مشاهده نسخه کامل
: نحوه پارتيشن بندي هارد 250
GHASH MASTAN
16-04-2008, 22:38
سلام لطفا نحوه صحيح پارتيشن بندي يك هارد 250 گيگابايتي رو توضيح بديد من يك هارد نو 250 گيگ دارم كه مقدار فضاي دراو اول يعني c رو 50 گيگابايت قرار دادم و ميخوام بدونم بقيه فضاي خالي اونو بايد به چند قسمت تقسيم كنم
لطفا شيوه اونو براي ويندوز xp توضيح بديد.
glc_engineer
17-04-2008, 21:40
سلام لطفا نحوه صحيح پارتيشن بندي يك هارد 250 گيگابايتي رو توضيح بديد من يك هارد نو 250 گيگ دارم كه مقدار فضاي دراو اول يعني c رو 50 گيگابايت قرار دادم و ميخوام بدونم بقيه فضاي خالي اونو بايد به چند قسمت تقسيم كنم
لطفا شيوه اونو براي ويندوز xp توضيح بديد.
قسمت اول سليقه ايه
قسمت دوم خود ويندوز ايكس پي اگه بوتيبل باشه ميتوني باهاش پارتيشن بندي كني
GHASH MASTAN
25-04-2008, 11:03
قسمت اول سليقه ايه
قسمت دوم خود ويندوز ايكس پي اگه بوتيبل باشه ميتوني باهاش پارتيشن بندي كني
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3jokes_x
28-04-2008, 16:36
درایو C اگر ویندوز Xp روش نصب کنی ماکزیمم 20gb براش کافیه. (5gb برای ویندوز و 15gb هم برای نرم افزارهای دیگه) و اگر می خوای از ویندوز ویستا استفاده کنی پیشنهاد خود مایکروسافت اختصاص یه درایو 40gb برای این کار هست.
بقیه هارد رو هم زیاد خوردش نکن. چون فضای پِرتش زیاد می شه. مثلا اگر 5 تا درایو بسازی، ممکنه توی هر درایو 1gb فضای خالی داشته باشی... ولی نمی تونی یه فیلم دی وی دی (5gb) روی هاردت بریزی!
به جز سیستم عامل 2 تا درایو به نظر من کافیه. (البته این سلیقه من بود!)
2delboro
09-05-2008, 01:36
من درايو c رو 25612 ميدم d رو 35000 e رو 40000 f و g رو 45000 و هر چي موند ميدم به h
براي اينكه بعد از c نام درايوم e يا حتي f نشه اين كارو ميكنم با عدداي ديگه تست كنين متوجه منظورم ميشين
3jokes_x
09-05-2008, 03:00
من درايو c رو 25612 ميدم d رو 35000 e رو 40000 f و g رو 45000 و هر چي موند ميدم به h
براي اينكه بعد از c نام درايوم e يا حتي f نشه اين كارو ميكنم با عدداي ديگه تست كنين متوجه منظورم ميشين
اصلا نفمیدم منظورت از اسم درایو چیه. ولی فکر کنم داری اشتباه می کنی. شما هر وقت دلت بخواد می تونی بری روی Mycomputer راست کلیک کنی، گزینه Manage رو بزنی، سپس در منوی سمت چپ DiskManager رو انتخاب می کنی. پنجره سمت راست اسم و فضای هر کدوم از درایو ها رو بهت نمایش می ده. روی هر درایوی که راست کلیک کنی، گزینه Change Drive Letter and... وجود داره. به هر درایوی هر اسمی که بخوای می دی. (مثلا می تونی اسم درایو F رو به X تبدیل کنی... یا هر اسم دیگه)
به نظر من یه نرم افزار partition magic رو سیستمت نصب کن و بعدش با استفاده از این نرم افزار هر بلایی دلت خواست میتونی سر پارتیشنهای هارد بیاری !!:31:
خیلی هارو میشناسم که موقع پارتیشن بندی مثلا همه حجم این هارد 250 گیگی رو یه پارتیشن در نظر مییگرند و بعد از نصب ویندوز روی هارد یه پارتیشن مجیک نصب میکنند و هر چند تا درایو به هر حجمی که دوست داشته باشند ایجاد میکنند !!
البته با پارتیشن مجیک میشه دو یا چند تا درایو رو هم یکی کرد و حجم درایو ها رو هم تغییر داد !!:8:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.