ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جطوريinstaleنرم افزارو به فلش ربط بدم؟؟؟؟

v.Rahnama
17-04-2008, 10:57
سلام
من ميخواستم يه سي دي مجموعه نرم افزار هايا همون اسيستنت با فلش درست كنم ازتون كمك ميخواستم جطور ميتونم نرم افزارها رو به فلشم ارتباط بدم يعني وقتي كاربر روي نرم افزار مورد نظرش كليك ميكنه بنجره instale نرم افزار باز بشه و كرك و سريالش هم با كليد هاي جداكانه به اون ربط بدم ممنون

note
17-04-2008, 18:37
سلام از نرم افزار کمکی باید استفاده کنی مثلJugglor و JStart که در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیدا می کنی ولی با خطای عدم ریجستری مواجه می شوی در هنگام نصب برنامه اگه کسی کرکی پیدا کرد برای این برنامه یا راه حلی که بتوان این خطا ها را حذف کرد لطفا در اینجا بگذارد:46:

v.Rahnama
18-04-2008, 00:21
ممنون از راهنمايتون ولي من اصلا با اين نرم افزارها اشنا نيستم ميشه يه كم توضيح بدين يايه راهي ديكه رو بيشنهاد كنين تشكر

note
18-04-2008, 07:28
فکر میکنم راه بهتری نباشد و این بهترین نرم افزار برای این کار است
در داخل سایتی که گذاشتم برو و jstart را دانلود کن و این نرم افزار مثال های بسیار خوبی دارد در داخل پوشه های آن مثالی از چگونگی رابطه بین این نرم افزار و jugglor پیدا خواهی کرد البته مستقیما مثالی برای exe ندارد که می توانی از کد pdf استفاده کنی و پسوند و نام فایل آن را باید تغییر دهی:46: