ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ati 7000

abbasamoo
13-04-2008, 08:47
با عرض سل خدمت دوستان
کارت گرافیک منATI RADEON 7000 64M ولی سیستم فقط 16MB از رم رو نشون میده.در ضمن این رو هم بگم بعد از نصب درایور گرافیک یک فایل به نام RSCMPT.EXE در داخل فلدر SYSTEM 32 کپی میشه و با مصرف بالای CPU باعث هنگ کردن سیستم می شه به همین دلیل من اون رو حذف کردم.قبل از اینکه این فایل رو حذف کنم سیستم رم گرافیک رو 64MB نشون میده ولی سایر برنامه ها اون رو 16MBنشون میدن و وقتی او فایل رو حذف می کنم سیستم هم اون رو 16MB نشون می ده.به همین خاطر تصمیم گرفتم درایورش رو اپدیت کنم وبا هر زحمتی که شده با خطوط DIAL UP یک درایور از سایت ATI دانلود کردم ولی نصب نشد.با جسنجویی که تو سایت های ایرانی و خارجی انجام دادم متوجه شدم احتمالا کارت گرافیک من قلابیه.و در اخر اینکه من حتی سعی کردم کارت گرافیک رو overclock کنم ولی هیچ کدوم از نرم افزار هایی که استفاده کردم اون رو ساپورت نمی کردن
حالا از دوستان و اساتید کسی راه حلی برای اینکه من بتونم از حافظه کارت گرافیک حداکثر استفاده رو بکنم نشون بده ممنون می شم

musa
13-04-2008, 20:49
با سلام

نرم افزار زير رو دانلود كنيد و يك تصوير از برنامه بزاريد .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

yasser1680
15-04-2008, 04:13
و در اخر اینکه من حتی سعی کردم کارت گرافیک رو overclock کنم ولی هیچ کدوم از نرم افزار هایی که استفاده کردم اون رو ساپورت نمی کردن

کارت شما ضعیف و قدیمی است و قابلیت اورکلاک ندارد.

abbasamoo
15-04-2008, 18:06
متاسفانه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی خوب اگه در مورد کارت گرافیکم می خواهید بدونید

musa
15-04-2008, 20:10
تا جايي كه ميدونم 7000 مموري Sd داره نه Ddr پهناي باندشم 64 هست .

كارت شما تقلبي هست .

با اين كارت ميتونيد بازي هم كنيد مثل كانتر ؟

abbasamoo
15-04-2008, 22:35
من با این کارت بازی هایی مثل ولف اشتاین،igi 2،کانتراستریک ، need for speed و...را بازی کردم و در هیچ رزولیشنی مشگل نداشتم ولی یازی Prince of Persia Warrior Within اجرا نمی شه

chaos theory
15-04-2008, 23:39
دوست عزیز شما هم چه انتظاراتی داری ها !!!
مثل اینه که بخوای یه ژیان هم پای یه زانتیا راه بره.

mod.chip
16-04-2008, 12:22
:31: کارتت دیگه واقعا واقعا عمرشو کرده .

abbasamoo
17-04-2008, 15:44
یعنی با اپدیت بایوس کارت گرافیک هم امکان حل مشگل وجود ندارد؟
من فقط می خواهم از حافظه اسمی کارت گرافیک استفاده کنم نه بیشتر

yasser1680
17-04-2008, 22:14
یعنی با اپدیت بایوس کارت گرافیک هم امکان حل مشگل وجود ندارد؟
من فقط می خواهم از حافظه اسمی کارت گرافیک استفاده کنم نه بیشتر

عکس از Gpu-Z بزارید.ولی به احتمال زیاد کارت تقلبی هست.بهتره به فکر آپدیت باشید.

abbasamoo
19-04-2008, 07:51
دوست عزیز اگه به پست های بالا دقت کنی متوجه می سی گه gpu-z کارت گرافیک رو نمی شناسه ولی توسط نرم افزار دیگری مشخصاتش رو قرار دادم

mohamad.hejazi
19-04-2008, 08:24
سلام.
دوست عزیز کارت شما تقلبیه.
یکی از دوستهای من هم چند سال پیش radeon 7000 داشت که ویندوز کارت را sis 16 مگابایت میشناخت.
بعد فهمیدن که کارتش تقلبیه.

shirpooramin
27-05-2013, 13:35
با سلام
می شه لطفا مشخصات دقیق nvidia geforce 9600 gso را بگویید؟(همراه با قیمت)