مشاهده نسخه کامل
: یه سوال از اساتید محترم
اقا من بعد از کلی استفاده از انتی ویروس های کرک شده و دردسرهای اپدیت شدن هاشون تصمیم گرفتم که یکی از انتی ویروسهای معروف رو به صورت قانون خریداری کنم و ازش به صورت درست و کامل استفاده کنم
برای همین میخواستم نظرتون رو در مورد اینکه کدوم یک از انتی ویروسهایی که در حال حاضر در ایران نمایندگی دارن استفاده کنم و اگه کسی از دوستان به صورت قانون از یکی از این شرکتها خریداری مرده بگه که ایا راضی هست از پشتیبانی اون شرکت یا اینکه نه و اینه اصلا فرقی داره با نسخه های کرک شده یا اینکه نه
در ظمن من یه کاربر خانگی هستم و به دلیل استفاده زیاد از اینترنت و داشتم ای دی اس ال دستگاه خیلی خیلی هم مورد حمله قرار میگیره و هم ویروسی میشه
من خودم بیشتر از نود32 خوشم میاد اخه این شرکت 2 نوع پک داره یکی انتی ویروس یکی دیگه هم سکیوریتی +فایروال هست که دومیش خیلی کامل تر هست اگه میشه منو راهنمایی کنید که اصلا ارزش داره برای 1 سال پولی بین 50تا 60 هزار تومان بدم یا نه
مرسی
مي توني از نود 32 يا كسپرسكي استفاده كني و هر دو تا داراي نمايندگي در ايران هستند و هر دو هم آنتي ويروس خوبي هستند.
به نظر من ارزشش رو داره.
lord_ashkan_z
14-04-2008, 15:09
در مورد نمايندگي نمي دونم ولي اگر مي خواهي واقعا پول خرج كني و يه آنيت ويروس مناسب بخري من پيشنهاد مي كنم كه kaspersky را تهيه كني چون nod 32 كرك شده اش هم تمام امكانات را داره(تقريبا) ولي كسپر هرچي هم سعي كني نميشه اصلي اش.
در ضمن كسپر يك نرم افزار امنيت اينترنتي هست كه كاري كه nod32 انجام مي ده فقط يكي از كارهاش هست.البته nod32 هم يك ويرايش به عنوان محافظ هوشمند داره، ولي چون اين را جديد ايجاد كرده توانمندي هاي كسپر را نداره.
البته با توجه به اين همه قابليت هاي كسپر معلوم است كه تا حدي سرعت را پايين مي آوره.
ولي كسپر هرچي هم سعي كني نميشه اصلي اش
یعنى چى؟
تنها فرق بین نسخه هاى اصل با نسخه هاى دیگه کاسپر صرفا اینه که وقتى که کاسپر رو میخرى یه License Key بهت میده که تا یکسال به راحتى و بدون هیچ مشکلى میتونى هرساعت خواستى آپدیت کنى (بزرگترین خصوصیت کاسپر آپدیت سریع اونو که من بارها شده در یک رو چند بار انو آپدیت کردم) ... اما در نسخه هاى غیر اصل صرفا باید دنبال یه Key معتبر بود تا راحت اپدیت بشه (یعنى تنها فرقش اینه که در نسخه اصل اصلا نگرانى پیدا کردن Key دیگه نیستى)
اقا من بعد از کلی استفاده از انتی ویروس های کرک شده و دردسرهای اپدیت شدن هاشون تصمیم گرفتم که یکی از انتی ویروسهای معروف رو به صورت قانون خریداری کنم و ازش به صورت درست و کامل استفاده کنم
برای همین میخواستم نظرتون رو در مورد اینکه کدوم یک از انتی ویروسهایی که در حال حاضر در ایران نمایندگی دارن استفاده کنم و اگه کسی از دوستان به صورت قانون از یکی از این شرکتها خریداری مرده بگه که ایا راضی هست از پشتیبانی اون شرکت یا اینکه نه و اینه اصلا فرقی داره با نسخه های کرک شده یا اینکه نه
در ظمن من یه کاربر خانگی هستم و به دلیل استفاده زیاد از اینترنت و داشتم ای دی اس ال دستگاه خیلی خیلی هم مورد حمله قرار میگیره و هم ویروسی میشه
من خودم بیشتر از نود32 خوشم میاد اخه این شرکت 2 نوع پک داره یکی انتی ویروس یکی دیگه هم سکیوریتی +فایروال هست که دومیش خیلی کامل تر هست اگه میشه منو راهنمایی کنید که اصلا ارزش داره برای 1 سال پولی بین 50تا 60 هزار تومان بدم یا نه
مرسی
اگه دوست دارى از لحاظ پشتیبانى و آپدیت روزانه (حتى ساعتى) خیالت راحت باشه، خوبه که نسخه ارزژینال بگیرى اما قبلش چند نکته رو باید بگم:
1- آنتى ویروس نود32 واقعا کارش درسته ، هوش مصنوعى بالایى داره که سبب میشه بدون ایجاد هیچ دردسرى براتون یا پرسشهاى زیاد اجازه بده به راحتى کار کنید در ضمن در سیستمهاى ضعیف هم سرعت سیستم رو کم نمیکنه
اما نسخه Smart Security نود32 که داراى فایروال و آنتى اسپاى هم هستش اصلا جالب در نیومده و من در چند تستى که مشاهده کردم نظر کارشناسان رو جلب نکرد
2- Kaspersky Internet Security محصولیه که من بهش ایمان دارم علاوه بر داشتن آنتى ویروس بسیارقدرتمند، فایروال بسیار خوبى داره که جزو بهترین فایروالها محسوب میشه
تنها ایرادى که بهش میگیرن اینه که تخصصى تره ( البته به مرور زمان به تمام زیرو بم کاسپر آشنا میشى ) و در سیستم هاى ضعیف ، سرعت سیستم رو کاهش میده
ممنونم دوستان عزیز از اصلاعاتی که بهم دادین
حالا خودتون ایا اون رو ارزینال خریداری کردید با اینکه کرک دارین یا اصلا کسی رو میشناسین که داشته باشه اگه داره راضی هست؟
مرسی
ممنونم دوستان عزیز از اصلاعاتی که بهم دادین
حالا خودتون ایا اون رو ارزینال خریداری کردید با اینکه کرک دارین یا اصلا کسی رو میشناسین که داشته باشه اگه داره راضی هست؟
مرسی
من از Kaspersky Internet Security غیرارژینال استفاده میکنم (کرکش نکردم بلکه همیشه از Key معتبر استفاده میکنم) ... ADSL هم دارم وتاکنون مشکل امنیتى خاصى برام پیش نیومده (گواه این مطلب اینه که هر از چندگاهى سیستم رو با آنتى اسپایورها و یا حتى نصب آنتى ویروس دیگه تست کردم) :8:
گفتم که هیچ فرقى از لحاظ کارایى نداره و صرفا پشتیبانى نسخه هاى ارژینال و آسودگى خیال بابت Key مربوطه سبب میشه برخى از دوستان برن و ارژینال بخرند
البته چند تا از دوستانم از نمایندگى کاسپر خرید کردند و کاملا راضى اند :5:
از نود 32 خبر چندانى ندارم
موفق باشید :11:
سلام
به نظر من Nod32 بهترین و کار کردن باهاش راحت ترین آنتی ویروسه.
:27:
hamilton
15-04-2008, 16:42
دوست عزيز شما دركنار استفاده از تجربيات دوستان محترم ميتونيد نگاهي به آخرين نتايج تستهاي انجام شده بر روي آنتي ويروسهاي مختلف كه در تاپيك اختصاصي "مقايسه آنتي ويروسها" كه جزء تاپيكهاي مهم نيز ميباشه بيندازيد تا خودتان بتوانيد راحت تر تصميم بگيريد.بعد از اينكه تصميم شما براي خريد مشخص شد اين تاپيك قفل خواهد شد تا دوباره بحثهاي NOD32 بهتره يا Kasper شروع نشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.