ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرآن به صورت pdf

aboozar728
13-04-2008, 18:28
با سلام و تشکر به خاطر سایت پر محتواتون
من یک قرآن به صورت pdf آپلود کردم که اگه خوشتون اومد و مشکلی هم نداشت اونو توی سایتتون بذارین
ممنون از زحمات شما عزیزان
آدرس مستقیم فایل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

واگر احیانا جواب نداد

aboozar728
16-04-2008, 21:32
لینک پایین صحیح است

negahefarda
16-04-2008, 21:41
آق دستت درد نکنه ..

aboozar728
16-04-2008, 21:42
با سلام مجدد
دوستان امیدوارم قرآن قبلی را دانلود کرده و لذت برده باشید . این دفعه یک قرآن عثمان طه به صورت pdf براتون گذاشتم وبرای این که زمان خوندن اون چشماتون اذیت نشه زمینش رو هم خاکستری کردم . با تشکر
لینک مستقیم

لینک غیر مستقیم

aboozar728
17-04-2008, 02:17
سلام
این هم یک ترجمه از قرآن که به صورت pdf است .
لینک مستقیم
لینک غیر مستقیم
در ضمن مطمئنم که همه شما از من واردترین ولی بد ندیدم یادآوری کنم در موقع کار با adobe acrobat reader کلید home به نقطه ی شروع پی دی اف میره end به آخر و در چهار جهت اصلی جهت سمت راست صفحه ی بعد و جهت سمت چپ به صفحه قبل می ره .
موفق باشید .

aboozar728
17-04-2008, 13:56
سلام
بچه ها یه نرم افزار قرآنی کم حجم پیدا کردم هر چند فونت عربیش چندان تعریفی نداره ولی در هر صفحه فقط یک آیه با ترجمه داره و چنان جذابه که اگه آیه اول یه سوره رو خوندین دلتون می خواد تا آخر سوره رو بخونید . از دیگر قابلیت های این برنامه چاپ و save هر سوره می باشد . این برنامه در زمان انتظار دانلود یک نرم افزار بهترین استفاده از زمان است .
لینک نرم افزار

aboozar728
20-04-2008, 01:40
سلام
امروز یه ترجمه روان از قرآن براتون گذاشتم که اگه ترجمه دو سطر بالاتر رو دانلود نکردید این یکی رو دانلود کنی خیلی ساده تره
لینک مستقیم
لینک غیر مستقیم

aboozar728
19-05-2008, 20:02
سلام به همگی دوستان بالاخره اصل نرم افزار میرعماد رو خریدم و قرآن پی دی اف با فونت زیبای نسخ عثمان طه تهیه کردم و تقدیمش میکنم به همه قرآن دوستان

یا

موفق باشید

rvin@
19-05-2008, 20:37
دستت درد نکنه عزیز. فقط یه خورده گیج شدیم اگه میشه همه رو (اونهایی که با هم فرق دارن) توی یه پست بنویس ببینیم آخه چی دانلود میکنیم.:46:

الان من قرآن عثمان طه رو که تو پست سومت گذاشتی دانلود کردم . حالا میخوام ببینم اون یکی لینک ها هم همونه. یه نظم مشتی بهشون بده دمت گرم.:10:

Havbb
10-07-2008, 23:42
باید توی قسمت آموزشهای الکترونیکی میذاشتی

seyed usef
16-05-2012, 08:04
dastetoon talla aghayon...
mamnoon