ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری میشه اسکریپت هایی که نیاز به دیتابیس دارن رو روی کامپیوتر تست کرد ؟؟؟

rezaete
14-04-2008, 19:13
من از برنامه rapidphp 2007 واسه باز کردن php استفاده میکنم . چند تا اسکریپت دارم که میخواستم توی قسمت دانلود اسکریپت بزارم اما بعضی ها رو نمیدونم چکار میکنن . چطوری باید این اسکریپت ها رو تست کنم ؟؟؟

Mohsen khan
14-04-2008, 19:18
اگر نياز به ديتابيس هست با برنامه
wamp

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

rezaete
14-04-2008, 21:35
محسن جان نصبش کردم ، استارت هم میزنم اما وقتی توی taskbar ، روی آیکونش میرم ، مینویسه server offline . چکارباید بکنم ؟ یه سوال دیگه ، موقع نصب اون اسکریپت ها ، یوزرنیم و پسورد دیتابیس رو چی باید بنویسم ؟؟؟

Mr.K2
14-04-2008, 21:38
من از برنامه rapidphp 2007 واسه باز کردن php استفاده میکنم . چند تا اسکریپت دارم که میخواستم توی قسمت دانلود اسکریپت بزارم اما بعضی ها رو نمیدونم چکار میکنن . چطوری باید این اسکریپت ها رو تست کنم ؟؟؟

همونطور که محسن جان گفتند استفاده از لوکال هاست برای تست اسکریپتها خیلی خوبه ...
چند تا نرم افزار هم هست که خیلی خوبه ..

wamp server - easy php - Xamp

Mohsen khan
14-04-2008, 21:42
محسن جان نصبش کردم ، استارت هم میزنم اما وقتی توی taskbar ، روی آیکونش میرم ، مینویسه server offline . چکارباید بکنم ؟ یه سوال دیگه ، موقع نصب اون اسکریپت ها ، یوزرنیم و پسورد دیتابیس رو چی باید بنویسم ؟؟؟
روش كليك راست كنيد و فعالش كنيد
start all service
يوزر : localhost
پسورد : هيچي نزنيد

Mr.K2
14-04-2008, 21:42

شما start all sevices رو بزن ...
بعدش بزن روی لوکل هاست ...
برای یوزر نیم هم بزن root و پسورد رو خالی بزار ...