مشاهده نسخه کامل
: سلام کمک در مورد نصب افیس 2007
سلام من وقتی میخوام افیس نصب کنم با یه پیغامی روبرو میشم که میگه این فایل نیست
OfficeMUI.msi خب من همیشه از این سی دی استفاده میکردم و چنین مشکلی نداشتم
اگه میشه بگین کجا مشکل هست و یا اینکه دانلود این که نیست رو برام بزارین
ممنون
سلام دوست عزيز
يه همچين فايلي بايد روي همون سي دي آفيس باشه
امكان اينكه سي دي خش دار بوده و نتونسته بخونه يا اينكه كثيف بوده هم هست
شما يه بار سي دي رو پاك كن ببين مشكلتحل ميشه اگه نه تا برات فايل رو آپ كنم
موفق باشي
سلام
احتمالا همون مشکل از سی دی هست
این کارو کردم نشد
اگه براتون مشکلی نیست زحمتشو برام بکش
ممنون
سلام
نه عزيزجان چه مشكلي
اينم خدمت شما دوست عزيز
OfficeMUI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
خوبی
ببخش یه مشکلی هست وقتی میرم دانلود کنم یه چنین خطایی میده
ممنون میشم راهنماییی کنید
You are already downloading a file from IP-address 193.188.105.230. To download another file you have to wait until current download process is finished.
In case you are not downloading anything and got this message, then you are using a proxy-server or a shared IP-address.
With Premium account you can download many files at the same time even if the proxy-server is used. Get your Premium account right now to download instantly.
سلام
خوبی
ببخش یه مشکلی هست وقتی میرم دانلود کنم یه چنین خطایی میده
ممنون میشم راهنماییی کنید
You are already downloading a file from IP-address 193.188.105.230. To download another file you have to wait until current download process is finished.
In case you are not downloading anything and got this message, then you are using a proxy-server or a shared IP-address.
With Premium account you can download many files at the same time even if the proxy-server is used. Get your Premium account right now to download instantly.
سلام و مرسي
عزيزجان خب اين بخاطر اينه كه شما كه كاربر عادي (داراي محدوديت) از سايت فورشير هستي همزمان نميتوني بيشتر از يك فايل را از اون سايت دانلود كني
البته اين مشكل در دانلود از فورشير هنگام استفاده از پ ر و ك س ي يا در صورت شير بودن آي پي شما هم پديد مياد
دوباره تلاش كن
موفق باشي
سلام
ببخش من هنوز مشکلم برطرف نشده سه تا سی دی اوریجینال گرفتم دو بار ویندوز رو عوض کردم ولی باز هم با همین مشکل روبرو میشم
حتی فایلی رو که گذاشتین رو هم قبول نمیکنه
خواهش اگه کسی مشکل رو میدونه کمک کنه
ممنون
سلام به همه
ببخشید یعنی یکی پیدا نشد مشکل منو رفع کنه
خواهش اگه کسی میتونه کمکی کنه بگه چیکار کنم که مشکلم برطرف بشه
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.