مشاهده نسخه کامل
: آقا شرمنده سوالم یه ذره پیش پا افتادس
mohsen_sir
18-04-2008, 15:50
من تازه با مکس دارم کار می کنم
الان یه بلو ÷رینت دارم وقتی تو صفحه هام می ذارم با هم چفت نمیشن یعنی وقتی تو پنجره"لفت"تنظیم می کنم تو پنجره "فرونت" جور در نمیاد وقتی تو فرونت جور می کنم تو چپ درست نیستش یکیش بالاست یکیش پایینه چطوری میشه تو مکس تنظیمشون کرد؟
mohsen_sir
18-04-2008, 15:57
در ضمن زومشون درسته ها فقط یهکمی چپ راسته یعنی با ÷ن درست میشه ولی وقتی رو ÷ن درست می کنم lock نمیشه
دوست من شما میتونید اونها را scale کنید یعنی بزرگ و کوچکش کنید
mohsen_sir
18-04-2008, 16:02
چی رو بزرگ کوچیک کنم؟
mohsen_sir
18-04-2008, 16:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید دوست من شما میتونید در اینطور مواقع کع بلوپرینت مشکل داره هر جا که میبینید جور نیست اون را بالا پایین کنید
اقا به نظر من اول عکس هاتو بیا با فتوشاپ تیکه تیکه کن بعد بیا با همو فتوشاپ اندازه هاشو در بیار و توی مکس Box هایی رو درست کن به همون اندازه های عکس ها بعد وقتی که یه عکسی تو نمای Front عرضش 190 پس حتما اگه بخوای از نمای Top یه Box دیگه بسازیم دوباره عرضش 190 باشه اینطوری که تنظیم کنیم عکس ها با هم جور در میاد بعد بازم می تونی به Box هات UVW Map بدی بعد از تو اونجا بیای اندازه هاشو با هم تنظیم کنی.
اگه بلو پرینتت مشکل نداره و یه اندازه هم هستن میتونی با جابجایی تنظیمشون کنی
اما شاید بعضی اوقات بلو پرینت مشکل داشته باشه
saber1370
19-04-2008, 11:52
با نرم افزار های ادیت عکس یه فایل برای چهار تصوری درست کن
بعد هر قسمت ماشین رو ست کن
SSS_HHH_OOO
19-04-2008, 12:12
فکر کنم شما اندازه صفحه ای که برای هر نما گذاشتی با ندازه عکس واقعی تنظیم نکردی.البته شاید اینطوری باشه.
اکث
SSS_HHH_OOO
19-04-2008, 12:14
فکر کنم شما اندازه صفحه ای که برای هر نما گذاشتی با ندازه عکس واقعی تنظیم نکردی.البته شاید اینطوری باشه.
اکثر بلوپرینت ها زیاد با هم جور نمیشن. مخصوصا تو نمای جلو
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.