مشاهده نسخه کامل
: آموزش استفاده از باتری N95 8gig در N95 عادی و افزايش مدت شارژ
Nice Devil
05-07-2009, 01:02
ممنون از لطفتون . منظور شما از باتري n79 همون باتري n78 يا يه جور باتري bl-6f ديگه ؟؟ و يعني ارزش نداره كه باتري گوشيت بشه 1200 . البته اگه به گوشي آسيب نرسونه كه خوبه ولي اگه قرار باشه گوشي دستكاري بشه ارزش نداره . اگه ميشه لطف بكن و عكس بذار . ممنون
behroz71
08-09-2009, 14:22
با سلام . دوستان من یه n95 8gb دارم که شارژ خوره داره .مجبورم روزی چند بار شارژش کنم...مشکل از باطریش هم نیست چون امتحان کردم؛با باطری جدید هم هنوز مشکلش پابرجا بود..حتی انتی ویروس هم نصب کردم که مثمرثمر نبود
لطفا راهنمایی کنید,ایا این گوشی درست بشو هست یا نه؟؟؟ اشکال کار از چیه؟؟
seyed_reza
01-03-2010, 00:41
لطفا فیلم ها رو در یه خای دیگه آپ کنید
.
من نمیتونم دانلود کنم
sajad67music
02-02-2011, 21:08
با سلام خدمت دوستان
من قبل از اینکه این تاپیک رو بخونم و تو اینترنت سرچ کنم
باتری گوشیم n96 خیلی وقت بود که باد کرده بود و میخواستم عوضش کنم چون زود شارژخالی میکرد
به مغازه یکی که تقریبا با هم دوست بودیم و خونه مجردیمون رفت و آمد دات رفتم و ازش باتری اصل خواستم اونم مدل باتری گوشیم رو نگاه کرد و بهم باتری داد bl 5f
که یهو چشمم به یه باتری بزرگتر افتاد 6f
بهش گفتم اونو بده که گفت نه نمیخوره و فلان که آخر داد بهم نگاه کردم دیدم این که هم بزرگتره هم روش نوشته 1200 mah
مال من 950 بود ,ولتاژشون هم یکی بود 3.7
گشتم تو ویترینش ببینم باتری بزرگتر با مشخصات بهتری نیست پیدا نکردم
گفتم همینو میخوام و ازش گرفتم و خوشبختانه جا شد البته درب پشت گوشی به خوبی بسته نمیشد و گفتم به درک گوشی میخوام که باهاش آهنگ گوش بدم و حرف بزنم با دوستام یکم هم درب پشتش فلان بشه
sajad67music
02-02-2011, 21:33
خلاصه آوردم خونه و با یه شارژر اصل مال گوشی X3 نوکیا که سه شاخه هم بود
5 ساعت شارژ نیم ساعت استراحت 2 ساعت شارژ نیم ساعت استراحت 2 ساعت شارژ
گفتم به این روش شاید بهتر جواب بده چون مشخصات شارژر 350 MAH بود گفتم آروم آروم شارژ بشه بهتره:20:
حالا به این روش که شارژ کردم و با این شارژر مشکلی نداره و روش خوبی استفاده کردم ؟
شارژر چون 350 هست مشکلی نیست ؟
و در آخر وقتی باتری رو شارژ اولیه کردم یه تستی هم گرفتم که بعدا میزارم
mahtab-razavi
06-10-2011, 17:02
سلام
من یک باطری bl-6f گرفتم مدل 8 هزار تومانی درجه 2 که پشتش یک هولوگرام orange خورده
قیمتش را خوب گرفتم؟
باید چند روز شارژ نگه داره؟ در حالت های مختلف
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.