mostafa_khan001
15-04-2008, 12:44
سلام دوستان
من با راهنمایی های مهدی عزیز دی وی دی رایتر لایتون خریده ام:20:
مشکلی که دارم.کار با فن اوری لایت اسکریب یا چاپ عکس روی لوحش هست:19:
دوستانی که بلد هستن لطفا من رو راهنمایی کنند:20:
باید سی دی رو برعکس بگذارم توی دی وی دی رایتر دیگه.درسته؟بعد سی دیش یا دی وی دیش نوع خاصی که نداره؟من یه دی وی دی خام دارم برعکسش میکنم و میگذارم توی دی وی دی رایتر
این رو هم بگم که از سایت لایتون این فایلها رو هم گرفته و اجرا کرده ام:
lightScribeSimpleLabeler-1.4.128.1.exe
LS_Update_1.12.37.1_.exe
TL_FantasyPack001.exe
خوب حالا بعد اجرای برنامه ی lightScribeSimpleLabeler یک ایکون بنام لایت اسکریبتوی دسکتاپم ایجاد شده و اجراش میکنم
حالا مشکلم تو پایین صفحه ی این برنامه هست که نوشته شده:
select lightscribe drive
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقیقا همین رو توی کنترل پنل لایت اسکریپ هم داره که هر 2 رو توی یک عکسی که گذاشته ام میبینید
که با وجود اینکه میگه چیزی پیدا نکرده من گزینه ی بعدی رو که میزنم بعد کامل کردن همه ی کادرها ارور میده که شما در عکس میبینید
کجای کارم ناقصه و چه باید کنم؟:41:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون:20:
من با راهنمایی های مهدی عزیز دی وی دی رایتر لایتون خریده ام:20:
مشکلی که دارم.کار با فن اوری لایت اسکریب یا چاپ عکس روی لوحش هست:19:
دوستانی که بلد هستن لطفا من رو راهنمایی کنند:20:
باید سی دی رو برعکس بگذارم توی دی وی دی رایتر دیگه.درسته؟بعد سی دیش یا دی وی دیش نوع خاصی که نداره؟من یه دی وی دی خام دارم برعکسش میکنم و میگذارم توی دی وی دی رایتر
این رو هم بگم که از سایت لایتون این فایلها رو هم گرفته و اجرا کرده ام:
lightScribeSimpleLabeler-1.4.128.1.exe
LS_Update_1.12.37.1_.exe
TL_FantasyPack001.exe
خوب حالا بعد اجرای برنامه ی lightScribeSimpleLabeler یک ایکون بنام لایت اسکریبتوی دسکتاپم ایجاد شده و اجراش میکنم
حالا مشکلم تو پایین صفحه ی این برنامه هست که نوشته شده:
select lightscribe drive
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقیقا همین رو توی کنترل پنل لایت اسکریپ هم داره که هر 2 رو توی یک عکسی که گذاشته ام میبینید
که با وجود اینکه میگه چیزی پیدا نکرده من گزینه ی بعدی رو که میزنم بعد کامل کردن همه ی کادرها ارور میده که شما در عکس میبینید
کجای کارم ناقصه و چه باید کنم؟:41:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون:20: