ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فارسی ساز برای N77

htp20832
16-04-2008, 08:16
سلام.
من یک نوکیا N77 خریدم . متاسفانه فقط زبان انگلیسی و چینی داره. من منوی فارسی نمی خوام فقط چون زبان فارسی یا عربی نداره هرچی که به صورت فارسی باشه تو گالری یا موزیک پلیر یا اس ام اس فارسی نمی خونه و فقط مربع مربع نشون می ده.
اگه مقدروه فارسی ساز یا حداقل زبان عربی برای گوشیم بگذارید ممنون می شم.
اگر هم واقعا فعلا هیچ جوره فارسی سازش نیست خواهشاً یه راهنمایی بکنید که لااقل Sms فارسی رو بخونه...

banel87
16-04-2008, 16:35
با نصب این نرم افزار قادر خواهيد بود در گوشي خود که از نسخه ي سوم سيمبين پشتيباني مي کند امکان خواندن و نوشتن متون فارسي همراه با حروف کامل ( پ - ژ - گ - چ ) به گوشي شما اضافه مي شود .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر بالایی کار نکرد، پایینی حتما کار میکنه ( پرشین گیگ بعضی وقتا کرمش میگیره!:31:)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

p990
16-04-2008, 17:02
سلام.
من یک نوکیا N77 خریدم . متاسفانه فقط زبان انگلیسی و چینی داره. من منوی فارسی نمی خوام فقط چون زبان فارسی یا عربی نداره هرچی که به صورت فارسی باشه تو گالری یا موزیک پلیر یا اس ام اس فارسی نمی خونه و فقط مربع مربع نشون می ده.
اگه مقدروه فارسی ساز یا حداقل زبان عربی برای گوشیم بگذارید ممنون می شم.
اگر هم واقعا فعلا هیچ جوره فارسی سازش نیست خواهشاً یه راهنمایی بکنید که لااقل Sms فارسی رو بخونه...

دوست من ----h اش رديفه؟؟؟؟

htp20832
16-04-2008, 17:52
در مورد ----h اش تا الان که نتونستم کانالهای تلویزیون رو بیارم. هر چی Search می کنم فقط Irib رو نشون می ده و دیگه هیچی نمی یاره! البته مطمئنم که گوشیم مشکل نداره فقط مثل همیشه اشکال از اعتماد ما به حرفهای بعضی از مسوولینمونه!!!! اینکه گفتن کل تهران رو در حال حاضر پوشش می ده دروغی بیش نیست. اگر هم من اشتباه می کنم منو راهنمایی کنید!!!

htp20832
16-04-2008, 18:05
banel87 عزیز برنامه رو روی گوشیم نصب کردم ولی متاسفانه بازهم sms فارسی نمی خونه.
به هر حال سپاس شما را سزاست...