ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دزد usb!

reza3600
13-04-2008, 11:16
سلام
توی ضمیمه کلیک گفته بود یه نرم افزار هست که با ریختنش توی فلش و وصل کردن اون به سیستم اطلاعات سیستم توی فلش کپی میشه. و هیچ انتی ویروسی اونو نمیشناسه
من این برنامه رو دانلود کردم و بعد از ریختن به روی فلش اونو به سیستم خودم وصل کردم . نکته اول این که تا وقتی روی فلش کلیک نکردم اتفاقی نیفتاد و بر خلاف گفته ضمیمه کلیک این طوری هم نیست که برای دزدی اطلاعات اونو فقط باید به کامپیوتر وصل کنی.
چون این برنامه یه فایل اتو ران میسازه که اول باید اون اجرا بشه.
نکته دوم اینکه انتی ویروس من کسپر7 هست و یه گیرهایی به این برنامه داد ولی باز اطلاعات سیستم من روی فلش ذخیره شد. البته مثلا پسورد اینترنت کانکشنم کپی نشد و با وصل کردن همین فلش به یه سیستم دیگه رمز و یوزر نیم یه بنده خدایی رو که تو یه سایتی عضو بود رو کش رفتم!
کسی در این مورد نظری داره.
لینک دانلود برنامه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

reza3600
13-04-2008, 11:19
جای نقطه چین danlod بزارین.
در ضمن به نظر من اگر حواسم کمی جمع تر بود کسپر نمیذاشت که اطلاعات کپی بشن. دوباره امتحان میکنم و نتیجه رو میگم.
........................................
........................................
یه چیز عجیب. انتی ویروس nod32 حتی اجازه نداد فایل رو از حالت zip خارج کنم و پیغام داد که این فایل یه تهدیده.
دوستان با انتی ویروس های خودشون چک کنن و نتیجه رو بگن. این خیلی مهمه.
البته انتی ویروس کسپر من اپدیت بود و نتونست جلوی این برنامه رو بگیره. میرم دوباره اپدیت کنم.

Nine
13-04-2008, 13:18
با سلام
من فایل رو دانلود کردم
در هنگام دانلود اینترنت مونیتورینگ نود32 فایل رو مخرب تشخیص داد و خواهان بلاک کردن اون شد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد کسپر اگر تنظیم زیر را روی آنتی ویروس انجام داده باشید

فایل به عنوان فایل حاوی تهدید نه صرفا ویروس تشخیص داده می شد

majid20
13-04-2008, 15:47
هشدار بسیار به جایى بود ... خیلى ممنون :11:
البته همونطور که Nine عزیز اشاره کردند اگه کاسپر رو درست تنظیم کنید مشکلى پیش نمیاد ... من خودم فایل رو دانلود کردم که فورا با هشدار کاسپر مواجه شدم و البته پس از اسکن تمام فایلهاى مخرب رو پاک کرد :5:
عملکرد هوش مصنوعى NOD 32 هم بسیار جالبه :8:

zhina_gian
14-04-2008, 19:52
این هم از Antivir Premium 8

Nine
17-04-2008, 00:03
با سلام
خوب تا حدودی تکلیف شناسایی این برنامه ی دزد، توسط آنتی ویروس های مختلف روشن شد
از اون جایی که کم کم شمار اینجور برنامه ها برای سودجویی رو به افزایش است من این تاپیک رو باز می ذارم
تا اگه دوستان در جایی به برنامه های مختلف سرقت اطلاعات بر خوردن اونا رو در اینجا بذارن تا ببینیم کدوم آنتی ویروس ها می تونن این فایل های جاسوسی رو شناسایی کنند تا یه وقت کسی دچار مشکل نشه
اگه دوستان در این زمینه فعال باشن که تاپیک به کارش ادامه خواهد داد و اگرنه چون تکلیف بحث فوق مشخص شده
تاپیک بسته خواهد شد
با تشکر

majid20
28-04-2008, 17:28
من همین تست رو همون زمان روى چند آنتى اسپایور انجام دادم

جالب بود فقط AVG Antispyware تونست شناسایى کنه

موفق باشید

KING iMAN
24-07-2008, 17:58
الحق كه ناد و كسپر حرف ندارن.
برخورد ناد32 با اين نرم افزار خيلي قاطع بود.

lvl@ster
05-08-2008, 15:23
نود آنتی ویروسی هست که مخصوص حرفا ای هاست

یک حرفه ای می تونه کاملا خودش تشخیص بده که چی ویروس هست چی نیست . و ریشه هر عیب را میدونه (یک حرفا ای همیشه با ماکسیمم سرعت سیستم نیاز دارد که نود کاملا این امر را مهیا کرده )

می بینید که نود در موقع دانلود شناسایی کرده ولی بقیه نه

در مورد کاسپرسکای باید بگم این انتی ویروس مال افرادی هست که از ویندوز و انواع برنامه ها چیزی نمی دونن .یا مبتدی هستن. حالا چرا این انتی ویروس برا اینا خوبه چون این انتی ویروس به هر چیزی گیر میده ( گیربازار) مبتدی هم تا می بینه به یه چیزی گیر داده میگه حذفش کن . ( سرعت سیستم را تا حدودی پایین میاره )

در مورد Antivir Premium 8 باید بگم که نادان ترین و احمق ترین انتی ویروس هست که ( فوق العاده گیربازار ) هست . واصلا نمی دونه به برنامه ای که گیر داده چیه ؟ و چرا گیرداده؟؟؟ کار من طوری هست که اگر اینو نصب کنم رو سیستمم بسیاری از فایل های با ارزشم را که ویروس نیست را پاک می کنه
این انتی ویروس برای افرادی که هیچی از سیستم عامل و فایل ها و ... نمی دونن بسیار مناسب هست .
چون این افراد اصلا چیزی ندارن که از دست بدن

به عنوان مثال نرم افزار Import REConstructor این نرم افزار فوق العاده ای برای فیکس کردن IAT فایل و توابع API

این نرم افزار را کاسپرسکای و Antivir Premium 8 ویروس میشناسن و بلافاصله پاکش می کنن . ولی نود اصلا

به نظر فرد مبتدی و نااگاه انتی ویروسی که به هر چیزی گیر بده یا کلا زیاد گیر بده بهترین انتی ویروس دنیاست

Viren
05-08-2008, 16:02
اینقدر مبتدی مبتدی نکن
حالا خودت خیلی حرفه ای هستی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کلمات درست استفاده کن
اینجا فروم هست نه سره خیابون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک دانلود واسه من کار نمی کنه
کسی داره آپلود کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lvl@ster
05-08-2008, 18:10
اینقدر مبتدی مبتدی نکن
حالا خودت خیلی حرفه ای هستی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کلمات درست استفاده کن
اینجا فروم هست نه سره خیابون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک دانلود واسه من کار نمی کنه
کسی داره آپلود کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هرکس بتونه سیستم منو ویروسی کنه بهش جایزه میدم

با وجود این همه ویروس . من 3 یا 4 سال هست که اصلا به سیستمم ویروسی نیفتاده

درضمن اگر می بینی اینطوری حرف زدم . بخاطر اینه که این جور افراد چون تا حدی که خودشون می بینن قضاوت می کنن و حرف درست را قبول نمی کنن .قبلا یه جایی مفصلا کل کل داشتیم . از اون موقع تا حالا نمی دونم دیگه چرا اینطوری حرف میزتم .

من مقصودم شما و دیگردوستان نیست . اگر ناراحت شدید به بزرگی خودتان ببخشید

hoax3r
05-08-2008, 18:32
سلام

با اینکه همیشه از NOD32 استفاده میکنم، ولی با صحبتی که lvl@ster کرد. به نظرم اومد بد نیست این سایت رو ببینید
اینجا سه محصول Kaspersky Internet Security و Agnitum Outpost Security Suite Pro و Eset Smart Security ازشون
تست گرفته میشه، البته در این تست قسمتهایی از برنامه غیر فعال میشه مثل، امضاها(توضیحات سایت رو ببینید)

فیلمها رو به صورت مستقیم هم میتونید دانلود کنید

Outpost Security Suite Pro

ESET Smart Security

Kaspersky Internet Security 7.0

اینجا متاسفانه بدترین امتیاز به NOD32 تعلق میگیره، البته قصدم این نیست که بگم این آنتی ویروس بده ولی عالی هم نیست
و مطمعنا نقاط ضعفی داره، این برسی که شما کردین بیشتر نظر شخصیتون بود و باید گفت چندان قابل اعتماد نیست.

امیدوارم از حرفم ناراحت نشین.

شاد باشید

lvl@ster
05-08-2008, 18:52
این فیلم ها هیچ کدوم نشون داده نمی شن . پس حالا منم یه سایتی معرفی می کنم که امتیازات نود 32 را بگه

من هر هفته مجله کامپیوتر میخونم

10 تا انتی ویروس را با هم مقایسه کرده بودن که nod32 در تمامی مرحله ها گواهینامه Advanced+ را گرفته بود . تو همون مجله نوشته بود سرعت اسکن نود 32 برابر با 17 مگ در ثانیه هست ولی کاسپر 3 مگ در ثانیه