مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار برای گوشی های دارای شتابسنج ا N82,N95,N93,5500 ا
5500 چطور؟
بعله...داره..ولی ممکنه این برنامه ها اجرا نشه...
شاد باشی:40:
سلام من گوشي n85 دارم برنامه هاي شتاب سنج رو كه روش نصب ميكنم اجرا نميشن چيكار كنم؟؟:10::40:
kurosh08
09-06-2009, 23:33
اگه اجرا نمیشن فقط و فقط به خاطر پایتون هستش.
احتمالاً پایتون ها و خوب نصب نکردی.
بعله...داره..ولی ممکنه این برنامه ها اجرا نشه...
شاد باشی:40:
چرا ممکنه اجرا نشه؟
با تشکر{راستی من ذکمه تشکر ندارم که بزنم}
tirdad_60
15-06-2009, 15:27
دوستان خیلی وقته از برنامه ها و بازیهای شتابسنج خبری نیست یعنی دیگه خبری نمیشه ؟
IPHONE 3g
08-07-2009, 21:41
اقا این پلاگین رو میشه اپ کنی یه جا دیگه من نمیتونم بگیرمش .
اقا این پلاگین رو میشه اپ کنی یه جا دیگه من نمیتونم بگیرمش .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
kurosh08
31-07-2009, 15:40
میبینم که همه خوابن!!!! بابا فعالیت!!!!
فعلاً اینو داشته باشین
xyzMusic Control
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این برنامه میتونن توی موزیک پلیر گوشی با تکون دادن گوشی آهنگ رو جلو و عقب ببرین و یا نگه دارین. فکر کنم توی این موضوع بهترین برنامه همین باشه.
اول برنامه رو نصب کنین و بعدش توش برین و بعد موزیک پلیر گوشی رو باز کنین و اینجاست که می تونین با زدن دگمه گالری گوشی این برنامه رو فعال کنین و با تکون دادن گوشی موزیک پلیر رو کنترل کنین.
البته این برنامه یه سری تنظیمات دیگه ای هم داره که می تونین برین توش و کشفش کنین!!!!!
در کل برنامه جالبیه و توی این اوضاع بد خیلی کمک می کنه.
در ضمن تشکر هم نکردن فدای سرتون. فقط برای این نوکیا دعا کنین که انشاء الله در آپدیت جدیدش برای گوشی های شتابسنج دار روی موزیک پلیرش چنین قابلیتی بذاره. عجب پیشنهادی دادما!!!!!!
fardis1373
05-08-2009, 18:39
یکی به من کمک کنه هیچ کدوم باز نمیشن
salar0912
09-08-2009, 18:31
من نمیدونم چرا هرچی برنامه دانلود میکنم اجرا نمی شه ارور میده
من نمیدونم چرا هرچی برنامه دانلود میکنم اجرا نمی شه ارور میده
متن ارور رو بنویسید بهتر میشه راهنمایی کرد.:46:
من وقتي ميخوام shakelock رو نصب كنم ميگه پايتون لازم رو گوشي نيست....اين قضيه اش چيه؟
Majid393
23-08-2009, 10:01
من وقتي ميخوام shakelock رو نصب كنم ميگه پايتون لازم رو گوشي نيست....اين قضيه اش چيه؟
برنامه ی ShakeLock به پایتون نیاز داره .
برنامه ی ShakeLock به پایتون نیاز داره .
خب پايتونش رو از كجا بيارم؟:41:
اصلا چي هست اين؟ كجا بايد بريزمش؟
تو rom patcher؟
Majid393
23-08-2009, 13:43
خب پايتونش رو از كجا بيارم؟:41:
اصلا چي هست اين؟ كجا بايد بريزمش؟
تو rom patcher؟
پایتون برنامس ..... اینم توضیحاتش :
برای دانلودش هم سرچ و ورژن 1.45 رو دانلود کن .
نرم افزار های دیگر شتابسنج را بگذارید لطفا
مرسی
مرتضی قانعی
Engineer_Yasin
27-08-2009, 15:38
در پی باز کردن تاپیک بازی های گوشیهای شتاب سنج دار توسط مجتبای عزیز،من هم تصمیم به باز کردن تاپیک نرم افزار های گوشیهای شتاب سنج دار کردم.
همونطور که میدونید گوشیهای n82،n95،n93i دارای شتاب سنج یا همون سنسور حرکتی هستند.برای این قابلیت نرم افزار های جالبی ارائه شده که من برای دانلود اونا رو قرار میدم.توضیحات مختصری هم درباره برنامه میدم.
برای اجرای این برنامه باید پلاگین شتاب سنج(AccelerometerPlugin) روی گوشیتون نصب باشه.البته برای دوستانی که ان82 دارن،نصب این پلاگین لازم نیست،چون این پلاگین به صورت پیش فرض بر روی گوشی نصب شده است.برای شروع کار این پلاگین رو برای دانلود ( فایل ضمیمه ) براتون قرار میدم :
نکته:
1-برنامه رو در phone memory نصب کنید
فهرست برنامه های موجود در تاپیک :
1-این نرم افزار می تونه به شما بگه چند قدم راه رفتید .چقدر مسافت طی کردید.و چقدر انزژی مصرف کردید . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2-با اين نرم افزار شما ميتونيد با پشت و رو كردن گوشيتون گوشي رو سايلنت كنيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
flip silent برای گوشیهای fp2 یا همون 9.3 ( ان96-ان85-ان79-e66 و .......) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3-با تکون دادن گوشیتون تم گوشی رو عوض کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4-بجای استفاده از جوی استیک گوشی فقط گوشیتون رو حرکت بدید !! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5- برنامه ی Shake Me ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6- ورژن جدید برنامه ی Shake Me
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
7- ورژن قدیمی : با تکان دادن گوشی sms رو مشاهده کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
8- ورژن جدید : با تکان دادن گوشی sms رو مشاهده کنید : shake sms v1.04 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
9- قفل كردن و باز كردن صفحه كليد با تكان دادن گوشي ( تحت پایتون ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10- برنامه برای چرخش صفحه نمایش : landscape pro v2.0
توضیحات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این پلاگین روی n96 نصب نمیشه. ساین هم کردم اما نصب نشد.
را حل چیه؟
Engineer_Yasin
27-08-2009, 15:45
در پی باز کردن تاپیک بازی های گوشیهای شتاب سنج دار توسط مجتبای عزیز،من هم تصمیم به باز کردن تاپیک نرم افزار های گوشیهای شتاب سنج دار کردم.
همونطور که میدونید گوشیهای n82،n95،n93i دارای شتاب سنج یا همون سنسور حرکتی هستند.برای این قابلیت نرم افزار های جالبی ارائه شده که من برای دانلود اونا رو قرار میدم.توضیحات مختصری هم درباره برنامه میدم.
برای اجرای این برنامه باید پلاگین شتاب سنج(AccelerometerPlugin) روی گوشیتون نصب باشه.البته برای دوستانی که ان82 دارن،نصب این پلاگین لازم نیست،چون این پلاگین به صورت پیش فرض بر روی گوشی نصب شده است.برای شروع کار این پلاگین رو برای دانلود ( فایل ضمیمه ) براتون قرار میدم :
نکته:
1-برنامه رو در phone memory نصب کنید
فهرست برنامه های موجود در تاپیک :
1-این نرم افزار می تونه به شما بگه چند قدم راه رفتید .چقدر مسافت طی کردید.و چقدر انزژی مصرف کردید . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2-با اين نرم افزار شما ميتونيد با پشت و رو كردن گوشيتون گوشي رو سايلنت كنيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
flip silent برای گوشیهای fp2 یا همون 9.3 ( ان96-ان85-ان79-e66 و .......) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3-با تکون دادن گوشیتون تم گوشی رو عوض کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4-بجای استفاده از جوی استیک گوشی فقط گوشیتون رو حرکت بدید !! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5- برنامه ی Shake Me ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6- ورژن جدید برنامه ی Shake Me
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
7- ورژن قدیمی : با تکان دادن گوشی sms رو مشاهده کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
8- ورژن جدید : با تکان دادن گوشی sms رو مشاهده کنید : shake sms v1.04 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
9- قفل كردن و باز كردن صفحه كليد با تكان دادن گوشي ( تحت پایتون ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10- برنامه برای چرخش صفحه نمایش : landscape pro v2.0
توضیحات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خسته نباشید
پلاگین روی n96 نصب نشد. ساین هم کردم .
اینم موقع نصب خطا می گرفت.
را حل؟
بجای استفاده از جوی استیک گوشی فقط گوشیتون رو حرکت بدید !!
mhshaker71
11-09-2009, 17:44
ورژن جدید برنامه Shake Me
توسط این برنامه میتونید با تکان دادن گوشی این کار ها رو انجام بدید :
(به نقل از mslove عزیز ) :
1
-قفل کردن و باز کردن صفحه کلید با تکان دادن گوشی
2- روشن و خاموش کردن بلوتوث با تکان دادن گوشی
3- سایلنت کردن گوشی با تکان دادن گوشی
4- روشن کردن بک لایت با تکان دادن گوشی
و قابلیتی فوق العاده ای که در این ورژن به این برنامه اضافه شده :
با تکان دادن گوشی میتونید track در حال پخش ( در موزیک پلیر ) رو عوض کنید .....:40:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
می شه توضیح بدین که چجوری این کارهایی که گفتین با هم قاطی نمی شن؟
مثلا من گوشی رو تکون می دم که بلوتوث روشن شه ولی گوشی سایلنت می شه؟!
با تشکر
Majid393
11-09-2009, 17:56
سلام
می شه توضیح بدین که چجوری این کارهایی که گفتین با هم قاطی نمی شن؟
مثلا من گوشی رو تکون می دم که بلوتوث روشن شه ولی گوشی سایلنت می شه؟!
با تشکر
از قسمت Mode انتخاب میکنید که با تکون دادن گوشی چه عملی انجام بشه .
ashkan1360
15-09-2009, 20:54
سلام
این برنامه تراز که با شتابسنج کار میکنه و روی ورژن 5 سری 60 نصب میشه ، برای ورژن 3 وجود نداره ؟
wrongring
18-09-2009, 21:34
سلام دوستان من كليه متعلقات python رو تو n96 نصب كردم كردم اما برنامه ها و بازي هاي مخصوص شتاب سنج اجرا نميشن هيج ارور يا بيغامي هم نميده مشكل جيه؟ خواهشا يه توضيح كامل يا يه راهنمايي بكنيد
superior
19-09-2009, 15:53
نسخه کرک شده LandscapePro 3 نبود؟
Dr.Dolfin
26-09-2009, 21:17
سلام.خسته نباشید.ببخشید این سوال رو اینجا مطرح میکنم.آخه هر جا گشتم کسی نبود که جواب بده.از اونایی که n96 دارن میخواستم سوال کنم چرا گوشیه من وقتی در حالت استند بای هست هر چند ثانیه یه بار چراغ دور جوی استیک(نمیدونم جوی استیک بگم یا نویگیشن) یه لحظه خاموش و روشن میشه؟همه اینجورین یا ماله من مشکل داره؟بازم ببخشید
land-dreams
28-09-2009, 16:31
سلام خدمت اساتید محترم و محترمه
دوستان من این پلاگین رو نصب کردم یعنی اول نصب نشد بعد با ساین سیس ساین کردم و تو فون مموری نصبیدم بعد هم بقیه برنامه ها رو نصب کردم اما از اون همه برنامه که شایان ذکر است بگم همگی رو با ساین سیس ساینیدم و همه نیز با موفقیت نصب شدن فقط یکیشون باز میشه که اون هم یا کار نمیکنه یا من بلد نیستم در ضمن گوشی حقیر ان85 هست
لطفا کمکی کنید آخه حالم گرفته شد:41:
راستی به نظرتون با نصب پایتون امیدی هست؟
land-dreams
28-09-2009, 16:35
سلام.خسته نباشید.ببخشید این سوال رو اینجا مطرح میکنم.آخه هر جا گشتم کسی نبود که جواب بده.از اونایی که n96 دارن میخواستم سوال کنم چرا گوشیه من وقتی در حالت استند بای هست هر چند ثانیه یه بار چراغ دور جوی استیک(نمیدونم جوی استیک بگم یا نویگیشن) یه لحظه خاموش و روشن میشه؟همه اینجورین یا ماله من مشکل داره؟بازم ببخشید
سلام ببخشید که تو کار اساتید فوضولی میکنم اما دوست عزیز اون چراغ آماده به کار هست و مشکلی نداره
mf.designing
28-09-2009, 16:39
سلام خدمت اساتید محترم و محترمه
دوستان من این پلاگین رو نصب کردم یعنی اول نصب نشد بعد با ساین سیس ساین کردم و تو فون مموری نصبیدم بعد هم بقیه برنامه ها رو نصب کردم اما از اون همه برنامه که شایان ذکر است بگم همگی رو با ساین سیس ساینیدم و همه نیز با موفقیت نصب شدن فقط یکیشون باز میشه که اون هم یا کار نمیکنه یا من بلد نیستم در ضمن گوشی حقیر ان85 هست
لطفا کمکی کنید آخه حالم گرفته شد:41:
راستی به نظرتون با نصب پایتون امیدی هست؟
دوست عزیز گوشی 85 از نوع FP2 هست ، و این برنامه ها رو این گوشی جواب نمیده
موفق باشی
land-dreams
28-09-2009, 21:39
دوست عزیز گوشی 85 از نوع FP2 هست ، و این برنامه ها رو این گوشی جواب نمیده
موفق باشی
ممنون که بنده رو شادمان کردید:41:عزیزان حالا تکلیف چیه یعنی به کل بر FP2 ورژنی از این برنامه ها نیست؟
سلام
این نرم افزار جوی استیک مشکلی داره؟
من رو N82 نصب میکنم ولی ارور میده
(من شیک می رو قبلا به راحتی نصب کردم)
نرم افزار دیگه ای مثل این جوی استیکه نیست؟
AMIR_EVILPRINCE
10-10-2009, 15:14
اگر ممکنه همه ی نرم افزار هارو تو یک پکیج آپلود کنین چون 3 تارو که دانلود میکنی سایت الکی گیر میده.حجمشون زیاد نیست.
Majid393
15-10-2009, 01:03
اگر ممکنه همه ی نرم افزار هارو تو یک پکیج آپلود کنین چون 3 تارو که دانلود میکنی سایت الکی گیر میده.حجمشون زیاد نیست.
به پست اول اضافه شد.
newhamedpc
16-10-2009, 14:23
سلام
يه برنامه همه كار معرفي كنيد كه تو حالت هاي مختلفن اين كارارو انجام بده و قابل تنظيم باش
تو موزيك پلير آهنگ رو عوض كنه .
تو منو با بالا پايين كردن جابه جا بشه.
با تكون دادن بشه گوشي رو براشت قطع كرد سايلنت كرد يا برنامه خاصي رو باز كرد.
soroush20
22-10-2009, 09:55
سلام.دوست عزيز من N86دارم.برنامه فليپ سايلنت روخودگوشي داره اگه ميشه لينك برنامه وبازي هاي شتاب سنج دار مخصوص اين گوشي رو بدين.
ممنون از همگي
soroush20
24-10-2009, 22:55
بابا یه 4تا بازی وبرنامه هم واسهگوشی ما آپلود کنین چی میشه.
zzzzesht
31-10-2009, 10:54
ورژن جدید برنامه Shake Me
توسط این برنامه میتونید با تکان دادن گوشی این کار ها رو انجام بدید :
(به نقل از mslove عزیز ) :
1
-قفل کردن و باز کردن صفحه کلید با تکان دادن گوشی
2- روشن و خاموش کردن بلوتوث با تکان دادن گوشی
3- سایلنت کردن گوشی با تکان دادن گوشی
4- روشن کردن بک لایت با تکان دادن گوشی
و قابلیتی فوق العاده ای که در این ورژن به این برنامه اضافه شده :
با تکان دادن گوشی میتونید track در حال پخش ( در موزیک پلیر ) رو عوض کنید .....:40:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.این برنامه رو گوشی من نصب میشه (E66) اما اجرا نمیشه.نه اروری نه چیزی.فقط اجرا نمیشه.
یه بازی داشتم که راحت با شتابسنج کار میکرد.اما همه برنامه هایی که بچه ها گذاشتن نصب میشه اما اجرا نه..
mf.designing
31-10-2009, 11:00
سلام.این برنامه رو گوشی من نصب میشه (E66) اما اجرا نمیشه.نه اروری نه چیزی.فقط اجرا نمیشه.
یه بازی داشتم که راحت با شتابسنج کار میکرد.اما همه برنامه هایی که بچه ها گذاشتن نصب میشه اما اجرا نه..
این برنامه ها بیشترشون غیر 95 و 82 گویا روی بقیه گوشیها جواب نمیدن !
zzzzesht
31-10-2009, 13:13
بله ... درسته.تمام اینایی که دوستان گفتن واسه Symbian 9.2 هست. و رو 9.3 اجرا نمیشه..
و با این بازی میتونین از 9.3 Accelerometer لذت ببرن دوستان..:
ممنون دوست عزیز ولی باید خودتون یه جا آپلود کنید....یا لینک مستقیم بذارید.
آدرس سایتی که کاربر مجبور بشه واسه دانلود عضو بشه رو نباید بذارید خلاف قوانین هست.
این بازی هم واسه یه سال پیشه صد در صد تو فروم خودمون هست.
mf.designing
31-10-2009, 20:14
بله ... درسته.تمام اینایی که دوستان گفتن واسه Symbian 9.2 هست. و رو 9.3 اجرا نمیشه..
و با این بازی میتونین از 9.3 Accelerometer لذت ببرن دوستان..:
دوست عزیز این قبلا تو فروم معرفی شده بود ... + اینکه یه بازی دیگه هم هست که با 9.3 سازگاره
zzzzesht
31-10-2009, 20:59
پس لطفا معرفی کنید... بازم ببخشید
پس لطفا معرفی کنید... بازم ببخشید
خدا ببخشه:20:
ما نگفتیم شما معرفی نکن....قبل از معرفی حتما سرچ کن.....خودت بازی یا برنامه رو یه جا آپلود کن:46:
landlorddamn
28-11-2009, 12:30
سلام .من بيشتر يازی های مخصوص گوشی هاي شتاب سنجدار رو دارم اما به غير از ماربل ميز هيچ كدوم كار نمي كنه . گوشيم هم N95 nokia
ppp_xman
29-12-2009, 10:47
ببخشید بیشتر برنامه های شتابسنج روی n85 کارنمیکنند ،فقط چندتاشون مثل snake sms کار میکنن. میشه چندتا برنامه مخصوص n85 بزارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2::2:
m.m.m5651
02-01-2010, 21:12
سلام
من گوشیم اصله و n95 8gb است.
نرم افزار ساین هم secman رو ریختم.
بلد نیستم باهاش چی کار کنم.
وقتی این برنامه رو هم باز می کنم تا اینستال کنم، میگه: file carrepted
چی کار کنم؟؟؟؟!!!!!!!!! :41::13:
برنامه های موبایلتون عالی و کاربردی بود.بازم جا برای کار هست.ممنونم
سلام
من گوشیم اصله و n95 8gb است.
نرم افزار ساین هم secman رو ریختم.
بلد نیستم باهاش چی کار کنم.
وقتی این برنامه رو هم باز می کنم تا اینستال کنم، میگه: file carrepted
چی کار کنم؟؟؟؟!!!!!!!!! :41::13:
اول باید فایل cer مربوط به گوشیت رو که با IMEI خودت ساخته شده رو گیر بیاری که در پستهای مربوطه
گزاشته شده است .
بعد برنامه ای مثل signtools و یا هر برنامه دیگری که داری برنامه های گوشیت رو ساین می کنی و می ریزی
توی گوشیت .
و به راحتی نصب می شن .
mahmood4564
19-01-2010, 10:50
سلام به همه دوستام من تازه به جمع شما اومدم البته اگه فبول کنید.
برنامه هاتون خیلی جالن فقط بعضی هاشون مشکل داره
من ساین و پلاگینو از این حرفها سر در نمی ارم اگه زحمتی نیست برام کمی توضیح بدین
و اون برنامه ای که از این چیزا میخواد کنارش بذارین قربان شماmahmood
jamshidjap
12-02-2010, 12:59
اينم يه برنامه ديگه واسه شتابسنج :
Nokia Step Counter
Compatible With:
Nokia: 5700, 6110 Navigator, 6120, 6120c, 6121 classic, 6290, E51, E63, E66, E71, E90, N76, N78, N81, N82, N95, N95 8GB
Samsung: SGH G810, SGH i550, SGH i560
Compatible With:
Nokia: 5320, 5630XM, 5730XM, 6210 Navigator, 6220 Classic, E52, E55, E71x, E72, E75, N79, N85, N86, N96
Samsung: i8510
با سلام چرا روی 5800 برنامه های شتاب سنج جواب نمی دن؟
javad1755
25-02-2010, 15:55
سلام
آقا مجيد گوشي من n82 است من برنامه رانصب كردم آيكون هم آمده ولي برنامه باز نمشه
javad1755
25-02-2010, 15:58
سلام
آقا مجيد گوشي من n82 است واين برنامه را نصب كردم وآيكونش هم آمد ولي برنامه باز نمشه
javad1755
27-02-2010, 08:10
سلام
آقا مجيد گوشي من n82است واين برنامه نصب شد وآيكونش هم آمد ولي برنامه بز نمشه تا اجرا بشه
javad1755
04-03-2010, 15:48
سلام
آقا مجيد اين برنامه ها روي گوشي من نصب شده ولي داخل برنامه نمي ره
Majid393
04-03-2010, 18:58
سلام
آقا مجيد گوشي من n82 است من برنامه رانصب كردم آيكون هم آمده ولي برنامه باز نمشه
سلام
آقا مجيد گوشي من n82 است واين برنامه را نصب كردم وآيكونش هم آمد ولي برنامه باز نمشه
سلام
آقا مجيد گوشي من n82است واين برنامه نصب شد وآيكونش هم آمد ولي برنامه بز نمشه تا اجرا بشه
سلام
آقا مجيد اين برنامه ها روي گوشي من نصب شده ولي داخل برنامه نمي ره
دوست عزیز پلاگینِ شتاب سنج رو نصب کردید ؟
کدوم برنامه اجرا نمیشه ؟
مرســـــــــــــــــــي من همشونو نصب كردم خيلي خيلي عالي بودن ممنون:40:
aboozar97
14-03-2010, 19:30
من گوشیم ان79 برنامه n95ACC رو وقتی نصب میکنم update error میده و به جز برنامه flipsilent بقیه رو اجرا نمیکنه چه کار کنم؟
دوست عزيز اون پلاگينو بايد توي حافظه ي گوشيتون اينستال كنيد....بعدش همشون اجرا ميشه:13:
شاد باشيد:40:
sina2004
17-03-2010, 23:50
برای گوشیهایی مثل n85 که به صورت پیش فرض auto rotate رو دارن هم پلاگینش مورد نیازه؟
xjopiter
14-04-2010, 12:03
سلام دوستان.
من گوشيم N82 است برنامه هاي خوبتون رو دانلود كردم . فايل cer و key رو ازopda گرفتم و با برنامه GenialSIS ساين كردم اما وقتي ميخوام نصب كنم ارور ميده؟؟!! فايل هاي ساين شده و فايل هاي cer و key رو هم گذاشتم تو يه پوشه و يه بار از روي كامپيوتر نصب كردم و يه بار هم ريختم روي خود گوشي و از اونجا نصب كردم ولي باز هم ارور ميده. يعني اينستال رو اوكي ميكنم چند ثانيه ميگذره و اتفاقي نميافته و بعد ارور ظاهر ميشه. لطفا كمكم كنيد.......:11:
xjopiter
14-04-2010, 12:04
ميشه نرم افزار پاناروما رو براي گوشي N82 بذاريد.
ممنون ميشم
xjopiter
16-04-2010, 14:09
دوستان خوبم من منتظر جواب هستم.
لطفا کمکم کنید.:10:
salar_xyz_2009
12-05-2010, 15:03
flip silent برای گوشیهای fp2 :
( ان96-ان85-ان79-e66 و .......)
با اين نرم افزار شما ميتونيد با پشت و رو كردن گوشيتون گوشي رو سايلنت كنيد ......
[LEFT]Major Fetures:
1, Flipover the phone to hangup or mute an incoming call!
2, Flipover to snooze or stop the alarm!
3, More power save, Stop the sensor ASAP!
4, Full control of switching between profiles, both flip over and flip back!
5, Auto Start with phone boots!
آيكن تو اپليكيشن اومده ولي باز نميشه.چي كار كنم؟
mahdi sabeti
17-05-2010, 10:55
سلام ایا 6710 هم شتاب سنج داره و نرم افزارای اینجوری روش نسب میشه اخه تو خودش هم یه قسمت واسه قطع با شتاب سنج داره اما کار نمیکنه یعنی من بلد نیستم لطفا اگه بلدیدی یاد بدین
hage hosein
08-06-2010, 14:06
دمتون گرم بچه ها:31:
دوستان یه سوال! من برنامه شک اس ام اس رو گرفتم و نصبیدم رو N82 ولی وقتی که اس میاد و گوشی رو تکون میدم باز میشه و درجا ازش میاد بیرون و گوشی قفل میشه! از تو برنامه هم قرار دادم که فقط باز کردن اس! میشه راهنمایی کنید!
mtmaxplanka
22-10-2010, 00:16
سلام من n93i دارم و تازه فهمیدم که شتاب سنج داره . اما برنامه ها و بازی هایی رو که نصب کردم بعضی وقت ها کار میکنن خیلی وقتها هم کار نمیکنن . می خواستم بدونم مشکل کجاست ؟ چرا شتاب سنج هی از کار می افته ؟
جالب بود
براي من كه همشون كار كرد(N85)
saeid dijei
13-01-2011, 02:33
فقط میخواستم ازتون تشکر کنم
saeid dijei
13-01-2011, 02:51
ضمیمه ی اول : ورژن انگلیسی
ضمیمه ی دوم : ورژن فارسی
متشکرم:11:
miladd01
31-01-2011, 10:40
سلام بچه ها مننمیتونم
plugin را دانلود کنم لطفا کمکم کنید باتشکر الیاس093
تیمور 69
08-05-2011, 10:05
سلام دوستان این برنامه ها رو بعد از ساین کردن روی n85 نصب میکنم بعضی هاش نصب نمیشن بعضی هم بعد از نصب اجرا نمیشن با تشکر:31:
تیمور 69
24-05-2011, 12:28
[QUOTE=تیمور 69;6078740]سلام دوستان این برنامه ها رو بعد از ساین کردن روی n85 نصب میکنم بعضی هاش نصب نمیشن بعضی هم بعد از نصب اجرا نمیشن با تشکر وقتی N95AccelerometerPlugin رو نصب میکنم update eror mide
من این برنامه ها رو نصب کردم ولی کار نکردن هیچکدوم. گوشیم N79 هست و پلاگین و پایتون رو نصب نکردم چون توی صفحه ی اول گفته بودید که نمی خواد
hag narafte
06-11-2011, 12:10
منم N85 دارم هیچکدوم روش نصب نمیشه و خطای مجوز میده:41:
دیگه این ساین کردن داره حالمو به هم میزنه:weird::weird:
برای من N95 هستش، شتاب سنج هم داره اما نصب نمیشه و ارور میده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.