ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آموزش] تبديل فيلم هاي شما به DVD با منو حرفه اي توسط برنامه ConvertXtoDvd 3

صفحه ها : 1 [2]

genius_islamic
04-06-2010, 22:28
بعد از نصب برنامه vobsub قرار دادن cd ویندوز در کامپیوتر مسیر زیر رو تو کامپیوترتون دنبال کنید.
Start/Control Panel/Clock,Language, and Region
از برگه Location ایران رو انتخاب کنید...
در برگه Keyboards and Language بر روی Change keyboards کلیک کنید...
در قسمت installed services بر روی دکمه add کلیک کنید و از بین زبان ها Persian رو انتخاب کنید... و در آخر روی apply و ok کلیک کنید...
سلام اقا همه کارها را کردم هنوز خرچنگ قوباغست؟یکی گفت از یونیکس هست یعنی چی؟یاید چیکار کنم ویندوزم ویستاست لطفا راهنمایی کنید

genius_islamic
05-06-2010, 04:18
سلام توجه توجه کلا کشف کردم مشکل از چیه
تمام کسانی که زیر نوسشون خرچنگ قوباغست گوش کنند
باید برن
Control Panel\...language\
اولین قسمت روی
persian
سر برگ دوم روی iran
keyboard and language
را میزنید گزینه change kyboard
persian را انتخاب میکنید
و اهان ایمجا مهمه
سربرگ اخر
addminstravtive
change system local
میزارین روی persian
توجه اگه از km player
استفاده میکنید که بهتره استفاده کنید f12 را میزنید یا سمت راست میگنید گزینه option
prefences
بعد میزارین روی arabic
اینم از این سوالی داشتین بپرسین فقط باید ریست کنید سیستم را

mohammadirani
12-06-2010, 19:30
سلام
این مشکل را چه شکلی حل کنم

من ConvertXtoDVD 4 را نصب کردم

الان هر کاری میکنم فقط میخواد به شکل دی وی دی 9 گیگ رایت بزنه نه دی وی دی 5 گیگ

مثلا تو عکس زیر ببینید این همه فیلم انتخاب کردم ولی بازم زده کیفیت عالی چون بر حسب 9 گیگ حساب میکنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در حالیکه تو Setting تنظیمات را تو 5 گیگ یا 4300 مگ گذاشتم

باید چی کار کنم تا دوباره بر حسب 5 گیگ کیفیت را حساب کنه و رنگ سبز و زرد و قرمز بر حسب دی وی دی 5 گیگ تغییر کنه
جالبه کیفیت رو میزارم تو نرمال یا بالاترین بازم فرقی نمیکنه و همش سبزه!

Majid_4553
12-06-2010, 23:00
دوست عزیز من تا حالا امتحان نکردم .اما پیشنهاد می کنم برای اینکه زیاد وقتتون گرفته نشه.با یک فیلم 3 یا 4 دقیقه ای اینکار رو بکنید.

برنامه دیگه برای تبدیل هست که همچین منویی بده؟ :11:

aliani
12-06-2010, 23:06
دوستان چکار میتونم بکنم که برای کانورت فیلم کیفیت رو نیاره پایین وقتی یه فیلم مثلا 4 گیگ حجم داشته باشه add میکنم مشکلی نیست و میزنه excellentاما برای بیشتر از یه فیلم حتی اگه حجمشونم کم باشه کیفیت رو میاره پایین !!!

senatore20042003
13-06-2010, 23:54
سلام
این مشکل را چه شکلی حل کنم

من ConvertXtoDVD 4 را نصب کردم

الان هر کاری میکنم فقط میخواد به شکل دی وی دی 9 گیگ رایت بزنه نه دی وی دی 5 گیگ

مثلا تو عکس زیر ببینید این همه فیلم انتخاب کردم ولی بازم زده کیفیت عالی چون بر حسب 9 گیگ حساب میکنه

در حالیکه تو Setting تنظیمات را تو 5 گیگ یا 4300 مگ گذاشتم

باید چی کار کنم تا دوباره بر حسب 5 گیگ کیفیت را حساب کنه و رنگ سبز و زرد و قرمز بر حسب دی وی دی 5 گیگ تغییر کنه
جالبه کیفیت رو میزارم تو نرمال یا بالاترین بازم فرقی نمیکنه و همش سبزه!

دوست عزیز مشکلی نداره شما همون تنظیمات رو اناجم بده موقع کانورت حجم رو برای DVD 4.5 گیگ تنظیم میک نه.

---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------

برنامه دیگه برای تبدیل هست که همچین منویی بده؟ :11:

والا برنامه که زیاد هست مثلا برنامه DVD ROXIO HIT PRO که خیلی حرفه ای هست.

---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------

دوستان چکار میتونم بکنم که برای کانورت فیلم کیفیت رو نیاره پایین وقتی یه فیلم مثلا 4 گیگ حجم داشته باشه add میکنم مشکلی نیست و میزنه excellentاما برای بیشتر از یه فیلم حتی اگه حجمشونم کم باشه کیفیت رو میاره پایین !!!

دوست عزیز خب معلومه که هر چی تعداد فیلم ها بالاتر باشه افت کیفیت به وجود میاد .شما یک فیلم با حجم 4 گیگ رو با برنامه تبدیل میکنی حالا دوباره می خواهی یک فیلم دیگه اضافه کنید کیفیت افت پیدا میکنه.

aliani
14-06-2010, 00:08
دوست عزیز خب معلومه که هر چی تعداد فیلم ها بالاتر باشه افت کیفیت به وجود میاد .شما یک فیلم با حجم 4 گیگ رو با برنامه تبدیل میکنی حالا دوباره می خواهی یک فیلم دیگه اضافه کنید کیفیت افت پیدا میکنه.

چه فرقیه بین اینکه تعداد فیلم زیاد باشه در حالی که زمانشون روی هم دیگه 2 ساعته و یا زمان یک فیلم 2 ساعت باشه در حالی که تو صورت اول برنامه کیفیت فیلمارو پایین میاره اما تو صورت دوم کیفیت هیچ تغییری نمیکنه !!! در حالی حجم هر 2 یه مقداره

mohammadirani
14-06-2010, 06:56
دوست عزیز مشکلی نداره شما همون تنظیمات رو اناجم بده موقع کانورت حجم رو برای DVD 4.5 گیگ تنظیم میک نه.

اون که البته
مشکل اینجاست میخوام بفهمم کیفیت فیلم ها برای دی وی 4.5 گیگ چه طوره

قبلا میشد دید مثلا اگه 2 فیلم خاص با زمان های مختلف رو بزنم کیفیت مییاد رو قرمز و پایین میاد ولی اگه مثلا 2 فیلم دیگر رو انتخاب میکردم که زمان یا حالا فرمتشون جور دیگری بود کیفیت همچنان روی سبز و عالی میموند
کلا میشد فهمید الان کیفیت فیلم پایینه یا نه ولی الان دیگه نه:(
کلا میشد فهمید

senatore20042003
15-06-2010, 00:40
اون که البته
مشکل اینجاست میخوام بفهمم کیفیت فیلم ها برای دی وی 4.5 گیگ چه طوره

قبلا میشد دید مثلا اگه 2 فیلم خاص با زمان های مختلف رو بزنم کیفیت مییاد رو قرمز و پایین میاد ولی اگه مثلا 2 فیلم دیگر رو انتخاب میکردم که زمان یا حالا فرمتشون جور دیگری بود کیفیت همچنان روی سبز و عالی میموند
کلا میشد فهمید الان کیفیت فیلم پایینه یا نه ولی الان دیگه نه:(
کلا میشد فهمید

دوست عزیزمن الان عکس بالا رو که انداختی دیدم. شما مثلا فیلم hurt locker رو در دو قسمت گذاشتی. خود این برنامه قابلیت این رو داره که دو تکه فیلم رو به هم بچسبونه اگرزیرنویس های شما دقیقا تنظیم شده می تونید اینکار رو بکنید و همچنین اگردو تکه فیلم شما avi باشه به راحتی با برنامه virtual dub درکمتر از5 دقیقه فیلم تون رو به هم بچسبونید و با همون خروجیتحویل بگیرید .آموزش اون هم در همین بخش هست.

Majid_4553
16-06-2010, 21:03
والا برنامه که زیاد هست مثلا برنامه DVD ROXIO HIT PRO که خیلی حرفه ای هست.

---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------

لینک دانلود این برنامه رو لطف میکنید

hamidR15
21-06-2010, 10:04
سلام
دوستان،ورژن 5 اين نرم افزار عالي نيومده هنوز؟

hamidR15
21-06-2010, 11:48
سلام
دوستان،نسخه 5 اين نرم افزار عالي نيومده هنوز؟
سلام مجدد
اين جديدترين ورژن نسخه 4 هست.4.0.12.327
ظاهرا هنوز نسخه 5 رو ننوشتند:31:

Facon_Archi
30-06-2010, 16:35
آقا این چرا زیرنویس فارسی رو نمایش نمیده بعد از تبدیل؟
روی منو با چه دکمه ای میشه حرکت کرد؟ با جهت های بالا پایین و اینا نمیشه

senatore20042003
01-07-2010, 22:38
آقا این چرا زیرنویس فارسی رو نمایش نمیده بعد از تبدیل؟
روی منو با چه دکمه ای میشه حرکت کرد؟ با جهت های بالا پایین و اینا نمیشه

دوست عزیز اگر از power dvd استفاده میکنی با کلیک راست بر روی گزینه سابتایتل روانتخاب کنید و پرشین رو انتخاب کنید ولی اگر با km player کار میکنید با کلیک راست بر روی صفحه و سابتایتل گزینه show رو تیک بزن و بعد فارسی رو اتخاب کن.

Facon_Archi
02-07-2010, 19:54
دوست عزیز اگر از power dvd استفاده میکنی با کلیک راست بر روی گزینه سابتایتل روانتخاب کنید و پرشین رو انتخاب کنید ولی اگر با km player کار میکنید با کلیک راست بر روی صفحه و سابتایتل گزینه show رو تیک بزن و بعد فارسی رو اتخاب کن.

با DVD player:d
با کامپیوتر که بخش میکنه ولی با دی وی دی پلیر نه!خیلی عجیبه:13:

senatore20042003
04-07-2010, 21:57
با DVD player:d
با کامپیوتر که بخش میکنه ولی با دی وی دی پلیر نه!خیلی عجیبه:13:

دوست عزیز اگر با تبدیل همینبرنامه این عیب پیدا میشه .شما یک نسخه دیگه از برنامه رو اجرا کن این ورژن 4 خیلی عیب ها داره شما نسخه های 3رو تست بزن.

mohammadirani
04-09-2010, 18:34
سلام

من 19پارت ویدیویی رو میخوام با این برنامه رایت بزنم تا تو دی وی پلیر خونگی دیده شه.با دوربین فیلم برداری، فیلم گرفتم .منتها چون تو ساعات مختلف بوده به صورت 19 بخش جداست
حالا میخوام رایت بزنم به صورت دی وی دی نه دیتا

مشکل اینجاست که این برنامه میاد چندین منو میسازه
میخوام طوری باشه این 19 پارت به هم بچسبند و به صورت یک فایل پخش شوند

چه کار میشه کرد

الان ConvertXToDVD v4.0.12.327 Final نصبه، ConvertXToDVD.3.8.0.193f.Final رو هم دارم
چه شکلی میشه جوین کرد با این برنامه.با هر کدوم از این دو ورژن

با Allok Video Joiner v4.4.1117 که جوین میزنم کیفیت میاد پایین

حالا ممنون میشم کسی کمک کنه

senatore20042003
05-09-2010, 20:35
سلام

من 19پارت ویدیویی رو میخوام با این برنامه رایت بزنم تا تو دی وی پلیر خونگی دیده شه.با دوربین فیلم برداری، فیلم گرفتم .منتها چون تو ساعات مختلف بوده به صورت 19 بخش جداست
حالا میخوام رایت بزنم به صورت دی وی دی نه دیتا

مشکل اینجاست که این برنامه میاد چندین منو میسازه
میخوام طوری باشه این 19 پارت به هم بچسبند و به صورت یک فایل پخش شوند

چه کار میشه کرد

الان ConvertXToDVD v4.0.12.327 Final نصبه، ConvertXToDVD.3.8.0.193f.Final رو هم دارم
چه شکلی میشه جوین کرد با این برنامه.با هر کدوم از این دو ورژن

با Allok Video Joiner v4.4.1117 که جوین میزنم کیفیت میاد پایین

حالا ممنون میشم کسی کمک کنه

دوست عزیزخود برنامه این قابلیت رو داره که فیلم ها رو به هم بچسبونه شمااگر پارت اول فیلم رو انتخاب کنید از منو فایل بر روی فیلم کلیک کنید و بر روی گزینه merge more file to this titleset انتخاب کنید در صفحه ای که باز میشه از منو add یک به یک پارت ها رو انتخاب کنید.

jivara
07-09-2010, 16:10
دوستان من هر چی فیلم زیرنویس دار تبدیل میکنم زیرنویسش نمیاد ؟! علت چیه ؟

این ورژن ConvertXToDVD v4.0.12.327 هم دارم ...

ممنون میشم یه راهنمایی کامل کنید ...

senatore20042003
15-09-2010, 21:19
دوستان من هر چی فیلم زیرنویس دار تبدیل میکنم زیرنویسش نمیاد ؟! علت چیه ؟

این ورژن ConvertXToDVD v4.0.12.327 هم دارم ...

ممنون میشم یه راهنمایی کامل کنید ...

دوست عزیز اگر کدک های صوتی و تصویری رو نصب کردید شاید مشکل ازورژن برنامه باشه .می تونید با یک ورژن مثل این کار کنید
VSO ConvertXtoDVD 3.6.2.153 Final

jivara
06-10-2010, 13:11
من یه فایل ویدئویی با فرمت mkv دارم ...

دقیقه 1 این فیلم یه مشکل داره یعنی وقتی نگاه میکنم بر میگرده از اول ! حتما باید این قسمت رو بزنم جلو ...

حالا وقتی میخوام با نرم افزار ConvertXToDVD تبدیل به دی وی دیش کنم فقط تا دقیقه 1 تبدیل میکنم ...

به نظر شما باید چیکار کنم ؟

senatore20042003
07-10-2010, 01:05
من یه فایل ویدئویی با فرمت mkv دارم ...

دقیقه 1 این فیلم یه مشکل داره یعنی وقتی نگاه میکنم بر میگرده از اول ! حتما باید این قسمت رو بزنم جلو ...

حالا وقتی میخوام با نرم افزار ConvertXToDVD تبدیل به دی وی دیش کنم فقط تا دقیقه 1 تبدیل میکنم ...

به نظر شما باید چیکار کنم ؟

دوست عزیز شما باید فیلم رو با یک نرم افزار به دو تکه تقسیم کنید ودوباره اونها رو به هم بچسبونید .بعد با برنامه فیلم رو تبدیل کنید.

jivara
23-10-2010, 13:48
سلام دوستان ...

چرا بعضی از فیلم ها که تبدیل میشن منو اولشون نمیاد ؟!

یه سوال در مورد زیرنویس ...

هنگامی که زیرنویس فیلمها رو تبدیل میکنیم آیا روشی وجود داره که نخواد گزینه setting ... language.... رو انتخاب کنیم . یعنی از همون ابتدا زیرنویس فعال باشه .

ممنون میشم راهنمایی کنید

senatore20042003
23-10-2010, 21:44
سلام دوستان ...

چرا بعضی از فیلم ها که تبدیل میشن منو اولشون نمیاد ؟!

یه سوال در مورد زیرنویس ...

هنگامی که زیرنویس فیلمها رو تبدیل میکنیم آیا روشی وجود داره که نخواد گزینه setting ... language.... رو انتخاب کنیم . یعنی از همون ابتدا زیرنویس فعال باشه .

ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزیز اگر درتصویرپست اول دیده باشید اگرتیک شماره 5رو بزنید درابتدایفیلم دیگه منوهای مربوط بهتنظیمزبان و... نشون داده نمیشه.

jivara
27-10-2010, 19:47
سلام سناتور...

آیا راهی وجود داره که فیلم ها با سرعت بالاتری تبدیل بشن ؟

senatore20042003
04-11-2010, 02:36
سلام سناتور...

آیا راهی وجود داره که فیلم ها با سرعت بالاتری تبدیل بشن ؟

دوست عزیز اگر سیستم شما قوی تر باشه سرعت کانورت کردن بالاتر میره.

M3HRD@D
07-11-2010, 13:56
دوستان وقتی میخوام برا فیلم منو بزارم این پیغام رو میده؟

برنامه رو از دوباره هم نصب کردم باز درست نشد

M3HRD@D
10-11-2010, 20:27
دوستان وقتی میخوام برا فیلم منو بزارم این پیغام رو میده؟

برنامه رو از دوباره هم نصب کردم باز درست نشد
کسی نیست جواب مارو بده؟

senatore20042003
14-11-2010, 21:02
کسی نیست جواب مارو بده؟

دوست عزیزیک ورژن دیگه رو امتحان کن/

blackspider
19-11-2010, 13:40
دوستان من یه دی وی دی با این نرم افزار ساختم اما تو دستگاههای دی وی دی پلیر اجرا نمیشه با اینکه تو کامپیوتر به راحتی
اجرا می شه، شما می دونید چرا؟؟

senatore20042003
22-11-2010, 21:04
دوستان من یه دی وی دی با این نرم افزار ساختم اما تو دستگاههای دی وی دی پلیر اجرا نمیشه با اینکه تو کامپیوتر به راحتی
اجرا می شه، شما می دونید چرا؟؟

شاید با سرعت بالا رایت کردید .اگر این طور نیست یکباربرنامه رو پاک کنید واز یک ورژن دیگه استفاده کنید.

kiuna
25-11-2010, 11:03
زیرنویس srt که میزارم بعد از رایت به صورت حروف بهم ریخته نشون میده !
و فارسی نشون نمیده چیکارکنم ؟

kiuna
25-11-2010, 18:45
کسی نمی تونه کمک کنه ؟

senatore20042003
25-11-2010, 19:46
کسی نمی تونه کمک کنه ؟

دوست عزیز شماباید کدک های زبان فارسی رو رویسیستم نصب کنید.برای اینکار سی دی ویندوزرو بگذارید و از کنترل پنل regional language رفته و گزینه های زبانرو باید بر روی فارسی و ایران بگذارید.

kiuna
26-11-2010, 11:43
دوست عزیز شماباید کدک های زبان فارسی رو رویسیستم نصب کنید.برای اینکار سی دی ویندوزرو بگذارید و از کنترل پنل regional language رفته و گزینه های زبانرو باید بر روی فارسی و ایران بگذارید.
نه کدک رو نصب کردم و قتی تو قسمت زیرنوییس میرم و فونت فارسی رو انتخاب میکنم و فارسی تایپ می کنم
درست می نویسه اما تو فیلم درست نشون نمیده
فکر می کنم code توی قسمت زیرنویس بهم ریخته باشه روی utc8 یونیکد گذاشتم بازم فرقی نکرد

senatore20042003
26-11-2010, 22:43
نه کدک رو نصب کردم و قتی تو قسمت زیرنوییس میرم و فونت فارسی رو انتخاب میکنم و فارسی تایپ می کنم
درست می نویسه اما تو فیلم درست نشون نمیده
فکر می کنم code توی قسمت زیرنویس بهم ریخته باشه روی utc8 یونیکد گذاشتم بازم فرقی نکرد

شما چند تا کاربکنید.اول موقع سیو کردن شما encoding رو بر روی ansi بگذار. دیگه شاید زیرنویس تون ایراد داشته باشه شما محتویات داخل زیرنویس رو انتخاب کنید و داخل یک زیرنویس که سالم هست کپی و جایگزین کنید.ولی باز هم فکر کنم شما زبان فارسی رو کامل روی سیستم نصب نکردید.

kiuna
27-11-2010, 00:12
شما چند تا کاربکنید.اول موقع سیو کردن شما encoding رو بر روی ansi بگذار. دیگه شاید زیرنویس تون ایراد داشته باشه شما محتویات داخل زیرنویس رو انتخاب کنید و داخل یک زیرنویس که سالم هست کپی و جایگزین کنید.ولی باز هم فکر کنم شما زبان فارسی رو کامل روی سیستم نصب نکردید.
از لحاظ درست بودن زبان سیستم که مطمئن هستم چون تا قبل از این چند بار باهاش dvd درست کردم
اما این فیلم رو نمی تونم هر کاری میکنم درست نمیشه 3 تا dvd هم حروم کردم
از یه زیرنویس دیگه هم استفاده کردم اما همون طوری بود

blackspider
06-12-2010, 16:11
شاید با سرعت بالا رایت کردید .اگر این طور نیست یکباربرنامه رو پاک کنید واز یک ورژن دیگه استفاده کنید.

سرعت 8 رایت کردم،
برای اجرا روی دی وی دی پلیر باید با چه سرعتی رایت کرد؟؟

senatore20042003
07-12-2010, 00:28
سرعت 8 رایت کردم،
برای اجرا روی دی وی دی پلیر باید با چه سرعتی رایت کرد؟؟

معمولا تو رایت dvd میگن سرعت پایین تر باشه بهتره چون تو همه جور پلیرینشون داده می شه.شما اگر می تونی با 4رایت کن.

Amin.P30
10-12-2010, 20:01
سلام.
من با این نرم افزار ورژن 4 یک فیلم تبدیل کردم اما زییرنویس بهش نچسبید.
زیرنویس فیلم داخل پوشه فیلم هستش .
من فیلم رو ADD کردم و در قسمت SUBTITTLE ش زیرنویس رو شناخته(تصویر زیر)
از جایی دیگه باید زیرنویس رو اضافه کنم یا نه؟
با این کار بعد از تبدیل زیرنویس نمیاد و توی تصویر پیش نمایش هم زیر نویس نمیاد.چیکار باید کرد؟

Davood_titan
10-12-2010, 22:48
سلام دوستان 
میشه تو این برنامه منو های بیشتری قرار داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Amin.P30
11-12-2010, 16:10
سلام دوستان
میشه تو این برنامه منو های بیشتری قرار داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم میشه.
شما توی پوشه نرم افزار برین توی پوشه مربوطه میتونید منو اضافه کنید.

Davood_titan
11-12-2010, 21:09
فکر کنم میشه.
شما توی پوشه نرم افزار برین توی پوشه مربوطه میتونید منو اضافه کنید.

منوها رو از کجا باید دانلود کنم 

mohsen_1363
04-01-2011, 03:37
<font color="Blue">سلام
من تو تنظیمات تیک 2PASS رو میزنم 2 بار تبدیل میزنه ؟؟؟ 

jivara
20-01-2011, 21:31
دانلود ورژن جدید VSO ConvertXtoDVD 4.1.9.347 Final

__________________________________________________ _______________________________________

دانلود نسخه پرتابل

BEHZAD2007
20-01-2011, 21:56

دوست عزیز باید بدونم با چه پلیری فیلمو پخش میکنی ولی تو خود پلیر تو option میری تو قسمت subtitle تو قسمت font style باید دنبال حالت arabic باشی وقتی انتخاب کردی یه بار پلیر رو میبندی و باز میکنی
امیدوارم درست بشه

senatore20042003
23-01-2011, 18:47
دوست عزیز باید بدونم با چه پلیری فیلمو پخش میکنی ولی تو خود پلیر تو option میری تو قسمت subtitle تو قسمت font style باید دنبال حالت arabic باشی وقتی انتخاب کردی یه بار پلیر رو میبندی و باز میکنی
امیدوارم درست بشه

دوست عزیز اگر توی کامپیوتر درست نشون میده و در پلیر حروفبه هم ریخته هست باید بری تو کنترل پنلregional language و بعد در قسمت زبان فارسی و ایران رو انتخاب کنی

BEHZAD2007
24-01-2011, 13:52
دوست عزیز اگر توی کامپیوتر درست نشون میده و در پلیر حروفبه هم ریخته هست باید بری تو کنترل پنلregional language و بعد در قسمت زبان فارسی و ایران رو انتخاب کنی

دوست عزیز اول باید زبان فارسی نصب باشه دیگه و تو پلیر مطمئن باشید حتما تنظیماتی شبیه به کامپیوتر داره شما یکم تو منو سرچ کنید

sepehr_x50
27-01-2011, 08:50
سلام.
تاحالا واستون پیش اومده با این نرم افزار یه فیلمو به دی وی دی تبدیل کنید و بعد از تبدیل فیلمتون کند پخش شه؟!
از آخرین ورژن ConvertXtoDVD 4 استفاده میکنم ولی به یه فیلم فرمت mkv این مشکلو دارم که بعد از تبدیل فیلم به صورت تیکه تیکه پخش میشه با مکس های کوتاه ... !

senatore20042003
29-01-2011, 07:21
سلام.
تاحالا واستون پیش اومده با این نرم افزار یه فیلمو به دی وی دی تبدیل کنید و بعد از تبدیل فیلمتون کند پخش شه؟!
از آخرین ورژن ConvertXtoDVD 4 استفاده میکنم ولی به یه فیلم فرمت mkv این مشکلو دارم که بعد از تبدیل فیلم به صورت تیکه تیکه پخش میشه با مکس های کوتاه ... !

دوست عزیز یک بار کدک های صوتی و تصویری رو پاک کن آخرین ورژن اون رو نصب کن.

ALI-17
29-01-2011, 07:35
سلام/آیا میشه با این برنامه به جای 120دقیقه مثلا 240دقیقه تو یه dvd رایت کرد؟

senatore20042003
31-01-2011, 18:45
سلام/آیا میشه با این برنامه به جای 120دقیقه مثلا 240دقیقه تو یه dvd رایت کرد؟

دوست عزیزشما می تونید با این برنامه تا4 فیلم رو بر روی یک Dvd رایت کنید.

ALI-17
01-02-2011, 19:55
دوست عزیزشما می تونید با این برنامه تا4 فیلم رو بر روی یک Dvd رایت کنید.
چطوری؟:10:

senatore20042003
02-02-2011, 19:45
چطوری؟:10:

دوست عزیز این آموزش رو ببین .با تشکر ازدوست عزیزم jim در عصر جوان.

---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------

با تشکر ازدوست عزیزم یوسف در عصر جوان لینک آموزش قرار دادن 4 فیلم در یک dvd هم به پست اول اضافه شد.دوستان استفاده کنند

sepehr_x50
04-02-2011, 08:09
سلام.

دوست عزیز یک بار کدک های صوتی و تصویری رو پاک کن آخرین ورژن اون رو نصب کن.

سلام. اینکارو انجام دادم، ولی درست نشد. فایل اصلی (mkv) رو به mp4 تبدیل کردمو بعدش دادم به ConvertXtoDvd که مشکل حل شد... :10:

ferdfe
16-03-2011, 09:43
من می خوام وقتی که تبدیل کردم اول منو بیاد بعد قسمت تنظیمات و بعد فیلم تمام شد بره فیلم بعدی یعنی دیگه منو نیاد
باید کدوم یکی از اینا را انتخاب کنم !!!

senatore20042003
16-03-2011, 22:19
من می خوام وقتی که تبدیل کردم اول منو بیاد بعد قسمت تنظیمات و بعد فیلم تمام شد بره فیلم بعدی یعنی دیگه منو نیاد
باید کدوم یکی از اینا را انتخاب کنم !!!

دوست عزیز طبق تصویر و آموزش پست 1 شما تیک گزینه PLAY VIDEO ON AFTER THE OTHER رو بزنید.

ferdfe
17-03-2011, 08:41
دوست عزیز طبق تصویر و آموزش پست 1 شما تیک گزینه PLAY VIDEO ON AFTER THE OTHER رو بزنید.

اینجوری که بعد از تموم شدن فیلم اول دوباره منو میاد !!
من می خوام بعد از اینکه فیلم اول تموم شد بره فیلم دوم

senatore20042003
17-03-2011, 19:49
اینجوری که بعد از تموم شدن فیلم اول دوباره منو میاد !!
من می خوام بعد از اینکه فیلم اول تموم شد بره فیلم دوم

دوست عزیز شما تیک گزینه های دیگه رو بردار.برایاینکه زیاد معطل نشی ابتدا بر روی فیلم های 3/4 دقیقه ای تست کن.

Golbarg01
30-04-2011, 21:11
سلام
این برنامه ی خوبیه؟
کیفیت رو پایین نمیاره برای تبدیل فیلم های mkv یا avi به dvd?
زیر نویس فارسی رو هم میچسبونه به صورت هارد؟

Davood_titan
30-04-2011, 22:00
بچه ها الان بهترین ورژن این برنامه بدون ایرادش چیه که نصب کنم

مهندس الهه
04-06-2011, 15:10
سلام
یکی از دوستانم با این نرم افزار قصد داره فیلمی با فرمت mkv رو تبدیل به dvd کنه
زیرنویس هم فرمتش sub و idx است
بعد تبدیل زیرنویس موجود نیست

مشکل از کجا میتونه باشه ؟

اگر آموزش پست اول رو هم در یک سرور بهتر آپلود کنید ممنون میشم

alinasrollahi
06-06-2011, 23:53
من نسخه4.0.9.322 این برنامه رو دارم ولی رجیستر نیست از کجا میتونم یه سریال نامبر برای این برنامه پیدا کنم؟
اگه برای نسخه4.1.19.365 هم سریال نامبر داشتید خوبه
ممنون

senatore20042003
09-06-2011, 10:03
سلام
یکی از دوستانم با این نرم افزار قصد داره فیلمی با فرمت mkv رو تبدیل به dvd کنه
زیرنویس هم فرمتش sub و idx است
بعد تبدیل زیرنویس موجود نیست

مشکل از کجا میتونه باشه ؟

اگر آموزش پست اول رو هم در یک سرور بهتر آپلود کنید ممنون میشم

دوست عزیز اگر زیرنویس شما ایرادی نداشته باشه می تونه دو تا علت داشته باشه،یا می تونه از نصب نبودن کدک باشه یا اینکه ورژن برنامه .آخرین کدک های صوتی و تصویری رو اگر نصب کردید و مشکلپابرجاست ورژن برنامه رو عوض کنید .چون بعضی ازورژن های برنامه با sub/idx مشکل داره.

---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------

من نسخه4.0.9.322 این برنامه رو دارم ولی رجیستر نیست از کجا میتونم یه سریال نامبر برای این برنامه پیدا کنم؟
اگه برای نسخه4.1.19.365 هم سریال نامبر داشتید خوبه
ممنون

دوست عزیز اینها رو امتحان کنید.

XXXT9-LJGSG-SV3ZW-9JSF5-LZFCL-4
JUNGE-WSBBB-ZHR9J-WVTU3-RRQ57-4
9QQFB-C57Z4-76JTG-LF5EY-Q9WNM-3
C8VAX-L6GB7-5GFDS-QUNNX-VUWEE-4
66JER-A392X-TU5K7-GQVXL-L3JLP-4
EV2DA-VCV54-JAJVJ-H3B7K-8SZH6-4
DUNNN-7H9SK-M4FC5-YB4R7-B2YEK-3

ilililililiili
12-09-2011, 12:34
سلام من همین الان خواستم که آموزش و بخونم ولی چرا عکس هاش برداشته شده؟

senatore20042003
13-09-2011, 17:20
سلام من همین الان خواستم که آموزش و بخونم ولی چرا عکس هاش برداشته شده؟

دوست عزیز عکس ها احتمالا به خاطر فیتیله شدن سایت آپلود عکس ها دیده نمیشن.اما آموزش کامل برنامه به همراه عکس های اون در هپست اول در فایل pdf گذاشته شده اون رو دانلود کنید.

alone_boy
21-10-2011, 10:39
سلام
یه فلش رو آوردن که دو فصل سریال نیکیتاست و میخوان که جوری تبدیلش کنم که وقتی فلش رو به DVD Player وصل میکنم خونده بشه
این نرم افزار قابلیت انجام این کار رو داره یا باید فایلهای تبدیل شده ریخته بشن روی DVD؟

senatore20042003
23-10-2011, 19:19
سلام
یه فلش رو آوردن که دو فصل سریال نیکیتاست و میخوان که جوری تبدیلش کنم که وقتی فلش رو به DVD Player وصل میکنم خونده بشه
این نرم افزار قابلیت انجام این کار رو داره یا باید فایلهای تبدیل شده ریخته بشن روی DVD؟

والا دوست عزیز چون پلیر فلش خور ندارم نمی دونم میشه یا نه .شما برای اینکه زیاد وقتت گرفته نشه .به صورت تست این کار رو بر روی یکتکه فیلم 3 یا 4 دقیقه ای انجام بده .ببین نتیجه میگیری یا نه.

B3HZ@D
30-10-2011, 19:45
سریال نامبر نسخه 3.3.1.98 کار نمیکنه...اگه میشه یک سریال نامبر دیگه معرفی کنین

B3HZ@D
01-11-2011, 23:22
این نرم افزاری که توی آموزش قرار داده شده کدام نسخه است؟!
یک سری گزینه ها توی نرم افزار وجود داره که در آموزش گفته نشده یا گزینه ها با نکات آموزشی متفاوته

senatore20042003
06-11-2011, 00:43
این نرم افزاری که توی آموزش قرار داده شده کدام نسخه است؟!
یک سری گزینه ها توی نرم افزار وجود داره که در آموزش گفته نشده یا گزینه ها با نکات آموزشی متفاوته

دوست عزیز ورژن برنامه با اونی که در پست اول اومده فرق می کنه اما با یک مقدار دقت می تونید از عهده کاربر بیایید.

B3HZ@D
23-11-2011, 07:38
نرم افزار دیگه ای هست که منوهای حرفه ای تر بسازه ؟
البته این نرم افزار کارش خیلی خوبه ولی منوهایی که داره خیلی ساده هستن

senatore20042003
23-11-2011, 19:10
نرم افزار دیگه ای هست که منوهای حرفه ای تر بسازه ؟
البته این نرم افزار کارش خیلی خوبه ولی منوهایی که داره خیلی ساده هستن

نرم افزارزیاد هست ولی خب به خاطراینکه این نرم افزار ساده هست طرفدار زیاد داره و گرنه نرم افزاری مثل TMPGEnc_4.0_XPress_هست که خیلی حرفه ای هست ولی خیلی هم کار با اون مشکل هست.

B3HZ@D
24-11-2011, 04:57
بله کار با این نرم افزار راحته ولی منوهای ساده ای داره
میخواستم یک تنوعی در منوها باشه و تقریبا یک چیز خاصی باشه
این نرم افزاری که معرفی کردین قابلیت قراردادن زیرنویس و ساخت منو هم داره؟

senatore20042003
25-11-2011, 00:48
بله کار با این نرم افزار راحته ولی منوهای ساده ای داره
میخواستم یک تنوعی در منوها باشه و تقریبا یک چیز خاصی باشه
این نرم افزاری که معرفی کردین قابلیت قراردادن زیرنویس و ساخت منو هم داره؟
دوست عزیز اگر با برنامه های گرافیک مثل فتوشاپ آشنا باشید می تونید منو های حرفه ای تری طراحی کنید.
نرم افزار tmpeg هم خیلی حرفه ای و خیلی شلوغه من نتونستم با اون کار کنم.

Terova
14-12-2011, 18:02
آیا میشه یک تصویر اون پشت Menu قرار بدیم..

B3HZ@D
14-12-2011, 21:58
بله میشه . توی اون فایل آموزشی مشخص شده که چطور منوی مورد نظر رو تغییر داد.
به هر حال من یک توضیح کوچک میدم

در قسمت یک دابل کلیک کنید و لیست منوی انتخابی میاد که اینجا Default , simple menu رو انتخاب کردیم

در قسمت دوم هم که دابل کلیک کنید اونجا میتونید عکس یا فیلم وارد کنید تا در بک گراند منو قرار بگیره

ولی اگه آموزشی رو که در پست اول هست دنبال کنین خیلی بهتر متوجه میشید

B3HZ@D
22-12-2011, 13:03
زیرنویس هایی که در این برنامه وارد میشه سایز فونت باید چقدر باشه؟
من سایز فونت ها رو بر روی 22 قرار میدم ولی به نظرم فونت ها ریز هستن...باید از چه سایزی استفاده کرد؟!

senatore20042003
25-12-2011, 19:48
زیرنویس هایی که در این برنامه وارد میشه سایز فونت باید چقدر باشه؟
من سایز فونت ها رو بر روی 22 قرار میدم ولی به نظرم فونت ها ریز هستن...باید از چه سایزی استفاده کرد؟!

من هم خودم فونت رو 22 میگذارم .ولی به صورت بولد و بهترین فونت هم برایاین کار فونت f trafic هست.

B3HZ@D
29-12-2011, 17:57
درود
یک فیلم رو زیرنویس کردم ولی وقتی در DVD Player های خانگی اونو قرار میدم زیرنویس درست نمایش داده نمیشه.
ولی قبل از تبدیل زیرنویس مشکلی نداشت و بخوبی روی سیستم نمایش داده شد.
البته DVD ساخته شده رو هم که در کامپیوتر میذارم زیرنویس درست نمایش داده نمیشه.
مشکل از چیه ؟!

senatore20042003
30-12-2011, 00:11
درود
یک فیلم رو زیرنویس کردم ولی وقتی در DVD Player های خانگی اونو قرار میدم زیرنویس درست نمایش داده نمیشه.
ولی قبل از تبدیل زیرنویس مشکلی نداشت و بخوبی روی سیستم نمایش داده شد.
البته DVD ساخته شده رو هم که در کامپیوتر میذارم زیرنویس درست نمایش داده نمیشه.
مشکل از چیه ؟!

دوست عزیز مشکل از نصب نبودن کدک های زبان فارسی بر روی سیتم شماهست باید زبان فارسی رو کامل روی سیستمتون نصب کنید.

B3HZ@D
31-12-2011, 22:38
فکر نکنم مشکل این چیزی باشه که شما گفتین...چون با بقیه فیلم ها و زیرنویس ها هیچ مشکلی نداشتم
یعنی هر فیلمی رو که بر روی DVD تبدیل کردم مشکلی نداشت و زیرنویس بدون مشکل بود
از بین اون همه فیلم تنها همین یکی همچین مشکلی داشت

MILAD MGH
28-01-2012, 13:21
سلام.من وقتی یه سریال رایت میکنم برای اینکه مثلا قسمت اول تموم شد مستقیم بره قسمت دوم و نیاد توی منو کدوم تیک رو باید بزنم/بردارم؟؟

senatore20042003
28-01-2012, 19:15
سلام.من وقتی یه سریال رایت میکنم برای اینکه مثلا قسمت اول تموم شد مستقیم بره قسمت دوم و نیاد توی منو کدوم تیک رو باید بزنم/بردارم؟؟

همونطور که تو توضیحات اومده اگر تیک play video automatically (skip menu رو بزنید دیگه منو رو نشون نمیده.

MILAD MGH
30-01-2012, 18:10
همونطور که تو توضیحات اومده اگر تیک play video automatically (skip menu رو بزنید دیگه منو رو نشون نمیده.

خیلی ممنون.یه سوال دیگه هم داشتم.وقتی سریال رو رایت میکنم مثلا 10 قسمته.قسمت اول رو که انتخاب میکنم منو میره یه صفحه دیگه که درباره تنظیمات اون قسمت مثل زیرنویس و ... هست.
کاری میشه کرد که بعد از انتخاب فیلم از همون منوی اول مستقیم فیلم پلی بشه؟

bright_star
30-01-2012, 23:14
سلام خدمت دوستان و مدیران گرامی

من ورژن 4 نصب کردم روی ویندوز سون . وقتی به فیلمی زیرنویس اضافه می کنم ، بعد از کانورت . زیرنویس فیلم و با حروف عجیب نمایش میده . اما قبل از کانورت وقتی با kmplayer فیلم می بینم و زیرنویس اضافه می کنم مشکلی ندارم .
این کار ها هم که جناب سناتور گفته بودن انجام دادم
بعد از نصب برنامه vobsub قرار دادن cd ویندوز در کامپیوتر مسیر زیر رو تو کامپیوترتون دنبال کنید.
Start/Control Panel/Clock,Language, and Region
از برگه Location ایران رو انتخاب کنید...
در برگه Keyboards and Language بر روی Change keyboards کلیک کنید...
در قسمت installed services بر روی دکمه add کلیک کنید و از بین زبان ها Persian رو انتخاب کنید... و در آخر روی apply و ok کلیک کنید...

senatore20042003
31-01-2012, 12:46
خیلی ممنون.یه سوال دیگه هم داشتم.وقتی سریال رو رایت میکنم مثلا 10 قسمته.قسمت اول رو که انتخاب میکنم منو میره یه صفحه دیگه که درباره تنظیمات اون قسمت مثل زیرنویس و ... هست.
کاری میشه کرد که بعد از انتخاب فیلم از همون منوی اول مستقیم فیلم پلی بشه؟

دوست عزیز تو قسمت شما تیک skip root menu رو بزنید تا منو های اضافی برای شما نشون داده نشه.البته این برای ورژن 3 این برنامه هست من خیلی وقت هست با ورژن جدید برنامه کار نکردم شاید اسمش عوض شده باشه.

thecrow
25-02-2012, 20:58
آقا این مشکل فارسی نشدن زیرنویس هارو من هم با این برنامه دارم.
تمام تنظیمات قسمت region & language رو هم فارسی کردم ولی انگار جواب نمی ده :41:

senatore20042003
26-02-2012, 22:13
آقا این مشکل فارسی نشدن زیرنویس هارو من هم با این برنامه دارم.
تمام تنظیمات قسمت region & language رو هم فارسی کردم ولی انگار جواب نمی ده :41:

دوست عزیز بعضی از ورژن های برنامه این مشکل رو دارند اگر زیر نویس شما ایرادی نداره یک ورژن دیگه رو ازبرنامه تست بزنید.