مشاهده نسخه کامل
: وسیله ای جالب برای بیرون آوردن علف های ریشه دراز
amin_rogh
20-04-2008, 17:29
سلام
میخوام یک وسیله جالب برای کندن علف های ریشه بلند مثل تراکساکوم ها یا ... نشون بدم.این وسیله دارای یک محور بلند هست که یکطرفش دسته هست و طرف دیگرش یک سه شاخه داره.سه شاخه رو به طوری که علف در وسطش قرار بگیره ،درخاک فرومیکنیم و میچرخانیم تا ریشه از خاک جدا شود.سعی کرده ام که با عکس این مراحل را نشان بدهم.
امیدوارم خوشتان بیاد.
موفق باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چقدر جالب ! اسمش چیه؟
برای درس گیاهشناسی 2 خیلی به کار میاد واسه بیرون کشیدن نمونه ی گیاهی با تمام ریشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهار خوبی داشته باشین استاد بزرگوار
Untouchable
20-04-2008, 20:22
فکر کنم خیلی به درد ما بخوره !
amin_rogh
20-04-2008, 21:18
سلام
چوبکاری میفرمایید دوستان.
والله اسمش رو به خدااصلا نمیدونم چی هست چون هروقت لازمش دارم ورش میدارم،صداش نمیزنم!راستش الان هم مدتی دنبال جعبه اش گشتم ببینم اسمش چیه ولی پیداش نکردم.
در واقع اینو گذاشتم که دوستانی که میخوان چیزی تولید کنند ازش ایده بگیرن( توی ایران که حق کپی رایت و اینا که رعایت نمیشه!).این کمی لوکس هست و بدرد خانه داران میخوره و میتونه درآمد خوبی داشته باشه.
موفق باشید.
امین رخ
والله اسمش رو به خدااصلا نمیدونم چی هست چون هروقت لازمش دارم ورش میدارم،صداش نمیزنم!
ناخواسته این شکلی شدیم یهو > [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمشو میخواستم به دوستان و اساتید بگم..آخه چیز جالبیه...پیشنهادتون هم جالب بود ، طرح خوبیه اتفاقا :31: مشکل فقط اسم انتخاب کردنه واسش
amin2000
27-04-2008, 19:26
وسیله ی بسیار قشنگیه
اگه اسمش رو دیدی حتما به ما هم بگو کنجکاو شدم
عبدی حسن
16-02-2009, 16:49
سلام
این وسیله تو ایران هست ؟ از راهنمائی شما سپاسگذارم .
khezr132
19-02-2009, 09:50
آقاي امين رخ ، چطوره اسمشو بذاريم علف كش ( alaf kesh
khezr132
22-02-2009, 09:15
تصميم گرفتم كه بسازمش و ميسازم. عكسهاشو بعد از اينكه ساختم ، ميگذارم اينجا
Farshid-jan
23-02-2009, 10:22
یه اسم سرخپوستی بذارین براش:
مثل:
رقصنده با علف چین
khezr132
25-02-2009, 09:02
آقا فرشيد دمت گرم ، كلي حال كردم از پيشنهادت. تقريبا 70 درصد ساخت رقصنده با علف تموم شده و يه چيزايي هم بهش اضافه كردم. منتظر باشيد تا تموم بشه. اگه بتونم از گير خونه تكوني عيد فرار كنم زود تر تمومش ميكنم.
amin_rogh
28-02-2009, 10:50
سلام
خوشحالم که یک نفر از این پست ایده گرفته.این به تمام مدت عضویت من در این سایت معنای خاصی داد.
خیلی خوشحالم و امید وارم موفق باشید.
امین رخ
khezr132
11-03-2009, 09:04
و اينگونه بودندي تولد رقصنده با علف:31:
امين رخ فرهيخته عكس انداختندي و جرقه زدندي:8: ، فرشيد جان ناميدندي:5: و خضري هم ساختيدندي.:21:
جناب امين رخ عزيز ، از لطفي كه به بنده داريد ، بسيار مسرورم . ديشب پيام جنابعالي رو خوندم و بسيار خوشحالم كه حضرتعالي توجه خاص داريد. تمام رفقا در تاپيك دوستدار شما هستند و منتظر روئيت نظرات ارزشمند شما. دوست گرامي شرايطي را كه من ذكر كرده بودم براي (س.) است كه حدود يك سال و نيم است كه از آن نگهداري ميكنم و تكثير كردم و از رشد خوبي برخورداره .به همين دليل هم استناد كردم و نوشتم . در هر حال تذكر شمارو بديده منت ميپذيرم.:11:
herbi pull را هم كه بالاخره ساخته شد ، تقديم ميكنم به شما بزرگوار . البته چمن با علف دم دستم نبود و يكي از گلهاي باغچه را براي تست كردن قرباني كردم.
يه تغييراتي بهش دادم . مثلا قابليت ريگلاژ داره و در ارتفاعات مختلف تنظيم ميشه ودر قسمت محور سر اون هم يه دونه بلند ساختم براي ريشه هاي قويتر و عميقتر و يكي هم با همين ارتفاعي كه در عكس هست . كل محور هم با يه پيچ به لوله اتصال داره كه به راحتي قابل تعويضه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG
khezr132
11-03-2009, 09:10
[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG
Farshid-jan
12-03-2009, 01:55
آفرین به این ابتکار و خلاقیت و هنر شما حسین عزیز
عالی بود دوست عزیز
khezr132
14-03-2009, 10:23
herbipull یا رقصنده با علف رو در مزرعه تست کردم. بد نیست شما هم نتیجه کارو ببینید
سلام
عکس های پست آخر فیلتره !
وسیله ی مناسبیه ...
من هم به باغبانی علاقه ی زیادی دارم و با اومدن بهار برای از بین بردن علف های هرز بلند ریشه به اینها نیاز خواهم داشت ...
ممنون میشم اسمش رو بگید و بگید از کجا ها میشه خریداری کرد ؟!
Farshid-jan
14-03-2009, 16:00
سلام
عکس های پست آخر فیلتره !
وسیله ی مناسبیه ...
من هم به باغبانی علاقه ی زیادی دارم و با اومدن بهار برای از بین بردن علف های هرز بلند ریشه به اینها نیاز خواهم داشت ...
ممنون میشم اسمش رو بگید و بگید از کجا ها میشه خریداری کرد ؟!
از حسین آقای کوه خضری مبتکر جوان
حسین جان فکر میکنم باید به تولید انبوه برسونیش برادر
ابتکارت طرفدار زیادی پیدا کرده
khezr132
15-03-2009, 00:05
بابا فرشید جان ، بیخیال شو مارو گرفتیا !!!
آقای امین رخ که گفتند ایرانیا در کپی برداری استادند ! این طرح برای ایشونه .
شما لطف دارید دوست عزیز . کلا من به مقوله ساختن خیلی علاقه دارم و بیشتر وسایلم رو تا اونجا که بشه سعی میکنم خودم بسازم . یکی از عکسها خیلی جالب ریشه خاکشیر رو نشون میده که بطور کامل و دست نخورده از داخل خاک خارج شده . ضمنا آقا فرشید من از منزل که میام تو سایت ، عکسهارو نمیبینم ولی با adsl تو اداره مشکلی ندارم . این دوستمون هم ظاهرا نتونسته بودن عکسهارو ببینه که نوشته ----- شده. به نظر شما مشکل چیه ؟ شما عکسهارو کامل داری ؟
ضمنا آقا فرشید من از منزل که میام تو سایت ، عکسهارو نمیبینم ولی با adsl تو اداره مشکلی ندارم . این دوستمون هم ظاهرا نتونسته بودن عکسهارو ببینه که نوشته ----- شده. به نظر شما مشکل چیه ؟ شما عکسهارو کامل داری ؟
سرویس آپلود عکس تاینی پیک که شما ازش استفاده کردین برای بعضی ها فیل تر شده..واسه همین عکسا نشون داده نمیشه
Farshid-jan
15-03-2009, 03:02
حسین جان شکسته نفسی میفرمایی
این مشکل شما مربوط میشه به سیستم Dialup منزل که ISP اون شرکت که باهاش کانکت میشین بعضی از سایتهای آپلودسنتر رو ساپورت نمیکنه.(بخاطر مسائل ف ی ل ت ر ی ن گ)
ممکنه اگر با خط یه شرکت دیگه کانکت بشین مشکل حل بشه اما اکثر سیستمهای dialup به این صورتن
لطفآ ایمیلتون رو برام بذارین تا یه برنامه پ ر ا ک س ی بهتون بدم شاید مشکل حل بشه.
فقط کافیه بعد از کانکت شدن این برنامه رو اجرا کنید . همین. حجمی هم نداره. یه تک فایل چند کیلو بایتیه به اسم U 9 2 . e x e
Farshid-jan
15-03-2009, 03:20
ظاهرآ بنده و آوای عزیز همزمان جواب دادیم که البته هردو جواب هم یک مفهوم داره
khezr132
16-03-2009, 00:09
از هردوی شما رفقای خوبم متشکرم . یه موقعی از یکی از ورژنهای u استفاده میکردم ام چون سرعت رو خیلی میآورد پایین دیگه استفاده نکردم . اما 92 شما جدیده ممنون میشم بفرستی .
یعنی میفرمایید اگه بدون ------ آپلود کنم برای همه قابل رویته؟
khezr132@yahoo.com
بهتره یه جایی آپ کنین که واسه هیچ کس فیل تر نباشه
مثلا
freezpic.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.