مشاهده نسخه کامل
: Brothers In Arms: Hell's Highway
bleu2u4u
05-02-2009, 02:23
همین الان تموم شد خیلی حال کردم فقط ای کاش دمو هاش کمتر بود
طوری که نه داستان لطمه ای بخوره نه زیاده گویی داشته باشه
تازه خود بازی هم برعکس خیلی از بازی های هم قطار خودش مثل call of duty
نه تنها کوتاه نبود بلکه میتونست 20 درصد از زمانش کم بشه چون واقعا بعضی جاهاش ادم خسته میشد
یک نکته ی دیگه هم در مورد این بازی این بود که من هیچ وقت باورم نمیشد که یک بازی یا فیلم
در عین نشون دادن فجیع ترین صحنه ها مانند قطع شدن یک ادم از وسط یا ترکیدن سرش ان هم به کرات
بیاد حرف مثلا ضد جنگ هم بزنه
ولی توی این بازی با وجود تمام این صحنه ها ادم گه گاه حالش از جنگ بهم میخورد و این هم بیشتر از همه مدیون داستان عالی و شخصیت پردازی بی نقص بازی بود
black-devil
20-02-2009, 11:38
همین الان تموم شد خیلی حال کردم فقط ای کاش دمو هاش کمتر بود
طوری که نه داستان لطمه ای بخوره نه زیاده گویی داشته باشه
تازه خود بازی هم برعکس خیلی از بازی های هم قطار خودش مثل call of duty
نه تنها کوتاه نبود بلکه میتونست 20 درصد از زمانش کم بشه چون واقعا بعضی جاهاش ادم خسته میشد
یک نکته ی دیگه هم در مورد این بازی این بود که من هیچ وقت باورم نمیشد که یک بازی یا فیلم
در عین نشون دادن فجیع ترین صحنه ها مانند قطع شدن یک ادم از وسط یا ترکیدن سرش ان هم به کرات
بیاد حرف مثلا ضد جنگ هم بزنه
ولی توی این بازی با وجود تمام این صحنه ها ادم گه گاه حالش از جنگ بهم میخورد و این هم بیشتر از همه مدیون داستان عالی و شخصیت پردازی بی نقص بازی بود
نظر منم همینه اما داستان بازی خیلی جالبه اما موتور و گرافیکش به کرایسس و فارکرای 2 نمیرسه
malkemid
20-02-2009, 13:59
به نظر من زیاد هیجان نداره...همش باید به این و اون دستور بدی
VAHID321
17-12-2009, 21:23
آقا منم اسل"باهاش هال نکردم.دو سه تا مرحلشو که رفتم گزاشتمش کنار.:13:
mehdi30nema
17-12-2009, 22:26
به نظر من که این بازی خیلی خوب بود مخصوصا با داستان تاثیر گذار و دراماتیکی که داشت .
mohammad_twe
17-12-2009, 23:23
منم با اینکه خیلی وقت هست تمومش کردم , حدود 1 سال پیش رو ایکس باکس ( خدایامرزم) تمومش بازم طلبه شدم رو pc تمومش کنم
داستانش خیلی عالی بوددددددددد
من میخوام این بازی رو بصورت آنلاین بازی کنمو فکر کنم در اینصورت دیگه از شر دستور دادن هم خلاص میشیو اطفا کمک کنید، چجوری میشهو مثل اینکه نیاز به "کی ژنریتور" داره (Key Gen)
با تشکر :11:
يكي از بهترين بازيهايي بود كه انجامش دادم. اگه وقت كنم دوباره نصبش ميكنم.
Zaghan_13
02-04-2012, 11:24
واااااااای ... چه خاکی گرفته این تاپیک!!!!!
من این سری رو بازی کردم... با این که از داستانش چیزی نفهمیدم به اون صورت ولی خیل بازی توپی بود...واقعا لذت بردم.
سینماتیک ها خیلی جذابی داشت به نظر من.
فقط اگه کسی داستان بازی یادشه واسم توضیح بده که چی شد؟
با این که داستانش رو نفهمیدم ولی داشت اشکم در میومد ... نمیدونم چرا !
خیلی باحال بود.
اگه متن انگلیسی از داستان هم باشه مشکلی نیست بدین میدم به یکی واسم ترجمه کنه.
یادتون نره تو رو خدا......... خیلی تو کفم.
ممنون
سلام...
کلی گشتم فارسیشو نیافتم...دو جا پیدا کردم که دومیش شیلتره امیدوارم به دردت بخوره در ضمن پست اول هم بخون مقداری جزییاتی بیان کرده....
ادرس 1
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fforums%2F32237%2Ft1162817-hells-highway-story-explained-spoilers%2F)ادرس 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5303%2Fbrothers-in-arms-hells-highway-story)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.