ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هر آنچه درباره Archos AV500

EXORCIST2
15-04-2008, 16:45
دوستان بزرگواری که اظلاعاتی درباره Archos AV500 و مدلهای دیگر این برند دارند کمک نمایند .
سابقه ، کارایی ، مشخصات فنی و هر آنچه درباره آن میدانید .
ممنون.:20:

EXORCIST2
17-04-2008, 07:24
جستجو در این فروم یا فرومهای دیگر نیز نتیجه ای را در بر نداشت !

EXORCIST2
17-04-2008, 11:31
البته اطلاعات کلی از این برند رو دارم . ولی بیشتر کارایی ومشخصات فنی این مدل رو میخوام .

Founded in 1988, ARCHOS is a global consumer electronics manufacturer and leader in portable digital entertainment solutions. Committed to the most innovative technology, ARCHOS offers award-winning digital pocket-sized products that feature audio and video recording, photo viewing, gaming, as well as other multimedia and productivity applications, for the enjoyment of the most exciting entertainment anywhere, anytime. The company has offices in the United States, Europe and Asia.

EXORCIST2
17-04-2008, 11:44
این هم مشخصات فنی :

• Play MPEG-4 SP & WMV video fi les* on the built-in screen, a television or video projector
• Record and edit MPEG-4 video fi les from a television or other video device
• Listen to MP3, WMA, or WAV music fi les* or PlaysForSure™ downloaded music fi les
• Record music fi les into digital format directly from your home stereo without a computer
• Synchronize your Windows® Media Player music and video library to your AV 500
• View JPEG and BMP digital photos and create slide shows
• Copy Pictures directly from your digital camera via the built in host USB port
• Store .DOC, .PDF, or any type of data fi le – it’s a portable hard drive too!

حالا فقط میخوام ببینم کسی میدونه توی بازار ایران هست ؟

seymour
17-04-2008, 20:46
مارک معتبریه ... بخصوص توی سری های high end (گرونتر با قابلیت های سطح بالاتر) ... و میشه یکی از 4 رقیب اصلی در زمینهه دستگاه های معتبر با امکانات بالا تصور کردش (سه تای دیگه : Creative - cowon - iriver)

جستجو در این فروم یا فرومهای دیگر نیز نتیجه ای را در بر نداشت !

حالا فقط میخوام ببینم کسی میدونه توی بازار ایران هست ؟
حداقل خود من دوبار به این قضیه اشاره کردم :

ولی اولا شک دارم اینجا گیر بیاد (کارای archos) ثانیا گرون باید باشن (بالای 250 تومن

کارای Archos می تونن از pdf حمایت کنن ... ولی نمی دونم بشه اینجا گیرشون آورد یا نه ... قیمتشون رو هم نمی دونم ... ولی نباید ارزون تر از 250 تومن باشن

EXORCIST2
18-04-2008, 06:10
به هر حال ممنون .
ولی آیا کسی هست داشته باشه یا باهاش کار کرده باشه ؟

در ضمن کسی میدونه معنی و تلفظ صحیح اون چیه ؟

seymour
18-04-2008, 09:22
من که تا حالا ندیدم ... طبیعتا وقتی این مدل در ایران موجود نباشه ، احتمال اینکه دست مصرف کننده بیفته در حد صفره ...

در زبان یونانی ، Archos یعنی سالار-سرور - سردسته - اول - ... تفلظش هم به شکل ARKOS هستش (که خیلی مودبانه نخواهد بود ! ... در نتیجه من خودم معمولا به شکل arkoz تلفظش می کنم )

paranoid_android
18-04-2008, 11:40
تو یکی از نشریه ها نوشته بود: آرکاس:31:

seymour
18-04-2008, 20:11
به به ... (به سبک مرد هزار چهره)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]