مشاهده نسخه کامل
: بارگزاري فيلم ها از داخل يك پوشه به داخل محيط فلش
mahramasrar2
16-04-2008, 15:32
من دارم يه سي دي اموزشي مي سازم كه حاوي تعدادي فيلم مذهبي هستش مثلا طريقه صحيح اداي بعضي كلمات قراني اداب معاشرت - وضو- تيمم و..... تعداد فيلم هاي كوتاه سر به بيش از يك صد فيلم مي زنه من نمي تونم همه اون فيلم ها رو داخل اتوران يا فايل اصلي فلش Import كنم چون سنگين وحجيم ميشه وسر به صدها مگ مي زنه خوب پس بايد فيلم ها داخل يه پوشه باشند كه توسط فايل Swf اصلي خونده بشند حالا چطور به فلش بگم كه فايلها رو داخل فلش اود كنه وداخل يك پنجره سياه كه ساخته ام نمايش بده؟!
نيازي به توضيح نيست كه فلش به غير از لود كردن فايلها همزمان بايد عمليات Resize رو هم انجام بده ودرست به اندازه پنجره سياه فايلها رو تنظيم ودرست در همون كادر پخش كنه
حالا چطوري؟ ميشه كمك كنيد؟
Tarahan-Web
16-04-2008, 20:55
از LoadMovieNum استفاده کن و یا LoadMovie
تویه Help اینارو بزنی کاملا آموزش داده
mahramasrar2
16-04-2008, 21:17
خوب نگفتي چطور توي كادري كه من مي خوام نمايش بده تازه resize چي ميشه؟
ميشه يكي يه نمونه بزاره؟
Tarahan-Web
17-04-2008, 17:45
خوب نگفتي چطور توي كادري كه من مي خوام نمايش بده تازه resize چي ميشه؟
ميشه يكي يه نمونه بزاره؟
برای اینکه سایزشو تغییر بدی به نظر من ( من این طور استفاده میکنم ) یک محیط رو باید تویه Library ایجاد کنی مثلا یک مربع به اندازه دلخواه بعد این مربع رو وارد stage اصلی میکنی و یک Instance name بهش میدی و بعد LoadMovie رو بکار می بری
مثلا:
loadingFilm("film1.wma",mc1)
function loadingFilm(filmURL:String, mc:MovieClip){
mc.fimFrame.LoadMovie(filmURL);
}
mahramasrar2
17-04-2008, 21:21
مرسي عزيزم بزار تست كنم واعلام كنم
mahramasrar2
17-04-2008, 21:34
من تست كردم اين پيغام رو داد
**Error** Scene=Scene 1, layer=Layer 1, frame=1:Line 1: Statement must appear within on/onClipEvent handler
loadingFilm("film1.wmv",mc1)
**Error** Scene=Scene 1, layer=Layer 1, frame=1:Line 2: Statement must appear within on/onClipEvent handler
function loadingFilm(filmURL:String, mc:MovieClip){
Total ActionScript Errors: 2 Reported Errors: 2
ميشه يه نمونه واسه من بزاريد؟ ممنون ميشم ضمنا فراموش نكنيد كه من دهها فيلم رو در ليست سمت راست پنجره پخش فيلمم دارم بايد براي هر كدام اين اكشن رو بدم؟ راستي مگه نبايد اين اكشن رو به دكمه ها نسبت بدم؟ شما چيزي از دكمه ها نگفتي
mahramasrar2
18-04-2008, 11:08
كسي نيست كمك كنه؟!!!!!!!!
اگه كمبود فيلم كوتاه داريد بگوئيد تا چند فيلم دو ثانيه اي با حجم زير 100 كيلوبايت آپلود كنم تا در پروژه استفاده كنيد در عرض ده ثانيه داونلود مي شوند
mahramasrar2
19-04-2008, 19:33
بچه ها از اينكه ايقدر در جواب دادن به من كوشا هستيد از شما قدرداني مي كنم!!
همينكه كليك مي كنيد ومي خونيد به نظرم در نوع خودش جالبه!!!!
saber1370
20-04-2008, 12:15
اقا شما فایل رو تبدیل به Flv تبدیل کن
بعد وقتی ایمپورتش میکنی خودش بهش ابزار پلی و استپ و .. میده
خیلی راحت
فقط تبدیلش کن
mahramasrar2
20-04-2008, 13:19
عزيز دلم من كه گفتم نمي خوام ايمپورت كنم
اخه صد تا فيلم رو چطوري ايمپورت كنم؟ حجم فيلمم ميشه 100 مگ!!
من گفتم بتونه از داخل پوشه فيلم ها رو لود كنه واجرا كنه همين
وقتي ايمپورت مي كنم راحت اجرا ميشه ولي نميشه همه رو كه ايمپورت كرد تكليف حجم فايل swf چي ميشه؟
saber1370
20-04-2008, 17:48
عزيز دلم من كه گفتم نمي خوام ايمپورت كنم
اخه صد تا فيلم رو چطوري ايمپورت كنم؟ حجم فيلمم ميشه 100 مگ!!
من گفتم بتونه از داخل پوشه فيلم ها رو لود كنه واجرا كنه همين
وقتي ايمپورت مي كنم راحت اجرا ميشه ولي نميشه همه رو كه ايمپورت كرد تكليف حجم فايل swf چي ميشه؟
سلام دوست عزیز
تو این روش اصلا ایمپورت نمیخوای بکنی که
چرا میکنی اما هیچ حجمی رو در فایل فلش نمیزاره
اگه خواستی آموزش رو بزارم برات
mahramasrar2
20-04-2008, 18:46
آگه آموزش بزاري كه منت گذاشتي
راستي اگه ميشه قبلا تست كن واگه ميشه يه فايل مثالي هم بزار
اگه مي دوني فيلم كوتاه چند ثانيه اي نداري بگو تا آپلود كنم يا از فيلم هاي كوتاه موبايل استفاده كن
يكي دوتا حداقل مرسي
من مي تونم فيلم هاي صد كيلوبايتي آپلود كنم هر كدوم 5 ثانيه
saber1370
20-04-2008, 22:14
سلام دوست من
این آموزش روشیه که بعد از اون فایل شما 33 کیلو بایت میشه حالا فایل ویدئو هر حجمی میخواد باشه
1-فایل Flv رو ایمپورت کن
2-بعد Next رو بزن
3-تو صفحه بعد گزینه اول بزار باشه (4 تا گزینه داره)
4-بعد یه Skin واسه فایلت اتخاب کن اگر نه None رو بزن
5-و بعد Finish رو بزن
توجههههههههههههههههههههه
فایل حتما باید FLV باشه
saber1370
20-04-2008, 22:15
اگه مشکلی بود ما هستیم
mahramasrar2
21-04-2008, 13:16
دوست من صابر جان اين روش رو كه در همان ابتداي كار خودم تست كرده بودم!!!
من سئوالم اين بود :
فرض كن در سمت راست ما 5 تا دكمه دارم زير هم
2- در سمت چپ دكمه ها يك پنجره پخش فليم داريم - فرض كن همين برنامه يا كامپوننت flv player
3- حالا ما مي خواهيم با كليك بروي هر دكمه اي يك فايل ويدوئي مثلا با پسوند flv داخل اين پنجره پخش بشه
با روشي كه شما گفتي فقط ميشه يكي رو play كرد تازه تكليف دكمه ها چي ميشه؟
من مي خوام وقتي كاربر بروي دكمه ها كليك مي كنه فيلم ها يكي پس از ديگري در پنجره جايگزين وپخش بشوند
حالا بگو ببينم چي داري واسم!!
saber1370
21-04-2008, 17:24
ببین
شما دکمه هاتو توی یه لایه و بالا میزاری
و توی لایه زیرین هر فیلم رو توی یک فریم
و تو فریم اول استپ میدی
بعد به دکمه 1 که ماله فیلم یک هست دستور میدی برو به فریم مثلا 5
و برای بقیه هم همین
مثلا برای فیلم 2 میدی بره تو فریم 6
ولی باید تو هر فریم استپ باشه
و....
اگه سوالی......
mahramasrar2
21-04-2008, 20:01
مرسي بابت جواب شما ولي اگر به صفحه قبل مراجعه كنيد متوجه مي شويد كه من يك پنجره دارم وتعدادي دكمه حالا مي خواهم كه با كليك بروي هر فيلم دقيقا فيلم در همين پنجره پخش بشه ودر صورتي كه فيلم ها نياز به ريسايز داشته باشند اين كار به صورت اتوماتيك انجام بشه يعني تنظيم بشه ودر پنجره پخش بشه همين وبس
البته تا همين حالا هم شما خيلي كمك كرديد واز شما سپاسگذارم
saber1370
22-04-2008, 12:00
سلام
آقا اینو ببین
من چیزی که میگفتم اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا چرا با MMB کار نمیکنی؟؟؟؟
mahramasrar2
22-04-2008, 14:30
صابر جان مرسي بابت آپلود فايل fla من ديروز تونستم با راهنمائي شما عين همين فايل رو درست كنم
حالا يه مرحله هم جلو افتادم
حالا بريم سراغ مرحله دوم
بالاخره تونستم از طريق كامپوننت flv player مشكل رو حل كنم به اين صورت كه به تعداد فيلم ها فريم ساختم(حدود صدتا) وبه همين تعداد دكمه وبا كلييك بروي هر دكمه اي گفتم بره به اون فريم مربوطه وفيلم در همون فريم اجرا بشه
اما حالا چند تا سئوال دارم
1- چطور مي تونم در صورت نياز فيلم ها رو full screen اجرا كنم؟
2- آيا مي تونم از هر فيلمي يه tumbnnail يا پيش نمايش بسازم؟
3- چطوري با كليك بروي هر فيلم دقيق در همون پنجره اجرا بشه؟
4- چطور مي تونم فرمت هاي ديگه رواجرا كنم؟ مثلا avi يا wmv يا mpg
در صورتي كه كامپوننتي براي اين كار سراغ داريد بزاريد ممنون مي شم يا حداقل اسم كاملش رو بگيد
مرسي
راستي لينك زير رو يه نگاهي بياندازيد
دقيق مثل كاري شده كه من مي خوام يه ليست فيلم با پيش نمايش(يه عكي كوچولو از فيلم) سمت راست ويه پنجره نمايش سمت چپ
با كليك بروي هر كدوم اجرا مي شند ولي من نتونستم كامپوننتش رو گير بيارم منظورم فول ورژنش هستش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
saber1370
22-04-2008, 21:52
یکی یکی جواب میدم
saber1370
22-04-2008, 21:54
با این میتونی Full Screeen کنی
fscommand("fullscreen", "true");
saber1370
22-04-2008, 21:56
2- میتونی از هر فیلم یه عکس بگیری و داخل اون دکمه ات بزاری
میفهمی که؟؟؟؟
saber1370
22-04-2008, 22:00
3-
میتونی با این دستور دقیقا یه فریم مورد نظر بری
امااااااااا
1-اگه میخوای تو همون فریم وایسه اینو بزن
on (release) {
gotoAndStop(1);
}
2-اگه میخوای از فریم فلان شروع به خوندن بکنه اینو بزن
on (release) {
gotoAndPlay(1);
}
توجههههههههههههههههههه
فریم مورد نظر رو بجای 1 بزار
saber1370
22-04-2008, 22:03
4- اما فرمت های دیگه
تا جایی که من میدونم کامپونت FlV Player که از اسمش پیداست چیزای دیگه رو ساپورت نمیکنه
شاید AVI رو کرد
mahramasrar2
23-04-2008, 00:35
با این میتونی Full Screeen کنی
fscommand("fullscreen", "true");
من اين رو كجا بايد به كار ببرم؟ توي اكشن دكمه؟
وقتي اين كار رو مي كنم خود برنامه فلش full screen ميشه ولي محيط برنامه flv payer همچنان در حد ويندوي كوچولو باقي مي مونه(تست كنيد لطفا)
من چطوري محيط برنامه فيلم رو fullscreen كنم؟ با كامپوننتي كه لينكش رو در صفحه قبل گذاشتم اين كار رو ميشه كرد ولي هنوز فول ورژنش رو گير نياوردم
راستي از دوستان ومخصوصا شما صابر جان كسي كامپوننت پخش فيلم نداره؟ يه چيزي كه خوب باشه
saber1370
23-04-2008, 10:54
من اين رو كجا بايد به كار ببرم؟ توي اكشن دكمه؟
نه عزیز من
بزار تو فریم اول
saber1370
23-04-2008, 11:00
کل فلش رو بزرگ میکنه
اما برای فایل های تصویری شما تواون قسمت که ایمپورت میکنی
خوب
یه تم واسه پلیر انتخاب میکنی بهجای اون اولین گزینه None رو بزن
بعد توی فریم اون فیلم رو با کل صفحه ست کن بعد که کل صفحه با دستور بالا فول شد فیلم هم ست با مونیتور میشه
mahramasrar2
23-04-2008, 11:56
من هيچي نفهميدم!!
عزيزم صابر جان پس تكليف دكمه ها چي ميشه؟ من مي خوام وقتي كه بروي دكمه ها كليك شد فيلم توي ويندو پخش بشه وبعد اگه روي تصوير يا حالا جاي ديگه كليك شد فول اسكرين بشه
نمي خوام از اول فول اسكرين پخش بشه
مرسي اگه ميشه يه نمونه بسازي ممنون ميشم
saber1370
23-04-2008, 22:23
من مي خوام وقتي كه بروي دكمه ها كليك شد فيلم توي ويندو پخش بشه
یعنی چی توی ویندوز پخش شه:41:
یعنی با Media Pleyer ?:13:
mahramasrar2
24-04-2008, 13:35
نه دوست من
منظورم پنجره پخش هستش همون پنجره كوچك پيش فرض
سئوالم رو دوباره تكرار مي كنم
عزيزم صابر جان پس تكليف دكمه ها چي ميشه؟ من مي خوام وقتي كه بروي دكمه ها كليك شد فيلم توي ويندو پخش بشه وبعد اگه روي تصوير يا حالا جاي ديگه كليك شد فول اسكرين بشه
نمي خوام از اول فول اسكرين پخش بشه
مرسي اگه ميشه يه نمونه بسازي ممنون ميشم
ضمنا در صورتي كه كاربر بروي FULL SCREEN دوباره كليك كرد تصوير مجددا در پنجره پخش بشه
saber1370
25-04-2008, 00:13
نه دوست من
منظورم پنجره پخش هستش همون پنجره كوچك پيش فرض
سئوالم رو دوباره تكرار مي كنم
ضمنا در صورتي كه كاربر بروي FULL SCREEN دوباره كليك كرد تصوير مجددا در پنجره پخش بشه
سلام
اینو ببین
من میگم فایل ویدئو رو اینجوری کن
saber1370
25-04-2008, 00:14
ضمنا
سایت جدیدم رو که با فلش درست کردم ببین
saber1370
25-04-2008, 00:16
این فایل رو میبینی
مثلا یه اینجوری رو تو یه فریم میزاری
وقتی روی فیلم کوچیک کلیک کردی دستو بده بیاد تو این فریم
یعنی فریمی که این فایل ویدئویی رو میزاری
saber1370
25-04-2008, 00:18
دیگه سوالییی
mahramasrar2
25-04-2008, 02:37
مرسي بابت اپلود فايل راستي اين تاپيك هم بد جوري دونفره شده البته شايد بهتره بگم خوب جوري بين من وشما تقسيم شده !!!
در مورد فريم فول اسكرين كه با لبه هاي صفحه تنظيم كرديد من ديروز مشابه اين كار رو انجام دادم ولي متاسفانه مشكل من در بازگشت بود!! مي دوني چي ميگم ؟ منظورم اينه كه شما فرض كن يه دكمه ساختيم كه كاربر كليك كرد واز فريمي كه پنجره كوچك پخش فيلم بود به فريم تمام صفحه منتقل شد . تا اينجا مشكلي نيست اما اگه به سئوال صفحه قبل من مراجعه كني متوجه قسمت بعدي سئوال من مي شي
اين سئوال رو دوباره همينجا مي پرسم در حالتي كه تمام صفحه هستيم چكار كنيم؟ چه جوري برگرديم به حالت پخش پنجره؟ شايد اين طوري واضح تر گفته باشم. ضمن اين كه من دوست ندارم روي پنجره پخش فيلم دكمه اي قرار بدم مگر اينكه قسمتي از پلير باشه ضمنا فكر كنم بهترين حالت اين باشه كه وقتي وسط تصوير دوبار كليك شد به حالت فول اسكرين بره ووقتي مجددا دوبار كليك شد دوباره به حالت پخش پنجره كوچك بره ووقتي روي فيلم تك كليك كرد pause يا حالت توقف بشه دقيقا مثل ويندوز مديا پلير وبرنامه هائي كه كاربران كارشون رو بلدند ضمنا كامپوننتي كه صفحه قبل لينكش رو گذاشتم همه اين كار ها رو مي كنه ولي فول ورژن نيست
mahramasrar2
25-04-2008, 02:39
ضمنا
سایت جدیدم رو که با فلش درست کردم ببین
مبارك باشه سايت قشنگيه پس صاحاب سايت هم هستي؟!!!
من مشتري سايتت ميشم !
راستي اگه من بخوام يه سايت كوچولوي فوري فوري رجيستر كنم چقدر برام خرج داره؟ شما مي توني كمك كني؟ مي خوام cd خودم كه در حال ساخته رو روي اون تبليغ كنم
saber1370
27-04-2008, 12:07
مبارك باشه سايت قشنگيه پس صاحاب سايت هم هستي؟!!!
من مشتري سايتت ميشم !
راستي اگه من بخوام يه سايت كوچولوي فوري فوري رجيستر كنم چقدر برام خرج داره؟ شما مي توني كمك كني؟ مي خوام cd خودم كه در حال ساخته رو روي اون تبليغ كنم
بستگی به حجم فضای آپلود فایل داره
از بیست هزار تومن شروع میشه میره بالا
saber1370
27-04-2008, 12:11
مرسي بابت اپلود فايل راستي اين تاپيك هم بد جوري دونفره شده البته شايد بهتره بگم خوب جوري بين من وشما تقسيم شده !!!
در مورد فريم فول اسكرين كه با لبه هاي صفحه تنظيم كرديد من ديروز مشابه اين كار رو انجام دادم ولي متاسفانه مشكل من در بازگشت بود!! مي دوني چي ميگم ؟ منظورم اينه كه شما فرض كن يه دكمه ساختيم كه كاربر كليك كرد واز فريمي كه پنجره كوچك پخش فيلم بود به فريم تمام صفحه منتقل شد . تا اينجا مشكلي نيست اما اگه به سئوال صفحه قبل من مراجعه كني متوجه قسمت بعدي سئوال من مي شي
اين سئوال رو دوباره همينجا مي پرسم در حالتي كه تمام صفحه هستيم چكار كنيم؟ چه جوري برگرديم به حالت پخش پنجره؟ شايد اين طوري واضح تر گفته باشم. ضمن اين كه من دوست ندارم روي پنجره پخش فيلم دكمه اي قرار بدم مگر اينكه قسمتي از پلير باشه ضمنا فكر كنم بهترين حالت اين باشه كه وقتي وسط تصوير دوبار كليك شد به حالت فول اسكرين بره ووقتي مجددا دوبار كليك شد دوباره به حالت پخش پنجره كوچك بره ووقتي روي فيلم تك كليك كرد pause يا حالت توقف بشه دقيقا مثل ويندوز مديا پلير وبرنامه هائي كه كاربران كارشون رو بلدند ضمنا كامپوننتي كه صفحه قبل لينكش رو گذاشتم همه اين كار ها رو مي كنه ولي فول ورژن نيست
سلام
ببین اگه میخوای فیلم وقتی بزرگه به همون صفحه برگردی
خوب کاری نداره به مربع اندازه فیلم درست کن
و بعد اونو کاملا کم رنگ کن
طوری که روی همه آبجکت ها باشه
بعد اونو به صورت دکمه
بعد بهش دستور برگشت بده
اصلا دوباره میگم چرا از MMB استفاده نمیکنی؟؟؟؟؟
saber1370
27-04-2008, 12:15
راستی اینکه این تاپیک دو نفره شده اینو نبندن؟
mahramasrar2
27-04-2008, 14:41
نه خيالت جمع اينجا رو نمي بندند چون اگه به تعداد نفراتي كه پست ها رو مشاهده كردند نگاه كني متوجه ميزان علاقه مندي بقيه مي شوي در واقع بقيه هم علاقه مندند ولي حوصله تايپ ندارند فقط تاپيك رو تعقيب مي كنند ما داريم زحمت بقيه رو كم مي كنيم
يه مسئله ديگه
اصلا دوباره میگم چرا از Mmb استفاده نمیکنی؟؟؟؟؟
راستش نميشه چون كار رو كاملا ساختم وبا فلش هم ساختم ماهها هم روش وقت گذاشتم نميشه دوباره از صفر شروع كنم
حالا آخرين سئوال بهترين كامپوننت پخش فيلم كه سراغ داريد رو نام ببريد يا لينك بگذاريد
مرسي
mahramasrar2
27-04-2008, 15:06
اين تاپيك جديد منه براي يافتن كامپوننت مناسب پخش فيلم در صورت تمايل در آن شركت كنيد
vooroojak889
30-07-2010, 09:08
سلام بچه ها خسته نباشید . من هم دقیقاً مشکل full screen رو دارم ، ولی این آدرس کار نمی کنه :
میشه کمکم کنید؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.