ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشگل درباره یک اشتباه در یک قالب آجاکس

payam08
17-04-2008, 18:52
سلام به همه دوستان عزیز!
کل چیزی که میخوام بگم رو خلاصه بهتون عرض میکنم!
سایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه سایتش باز نشد از لینک زیر عکس کل سایت رو ببینید:

سایتی هست آجاکس طراحی شده و من کل theme این سایت رو برای خدم برداشتم یعنی کاری که همه میکنن. اما من کل این سایت رو ویرایش کردم خیلی هم قشنگ تر از این شده حتی وسه دوماینش از یک نفر دو ماین 050 که ir. هست رو 1۰۰ هزار تومان خریدم حالا بماند خرج های دیگه !!
من کل سایت رو ویرایش کردم و فقط یک جاشو واقعاً بلد نیستم که edit کنمش گذاشتم کاره کل سایت که تموم شد این نکته رو اینجا بگم که به نتیجه برسم!
عکس زیر رو نگاه کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین طوری که در عکس مشاهدا میکنید این نوشته سیاه ها که هی میاد و میره بجاش یک سایت دیگرو هی نشون میده من اینو نمیتونم اسلن دست کاریش کنم!!!

شما کد زیر رو مشاهده کنید:

ببینید کد بالا کد همون عکس بالایی در قالب هستکه معمولاً اون نوشته ها که هی میان و میرن باید در یا js. همینی که در کد بالا میبینید باشه اسم سایت ها و تاریخ ها

منظورم اینه:

اما من وقتی این اسکریپت رو از لینک

دانلود میکنم فقط این نوشته رو نشون میده :18:

یعنی چی آخه؟؟:18:

ببینین من به این قشنگی مشگل خدم رو بیان کردم. خواهش میکنم هر طوری شده این مشگل رو بهم بگین..

خیلی ممنون .. سوال اضافی هم نپورسید چون من هرچی میدونستم نوشتم بخدا!:41:

xxa
18-04-2008, 02:50
سلام داش تو جی اس هات یه فایل هست به نام news.js که توش رو باید اصلاح کنی

var pausecontent=new Array()
pausecontent[0]='<p>|2006/06/06|</p>Developed and Released'
pausecontent[1]='<p>|2007/02/21|</p><a class=r href=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>Runing fini.ir</a>'
pausecontent[2]='<p>|2007/05/25|</p><a class=r href=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>Runing funex.ir</a>'
pausecontent[3]='<p>|2007/07/15|</p><a class=r href=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>Runing shoper.ir</a>'

میبینی ادرس فایلش هم اینه

#
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی

payam08
18-04-2008, 06:39
[quote=xxa;2316269]سلام داش تو جی اس هات یه فایل هست به نام news.js که توش رو باید اصلاح کنی

var pausecontent=new Array()
pausecontent[0]='<p>|2006/06/06|</p>Developed and Released'
pausecontent[1]='<p>|2007/02/21|</p><a class=r href=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>Runing fini.ir</a>'
pausecontent[2]='<p>|2007/05/25|</p><a class=r href=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>Runing funex.ir</a>'
pausecontent[3]='<p>|2007/07/15|</p><a class=r href=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>Runing shoper.ir</a>'

دوست عزیز واقاً دمت گرم چیزه ساده ای بود اما یه سوال چرا پس لینک زیر تو قالب نیست؟
یعنی لینک

چرا بجاش این این لینک رو زده تو کد ها؟:

:25:یعنی چی اون وقط ؟؟؟

xxa
18-04-2008, 14:20
سلام هستش پس من از کجا اوردم

amirlol
02-06-2008, 16:19
از همتون ممنونم که طرح زیبای سایت تیم ما رو دارین تحلیل می کنید

خوب سوالاتتون رو از خود ما می پرسیدین