PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارزان ترین کشور برای خرید سخت افزار کجاست؟؟

Bill Gates
13-04-2008, 13:11
سلام
ارزانترین کشور و با کیفیت ترین کشوری که سخت افزار ها رو ارزون بده کجاست؟؟؟
تشکر//:46:

mse1445
13-04-2008, 13:22
ارزون ترین مطمئنا چین چون بزرگترین تولید کننده سخت افزار دنیاست . و البته تایوان که اونم کارخونه هاشون در چین قرار داره ..امریکا هم به لحاظ shopping عالیه

ganje nahofte
13-04-2008, 13:58
مطمئنن قطعات چيني نسبت به ديگر كشورها ارزان تر است ولي در همين چين هم قطات گران و درجه يك توليد ميشود و اين مشكل از بازرگانان ماست (البته نه همشون) كه هميشه دنبال ارزان ترين جنس هتند و به كيفيت اهميت نمي دهند. ولي به طور كلي براي يك مارك به عنوان مثال هارد مكستور توليد چين 2-4 هزار تومان از توليد تايلند ارزان تر است.

به هرحال فرق زيادي نداره از كدوم كشور بخري مهم اينه كه چي بخري ( البته غير از كشور خودمون، چون همه چيز-غير از cpu و ...- گرون تر از بقيه كشورهاست)
من پيشنهاد ميكنم برو مالزي زاپني ها خريد كن. فكر ميكنم اسم بازارش سوگو يا سويو باشه . . .

nobody2000
13-04-2008, 15:34
سلام
ارزانترین کشور و با کیفیت ترین کشوری که سخت افزار ها رو ارزون بده کجاست؟؟؟
تشکر//:46:

usa ارزونترین هست
من چین بودم.اگه مارک معروف و اصل بخوای گرونه حتی اگه در چین تولید بشه ولی تحت لیسانس باشه
چین جنس چینی 2 حالت ارزونه :
1.بدل و قلابی بخوای
2.جنس و کارخونه هر دو چینی باشه

تایوان نرفتم ولی اونجا هم باید ارزون باشه .

ganje nahofte
14-04-2008, 00:30
usa ارزونترین هست
من چین بودم.اگه مارک معروف و اصل بخوای گرونه حتی اگه در چین تولید بشه ولی تحت لیسانس باشه
چین جنس چینی 2 حالت ارزونه :
1.بدل و قلابی بخوای
2.جنس و کارخونه هر دو چینی باشه

تایوان نرفتم ولی اونجا هم باید ارزون باشه .

نظر منم همینه!

glc_engineer
19-04-2008, 07:13
مطمئنن قطعات چيني نسبت به ديگر كشورها ارزان تر است ولي در همين چين هم قطات گران و درجه يك توليد ميشود و اين مشكل از بازرگانان ماست (البته نه همشون) كه هميشه دنبال ارزان ترين جنس هتند و به كيفيت اهميت نمي دهند. ولي به طور كلي براي يك مارك به عنوان مثال هارد مكستور توليد چين 2-4 هزار تومان از توليد تايلند ارزان تر است.

به هرحال فرق زيادي نداره از كدوم كشور بخري مهم اينه كه چي بخري ( البته غير از كشور خودمون، چون همه چيز-غير از cpu و ...- گرون تر از بقيه كشورهاست)
من پيشنهاد ميكنم برو مالزي زاپني ها خريد كن. فكر ميكنم اسم بازارش سوگو يا سويو باشه . . .

قسمتي از توضيحات دقيق نيست
قسمت قيمت هاردديسك : چون توسط يك شركت فروخته ميشود قيمت در تمام دفاتر فروش يكسانه
قطعات كامپيوتري در ايران از ساير كشور ها ارزونتره
به خاطرد رصد گمركي پايينتر
به خاطر نبود ماليات برند
الان رم در ايران حتي از دوبي هم ارزونتره

يا علي