ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست روشی برای انتقال از سروری به سرور دیگر

aamahmoodi2
18-04-2008, 11:54
آیا روشی وجود داره بشه یک فایل حجیم رو از یک سرور محدود کننده یا نا محدود به فضای خودمون یا یه سرور دیگه به صورت مستقیم یعنی بدون اینکه تو کامپیوتر خودمون دانلود بشه فرستاد ؟
با تشکر

Mohsen khan
18-04-2008, 11:56
آیا روشی وجود داره بشه یک فایل حجیم رو از یک سرور محدود کننده یا نا محدود به فضای خودمون یا یه سرور دیگه به صورت مستقیم یعنی بدون اینکه تو کامپیوتر خودمون دانلود بشه فرستاد ؟
با تشکر
اگر كنترل پانل هر دو يكي باشه
مدير سرور راحت مي تونه منتقل كنه

aamahmoodi2
18-04-2008, 22:25
ممنون از جوابتون جناب Mohsen Khanولی من منظورم انتقال یک فایل share شده در سرویس های آپلود فایل بود

jooya
19-04-2008, 20:02
aamahmoodi2 اگه فایلتون مستقیم باشه مثلا از سایت mediafire می تونی اون رو به هاست های دیگه ای که ریموت دارند انتقال بدی .

راپیدشیر یکی از اوناست که می تونی روش ریموت بزنی . توی گوگل یه سرچ بزن شاید موارد بیشتری گیرت بیاد .

اگه هم بخوای به فضای خودت انتقا لبدی اسکریپ هستش دقیقآ نمی دونم ولی فکر کنم با راپیدلچ کلا بشه از هاستهای دیگه فایل رو روی سرور خودمون بکشیم .

freevpn
22-04-2008, 00:36
سلام
اگه سرورت لینوکس باشه و فایل مورد نظرت روو سرور دیگه دسترسی مستقیم http داشته باشه میتونی یه Perl اسکریپت بنویسی که با دستور wget لینوکس دانلودش کنه رو سرور خودت.
البته این کار پرمیژن میخواد و معمولا 90 درصد اوقات کار میکنه.
اگه خواستی اسکریپتشا مینویسم برات.

rezaete
22-04-2008, 18:14
من راپیدلیچ رو آپلود کردم اما ارور میداد که با پورت 80 نمیتونه کانکت بشه .

سلام
اگه سرورت لینوکس باشه و فایل مورد نظرت روو سرور دیگه دسترسی مستقیم http داشته باشه میتونی یه Perl اسکریپت بنویسی که با دستور wget لینوکس دانلودش کنه رو سرور خودت.
البته این کار پرمیژن میخواد و معمولا 90 درصد اوقات کار میکنه.
اگه خواستی اسکریپتشا مینویسم برات.
اگه بنویسی که دعاگو میشیم .

freevpn
23-04-2008, 00:04
من راپیدلیچ رو آپلود کردم اما ارور میداد که با پورت 80 نمیتونه کانکت بشه .

اگه بنویسی که دعاگو میشیم .

سلام
توجه داشته باشید حتما سرورتون لینوکس باشه

این کد را دقیقا در یک فایل با پسوند .pl ذخیره کنید مثلا get.pl

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در کد فوق آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به اون چیزی که میخواهید دانلود کنید تغییر بدهید

فایل را save کرده و بر روی هاست خود آپلود کنید.
پرومیژن آنرا 775 کنید (روی نام فایل در برنامه FTP خود بر روی سرور راست کلیک کرده و chmod را انتخاب کنید و 775 را در قسمت مربوطه وارد کنید. معمولا دیفالت آن 644 میباشد)

حال یک اکسپلورر باز کنید و آدرس فایل get.pl را که آپلود کردید بزنید.
مثلا: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته به حجم فایل چند ثانیه صبر کنید بعد به فولدری بروید که فایل را در آن آپلود کرده اید
فایل مورد نظر بایستی در همان جا ظاهر شده باشد.
اگر با ارور 500 مواجه شدید پرمیژن فایل را 775 قرار نداده اید یا باید آنرا در فولدر cgi-bin که روی سرور موجود است آپلود کنید.

امیدوارم انجام شود.

Molibden
06-08-2010, 02:33
اگه کد PHP این روش رو دارید قرار بدید لطفا

aRThaS_08
22-08-2010, 18:46
روشی نیست ؟!

لنگ این کارم من :(