مشاهده نسخه کامل
: (استفاده هم زمان از نرم افزار های امنيتی در کنار هم)
سلام،
من يکی از کسانی هستم که استفاده همزمان از نرم افزار های امنيتی را مي پسندم (البته با توجه به نکاتی که بايد رعايت شوند تا باعث اختلال و اشکالاتی در سيستم نشود...)
به نظر خودم استفاده از نرم افزار های امنيتی با توجه به شرايط خاص در کنار هم، ميتونه درصد اشتباه يک محصول رو با استفاده از يک محصول ديگه جبران کنه و درکل ميزان امنيت سيستم رو در قبال برنامه های مخرب گوناگون تا حد بيشتری بالاتر ببره، پس قصد اصلی من از باز کردن اين پست اين هست که دوستان ، با توجه به تجربيات خودشون در استفاده از چند محصول امنيتی در کنار هم ، به دوستان ديگر استفاده از اين کار را پيشنهاد و راهنمايی کنند
البته يک پست با عنوان استفاده هم زمان از کسپر و نود 32 در اين قسمت موجود هست که برای اين که اين بحث که به نظر من بحث جالب و مفيدی از نظر امنيت بيشتر ميتونه باشه ، شکل کامل تر و جامع تری به خودش بگيره اين پست را درست کردم و از دوستان ميخوام که اگه دوست دارن از اين به بعد توضيحات خودشون رو در استفاده از نرم افزار های امنيتی در کنار هم، در اين پست مطرح کنند...و در ضمن اگر دوستان ارشد اين پست رو بی ارزش دونستن حتماً اقدام به حذف اون کنند...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(اولين تجربه رو خودم عنوان کنم!)
در حال حاضر من در يکی از ويندوز های خودم که ويندوز ايکس پی هست از دو محصول AntiVir PersonalEdition Premium 8.0 و Kaspersky Internet Security 7.0 استفاده ميکنم و بدون اختلال، و مصرف زياد سيستم ،از نظر سرعت سيستم و سرعت اينترنت راضی کننده بود...
البته در موقع نصب محصول AntiVir PersonalEdition Premium 8.0 بايد اين نکته مهم رو در نظر داشه باشين که حتماً گزينه های مربوط رو که در عکس پايين مشخص کردم که مربوط به گارد محصول هست غير فعال کنيد:
البته همونطور که دوستان در بحث های ديگر گفتن، محصول Avira AntiVir يکی از محصولاتی هست که با بيشتر محصولات ديگر نرم افزار های امنيتی سازگار هست. البته دقت کنيد که هيچ موقع از 2 محصول دارای فايروال در کنار هم استفاده نکنيد، و سعی کنيد که حتماً يکی از اين 2 محصول نسخه اي باشد که فايروال ندارد،...
يکی ديگر از تست هايی که من انجام دادم اين بار در ويندوز ويستا استفاده از 2 محصول ESET Smart Security 3.0 بصورت فعال و Kaspersky Anti-Virus 7.0 بصورت غير فعال هست،
البته در اين آزمايش در بيشتر مواقع از محصول کسپرسکی بصورت غير فعال استفاده کردم مخصوصاً که در زمان ارتباط به اينترنت، که اگر اين گونه نباشه در باز کردن صفحه های اينترنتی با مشکل مواجه ميشويد... ولی در زمان اسکن و موارد چک برنامه يا فايلي از هر 2 بصورت فعال استفاده ميکنم درضمن بر عکس اين آزمايش جواب نداد! و با مشکل ارتباط با اينترنت مواجه شدم
با سلام
البته من نظراتم رو در این مورد تو همون بخش کسپر سکی و نود گفتم
فقط یه نکته ای رو اشاره کنم
مارکوس جان شما فرمودید که کسپر سکی و آنتی ویر رو به صورت هر دو فعال نصب کردید اما در ادامه گفتید برای نصب
آنتی ویر باید گارد رو نصب نکرد خوب در واقع شما با این کار آنتی ویروس رو به صورت غیر فعال نصب کردید چون آنتی ویروس گارد فعال نداره و فقط برای اسکن می شه ازش استفاده کرد و بود و نبودش در استارت اپ و لود شدن با ویندوز و بودنش در system tray فرقی نداره
دوم اینکه من معتقدم بهتره محصولاتی رو در کنار هم نصب کرد که مکمل همدیگه باشند
منظورم اینه که کسپرسکی و انتی ویر اصولا محصولاتی هستند که دیتا بیس قوی ای دارند ( نسبت به هوش مصنوعی شون) اما هر دو تا حدودی هوش مصنوعی شماره یکی ندارند پس من ترکیب کسپر سکی به علت قدرت دیتا بیسش و خاصیت قدرتمند self protection (برای آنتی ویروس فعال این خاصیت خیلی مهم است) و همچنین فایروال خوبش در اینترنت سکیوریتی رو به همراه نود32 به علت هوش مصنوعی فوق العاده اش که گاهی اگه حتی مدتی بنا به دلایلی نشه آنتی ویروس فعال سیستم رو آپدیت کرد بشه به هوش مصنوعی نود32 اعتماد کرد رو بیشتر می پسندم
پس (در مبحث فعال-غیر فعال) من ترکیب کسپر سکی اینترنت سکیوریتی (فعال - هم به علت فایروال خوبش و هم به علت خاصیت دفاع از خود قدرتمندش) و نود32 (غیر فعال) رو به این علت که ضعف های هم رو پوشش می دن رو بهتر می بینم.
اما در مورد نو32 نسخه 3 این آنتی ویروس اصلا با کسپر سازگار نیست پس ورژن 2.70.39 رو می پسندم به طور کلی چندان نسخه های 3 نود32 رو نمی پسندم چون علاوه بر ناسازگاری با خیلی از برنامه و گاهی مصرف زیاد سی پی یو تنظیمات رو هم به شدت محدود کرده تا قبل از این من آنتی ویروس نود32 رو حر فه ای ترین آنتی ویروس در زمینه تنظیم و شخصی سازی می دونستم اما در نسخه 3 بیشتر برای سادگی کار برای کاربرهای تازه کار اون قدرت مانور به شدت کم شده ( البته نسخه 3 تنظیمات پیش فرض بهتری نسبت به 2 داره)
البته در مورد سازگاری برنامه های منیتی باید به مبحث آنتی اسپای و فایروال هم در کنار انتی ویروس پرداخته بشه که خوب باشد برای فرصتی دیگر
ممنون
با سلام
البته من نظراتم رو در این مورد تو همون بخش کسپر سکی و نود گفتم
فقط یه نکته ای رو اشاره کنم
مارکوس جان شما فرمودید که کسپر سکی و آنتی ویر رو به صورت هر دو فعال نصب کردید اما در ادامه گفتید برای نصب
آنتی ویر باید گارد رو نصب نکرد خوب در واقع شما با این کار آنتی ویروس رو به صورت غیر فعال نصب کردید چون آنتی ویروس گارد فعال نداره و فقط برای اسکن می شه ازش استفاده کرد و بود و نبودش در استارت اپ و لود شدن با ویندوز و بودنش در system try فرقی نداره
دوم اینکه من معتقدم بهتره محصولاتی رو در کنار هم نصب کرد که مکمل همدیگه باشند
منظورم اینه که کسپرسکی و انتی ویر اصولا محصولاتی هستند که دیتا بیس قوی ای دارند ( نسبت به هوش مصنوعی شون) اما هر دو تا حدودی هوش مصنوعی شماره یکی ندارند پس من ترکیب کسپر سکی به علت قدرت دیتا بیسش و خاصیت قدرتمند self protection (برای آنتی ویروس فعال این خاصیت خیلی مهم است) و همچنین فایروال خوبش در اینترنت سکیوریتی رو به همراه نود32 به علت هوش مصنوعی فوق العاده اش که گاهی اگه حتی مدتی بنا به دلایلی نشه آنتی ویروس فعال سیستم رو آپدیت کرد بشه به هوش مصنوعی نود32 اعتماد کرد رو بیشتر می پسندم
پس (در مبحث فعال-غیر فعال) من ترکیب کسپر سکی اینترنت سکیوریتی (فعال - هم به علت فایروال خوبش و هم به علت خاصیت دفاع از خود قدرتمندش) و نود32 (غیر فعال) رو به این علت که ضعف های هم رو پوشش می دن رو بهتر می بینم.
اما در مورد نو32 نسخه 3 این آنتی ویروس اصلا با کسپر سازگار نیست پس ورژن 2.70.39 رو می پسندم به طور کلی چندان نسخه های 3 نود32 رو نمی پسندم چون علاوه بر ناسازگاری با خیلی از برنامه و گاهی مصرف زیاد سی پی یو تنظیمات رو هم به شدت محدود کرده تا قبل از این من آنتی ویروس نود32 رو حر فه ای ترین آنتی ویروس در زمینه تنظیم و شخصی سازی می دونستم اما در نسخه 3 بیشتر برای سادگی کار برای کاربرهای تازه کار اون قدرت مانور به شدت کم شده ( البته نسخه 3 تنظیمات پیش فرض بهتری نسبت به 2 داره)
البته در مورد سازگاری برنامه های منیتی باید به مبحث آنتی اسپای و فایروال هم در کنار انتی ویروس پرداخته بشه که خوب باشد برای فرصتی دیگر
ممنون
بله در مورد گفتن فعال بودن کسپر و اويرا هر دو با هم حق با شماست،من اشتباه کردم...
در مورد قرار دادن کسپرسکی غير فعال در کنار نود 3.0 منظورم فقط اين بود که عنوان کنم فقط با اين حالت اين دو در کنار هم اختلال ايجاد نميکنن، يعنی کسپرسکی فعال هيچ موقع در کنار نود 3.0 حتی غير فعال بخوبی قرار نميگيره!
و همونطور که شما گفتين، برای اينکه از کسپرسکی فعال در کنار نود استفاده کرد بايد از ورژن نود 2.0 سود برد...
*Batman*
18-04-2008, 23:53
با سلام.
مختصر بگم که :
Norton Internet Security با PC Tools Spyware Doctor و SUPERAnti Spyware سازگار است.(جمیعا فعال)
نکته: اگه جرات دارید نورتون و مکافی را کنار هم نصب کنید.
در مورد سازگاری آنتی اسپايور ها بايد بگم، من محصول AVG Anti-Spyware 7.5 رو در کنار محصول Kaspersky Internet Security 7.0 امتحان کردم و خوب جواب داد، (در ويندوز XP)، البته اگر گارد AVG Anti-Spyware غير فعال باشه از نظر سرعت خيلی بهتر جواب ميده، ولی در کل با گارد فعال هم (البته تا وقتی که زمان داره) سازگار بودن
اصولا کاسپرسکى در ویندوز ویستا سازگارى به مراتب بهترى با برنامه هاى امنیتى نسبت به ویندوز XP داره که خب این به دلیل اینه که هنوز سرویس PDM کاسپرسکى براى ویندوز ویستا کاملا طراحى نشده (که خود سازندگان علت رو نو بودن سیستم عامل ویستا و ناشناخته بودن ضعفهاى اون عنوان کردند)
بطور کلى به راحتى میشه در ویندوز ویستا زوج مناسبى براى کاسپرسکى انتخاب کرد و من هم با حرف Nine عزیز در مورد مچ کردن کاسپر با ناد32 که هوش مصنوعى بالایى داره رو کاملا موافقم (به توصیه ایشون در ویندوز ویستا بهمره Kaspersky Internet security ، ورژن 2.7 NOD32 هم نصب کردم که خوب جواب داد)
اما دایره این انتخاب در ویندوز Xp محدودتر میشه (که علتش فعالیت کامل سرویس PDM کاسپر، محدودیتهاى موجود در Xp و حفره هاى امنیتى زیاد اونه) که خب انتخاب رو اندکى دشوار میکنه
موفق باشید
با سلام.
مختصر بگم که :
Norton Internet Security با PC Tools Spyware Doctor و SUPERAnti Spyware سازگار است.(جمیعا فعال)
نکته: اگه جرات دارید نورتون و مکافی را کنار هم نصب کنید.
آره تائیید میشه
در زمینه تداخل شدید نورتون و مک آفى که منجر به تعویض ویندوز میشه (حتى در صورت غیرفعال) باید خدمتون عرض کنم که این دو جفتشون جزو ناسازگارترین ها هستند (بالاخص نورتون) و نمیشه برنامه دیگه اى رو باهاشون مچ کرد
در ضمن محصولات مک آفى قدرت سابق رو ندارند و به هیچ عنوان توصیه نمیشه ازشون استفاده کنید
موفق باشید
راستش من محصول بيت دفندر هم امتحان کردم (البته نسخه 2008) خود محصول انقدر سيستم رو موقع استفاده کند ميکنه که فکر کنم محصول شرکت ديگه اي در کنارش قرار نگيره بهتره! ولی نسخه قديمی تر بيت دفندر از نظر سرعت بهتر بودن...
بنا به توضيح دوست عزيزم Nine ، من محصول Kaspersky Internet Security 7.0 و ESET NOD32 2.70.39 رو با هم بصورت هر دو فعال بر روی ويندوز XP تست کردم (البته ويندوز 64 بيتی) و از نظر هماهنگی، سرعت و سازگاری خيلی خوب بود، حتی در ارتباط با اينترنت هم مشکلی نبود
بنا به توضيح دوست عزيزم Nine ، من محصول Kaspersky Internet Security 7.0 و ESET NOD32 2.70.39 رو با هم بصورت هر دو فعال بر روی ويندوز XP تست کردم (البته ويندوز 64 بيتی) و از نظر هماهنگی، سرعت و سازگاری خيلی خوب بود، حتی در ارتباط با اينترنت هم مشکلی نبود
ممنون Markus عزیز :11:
جالبه که در ویندوز XP 64 Bit به راحتى فعالیت میکنند(اونهم بدون دردسر!!) :8:
تغییر خاصى در کاسپر یا ناد32 اعمال نکردى (مثلا کاهش قدرت PDM کاسپر یا تغییرات در گارد ناد32)؟
ممنون Markus عزیز :11:
جالبه که در ویندوز XP 64 Bit به راحتى فعالیت میکنند(اونهم بدون دردسر!!) :8:
تغییر خاصى در کاسپر یا ناد32 اعمال نکردى (مثلا کاهش قدرت PDM کاسپر یا تغییرات در گارد ناد32)؟
نه مجيد جان، من 2 محصول رو کامل و بدون تغيير نصب کردم، البته بايد اين نکته مهم رو بگم که قسمت Proactive Defense کسپرسکی در ويندوز XP 64Bit بصورت تصوير زير هست، (اگه اشتباه نکنم مثل ويندوز ويستا)
pashangparsi
21-04-2008, 15:32
avira peremium security به صورت غیر فعال + NOD32 2.7 + دیوراه ی آتش zonealarm
نه مجيد جان، من 2 محصول رو کامل و بدون تغيير نصب کردم، البته بايد اين نکته مهم رو بگم که قسمت Proactive Defense کسپرسکی در ويندوز XP 64Bit بصورت تصوير زير هست، (اگه اشتباه نکنم مثل ويندوز ويستا)
جالبه تا به حال نمیدونستم که کاسپرکى براى ویندوز 64 بیتى ، Pdm کاملى نداره :18:
من هم این دو رو در ویندوز 32 بیتى فعال کردم که خب ناچارا باید یه تنظیماتى براى جلوگیرى از تداخل این دو اعمال میکردم
کلا با این تستها مشخص شد که میشه کاسپرسکى و ناد32 رو کنارهم استفاده کرد (حالا هر دو فعال باشن یا یکیشون)
ممنون بابت اطلاعاتى که دادى :11:
ترکیب آنتى ویروس ناد32 با فایروال قدرتمند زون آلارم یکى از بهترین ترکیبهاى امنیتى است
ولى استفاده از یه محصول سکیوریتى بصورت غیرفعال اصلا توصیه نمیشه چون شما از هیچکدوم از موارد امنیتى یه اینترنت سکیوریتى نمیتونید استفاده کنید (مثل فایروال، گارد فعال آنتى اسپای و...) و صرفا براى اسکن ازش استفاده میکنید در ضمن هنگام آپدیت حجم بیشترى رو نسبت به آنتی ویروس باید آپدیت کنید (حالا بماند دردسرهاى آپدیت avira peremium security و اصولا مشکلات کار با اون)
شما بهتره بجاى محصول avira peremium security از avira antivir peremium استفاده کنید و در زمینه فایروال هم میتونید به زون آلارم اعتماد کامل داشته باشید چون منهاى فایروال کاسپرسکى هیچ فایروال ساده اى(دو جوابه) ، قدرت اونو نداره
در پایان براى امنیت بیشتر خوبه از یه آنتى اسپای قدتمند بصورت غیرفعال استفاده کنید و سیستم خودتون رو پایان هر روز با اون یه اسکن سریع بکنید
موفق باشید
به نظر من هيچ موقع استفاده از 2 فايروال اصلاً کار درستی نيست، چون هرچند 2 محصول با هم سازگاری داشته باشند باز 2 فايروال باعث اختلال هايی هم در سيستم و هم در سيستم کاری خودشون ميشن...(و همچنين بطور کلیاستفاده از 2 محصول اينترنت سکوريتی هم اصلاً نبايد مد نظر قرار بگيره...)
درمورد ترکيبی که شما عنوان کردين، من هم طبق نظر مجيد عزيز، بهتر ميدونم که از محصول Avira Antivir Peremium استفاده شود،چون وقتی که اين محصول رو به عنوان غير فعال عنوان ميکنيد عملا، الاوه بر غيرفعال بودن تمام گارد های محصول آويرا فايروال آن نيز هم بودن و نبودنش فرقی نميکنه! چون يک فايروال بايد هوشيار تر از محصول آنتی ويروس باشه، و زمانی که غير فعال هست پس يعنی نباشه بهتره!
نکته ديگه اين که فايروال آويرا از اون دسته از فايروال هايی هست که در حد متوسط يا حتی پايين تر از اون قرار داره پس باز نباشه بهتره، و همون با بودن محصول زون آلارم آدم اطمينان بيشتری پيدا ميکنه...
درکل ميشه ترکيب شما رو اينگونه بهتر کرد:
محصول ESET NOD32 2.70.39 بصورت فعال
محصول Avira AntiVir Premium 8 بصورت غيرفعال
و محصول ZoneAlarm Firewall
pashangparsi
21-04-2008, 22:31
دوستان یک لغزش پی آمد. منظور همان Avira Antivir Peremium بود. تنها من از نسخه ی 7 البته به روز شده بهره می برم نه نسخه ی 8 که گمان نمی کنم زیاد فرقی داشته باشه
برنده زرشک طلاییBitdefender
من هیچ محصولى رو ناسازگارتر از Bitdefender ندیدم ... منهای مشکل اساسی که با تمام آنتى ویروسهاى دیگه داره با بیشتر فایروالها و برنامه هاى آنتى اسپاى هم درگیره
بعد از Bitdefender باید از نورتون نام برد که اونهم در این زمینه بدقلق هستش
3،4 سال پیش یه مدت از MacAfee استفاده کردم که چندان انعطاف پذیر نبود حالا نمیدونم
موفق باشید
*Batman*
23-04-2008, 19:29
با سلام.
در عین ناباوری Norton Internet Security 2008 و ESET NOD32 Antivirus 3.0.650 زوج خوبی را با هم تشکیل دادن.
نوع ویندوز و ورژن برنامه ها:
Windows XP 32bit
Norton Internet Security 2008 v15.5.0.23 (فعال)
ESET NOD32 Antiviru 3.0.650.0 (فعال)
تصاویر:
Batman جان خیلى ممنون :11:
نورتون واقعا آنتى ویروس ناسازگاریه ...چه برسه به اینترنت سکیوریتیش !!!:18: :13:
نکته بسیار جالب اینکه خود نگارش 3 ناد32 اصلا یه ورژن سنگینه و با برخى سیستم ها مشکل داره :13:
Batman عزیز شما پس از نصب تغییراتى در نورتون اعمال کردى یا بصورت پیشفرض هستش؟
واینکه آیا صرفا برى نگارش 2008 اینو تست کردى یا ورژن هاى سابق هم در برابر ناد32 انعطاف پذیرند؟
*Batman*
23-04-2008, 21:47
با سلام.
نورتون واقعا آنتى ویروس ناسازگاریه ...چه برسه به اینترنت سکیوریتیش !!!:18: :13:
نکته بسیار جالب اینکه خود نگارش 3 ناد32 اصلا یه ورژن سنگینه و با برخى سیستم ها مشکل داره :13:
بله راستش خودم هم تعجب کردم.
نکته جالب اینجاست که افت سرعت و کمبود حافظه هم احساس نمیشه.:18:
Batman عزیز شما پس از نصب تغییراتى در نورتون اعمال کردى یا بصورت پیشفرض هستش؟
نه من هیچ تغییری ندادم.تنظیمات آنتی ویروس روی High هستش.و NOD32 هم تنظیماتش پیشفرضه و تغییری ندادم.
واینکه آیا صرفا برى نگارش 2008 اینو تست کردى یا ورژن هاى سابق هم در برابر ناد32 انعطاف پذیرند؟
من فقط برای نسخه 2008 تستش کردم.چون تفاوت زیادی با نسخه های قبلی داره و به همین خاطر امیدوار بودم که با بقیه آنتی ویروسها هم سازگار باشه.
اگر کمی با خوش بینی به قضیه نگاه کنیم NIS 2007 هم ممکنه سازگار باشه ولی قدیمی تر ها اصلا.
درکنار آنتى ویروس NOD32 میشه از فایروال بسیار قدرتمند Outpost pro استفاده کرد که باهم کاملا سازگارند
اما Outpost pro با آنتى ویروس کاسپرسکى اندکى ناسازگاره (که باید تنظیمات لازم انجام بشه)
با سلام
در مورد سازگاری outpost با نود32 این مطلب رو بگم که حدود یک سال پیش خود شرکت eset هم این فایروال رو به عنوان بهترین و سازگارترین فایروال با محصولات خودش معرفی کرد. البته اون موقع ورژن های 4 اوت پوست و ورژن های 2 نود32 عرضه شده بودند.
البته هنوز خیلی از کاربرا ورژن 2008 اوت پوست رو به خوبی نسخه های 4 ندیدند و وضعیتی شبیه نسخه 2 و 3 نود32 برای اوت پوست هم به وجود آمده
موفق باشید
ممنون دوست عزیز :11:
فایروال Outpost pro اگر نگیم بهترین فایرواله ، حتما جزو بهترینهاست که البته کار باهاش نیازمند تبحر خاصیست
اصولا هم با اکثر آنتى ویروسها به راحتى مچ میشه ولى با Bitdefender کاملا ناسازگاره (که اونهم برمیگرده به ماهیت Bitdefender)
و اين بار استفاده از 3 محصول بصورت فعال و بدون کوچکترين اختلال در کنار هم البته در ويندوز Windows XP SP2-64Bit
Kaspersky Internet Security 7.0
ESET NOD32 2.70.39
AVG Anti-Spyware 7.5
اين نکته رو هم بگم که البته در لود اوليه ويندوز يک کمی تاخير امکان داره باشه ولی بعد بارگذاری کامل ويندوز همه چيز عادی هست...
با سلام
این AVG antispyware به نظر من سازگارترین محصول امنیتی موجود است. جالبه در زمانی که خیلی از محصولات هنوز برای سیستم های 64 بیتی مشکل دارند این محصول در یک پکیج برای سیستم 32 و 64 بیتی xp و ویستا عرضه می شه و بدون مشکل کار می کنه
البته راستش این آنتی اسپای ewido هم انگار داره سرنوشت غم انگیزی پیدا می کنه
قبلا از اینکه این محصول توسط avg خریداری بشه تحت ewido antimalware ارائه می شد در رنگ نارنجی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]که به نظر من خیلی قشنگ بود همون زمان هم به نظر من بهترین دیتا بیس رو داشت
جالبه حدود 1 سال پیش cnet محصول ضد اسپای ewido رو جزء بدترین محصولات سال قرار داد بعد از اون و بعد از چند ماه این محصول به avg فروخته شد و به آنتی ویروس avg اضافه شد و تحت Avg antimalware عرضه شد و ewido هم به avg antispyware تغییر نام داد. از اون به بعد همون سایت هایی که از ewido بد می گفتند (که اصلا سایت های تخصصی هم نبودند) برای avg به به و چه چه می کردند. انگار قدرت یه کمپانی عامل مهمتری بود
از اون به بعد avg با همون محصول تازه اش avg antivirus+ewido antispy=avg antimalware
در تست ها حضور پیدا می کرد و نتایج بهتری هم می گرفت.
الان هم فکر کنم avg کم کم می خواد محصول آنتی اسپای رو کم کم حذف کنه و این انتی اسپای رو به آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتش اضافه کنه و دو محصول آنتی اسپای و antimalware رو کنار بذاره هر چند امیدوارم آنتی اسپاش به طور جداگانه همچنان عرضه شه اما فکر نمی کنم چون الان مدت هاست نسخه جدیدی برای این آنتی اسپای معرفی نشده
این هم از ewido یادش گرامی و روحش شاد:41:
اینترنت سکیوریتى زون آلارم از انجین کسپرسکى 6 جهت ویروس یابى استفاده میکنه
اما ترکیب فایروال زون آلارم با آنتى ویروس کسپرسکى بصورت مجزا با ناسازگارى شدید همراهه :18:
دلیل چیه؟ :13:
علتش در سايت کسپرسکی اين گونه بيان شده:
Kaspersky Lab’s products version 7.0 are not compatible with Zone Alarm Firewall Free because the network driver of Kaspersky Lab embedded into the latter. The driver in its turn is copied into Windows system folder during installation of product version 7.0. That is why during installation of products version 7.0, the system checks if the driver is already installed by Zone Alarm Firewall Free. If an installed driver is detected installation of products version 7.0 is terminated, and the corresponding informative message is displayed on the screen.
Before installing Kaspersky Anti-Virus 7.0\ Kaspersky Internet Security 7.0 it is recommended to check if Zone Alarm Firewall Free is already installed on your PC. If this product is listed among installed products, you should uninstall Zone Alarm Firewall Free. Concurrent functioning of Kaspersky Anti-Virus 7.0\ Kaspersky Internet Security 7.0 and Zone Alarm Firewall Free may result in full inefficiency of your PC.
Automatic detecting of Zone Alarm Firewall Free will be added in Maintenance Pack 1 (MP1) to Kaspersky Lab’s products version 7.0.
در اين صفحه ليست محصولاتی که اگر نصب باشن و بعد بخواهيد کسپرسکی 7.0 رو نصب کنيد، توسط کسپر پاک ميشند رو مشخص کرده:(در واقع همون نرم افزار های ناسازگار رو مشخص کرده)
ناسازگار با محصول Kaspersky Anti-Virus 7.0
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ناسازگار با محصول Kaspersky Internet Security 7.0
من دوباره دو محصول AntiVir PersonalEdition Premium 8.0 و Kaspersky Internet Security 7.0 رو اين بار بصورت گارد فعال (يعنی هر دو فعال) تست کردم و بدون اختلال، و مصرف زياد سيستم ،از نظر سرعت سيستم و سرعت اينترنت راضی کننده بود...(من اين تست رو هم در ويندوز XP 64Bit و هم ويندوز XP 32Bit تست کردم)
البته چند نکته مهم را بايد در نصب و بکار گيری اين دو محصول مد نظر قرار دهيد:
1- هميشه سعی کنيد که اگر از محصول کسپرسکی در کنار هر محصول ديگری استفاده ميکنيد، ابتدا محصول کسپرسکی را نصب کنيد بعد محصول بعدی را...
2- در زمان نصب محصول آويرا اگر ميخواهيد در ارتباط با اينترنت به مشکل نخوريد حتماً دو گزينه اي را که در تصاوير زير مشخص کردم غير فعال کنید:
در ويندوز XP 64Bit:
در ويندوز XP 32Bit:
اين نکته رو بگم که درست هست که دو گارد مشاهده شده در تصاوير بالا غير فعال ميشوند ولی گارد اصلی محصول همونطور که در تصاوير بال ميبينيد فعال هست، که در اصل هم فعال بودن اين گارد هست
يکی ديگر از تست هايی که من انجام دادم اين بار در ويندوز ويستا استفاده از 2 محصول ESET Smart Security 3.0 بصورت فعال و Kaspersky Anti-Virus 7.0 بصورت غير فعال هست،
البته در اين آزمايش در بيشتر مواقع از محصول کسپرسکی بصورت غير فعال استفاده کردم مخصوصاً که در زمان ارتباط به اينترنت، که اگر اين گونه نباشه در باز کردن صفحه های اينترنتی با مشکل مواجه ميشويد... ولی در زمان اسکن و موارد چک برنامه يا فايلي از هر 2 بصورت فعال استفاده ميکنم درضمن بر عکس اين آزمايش جواب نداد! و با مشکل ارتباط با اينترنت مواجه شدم
سلام غیر فعال نصب کردن کاسپر چه جوریه؟
;2458750']سلام غیر فعال نصب کردن کاسپر چه جوریه؟
خب اول باید کسپرسکى رو نصب کرده و سپس کلیک بر روى آیکن کسپرسکى ، Pouse Protection کنی تا گارد کسپر غیرفعال بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس برنامه ESET Smart Security 3.0 رو نصب کنی
البته چون نمیخواى از کسپرسکى بصورت فعال استفاده کنى بهتره اونو از استارت آپ حدف کنى تا سرعت سیستم کاهش پیدا نکنه
موفق باشید
سلام
هر چند بارها ذکر شده Eset و Antivir با هم سازگارند اما اینم عمل من:
ESET Smart Security 3 و AntiVir PersonalEdition Premium 8 که AntiVir PersonalEdition Premium فقط گارد وبش را فعال کردم.
افت سرعت که ندارم ولی خوب گاهی اوقات AntiVir PersonalEdition Premium در زمان هایی چون پیش از دانلود برخی فایل ها اخطار می ده که بد نبوده تا حالا توصیه هاش.
در هر صورت می شه گفت AntiVir PersonalEdition Premium را به صورت نیمه فعال دارم! دو تصویر زیر را در زمان عادی که مشغول کارهای روزانه و زمان وب گردی هست گرفتم که مصرف CPU رو می تونین ببینین.
هیچ مشکل یا اختلالی تا کنون نداشتم بینشون و هر کدوم کار خودشون را می کنن هوش مصنوعی AntiVir PersonalEdition Premium هم روی حالت پیش فرض هست (هر چند همین جوریش هم گاهی آزار دهنده هست)
دوستان عزيز، خواستم بگم که تا اين پست، تمام توضيحاتی که درمورد هماهنگ بودن محصول کسپرسکی 7.0 با محصولات ديگر عنوان شده بود، با محصول کسپرسکی 8.0 هم همان هماهنگی ها برقرار هست، و شما ميتونيد بجای استفاده از محصول 7.0 از محصول 8.0 هم به ترتيب گفته شده قبل استفاده کنيد...
من روی ویستا این ها را با هم نصب کردم و مشکلی که ظاهرا نداره
avg anti-spyware 7.5
kaspersky internet security 2009
zonealarm pro 7.1.254
comodo firewall pro 3
ad-aware 2008
+ windows defender خود ویستا
KING iMAN
25-07-2008, 03:21
سلام.
آيا ميتونم همزمان از ESEt Smart Security و ZoneAlarm استفاده كنم؟
با هم تداخلي ندارن؟
تركيبشون امنيت سيستمم رو تأمين ميكنه؟(البته همراه با SpyEmergency).
من روي سيستمم از KIS 2009 بهمراه SpyEmergency 2008 اسافاده ميكنم و از تركيبشون و امنيت سيستمم فوق العاده راضي هستم.
مشكل اينجاس كه با وجود اينكه كسپر رو تنظيم كردم(طبق اموزش ناين عزيز)ولي خيلي پيغام ميده.طوري كه حتي واسه باز كردن مرورگرم(فايرفاكس)پيغام ميده و بايد تأييد كنم.
حالا به ناچار ميخوام كسپر رو حذف كنم.(هر چند دلم نمياد و همين الآنم اپديتش كردم)
لطفاً يه تركيب بهم معرفي كنين كه جايگزين مناسبي واسه انتي ويروس فوق العاده و فايروال قوي كسپر باشن.البته انتي ويروس كه فكر كنم ناد32 جايگزين خوبي باشه.مي مونه فايروال.
ضمناً من اخرين نسخه ي اسمارت سكيوريتي ناد رو دارم كه شامل انتي ويروس قوي و فايروال نه چندان جالبشه.ميخواستم بدونم ميتونم اسمارت سكيوريتي ناد رو بهمراه يه فايروال نصب كنم؟
اساتيد محترم لطفاً راهنماييم كنين.
*Batman*
25-07-2008, 04:36
به نظر من ار ترکیب NOD32 Antivirus و Outpost Firewall استفاده کنید.SpyEmergency 2008 هم مشکل ساز نیست.
به جای Outpost میتونید از ZoneAlarm Pro استفاده کنید.ولی از دو فایروال با هم استفاده نکنید.
یا از یک Internet Security استفاده کنید یا از آنتی ویروس + فایروال .
ESET Smart Security را با یک فایروال دیگه نصب نکنید.
siavashjal
26-07-2008, 14:43
من از ترکیب آنتی ویروس avast و فایروال comodo استفاده می کنم و هیچ مشکلی با هم ندارند. هر دو تاشون هم رایگان هستند کاملا هم قوی هستند. در مورد comodo که اون قدر معروف و قوی هست که نیاز به توضیح نداره . avast هم که یکی از بهترین آنتی ویروس های رایگان هست. الان من یک ساله که ازش استفاه می کنم تا حالا مشکلی نداشتم.
KING iMAN
26-07-2008, 18:02
ويندوز من XP+SP2 هست.
من الان آنتي ويروس Nod32 و آنتي اسپاي Super Antispyware و فايروال ZoneAlarm Pro رو به صورت همزمان و فعال رو سيستمم دارم.
ميخواستم بپرسم با توجه به اينكه ZoneAlarm Pro عالوه بر فايروال،آنتي ويروس و آنتي اسپاي ور هم داره ايا خللي در قدرت عملكرد آنتي ويروس ناد و انتي اسپاي سوپر ايجاد نميكنه؟
آيا بهتر نيست انتي ويروس و آنتي اسپاي ور زون الارم رو غير فعال كنم؟يا همينجوري بذارم فعال بمونه؟
KING iMAN
26-07-2008, 18:24
دوستان با خوندن مطالب تاپيك زير:
متوجه شدم كه فايروال Comodo قويترين گزينه هست و بهتر از رقبا عمل ميكنه.بنابراين ميخوام Zone رو بردارم و Comodo رو جايگزينش كنم.
حالا ميخوام بدونم كه Comodo با تركيب من(ناد32 و سوپر انتي اسپاي ور)سازگاري داره؟
siavashjal
26-07-2008, 22:37
در مورد ناد نمی تونم نظری بدم ولی فکر کنم با سوپر آنتی اسپای ور مشکل پیدا کنه چون تو سایتش نوشته که کمودو جلوی اسپای ور ها رو هم می گیره .
KING iMAN
27-07-2008, 01:03
با Doctor چي؟با اون تداخل نداره؟
حالا ميخوام بدونم كه Comodo با تركيب من(ناد32 و سوپر انتي اسپاي ور)سازگاري داره؟
دوست عزيز ناد32 با تمامى فايروالها سازگار هستش و سازگارى نسخه 2.7 اون بيشتره
شما وقتى از ناد32 در کنار فايروال کمودو استفاده ميکنيد ديگه نيازى به گارد فعال يه آنتى اسپايور ديگه نداريد
و فقط کافيه از اون بعنوان يه اسکنر هر ازگاهى سيستم رو چک کنيد
در صورت غيرفعال بودن آنتى اسپايور هيچ مشکلى پيش نمياد ( حتى با برنامه هايى که در حالت فعال با اون مشکل دارند هم مدارا ميکنه)
در مورد ناد نمي تونم نظري بدم ولي فکر کنم با سوپر آنتي اسپاي ور مشکل پيدا کنه چون تو سايتش نوشته که کمودو جلوي اسپاي ور ها رو هم مي گيره .
کمودو جلوى اسپايورها رو ميگيره نه آنتى اسپايورها !!!
اما بهر حال چون فايروال کمودو خودش آنتى اسپايور داره ديگه لازم نيست از گارد فعال يه برنامه آنتى اسپاى ديگه استفاده کنيد
(تازه ناد 32 هم خودش آنتى اسپاى قوى داره)
چون بيخود منابع سيستم اشغال ميشه و بهتره همانند گفته بالا بعنوان يه اسکنر ازش بهره ببريد
در اينصورت اگه از نسخه مجانى سوپر آنتى اسپاى ور استفاده کنيد بدليل عدم داشتن گارد هيچ تاثيرى بر روند نرمال سيستم نداره
با Doctor چي؟با اون تداخل نداره؟
اگه منظورتون اينه که از Spayware Doctor بصورت فعال استفاده کنيد که اين ميشه سرطان، سکته ، درد و...
چون اگه Spayware Doctor رو فعال کنيد خودش به تنهايى تمام منابع سيستم رو اشغال ميکنه
اما اگه غيرفعاش کنيد و فقط هر بار يه اسکنى بکنيد مشکلى پيش نمياد
موفق باشید
KING iMAN
27-07-2008, 05:32
دوست عزيز ناد32 با تمامى فايروالها سازگار هستش و سازگارى نسخه 2.7 اون بيشتره
شما وقتى از ناد32 در کنار فايروال کمودو استفاده ميکنيد ديگه نيازى به گارد فعال يه آنتى اسپايور ديگه نداريد
و فقط کافيه از اون بعنوان يه اسکنر هر ازگاهى سيستم رو چک کنيد
در صورت غيرفعال بودن آنتى اسپايور هيچ مشکلى پيش نمياد ( حتى با برنامه هايى که در حالت فعال با اون مشکل دارند هم مدارا ميکنه)
کمودو جلوى اسپايورها رو ميگيره نه آنتى اسپايورها !!!
اما بهر حال چون فايروال کمودو خودش آنتى اسپايور داره ديگه لازم نيست از گارد فعال يه برنامه آنتى اسپاى ديگه استفاده کنيد
(تازه ناد 32 هم خودش آنتى اسپاى قوى داره)
چون بيخود منابع سيستم اشغال ميشه و بهتره همانند گفته بالا بعنوان يه اسکنر ازش بهره ببريد
در اينصورت اگه از نسخه مجانى سوپر آنتى اسپاى ور استفاده کنيد بدليل عدم داشتن گارد هيچ تاثيرى بر روند نرمال سيستم نداره
اگه منظورتون اينه که از Spayware Doctor بصورت فعال استفاده کنيد که اين ميشه سرطان، سکته ، درد و...
چون اگه Spayware Doctor رو فعال کنيد خودش به تنهايى تمام منابع سيستم رو اشغال ميکنه
اما اگه غيرفعاش کنيد و فقط هر بار يه اسکنى بکنيد مشکلى پيش نمياد
موفق باشید
ممنون دوست عزيزم از پاسخ كامل و جامعت.
siavashjal
27-07-2008, 12:44
من معتقدم اصلا دلیلی نداره که آدم این همه سیستم امنیتی روی کامپوترش بذاره. یه آنتی ویروس خوب و یه فایروال خوب(comodo) برای تامین امنیت سیستم کفایت می کنه.
mahdi bg
27-07-2008, 15:33
سلام
آیا وقتی اینترنت سکیوریتی کسپرسکی و نصب کردم لازمه که
فایروال comodo روهم نصب کنم
سلام
آیا وقتی اینترنت سکیوریتی کسپرسکی و نصب کردم لازمه که
فایروال comodo روهم نصب کنم
لطفا به صحبت های دوستان بیشتر دقت کنید چون این موضوع صدها بار پاسخ داده
هیچوقت دو فایروال برروی سیستم نصب نکنید
اینترنت سکیوریتی هم شامل این قانون کلی هستش یعنی بدلیل داشتن فایروال نمیشه در کنارش یه فایروال دیگه نصب کرد
KING iMAN
28-07-2008, 00:33
چطوري گارد دكتر رو غير فعال كنم؟
amir_rafie
07-08-2008, 20:28
سلام.
. من bit defender total security 2008 را دارم. میخوام کنارش Avira یا Nod 32 نصب کنم, البته به صورت غیر فعال.
1-حالا Avira یا Nod32 ؟!
2-توی ویستا مشکلی نداره؟!
سلام.
. من bit defender total security 2008 را دارم. میخوام کنارش Avira یا Nod 32 نصب کنم, البته به صورت غیر فعال.
1-حالا Avira یا Nod32 ؟!
2-توی ویستا مشکلی نداره؟!
دوست عزيز فکر کنم اين سؤال رو شما در چندين پست عنوان کردين و دوستان هم جواب دادن!
ولی درکل برای نظر آخر ميگم که محصولات بيت دفندر به خاطر خاصيتی که دارند، خودشون به تنهايی سيستم رو به وقفه مياندازند (مخصوصاً محصولات 2008) چه برسه که بخواهيد يک محصول ديگه رو هم در کنارش داشته باشين،...
پس اگر هم ميخواهيد از محصولی هم استفاده کنيد بايد اون محصول کاملاً دارای گارد غير فعال باشد ، يعنی فقط به عنوان يک اسکن کننده، داشته باشين، و به عنوان محافظ سيستم در کنار محصول بيت دفندر باعث کندی بيش از حد ميشود...
amir_rafie
07-08-2008, 23:21
دوست عزيز فکر کنم اين سؤال رو شما در چندين پست عنوان کردين و دوستان هم جواب دادن!
ولی درکل برای نظر آخر ميگم که محصولات بيت دفندر به خاطر خاصيتی که دارند، خودشون به تنهايی سيستم رو به وقفه مياندازند (مخصوصاً محصولات 2008) چه برسه که بخواهيد يک محصول ديگه رو هم در کنارش داشته باشين،...
پس اگر هم ميخواهيد از محصولی هم استفاده کنيد بايد اون محصول کاملاً دارای گارد غير فعال باشد ، يعنی فقط به عنوان يک اسکن کننده، داشته باشين، و به عنوان محافظ سيستم در کنار محصول بيت دفندر باعث کندی بيش از حد ميشود...
باور کنید از بس جوابهای جوراجور میدن که آدم مجبور میشه تو چندتا تاپیک مطرح کنه ببینه اکثریت چه نظری دارن. حالا اگه CPU usage سرور با این پست های من بالا رفته شما به بزرگی خودتون ببخشید....
bitdefender هیچ تاثیر محسوسی در سرعت سیستم من نداشته...( البته اگه منظورشما همینه)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.