PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت پنل مدیریت

dominican
16-04-2008, 00:18
سلام
اولین پست من در این بخشه البته در واقع باید بگم برایه همین عضو شدم
من به تازگی حدود 2-3 ماهه php یاد گرفتم یه سایت با یه فروشگاه ساختم که خوب هم کار میکنه
اما یه سوال تو زهنم بی پاسخ مونده
صفحه مدیر برایه این سایت دارم که میتونه رویه یوزر ها و کلا هرچیزی که تو دیتا بیسم ثبت شده نظارت داشته باشه و اونا رو دستکاری کنه
اما سوال من اینه که این جناب ادمین اگه بخواد مثلا یه صفحه جدید به فروشگاهش اضافه کنه که اسم کالا و قیمت و عکس رو توش نوشته هر بار باید بیاد 2 ساعت کد بنویسه؟
آیا در php این امکان هست که یه با دستوری یه صفحه جدید ساخته بشه در یک مکان خاص و یه سری کد توش کپی بشه؟ مثلا برایه ادمین یه صفحه بسازم که ازش نوشته ها و عکس ها و قیمت ها رو بگیره و اونارو مرتب کنه و تویه یه صفحه جدی اونطوری که براش تعریف شده نشون بده ؟

شاید هم باید از سیستم هایه مدیریت محتوا مثل جوملا . بامبول . گامبول (راستش اسماشون رو فراموش کردم :20:) استفاده کنم؟
ممنون میشم یه نفر راهنمایی کنه

neopersia
16-04-2008, 01:16
سلام دوست عزیز
به تالار طراحی وب p30world خوش آمدید

آیا در php این امکان هست که یه با دستوری یه صفحه جدید ساخته بشه در یک مکان خاص و یه سری کد توش کپی بشه؟ مثلا برایه ادمین یه صفحه بسازم که ازش نوشته ها و عکس ها و قیمت ها رو بگیره و اونارو مرتب کنه و تویه یه صفحه جدی اونطوری که براش تعریف شده نشون بده ؟
اصلاً یکی از تفاوتهای اصلی طراحی داینامیک با استاتیک همینه
مسلماً میشه اون کاری رو که میخواید با PHP انجام بده ولی باید برای اینکار برنامه مورد نیازت رو با توجه به ساختار صفحاتت بنویسی
مثلاً قسمتهای مختلف صفحه رو تو به صورت جداگانه تو یه دیتابیس ذخیره کنی و با توجه به پارامترهایی که بازدید کننده از طریق آدرس صفحه ارسال میکنه صفحه مورد نظرشو بسازی و تحویلش بدی
البته به تجربه میخواد تا کدی رو بنویسی که مشکل نداشته باشه و به سرور هم فشار نیاره
شما شروع کن به نوشتن کد تو کامپیوتر خودت اگه جایی مشکل داشتی مطرح کن

شاید هم باید از سیستم هایه مدیریت محتوا مثل جوملا . بامبول . گامبول (راستش اسماشون رو فراموش کردم ) استفاده کنم؟
این سیستمها هم با PHP نوشته شده دیگه. حتی اگه تجربه و دانش کافی رو داشته باشی شما هم میتونی یکی دیگه از این CMS ها بنویسی.

dominican
16-04-2008, 23:20
ممنون آقا
کاره زیاد مشکلی نیست با یکم سر و کله زدن میشه
فقط من اینجاش رو موندم که چطور با فشردن دکمه ای یه صفحه ساخته بشه و بعدا اطلاعات از دیتابیس تو اون صفحه وارد بشن ؟؟
آیا دستور یا تابعی وجود داره که یه صفحه با فرمت php بسازه یا اینکه ادمین سایت مجبوره دستی یه صفحه خودش بسازه؟

neopersia
17-04-2008, 01:31
به نظر من نیازی نیست که هر بار که مدیر یه صفحه اضافه کرد عملاً اطلاعاتش تو یه فایل رو سرور ذخیره بشه که اون فایل برای بازدید کنندگان نمایش داده بشه (البته امیدوارم منظورتونو درست فهمیده باشم)
هر چند یه جورایی میشه از روش بالا برای ساختن کش برای فایلهایی که زیاد به سرور فشار وارد میکنه استفاده کرد اما نه به این کاملی

شما فقط از مدیر اطلاعاتی رو که برای صفحه لازم داری بگیر و تو دیتابیس ذخیره کن
حالا فقط کافیه که یه صفحه طراحی کنی که وقتی درخواستی برای اون صفحه ارسال میشه با استفاده از پارامترهایی که با تو Uri فایل درخواستی هست اطلاعات مورد نظر رو از دیتابیس بگیره و به کاربر نشون بده

neopersia
17-04-2008, 01:45
مثلاً به این کد نگاه کن:
فرض کنیم کاربر این آدرسو وارد کرده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم سورس صفحه myPage.php هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسکرپت میاد اون رکوردی رو که ID اون 12 هست پیدا میکنه و فیلدهای title و content رو ازش میگیره و تو صفحه نمایش میده
حالا اگر کاربر به جایر 12 بیاد 5 رو وارد کنه مطالب و عنوان صفحه تفاوت میکنه و مطالب مربوط به رکوردی که آی دی اون 5 هست رو نشون میده
این یه مثال خیلی ساده از چیزی هست که من گفتم البته زیاد روش حساب نکن چون همونطور که گفتم زیادی ساده هست ولی اساس کار تقریباً همینه

dominican
22-04-2008, 00:22
سلام
ایده جالبیه تا حالا به فکرم نرسیده بود
ولی به نظرم یکم عجیبه !!!
وریزه کاری زیادی میخواد
ممنون

neopersia
22-04-2008, 00:41
آره خوب ریزه کاری زیاد داره ولی همین ریزه کاری ها هست که کیفیت کار رو مشخص میکنه دیگه