مي تواند بدون اين همه زحمت انجام شود برنامه هاي بسياري وجود دارند كه امكان جلوگيري از ذخيره سازي يا كپي فايل را ميسر مي كنند احتمالا در صورت امكان ووجود وقت يا در اين تاپيك يا در يك تاپيك جداگانه تعدادي از اين برنامه ها را معرفي وبررسي خواهم كرد
شما زياد وقت خود را بروي يافتن راه هائي كه قبلا كشف شده اند نكن
كار شما همانند كسي مي ماند كه قصد دارد دوباره چرخ را اختراع كند!!!
به جاي وقت گذاردن بروي اين مسئله مي توانيد از برنامه هاي از پيش ساخته ويا شايد حتي open source بگرديد
اگرچه درصد امنيت پروژه شما شايان توجه است

با تشكر از شما
دوستدار شما محرم اسرار2= mahramasrar2

mahtabesfahan
14-05-2008, 08:24
بد نبود کار شما

ژولی لسکو
14-05-2008, 12:35
ژولي جان سلام!
برنامه رو تست كردم به ظاهر صرفا به Pdf بسنده كرده ايد
خوب بايد بگويم موقع اجراي برنامه با پيغام dont send مواجه شدم وفقط وقتي كه ويروس يابم رو غير فعال كردم اجراشد

اينكه شما از كاربر انتظار داشته باشي ويروس يابش رو ببنده يا غير فعال كنه يه انتظار بي جا وحتي تا حدي براي كاربران تازه كار همراه با ترس هستش مثلا آنها تصور مي كنند شايد شما قصد نصب يك ويروس يا برنامه مخرب كه ويروس ياب مانع آن مي شود را درسيستم آنها داريد !!!!
اين امر را در اثر تجربه در فروم سايت هاي مختلف كسب كرده ام
بنابراين به جاي توصيه به كاربران كه لطفا ويروس ياب خود را غير فعال كنيد با توجه به اينكه احتمالا در صدد ساخت يك پكر يا شايد چيزي شبيه به آن هستيد بنابراين بهتر است به دنبال رفع عيوب آن باشيد

در صدد دست يابي به اين مقصود بهتر است چند ويندوز از سرويس پك يك تا 3 بروي سيستم خود نصب كنيد وبروي هر كدام يك ويروس ياب بروز شده تا برج 5 سال 2008 كه همه ويروس ها را مي شناسد نصب كنيد سپس قبل از آپلود فالها يا پروژه خود حتما بروي همه اين ويندوز ها تست كنيد بدينگونه احتمال دستيابي به نتيجه در زمان كوتاه تر بهتر ميسر مي شود

وقبل از اتمام مطالب وترك فروم بايد بگويم محافظت از فايلهاي pdf مي تواند بدون اين همه زحمت انجام شود برنامه هاي بسياري وجود دارند كه امكان جلوگيري از ذخيره سازي يا كپي فايل را ميسر مي كنند احتمالا در صورت امكان ووجود وقت يا در اين تاپيك يا در يك تاپيك جداگانه تعدادي از اين برنامه ها را معرفي وبررسي خواهم كرد
شما زياد وقت خود را بروي يافتن راه هائي كه قبلا كشف شده اند نكن
كار شما همانند كسي مي ماند كه قصد دارد دوباره چرخ را اختراع كند!!!
به جاي وقت گذاردن بروي اين مسئله مي توانيد از برنامه هاي از پيش ساخته ويا شايد حتي open source بگرديد
اگرچه درصد امنيت پروژه شما شايان توجه است

با تشكر از شما
دوستدار شما محرم اسرار2= mahramasrar2

سلام محرم عزيز
من اون PDF رو اين دفعه مخفي نکردم ولي Hash شده گذاشتمش و پلير موقع اجرا بّرش ميگردونه
قاعدتا ويروس ياب براي اين کار نبايد پيغام بده .
من برنامه نويسي رو دارم تازه ياد ميگيرم و تجربي هم ياد ميگيرم و اگه اين اسمش اختراع دوباره چرخ هست ايرادي نداره
چون احتمال زياد بعد چند هزارسال به گاري و بعد به پيکان و بالاخره بلابدور به خودروي ملي ميرسم!
ولي خداييش همين که 48 ساعت زير دست شما دوستان دّووم آورده فکر کنم امنيتش بدک هم نباشه.
راستي يه چيز ديگه:
من از مولتي پک خوشم مياد و معمولا يه دوجين پکر رو کارم استفاده ميکنم و فکر کنم که ويروسياب رو همين حساس کرده.
بله درسته اگه کار روي چندتا سيستم امتحان بشه و ضعفاش شناسايي بشه بهتره.
اينم بگم که شخصا نمونه کارهاي صادق و نونفورس رو ميپسندم ولي فعلا سوادم در حد کامپايلرهاي با زبان سطح بالاست که
محدوديت فراوان دارن و خداييش نصف سلولهاي خاکستريم حروم دور زدن اين محدوديتها ميشه ولي مطمئن باش تا يکسال ديگه
برنامه هاي جالبي براي استفاده عموم ميذارم روي سايت.
همونکاري که الان نونفورس داره انجام ميده يا قبلتر شهيد پرشينکيتي (ره) انجام ميداد و خيلي قبلتر خدابيامرز سودا (قد) انجام ميداد!
در هر صورت اگه دوستي روي امنيت برنامه نظر بده ممنون ميشم.
فکر کنم مهمترين چيزش امنيتش باشه که در مورد همون هم صحبت نشد!
راستی این تکنیک روی فیلم و فلش و غیره هم میشد بذارم
ولی حجم بالا میره و مشکل آپلودش مانع شد وگرنه به همین شکل روی سایر فایلها هم میشه گذاشت.
ممنون محرم جان بابت توضيحاتي که دادي.:11:

بد نبود کار شما
:11:

Ronin_unLocker
14-05-2008, 12:59
با سلام با توجه به تلاش بچه هاي من يه نمونه آماده كردم كه فقط يه آهنگ براي نمونه است :8:
البته من خيلي از قفل هايي كه ميشه با اين تركيب كرد رو به دليل بي نيازي به رايت نذاشتم !!!
مثل ترك 0 , متصل كردن فايل , ترك مجازي و ...
فايل به صورت يك ايميج ساده iso. هست :20:
خوب حالا اون فايل آهنگ رو خارج كنيد و اگه خارج شد مشكل اين نمونه را ذكر كنيد
با تشكر
لينك دانلود

SadeghPM
14-05-2008, 16:18
با سلام با توجه به تلاش بچه هاي من يه نمونه آماده كردم كه فقط يه آهنگ براي نمونه است :8:
البته من خيلي از قفل هايي كه ميشه با اين تركيب كرد رو به دليل بي نيازي به رايت نذاشتم !!!
با تشكر
لينك دانلود

این چیزا چه ربطی به جلوگیری از کپی فایل توی هارد داره؟ مثلا ترک صفر چطوری می خواد جلوی کپی فایل توی هارد رو بگیره؟

فایل Extract شده :

به دليل حفظ نظم تاپيك بخش اعتراض به ديگر كاربران حذف شد(هخامنش)

mahramasrar2
14-05-2008, 16:56
با تشكر
لينك دانلود

[/QUOTE]

دوست جديد من سلام وبا عرض خوش آمدگوئي!
البته استخراج فايل شما به نظرم در عرض كمتر از نيم ثانيه امكان پذير است !!
كافيست شما برنامه هاي فشرده سازي را بروي سيستم خود نصب داشته باشيد
به عنوان نمونه winrar 3.71 اكنون كافيست بدون لود كردن ايميج به داخل درايو مجازي بروي ايميج شما كه با پسوند iso ذخيره شده كليك سمت راست كنيد سپس از گزينه هاي موجود گزينه پاياني يعني extract to را بر گزينيد اكنون مي بينيد كه فايل با نام Mariah Carey - Touch my body.mp3 وبا حجم 812 كيلوبايت مثل ماست استخراج شده !!!

البته به تصور من براي كار اول براي شما قابل قبول است منتهي سعي كنيد كه تلاش خود را بر امنيت فيلم هاي آموزشي يا متون كه در اين گونه سي دي ها كاربرد دارند متمركز كنيد تا با بحث تاپيك منطبق باشد

با تشكر از شما وبا اميد به ديدن كار هاي حرفه اي تر وبهتر از سوي شما

محرم اسرار2= mahramasrar2

SadeghPM
14-05-2008, 17:03
دوست جديد من سلام وبا عرض خوش آمدگوئي!
البته استخراج فايل شما به نظرم در عرض كمتر از نيم ثانيه امكان پذير است !!
كافيست شما برنامه هاي فشرده سازي را بروي سيستم خود نصب داشته باشيد
به عنوان نمونه winrar 3.71 اكنون كافيست بدون لود كردن ايميج به داخل درايو مجازي بروي ايميج شما كه با پسوند iso ذخيره شده كليك سمت راست كنيد سپس از گزينه هاي موجود گزينه پاياني يعني extract to را بر گزينيد اكنون مي بينيد كه فايل با نام Mariah Carey - Touch my body.mp3 وبا حجم 812 كيلوبايت مثل ماست استخراج شده !!!

البته به تصور من براي كار اول براي شما قابل قبول است منتهي سعي كنيد كه تلاش خود را بر امنيت فيلم هاي آموزشي يا متون كه در اين گونه سي دي ها كاربرد دارند متمركز كنيد تا با بحث تاپيك منطبق باشد

با تشكر از شما وبا اميد به ديدن كار هاي حرفه اي تر وبهتر از سوي شمااگه روی سی دی رایت هم شده بود بازم اینجوری می کشیدی بیرون... شما مثله اینکه قضیه رو نگرفتی... ایشون وقتی به صورت ISO فایل میدن یعنی این که شما لاقل بزار روی درایو مجازی بعد سعی کن بکشی بیرون... از شما در تعجبم..:13:

mahramasrar2
14-05-2008, 17:17
اگه روی سی دی رایت هم شده بود بازم اینجوری می کشیدی بیرون... شما مثله اینکه قضیه رو نگرفتی... ایشون وقتی به صورت ISO فایل میدن یعنی این که شما لاقل بزار روی درایو مجازی بعد سعی کن بکشی بیرون... از شما در تعجبم..:13:

‌دوست خوب وپر تلاشم سلام
به نظرم جواب شما در پرسش شماست!!
فرض كن سي دي بود من براحتي باز هم مي توانستم ايميج ايزوبگيرم وبعد اين بلا رو سرش بيارم!!

اگرچه بسياري از برنامه ها مانند خانواده riper ‌ها اين كار را به آسودگي انجام مي دهند
در صورت عدم دسترسي به اينگونه برنامه ها شايد برنامه نام آشناي jetaudio گزينه مناسبي باشد
اين برنامه به غير از اجراي آهنگ ها مي تواند آنها را با حجم حقيقي بروي هارد ذخيره كند
اگرچه آنچه گفتم به عنوان يك قاعده كلي بود
حال در صورت توجه به استفاده از مولتي مديا بيلدر توسط دوستمان جهت ساخت پروژه وبا توجه به اكستركت شدن فايلها توسط اين برنامه بروي هارد در حين اجرا كار حتي باز هم راحت تر مي شود!!

با تشكر از نظرات شما

SadeghPM
14-05-2008, 17:26
‌دوست خوب وپر تلاشم سلام
به نظرم جواب شما در پرسش شماست!!
فرض كن سي دي بود من براحتي باز هم مي توانستم ايميج ايزوبگيرم وبعد اين بلا رو سرش بيارم!!

اگرچه بسياري از برنامه ها مانند خانواده riper ‌ها اين كار را به آسودگي انجام مي دهند
در صورت عدم دسترسي به اينگونه برنامه ها شايد برنامه نام آشناي jetaudio گزينه مناسبي باشد
اين برنامه به غير از اجراي آهنگ ها مي تواند آنها را با حجم حقيقي بروي هارد ذخيره كند
اگرچه آنچه گفتم به عنوان يك قاعده كلي بود
حال در صورت توجه به استفاده از مولتي مديا بيلدر توسط دوستمان جهت ساخت پروژه وبا توجه به اكستركت شدن فايلها توسط اين برنامه بروي هارد در حين اجرا كار حتي باز هم راحت تر مي شود!!

با تشكر از نظرات شما
سلام
والا دیگه نمی دونم چی بگم...بازم قضیه رو نگرفتی ... شما یک بار بزارش توی درایو مجازی و ببین اصلا فایله چه جوریه؟؟؟ این روش هایی که گفتی میتونی عملی کنی یا نه!!! اونوقت خودت جوابتو می گیری!!!ایشون ذکر کردن که می تونن از روش های بیشتری برای جلوگیری از ایمیج هم اعمال کنن.روش ایشون روش بسیار جالبیه!!! البته برای من. این روش البته در مورد VCD ها هم اعمال میشه ... که روش کپی هم تنها با ISO Buster ممکنه... که در صورتی که روی سی دی باشه خیلی خیلی مشکل میشه و بسیار طول میکشه...
خوشحال میشم دوستمون روششون رو بگن.

mahramasrar2
14-05-2008, 18:27
‌صادق جان من قضيه رو گرفتم اميدوارم پس از توضيحات پائين شما هم متوجه بشي چون عدم تفاهم بد درديه !!!

بايد ادعا كنم تا به حال برنامه اي نديدم كه درمقابل Ripping مقاومت كنه !
نظر من رو مي خواهيد؟ بايد بگم سي دي هاي صوتي غير قابل قفل گذاري هستند
حالا چرا؟
1- فرض كنيد شما يك سي دي صوتي حاوي ده آهنگ يا بيشتر را قفل گذاري مي كنيد وبه من مي دهيد من هم براحتي سي دي را در سي دي رام گذاشته در دو دقيقه با Isobuster و ديگر ياران نگاهي به سي دي مي اندازيم !
2-اكنون با متوجه شدن قفل هاي به قول شما مقاوم تر وبدسكتور وديگر اقوام اين خانواده بدون از دست دادن خونسردي برنامه Jetaudio را اجرا مي كنم
3- در برنامه Jetaudio به غير از گزينه Rip كه بيشتر به كار سي دي هاي صوتي معمولي مي خورد يك گزينه ديگر نيز نهاده شده Record از ديدن اين دكمه به ياد چه مي افتيد؟ البته من اطمينان دارم شما آنقدر باهوش هستيد كه تصور نكنيد اين دكمه تنها براي ضبط صداي نازنين شما قرار داده شده !!!
4- اكنون با تنظيم كردن ميكسينگ وbitrate ونوع فرمت صوتي مثلا ام پي تري وانتخاب درگاه هاي ورودي وخرجي صدا از كنترل پنل جامع برنامه جت آيديو حالا راحت سي دي را اجرا و همزمان دكمه Start را مي فشارم !!(فراموش نكنيد در پايان اتمام هر آهنگ STOP را بفشاريد)
همين وبس آهنگ ها با اجرا از روي سي دي بروي هارد ذخيره مي شوند !!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++
تبصره=
مي فرمائيد اگر تعداد آهنگ ها بيشتر بود مثلا 100 آهنگ يا 150 آهنگ چي ؟
خوب در اين صورت سي دي شما يك كولكسيون ارزشمند است بنابراين ارزش اندكي اطلاف وقت را دارد !
اقلام مورد نياز جهت Rip ‌كردن سي دي هاي با تعداد آهنگ هاي بسيار
1- يك برنامه قدرت مند با قابليت Ripping و داراي گزينه Batch
' گرچه برنامه هاي بسياري جهت اين قضيه ساخته وآماده داونلود در اينترنت است اما من شخصا برنامه هاي شركت Realnetworks را كه قابليت ضبط صدا به صورت استريمينگ را دارا هستند وحتي تعدادي به غير از ضبط آماده رايت هم مي باشند را توصيه مي كنم

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++
نكته :فراموش نكنيد گزينه Batch را بفشاريد تا با هر بار اجراي آهنگ بعدي نياز به اجراي عمليات از آغاز نباشيد
اكنون همه چيز آماده است سي دي را اجرا كنيد وبرنامه Ripping خود را هم در انتظار نگذاريد برنامه با توجه به ميزان قابليت ونوع ساخت با اجراي آهنگ ها آهنها را از طريق گذرگاه ورودي ميكروفون يا Aux ضبط مي كند وبا فرمت مورد علاقه شما بروي هارد در پوشه مشخص شده ذخيره مي كند
با پايان يافتن آهنگ برنامه ترك جديدي جهت آهنگ بعدي مي گشايد
اكنون مي توانيد مانيتور را خاموش كنيد وچند ساعت بعد پس از پايان يافتن كار نتيجه را مشاهده كنيد

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
راه چاره:
از نظر من شما بايد موارد زيادي از اطلاعات وعكس ها ومتون متفاوت را در اتوران سي دي خود بگنجانيد تا كاربر بدون آن اطلاعات به تمامي مقصود خود نرسد مثلا مي توانيد عكس خواننده هاي آن آهنگ ها يا متوني كه مي سرايند را در اتوران بياوريد سپس بروي اتوران يك قفل قدرت مند بگذاريد

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

نتيجه نهائي : آهنگ ها ودر كل صوت در صورتي كه توسط حس شنوائي ما قابل فهم باشند پس ديگر قفل خود را از دست داده اند ! و راه هاي زيادي از قبل ميكروفون داخلي يا خارجي و.....براي ضبط آنها وجود دارد پس بنابراين اينجاست كه اتوران به داد شما مي رسد
پس توصيه مرا بشنويد وهمه تخم مرغ هاي خود را در يك سبد نگذاريد !

تايپ وتهيه محرم اسرار2= mahramasrar2

ژولی لسکو
14-05-2008, 20:54
به دليل حفظ نظم تاپيك بخش ابتدايي و نامربوط به تاپيك حذف شد(هخامنش)

با تشكر
لينك دانلود

سلام دوست عزيز
کار شما رو من اينطور ديدم که امدين و بخش ISO رو در WinHex از بين بردين
و روي MP3 هم حجم مجازي کار کردين 0
ISO رو براي اين خراب کردين چون Extract کردنش با IsoBuster راحت تره ولي Joliet ظاهرا مشکل تره
ولي اگه يه پيغامهاي خطايي که ميده توجه نکنيم و کافيه IgnorAll رو بزنيم و دست آخر هم وقتي ميگه فايل معيوبه ميخاين Delete بشه ؛
ميگيم نه!
فايلم که صادق گذاشته ديگه. من ديگه آپلود نميکنم.
من شخصا منتظر ديدن کارهاي بعديت هستم فقط خداييش کم حجم درست کن.
اينترنت من که ذغالسوزه مال بچه هاي ديگه رو خبر ندارم.
البته اين محرم فکر کنم جزء مستکبرين باشه!

Ronin_unLocker
15-05-2008, 15:57
اول ببخشيد كه نتونستم بيام :20:

مثل اينكه شما اصلا متوجه نشديد من چي گفتم !!!
من گفتم كه از گذاشتن قفلهاي ديگر براي اجراي شدن در درايو مجازي خودداري كردم شما ها دارين رو فايل iso. كار مي كنيد آخه چرا !!!؟!؟!؟!
يه درايو مجازي بسازيد فايل رو بزاريد توش بعدش روش كار كنيد .اونطوري كه هر بچه 1 ساله هم بلده :18:

منظورم از ترك 0 هم اين بود كه شما به راحتي نمي تونيد از اين CD ايميج بگيريد تا روي فايل ايميج آن كار كنيد.
يه چيز ديگه !! من گفتم براي نمونه يك آهنگ , شايد اون يك فيلم بود و ديگه jetaudio و ضبط صدا به كار نمي اومد .
يه نمونه ديگه دارم آماده مي كنم كه اگه مورد قبول دوستان عزيز بود آموزشش رو بنويسم .

يا حق

ژولی لسکو
15-05-2008, 19:35
اول ببخشيد كه نتونستم بيام :20:

مثل اينكه شما اصلا متوجه نشديد من چي گفتم !!!
من گفتم كه از گذاشتن قفلهاي ديگر براي اجراي شدن در درايو مجازي خودداري كردم شما ها دارين رو فايل iso. كار مي كنيد آخه چرا !!!؟!؟!؟!
يه درايو مجازي بسازيد فايل رو بزاريد توش بعدش روش كار كنيد .اونطوري كه هر بچه 1 ساله هم بلده :18:

منظورم از ترك 0 هم اين بود كه شما به راحتي نمي تونيد از اين CD ايميج بگيريد تا روي فايل ايميج آن كار كنيد.
يه چيز ديگه !! من گفتم براي نمونه يك آهنگ , شايد اون يك فيلم بود و ديگه jetaudio و ضبط صدا به كار نمي اومد .
يه نمونه ديگه دارم آماده مي كنم كه اگه مورد قبول دوستان عزيز بود آموزشش رو بنويسم .

يا حق
شما یه دونه از همین ها که میگی قفل بذار و آپلود کن
هر محدودیتی میذاری هم بذار
فقط کم حجم باشه
منتظر کار شما

Ronin_unLocker
15-05-2008, 21:56
خوب نمونه 2 آماده شد
مراحل كار
1 - دانلود كنيد

2 - فايل را استخراج و cue. را براي رايت انتخاب كنيد . با نرو 7 به بالا راحت رايت ميشه (اگه تونستيد تو درايو مجازي اجرا كنيد :27:اسم برنامه رو ذكر كنيد = منظورم اسم برنامه است كه شما تونستيد ايميج را باهاش به راحتي و با شبيه سازي كامل اجرا كنيد )
حالا هدف :
1 - گرفتن ايميج كلي
2 - استخراج ويدئو
همين !!!

mahramasrar2
15-05-2008, 23:35
(اگه تونستيد تو درايو مجازي اجرا كنيد :27:اسم برنامه رو ذكر كنيد )

منظورتون از اسم برنامه اسم فايل هستش؟
فايل ويدئوئي كه اجرا ميشه توسط mPlay.exe هستش كه در پوشه A قرار داره به نظرم فايل exe ‌توسط نرم افزار كپچر شما ساخته شده كه فايل ويدئوئي رو اجرا مي كنه( Camtasia Studio )

ضمنا جالب بود خوشم اومد داري كم كم فعال ميشي اميد وارم بازهم فعاليت كني وتاپيك رو به جنب وجوش وادار كني

در هر حال فايل با isobuster ‌راحت استخراج ميشه
اين لينك استخراج شده فايله كه آپلود كردم
حجم 16 كيلوبايت (خوب كم حجم ساختي Camtasia Studio جدا از نظر قدرت كپچر وفشرده سازي فايلها خوب كار ميكنه جالبه )
1.avi

اگه امكان داره آموزشش رو هم دريغ نكن
اين تاپيك صرفا براي همين قضيه ايجاد شده
با اميد موفقيت شما وبا تشكر

باز هم تشكر

ژولی لسکو
16-05-2008, 12:59
خوب نمونه 2 آماده شد
مراحل كار
1 - دانلود كنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2 - فايل را استخراج و cue. را براي رايت انتخاب كنيد . با نرو 7 به بالا راحت رايت ميشه (اگه تونستيد تو درايو مجازي اجرا كنيد :27:اسم برنامه رو ذكر كنيد = منظورم اسم برنامه است كه شما تونستيد ايميج را باهاش به راحتي و با شبيه سازي كامل اجرا كنيد )
حالا هدف :
1 - گرفتن ايميج كلي
2 - استخراج ويدئو
همين !!!

سلام رونين عزيز
ايده خوبي داري بهت تبريک ميگم
فکر کنم روش بيشتر کار کني نتايج جالبتری هم ميده
وقتي ايميج رو رايت ميکني ديگه هيچ خدايي رو بنده نيست
هرکاري کردم نتونستم ايميجي ازش بگيرم که کار کنه
البته با ايزوبوستر ميشه فايل فيلم رو بيرون آورد ولي افزايش حجم داره
پيشنهاد من به شما اينه که فايلهاي جانبيتو مثلا همون فيلم رو بيشتر محافظت کني يا مثل من که اون pdf رو بطور کامل وابسته به exe کردم بکني
که اگه با ايزوبوستر بيرون آورده شد هم کار نکن
البته ظاهرا شما در اين مورد هم پيشبيني روش پک شدن در Macromedia رو مطرح کردي و يادمه قبلا يکي از دوستان آموزش هم براش روي سايت گذاشته بود.
در نهايت کار شما عالي بود و کلون (v3.3) بدون پروفايل نتونست کپي سالم بگيره و با پروفايل هم امتحان نکردم. و الکل (v1.9) هم نتونست.
يه نکته مهم سازگاري سي دي قفلگذاري شده شما با سي دي درايوهاست . من روي Asus و LG Combo امتحان کردم بدون مشکل بود
دوستاني که رايتش ميکنن نتيجه رو بگن.
ممنون بابت کم حجمي پروژه
موفق باشي

Ronin_unLocker
16-05-2008, 13:13
ممنون از محبت شما :10:
اما محرم اسرار شكوندتش (فكر كنم سي دي رو شكونده فايل رو برداشته :27: )
اگه لطف كنن و طريقه ي شكوندنش رو هم بگن ممنون ميشم.
دارم كامل ترش مي كنم اما اين دفعه با بد سكتور كه ايزو باستر نتونه به راحتي ترك رو خارج كنه
چون اين مبحث در مورد حفاظت از فيلم هاي آموزش هست منم فايل ويدئو را معمولا جداگانه قرار مي دهم چون در صورت protect در يك فايل اجرايي و پچ روي حافظه مجازي نياز به كرك داره و فكر نكنم تو اين مبحث بگنجه !

aydin_eb7777
16-05-2008, 13:29
سلام عزیز.
من امروز رو حرف شما کار می کنم.
ببینم آیا واقعاً نمی شه ازش ایمیج گرفت ؟؟
البته استخراج فایل ویدئویی که کاری نداره.
من کل تمرکزم را روی رایتش می زارم.
ولی به راحتی فایل ویدئویی رامی تونم استخراج کنم :)
با تشکر

aydin_eb7777
16-05-2008, 13:43
دوباره سلام :)
جداً ما را مسخره کردی؟؟
این که هم راحت رایت می شه هم فایلش استخراج می شه هم ایمیجی که از سی دی رایت شده گرفتم تو درایو مجازی قابل اجراست!!!
بیا دانلود کن :)

ژولی لسکو
16-05-2008, 13:58
دوباره سلام :)
جداً ما را مسخره کردی؟؟
این که هم راحت رایت می شه هم فایلش استخراج می شه هم ایمیجی که از سی دی رایت شده گرفتم تو درایو مجازی قابل اجراست!!!
بیا دانلود کن :)
دوست عزیز شما باید فایل Cue رو رایت کنین
بعد اگه تونستی بیا اینجا گرد و خاک کن
ایمیج شما معیوبه و مونت نمیشه در دیمون

Ronin_unLocker
16-05-2008, 13:58
حالا بيا بزنمون :13:
ايميج رو حتما رايت كنيد !!! بعد كار كنيد و اگر اين كار هارو انجام داديد و شكنوندين
روش كارتون رو توضيح بديد نه اينكه جبهه همه چيز بلد بگيريد.
خواهشن منطقي برخورد كنيد اين يه قفل ساده هستش كه اگه اشكالاتاش 1 به 1 برطرف بشه ممكنه وضعيت بهتري پيدا كنه

aydin_eb7777
16-05-2008, 15:03
حالا بيا بزنمون :13:
ايميج رو حتما رايت كنيد !!! بعد كار كنيد و اگر اين كار هارو انجام داديد و شكنوندين
روش كارتون رو توضيح بديد نه اينكه جبهه همه چيز بلد بگيريد.
خواهشن منطقي برخورد كنيد اين يه قفل ساده هستش كه اگه اشكالاتاش 1 به 1 برطرف بشه ممكنه وضعيت بهتري پيدا كنه
--------
عزیز دلم من ایمیج شما را با نرو 7.10 رایت کردم و از سی دی رایت شده ایمیج گرفتم.
در ضمن من همین ایمیج شما را که رایت کردم را اجرا کردم و دقیقاً شبیه همین ایمیجی است که به شما دادم!!

ژولی لسکو
16-05-2008, 15:18
رونین جان من پلیر شما رو کاستومایز کردم
با اجازت میخام یه کار باش بسازم و اینجا بذارم
اگه ناراحت نمیشی ها
اگه موافق بودی چندتا فایلهایی که میتونه ساپورت کنه رو بگو
mpeg رو پشتیبانی نکرد!
ولی Avi رو ساپورت کرد

Ronin_unLocker
16-05-2008, 20:43
خواهش مي كنم
پلير رو كه من نساختم شما هر كاري دوست داريد بكنيد :10:
تا حالا به اين فكر نكرده بودم اما مثل اينكه تنها فايل avi. رو پخش مي كنه و براي همين هم ساخته شده !!!
با توجه به اينكه بچه ها سطح شون خيلي بالاتر از اين حرفاست منم از يه قفل ديگه استفاده كردم :5:كه معمولا روي سي دي هام مي زارم
50 بار به صورت تريال مي تونيد ويدئو رو تماشا كنيد ( براي امتحان از جانب شما فعالش كردم :21: )
اگه خوشتون اومد تا روشش رو توضيح بدم

ژولی لسکو
17-05-2008, 08:37
خواهش مي كنم
پلير رو كه من نساختم شما هر كاري دوست داريد بكنيد :10:
تا حالا به اين فكر نكرده بودم اما مثل اينكه تنها فايل avi. رو پخش مي كنه و براي همين هم ساخته شده !!!
با توجه به اينكه بچه ها سطح شون خيلي بالاتر از اين حرفاست منم از يه قفل ديگه استفاده كردم :5:كه معمولا روي سي دي هام مي زارم
50 بار به صورت تريال مي تونيد ويدئو رو تماشا كنيد ( براي امتحان از جانب شما فعالش كردم :21: )
اگه خوشتون اومد تا روشش رو توضيح بدم

خیلی جالب بود
نقاط قوت :
1- فایلهای جانبی کاملا وابسته به فایل exe هستن و بدون اون ارزشی ندارن.
2- هیچگونه extractی دیده نشد و ظاهرا فیلم Runtime از حالت هش خارج میشه.
3- CPU Usage پایینه.
4- پلیر ندارد!
5- نرم افزار نیاز به ثبت داره (قفل تلفنی).
نقاط ضعف:
1- خداییش دکمه های پوز و پلی و ... نداشته باشه کاربر می میره!
2- این یکی برخلاف قبلی راحت ایمیج گرفته میشه . البته ممکنه خودتون نخاسته باشین به شیوه قبلی قفل بگذارین روش.
اگه سکرت نیست راجع بهش یه توضیحی بده.
موفق باشی :11:

hakhamanesh
17-05-2008, 13:15
تاپيك پاكسازي و موارد نامربوط به تاپيك حذف شد

SadeghPM
17-05-2008, 17:06
اینم یه نمونه بسیار خوب برای PDF . خودتون ببینین کاملا متوجه میشین چیه.
۲۵۵۴ k

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++

بار به صورت تريال مي تونيد ويدئو رو تماشا كنيد اینو با استفاده از EXECrypto انجام دادین... که میشه بی نهایت بار هم ازش استفاده کرد.

- فایلهای جانبی کاملا وابسته به فایل exe هستن و بدون اون ارزشی ندارن.
2- هیچگونه extractی دیده نشد و ظاهرا فیلم Runtime از حالت هش خارج میشه.
3- CPU Usage پایینه.
4- پلیر ندارد!
5- نرم افزار نیاز به ثبت داره (قفل تلفنی).فایل AVI موجود در پوشه هیچ ربطی به فایل EXE نداره.
احتمالا فیلم در ریسورس(RES.) برنامه هست و از اونجا صدا زده میشه.
به احتمال بسیار زیاد از پلیر هم استفاده شده.
قفل تلفنیش هم که گفتم ... میشه N بار ازش استفاده کرد.

ژولی لسکو
17-05-2008, 18:34
اینم یه نمونه بسیار خوب برای PDF . خودتون ببینین کاملا متوجه میشین چیه.
۲۵۵۴ k
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اینو با استفاده از EXECrypto انجام دادین... که میشه بی نهایت بار هم ازش استفاده کرد.

فایل AVI موجود در پوشه هیچ ربطی به فایل EXE نداره.
احتمالا فیلم در ریسورس(RES.) برنامه هست و از اونجا صدا زده میشه.
به احتمال بسیار زیاد از پلیر هم استفاده شده.
قفل تلفنیش هم که گفتم ... میشه N بار ازش استفاده کرد.
بله درسته
رونين شيطنت کرده فکر کردم مثل پروژه قبليش فايل دم دسته ولي دامي بود
در مورد پلير منتظر توضيح خودش هستم.
پلير عجيبي هست
صادق جان اگه اطلاعاتي در مورد نفوذ به پروژه هايي که ريسورس اين چنيني دارن داري لطفا يه توضيحي بده/ممنون
راستی فایل شما رو گرفتم و از روی هارد و درایو مجازی و رایت شده این پیغام رو داد و اجرا نشد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ronin_unLocker
17-05-2008, 20:24
صادق درست حدس زده
اون فايل فيلم رو الكي براي رد گم كني گذاشتم :27:
فقط 50 بار قابل استفاده هست
وقتي فايل رو مانيتورينگ كردم مقاديري كه از ريجستري مي گيره خيلي عجيب غريب بود من كه سر در نيوردم . نمي دونم شما چطوري مي خوايد ازش n بار استفاده كنيد (اگه ممكنه توضيح بده )
البته پكر execryptor قويه و واسه كرك كردنش دردسر داره و تنها راش لودره
توي فيلمي هم كه پخش ميشه نوشتم كه بايد كركش كنيد !!!
پلير هم فلش هست كه با اجازه سازندش دست كاريش كردم .
-------------------
صادق جان شما از پكر Themida v1.8.2.0 استفاده كرديد فكر كنم مشكل اجرا نشدن از اون باشه .

SadeghPM
17-05-2008, 20:37
استی فایل شما رو گرفتم و از روی هارد و درایو مجازی و رایت شده این پیغام رو داد و اجرا نشد:
قاعدتا نباید مشکلی باشه!!! روی چند سیستم امتحان میکنم ببینم مشکل داره یا نه...

قتي فايل رو مانيتورينگ كردم مقاديري كه از ريجستري مي گيره خيلي عجيب غريب بود من كه سر در نيوردم . نمي دونم شما چطوري مي خوايد ازش n بار استفاده كنيد (اگه ممكنه توضيح بده )

در مورد اینگونه فایل ها باید آنپک بشن و بعد از تو ریسورسش ، فایل مورد نظر رو بیرون کشید... که چون پروتکتور بسیار قویه ... به سختی میشه این کاررو کرد!!!
با برنامه های همچون تریال ریست میشه از برنامه Ronin_unLocker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بارها و بارها (N) استفاده کرد...

aydin_eb7777
17-05-2008, 21:56
فیلم داخل خود فایل Exe گنجانده شده :)
و با EXECryptor پک شده.
این کار کرکرهای عزیزه که این فایل را کرک کنن ولی باز هم نمی شه فیلم را جدا کرد :)
ولی من می تونم سریال درایو C را عوض کنم.

mahramasrar2
18-05-2008, 11:55
‌صادق جان فايل swf ‌شما پيغام dont send ‌داره
اجرا نميشه

Ronin_unLocker
18-05-2008, 12:28
ولی من می تونم سریال درایو C را عوض کنم.
سريال كه براي شما نمايش داده ميشه از تركيب
1 - CPU ID
2 - Bios
3 - Disk Volume
هست كه فكر نكنم هر 3 اينها رو بتوني تغيير بديد
-----------
صادق جان فكر نكنم پسوردگذازي امنيت داشته باشه با يه كركر ميشه پسوردشو در آورد !

SadeghPM
18-05-2008, 17:34
صادق جان فايل swf ‌شما پيغام dont send ‌داره
SWF???? این نمونه برای PDF هست.
حتما تا فردا درستش می کنم.

صادق جان فكر نكنم پسوردگذازي امنيت داشته باشه با يه كركر ميشه پسوردشو در آورد !
شما اگه تونستی با هر پسورد کرکر که دوست داشتی ، پسورد اونو بدست بیار. یه جایزه گنده پهلو من داری.

به زودی سورس هر 3 پروژمو می زارم. که به دلفی هستن. امیدوارم دیگر دوستان هم چنین کاری انجام بدن تا به نتیجه ای برسیم و از تجربیات همدیگه استفاده کنیم.

Ronin_unLocker
18-05-2008, 18:36
شما اگه تونستی با هر پسورد کرکر که دوست داشتی ، پسورد اونو بدست بیار. یه جایزه گنده پهلو من داری.
خوب اين هم نمايي از اين كركر كه اگر از هر نوع كاركتري استفاده كرده باشي پيدا مي كنه (بر حسب keyfile )
خوب جايزه رو بده مي خوايم بريم :27:
اگه امتحانات پيش اجازه مي داد حتما پسوردشو پيدا مي كردم.
-------------

به زودی سورس هر 3 پروژمو می زارم. که به دلفی هستن
دستت درد نكنه :10:منتظر هستيم

ژولی لسکو
18-05-2008, 18:56
سلام دوستان
بله درست ميگه آقا صادق
پاسوردهاي فايلهاي pdf رو دست کم نگيرين
يه چيزي تو مايه هاي همون پاسورد فايلهاي Zip يا حتي rar قوي هستن و تنها راهش هم روش تراکتوري هست! (bruteforce )که اونم
اگه بلد باشي چطور پاسورد بذاري هزارسال پروسس ميخاد تا با Pdf recoveryها بشه پيداش کرد
البته يادمه يه برنامه بود که ادعا ميکرد ميتونه با يه کليک اونها را بازيابي کنه! ولي قيمتش 400 دلار بود و نسخه دمو هم نميداد و بايد سفارش ميدادي
و هرچي گشتم نسخه اي ازش گير نيومد الي همون sample که خود سايت گداشته بود
و در کل چيز همه گير براش نيست.(اگه کسي فکر ميکنه دارم اشتباه ميکنم لطفا بگه)
من روي اين pdf زياد کار کردم و نتيجش رو توي Beta2 ديدين
اين پروژه اي که دوست خوبم صادق ميخاد بذاره هم من کار کردم ولي نميدونم سورسش رو چه کار کردم. ولي حتما توي بکآپهام هستش
اگه صادق کارشو گذاشت منم ميذارم.
البته جمعه يا شنبه ميتونم بذارم چون پنجشنبه امتحان روانشناسي عمومي دارم! لاي کتاب وا نکردم هنوز...
صادق جان منتظر کارت هستم
زودتر بذارش
از بچه هاي قديمي مثل پرشينکيتي خواهش ميکنم گهگاهي هم شده به اين تاپيک سر بزنن.
از مدير هم به همچنين . خواهشا نسبت به کار بچه ها موضع انفعالي نداشته باشن . جديدا اينجا فقط ناظم داره نه مدير.
نميدونم پيمان خطر - رضا گلي - مهدي7070 - عليرضا ش - و خيلي هاي ديگه چرا نيستن ...آيا چراغ خاموش ميان ميان مطالب رو ميخونن؟
با تشکر
-----------------------
اومدم پست بزنم دیدم پست رونین اضافه شده:
رونین اگه ممکنه برنامه رو معرفی کن البته اگه سکرت نیست

SadeghPM
18-05-2008, 19:01
خوب اين هم نمايي از اين كركر كه اگر از هر نوع كاركتري استفاده كرده باشي پيدا مي كنه (بر حسب keyfile )
خوب جايزه رو بده مي خوايم بريم
اگه امتحانات پيش اجازه مي داد حتما پسوردشو پيدا مي كردم.
شما حداقل PDF بدون پسورد رو بزارین یا رمز اونو.... اونوقت جایزه مال شما !!!

برنامه رو دارم ... امشب پیداش می کنم . در ضمن سکرت هم نیست!!!

پيمان خطر
ایشون رو میتونید توی فروم های دیگه ردشونو بگیرین!!!

صادق جان منتظر کارت هستم
زودتر بذارش
حتما

Ronin_unLocker
18-05-2008, 21:08
نه بابا اومديم اينجا كه اتلاعاتمون رو در اخطيار هم بزاريم :27:

PDF Password Cracker Pro v3.0
كركش

پچ سازه خراب بود خود فايل كرك شده رو گذاشتم
ورژن PDF Password Cracker Enterprise v3.0 كرك كردم خواستيد آپلود كنم :31:
-------------
اميد وارم تاپيك منحرف نشده باشه
-------------

شما حداقل PDF بدون پسورد رو بزارین یا رمز اونو.... اونوقت جایزه مال شما !!!
وقت مي بره و منم به دليل ذكر شده نمي تونم ...
------------

البته جمعه يا شنبه ميتونم بذارم چون پنجشنبه امتحان روانشناسي عمومي دارم! لاي کتاب وا نکردم هنوز...
درس واجب تره :21:
-----------

البته يادمه يه برنامه بود که ادعا ميکرد ميتونه با يه کليک اونها را بازيابي کنه!
فكر كنم Password remover باشه

ژولی لسکو
18-05-2008, 21:33
رونین جان واقعا ممنونم
خداییش این که کرک هم گذاشتی عالیه
یکبار هم دنبال کرک تو این سایتهای خفن نریم ببینیم چه مزه ای داره
البته جدیدا من سایت کرک آپدیت سراغ ندارم . اکثرا پورنوهاشون رو آپدیت میکنن و بعضی هاشون نامردا از روی آی پی میفهمن از کجا کانکت میشیم و پیشنهادات بدبد میدن!
پس شما در نهی از منکر هم موفق بودین!:10:
برنامه تست میکنم و نتیجه رو میگم.
بعد امتحان حتما اون نمونه پاسوردی رو میذارم/فعلا بای:11:

SadeghPM
19-05-2008, 11:53
اینم از برنامه اصلاح شده . روی سیستم XP SP2 تست شده و همه چیز درست بوده... روی ویستا به دلیله تنظیمات خاص(چرت و پرت) امنیتی جواب نخواهد داد:
هر چی می خواستم توی Persiangig آپلود کنم نشد و مجبور شدم از Rapidshare کمک بگیرم
لینک دانلود:
2.68 MB

سورس ها رو هم تا فردا آماده می کنم و براشون کامنت می زارم و اپلود می کنم به امید اینکه بقیه دوستان هم سورس ها و روش هاشونو بزارن و این یه فرهنگ بشه.

دوست خوبمون برنامه رو گزاشتن ، دلیلی نداره که من هم بزارم...

نقل قول:البته جمعه يا شنبه ميتونم بذارم چون پنجشنبه امتحان روانشناسي عمومي دارم! لاي کتاب وا نکردم هنوز...

درس واجب تره
اصلا هم درس واجب تر نیست ...کی گفته؟

ژولی لسکو
19-05-2008, 17:12
صادق جان عالی بود
تا اونجایی که فهمیدم برای پلیر هم از XpdfViewer استفاده کردی و خلاصه بدجور پیچوندی
نمیشه کاریش کرد.
ناقلا اگه قراره ریلیز عمومی بشه خودت چی داری که اینو عمومی میکنی؟!
"اصلا هم درس واجب تر نیست ...کی گفته؟"
شیرازی اخفالگر ندیده بودم!
----------------------------------------
سلام رونین عزیز
برنامه شما رو تست کردم
البته سیستم من تحمل این پروسس سنگین رو نداره و بعد یک ساعت قفل میکنه!
ممون

SadeghPM
20-05-2008, 10:05
صادق جان عالی بود
تا اونجایی که فهمیدم برای پلیر هم از XpdfViewer استفاده کردی و خلاصه بدجور پیچوندی
نمیشه کاریش کرد.
ناقلا اگه قراره ریلیز عمومی بشه خودت چی داری که اینو عمومی میکنی؟!
"اصلا هم درس واجب تر نیست ...کی گفته؟"
شیرازی اخفالگر ندیده بودم!
----------------------------------------
سلام رونین عزیز
برنامه شما رو تست کردم
ممون

آره... ایدیه خیلی ساده و قوی هستش... در ضمن اجرا کننده PDF هم قابل ارتقاء هستش.. یعنی میتونین تمام امکاناتی که که یک PDF Viewer لازم داره رو بهش اضافه کنین ، که من برای نمونه این کارو کرده بودم... این کار ها رو از وقتی که دلفی رو شروع کردم (حدودا از عید) انجام دادم... یک عمر در غفلت بودم... و مثل شما از برنامه Auto Play Media Studio بسیار زیاد استفاده می کردم... من از ورژن 4 اون شروع کردم ... یادش بخیر:8:

از نظر من علاقه از همه چیز واجب تره و انسان نمی تونه از علاقش فرار کنه (برگی از عقاید یک دانشجو:27:)

Ronin_unLocker
20-05-2008, 12:56
نمیشه کاریش کرد.
فايل صادق ابتدا با X-treme Protector پك شده و بعد با Themida
پسورد فايل PDF

بين @ و Gmail فاصله نيست !
خدايي كف كردم كه چطور مي خواستم اينو با كركر بزنم :18:
صادق جايزه بزرگ يادت نره !!!
اما كار جالبي بود . ممنون

ژولی لسکو
20-05-2008, 15:06
فايل صادق ابتدا با X-treme Protector پك شده و بعد با Themida
پسورد فايل PDF

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبين @ و Gmail فاصله نيست !
خدايي كف كردم كه چطور مي خواستم اينو با كركر بزنم :18:
صادق جايزه بزرگ يادت نره !!!
اما كار جالبي بود . ممنون
واقعا که آنلاکری
با همون نرم افزار شکوندیش یا دستی؟

Ronin_unLocker
20-05-2008, 17:32
با همون نرم افزار شکوندیش یا دستی؟
با ollyDBG به پسورد فايل رسيدم :27:
البته Themida واقعا اعصاب خورد كنه .
ظهر كه اومدم پست بزنم سرعت اينترنتم به دليل نامعلوم پايين بود خلاصه 2 تا پست رفت هر كاري هم كردم كه پاكش كنم نشد
خلاصه پست دومي رو بي مورد زدم و نتونستم مشكلات پروژه صادق جان رو بگم
مشكلات :
1 - الگريتم ساده براي باز كردن PDF ( اينكد كردن پسورد)
2 - محافظت نكردن از PDF اصلي (مخفي كردن يا پروتكت كردن اون در فايل اصلي )
3 - استفاده از پكر قديمي و پر از باگ ( اما زياد مشكل نداره)
4 - اجرا در درايو مجازي (فكر كنم براي راحتي اينو قرار دادي)
اميدوارم توي پروژه بعدي اينا FIX بشن :10:

------------
منم دارم روي يه قفل جديد كار مي كنم :21:
------------

برنامه شما رو تست کردم
ممون
قابل نداشت

s-a-l-i-m
20-05-2008, 23:25
ای بابا تا یه برنامه می خوایم بگیریم
می گن تو ویستا کارنمی کند
کم کم داره از ویستا بدم میاد

ژولی لسکو
21-05-2008, 07:53
ای بابا تا یه برنامه می خوایم بگیریم
می گن تو ویستا کارنمی کند
کم کم داره از ویستا بدم میاد
دوست عزیز کدوم برنامه رو میخای
اگه مال من باشه با مسئولیت خودت برات کاستومایز میکنم که تو ویستا اجرا بشه

ژولی لسکو
21-05-2008, 18:19
خوب ؛ پس يعني Themida هم نميتونه جلوي کرک رو بگيره؟
راستش من فکر ميکردم بهترين باشه چون تنها برنامه اي بود که اْلي دي بي جي رو هنگ ميداد و اکثرا ازش تعريف ميکنن
راستی رونین نکنه به این روش میشه پاسورد فایل زیپ رو هم پیدا کرد!
----------------
صادق حق داشت گفت جايزه ميدم
پاس طولاني و همه نوع کاراکتري توش گذاشته بود.
اگه قرار بود با نرم افزار دنبال پاس ميگشتيم فکر کنم حدود 1000000سال نوري طول ميکشيد!
!

Ronin_unLocker
23-05-2008, 14:56
خوب ؛ پس يعني Themida هم نميتونه جلوي کرک رو بگيره؟
نه بابا themida هم همچين مالي نيست به نظر من SDprotector خوبه !!!

راستی رونین نکنه به این روش میشه پاسورد فایل زیپ رو هم پیدا کرد!

نه نميشه ساختارش كلي فرق ميكنه

صادق حق داشت گفت جايزه ميدم
والا ما كه چيزي نديدم :27:
معلوم نيست بچه ها كجا رفتن كه ديگه نميان :18:

ژولی لسکو
24-05-2008, 15:18
:27:
معلوم نيست بچه ها كجا رفتن كه ديگه نميان :18:
کوچه ها.. خونه ها ..
تموم عاشقا رفتن از اينجا
يه غربت مونده و من تنهاي تنها
يه غربت از جنس سفر
يه جاده تاريک و دور
مني که پرسه ميزنم
تو تاريکي بسوي نور
سرگردونم سرگردونم
شب تو سکوت کوچه ها
به ساز دل زخمه زدم
با اينکه همراهي نبود
تا آخرين لحظه زدم
شب از ترانه پر شد و
من از هواي عاشقي
نشد که از اينجا برم
حتي واسه دقايقي
--------------------------------------------------------------------------------------------
اينم بتا 3 که گفتم
البته به نظر خودم يه خورده امنيتش پايين تر از قبلي هست
ولي اگر تکنيک قبلي رو با اين همراه کنم ...
راستی ويستا داراش هم ميتونن دانلود کنن
ولي بگم که روي ويستا امتحان نشده
اگه کسي امتحان کرد نتيجه رو بگه
حتما بايد اکروبات ريدر 7 يا بالاتر نصب باشه
بار اول که اجرا بشه مسير آکروبات رو ميگيره و دفعه هاي بعد از همون ميخونه
البته ميشد اين رو آتومات کرد که همون بار اول هم نگيره و خودش پيداش کنه
ولي يه يکساعتي کار اضافه تر ميخاست که ديدم ارزش وقت گذاشتن نداره
منتظر نظرات دوستان هستم

جمعا کمتر از 2 مگ هستش

ژولی لسکو
24-05-2008, 22:02
اینها رو هم جداگانه در محل نصب جایگزین کنین و نتیجه رو ببینین
فکر کنم اینطوری هم بد نباشه
Beta4 coming soon...But, it is the Different

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم هر کدام 420 ک ب

ژولی لسکو
25-05-2008, 18:41
تعجب میکنم تا حالا سالم مونده
این روش بسیار سادست و راحت شکسته میشه
کافیه بفهمی مکانیزمش چیه

mahramasrar2
25-05-2008, 21:29
سلام ژولي راستش يه موردي پيش اومده كه الكي كلي وقتم رو گرفته
تازه بعد از چند روز الان وقت كردم به تاپيك سر بزنم وفايلهايت رو داونلود كنم
تست مي كنم ونتيجه رو ميگم
طي چند روز اينده سعي مي كنم تاپيك رو مجددا فعال كنم
از شعرت هم ممنون
به نظرم يگانه سربازي هستي كه ايستاده در ميداني وپرچم را نگه داشته اي
سعي مي كنم تنهايت نگذارم i won't let you down !!!
صبور باش !!

mahramasrar2
25-05-2008, 23:05
سلام ژولي وبقيه دوستان
راستش من حتي نتوانستم فايل شما را به شيوه صحيح اجرا كنم البته نمي گويم همه به اين نتيجه مي رسند بلكه منظورم اين است كه وقتي بروي سيستم يك نفر اين اشكال به وقوع بپيوندد پس در ميان هزاران تست احتمالي حداقل دهها وشايد صدها پيغام مشابه خطا مشاهده خواهد شد

حقيقت اين است كه برنامه شما بروي سيستم من مثل يك ويروس عمل كرد !!! با دهها اجرا در آن واحد !!! با مشاهده تصوير زير راحت تر متوجه مي شويد البته ابتدا تصوير را ذخيره وسپس آنرا rotate كنيد يا بچرخانيد تا ببينيد اجراها به چه تعداد بوده !! علت قرار دادن عكس به اين گونه به اين علت بود كه نمي خواستم يك صفحه كامل تاپيك را بگيرد !!!

ژولی لسکو
26-05-2008, 09:20
سلام ژولي وبقيه دوستان
راستش من حتي نتوانستم فايل شما را به شيوه صحيح اجرا كنم البته نمي گويم همه به اين نتيجه مي رسند بلكه منظورم اين است كه وقتي بروي سيستم يك نفر اين اشكال به وقوع بپيوندد پس در ميان هزاران تست احتمالي حداقل دهها وشايد صدها پيغام مشابه خطا مشاهده خواهد شد

حقيقت اين است كه برنامه شما بروي سيستم من مثل يك ويروس عمل كرد !!! با دهها اجرا در آن واحد !!! با مشاهده تصوير زير راحت تر متوجه مي شويد البته ابتدا تصوير را ذخيره وسپس آنرا rotate كنيد يا بچرخانيد تا ببينيد اجراها به چه تعداد بوده !! علت قرار دادن عكس به اين گونه به اين علت بود كه نمي خواستم يك صفحه كامل تاپيك را بگيرد !!!

سلام محرم عزیز
بله درسته حتی یک کرش هم جالب نیست
متاسفانه دوستانی که دانلود کردن نظری ندادن که بتونم بگم عیب از کجاست
روی سیستم خودم که عالیه
این عکسی که گذاشتی وحشتناکه!
ولی هدف من نشون دادن انواع متفاوت پروتکت Pdf هست
کار بعدی رو که خیلی جالبه هم پروتکت و هم از لحاظ بصری متاسفانه با این جو حاکم نمیتونم بذارم

Ronin_unLocker
26-05-2008, 21:54
من چند بار سعي كردم دانلود كنم اما با سرور persiandrive.net مشكل دارم .
اگه ميشد همه فايل ها رو يكجا و يك سرور خوب كه پهناي باند بالا داشته باشه آپلود كني ممنون ميشم .
ripidshare.com or 4shared.com .or persiangig.com

ژولی لسکو
27-05-2008, 08:16
راستش برای من مقدور نیست
اگه Adsl داشتم که حتما انجام میشد
یکی از دوستان Adslدار زحمتشو بکشه ممنون میشم

Mohsen6558
30-05-2008, 17:35
سلام
دوستان اين قفل رو دیدن؟
این فایلی هست که من احتمال نود درصد می دم فایلی هست که باهاش Encode شده
حجم : 290 کیلوبایت

این هم یه نمونه از فیلمی که کد شده :

نام شركت حذف شد(هخامنش)

ژولی لسکو
30-05-2008, 18:20
جدیدا انگاری این روش اپیدمی شده
لطفا دوستان اگه از این روش اطلاعاتی دارن توضیح بدن
کل فانکشنهای MANA193.DLL اینه:

Mohsen6558
30-05-2008, 18:27
خیلی ممنون
SadeghPM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان شما هم یه نگا بنداز فکر کنم کار خودت باشه در ضمن
من به اون Incrypt / Decrypt که گذاشت بودی این DLL رو دادم اما Don't Send داد و خارج شد
ببین می تونی یه کاری براش بکنی فکر نمی کنم زیاد کاری داشته باشه
مرسی

omid.sarmad
30-05-2008, 18:40
سلام

این فایلی هست که من احتمال نود درصد می دم فایلی هست که باهاش Encode شده
حجم : 290 کیلوبایت

این هم یه نمونه از فیلمی که کد شده :

.
سلام محسن جان.دارم دانلودش می کنم.

SadeghPM
31-05-2008, 11:04
خیلی ممنون
SadeghPM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان شما هم یه نگا بنداز فکر کنم کار خودت باشه در ضمن
من به اون Incrypt / Decrypt که گذاشت بودی این DLL رو دادم اما Don't Send داد و خارج شد
ببین می تونی یه کاری براش بکنی فکر نمی کنم زیاد کاری داشته باشه
مرسی

سلام...
کدوم Incrypt / Decrypt ؟ :18:... احتمالا شما جناب NoneForce رو میگید...

نوشته شده توسط NoneForce
سلام
از 2 قسمت تشكيل شده :
2 - پخش كننده AVI

hakhamanesh
01-06-2008, 00:25
دوستان لطف كنن بحث رو به روش شكستن قفل نكشونن و فقط راجع به نحوه ساخت اين قفل بحث كنند(عنوان تاپيك رو فراموش نكنيد: قفل گذاري قدرت مند بروي سي دي فيلم هاي اموزشي)

mahramasrar2
01-06-2008, 08:42
مرسي هخامنش جان
هخا درست ميگه دوستان لطف كنند طبق موضوع صحبت كنند
سعي مي كنم در طول چند روز آينده تاپيك رو مجددا فعال كنم واز اين رخوت وخواب آلودگي درش بيارم