مشاهده نسخه کامل
: خودروی Mercedes SLR McLaren
blackfox
15-04-2008, 11:36
با تشکر از دوست خوبم ( MAX X ) که اون بلوپرینت رو واسم پیدا کرد .
اینم همون Mercedes SLR McLaren هست که گفتم می خوام مدل کنم .
البته می خوام بعدا بهش env و تکسچر اضافه کنم تا طبیعی تر بشه ( الان چون env نداره و طبیعتا رفلکتی روی بدنه و مخصوصا شیشه ها و چراغ عقب نداره کار مصنوعی شده ) نمی دونم داخل بدنه رو هم مدل کنم یا نه ، می ترسم خراب کنم و تو ذوق بزنه . نقدا تا همین جا به نظرتون خوب شده ؟
نرم افزار : مایا
زمان مادلینگ : 7 ساعت + 1 ساعت اسموس
موتور رندر : منتال ری
زمان رندر : تقریبا 15 دقیقه با رزولوشن 480 * 640
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایر فریم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بلوپرینت ( حجم : 5 مگ ) :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب شده بلک جان اما روی رندرش کار کنید و البته اون نوشته رو پاک کنید
و یه نمای خوب از ماشین بگیرید و توی این نما ماشین بزرگتر نشون داده شه بهتره ها
saber1370
15-04-2008, 12:13
سلام
از کار پینت استفاده کن رندرت عالی میشه
و چرخاش رو هم یه متریال درست بده
در کل عالی شده
خیلی خوب شده همونطور که خودت میگی احتیاج به یک render خوب داره ولی در کل مدلش خوب شده.
Aminzikzak
15-04-2008, 14:01
اوه ، ایول به این همه اعتماد به نفس ...
من هنوز جرات نکردم بشینم رویه این ماشین وقت بذارم ... انصافا ماشین پر دردسریه ...
خیلی ساده و بدون جزئیاته ولی داری پیشرفت میکنیا ...
ادامه بده ...
[quote=blackfox;2305483]با تشکر از دوست خوبم ( MAX X ) که اون بلوپرینت رو واسم پیدا کرد .
عزیز قابل نداشت - وظیفه بود:10:
مدلینگ خیلی خوب شده اما روی رندر کار کن
موفق باشی
blackfox
15-04-2008, 15:43
hadi665 جان نوشته رو حذف کردم ، رو رندرش هم بیشتر کار کردم .
این رندر زیر دقیقا 3 ساعت و 4 دقیقه طول کشید .
خوب شده این یکی ؟
در ضمن کسی بلو پرینت اجزای داخلی ماشین رو نداره بذاره ؟ هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم !!
blackfox جان کارت خوبه (از نظر مدلینگ )
به نظر من یک آموزشی گیر بیارید و روش رندر کردن ماشین را با منتال ری یاد بگیرید و رندر کنید اونوقت عالی میشه
موفق باشید
Tamirat.laptop
15-04-2008, 15:57
خسته نباشی بلک جان جالب شـــــــــــده
بلک جان اینجا همه چی خوبه بجز رفلکت بدنه
نمیدونم اگه داری با منتال ری رندر میگیری از کار پینت استفاده کن تا رفلکت بهتری داشته باشی
ولی مدلینگشت خیلی خوبه
آفرین
i-like-ddd
15-04-2008, 16:43
میشه لطفا بگی منظورت از 1 ساعت اسموس چیه؟
SSS_HHH_OOO
15-04-2008, 20:17
قشگ شده. داخلش رو هم سعی کن بسازی
blackfox
15-04-2008, 21:10
میشه لطفا بگی منظورت از 1 ساعت اسموس چیه؟
اسموس دیگه ، مگه اسمش چیز دیگه ایه . منظورم اینه که 1 ساعت طول کشید تا لبه ها و انحنا ها و ... رو نرم کردم . البته چون کل مادلینگ با polygons بوده ، اسموسش بیشتر وقت برد .
مادلینگت خوبه فقط روی متریال و رندرت خیلی باید کار کنی .موفق باشی
MRHArtsClube
22-04-2008, 08:16
سلام
خیییییییییییییییییییییییی ییییلی مدلینگ تووووووووووووپی شده ایول! من هیچوقت یه ماشینو تا آخر نساختم اونم تو تری دی مکس که ساده تر از مایائه! اینو اگه بیاریش تو تری دی مکس خیلی کارا میشه روش کرد (البته من مایا کم کار کردم و از امکاناتش کم خبرم) ولی من که کفم برید مخصوصاً تناسب رینگ ماشین با استیل کلی ماشین تو چشم میزنه. بارکالله خیلی خوشگل شده ولی فکر نکنم بخوای حجم کارتو سنگین کنی اونوقت باید یکی دو روز سر رندرش وقت بذاری :20::8:
sarina_sh
22-04-2008, 17:00
بلک جان نسبت به ماشین قبلی شونصد درصد بهتره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشمان آمد بسیار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی منظور از اسموس همون اسموته دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسموس نداریم که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلک جان نسبت به ماشین قبلی شونصد درصد بهتره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشمان آمد بسیار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی منظور از اسموس همون اسموته دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسموس نداریم که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب البته اگه بخواهیم با لحجه و درست تلفظ کنیم یه چیزی توی مایه های اسموز میشه
من اس ال آر خیلی دوس دارم.اگه میشه یه رندر خفن وطبیعی بگیر،تا یکم حال کنیم.در ضمن اگه میشه رنگش رو عوض کن.
blackfox
25-04-2008, 23:29
azorbet جان به خاطر شما رنگش رو عوض کردم ( این یکی واقعی تره ) در ضمن متریالش هم عوض کردم و تنظیمات رندر رو بالا تر بردم . نتیجه شد رندر زیر ، خوب شده ؟
این رندر خیلی بهتر شده اما بازم یه جوریه
خیلی خوب شده فقط بیشتر رو رندرش کار کن
blackfox
26-04-2008, 00:40
این رندر خیلی بهتر شده اما بازم یه جوری
چشه ، رندر به این خوشگلی ، تازه متالیکش هم کردم ، فقط فکر کنم لکه های متالیکش مقادیری گنده تشریف دارن !!
Mostafa 3D
26-04-2008, 11:03
ببین کارت خیلی عالیه یعنی مادلینگش عالیه ولی متریال و نورپردازی و رندرش همچین چنگی به دل نمیزنه یه سری به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزن اونجا یه سری لینک آموزشی گذاشتم یکیش ساختن استدیو برای رندریگ ماشینه اونو بخونی بد نیست .
دمت گرم.خیلی خوبه.ادامه بده!!
فقط اگه امکانش هست نور محیط رو کم کن.
blackfox
27-04-2008, 06:56
NICOLAS CAGE جان به سایتی که گفتی سر زدم ، ولی آموزش رو پیدا نکردم . اگه میشه لینک خود آموزش رو بذار .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.