مشاهده نسخه کامل
: بیا 2 کارت دارم ضرر نمی کنی!!!
Black-Ninja
07-05-2008, 01:59
موس من خراب شده الان رو حالت Usekeys هستم :( فردا میرم موس میخرم الان به سختی دارم کار میکنم جواب کدوم سوالت رو ندادم ؟!
alizshah
07-05-2008, 03:42
موس من خراب شده الان رو حالت Usekeys هستم :( فردا میرم موس میخرم الان به سختی دارم کار میکنم جواب کدوم سوالت رو ندادم ؟!
:27::27::27::27::27::27:
عیبی نداره
بشین تاپیک رو بخون سئوال منو پیدا کن
Maste^Bazy
07-05-2008, 17:02
اقا من 2moons رو دانلود کردم ولی نمیتونم register کنم میگخ blocked country
alizshah
07-05-2008, 20:39
به به سلام
بله بازی فقط برای امریکا و کانادا هست حالا شما یه نرمافزارpro xyبزن و یه register تازه که درست نشد
یه تاپیک بخش اینترنت و شبکه بزن ببین چطوری میتونی دور بزنی
alizshah
07-05-2008, 23:30
Maste^Bazy اگه از بازی Shaiya خوشت اومد اونو دانلود کنم تو بازی من میتونم کمک کنم
لیول 18 هستم
------------------------------------------
مریخی کجایی یه بازی توپ پیدا کردم تو هم بیا یه چند تا بازی معرفی کن
StormWielder
08-05-2008, 11:06
با استفاده از V P N خیال خودتون رو راحت کنید .
alizshah
08-05-2008, 14:14
با استفاده از V P N خیال خودتون رو راحت کنید .
مشکلش اینه که باید پول بدیم
Black-Ninja
08-05-2008, 16:53
سلام یه مدت نبودم خوب داشتم از بیکاری یه فروم رایگانه جمع و جور میزدم یه ویروس هم گرفتیم اساسی :( ویندوز رو عوض کردم راستی ما هنوز یه بازی هم انتخاب نکردیم... :o مریخی هم نمیاد از اطلاعاتش استفاده کنیم.
alizshah
08-05-2008, 17:08
سلام یه مدت نبودم خوب داشتم از بیکاری یه فروم رایگانه جمع و جور میزدم یه ویروس هم گرفتیم اساسی :( ویندوز رو عوض کردم راستی ما هنوز یه بازی هم انتخاب نکردیم... :o مریخی هم نمیاد از اطلاعاتش استفاده کنیم.
الان تو نت هستی ( قضیه ویروس )
چه نوع ویروسی هست ؟
StormWielder
08-05-2008, 18:49
مشکلش اینه که باید پول بدیم
معمولا ارزان هست .
alizshah
08-05-2008, 18:55
معمولا ارزان هست .
اگه شد با v p n به من هم بگو بیام
منم دانلود کردم
Black-Ninja
08-05-2008, 19:43
الان تو نت هستی ( قضیه ویروس )
چه نوع ویروسی هست ؟
یه نوع تروجان کیلاگر بود که رفع شد :20:
pesar119
08-05-2008, 19:55
سلام من shaiya رو دانلود کردم اما وقتی patch رو آپدیت میکنه گیر میکنه لطفا کمک کنید
alizshah
09-05-2008, 13:28
سلام من shaiya رو دانلود کردم اما وقتی patch رو آپدیت میکنه گیر میکنه لطفا کمک کنید
پیام خصوصی که نداری ایمیل بزار بفرستم برات
(اولین باری است که میبینم عضو جدیدی امده و فینگلیش تایپ نکرده خدایی نکرده دومین اکانت شما نیست ؟
pesar119
10-05-2008, 12:24
پیام خصوصی که نداری ایمیل بزار بفرستم برات
(اولین باری است که میبینم عضو جدیدی امده و فینگلیش تایپ نکرده خدایی نکرده دومین اکانت شما نیست ؟
دوست عزیز اولا به تاریخ عضویت من نگاه کن متوجه میشی در ضمن من همیشه تو این بخش مطلب ارسال میکنم واسه همین تعداد ارسالهای من 0 است دو اینکه من خودم قبلا تو چندتا سایت مدیربودم الن هم سایت خودمو اداره میکنم سه اینکه ممنون خودم حلش کردم
اینم ایدی من اگه خواستی ادد کن
pesar119@yahoo.com
alizshah
10-05-2008, 16:41
دوست عزیز اولا به تاریخ عضویت من نگاه کن متوجه میشی در ضمن من همیشه تو این بخش مطلب ارسال میکنم واسه همین تعداد ارسالهای من 0 است دو اینکه من خودم قبلا تو چندتا سایت مدیربودم الن هم سایت خودمو اداره میکنم سه اینکه ممنون خودم حلش کردم
اینم ایدی من اگه خواستی ادد کن
pesar119@yahoo.com
حالا نفهمیدم چرا گفتی تو سایتهای دیگه مدیر بودی و سایت خودت رو اداره میکنی
ولی خواستی من تو بازی میتونیم کمک کنم تا لیول زود بره بالا
Maste^Bazy
10-05-2008, 19:19
Hero Online خیلی خوب نیست!
2MoonS یکی از پرطرفدارترین بازیهای مجانیه.بازی خوبیه بدک نیست.
9Dragons اینم مال همون شرکت 2moons هستش.گرافیک خیلی خوبی داره ولی الان خیلی خلوته! توش اکانت بسازیم توشهر بیشتر از سه چهار نفر نمیبینید! ولی تو لول های بالا کلی بازیکن هست.
ArchLord خیلی خوبه ولی بی خیالش شین! تو ایران نمیشه بازی کرد اینو!
SilkRoad Online بنظر من بهترین بازی مجانی همینه ولی باید بی خیال بشم اینو.اولا" سروراش اینقدر شلوغه که امکان لاگین به هیچ وجه وجود نداره.توش پره از بوتر و گلد میکر که کاراکتر لول آپ میکنن میفروشن! کسی هم جلوشونو نمیگیره...خیلیها به همین خاطر بازی نمیکنن اینو.
lol
من archlord رو بازی میکنم بهترین بازی free هست که تا حالا دیدم لیول 50 هم هستم کی گفته نمیشه بازیش کرد؟:18:
راستی تو لیست کشورهاش هم ایران هم هست من به همه پیشنهاد میکنم این بازی رو دانلود کنند عا لی 10/10 میدم به این بازی حتما دانلود کنید.. حجمش هم هست 1.400 Mb
بای
alizshah
10-05-2008, 19:47
lol
من archlord رو بازی میکنم بهترین بازی free هست که تا حالا دیدم لیول 50 هم هستم کی گفته نمیشه بازیش کرد؟:18:
راستی تو لیست کشورهاش هم ایران هم هست من به همه پیشنهاد میکنم این بازی رو دانلود کنند عا لی 10/10 میدم به این بازی حتما دانلود کنید.. حجمش هم هست 1.400 Mb
بای
مگه شما نگفتید 2MoonS
راستی منم توبالا نظرسنجی به این بازی رای دادم
بازیه خوبیه
lol
بای
اینجا رو ببینید! من که از خودم نمیگم تو سایت خودش نوشته اسم ایران هم تو لیستش نیست قبلا" بود.اینجا ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد وی پی ان هم یه سرویس مجانی خوب هستش.من با این Mabinogi رو که فقط تو آمریکا میشه بازی کرد بازی کردم ضمنا" آی پی ثابت نداره هر وقت کانکت بشین هم آی پی جدید میده که همش هم آمریکا هستش.
از اینجا میتونید برنامه اینو دانلود کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر کنم محدودیت ساعتی داشته باشه البته درست نمیدونم! حداقل واسه دیدن سایتهای مسدود شده خوبه!:31:
یه بازی هست که تازگی open beta قراره شروع بشه Rohan Online:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداحتمالا" خیلی بازی خوبیه! ضمنا" international هم هست و همه جای دنیا میتونن بازی کنن.مجانی هم هست.
الان میشه رجیستر کرد و سایلنتش هم واسه دانلود هست.
اگه تو سایت خودش سایلنت نبود از اینجا میشه دانلود کرد حجمش 1.63 گیگابایته:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
alizshah
12-05-2008, 02:27
نتونستم دانلود کنم چرا ؟
نتونستم دانلود کنم چرا ؟
تو mmosite باید عضو باشی بذاره دانلود کنی.البته عضویت و ودانلود هم مجانیه.
شاید بهتر باشه صبر کنی چند روز دیگه open beta شروع بشه شاید سایلنتش عوض شد.
Rohan online شش تا کلاس داره که همشون هم زن یا مرد دارن تو هر کلاس هم 3 تا گروه مختلف هستش.تاریخ دقیق شروعش هم معلوم نیست فقط گفته خیلی زود! تو یوتیوب ویدیوهای close beta هم هست.
دانلود هم نکنید صبر کنید سایت اصلیش سایلنت جدید فکر کنم میده واسه همین هم سایلنت تو سایت خودش الان نیست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alizshah
12-05-2008, 14:41
اره میگم
دیروز میخواستم دانلود کنم
6 تا کلاس رو هم دیدم عجب توپیه
میگم میخوای همین رو بازی کنیم
من اول دانلود میکنم مشکلی نبود تو دانلود کن و بعدش بک تاپبک و اموزشش رو هم من میگم
اره میگم
دیروز میخواستم دانلود کنم
6 تا کلاس رو هم دیدم عجب توپیه
میگم میخوای همین رو بازی کنیم
من اول دانلود میکنم مشکلی نبود تو دانلود کن و بعدش بک تاپبک و اموزشش رو هم من میگم
تا سایلنت توی سایت اصلی نیومده دانلود نکن! زیاد طول نمیکشه فکر کنم همین هفته بیاد.
این بازی اولین بازی mmorpg با شبکه اجتماعیه!(social networl) تو این بازی باید دوستانی داشته باشید و رابطه شما با دوستان گویا توی بازی تاثیر داره! یه چیزی تو مایه های sims شاید!:31: با چنین سیستمی بازیکنان مجبورن با هم بیشتر کار گروهی داشته باشند!
چند تا بازی هم هست که بعیده قبل از 2009 آماده بشه فعلا" دارن میسازن.یکیش crime craft که شبیه GTA هست.گفتن قراره مجانی باشه:
یکیش هم mythos که خیلی چیز جالبیه این یکی.همینقدر کافیه که بدونین این توسط گروهی که Diablo2 رو ساختن داره ساخته میشه و مجانی هم هست این:
کره ایها هم یه بازی تو سبک کانترFPS دارن میسازن که اینم بازی شاخیه!
alizshah
12-05-2008, 21:09
تا سایلنت توی سایت اصلی نیومده دانلود نکن! زیاد طول نمیکشه فکر کنم همین هفته بیاد.
این بازی اولین بازی mmorpg با شبکه اجتماعیه!(social networl) تو این بازی باید دوستانی داشته باشید و رابطه شما با دوستان گویا توی بازی تاثیر داره! یه چیزی تو مایه های sims شاید!:31: با چنین سیستمی بازیکنان مجبورن با هم بیشتر کار گروهی داشته باشند!
چند تا بازی هم هست که بعیده قبل از 2009 آماده بشه فعلا" دارن میسازن.یکیش crime craft که شبیه GTA هست.گفتن قراره مجانی باشه:
یکیش هم mythos که خیلی چیز جالبیه این یکی.همینقدر کافیه که بدونین این توسط گروهی که Diablo2 رو ساختن داره ساخته میشه و مجانی هم هست این:
کره ایها هم یه بازی تو سبک کانترFPS دارن میسازن که اینم بازی شاخیه!
شدیدا منتظرم
alizshah
12-05-2008, 21:12
یک سئوال شما اینقدر اطلاعات رو از کجا میارین
سایت دارین
چیییییی ؟
یک سئوال شما اینقدر اطلاعات رو از کجا میارین
سایت دارین
چیییییی ؟
سایتم کجا بوده!:31: من سایتها و فرومهای خارجی رو زیاد میخونم واقعا" مطالبشون خیلی خوبن در هر موردی که بخوای.
راستی میکروسافت نرم افزار تلسکوپ مجانی داده تازگی! دانلودش کنید و لذت ببرید واقعا" معرکه است البته اگه علاقمند به دیدن فضا باشید!
حجمش هم 20 مگابایت بیشتر نیست یه چی تو مایه گوگل ارث.
alizshah
13-05-2008, 13:44
سایتم کجا بوده!:31: من سایتها و فرومهای خارجی رو زیاد میخونم واقعا" مطالبشون خیلی خوبن در هر موردی که بخوای.
راستی میکروسافت نرم افزار تلسکوپ مجانی داده تازگی! دانلودش کنید و لذت ببرید واقعا" معرکه است البته اگه علاقمند به دیدن فضا باشید!
حجمش هم 20 مگابایت بیشتر نیست یه چی تو مایه گوگل ارث.
فکر نمیکردم الان بیاد
همین الان میرم دانلود کنم
ای کاش من اینگلیش بلد بودم (بلد هستما ولی نه اونطوری که همه رو متوجه بشم )
Maste^Bazy
15-05-2008, 04:13
سلام
1 = archlord فقط برای اون کشورها نیست اصلا اونجا هیچ چیزی در مورد اینکه فقط اون کشورها میتونن بازی کنن نیست
وقتی شما میخواهید رجیستر کنید میبینید که archlord هم هست اونجا یه نگا بکن چون من خودم این بازیرو انجام میدم
2= نمیخوام به کارتون دخالت کنم ولی گرافیک اون بازی جدید رو تو youtube دیدم در مقابل archlord هیچی نیست ... ار من میشنوید archlord رو بازی کنید...................:41:
بای
alizshah
15-05-2008, 20:57
من فعلا Shaiya رو بازی میکنم LVL 23 هستم تا اینکه یک بازی توپ پیدا کنیم بریم اونجا
مریخی یادت هست یک بازی 3 gb معرفی کردی اون باید خوب باشه
اگه بازی جدید هست باز معرفی کن
سلام
1 = archlord فقط برای اون کشورها نیست اصلا اونجا هیچ چیزی در مورد اینکه فقط اون کشورها میتونن بازی کنن نیست
وقتی شما میخواهید رجیستر کنید میبینید که archlord هم هست اونجا یه نگا بکن چون من خودم این بازیرو انجام میدم
2= نمیخوام به کارتون دخالت کنم ولی گرافیک اون بازی جدید رو تو youtube دیدم در مقابل archlord هیچی نیست ... ار من میشنوید archlord رو بازی کنید...................:41:
بای
فکر کنم حق با شماست میشه تو ایران بازی کرد میبخشید منو....من اینو از یه دوست اینترنتی مالزیایی شنیده بودم و خب گویا مالزی و بعضی کشورها بن شدن!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد بازی هم که بازی خیلی خوبیه قبلا" هم گفته بودم.شرکت codemaster بازیهای خوبی داره مثل اربابان حلقه.
گرافیک Rohan online خیلی خوب نیست حق با شماست.اصراری ندارم کسی اینو بازی کنه قصد من فقط معرفی بازیهایی بود که مورد توجه بازیکنان mmorpg تو کشورهای خارجیه.
گرافیک بازی archlord هم خیلی خوبه اوایل این بازی پولی بود ولی بعدا" مجانی شد! ولی خب توجهی که به 2moons ,Cabal ,Silkroad شد هیچوقت به این بازی نشده.
alizshah
15-05-2008, 23:05
سلام
بای
راستی اسم شما علی رضا بود ؟
من دارم Archlord رو دانلود میکنم البته فکر کنم یه روز کامل طول بکشه!
امیدوارم دوباره پولی نشه و مثل مالزی و هند و پاکستان و... آی پی بلاک نشیم!:31:
alizshah
16-05-2008, 00:18
من دارم Archlord رو دانلود میکنم البته فکر کنم یه روز کامل طول بکشه!سرعت لینک تورنتش خوبه ولی بد نیست!
امیدوارم دوباره پولی نشه و مثل مالزی و هند و پاکستان و... آی پی بلاک نشیم!:31:
رفتی و علی رضا رو پیدا کردی به منم بگو دانلود کنم
راستی ببین لگ نداره ؟
Maste^Bazy
16-05-2008, 00:22
سلام merikhi
کاره خوبی میکنی که archlord رو دانلود میکنی ...
1= گرافیک عالی داره
2= من خودم cabal و silkroad را بازی کردم ولی به پای archlord نمیرسن
3= هر هفته به سرورها رسیدگی میکنند تا lag و bug تو سرورها نباشه
4= 100% اصلا نه پولی میشه نه بن میشیم....
alizshah بله اسم من علی رضا هست...
راستی merikhi من میتونم تو بازی کمکت کنم منو تو بازی رفتی add کن Al1reza
alizshah
16-05-2008, 00:26
سلام merikhi
کاره خوبی میکنی که archlord رو دانلود میکنی ...
1= گرافیک عالی داره
2= من خودم cabal و silkroad را بازی کردم ولی به پای archlord نمیرسن
3= هر هفته به سرورها رسیدگی میکنند تا lag و bug تو سرورها نباشه
4= 100% اصلا نه پولی میشه نه بن میشیم....
alizshah بله اسم من علی رضا هست...
راستی merikhi من میتونم تو بازی کمکت کنم منو تو بازی رفتی add کن Al1reza
پس احتمالا منم فردا تو رو مریخی رو add کنم :27:
خیلی ممنونم
راستی پینگ من 200 به پایین نمیره میشه بازی کرد
آقا این چند تا سرور داره؟ کدومش بریم؟ کدوم کلاس رو برداریم؟:20:
بدبختانه انگار این بازی هم مثل خیلی بازیهای دیگه کلی Botter و Gold maker داره!:31:
اینم یه برنامه که اتوماتیک بازی میکنه لول آپ میشین!! بگردم ببینم مجانیشم پیدا میکنم! این پولیه:21:
Maste^Bazy
16-05-2008, 00:33
پس احتمالا منم فردا تو رو مریخی رو add کنم :27:
خیلی ممنونم
راستی پینگ من 200 به پایین نمیره میشه بازی کرد
بله میشه بازی کرد...
الان دارم میرم بازی کنم هر وقت کمک یا چیزیز نیاز داشتید تو chat بگید تا من بیام کمکتون کنم :11:
alizshah
16-05-2008, 00:34
بدبختانه انگار این بازی هم مثل خیلی بازیهای دیگه کلی Botter و Gold maker داره!:31:
اینم یه برنامه که اتوماتیک بازی میکنه لول آپ میشین!! بگردم ببینم مجانیشم پیدا میکنم! این پولیه:21:
نرافزاره قانونیه ؟
Maste^Bazy
16-05-2008, 00:40
سلام دوباره
برادر merikhi این بازی اصلا نه botter و نه goldmaker داره چون اگه ببینی lvl 70 به بالا نمیتونی تو بازی پیدا کنی ... و اون لینکی که دادی اصلا LVL up مجانی نیست اونجا کارهای این برنامه رو نوشته خودت بخونی میفهمی چیه... 11 کار نوشته که همشون چرت پرت هستن بخون میفهمی :20:
و در مورد چند تا سرور داره؟ کدومش بریم؟ کدوم کلاس رو برداریم؟ یه پست میدم با عکس میگم
نرافزاره قانونیه ؟
نمیدونم والا! تو Silkroad online کلی نرم افزار اینجوری هستش بعضیهاش هم قانونی هستن! یکی وقتی کرک شده استفاده میکنه بن میشه ولی با ارجینال نمیشه!:31:خوبی mmorpg اینه که میدونی هر کاراکتر یه آدم زنده است اگه غیر از این باشه که فایده ای ندارن! این نرم افزارها خیلی بازی رو خراب میکنن.:13:
کلا" یه دلیل عمده که تو خیلی بازیها آسیایی ها رو بن میکنن به همین خاطر تقلب هایی که میکنن! تو wow تقریبا" تمام گلدمیکرها آسیایی هستن :41:
alizshah
16-05-2008, 00:44
سلام دوباره
برادر merikhi این بازی اصلا نه botter و نه goldmaker داره چون اگه ببینی lvl 70 به بالا نمیتونی تو بازی پیدا کنی ... و اون لینکی که دادی اصلا LVL up مجانی نیست اونجا کارهای این برنامه رو نوشته خودت بخونی میفهمی چیه... 11 کار نوشته که همشون چرت پرت هستن بخون میفهمی :20:
و در مورد چند تا سرور داره؟ کدومش بریم؟ کدوم کلاس رو برداریم؟ یه پست میدم با عکس میگم
چند کلاس داره ؟ کدومش به نظرت خوبه ؟
Maste^Bazy
16-05-2008, 01:14
این بازی 3 تا Race داره یعنی 3 تا قبیله داره یا بگیم 3 تا گروه داره .. human- Orc -Moon elf
human class = knight -Archer-Mage
Orc class = berserker- hunter- sorcerer
moon elf class = Ranger - elmentalist
راستی 3 تا هم سرور داره که من تو اولین سرور بازی میکنم .... و همه class ها خوبن با هر کدوم که دوست داشتین بازی کنید ...
ببخشید نتونستم عکسها رو upload کنم بعدا میزارمشون
alizshah
16-05-2008, 01:30
این بازی 3 تا Race داره یعنی 3 تا قبیله داره یا بگیم 3 تا گروه داره .. human- Orc -Moon elf
human class = knight -Archer-Mage
Orc class = berserker- hunter- sorcerer
moon elf class = Ranger - elmentalist
راستی 3 تا هم سرور داره که من تو اولین سرور بازی میکنم .... و همه class ها خوبن با هر کدوم که دوست داشتین بازی کنید ...
ببخشید نتونستم عکسها رو upload کنم بعدا میزارمشون
هرقبیله که بریم می تونیم اونیکی قبیله هارو هو ببینیم ؟؟؟
چون بازی من اینطوری نیست
هرقبیله که بریم می تونیم اونیکی قبیله هارو هو ببینیم ؟؟؟
چون بازی من اینطوری نیست
خب توی shaiya هم میتونی همه قبیله ها رو ببینی! پیش هم نیستن چون دشمنن! تشریف ببرید شهراشون از زمین و هوا میریزن سرت:31: البته اگه منظورت shaiya بود!
Maste^Bazy
16-05-2008, 02:39
اینجا هر قبیله یه جور map و شهر داره که باهم فرق میکنند .. و خوبیش اینه که map این بازی خیلی بزرگ هست.. و اینجا هرکی هرکی که نیست که بری بریزن به سرت ... قانون داره به صورت PVP میتونید باهم بجنگید...
و یه جاهایی هست که اگه بری اونجا هرکی هرکسو خواست میتونه بکشه و اونجا خطر داره LVL 50 به بالا میرن اونجا XD
alizshah
16-05-2008, 13:13
احتمالا ساعت 9 شب دانلود تموم بشه
ای بابا دانلود من تو 800 مگابایت قطع شده!:13: مجبورم از اول بگیرم کاش تورنت گرفته بودم که سوخت و سوز نداره!
alizshah
16-05-2008, 18:55
ای بابا دانلود من تو 800 مگابایت قطع شده!:13: مجبورم از اول بگیرم کاش تورنت گرفته بودم که سوخت و سوز نداره!
مگه از کدام سایت گرفته بودی ؟
اگه اینترنت بی محدودیت هست که عیبی نداره
alizshah
17-05-2008, 00:39
منم دانلود کردم ولی فایل بد دانلود شده بود از فشردگی در نیومد :27:
من دیگه بیخیالش شدم :10:
Maste^Bazy
18-05-2008, 00:49
منم دانلود کردم ولی فایل بد دانلود شده بود از فشردگی در نیومد :27:
من دیگه بیخیالش شدم :10:
بابا 20 دقیقه طول میکشه تا از zip در بیاد:46:
alizshah
22-05-2008, 23:56
روحی به تاپیک دمیدم تا زنده بشود
alizshah
23-05-2008, 00:01
بابا 20 دقیقه طول میکشه تا از zip در بیاد:46:
نه عزیز pcچند بار به علت برق رفتگی خاموش و ریستارت شد ( انرژی هسته ای حق مسلم ماست )
اخرش این
(عشقی اداره میکنن )
Black-Ninja
29-05-2008, 01:44
سلام این تایپیک رو یعنی من به یه حدف زدم اینکه یه بازی Mmorpg معرفی و بازی کنیم این همه زحمت ... و این همه بازی معرفی کردیم اما یکیش رو هم اجرا نکردیم :( اگر هنوز پایه هستین دوباره شروع کنیم.
alizshah
29-05-2008, 02:05
اقای Maste^Bazy من با یک نرافزار دیگه ای فشردگی رو باز کردم
و اخرش بعد نصب وسطش ارور میده که عیبی در فایل وجود داره ( به کل دیگه 1 پرید )
alizshah
03-06-2008, 15:14
مریخی من بازی Rohan رو دانلود کردم اول 1.45 gb هست بعد که از فشردگی در میاد 5 بیشتر میشه
فقط مشکل اینکه نمی تونم باز کنم
ایا بازی راه افتاده
سرور مشکل داره
بازی مشکل و نسخه جدیدی می خواد بیاد ؟
چی ؟
StormWielder
03-06-2008, 15:47
ببینم حالا این بازی حتما باید از نوع MMORPG باشه ؟ من پیشنهاد میکنم روی بازیهای Strategy هم فکر کنید ، میتونیم یه بازی که جدید هست و افراد حرفه ای در اون خیلی زیاد نیستند انتخاب کنیم و به صورت یک تیم وارد صحنه بشیم !!! :31:
مزیتش هم اینه که شما فقط یک بار پول بازی Original رو پرداخت میکنید و شارژ ماهیانه نداره . من Kane's Wrath رو پیشنهاد میکنم ، اگرچه RA3 و Starcraft2 هم تو راه هستند و انتظار میره که بازیهای فوق العاده ای باشن ، همچنین گزینه های دیگه ای مثل Supreme Commander وجود داره که کاملا میشه روی اونها حساب کرد .
alizshah
03-06-2008, 16:16
ببینم حالا این بازی حتما باید از نوع MMORPG باشه ؟ من پیشنهاد میکنم روی بازیهای Strategy هم فکر کنید ، میتونیم یه بازی که جدید هست و افراد حرفه ای در اون خیلی زیاد نیستند انتخاب کنیم و به صورت یک تیم وارد صحنه بشیم !!! :31:
مزیتش هم اینه که شما فقط یک بار پول بازی Original رو پرداخت میکنید و شارژ ماهیانه نداره . من Kane's Wrath رو پیشنهاد میکنم ، اگرچه RA3 و Starcraft2 هم تو راه هستند و انتظار میره که بازیهای فوق العاده ای باشن ، همچنین گزینه های دیگه ای مثل Supreme Commander وجود داره که کاملا میشه روی اونها حساب کرد .
ببین این بازی که بالا معرفی کردم توپه ها از من گفتن
ولی خوب این Kane's Wrath هم خیلی توپه
hadi_gamer
12-11-2008, 20:49
سلام بچه ها.
داشتم این تاپیک رو میخوندم ولی آخرش نفهمیدم سرنوشت این بازی چی شد.
من هنوز پایه ام یه بازی توپ رو بازی کنیم.کسی هنوز هست؟
من هستم !!! ولی با این حال می گم WoW بهتر از همه ی این هاست !!! البته گرافیک 9دراگون خیلی باحال بود !!!! کسی بازی کرده ؟؟؟؟
چرا 2Moons باری ایران مسدود شده؟
لینکش که کار میکنه!!
SilkRoad Online به نظر خوب میاد
alizshah
13-11-2008, 19:02
سلام عزیزان و هادی عزیز بازی هایی که قبلا توضیح داده شده
1. قدیمی هستن
2. سرعت سرور ها کمه
3. امکان داره بعد دانلود به مشکلاتی بر بخوریم
4. تو اون بازی ها همه پیشرفت کردن و اینده ای واسه بازیکنان جدید وجود نداره
به نظر من بازی Rohan خیلی باید خوب باشه
کشور ایران میتونه توش بازی کنه سرور های خوبی داره
5 تا 6 ماهی میشه که بازیش اومده
اینده خوبی هم داره
سایتش اینه :
playrohan.com/
حجم بازی :1.63 gb
حجم بازی بعد از نصب :5.80 gb
بهتره برید توضیحات بازی رو بخونید که البته اینگلیسی هست ولی به صورتی که کمی انگلیسی بلد باشید و اینطور بازی هارو انجام داده باشید میتونید بخونید ..
اینم classes :
توضیحاتی هم چند صفحه پیش داده شده ...
---
wow که خیلی بازیه خوبیه ...
ولی بعد یه مدت مثلا 3 سال دل ادمو میزنه ....
نظر من اول wow بعد همینRohan
جناب مریخی هم که خیلی استادن ایشون کجاست ؟
hadi_gamer
13-11-2008, 19:25
من shaiya رو گرفتم و دارم بازی میکنم.خیلی بازیش خوبه.گرافیکش هم عالیه.
میشه یه لینکی چیزی بدی ؟؟؟
alizshah
13-11-2008, 22:26
من shaiya رو گرفتم و دارم بازی میکنم.خیلی بازیش خوبه.گرافیکش هم عالیه.
lvl 28 هستم مثل اینکه
قبلا دانلود کرده بودم ولی rohan چیزایی داره که اون نداره
حتی گرافیگ بخوای rohan فقط
alizshah
13-11-2008, 22:27
:11:
hadi_gamer
13-11-2008, 23:22
این لینک دانلودش هست.حجمش 950 مگ هست.بازیش واقعا خیلی عالیه.بین بازیهایی که من تا حالا انجام دادم بهتر از همه بوده.میشه گفت در حد wow هست.آیتمها و کوئستهای فراوان و گرافیک عالی.
hadi_gamer
13-11-2008, 23:23
lvl 28 هستم مثل اینکه
قبلا دانلود کرده بودم ولی rohan چیزایی داره که اون نداره
حتی گرافیگ بخوای rohan فقط
روهان رو بگیر ببینیم چه جوریاست.من تازه این رو گرفتم فعلا حسش رو ندارم.
hadi_gamer
13-11-2008, 23:26
البته روهان هنوز نسخه بتاش هست و ریلیز نشده.
سلام دوستان
اين بازي هايي كه معرفي شده همه تو مايه هاي wow هستن؟
من چون ADSL م نامحدود نيست نمي تونم اينا رو دانلود كنم.ولي شديدا ميخوام يكي شونو بازي كنم.لطفا اگه ميشه يه راهي بدين.
alizshah
13-11-2008, 23:30
روهان رو بگیر ببینیم چه جوریاست.من تازه این رو گرفتم فعلا حسش رو ندارم.
ok
من نصفش رو گرفتم
کاملا درک میکنم حسش نیست :31:
یکم که پیشرفت کردی (lvl 17 ) نقشه رو باز کن اون پایین نقشه یه جنگل هست برو اونجا
غول های خیلی بزرگی هست
خواستی بیام کمکت حتما تو پروفایلم بگو
البته باید یکم lvl up بشی چون من رفتم یه نقشه دیگه یک ساعت طول میکشه نقشه اول بیام ...
alizshah
13-11-2008, 23:33
البته روهان هنوز نسخه بتاش هست و ریلیز نشده.
تقریبا میشه گفت از چند ماه پیش میشد بازی کرد ....
می گم یکی یکم عکس از این بازی شیا می زاره !!!!!!!!!!! می خوام ببینم کیفیتیتش در چه حده !!!!!!
alizshah
13-11-2008, 23:37
سلام دوستان
اين بازي هايي كه معرفي شده همه تو مايه هاي wow هستن؟
من چون ADSL م نامحدود نيست نمي تونم اينا رو دانلود كنم.ولي شديدا ميخوام يكي شونو بازي كنم.لطفا اگه ميشه يه راهي بدين.
احتمالا از دو بازی یکی رو باید بازی کنیم
اگه خواستی بیا :31:
خودم كه ميخوام ولي بازيو چيكار كنم؟
alizshah
14-11-2008, 01:02
خودم كه ميخوام ولي بازيو چيكار كنم؟
هر کدومو خواستی دریافت کنی ...
بعدش بیا تو بازی :31:
hadi_gamer
14-11-2008, 01:27
تقریبا میشه گفت از چند ماه پیش میشد بازی کرد ....
درسته میشه بازی کرد ولی نسخه بتا هستش.تو همه سایتها هم نوشته بتا هست و ریلیز نشده.به نظر من وایستیم ریلیز بشه بعد بگیریم.تو اگه الان بگیری باید بعدا نسخه کاملش رو هم بگیری.من منتظر میشم نسخه کاملش بیاد.
hadi_gamer
14-11-2008, 01:28
بچه ها بیایید shaiya خیلی حال میده.
بیایید سرور 1 .
من امشب می زارم این بازی رو دانلود کنه !!! تا ببینیم چی میشه !!!!!!!!!!!!
hadi_gamer
14-11-2008, 01:54
من امشب می زارم این بازی رو دانلود کنه !!! تا ببینیم چی میشه !!!!!!!!!!!!
من هم دیروز دانلود کردم و تازه امروز بازی رو شروع کردم.الان لول 10 هستم.مطمئن باش پشیمون نمیشی.
فقط یه چیزی با DAP دانلود کن که یه دفعه ضد حال نخوری.
با Idm دانلود می کنم بهتره !!!! (واقعا سرعتش بیشتره !!!!)
هر کدومو خواستی دریافت کنی ...
بعدش بیا تو بازی :31:
بابا چرا گيج ميزني؟؟؟؟؟؟:19::19::19:
ميگم اگه يكي دانلود كرده هماهنگ كنه برام سي دي يا دي وي ديشو بفرسته.
alizshah
14-11-2008, 11:25
بابا چرا گيج ميزني؟؟؟؟؟؟:19::19::19:
ميگم اگه يكي دانلود كرده هماهنگ كنه برام سي دي يا دي وي ديشو بفرسته.
فکر نکنم من این کارو بتونم انجام بدم !
alizshah
14-11-2008, 12:16
من که فایل نصب بازی رو قبلا تو هارد دانلود کرده بودم ولی الان گمش کردم (احتمالا رایت کردم رو دی وی دی )هاردمم پره تا اخر .من دیشب یه بار دیگه دانلود کردم. الان اون یوزر که بازی میکردم یادم رفته
یادمه تو سایتش یه جایی بود واسه درخواست یوزر اونو کی میتونی لطف کنه پیدا کنه ؟
فکر نکنم من این کارو بتونم انجام بدم !
خسته نباشي
خسته نباشي
سلامت باشی !!!!!(:27::27::27:
نشد دیشب دانلود کنم !!!!! دانلودز دو تا فیلم باحال آپلود کرده بود !!! اونا رو ترجیح دادم !!!!!!!!! ایشالله امشب می رم تو کارش !!!!!!!!!!!!!!!!
hadi_gamer
14-11-2008, 13:31
سلامت باشی !!!!!(:27::27::27:
نشد دیشب دانلود کنم !!!!! دانلودز دو تا فیلم باحال آپلود کرده بود !!! اونا رو ترجیح دادم !!!!!!!!! ایشالله امشب می رم تو کارش !!!!!!!!!!!!!!!!
تو بازی بیا سرور 1 .
Horde انتخاب کن که کنار هم باشیم.
alizshah
14-11-2008, 13:39
تو بازی بیا سرور 1 .
Horde انتخاب کن که کنار هم باشیم.
Horde انتخاب کردین ؟؟؟ولی من اونجا نیستم ....
alizshah
14-11-2008, 13:51
نظرتون چیه بریم سرور دو ؟؟
چون سرور یک همه پیشرفت کردن
alizshah
14-11-2008, 13:54
mode چی رو انتخاب کردین ؟
مهمه
hadi_gamer
14-11-2008, 14:15
نظرتون چیه بریم سرور دو ؟؟
چون سرور یک همه پیشرفت کردن
به نظر من که فرقی نداره.هر دو سرورش قدیمی هستن.
hadi_gamer
14-11-2008, 14:15
mode چی رو انتخاب کردین ؟
مهمه
من نرمال انتخاب کردم چون هارد نمیشد انتخاب کرد.یعنی هارد بسته بود.
alizshah
14-11-2008, 20:25
من امروز بعد از کلی بازی 26 شدم به نظرم سخته یه مقدار نسبت با بازی که قبلا کرده بودی ...
hadi_gamer
14-11-2008, 21:36
من امروز بعد از کلی بازی 26 شدم به نظرم سخته یه مقدار نسبت با بازی که قبلا کرده بودی ...
کاراکترت چی هست؟
اگه پایه هستین بریم سرور 2 همه با هم شروع کنیم.
alizshah
14-11-2008, 23:07
کاراکترت چی هست؟
اگه پایه هستین بریم سرور 2 همه با هم شروع کنیم.
بله منم نظرم همینه البته تنهایی خیلی خیلی سخت میشه پیشرفت کرد باید یدونه از اون جاودگر ها باشه
یدونه اونایی که جونشون زیاد (اسمشون یادم رفته )
و چند نفر دیگه تا بتونیم خیلی خیلی زود پیشرفت کنیم
کلا من از 18 lvl تا 23 رو تو 2 روز و هر روز 1 ساعت پیشرفت کردیم
حالا زود نظرتون رو بگید شروع کنیم به بازی کردن ....
راستی هادی جان اینگلیسی بلد هستی
قسمت mode
چیزهای مهمی نوشته ....
hadi_gamer
14-11-2008, 23:14
چیز خاصی ننوشته.نوشته easy برای تازه کارهاست و تجربه 2 برابر میده و کلا خیلی آسونه.حال نمیده.یه چیزی تو مایه های فان سرور wow .
normal هم معمولیه باید تا لول 40 بری تا هارد رو آزاد کنی.
هارد هم آیتمها و اسکیلهای بهتری میده ولی یه کم سخته.باید تا لول 40 بری تا ultimate آزاد بشه.
hadi_gamer
14-11-2008, 23:17
بابا لول آپ کردن اونقدر هم سخت نیست که.من یه روزه لول 10 شدم.بعدش هم بازی پره بازیکنه میریم باهاشون پارتی تشکیل میدیم.
ولی واقعا سروراش شلوغه و هروقت میری پره بازیکنه.همینش حال میده.یا مثلا تو battlefield ها همش درحال جنگن.
alizshah
14-11-2008, 23:26
بابا لول آپ کردن اونقدر هم سخت نیست که.من یه روزه لول 10 شدم.بعدش هم بازی پره بازیکنه میریم باهاشون پارتی تشکیل میدیم.
ولی واقعا سروراش شلوغه و هروقت میری پره بازیکنه.همینش حال میده.یا مثلا تو battlefield ها همش درحال جنگن.
نه تا 10 اسونه من که فشار میاد بهم مگر پارتی بریم ...:31:
چیز خاصی ننوشته.نوشته easy برای تازه کارهاست و تجربه 2 برابر میده و کلا خیلی آسونه.حال نمیده.یه چیزی تو مایه های فان سرور wow .
normal هم معمولیه باید تا لول 40 بری تا هارد رو آزاد کنی.
هارد هم آیتمها و اسکیلهای بهتری میده ولی یه کم سخته.باید تا لول 40 بری تا ultimate آزاد بشه.
خوب نرمال رفتیم تا 40 چی میشه
hard رفتیم 40 چی میشه ؟
---
الان میاین سرور دو ؟
hadi_gamer
14-11-2008, 23:46
خوب نرمال رفتیم تا 40 چی میشه
hard رفتیم 40 چی میشه ؟
---
الان میاین سرور دو ؟
هیچی نمیشه.برای کسایی که میخوان سخت تر بازی کنن بهتره.مثلا تو ultimate اگه بمیری کاراکترت حذف میشه.
=======
حالا میگی Horde انتخاب کنیم یا Alliance ؟
من با Horde موافقم.
hadi_gamer
14-11-2008, 23:48
الان میاین سرور دو ؟
ساعت میدونی چنده الان؟
فردا کارو زندگی داریما.فردا اگه رفتی بگو منم بیام.
alizshah
15-11-2008, 00:02
هیچی نمیشه.برای کسایی که میخوان سخت تر بازی کنن بهتره.مثلا تو ultimate اگه بمیری کاراکترت حذف میشه.
=======
حالا میگی Horde انتخاب کنیم یا Alliance ؟
من با Horde موافقم.
با هر کدوم حال میکنی همون
ولی انصافا Horde ها خیلی باحال میدون .....
و کلا Horde قوی تر از Alliance هست ( اینو تو جادوگرش دیدم )
من که رفتم الان تو سرور دو
alizshah
15-11-2008, 14:08
دوستان من یه بار پاکس کردم و دوباره نصب کردم
ظاهرا دیگه اپدیت نمیشه
شما هم چنین مشکلیو دارید ؟
hadi_gamer
15-11-2008, 16:50
دوستان من یه بار پاکس کردم و دوباره نصب کردم
ظاهرا دیگه اپدیت نمیشه
شما هم چنین مشکلیو دارید ؟
برای منم اولش یه کم گیر داد و ارور داد ولی چند بار باهاش ور رفتم درست شد وآپدیت شد.چند بار که ببندی باز کنی درست میشه.
راستی من الان میرم سرور 2 .
تو چی برداشتی؟
من assassin برمی دارم.
alizshah
15-11-2008, 17:38
برای منم اولش یه کم گیر داد و ارور داد ولی چند بار باهاش ور رفتم درست شد وآپدیت شد.چند بار که ببندی باز کنی درست میشه.
راستی من الان میرم سرور 2 .
تو چی برداشتی؟
من assassin برمی دارم.
wariror انتخاب کردم الان 9 هستم ...
assassin هم چیز خوبیه
راستی یه مشکل دیگه :31:
تو بازی من سلاح ها اصلا دیده نمیشه منظور تو قسمت inevntory
یه مقدار راحت نیستم ...
برای همین بازی رو پاک کردم
تو قسمتی که بازی رو نصب کردم قبل از اپدیت فایل Version رو به 14 تغییر دادم و بعد از اپدیت 28 شد
یعنی 14 تا بیشتر شده حالا شما میتونی بری ببین اون قسمت CurrentVersion چی نوشته و ببینم مال من درست اپدیت شده یا نه
رفتین سرور 2 ؟؟؟
ای بابا من هورد انتخاب کنم یا الیانس !!!!!؟؟؟
hadi_gamer
15-11-2008, 19:55
رفتین سرور 2 ؟؟؟
بیا سرور 2 هورد انتخاب کن.
بچه ها امشب ساعت 9 بیایین تو بازی.
اسماتون رو هم بگین تو بازی.
من HdeathH هستم.
hadi_gamer
15-11-2008, 19:56
موافقین تاپیکش رو بزنم؟
خداییش خیلی باحاله بازیش.
alizshah
15-11-2008, 20:01
رفتین سرور 2 ؟؟؟
بیا سرور 2 هورد انتخاب کن.
بچه ها امشب ساعت 9 بیایین تو بازی.
اسماتون رو هم بگین تو بازی.
من HdeathH هستم.
موافقین تاپیکش رو بزنم؟
خداییش خیلی باحاله بازیش.
اقا من ساعت 8:30 هستم
راستی کسی از شما ها مشکل منو میدونه چیه ؟
alizshah
15-11-2008, 20:21
you can find the short hair black puma west of street vendor
بچه های سرور دو نگاه کنن ببین این کجا نقشه رو میگه
من نتونستم پیدا کنم
hadi_gamer
15-11-2008, 20:37
you can find the short hair black puma west of street vendor
بچه های سرور دو نگاه کنن ببین این کجا نقشه رو میگه
من نتونستم پیدا کنم
کدوم شهری؟
من تو اون شهر سمت چپم
alizshah
15-11-2008, 20:49
کدوم شهری؟
من تو اون شهر سمت چپم
من نزدیکی شهر وسطی هستم به اسم osloss
alizshah
15-11-2008, 20:53
الان شهر وسطی خیابان شمالی هستم ..
منتظر هستم
hadi_gamer
15-11-2008, 21:44
الان شهر وسطی خیابان شمالی هستم ..
منتظر هستم
شرمنده داشتم کشتی کچ نگاه میکردم.الان میام.تو بازی بهم پی ام بده.
hadi_gamer
15-11-2008, 23:43
کجا رفتی پس یهو؟
alizshah
15-11-2008, 23:44
شرمنده داشتم کشتی کچ نگاه میکردم.الان میام.تو بازی بهم پی ام بده.
ببخشید هادی جان اینترنتم قطع شد از ای اس پی بود :11:
خیلی ببخشید
alizshah
17-11-2008, 00:01
راستی دیشب
ساعت 1 بود یکسری حیوانات به شهر حمله کردن که به رنگ طلا بودن
اینقدر جمعیت بود که سیستم من گیر کرد و ریستارت کردم حدود 800
نفر تو کل شهر بود حتی lvl بالا ها هم اومده بودن واسه کشتن اینا
بعدا فهمیدم که اینا رو بکشی پریموم طلا میگیری ولی نتونستم یکیش رو بکشم
دو دلیل داشت یک جمعیت بسیار بالا که گیر میکرد و یکی هم جون بسیار بالای این حیواتات طلایی ..
که همش رو بقیه خوردن
جمعیت رو تو کل شهر حساب میکردیم حدود 1500 نفر میشدن
hadi_gamer
17-11-2008, 00:07
راستی دیشب
ساعت 1 بود یکسری حیوانات به شهر حمله کردن که به رنگ طلا بودن
اینقدر جمعیت بود که سیستم من گیر کرد و ریستارت کردم حدود 800
نفر تو کل شهر بود حتی lvl بالا ها هم اومده بودن واسه کشتن اینا
بعدا فهمیدم که اینا رو بکشی پریموم طلا میگیری ولی نتونستم یکیش رو بکشم
دو دلیل داشت یک جمعیت بسیار بالا که گیر میکرد و یکی هم جون بسیار بالای این حیواتات طلایی ..
که همش رو بقیه خوردن
جمعیت رو تو کل شهر حساب میکردیم حدود 1500 نفر میشدن
اه عجب چیز باحالی بوده.
حالا این پریمیوم به چه دردی میخوره؟
alizshah
17-11-2008, 17:12
اه عجب چیز باحالی بوده.
حالا این پریمیوم به چه دردی میخوره؟
این پریموم رو اگه داشته باشی پایین یه ایکن هست که سکه نشون میده از سمت چپ اولی
اونجا میتونی لباس های بسیار خوب و هر چی که بخوای هست
خیلی هم کمک میکنه تو پیشرفت
یعنی تا دو برابر
امروز میام تو هم بیا :31:
راستی مثل اینکه assassinمیتونه با یک قدرت تا 1 دقیقه مخفی باشه
ببین چنین چیزی هست ؟
من هنوز موفق به دانلود نشدم !!!!!!!!!! هنوز در تلاشم !!!(به دلیل محدود بودن باید از اکنت شبانه استفاده کنم !!!!!!!)
hadi_gamer
17-11-2008, 20:21
بچه ها تاپیک بازی رو زدم.لطفا از این به بعد بحث رو اونجا ادامه بدید.ممنون.
Rossoneri
13-12-2008, 15:39
آقا من چند روزی کلی وقت گذاشتم این بازی silkroad رو با حجم 950 مگ دانلود کردم،جدیدترین نسخه یعنی 1.170 ولی وقتی روی فایل دانلود شده برای نصب میزنم یک ارور میده میگه : Client file is damaged. Please reinstall the client
یعنی چی اونوقت؟
بعدشم من که از صفحه اول این تاپیک میخوندم گیج شدم نفهمیدم آخرش چی میخواین بازی کنید.
hadi_gamer
13-12-2008, 16:58
آقا من چند روزی کلی وقت گذاشتم این بازی silkroad رو با حجم 950 مگ دانلود کردم،جدیدترین نسخه یعنی 1.170 ولی وقتی روی فایل دانلود شده برای نصب میزنم یک ارور میده میگه : Client file is damaged. Please reinstall the client
یعنی چی اونوقت؟
بعدشم من که از صفحه اول این تاپیک میخوندم گیج شدم نفهمیدم آخرش چی میخواین بازی کنید.
بابا این چیه دانلود کردی.ما داریم shaiya بازی میکنیم.بیا تاپیکش تو پست قبل گذاشتم.
Rossoneri
13-12-2008, 21:35
بابا این چیه دانلود کردی.ما داریم shaiya بازی میکنیم.بیا تاپیکش تو پست قبل گذاشتم.
آخه این SilkRoad که خیلی معروفه از بهترینهای آنلاینه اینجوری که من فهمیدم. ولی واسه من فرقی نمیکنه فقط میخوام بازی RPG آنلاین انجام بدم فقط مشکل اون وقت و محدودیتیه که واسه دانلود اون لعنتی گذاشتم:41: حالا این Shaiya چقدر حجم داره؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] xp (d)\Documents and Settings\AHMAD\Desktop\09359359355\465.jpgبازی های اینجوری نداری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.